Salibandy Jkl

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Jkl ja lajina on salibandy, sähly, säbä ja floorball. Niitä löytyy yhteensä 4 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on sähly. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy ja jääkiekko.

Katso lista koko maan salibandyjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - salibandy - Jkl

Salibandy - Jkl

viitaniemi Nimenhuuto.com

Matti kirjoitti: Iltaa! Nyt olis pari kuukautta aloiteltu, niin olis aika katsoa myös varainkeruuta hommaan! Eli koko vuoden maksu on siis se 83 €. Viime vuonna pelanneille tulee pieni hyvitys viime keväänä aikaisemmin loppuneiden pelien vuoksi 13€ eli hinnaksi jää 70€ Siis Nissiset Make, Mika ja Joppe sekä Lepis... (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Salibandy
Jkl
Miehet
20

Keimo Lantio Nimenhuuto.com

Jani kirjoitti: Kanada. (Yli 3 vuotta sitten)

Päivitetty noin 3 vuotta sitten

Sähly
Jkl
Ei asetettu
20

Maanantain sekasähly Nimenhuuto.com

Tuomas kirjoitti: Morjesta kaikille yhdessä ja erikseen! Jään kesäkuun lopussa pois vuoron vetäjän paikalta ja jotta vuorolla on edellytys jatkua se vaatisi tietenkin uutta vastuuhenkilöä. Jos olet asiasta kiinnostunut/tunnet jonkun joka on kiinnostunut niin laitappa viestiä/soittaen nrooni 0409634091. Tieto tarvi... (17 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Sähly
Jkl
Ei asetettu
126

Haukkalanranta Nimenhuuto.com

Marko kirjoitti: Nyt tullaa lumikolan kanssa (28 päivää sitten)

Päivitetty 28 päivää sitten

Sähly
Jkl
Ei asetettu
24

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Salibandyjoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on salibandy on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.