Salibandy Viikki

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Viikki ja lajina on salibandy, sähly, säbä ja floorball. Niitä löytyy yhteensä 4 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: sähly, futis ja jalkapallo.

Katso lista koko maan salibandyjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - salibandy - Viikki

Salibandy - Viikki

HAMA Nimenhuuto.com

HAMA on , Harmaa massa ry:n, varttuneempien miesten (harraste) sählyjoukkue.

Said kirjoitti: MA 28.8. olis peli klo 17:00. Ota kaveri mukaan ja ilmoita hänet. Pääsen itse vasta klo 17.15. (26 päivää sitten)

Päivitetty 26 päivää sitten

Salibandy
Helsinki Viikki
Miehet
55

Metsurit Nimenhuuto.com

Metlan sählääjien treeniporukka ja MIKE-salibandysarjan yhteisjoukkue Helsingin yliopiston Metsätieteellisen laitoksen kanssa.

Tuija kirjoitti: Heips! Onko porukka kiinnostunut liittymään Viikin porukoihin tämän vuoden 2016 lopussa tai vuoden 2017 alussa? Viikin Janne laittoi minulle alla olevan viestin, kun kerroin meidän ikähaitarista ja määristä, sekä mentaliteetista:) Sanokaa mielipiteitä! Viikkiläiset: "Meillä ikähaitari samoilla hu... (Yli vuosi sitten)

Päivitetty 11 kuukautta sitten

Salibandy
Jokiniemi Vantaa, Viikki Hki
Sekajoukkue
37

Evira Nimenhuuto.com

Karri kirjoitti: Hei vain, Sählyvuoro alkaa taas huomenna. Pyydämme aktiivisuutta nimenhuudon käyttämisessä ja luonnollisesti myös osallistumisessa peleihin. Toivomme myös, että kaikki pitävät silmänsä auki mahdollisten uusien pelaajien suhteen. Kertokaa uusille työntekijöille sählystä ja pyytäkää heitä mukaan pe... (18 päivää sitten)

Päivitetty 18 päivää sitten

Sähly ja Futis
Viikki
Ei asetettu
57

EYT sähly Nimenhuuto.com

Bhawani kirjoitti: Any other players? We are only 6. (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty 26 päivää sitten

Salibandy
Viikki
Sekajoukkue
31

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Salibandyjoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on salibandy on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.