Salibandy Pöytyä

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Pöytyä ja lajina on salibandy, sähly, säbä ja floorball. Niitä löytyy yhteensä 6 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: hiihto, suunnistus, pesäpallo ja jalkapallo.

Katso lista koko maan salibandyjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - salibandy - Pöytyä

Salibandy - Pöytyä

PöU Pirkot Nimenhuuto.com

PöU naisten 3.divisioonaa pelaava iloinen ja energinen joukkue.

Joukkue etsii pelaajia: Pöytyän Urheilijat Salibandy Naisten 3.-divisioonaa pelaava joukkue. Harjoitu...

Satu kirjoitti: Niin siis yritin kommentoida, mut tila loppui. Olisi maanantaina siis tarkoitus nähdä Marttilan koulun ja pesiskentän välisen parkkiksel ja sit testata uudet kuntoportaat urheilukentän ja päiväkodin kupeessa ja sit siirtyä pesiksen pariin. Pyydämme paikallista pesisväestöä mukaan, niin vois saada... (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Salibandy
Pöytyä
Naiset
21

PöU07-08 Nimenhuuto.com

Pöytyän Urheilijat Salibandyjoukkue 2007-2008 syntyneille. http://www.poytyanurheilijat.fi/salibandy/joukkueet/sb-joukkue-2007-2008

Elina kirjoitti: MLL:n järjestämä perhesähly pidetään Kisariihessä sunnuntaina 7.5 klo 10-11. Paikalle ovat tervetulleet kaikki lapset ja vanhemmat, myös isommat pelaajat, ja tapahtumassa on mukana myös TPS:n pelaaja Olli Laine. (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Salibandy
Pöytyä
Sekajoukkue
20

Pöytyän salibandy 02 Nimenhuuto.com

Krista kirjoitti: Kisariihessä alkaa tänään (29.3.) klo 13-19.00 kunta vaalien ennakko äänestys ja kestää sunnuntaihin asti.Tiiedoksi, otetaan huomioon ja vältetään aiheuteta ylimääräistä hälinää. (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 20 päivää sitten

Salibandy
Pöytyä
Sekajoukkue
20

Pöytyän Urheilijat Miehet Nimenhuuto.com

Joonas kirjoitti: Intti (22 päivää sitten)

Päivitetty 22 päivää sitten

Salibandy
Pöytyä
Miehet
24

Pöytyän Urheilijat D-tytöt Nimenhuuto.com

Anni kirjoitti: Keskiviikon fysiikkatreenit peruttu! Anni (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Salibandy
Pöytyä
Tytöt
29

Pöytyän Urheilijat 09-10 Nimenhuuto.com

Lauri kirjoitti: Koskien huomista turnausta. Lähdetään Kisariiheltä klo 12:15 omilla autoilla. Huolehditaan kimpassa että kaikilla on kyyti. Osallistumme turnaukseen kahdella joukkueella, eli jaamme porukan Oripäässä kahteen tiimiin. Kumpikin joukkue pelaa kaksi peliä, toinen PöU:n toista joukkuetta vastaan. Toin... (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Salibandy
Pöytyä
Sekajoukkue
45

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Salibandyjoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on salibandy on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.