Jalkapallo Raisio

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Raisio ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 53 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: lentopallo, salibandy, jääkiekko, ringette, amerikkalainen jalkapallo, futsal, sulkapallo, kaukalopallo ja kestävyysjuoksu hölkät maraton.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Raisio

Jalkapallo - Raisio

RaiFu T10-09 Nimenhuuto.com

Raision paras mimmijoukkue ikäluokassaan. Treenaamme kesäkaudella kolmesti viikossa ulkona ja talvikaudella kahdesti viikossa salissa tai sisähallissa + muut treenit ja pelit. Toimintamme on siis ympärivuotista. Pelit pelataan kahdessa eri sarjassa. Lisäksi pelaamme harjoituspelejä eri tyttöjoukkueiden kanssa ja välillä käymme turnauksissa. Tervetuloa reippaaseen mimmiporukkaan, jonka tavoitteena on iloinen oppiminen ja pelaamisen riemu!

Mari kirjoitti: Hei, Ihalan kentän pukukoppiin oli jäänyt vanhempainkokouksen jälkeen mustat nahkahanskat. Hanskat ovat minulla, jos joku teistä kaipailee ja huomaa kadottaneensa. T: Mari p. 040 510 5217 (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin 11 tuntia sitten

Jalkapallo
Raisio
Tytöt
33

Phoenixtytot Nimenhuuto.com

Raisiolaisen West Coast Phoenixin amerikkalaisen jalkapallon tyttöjoukkue.

Joukkue etsii pelaajia: Kaikki alle 18-vuotiaat tytöt ovat tervetulleita liittymään joukkueeseen. Et ...

Päivitetty 12 päivää sitten

Amerikkalainen jalkapallo
Raisio
Tytöt
14

RaRy Nimenhuuto.com

VI-tason perusfutista.

Joukkue etsii pelaajia: Uskomattomassa nousukiidossa oleva joukkue hakee vahvistuksia. Mikäli koet ol...

Mika kirjoitti: Terve! skoogie Hugossa 29. joulukuuta kello 21 alkaen. Tervetuloa! t: Valtsu (14 päivää sitten)

Päivitetty 14 päivää sitten

Jalkapallo
Raisio
Miehet
34

RaiFu P04 Nimenhuuto.com

Iloinen joukkue, joka jatkaa jalkapallotaitojen ja liikunnallisten ominaisuuksien kehittämistä. Talvikaudella pelaamme Futsal-sarjaa, Maskun Talvisarjaa ja Wiima-talvisarjaa.

Sanna kirjoitti: Huomio! Tämänpäiväiset treenit on pelattu. (Noin 12 tuntia sitten)

Päivitetty noin 3 tuntia sitten

Jalkapallo ja Futsal
Raisio
Ei asetettu
32

RaiFu Naiset Nimenhuuto.com

Naisten jalkapalloa

Ilona kirjoitti: Ei oo varma (Noin 9 tuntia sitten)

Päivitetty noin 9 tuntia sitten

Jalkapallo
Raisio
Naiset
34

Kerttulan Kanuunat -11 Nimenhuuto.com

Raision coolein -11 syntyneiden nappisjoukkue. Tavoitteena reilu meininki ja hauskaa harrastamista jalkapallon parissa. Harjoituksissa pääsiassa leikkiä ilon kautta, fiiliksen mukaan tilanneharjoittelua ja pelaamista.

Jeff kirjoitti: Moikka ja iso kiitos kaikille onnistuneesta syyskaudesta. Nyt on aika kääntää katse kohti talvikautta, joukkueella on kaksi turnausta. Halloween 4.11 ja Jouluturnaus 9.12 muistakaa käydä klikkaamassa In/out, näistä laitan lisäinfoa myöhemmin. RaiFu on perustamassa 2011 syntyneiden poikien joukkue... (14 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallo
Raisio
Sekajoukkue
13

RaiFu M35 Nimenhuuto.com

Pelaamme Turun piirin JKKI M35 ylälohkoa.

Tomi kirjoitti: Iltaa, Sain Jarilta tehtävän kirjoittaa tännekin ilmoituksen avoimesta valmentajan paikasta. Kuulemma tällä listalla alueen lahjakkain valmennuspotentiaali ja se pystyisi homman hoitamaan. -projektina Raifun 6-div joukkueen vetäminen(myös pelaaminen sallittua) -pelaajat voisi osittain myös löytyä... (13 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Jalkapallo
Raisio
Miehet
20

Ihalan Ketut -06 Nimenhuuto.com

Ihalan Ketut -06h

Jonni kirjoitti: Moikka, Nyt on Kettujen viimeinenkin tapahtuma Nimenhuudossa taputeltu. Paljon niitä 2012 keväällä alkaneeseen aikaan on mahtunut, treenejä, pelejä, turnauksia, päättäjäisiä, jne. Vielä kerran suurkiitokset kaikille mukana olleille, olimme tosi hyvä ja tiivis yhteisö, niin pelaajat kuin vanhemmat... (13 päivää sitten)

Päivitetty 12 päivää sitten

Jalkapallo
Raisio
Ei asetettu
36

Kuloisten Tiikerit 2009 Nimenhuuto.com

Raision Kuloisten kaupunginosan aluejoukkue Kausi 2017 Treenit 1x / vko (kesäkaudella joskus 2x, jos ei pelejä) Kesäkaudella pelejä: Rannikkoseutuliiga, keväällä + syksyllä Muutama pieni turnaus lähialueilla kaudessa

Iikka kirjoitti: Heippa Tikrulaiset! Meidän oma buffavuoro lähestyy (14.6) ja kaipailisin innokkaita leipureita tai pakasteiden paistajia. Jos on hyvä keli, myynti on varmasti hyvää, koska joukkueitakin on pelaamassa aiempaan enemmän. Oton äiti lupautui tekemään poppareita ja keittämään kahvia, Teemun äiti lupasi... (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 26 päivää sitten

Jalkapallo
Raisio
Sekajoukkue
21

Ihalan pallo Nimenhuuto.com

Hitaat, mutta kankeat.

Kimi kirjoitti: no aion pistää viellä tuonne fuck face sivulle kysyntään jos sen kautta löytäisi vielä peli intoa. (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Jalkapallo
Raisio, Ihala
Miehet
31

RaiFu POO Nimenhuuto.com

Kilpafutista pelaava v. 2000 syntyneiden poikien joukkue

(poistettu pelaaja) kirjoitti: HUOMIO POJAT!!! KOKOONNUTAAN ENNEN SUNNUNTAIN PELIÄ KERTTULAN PUKUKOPEILLA JO KLO. 15. JAAN TEILLE UUDET PELIPAIDAT JA MUUT VARUSTEET:). TERKKUI MIA (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty noin 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Raisio
Pojat
20

RaiFu P03 Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia: Soita ja kysy lisää. Janne Puh. 04578724801

Heikki kirjoitti: Tervehdys, toivoisin että tarkastaisitte että ovatko kaikki suorittaneet Rauman pelireissun bussimaksun. Ystavällisin terveisin rahastonhoitaja Vesa Laakso (6 päivää sitten)

Päivitetty noin tunti sitten

Jalkapallo
Raisio
Pojat
33

Raifu BP Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia

Mia kirjoitti: Moikka Keskiviikko 26.7 ja torstai 27.7 treenit peruttu, koska poikia on niin paljon poissa. Jatketaan taas ensi viikolla. (3 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 7 tuntia sitten

Jalkapallo
Raisio
Ei asetettu
40

Raifu T03-02 Nimenhuuto.com

Kalle kirjoitti: Moikka Omaan turnaukseen on laitettu meiltä kaksi joukkuetta mukaan ja joukkueet on laitettu nimenhuutoon joten käykää vahvistamassa oma osallistuminen joukkuita on nyt Raifu 1 ja Raifu 2 (nämä ei ole mitenkään paremmuus järjestyksessä) Kaikki mukaan ja ne jotka eivät ole merkattu pelaajina nii h... (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo
Raisio
Ei asetettu
52

Kuloisten Tiikerit 2010 Nimenhuuto.com

Anton kirjoitti: Hei! Antton lopettaa jalkapallon pelaamisen. Ehkä hän innostuu tästä harrastuksesta myöhemmin tai sitten jostain muusta. Kiitokset valmentajille ja muille mukana olleille apujoukoille. Hyvää jatkoa kaikille!!! Yt Antton ja äippä Nina (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo
Raisio
Sekajoukkue
32

RaiFu P07 Nimenhuuto.com

Tomi kirjoitti: HOX! OBS! HUOMIO! NIMENHUUTO käytäntöön muutos Treenit: jatkossa joka poika ilmoitettu in tilaan. Ei tarvitse vahvistaa ainoastaan laittaa OUT viimeistään päivää ennen sairastumiset tietysti eri asia PELIT Pelaajat on ilmoitettu syksyn peleihin käykää vahvistamassa IN/OUT viimeistään 2 päivää enn... (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo
Raisio
Ei asetettu
32

RaiFu06 Nimenhuuto.com

Arto kirjoitti: Javenturen turnaukseen ilmottautuminen , pelaajat ilmoitettava 1.11.2017 mennessä turnauksen järjestäjälle. Mukaan otetaan maks 12-13 pelaajaa. Turnausmaksu 250e joka jaetaan pelaajien kesken. Pelejä 5 yhtenä päivänä. (4 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jalkapallo
Raisio
Pojat
29

RaiFu T99-00 Nimenhuuto.com

Oskari kirjoitti: Hei kaikki ketkä eivät vielä ole B tyttöjen whatsapp ryhmässä ni lähettäkää numero mulle tai Jarnalle ni saadaan teidätkin siihen. (12 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jalkapallo
Raisio
Tytöt
29

RaiFu A-pojat Nimenhuuto.com

Juha kirjoitti: Huom ! Päivä vaihtunut keskiviikoksi. (14 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Jalkapallo
Raisio
Miehet
36

RaiFu Edustus Nimenhuuto.com

Oskari kirjoitti: Tuun kokeilemaan (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Jalkapallo
Raisio
Ei asetettu
57

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.