Jalkapallo Raisio

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Raisio ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 43 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: lentopallo, salibandy, jääkiekko, amerikkalainen jalkapallo, futsal, ringette, joukkuevoimistelu, sulkapallo ja kaukalopallo.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Raisio

Jalkapallo - Raisio

Raifu A-BP Nimenhuuto.com

RaiFu A-B- pojat on kaudella 2019 sekoitus eri ikäisiä poikia. Joukkueen pojat ovat syntyneet 2001, 2002 ja 2003. Kaudella 2019 pelaamme ainakin A2 ja B3 sarjoja! Joukkuen on avoin uusille pelaajille. Taitotaso ei ole niin ratkaiseva kunhan innostusta riittää ja motivaatio on kohdillaan. Vaatimuksena on sitoutuminen joukkueen toimintaan!

Joukkue etsii pelaajia

Heikki kirjoitti: Sopiiko että tulen hakemaan buffetti kamat huomisen pelin jälkeen koska lauantaina on meidän vuoro. Kukakohan meillä on la. aisaparina? (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin 11 tuntia sitten

Jalkapallo
Raisio
Pojat
44

RaiFu Naiset harraste Nimenhuuto.com

Raision coolein naisharrastejoukkue. Ilon kautta reilua peliä kaihtamatta. Harjoitukset ovat pelaamista, taktiikka-tekniikka- ja strategiatreenejä. Treenaamisen tulokset testataan Palloliiton divarisarjan peleissä ja silloin tällöin turnauksissa/harjoituspeleissä.. Jos kiinnostusta on, ota yhteyttä joukkueen toimihenkilöihin. Emmi Elo elo.emmii@gmail.com Jukka Rämö jukka.ramo@gmail.com Anu Muurinen anu.muurinen@raisio.fi

Marja kirjoitti: Yritän ehtiä puol ysiksi. (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Jalkapallo
Raisio
Naiset
22

RaiFu T10-09 Nimenhuuto.com

Raision paras mimmijoukkue ikäluokassaan. Treenaamme kesäkaudella kolmesti viikossa ulkona ja talvikaudella kahdesti viikossa salissa tai sisähallissa + muut treenit ja pelit. Toimintamme on siis ympärivuotista. Pelit pelataan kahdessa eri sarjassa. Lisäksi pelaamme harjoituspelejä eri tyttöjoukkueiden kanssa ja välillä käymme turnauksissa. Tervetuloa reippaaseen mimmiporukkaan, jonka tavoitteena on iloinen oppiminen ja pelaamisen riemu!

Ilona kirjoitti: Aadalta jäi tänään Vaisaareen paita. Löytyy Ilonan repusta. (11 kuukautta sitten)

Päivitetty 9 kuukautta sitten

Jalkapallo
Raisio
Tytöt
32

Phoenixtytot Nimenhuuto.com

Raisiolaisen West Coast Phoenixin amerikkalaisen jalkapallon tyttöjoukkue.

Joukkue etsii pelaajia: Kaikki alle 18-vuotiaat tytöt ovat tervetulleita liittymään joukkueeseen. Et ...

Päivitetty 19 päivää sitten

Amerikkalainen jalkapallo
Raisio
Tytöt
17

RaRy Nimenhuuto.com

VI-tason perusfutista.

Joukkue etsii pelaajia: Uskomattomassa nousukiidossa oleva joukkue hakee vahvistuksia. Mikäli koet ol...

Tomi kirjoitti: 50/50 (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 23 päivää sitten

Jalkapallo
Raisio
Miehet
30

RaiFu P04 Nimenhuuto.com

Iloinen joukkue, joka jatkaa jalkapallotaitojen ja liikunnallisten ominaisuuksien kehittämistä. Talvikaudella pelaamme Futsal-sarjaa, Maskun Talvisarjaa ja Wiima-talvisarjaa.

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Hei, Kesän aikana tehdyn harkinnan tuloksena ollaan päätetty että Oskari Ek siirtyy harjoittelemaan ja pelaamaan jalkapalloa Turkuun TPS -04 :iin. Kiitos yhteistyöstä ja näemme varmasti peleissä jne. jalkapallojutuissa. Hyvää loppukesää ja syksyn alkua. Terveisin Oskarin vanhemmat Sirpa ja Toni j... (3 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 9 tuntia sitten

Jalkapallo ja Futsal
Raisio
Ei asetettu
26

RaiFu M35 Nimenhuuto.com

Pelaamme Turun piirin JKKI M35 ylälohkoa.

Pasi kirjoitti: Millon sauna-ilta? (2 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallo
Raisio
Miehet
20

RaiFu Naiset Nimenhuuto.com

Naisten jalkapalloa

Emmi kirjoitti: Nivusen kunnon mukaan (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jalkapallo
Raisio
Naiset
33

Kuloisten Tiikerit 2009 Nimenhuuto.com

Raision Kuloisten kaupunginosan aluejoukkue Kausi 2018 Treenit 1x / vko (kesäkaudella joskus 2x, jos ei pelejä) Kesäkaudella pelejä: Rannikkoseutuliiga, keväällä + syksyllä Ehkä pieni turnaus lähialueilla kesällä.

Simo kirjoitti: Moronääs, huomenna tosiaan päästään pelaamaan oikein urakalla, kiva! 6 pelaajaa on tällä hetkellä ilmoittautunut (Aaron ratkaisua vielä odotellaan), joten peliaikaa tulee neljässä pelissä kaikille riittämiin. Säätiedotus näyttää hyvältä ja lämpimältä; juomaa mukaan, huivia päähän ja shortsia jalk... (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 17 päivää sitten

Jalkapallo
Raisio
Sekajoukkue
13

Kerttulan Kanuunat -11 Nimenhuuto.com

Raision coolein -11 syntyneiden nappisjoukkue. Tavoitteena reilu meininki ja hauskaa harrastamista jalkapallon parissa. Harjoituksissa pääsiassa leikkiä ilon kautta, fiiliksen mukaan tilanneharjoittelua ja pelaamista.

Jeff kirjoitti: Moikka, Pitkään odotettu otteluohjelma on vihdoin julkaistu. Liitin kuvan otteluohjelmasta Nimenhuutoon kohtaan Kuvat ja materiaalit. Tänne Nimenhuudon puolelle en enää tee tapahtumia vaan nämä ovat nyt myclubin puolella. Olen tehnyt jokaiselle tunnukset myclubiin ja tästä olisi pitänyt tulla myö... (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Jalkapallo
Raisio
Sekajoukkue
14

Ihalan pallo Nimenhuuto.com

Hitaat, mutta kankeat.

Kimi kirjoitti: no aion pistää viellä tuonne fuck face sivulle kysyntään jos sen kautta löytäisi vielä peli intoa. (Noin 2 vuotta sitten)

Päivitetty noin 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Raisio, Ihala
Miehet
31

RaiFu P03 Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia: Soita ja kysy lisää. Janne Puh. 04578724801

Mia kirjoitti: Hei kaikki, sekä pelaajat että vanhemmat! Nyt tulee pitkä viesti, mutta toivon, että luette sen ajatuksella loppuun asti☺. Kevätkausi P15 Alueliigassa lähenee loppuaan ja nyt on aika jokaisen pelaajan päättää omasta jalkapalloharrastuksensa jatkosta, josta taasen riippuu koko joukkueen tulevaisuu... (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Jalkapallo
Raisio
Pojat
23

RaiFu P07 Nimenhuuto.com

Pasi kirjoitti: Reissu Vilkun ja Jaskan kanssa (Noin 6 tuntia sitten)

Päivitetty noin 4 tuntia sitten

Jalkapallo
Raisio
Ei asetettu
22

RaiFu Edustus Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Pelailuvuoro tästä viikosta alkaen tiistaisin klo 20.30 (12 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 5 tuntia sitten

Jalkapallo
Raisio
Ei asetettu
57

RaiFu B-Tytöt Nimenhuuto.com

Hanna kirjoitti: paitsi pitäis lähtee töihin ysiks (7 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Jalkapallo
Raisio
Tytöt
24

Kuloisten Tiikerit 2011 Nimenhuuto.com

Erik kirjoitti: Halloween turnaus 3.11.2018. Turnauksen ennakkoilmoittautumista kysyttiin viime viikolla. Kyseessä on siis Sauvossa sisähallissa keinonurmella pelattava 3 vs 3 turnaus. Viime vuonna turnaus oli ainakin omasta mielestäni erinomainen. Paikkoja joukkueille on rajoitetusti. Pelit ovat lyhyitä (noin 1... (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 9 päivää sitten

Jalkapallo
Raisio
Pojat
16

Kuloisten Tiikerit 2010 Nimenhuuto.com

Anton kirjoitti: Hei! Antton ei ole löytänyt motivaatiota jalkapallon pelaamiseen. Kiitos kaikille ja mukavia pelejä kaikille! Terveisin Nina ja Antton (13 päivää sitten)

Päivitetty 13 päivää sitten

Jalkapallo
Raisio
Sekajoukkue
28

Ihalan Karhut -09 Nimenhuuto.com

Nico kirjoitti: Näille harkoille vetäjää? (24 päivää sitten)

Päivitetty 22 päivää sitten

Jalkapallo
Raisio
Sekajoukkue
19

RaiFu A-pojat Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Terve, Oletko kiinnostunut liittymään vitosessa pelaavan miesten joukkueen nimenhuutoon? Vitosessa tullaan varmasti tarvitsemaan jälleen a-ikäisiä ja olemme yhdessä Virtasen Petrin ja Juhan kanssa päättäneet kysyä noin viideltä pelaajalta asiasta. A-junioreiden toiminta on ykkösasia, mutta mieste... (10 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Jalkapallo
Raisio
Miehet
1

Raifu T03-02 Nimenhuuto.com

Tiiu kirjoitti: Tiiull on taponkedonhallin avain. Menee suoraan koulusta hallille , eli sisään vaan ovet on auki (9 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Jalkapallo
Raisio
Ei asetettu
36