Salibandy Korso

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Korso ja lajina on salibandy, sähly, säbä ja floorball. Niitä löytyy yhteensä 7 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, koripallo, lentopallo, tytöt ja 2004 2005.

Katso lista koko maan salibandyjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

GII Nimenhuuto.com

GII nimenhuudot peleihin! http://www.greasers.net/g2

Markus kirjoitti: Käsi ei kestä edelleenkään. (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 12 päivää sitten

Salibandy
Korso
Miehet
31

Korson Holy Ducks 5-7lk Nimenhuuto.com

Seurakunnan pitämä lasten salibandykerhojoukkue Holy Ducks. Harjoitukset kerran viikossa. Kaudella osallistutaan muutamaan turnaukseen. Toiminta toteutetaan yhdessä Vantaan NMKY:n kanssa

Joukkue etsii pelaajia

terho kirjoitti: Moikka säbäjoukkue Holy Ducksien pelaaja! Kiitos hienosta turnauksesta Tuusulassa! Ensi keväänä on sitten taas uuden koitoksen aika. Joulukuu lähestyy, joten tässäpä tietoa loppuvuodesta: Joulukuun kerhot -Joulukuussa kerhot päättyvät viikolla 50. Pidetään pienet pikkujoulut viimeisenä perjantain... (9 kuukautta sitten)

Päivitetty 8 kuukautta sitten

Salibandy
Korso
Sekajoukkue
18

Korson Holy Ducks 1-4 lk Nimenhuuto.com

Seurakunnan pitämä lasten salibandykerhojoukkue Holy Ducks. Harjoitukset kaksi kertaa viikossa. Kaudella osallistutaan muutamaan turnaukseen. Toiminta toteutetaan yhdessä Vantaan NMKY:n kanssa.

Joukkue etsii pelaajia

terho kirjoitti: Moi Kaikki. Mahtava Tuusulan säbäturnaus tulee siis olemaan lauantaina 24.11 Riihikallion koululla, vain 5 km Korsosta -Silloin on ainakin pienten turnaus, eli 1.-3.-luokkalaisten turnaus, johon tarvitsemme kipeästi osallistujia saadaksemme joukkueen kasaan! Kysykää kavereitanne mukaan-treeneihin... (10 kuukautta sitten)

Päivitetty 10 kuukautta sitten

Salibandy
Korso
Pojat
20

KorsKa07 Mustangit Nimenhuuto.com

Tuija kirjoitti: Korskan säbäleiri täyttyy kovaa vauhtia, myös seuran ulkopuoliset voivat osallistua leireille. Muistakaa käydä merkkaamassa mahd. pian, jos haluatte osallistua tähän leiriin! osall. maksu edelleenkin vain 50e, sisältää LUMO:n kaukaloharkkaympäristön ja valmennuksen. Omat eväät mukaan (LUMON järje... (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Salibandy
Vantaa, Korso
Pojat
25

KorsKa Haukat Nimenhuuto.com

Petri kirjoitti: SÄBÄLEIRI 11.-15.6.2018 ensi viikon kesäleirille on ilmoittautunut 17 pelaajaa, joten jos halukkaita vielä on, niin muutama mahtuu mukaan. Ilmoittautua voi laittamalla minulle suoraan s-postia (petri.oinonen@mtech.fi) tai sitten tuon "virallisen" linkin kautta: https://www.korskasalibandy.com/lom... (Vuosi sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Salibandy
Korso
Pojat
20

H C Korso Nimenhuuto.com

arttu kirjoitti: Sekä kalpa (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Salibandy
Korso
Sekajoukkue
25

Sählyilijät Nimenhuuto.com

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Salibandy
Korso
Miehet
9