Jalkapallo Isokyrö

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Isokyrö ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 3 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo ja kahvakuula.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Isokyrö

Jalkapallo - Isokyrö

KyrönVoima D12 04-05 Nimenhuuto.com

Juhani kirjoitti: Lisää pelaajia tarvitaan. Valkoisten viimeinen peli. Aapo ja Aaron mukaan jos virtaa riittää (8 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 12 tuntia sitten

Jalkapallo
Isokyrö
Pojat
35

KyVo 8-9 pojat Nimenhuuto.com

Lauri kirjoitti: Pelipaidat voi palauttaa kimmolle tai rikulle . Tänään 16:30-17:30 liikuntahallille ja huomenna sinne tervajoen pelissä. Tai minulle säbä harkoissa . Parillisella viikolla kylkkälään keskiviikkona 18:30 ja torstai liikuntahalli 16:00. Terv:Kimmo P.s hoitakaa asia kuntoon pikaisesti, paidat ja sho... (8 kuukautta sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Jalkapallo
Isokyrö
Pojat
35

KyVo FC 03 Nimenhuuto.com

Markus kirjoitti: Hei Olemme päättäneet että tämän kauden harkat on nyt pidetty ja pelit pelattu. Harkat alkaa näillä näkymin Laihian uudessa hallissa Tammikuun alussa. Tämä kausi toi meille 2. sijan omassa divarissa, loppua kohden peli alkoi kulkea hyvin, alku kesästä näkyi vähäinen pelien määrä. Harkkoihin osall... (Yli 3 vuotta sitten)

Päivitetty yli 3 vuotta sitten

Jalkapallo
Isokyrö
Pojat
16