Jalkapallo Raisio

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Raisio ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 53 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: lentopallo, salibandy, jääkiekko, ringette, futsal, sulkapallo, kaukalopallo, kestävyysjuoksu hölkät maraton ja sähly.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Raisio

Jalkapallo - Raisio

RaiFu T10-09 Nimenhuuto.com

Raision paras mimmijoukkue ikäluokassaan. Treenaamme kesäkaudella kolmesti viikossa ulkona ja talvikaudella kahdesti viikossa salissa tai sisähallissa + muut treenit ja pelit. Toimintamme on siis ympärivuotista. Pelit pelataan kahdessa eri sarjassa. Lisäksi pelaamme harjoituspelejä eri tyttöjoukkueiden kanssa ja välillä käymme turnauksissa. Tervetuloa reippaaseen mimmiporukkaan, jonka tavoitteena on iloinen oppiminen ja pelaamisen riemu!

Sami kirjoitti: Moi. Jos joku out:n laittaneista pääsee johonkin peliin, siitä olisi iso apu. Päivä on pitkä ja varmasti tulee väsyjä. Ilmoitus mulle, Sami W:lle, Terhille Kiitos. Terv. Sami G (7 päivää sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Jalkapallo
Raisio
Tytöt
30

RaRy Nimenhuuto.com

VI-tason perusfutista.

Joukkue etsii pelaajia: Uskomattomassa nousukiidossa oleva joukkue hakee vahvistuksia. Mikäli koet ol...

Mika kirjoitti: Terve! skoogien Kulmabaari vaihtui 29. huhtikuuta. t: Valtsu (11 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Jalkapallo
Raisio
Miehet
33

RaiFu Naiset Nimenhuuto.com

Naisten jalkapalloa

Heta kirjoitti: Riiippuu olosta (10 päivää sitten)

Päivitetty noin 8 tuntia sitten

Jalkapallo
Raisio
Naiset
29

RaiFu P04 Nimenhuuto.com

Iloinen joukkue, joka jatkaa jalkapallotaitojen ja liikunnallisten ominaisuuksien kehittämistä. Talvikaudella pelaamme Futsal-sarjaa, Maskun Talvisarjaa ja Wiima-talvisarjaa.

Teppo kirjoitti: 03 joukkue kysyi, onko joku 04 vanhemmista lähdössä mukaan omalla autolla. Tuolloin myös Futsal:a, joten meillä vielä epävarmaa. Teppo (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo ja Futsal
Raisio
Ei asetettu
33

Ihalan Ketut -06 Nimenhuuto.com

Ihalan Ketut -06h

Jonni kirjoitti: Moi Onhan kaikki muistaneet käydä jo äänestämässä? Valtuustossa päätetään meille tärkeistä arkisista asioista, ja myös mm. harrastus- ja urheilupaikoista. Me Ihalassa tiedetään tämä hyvin, kun olemme tuon hienon KHT-kentän tänne saaneet. Oon myös itse taas ehdolla (144), jos joku vielä etsii itse... (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Jalkapallo
Raisio
Ei asetettu
38

Kuloisten Tiikerit 2009 Nimenhuuto.com

Raision Kuloisten kaupunginosan aluejoukkue Kausi 2017 Treenit 1x / vko (kesäkaudella joskus 2x, jos ei pelejä) Kesäkaudella pelejä: Rannikkoseutuliiga, keväällä + syksyllä Muutama pieni turnaus lähialueilla kaudessa

Atte kirjoitti: Hei, Toivon kassiin sujahti tänään treenien lopussa ylimääräinen harmaa käsine, laitan sen Toivon koulureppuun, sen saa huomenna Toivolta (oli iskän vika, sorry) (4 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jalkapallo
Raisio
Sekajoukkue
22

RaiFu M35 Nimenhuuto.com

Pelaamme Turun piirin JKKI M35 ylälohkoa.

Jouni kirjoitti: Moro. Harmi juttu ettei löydy innokasta vetäjää... Joku varmaan palauttelee maksetut kausimaksut? (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Jalkapallo
Raisio
Miehet
18

Ihalan pallo Nimenhuuto.com

Hitaat, mutta kankeat.

Kimi kirjoitti: no aion pistää viellä tuonne fuck face sivulle kysyntään jos sen kautta löytäisi vielä peli intoa. (9 kuukautta sitten)

Päivitetty 9 kuukautta sitten

Jalkapallo
Raisio, Ihala
Miehet
33

RaiFu POO Nimenhuuto.com

Kilpafutista pelaava v. 2000 syntyneiden poikien joukkue

(poistettu pelaaja) kirjoitti: HUOMIO POJAT!!! KOKOONNUTAAN ENNEN SUNNUNTAIN PELIÄ KERTTULAN PUKUKOPEILLA JO KLO. 15. JAAN TEILLE UUDET PELIPAIDAT JA MUUT VARUSTEET:). TERKKUI MIA (Noin 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jalkapallo
Raisio
Pojat
20

RaiFu P03 Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia: Soita ja kysy lisää. Janne Puh. 04578724801

Arttu kirjoitti: Olemme töissä 28.5 kun meillä on buffetvuoro. Olisiko Lassin vanhemmilla mahdollisuus vaihtaa vuorot keskenään? Terv. Jukka (3 päivää sitten)

Päivitetty noin 22 tuntia sitten

Jalkapallo
Raisio
Pojat
33

RaiFu T08-07 Nimenhuuto.com

Hanna kirjoitti: Hei, Sovitimme eilen treeneissä valkoisia paitoja pelipaitojen alle. Käyn tänään tilaamassa paidat, jotka toivottavasti ehtivät ensi viikolla ennen omaa turnausta. Toim.aika 2-5 arkipäivää. Tilattavat paidat: Vanessa 146/152cm Ella 146/152cm Alina 146/152cm Paloma 146/152cm Elsa 146/152cm Ida 146... (2 päivää sitten)

Päivitetty noin 7 tuntia sitten

Jalkapallo
Raisio
Tytöt
21

RaiFu Naiset harraste Nimenhuuto.com

Satu kirjoitti: tulen jos ehdin (1 päivä sitten)

Päivitetty noin 7 tuntia sitten

Jalkapallo
Raisio
Naiset
21

KerttulanKanuunat-09 Nimenhuuto.com

Jasper kirjoitti: Moikka kaikille! Meillä on huomenna buffetvuoro ja tekijöitä kaivataan. Mitään suurta määrä on aika turha tehdä vaan otetaan maltillinen linja asiassa :) Päätimme eilen Heikin kanssa yhteistuumin, että mitä tehdään ja näistä saa nyt sitten valita: Jasper tuo -> Pillimehut, mukit, sokeri, teepussi... (Yli vuosi sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo
Raisio, Kerttula
Sekajoukkue
20

RAIFU B-pojat Nimenhuuto.com

Juho kirjoitti: Moikka pelaajat. Ilmoitelkaa Leenalle 5.5. mennessä, mikäli haluatte toimia pelinohjaajina. B-ikäiset saavat toimia ohjaajina ilman koulutusta tai aikaisempaa kokemusta. Leenan puh. 044 0111327 ja sposti. leena.allen@raifu.fi. t. Juho (2 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallo ja Futsal
Raisio
Pojat
36

Raifu T03 Nimenhuuto.com

Kari kirjoitti: Hei Tytöt herätys! Viikonlopun futsal-peleistä puuttuu vahvistukset. Nelli, Linnea, Ilona, Ella, Elli, Jemina, Alina, Joana, Heta ja Aada T. Kari (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo
Raisio
Ei asetettu
50

Kuloisten Tiikerit 2011 Nimenhuuto.com

Päivitetty 4 päivää sitten

Jalkapallo
Raisio
Pojat
2

RaiFu A-pojat Nimenhuuto.com

Juha kirjoitti: Rasse ja Jormis ovat Maskussa pelissä. (4 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jalkapallo
Raisio
Miehet
50

RaiFu P07 Nimenhuuto.com

Rasmus kirjoitti: Moikka kaikille, Huomenna Taponkedolla on mahdollisuus vielä sovittaa valkoista teknistä aluspaitaa, ketä sellaisen haluaa itselleen tilata. Elmolla on mukanaan hänen omat paidat eli 9-10v koko ja 11-12v koko. Paitaa on olemassa vielä myös yksi isompi eli sen voi myös tilata. Paidat ovat tosi kap... (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jalkapallo
Raisio
Ei asetettu
35

Kuloisten Tiikerit 2010 Nimenhuuto.com

Jukka kirjoitti: Hei, Jatkossa treenit ulkona ja maanantaisin klo 17:30-18:30. Pelit alkavat näillä näkymin toukokuun ensimmäisellä tai toisella viikolla. Pelipäivä on torstai. Terveisin, Koutsit (25 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Jalkapallo
Raisio
Sekajoukkue
34

Kerttulan Kanuunat -11 Nimenhuuto.com

Jeff kirjoitti: Moikka, Nappulaliiga joukkueet kaudelle 2017 pitää virallisesti ilmoittaa nappulaliigaan to 27.4 mennessä, olen tekemässä ilmoitusta meidän Kerttulan Kanuunat -11 joukkueesta ja näin ollen pelaajista pyydetään vielä lisätietoja. Eli tavittavat tiedot on: - Pelaajan sotu - Kotiosoite - Kuvauslupa ... (6 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Jalkapallo
Raisio
Sekajoukkue
11

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.