Salibandy Pöytyä

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Pöytyä ja lajina on salibandy, sähly, säbä ja floorball. Niitä löytyy yhteensä 6 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: hiihto, suunnistus, pesäpallo ja jalkapallo.

Katso lista koko maan salibandyjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - salibandy - Pöytyä

Salibandy - Pöytyä

PöU Pirkot Nimenhuuto.com

PöU naisten 3.divisioonaa pelaava iloinen ja energinen joukkue.

Joukkue etsii pelaajia: Pöytyän Urheilijat Salibandy Naisten 3.-divisioonaa pelaava joukkue. Harjoitu...

Satu kirjoitti: Niin siis yritin kommentoida, mut tila loppui. Olisi maanantaina siis tarkoitus nähdä Marttilan koulun ja pesiskentän välisen parkkiksel ja sit testata uudet kuntoportaat urheilukentän ja päiväkodin kupeessa ja sit siirtyä pesiksen pariin. Pyydämme paikallista pesisväestöä mukaan, niin vois saada... (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Salibandy
Pöytyä
Naiset
19

PöU07-08 Nimenhuuto.com

Pöytyän Urheilijat Salibandyjoukkue 2007-2008 syntyneille. http://www.poytyanurheilijat.fi/salibandy/joukkueet/sb-joukkue-2007-2008

Marika kirjoitti: Hei, Mynämäen 08 sabajoukkue haluaisi pelata pienimuotoisen turnauksen. Mukaan on kutsuttu joukkueita mm. Uki, Salpa, Mynämäki, Pelit on 4 vs 4 ja 08 säännöillä, Jokaiselle joukkueelle taataan kolme peliä. Pelit olisivat klo 10-17 välillä, mutta keskitetysti joko aamu- tai iltapäivässä. Ilmoita m... (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 10 päivää sitten

Salibandy
Pöytyä
Sekajoukkue
24

Pöytyän Urheilijat 09-10 Nimenhuuto.com

Tiina kirjoitti: Huomenna perjantaina 22.9 poistamme nimenhuudon joukkueemme käytöstä joten muistakaa kaikki aktivoida myclub-jäsenyyden ja siirtyä sinne! (Noin 4 tuntia sitten)

Päivitetty noin 4 tuntia sitten

Salibandy
Pöytyä
Sekajoukkue
24

Pöytyän salibandy 02 Nimenhuuto.com

Krista kirjoitti: Kisariihessä alkaa tänään (29.3.) klo 13-19.00 kunta vaalien ennakko äänestys ja kestää sunnuntaihin asti.Tiiedoksi, otetaan huomioon ja vältetään aiheuteta ylimääräistä hälinää. (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Salibandy
Pöytyä
Sekajoukkue
18

Pöytyän Urheilijat D-tytöt Nimenhuuto.com

Anni kirjoitti: Huomisen treenit poikkeuksellisesti vain tunnin eli 19.30-20.30!!! (22 päivää sitten)

Päivitetty 21 päivää sitten

Salibandy
Pöytyä
Tytöt
30

Pöytyän Urheilijat Miehet Nimenhuuto.com

jesse kirjoitti: Tuun vähän myöhässä (23 päivää sitten)

Päivitetty 23 päivää sitten

Salibandy
Pöytyä
Miehet
19

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Salibandyjoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on salibandy on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.