Salibandy Punkaharju

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Punkaharju ja lajina on salibandy, sähly, säbä ja floorball. Niitä löytyy yhteensä 2 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: pesäpallo.

Katso lista koko maan salibandyjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - salibandy - Punkaharju

Salibandy - Punkaharju

PuU Nimenhuuto.com

Marko kirjoitti: Tere Nyt sain laskun syyskauden salivuorosta yläasteen osalta. Joudutaan siihen rahat keräämään. Lisäksi ajattelin että samaan maksuun voitaisiin ympätä Punkaharjun Urheilijoiden jäsenmaksu vuodelle 2017. Joukkueen jäseniltä salivuorosta summa olisi 25 € ja siihen lisätään se jäsenmaksu 15 €. Eli... (Vuosi sitten)

Päivitetty 11 kuukautta sitten

Salibandy
Punkaharju
Miehet
16

RRS Nimenhuuto.com

Marko kirjoitti: hei sunnuntai vuoron alkoi hyvissä merkeissä ja porukkaa oli kohtalaisesti. Vielä mahtuu sekaan pelaamaan. Muutama sunnuntai vuoro perutaan kun PuU:n turnauksia sattuu viisi kappaletta sunnuntaiksi. Silloin tuskin on järkee yrittää kokoontuu. Nämä perutut päivät ovat 18.10.15, 8.11.15, 10.1.16, 2... (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Salibandy
Punkaharju
Ei asetettu
26

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Salibandyjoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on salibandy on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.