Jalkapallo Laitila

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Laitila ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 5 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on pesäpallo. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, jääkiekko, ringette, koripallo ja uinti.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Laitila

Jalkapallo - Laitila

Laitilan Jyske 07-08 Nimenhuuto.com

Kaisa kirjoitti: Hei kaikki pelaajat ja tukijoukot! Jyskeen jalkapallojuniorit on kutsuttu katsomaan FC Interin veikkausliigapeliä pe 12.5.2017 klo 18.30. Jalkapallojaosto järjestää peliin linja-autokuljetuksen 10 €:n hintaan matkustajalta. Itse ottelulippu on maksuton pelaajilta ja kahdelta toimihenkilöltä / jou... (Noin 14 tuntia sitten)

Päivitetty noin 14 tuntia sitten

Jalkapallo
Laitila
Pojat
36

Jyske 04-07 Nimenhuuto.com

Mika kirjoitti: Lähtö urheilutalolta omilla autoilla kimppakyydein klo 17.00. (7 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallo
Laitila
Ei asetettu
56

Jyske Jalkapalloilijat 10-12 Nimenhuuto.com

Ursula kirjoitti: Pienille vetäjää huomiselle? Itse en voi koko tuntia paikalla olla mutta voin ainakin osan tuntia olla mukana. HUOM! Sopisiko vanhemmille laittaa lapsen nimi esim. maalarinteippiin kirjoitettuna poikien vaatteisiin? Itseä harmittaa kun en kaikkien poikien nimiä muista/tiedä. Mukavampaa pojillekin... (10 kuukautta sitten)

Päivitetty 10 kuukautta sitten

Jalkapallo
Laitila
Pojat
43

Jyske T-04-09-pienet Nimenhuuto.com

Tyttöfutis :) Treenit yleensä kahdesti viikossa. Treeneissa harjoitellaan tekniikoita, mutta myös pelataan.

Anu kirjoitti: Pistin nyt listan divareiden tiedossa olevista peleistä tänne aikoineen, paikkoineen, ja vastustajineen.. koska en osta pro-pakettia, en saa asetettua ilmoittautumisen deadlinea. MUISTAKAA KUITENKIN; ETTÄ sunnuntain treenipäivänä pitää olla ilmoittautunut tulevan tiistain peliin! Näin ehdin naput... (24 päivää sitten)

Päivitetty 24 päivää sitten

Jalkapallo
Laitila
Tytöt
34

Jyske Jalkapalloilijat 09 Nimenhuuto.com

Katri kirjoitti: Moi! Jaosto järjestää kaikille yhteiset päättäjäiset 14.10. klo 18 Wilhelmiinassa ja Waltterissa. Toivottavasti mahdollisimman moni pääsee mukaan! (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 7 kuukautta sitten

Jalkapallo
Laitila
Ei asetettu
29

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.