Jalkapallo Isokyrö

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Isokyrö ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 3 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo ja kahvakuula.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Isokyrö

Jalkapallo - Isokyrö

KyVo 8-9 pojat Nimenhuuto.com

Lauri kirjoitti: Moi iltaa mennässä tarvitaan siis ilmoitus pelaako vai ei . Koska tänään pitää tietää pelaavien poikien määrä , kun lasken riittääkö viimevuotiset paidat? Hox? Koska tänään lähteee paita tilaus seuralla..sitten myöhemmin ei tilata paitoja enään..! (18 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo
Isokyrö
Pojat
32

KyrönVoima D12 04-05 Nimenhuuto.com

Petri kirjoitti: Sain sovittua torstaille harkkamatsin. Vastassa Norrvalla vieraissa. Heillä hyvä täysimittainen hiekkatekonurmi. Ilmoittautukaa. Laitetaan autot täyteen pelaajia. (8 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jalkapallo
Isokyrö
Pojat
35

KyVo FC 03 Nimenhuuto.com

Markus kirjoitti: Hei Olemme päättäneet että tämän kauden harkat on nyt pidetty ja pelit pelattu. Harkat alkaa näillä näkymin Laihian uudessa hallissa Tammikuun alussa. Tämä kausi toi meille 2. sijan omassa divarissa, loppua kohden peli alkoi kulkea hyvin, alku kesästä näkyi vähäinen pelien määrä. Harkkoihin osall... (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Isokyrö
Pojat
16