Jalkapallo Isokyrö

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Isokyrö ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 3 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, kahvakuula ja lentopallo.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Isokyrö

Jalkapallo - Isokyrö

KyrönVoima D12 04-05 Nimenhuuto.com

Juhani kirjoitti: Tänään siis valkoisilla harkkapeli E11-junnuja vastaan. Huomenna voidaan pitää treenit klo 18.30 ja sinne myös siniset tervetulleita. (4 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jalkapallo
Isokyrö
Pojat
39

KyVo 8-9 pojat Nimenhuuto.com

Kimmo kirjoitti: Terve kaikki on ilmennyt halukkuutta heinäkuun osalta treenaamiseen !! Hyvä niin ja kiitos vanhemmille! Laitan tähän heinäkuun viikot jolloin halukkaat vanhemmat voi mennä pitämään harjoituksia. Annan pallot, liivit , huoltolaukun, ja ohjeet ja keilat. Pelailua, potkimista , kuka pelkää puolustaj... (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Jalkapallo
Isokyrö
Pojat
31

KyVo FC 03 Nimenhuuto.com

Markus kirjoitti: Hei Olemme päättäneet että tämän kauden harkat on nyt pidetty ja pelit pelattu. Harkat alkaa näillä näkymin Laihian uudessa hallissa Tammikuun alussa. Tämä kausi toi meille 2. sijan omassa divarissa, loppua kohden peli alkoi kulkea hyvin, alku kesästä näkyi vähäinen pelien määrä. Harkkoihin osall... (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jalkapallo
Isokyrö
Pojat
16

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.