Jääkiekko Kokkola

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Kokkola ja lajina on jääkiekko, jäkis, lätkä, kiekko ja icehockey. Niitä löytyy yhteensä 6 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, jääkiekko, lentopallo, sulkapallo, pesäpallo, ikämiesjalkapallo, cykling - pyöräily, beach volley ja frisbeegolf.

Katso lista koko maan jääkiekkojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jääkiekko - Kokkola

Jääkiekko - Kokkola

KOKKOLAN DIESEL-KERHO Nimenhuuto.com

Legendaarinen harrastekiekkoporukka. Jos olet kohtuu etevä entinen kiekkoilija niin tie joukkueeseen käy tryoutin kautta. Lisätietoja voi kysyä Tapsalta/ tapani.mustonen@gmail.com

Samu kirjoitti: Moro kaikille, Savun hälvettyä ja pään pikkuhiljaa selvittyä on kiitosten aika.. Pelit pelattiin hyvässä rouheassa hoki-hengessä, josta ISO KIITOS niin kaikille joukkkueille kuin myös tuomareille, toimitsijoille ja muille yhteistyössä olleille. Voittajaksi leivottiin tänävuonna RJKC josta heille ... (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Jääkiekko
Kokkola
Miehet
19

Kovalevy Nimenhuuto.com

Yhteyshenkilö: Mikko Leppälä 040-910 4412 Jos haluat mukaan lähetä nimesi ja sähköpostiosoitteesi edellä mainittuun numeroon.

Päivitetty 7 kuukautta sitten

Jääkiekko
Kokkola
Miehet
66

Hermes hallitus Nimenhuuto.com

Tapani kirjoitti: VIP 2 henkeä - Vidjeskog / Toten (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 25 päivää sitten

Jääkiekko
Kokkola
Sekajoukkue
8

AC Mercurius Nimenhuuto.com

Niko-Joona kirjoitti: Mercurius sai kiitokset eilisiltä jäiltä: @Anjii44 Vieläkin poikki eilisestä kahdesta vuorosta. Kiitos Merkuriuksen porukalle. Harrastajan oli kiva pyöriä ammattilaisten kanssa. (Noin 2 vuotta sitten)

Päivitetty noin 2 vuotta sitten

Jääkiekko
Kokkola
Miehet
44

BKO Nimenhuuto.com

Boliden, BKO Kanuunassa salibandyä. Jäähallissa kiekkoa.

Janne kirjoitti: Vielä tarvittais lisää innokkaita pelaajia?? (5 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Salibandy, Jääkiekko ja Jalkapallo
Kokkola
Sekajoukkue
81

Team Kirkonmäki Nimenhuuto.com

Kimmo kirjoitti: Tervehdys Kiitän kuluneesta kaudesta ja ilmoitan samalla poistuvani takavasemmalle kasöörin hommista. Toisin sanoen jos halutaan pelata jatkossakin tällä perinteikkäällä (yli 20 v höntsäilyt) kirkonmäki teamin vuorolla niin nyt täytyy löytyä uusi ”manageri”. Homma ei ole paha rasti ja kiteytän ty... (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Jääkiekko
Kokkola
Miehet
35