Jalkapallo Isokyrö

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Isokyrö ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 3 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, kahvakuula ja lentopallo.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Isokyrö

Jalkapallo - Isokyrö

KyVo 8-9 pojat Nimenhuuto.com

Kimmo kirjoitti: Terve, kaikille! Kausi saatiin hyvin käyntiin. Niin kuin oli puhetta tarvittaisiin valmennus/huoltorinkiin 2-3 aikuista, jos ei löydy vapaa ehtoisia niin jaetaan kaikille vanhemmille vastuu vuorot harjoituksiin valmennuksen avuksi, kun on niin iso pelaajarinki n.30poikaa. Eli joka kerta 2-3 aikui... (Noin 22 tuntia sitten)

Päivitetty noin 20 tuntia sitten

Jalkapallo
Isokyrö
Pojat
30

KyrönVoima D12 04-05 Nimenhuuto.com

Juhani kirjoitti: KyVo jalkapallo D13 - Kausimaksu 90 € - Sisar-alennus: jos perheestä 2 lasta pelaa KyVo:ssa jalkapalloa, maksu yht. 150 €. Mikäli lapsia 3 tai useampi, maksu suoritetaan vain kahdesta lapsesta (eli 2 x 90€ = 180 €) - ”Kökkämaksu” 40 € / perhe (maksetaan mikäli perheestä ei osallistuta talkoohommi... (2 päivää sitten)

Päivitetty noin 23 tuntia sitten

Jalkapallo
Isokyrö
Pojat
39

KyVo FC 03 Nimenhuuto.com

Markus kirjoitti: Hei Olemme päättäneet että tämän kauden harkat on nyt pidetty ja pelit pelattu. Harkat alkaa näillä näkymin Laihian uudessa hallissa Tammikuun alussa. Tämä kausi toi meille 2. sijan omassa divarissa, loppua kohden peli alkoi kulkea hyvin, alku kesästä näkyi vähäinen pelien määrä. Harkkoihin osall... (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jalkapallo
Isokyrö
Pojat
16

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.