Jalkapallo Laitila

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Laitila ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 5 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on pesäpallo. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, jääkiekko, ringette, koripallo, salibandy ja uinti.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Laitila

Jalkapallo - Laitila

Jyske 04-07 Nimenhuuto.com

Mika kirjoitti: Turnauksen otteluohjelma julkaistaan vuodenvaihteen jälkeen. P04 sarjassa Jyskeen lisäksi pelaavat: Koitto, ÅIFK, TPK03, TPK04 sininen ja TPK04 valkoinen. P05 sarjassa Jyskeen lisäksi: Toijalan Pallo, TuKV, FC Inter sinimustat, SalPa/Sisu Yj, FC Inter siniset, TPK05, TPK06 valkoinen ja TPK06 sini... (26 päivää sitten)

Päivitetty 9 päivää sitten

Jalkapallo
Laitila
Ei asetettu
45

Laitilan Jyske 07-08 Nimenhuuto.com

Kaisa kirjoitti: Hei taas! Sain äsken Simolalta viestin, että torstain osalta on tullut päällekkäisyys salivuoroihin ja emme siis saa Kappelimäkeen klo 18-19 vuoroa tälle talvikaudelle. Muut salit ovat täynnä, joten Kappelimäki ainoa jossa vapaata. Siellä kuitenkin olisi torstaille tarjolla klo 17-18 vuoro tai va... (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Jalkapallo
Laitila
Pojat
35

Jyske Jalkapalloilijat 10-13 Nimenhuuto.com

Teemu kirjoitti: Hei kaikki! Ja sori kaikki tiedonkulun puutteista, menee mun piikkiin. Tulevaa toimintaa suunnitellaan parhaillaan. Ikäluokkien tiukka erottelu on ollut turkulaista epärealismia. :) Jatkossakin on tarkoitus jatkaa useamman ikäluokan ryhmällä. Treenitapahtumat vaan suunnitellaan niin että kaikilla... (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Jalkapallo
Laitila
Pojat
41

Jyske T-04-09-pienet Nimenhuuto.com

Tyttöfutis :) Treenit yleensä kahdesti viikossa. Treeneissa harjoitellaan tekniikoita, mutta myös pelataan.

Ada kirjoitti: Hei, en saa WhatsAppia toimimaan. Pitääkö tuo klo aika tänään paikkansa eli paikalla Raumalla klo 18.15. Tarkistan vain tätä kautta nyt. T: Johanna (5 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Jalkapallo
Laitila
Tytöt
43

Jyske Jalkapalloilijat 09 Nimenhuuto.com

Katri kirjoitti: Sunnuntain treenit jäävät pois suurpikkujoulujen siivouksen vuoksi! 17.12. treenit taas normaalisti. (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jalkapallo
Laitila
Ei asetettu
32

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.