Salibandy Viikki

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Viikki ja lajina on salibandy, sähly, säbä ja floorball. Niitä löytyy yhteensä 4 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: sähly, futis ja jalkapallo.

Katso lista koko maan salibandyjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - salibandy - Viikki

Salibandy - Viikki

HAMA Nimenhuuto.com

HAMA on , Harmaa massa ry:n, varttuneempien miesten (harraste) sählyjoukkue.

Erik kirjoitti: Tervehdys kaikille Hamalaisille! Voisitteko merkata nimenhuutoon IN tai OUT! Vaikuttaa pelaajiin, jotka tulisivat pelaamaan mikäli porukkaa on tulossa ja tieto ettei ole tulossa pelaamaan helpottaa päätöstä! Hyvät pelit ja hyvä hiki, niin on kiva aloittaa viikonloppu! (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Salibandy
Helsinki Viikki
Miehet
57

Metsurit Nimenhuuto.com

Metlan sählääjien treeniporukka ja MIKE-salibandysarjan yhteisjoukkue Helsingin yliopiston Metsätieteellisen laitoksen kanssa.

Tuija kirjoitti: Heips! Onko porukka kiinnostunut liittymään Viikin porukoihin tämän vuoden 2016 lopussa tai vuoden 2017 alussa? Viikin Janne laittoi minulle alla olevan viestin, kun kerroin meidän ikähaitarista ja määristä, sekä mentaliteetista:) Sanokaa mielipiteitä! Viikkiläiset: "Meillä ikähaitari samoilla hu... (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Salibandy
Jokiniemi Vantaa, Viikki Hki
Sekajoukkue
37

Evira Nimenhuuto.com

Auli kirjoitti: Uhg, enemmistö on puhunut: saunailta pidetään 18.5! Perinteitä kunnioittaen tiedossa on vähintään kaoottinen pizzatilaus ja huikea pingis”turnaus”! 😊 saunat lämpenee klo 16 alkaen (jos eviralaiset suo). Terkuin, Auli P.S. Kata voitko varata saunat tänks! :D (12 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Sähly ja Futis
Viikki
Ei asetettu
67

EYT sähly Nimenhuuto.com

Bhawani kirjoitti: Any other players? We are only 6. (Melkein 3 vuotta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Salibandy
Viikki
Sekajoukkue
35