Jalkapallo Laitila

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Laitila ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 6 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on pesäpallo. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, ringette, koripallo, jääkiekko ja uinti.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Laitila

Jalkapallo - Laitila

Laitilan Jyske 07-08 Nimenhuuto.com

Kaisa kirjoitti: Hei! Täällä taas kevätauringon myötä aktivoidutaan pikku hiljaa myös jalkapallokauden suhteen Hymiö smile:) Joukkue on ilmoitettu sarjaan tulevaksi kesäksi ja tänään oli Juhalle tullut viestiä sarjaa koskien. Edelleen on tukkupäin kysymyksiä avoinna muun muassa peliaikataulujen suhteen, mutta näi... (2 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallo
Laitila
Pojat
36

Jyske 04-07 Nimenhuuto.com

Viljami kirjoitti: Kiitos kaikille taas tästä kaudesta! Emme valitettavasti pääse tänään mukaan mutta toivottavasti terveiset menee perille (2 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallo
Laitila
Ei asetettu
56

Jyske Jalkapalloilijat 10-12 Nimenhuuto.com

Ursula kirjoitti: Pienille vetäjää huomiselle? Itse en voi koko tuntia paikalla olla mutta voin ainakin osan tuntia olla mukana. HUOM! Sopisiko vanhemmille laittaa lapsen nimi esim. maalarinteippiin kirjoitettuna poikien vaatteisiin? Itseä harmittaa kun en kaikkien poikien nimiä muista/tiedä. Mukavampaa pojillekin... (9 kuukautta sitten)

Päivitetty 9 kuukautta sitten

Jalkapallo
Laitila
Pojat
43

Laitilan Jyske P00 Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Maanantain 12.8. peliin lähtö urheilutalolta klo 16.15. Kenttä: Pontelanmäki 3 21500 Kaarina (Yli 3 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 3 vuotta sitten

Jalkapallo
Laitila
Pojat
25

Jyske T-04-09-pienet Nimenhuuto.com

Tyttöfutis :) Treenit yleensä kahdesti viikossa. Treeneissa harjoitellaan tekniikoita, mutta myös pelataan.

Vilma kirjoitti: Heippa, onkohan kioskivuoroja jo jaettu jotenkin? Mä voin ainakin olla vapaaehtoinen tulemaan noin klo 12 kun pääsen töistä.Voin tehdä aamulla muutaman sämpylän kioskiin myyntiin. Tomi tuo ne tuodessaan Vilman. (8 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Jalkapallo
Laitila
Tytöt
29

Jyske Jalkapalloilijat 09 Nimenhuuto.com

Katri kirjoitti: Moi! Jaosto järjestää kaikille yhteiset päättäjäiset 14.10. klo 18 Wilhelmiinassa ja Waltterissa. Toivottavasti mahdollisimman moni pääsee mukaan! (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Jalkapallo
Laitila
Ei asetettu
29

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.