Jääkiekko Kokkola

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Kokkola ja lajina on jääkiekko, jäkis, lätkä, kiekko ja icehockey. Niitä löytyy yhteensä 5 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, lentopallo, beach volley, sulkapallo, pesäpallo, ikämiesjalkapallo, cykling - pyöräily ja frisbeegolf.

Katso lista koko maan jääkiekkojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jääkiekko - Kokkola

Jääkiekko - Kokkola

KOKKOLAN DIESEL-KERHO Nimenhuuto.com

Legendaarinen harrastekiekkoporukka. Jos olet kohtuu etevä entinen kiekkoilija niin tie joukkueeseen käy tryoutin kautta. Lisätietoja voi kysyä Tapsalta/ tapani.mustonen@gmail.com

Samu kirjoitti: Kausi paketissa. Pidetään kesällä/alkukaudesta saunailta/palaveri. Kiitos jätkille! (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Jääkiekko
Kokkola
Miehet
19

Hermes hallitus Nimenhuuto.com

Tapani kirjoitti: Minä en pääse paikalle. Muistakaa videoscreen-vaatimus ensi kaudella Mestiksessä. (4 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jääkiekko
Kokkola
Sekajoukkue
7

AC Mercurius Nimenhuuto.com

Niko-Joona kirjoitti: Mercurius sai kiitokset eilisiltä jäiltä: @Anjii44 Vieläkin poikki eilisestä kahdesta vuorosta. Kiitos Merkuriuksen porukalle. Harrastajan oli kiva pyöriä ammattilaisten kanssa. (Yli vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Jääkiekko
Kokkola
Miehet
40

BKO Nimenhuuto.com

Boliden, BKO Kanuunassa salibandyä. Jäähallissa kiekkoa.

Janne kirjoitti: Ovet on avattu. (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Salibandy, Jääkiekko ja Jalkapallo
Kokkola
Sekajoukkue
70

Team Kirkonmäki Nimenhuuto.com

Kimmo kirjoitti: Saatiin vakiovuoro pidettyä, sama perinteinen la 19-20. Hemmo varmaan lisää niitä vuoroja tänne sitte ku ne alkaa pyöriä syyskuussa... (9 päivää sitten)

Päivitetty 9 päivää sitten

Jääkiekko
Kokkola
Miehet
30

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jääkiekkojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jääkiekko on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.