Jääkiekko Savonlinna

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Savonlinna ja lajina on jääkiekko, jäkis, lätkä, kiekko ja icehockey. Niitä löytyy yhteensä 4 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: jääkiekko, salibandy, sähly, musiikki, kuoro, hiihto, purjehdus, koripallo ja sulis.

Katso lista koko maan jääkiekkojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jääkiekko - Savonlinna

Jääkiekko - Savonlinna

Sapko09 Nimenhuuto.com

Sapko F09-joukkue

Kari kirjoitti: Tere kaikille! Tarvitsemme kaikilta pelaajilta pelaajatietolomakkeen täytettynä ja allekirjoitettuna. Lomake löytyy täältä nimenhuuto.com:sta kohdasta Kuvat ja materiaalit --> näytä kansiot --> Lomakkeet. Laitoin sinne Word ja PDF-muotoiset tiedostot, jotta kaikki saa lomakkeen auki. Jos ken ei o... (23 päivää sitten)

Päivitetty noin 7 tuntia sitten

Jääkiekko
Savonlinna
Pojat
30

Juniori-SaPKo03 Nimenhuuto.com

Juniorijääkiekkoa linnakaupungista

Tomi kirjoitti: Hei, Nimenhuutoon Kuvat ja materiaalit on lisätty Edustus SaPKon lipunmyynti ja kioskivuorot kaudelle 2017-2018 tiedosto. Samassa kansiossa näkyy myös Yleisöluistelun lipunmyyntivuorot (meidän joukkueella marraskuussa 2017) . Vuorot on jaettu joukkueen kaikille perheille. Terveisin Saila ja Sari (5 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jääkiekko
Savonlinna
Pojat
69

Räpeltäjät Nimenhuuto.com

Päivitetty 10 päivää sitten

Jääkiekko
Savonlinna
Miehet
24

Hätärit Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Nyt on yksi vähemmän,pelatkee (11 päivää sitten)

Päivitetty 10 päivää sitten

Jääkiekko
Savonlinna
Miehet
26

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jääkiekkojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jääkiekko on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.