Salibandy Vuorela

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Vuorela ja lajina on salibandy, sähly, säbä ja floorball. Niitä löytyy yhteensä 3 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: jääkiekko ja sähly.

Katso lista koko maan salibandyjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - salibandy - Vuorela

Salibandy - Vuorela

Veikkonaiset Nimenhuuto.com

Vihreä on uusi musta! Vuorelan Veikkojen naisjoukkueen nimenhuuto.

Meiju kirjoitti: Allaolevasta linkistä karsinnoista otetut videot: https://drive.google.com/open?id=0B65-NbM1eH-CbkVoc29DMzFJQ2s (4 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Salibandy
Vuorela
Naiset
28

Team-Hydroline Nimenhuuto.com

Sählääjät

Jani kirjoitti: Tällä viikolla kannattaa tulla sähläämään, jos haluaa kokea totaalisen yllätyksen ;) (9 kuukautta sitten)

Päivitetty 7 kuukautta sitten

Salibandy
Vuorela
Sekajoukkue
21

Vuokun naisten sähly Nimenhuuto.com

Anu kirjoitti: Hei sählyläiset! Minä olin kyllä nyt ihan pihalla, kun ajattelin että sählykausi jatkuu huhtikuun loppuun. Taisin viime kerralla vielä sanoa, että vielä on kaksi kertaa. Mutta siis kausi päättyy tällä viikolla eli viimeinen sähly on nyt tulevana torstaina. Terveisin Anu (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Sähly
Vuorela
Naiset
17

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Salibandyjoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on salibandy on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.