Jääkiekko Laitila

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Laitila ja lajina on jääkiekko, jäkis, lätkä, kiekko ja icehockey. Niitä löytyy yhteensä 2 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on pesäpallo. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, ringette, koripallo, jääkiekko ja uinti.

Katso lista koko maan jääkiekkojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jääkiekko - Laitila

Jääkiekko - Laitila

LaJy jääkiekkopojat 05-06 Nimenhuuto.com

Hanna kirjoitti: Moi, Piispalan turnauksesta on tullut lisää infoa. Käy katsomassa tästä linkistä http://www.ilmoittaudu.com/finhockey/ilmoittautuminen?sivu=ryhma&ryhmaid=1896 , tai jos linkki ei toimi: http://muse.junior2pro.sconnect.fi/turnaukset.html , selaa listaa turnauksista ja valitse Mämmiturnaus Piispala... (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jääkiekko
Laitila
Sekajoukkue
22

LaJy Nimenhuuto.com

Mari kirjoitti: Tämän päivän harjoitukset peruutettu! (Vuosi sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Jääkiekko
Laitila
Ei asetettu
22

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jääkiekkojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jääkiekko on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.