Jääkiekko Savonlinna

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Savonlinna ja lajina on jääkiekko, jäkis, lätkä, kiekko ja icehockey. Niitä löytyy yhteensä 3 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: jääkiekko, salibandy, purjehdus, sähly, musiikki, kuoro, hiihto, koripallo ja sulis.

Katso lista koko maan jääkiekkojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jääkiekko - Savonlinna

Jääkiekko - Savonlinna

Juniori-SaPKo03 Nimenhuuto.com

Juniorijääkiekkoa linnakaupungista

Kirsi kirjoitti: Moi. Olisko Jaakolle tilaa jossain autokyydissä huomiseen testijuoksuun ja pois? Ollaan taas Petterin kanssa työjutuissa kiinni koko ilta. Jaakko voi lähteä kyytiin vaikka hallilta. t. Kirsi (22 päivää sitten)

Päivitetty 18 päivää sitten

Jääkiekko
Savonlinna
Ei asetettu
77

Hätärit Nimenhuuto.com

Jouko kirjoitti: Taistella jäävuoro maanantaina klo 20.30 tanhuvaara saa mennä Maksaa 5-10 riippuen pelaajista (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Jääkiekko
Savonlinna
Miehet
27

Räpeltäjät Nimenhuuto.com

Päivitetty 7 kuukautta sitten

Jääkiekko
Savonlinna
Miehet
22

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jääkiekkojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jääkiekko on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.