Jalkapallo Suomi

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Suomi ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 3 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jääkiekko. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, golf, futsal, salibandy, ultimate, kaikkikäy, baseball, taitoluistelu ja lentopallo.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

ksetk Nimenhuuto.com

Ksetk pyrkii edistämään ja kehittämään jalkapallo- ja futsalerotuomareiden toimintaa, toimimaan heidän moraalisena tukena sekä järjestämään yhteisöllistä toimintaa kaikille jäsenilleen. Jos olet kiinnostunut tuomaritoiminnasta, ja haluaisit mahdollisesti liittyä kerhoomme, voit ottaa yhteyttä aktiivituomareihin tai johtokuntamme jäseniin. (Yhteystiedot alla) Jalkapalloerotuomarin peruskursseja järjestetään vuosittain yhteistyössä Palloliiton Keski-Suomen piirin kanssa.

Akseli kirjoitti: Suoraan mansesta, alkuun ei kerkiä. (6 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo ja Futsal
Keski Suomi
Sekajoukkue
101

Suomenlahden aliupseerit Nimenhuuto.com

Suomenlahden aliupseereiden järjestämä urheilutoiminta. Tavoitteena kokoontua vähintään kerran kuukaudessa liikkumaan yhdessä. Vaihtelevat lajit. Yhdessä olemme vahvoja!

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Monimuotoinen kuntoliikunta, Jalkapallo, Koripallo, Ultimate, Salibandy ja Juoksu
Etelä Suomi
Sekajoukkue
14

CP-JALKAPALLOMAAJOUKKUE Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia: HALVAUS? AIVOVAMMA? CP-VAMMA? SUOMEN CP-JALKAPALLOMAAJOUKKUE HAKEE UUSIA PELA...

Ville kirjoitti: Hei, leirin ensimmäiseen harjoitukseen on tullut muutos harjoituspaikan osalta. Treeni on siirretty Saharasta Lehtikuusentien tekonurmelle. Kartta ja osoitetiedot nimenhuuto-tapahtumassa. Klo 19.30-21.00 edelleen. (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

7v7 ja Jalkapallo
Suomi
Miehet
33