Salibandy Tervakoski

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Tervakoski ja lajina on salibandy, sähly, säbä ja floorball. Niitä löytyy yhteensä 2 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy.

Katso lista koko maan salibandyjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - salibandy - Tervakoski

Salibandy - Tervakoski

Steelers-BS-Hobby-Tervakoski Nimenhuuto.com

Janakkalan Steelersin 2007-08-syntyneiden joukkue. Pelaamme harrastesarjoja ja pelaamme myös 2007-syntyneiden pelejä Salibandyliiton sarjassa. Joukkue harjoittelee Tervakosken yhteiskoululla torstaisin ja perjantaisin. Tervetuloa mukaan! Joukkueen yhteyshenkilöt: Arto Lehtimäki, arto.lehtimaki@documentus.fi, p. 050-466 9445 Petri Virjo, petri.virjo@elisanet.fi, p. 040-544 1423

Arto kirjoitti: Hei, tiistain 18.4. kauden päättäjäisten jälkeen perjantaisin ei ole enää harjoituksia. Keskiviikkona harkat jatkuvat normaalisti toistaiseksi. Pois lukien 26.4. jolloin ei ole harkkoja. T. Arto (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Salibandy
Tervakoski
Pojat
26

Jehut Nimenhuuto.com

Raikku kirjoitti: Katsomoon, pelaa en kehtaa ees pyytää ku ei oo reeneiskää näkyny.. (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Salibandy
Tervakoski
Ei asetettu
32

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Salibandyjoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on salibandy on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.