Salibandy Pöytyä

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Pöytyä ja lajina on salibandy, sähly, säbä ja floorball. Niitä löytyy yhteensä 6 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: hiihto, suunnistus, pesäpallo ja jalkapallo.

Katso lista koko maan salibandyjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - salibandy - Pöytyä

Salibandy - Pöytyä

PöU Pirkot Nimenhuuto.com

PöU naisten 2.divisioonaa pelaava iloinen ja energinen joukkue.

Elina kirjoitti: Pikajuoksukennot on nyt testattu, huomenna testataan sitten käytännössä. Sauli, muista se mitta! (Noin 2 vuotta sitten)

Päivitetty 11 kuukautta sitten

Salibandy
Pöytyä
Naiset
22

PöU07-08 Nimenhuuto.com

Pöytyän Urheilijat Salibandyjoukkue 2007-2008 syntyneille. http://www.poytyanurheilijat.fi/salibandy/joukkueet/sb-joukkue-2007-2008

Elina kirjoitti: Muistutuksena vielä, että tämän viikon treenit on peruttu Kisariihen varausten takia. Huomenna keskiviikkona siellä on harrasteilta, jossa paikalliset seurat, yhdistykset yms. esittelevät toimintaansa. Kannattaa tulla tutustumaan. Ja perjantaina Kisariihessä on Linnateatterin esitys 'Herra Hakkar... (5 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Salibandy
Pöytyä
Sekajoukkue
20

Pöytyän Urheilijat 09-10 Nimenhuuto.com

Lauri kirjoitti: Koskien huomista turnausta. Lähdetään Kisariiheltä klo 12:15 omilla autoilla. Huolehditaan kimpassa että kaikilla on kyyti. Osallistumme turnaukseen kahdella joukkueella, eli jaamme porukan Oripäässä kahteen tiimiin. Kumpikin joukkue pelaa kaksi peliä, toinen PöU:n toista joukkuetta vastaan. Toin... (23 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Salibandy
Pöytyä
Sekajoukkue
45

Pöytyän Urheilijat Miehet Nimenhuuto.com

Nestori kirjoitti: Jos kunnon pelit (12 päivää sitten)

Päivitetty 12 päivää sitten

Salibandy
Pöytyä
Miehet
24

Pöytyän salibandy 02 Nimenhuuto.com

Krista kirjoitti: Kisariihessä alkaa tänään (29.3.) klo 13-19.00 kunta vaalien ennakko äänestys ja kestää sunnuntaihin asti.Tiiedoksi, otetaan huomioon ja vältetään aiheuteta ylimääräistä hälinää. (25 päivää sitten)

Päivitetty 13 päivää sitten

Salibandy
Pöytyä
Sekajoukkue
18

Pöytyän Urheilijat D-tytöt Nimenhuuto.com

Terhi kirjoitti: Nyt olisi lippua jaettavana 16.2. Klo 18.30 TPS- Nokian krp salibandy marli areenalle. Ilmoita mahdollisemman pian jos halut lippuja koska niitä on jaossa vaan 200 kpl koko seuralle. (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 14 päivää sitten

Salibandy
Pöytyä
Tytöt
28

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Salibandyjoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on salibandy on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.