Jääkiekko Kokkola

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Kokkola ja lajina on jääkiekko, jäkis, lätkä, kiekko ja icehockey. Niitä löytyy yhteensä 6 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, lentopallo, sulkapallo, beach volley, pesäpallo, ikämiesjalkapallo, cykling - pyöräily ja frisbeegolf.

Katso lista koko maan jääkiekkojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jääkiekko - Kokkola

Jääkiekko - Kokkola

KOKKOLAN DIESEL-KERHO Nimenhuuto.com

Legendaarinen harrastekiekkoporukka. Jos olet kohtuu etevä entinen kiekkoilija niin tie joukkueeseen käy tryoutin kautta. Lisätietoja voi kysyä Tapsalta/ tapani.mustonen@gmail.com

Samu kirjoitti: Oulun kyyreistä Swami Honkimaalla. Eli Swami noukkii meidät perinteisesti bussinkyytiin aamusta. Olen laskenut että 10 olisi tulossa. Omilla menee Rilla, Kenne, Ana, Allu ja Topi. Korjatkaa mikäli olen väärässä. (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jääkiekko
Kokkola
Miehet
19

Kovalevy Nimenhuuto.com

Yhteyshenkilö: Mikko Leppälä 040-910 4412 Jos haluat mukaan lähetä nimesi ja sähköpostiosoitteesi edellä mainittuun numeroon.

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Jääkiekko
Kokkola
Miehet
66

Hermes hallitus Nimenhuuto.com

Tapani kirjoitti: VIP 2 henkeä - Vidjeskog / Toten (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Jääkiekko
Kokkola
Sekajoukkue
8

AC Mercurius Nimenhuuto.com

Niko-Joona kirjoitti: Mercurius sai kiitokset eilisiltä jäiltä: @Anjii44 Vieläkin poikki eilisestä kahdesta vuorosta. Kiitos Merkuriuksen porukalle. Harrastajan oli kiva pyöriä ammattilaisten kanssa. (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Jääkiekko
Kokkola
Miehet
44

BKO Nimenhuuto.com

Boliden, BKO Kanuunassa salibandyä. Jäähallissa kiekkoa.

Toni kirjoitti: Onko innokkaita maalivahteja? Mulla on yhdet kamppeet jos joku haluaa mennä? (21 päivää sitten)

Päivitetty 19 päivää sitten

Salibandy, Jääkiekko ja Jalkapallo
Kokkola
Sekajoukkue
82

Team Kirkonmäki Nimenhuuto.com

Kimmo kirjoitti: Tervehdys Kiitän kuluneesta kaudesta ja ilmoitan samalla poistuvani takavasemmalle kasöörin hommista. Toisin sanoen jos halutaan pelata jatkossakin tällä perinteikkäällä (yli 20 v höntsäilyt) kirkonmäki teamin vuorolla niin nyt täytyy löytyä uusi ”manageri”. Homma ei ole paha rasti ja kiteytän ty... (18 päivää sitten)

Päivitetty 18 päivää sitten

Jääkiekko
Kokkola
Miehet
35