Salibandy Toivakka

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Toivakka ja lajina on salibandy, sähly, säbä ja floorball. Niitä löytyy yhteensä 2 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: mökkeily ja jalkapallo.

Katso lista koko maan salibandyjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - salibandy - Toivakka

Salibandy - Toivakka

TOIRI 04-06 Nimenhuuto.com

Toivakan Rivakan 2004 - 2006 syntyneiden salibandyjoukkueet ToiRi Lions & ToiRi Tigers harjoittelee pari kertaa viikossa ja pelaa Jkl:n alueella piirisarjaa.

Jenni kirjoitti: Kausi on ohi. Palataan ensi syksyn suunnitelmiin muutaman viikon sisään, kun ollaan ehditty palaveerata. (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Salibandy
Toivakka
Pojat
25

ToiRi Panthers Nimenhuuto.com

Toivakan Rivakan 2009-2010-syntyneiden joukkue, joka talvisin harjoittelee ja pelaa salibandya Keski-Suomen omassa Zone-Liigassa, sekä kesäisin harjoittelee ja pelaa jalkapalloa Palloliiton Keski-Suomen aluesarjassa.

Eemil kirjoitti: Lisäsin Mikan listaan, kiitos ilmoittautumisesta :) Tässä on joku ihmejuttu, miksi ei anna vaan tallentaa. Pitää aina tallentaa koneella ja ladata uudestaan tiedosto. Riittää, kun laitatte viestin vaikka tähän jatkoksi, niin päivitän listaa sitä mukaan. Käy kuitenkin kurkistamassa tuo tiedosto en... (Noin 12 tuntia sitten)

Päivitetty noin 2 tuntia sitten

Jalkapallo ja Salibandy
Toivakka
Ei asetettu
21

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Salibandyjoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on salibandy on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.