Salibandy Viikki

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Viikki ja lajina on salibandy, sähly, säbä ja floorball. Niitä löytyy yhteensä 5 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: sähly, futis ja jalkapallo.

Katso lista koko maan salibandyjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - salibandy - Viikki

Salibandy - Viikki

HAMA Nimenhuuto.com

HAMA on , Harmaa massa ry:n, varttuneempien miesten (harraste) sählyjoukkue.

Said kirjoitti: Huomasittehan kesäkuun uudet vuorot, 11.6. alkaen. Käykää ilmoittautumassa. PLEACE! (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Salibandy
Helsinki Viikki
Miehet
55

Metsurit Nimenhuuto.com

Metlan sählääjien treeniporukka ja MIKE-salibandysarjan yhteisjoukkue Helsingin yliopiston Metsätieteellisen laitoksen kanssa.

Tuija kirjoitti: Heips! Onko porukka kiinnostunut liittymään Viikin porukoihin tämän vuoden 2016 lopussa tai vuoden 2017 alussa? Viikin Janne laittoi minulle alla olevan viestin, kun kerroin meidän ikähaitarista ja määristä, sekä mentaliteetista:) Sanokaa mielipiteitä! Viikkiläiset: "Meillä ikähaitari samoilla hu... (Vuosi sitten)

Päivitetty 9 kuukautta sitten

Salibandy
Jokiniemi Vantaa, Viikki Hki
Sekajoukkue
37

Mailat Nimenhuuto.com

Perjantaisin

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Tämä on esimerkkiviesti joukkuesivusi ilmoitustaululla. Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi! Jos käyttöönotossa ilmenee ongelmia, kannattaa lukea http://nimenhuuto.com/faq . Terkuin, Satu asiakaspalvelusta. PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkuees... (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Salibandy
Viikki
Miehet
18

EYT sähly Nimenhuuto.com

Bhawani kirjoitti: Not enough players for today's game. So we need to cancel it. (8 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Salibandy
Viikki
Sekajoukkue
27

Evira Nimenhuuto.com

Katri kirjoitti: Huomenna Eviran sähläreiden 10 v saunailta takkahuoneessa! Sauna lämpimänä klo16 alkaen. Pate tuo pizzalistan. Pizza ja juomat omakustanteisesti! Tervetuloa! (9 kuukautta sitten)

Päivitetty 9 kuukautta sitten

Sähly ja Futis
Viikki
Ei asetettu
48

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Salibandyjoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on salibandy on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.