Salibandy Suomi

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Suomi ja lajina on salibandy, sähly, säbä ja floorball. Niitä löytyy yhteensä 2 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jääkiekko. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, futsal, golf, salibandy, ultimate, baseball, taitoluistelu, lentopallo ja palveluskoiriensuojelukoe.

Katso lista koko maan salibandyjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Suomenlahden aliupseerit Nimenhuuto.com

Suomenlahden aliupseereiden järjestämä urheilutoiminta. Tavoitteena kokoontua vähintään kerran kuukaudessa liikkumaan yhdessä. Vaihtelevat lajit. Yhdessä olemme vahvoja!

Päivitetty 9 kuukautta sitten

Monimuotoinen kuntoliikunta, Jalkapallo, Koripallo, Ultimate, Salibandy ja Juoksu
Etelä Suomi
Sekajoukkue
14

Team Sahla Nimenhuuto.com

Team Sählä, legendaarinen ex-N, ex-M, ex-vaikka-mitä joukkue! Harjoittelee keskiviikkoisin Kaarinan Kilosportissa, ja pelaa äärimmäisen kovatasoisia haasteturnauksia. Jopa tamperelaisesta kansanperinteesta löytyy viittauksia joukkueeseen ja sen tekniseen ylivoimaan.

Joukkue etsii pelaajia: Ota yhteyttä Petriin, petrimhirvonen ( a t ) live.com

Raipe kirjoitti: Onko halukkuutta pelata kesäkuussa maanantaina 19-21. (2h) Kilo-Sport. Meillä on vuorosta jäänyt tunteja joten kesäkuussa Ma iltasin pystymme nyt tekemään miniturnauksen kanssanne eli saatteko Porukan tai kaksi kokoon ja voimme pelata 3 joukkueen turnauksen. yksikin joukkue toki ok mutta kolmella... (20 päivää sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Salibandy
Suomi
Miehet
28