Salibandy Korso

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Korso ja lajina on salibandy, sähly, säbä ja floorball. Niitä löytyy yhteensä 7 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, koripallo, lentopallo, tytöt, 2004 2005, maastopyöräily ja maantiepyöräily.

Katso lista koko maan salibandyjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - salibandy - Korso

Salibandy - Korso

GII Nimenhuuto.com

GII nimenhuudot peleihin! http://www.greasers.net/g2

Iiro kirjoitti: Pullo/pallo pojaksi (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 19 päivää sitten

Salibandy
Korso
Miehet
32

Korson Holy Ducks 5-7lk Nimenhuuto.com

Seurakunnan pitämä lasten salibandykerhojoukkue Holy Ducks. Harjoitukset kerran viikossa. Kaudella osallistutaan muutamaan turnaukseen. Toiminta toteutetaan yhdessä Vantaan NMKY:n kanssa

Joukkue etsii pelaajia

terho kirjoitti: Moikka säbäjoukkue Holy Ducksien pelaaja! Kiitos hienosta turnauksesta Tuusulassa! Ensi keväänä on sitten taas uuden koitoksen aika. Joulukuu lähestyy, joten tässäpä tietoa loppuvuodesta: Joulukuun kerhot -Joulukuussa kerhot päättyvät viikolla 50. Pidetään pienet pikkujoulut viimeisenä perjantain... (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Salibandy
Korso
Sekajoukkue
18

Korson Holy Ducks 1-4 lk Nimenhuuto.com

Seurakunnan pitämä lasten salibandykerhojoukkue Holy Ducks. Harjoitukset kaksi kertaa viikossa. Kaudella osallistutaan muutamaan turnaukseen. Toiminta toteutetaan yhdessä Vantaan NMKY:n kanssa.

Joukkue etsii pelaajia

Pyry kirjoitti: Hiihtolomalla ei ole harjoituksia. (5 päivää sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Salibandy
Korso
Pojat
19

KorsKa07 Mustangit Nimenhuuto.com

Tuija kirjoitti: Tänään oli joukkueen palaveri, jossa käytiin läpi yhteisiä pelisääntöjä. Tässä lyhyt kooste illan aiheista: P07 joukkuepalaverin pääteemat ja päätökset 14.2.2019 Ruusupaviljonki klo 18.30 - 20: Paikalla olivat Marko, Teemu, Mika ja Tuija toimihenkilöiden edustajina, sekä seuraavat pelaajat ja hei... (6 päivää sitten)

Päivitetty noin 4 tuntia sitten

Salibandy
Vantaa, Korso
Pojat
28

KorsKa Haukat Nimenhuuto.com

Petri kirjoitti: SÄBÄLEIRI 11.-15.6.2018 ensi viikon kesäleirille on ilmoittautunut 17 pelaajaa, joten jos halukkaita vielä on, niin muutama mahtuu mukaan. Ilmoittautua voi laittamalla minulle suoraan s-postia (petri.oinonen@mtech.fi) tai sitten tuon "virallisen" linkin kautta: https://www.korskasalibandy.com/lom... (9 kuukautta sitten)

Päivitetty 11 päivää sitten

Salibandy
Korso
Pojat
24

H C Korso Nimenhuuto.com

Mikko kirjoitti: Veskareita?? (13 päivää sitten)

Päivitetty 13 päivää sitten

Salibandy
Korso
Sekajoukkue
25

Sählyilijät Nimenhuuto.com

Päivitetty 14 päivää sitten

Salibandy
Korso
Miehet
9