Salibandy Reisjärvi

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Reisjärvi ja lajina on salibandy, sähly, säbä ja floorball. Niitä löytyy yhteensä 2 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: jääkiekko.

Katso lista koko maan salibandyjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - salibandy - Reisjärvi

Salibandy - Reisjärvi

Salibandy RePi Nimenhuuto.com

Semmosta se on.

(poistettu pelaaja) kirjoitti: No niin! Se on nyt sillä tavalla että Sinkkosenakanpojan pelit oli Tässä! Syitä on monia mutta päällimäisenä renkkaava polvi ja kyynärpää jotka on jo vaivannut pitemmän aikaa. Kiitos viime kaudesta ja tsemppiä tulevaan. Treenatkaa ja panostakaa taktiseenpuoleen (avaukset, vaparit, yv jne. jne.)Lo... (Melkein 4 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 4 vuotta sitten

Salibandy
Reisjärvi
Miehet
16

Reisjärven salibandynaiset Nimenhuuto.com

Christa kirjoitti: Vielä epävarma, ehkä hieroja.. (3 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Salibandy
Reisjärvi
Naiset
12

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Salibandyjoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on salibandy on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.