Jalkapallo Uusikaupunki

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Uusikaupunki ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 3 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jääkiekko. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, salibandy, koripallo ja sähly.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Uusikaupunki

Jalkapallo - Uusikaupunki

UPK T04 Nimenhuuto.com

Heidi kirjoitti: UPK:n kaikkien tyttöjoukkueiden yhteiset päättäjäiset perjantaina 13.11. klo 18 Kahvelin yläkerrassa! Jaetaan palkinnot ja syödään pizzaa. Ilmoittautukaa pikimmiten ketkä pääsevät paikalle! (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jalkapallo
Uusikaupunki
Tytöt
16

UPK P05 Nimenhuuto.com

Eero kirjoitti: Eero saattaa välillä tulla mukaan treeneihin, mutta pääsääntöisesti tästä eteenpäin on estynyt. (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Jalkapallo
Uusikaupunki
Pojat
33

Upk-08 Nimenhuuto.com

Ukko kirjoitti: Moikka, nyt kun futis on ohi, niin Jää-Kotkien kiekkokoulu on hyvä harrastus talveksi. Kiekkokoulun aloitustapahtuma on 9.10.2016 sunnuntaina klo 12:30-13:30. Kiekkokoulua on kerran viikossa sunnuntaisin, joten sopii myös muiden lajien harrastajille. Aloitustapahtuman jälkeen kiekkokoulua vedetää... (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Jalkapallo
Uusikaupunki
Pojat
36

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.