Jääkiekko Kokkola

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Kokkola ja lajina on jääkiekko, jäkis, lätkä, kiekko ja icehockey. Niitä löytyy yhteensä 7 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jääkiekko. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jalkapallo, lentopallo, ikämiesjalkapallo, cykling - pyöräily, sulkapallo, beach volley, suunnistus ja muodostelmaluistelu.

Katso lista koko maan jääkiekkojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Juniori Hermes 05 Nimenhuuto.com

Juniori Hermes 05 AAA etsii lisää kenttäpelaajia kaudelle 2019-2020. Toivotamme tervetulleiksi uusia haasteita pelkäämättömiä pelaajia joilla jo on aiempaa kokemusta jääkiekosta ja jotka haluavat kokeilla rajojaan lajin parissa. Kesäharjoittelujakso alkaa toukokuun alussa. Ota rohkeasti yhteyttä vastuuvalmentaja Jani Janssoniin (040-7344990) tai joukkueenjohtaja Matti Lehesvirtaan (050-4301855). Joukkueen kotisivut : https://www.juniorihermes.fi/joukkueet/4443

Joukkue etsii pelaajia: Hermes C2-05 toivottaa tervetulleeksi uusia, haasteita pelkäämättömiä ja harj...

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Jääkiekko
Kokkola
Sekajoukkue
1

BKO Nimenhuuto.com

Boliden, BKO Kanuunassa salibandyä. Jäähallissa kiekkoa.

Toni kirjoitti: Tämä tullut 13.5.2019 Moi kaikille Kiitokset tässä vaiheessa hyvin menneistä peleistä. Palkintoasiaa Palkinnoista eli 1.Jokaisesta joukkueesta palkitaan kahdella pystillä. -Me tuomarit merkitsemme itse ns. fair play pelaajia ja joukkuepelaajia. Mutta jos teillä on joukkueesta oma käsitys siitä ku... (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Salibandy, Jääkiekko ja Jalkapallo
Kokkola
Sekajoukkue
75

Kovalevy Nimenhuuto.com

Yhteyshenkilöt: Henry Kaisto 044-996 5473 ja Markus Tofferi 044-029 3630 Jos haluat mukaan lähetä nimesi ja sähköpostiosoitteesi edellä mainittuun numeroon.

Eemil kirjoitti: Johannes Määttä mun paikalla (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Jääkiekko
Kokkola
Miehet
73

KOKKOLAN DIESEL-KERHO Nimenhuuto.com

Legendaarinen harrastekiekkoporukka. Jos olet kohtuu etevä entinen kiekkoilija niin tie joukkueeseen käy tryoutin kautta. Lisätietoja voi kysyä Tapsalta/ tapani.mustonen@gmail.com

Samu kirjoitti: Noniin, tänään pitäisi saada ainakin vielä 1 vuoro hoidettua kunnialla!! TÄPPÄÄ IN! Toukokuusta ei ole tarkempaa tietoa jos halutaan liukua jäiden loppuun saakka. (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Jääkiekko
Kokkola
Miehet
23

Hermes hallitus Nimenhuuto.com

Tapani kirjoitti: Otteluisännyys Kokkolan kaupunki, 6 henkeä (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 27 päivää sitten

Jääkiekko
Kokkola
Sekajoukkue
7

AC Mercurius Nimenhuuto.com

Niko-Joona kirjoitti: Mercurius sai kiitokset eilisiltä jäiltä: @Anjii44 Vieläkin poikki eilisestä kahdesta vuorosta. Kiitos Merkuriuksen porukalle. Harrastajan oli kiva pyöriä ammattilaisten kanssa. (Noin 3 vuotta sitten)

Päivitetty noin 3 vuotta sitten

Jääkiekko
Kokkola
Miehet
46

Team Kirkonmäki Nimenhuuto.com

Jaakko kirjoitti: Toista maalivahtia? (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Jääkiekko
Kokkola
Miehet
40