Salibandy Korso

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Korso ja lajina on salibandy, sähly, säbä ja floorball. Niitä löytyy yhteensä 7 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, koripallo, lentopallo, tytöt, 2004 2005, maastopyöräily ja maantiepyöräily.

Katso lista koko maan salibandyjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - salibandy - Korso

Salibandy - Korso

KorsKa D2 pojat Nimenhuuto.com

Korson Kaiku C2/D1 pojat 01-02 Treenit: Ma klo 19:30 - 21 Leppäkorven koulu Ke klo 19:30- 21 Lumo To klo 16:00- 17:00 Lumo www.korsonkaiku.fi/salibandy.php

Joukkue etsii pelaajia: Korska United 01 joukkue pelaa C2 poikien haastajasarjassa ja hakee mukaan jo...

Karlo kirjoitti: Kiitoksia yhteisistä harkoista ja hikisistä tunnelmista kellokallena kentän laidalla. Karlo Westerlund siirtyi AcHakiin pelaamaan. Päivi (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Salibandy
Korso
Pojat
18

GII Nimenhuuto.com

GII nimenhuudot peleihin! http://www.greasers.net/g2

Markus kirjoitti: Joonas- Markus -Jukka Kassu- Jaska - Matti O-P- Tomi - Eero Pakit: Manni, Pekka, Pete Rippe maaliin Aloitetaan ainakin näin. Pakit: Ilmoittakaa heti jos tuntuu että alkaa piiputtamaan niin siirretään neljäs pakki mukaan. Kun/jos näin tapahtuu, niin Eero menee neljänneksi pakiksi. Muuten paketti p... (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 22 päivää sitten

Salibandy
Korso
Miehet
27

H C Korso Nimenhuuto.com

Tzei kirjoitti: Tyylii enskuun puolesvälis pääsen vast mukaa. (7 päivää sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Salibandy
Korso
Sekajoukkue
21

KorsKa Haukat Nimenhuuto.com

Niilo kirjoitti: Moikka kaikille. Huoltokassivuoro listaan tehty juuri päivitys. Käykää kurkkaamassa muutokset varsinkin jos ehditte jo eilen kalenteriinne kassivuoron laittaa, että on oikealla viikolla. Muistakaa IN/OUT ja tarvittaessa huolehtia tuuraja mikäli olette estyneet hoitamaan oman vuoronne. Terkuin Joj... (7 päivää sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Salibandy
Korso
Pojat
24

KorsKa07 Mustangit Nimenhuuto.com

Lauri kirjoitti: Peliasut torstain treeneissä. Saa sovitella. Peliasu tapahtumaan laittakaa pelaajan koko. (30 päivää sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Salibandy
Vantaa, Korso
Pojat
23

YMCA Vantaa E-juniorit Nimenhuuto.com

Sami kirjoitti: Hei Vanhempainillan tapahtuman yhteyteen on lisätty linkki Lyytiin, joka toimii a) seuran laskutuskanavana ja B) jäsenrekisterinä Ensi kaudella mukana olevia pyytäisinkin täyttämään tietonsa sinne. Yt. Sami (2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Salibandy
Korso
Pojat
18

YMCA Vantaa F-juniorit Nimenhuuto.com

Salibandy
Korso, Vantaa
Pojat
3

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Salibandyjoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on salibandy on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.