Jalkapallo Raisio

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Raisio ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 53 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: lentopallo, salibandy, jääkiekko, ringette, futsal, sulkapallo, kaukalopallo, kestävyysjuoksu hölkät maraton ja sähly.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Raisio

Jalkapallo - Raisio

RaiFu T10-09 Nimenhuuto.com

Raision paras mimmijoukkue ikäluokassaan. Treenaamme kesäkaudella kolmesti viikossa ulkona ja talvikaudella kahdesti viikossa salissa tai sisähallissa + muut treenit ja pelit. Toimintamme on siis ympärivuotista. Pelit pelataan kahdessa eri sarjassa. Lisäksi pelaamme harjoituspelejä eri tyttöjoukkueiden kanssa ja välillä käymme turnauksissa. Tervetuloa reippaaseen mimmiporukkaan, jonka tavoitteena on iloinen oppiminen ja pelaamisen riemu!

Ilona kirjoitti: Verskapaita löytyi tämän päivän harkoissa yhdestä repusta! (Noin 9 tuntia sitten)

Päivitetty noin 9 tuntia sitten

Jalkapallo
Raisio
Tytöt
28

RaRy Nimenhuuto.com

VI-tason perusfutista.

Joukkue etsii pelaajia: Uskomattomassa nousukiidossa oleva joukkue hakee vahvistuksia. Mikäli koet ol...

Mika kirjoitti: Terve! Airisto Strand siirtyi 12. elokuuta. Tervetuloa! t: Valtsu (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo
Raisio
Miehet
33

RaiFu Naiset Nimenhuuto.com

Naisten jalkapalloa

Iina kirjoitti: Tuun kenttävuoroon (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo
Raisio
Naiset
31

Kerttulan Kanuunat -11 Nimenhuuto.com

Raision coolein -11 syntyneiden nappisjoukkue. Tavoitteena reilu meininki ja hauskaa harrastamista jalkapallon parissa. Harjoituksissa pääsiassa leikkiä ilon kautta, fiiliksen mukaan tilanneharjoittelua ja pelaamista.

Kasimir kirjoitti: Hei Kesä on niin lyhyt ja kaikilla menoja ja meininkejä, joten kanuunat treenaa kesällä vain torstaisin. T: johanna (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo
Raisio
Sekajoukkue
15

RaiFu P04 Nimenhuuto.com

Iloinen joukkue, joka jatkaa jalkapallotaitojen ja liikunnallisten ominaisuuksien kehittämistä. Talvikaudella pelaamme Futsal-sarjaa, Maskun Talvisarjaa ja Wiima-talvisarjaa.

Sanna kirjoitti: Laitoin myös tänne nimenhuutoon taitotreenit. Tämä on hieno lisä kesätauolle. Näin pojat näkevät ketkä ovat menossa treenaamaan, ehkä sen myötä saadaan enemmän joukueestamme paikalle osallistujia. Hyvää Juhannusta Kaikille! Terveisin Sanna (5 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Jalkapallo ja Futsal
Raisio
Ei asetettu
32

Kuloisten Tiikerit 2009 Nimenhuuto.com

Raision Kuloisten kaupunginosan aluejoukkue Kausi 2017 Treenit 1x / vko (kesäkaudella joskus 2x, jos ei pelejä) Kesäkaudella pelejä: Rannikkoseutuliiga, keväällä + syksyllä Muutama pieni turnaus lähialueilla kaudessa

Iikka kirjoitti: Heippa Tikrulaiset! Meidän oma buffavuoro lähestyy (14.6) ja kaipailisin innokkaita leipureita tai pakasteiden paistajia. Jos on hyvä keli, myynti on varmasti hyvää, koska joukkueitakin on pelaamassa aiempaan enemmän. Oton äiti lupautui tekemään poppareita ja keittämään kahvia, Teemun äiti lupasi... (20 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Jalkapallo
Raisio
Sekajoukkue
22

Ihalan Ketut -06 Nimenhuuto.com

Ihalan Ketut -06h

Jonni kirjoitti: Moi Onhan kaikki muistaneet käydä jo äänestämässä? Valtuustossa päätetään meille tärkeistä arkisista asioista, ja myös mm. harrastus- ja urheilupaikoista. Me Ihalassa tiedetään tämä hyvin, kun olemme tuon hienon KHT-kentän tänne saaneet. Oon myös itse taas ehdolla (144), jos joku vielä etsii itse... (3 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jalkapallo
Raisio
Ei asetettu
38

RaiFu M35 Nimenhuuto.com

Pelaamme Turun piirin JKKI M35 ylälohkoa.

Jouni kirjoitti: Moro. Harmi juttu ettei löydy innokasta vetäjää... Joku varmaan palauttelee maksetut kausimaksut? (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Jalkapallo
Raisio
Miehet
18

Ihalan pallo Nimenhuuto.com

Hitaat, mutta kankeat.

Kimi kirjoitti: no aion pistää viellä tuonne fuck face sivulle kysyntään jos sen kautta löytäisi vielä peli intoa. (11 kuukautta sitten)

Päivitetty 11 kuukautta sitten

Jalkapallo
Raisio, Ihala
Miehet
32

RaiFu POO Nimenhuuto.com

Kilpafutista pelaava v. 2000 syntyneiden poikien joukkue

(poistettu pelaaja) kirjoitti: HUOMIO POJAT!!! KOKOONNUTAAN ENNEN SUNNUNTAIN PELIÄ KERTTULAN PUKUKOPEILLA JO KLO. 15. JAAN TEILLE UUDET PELIPAIDAT JA MUUT VARUSTEET:). TERKKUI MIA (Noin 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jalkapallo
Raisio
Pojat
20

RaiFu P03 Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia: Soita ja kysy lisää. Janne Puh. 04578724801

Jerry kirjoitti: Heippa! Onko tulevien turnauksien osallistumismaksuista jo jotain alustavaa tai suuntaa antavaa tietoa? Ystävällisesti Sanna (9 päivää sitten)

Päivitetty 9 päivää sitten

Jalkapallo
Raisio
Pojat
33

Raifu T03-02 Nimenhuuto.com

Emma kirjoitti: Ehkäpä (22 päivää sitten)

Päivitetty noin 11 tuntia sitten

Jalkapallo
Raisio
Ei asetettu
48

Raifu P02 Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia

Lenni kirjoitti: Lenni tarvii kyydin. (23 päivää sitten)

Päivitetty noin 15 tuntia sitten

Jalkapallo
Raisio
Ei asetettu
26

RaiFu T99-00 Nimenhuuto.com

Oskari kirjoitti: Hei kaikki ketkä eivät vielä ole B tyttöjen whatsapp ryhmässä ni lähettäkää numero mulle tai Jarnalle ni saadaan teidätkin siihen. (8 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallo
Raisio
Tytöt
26

RaiFu Naiset harraste Nimenhuuto.com

Jukka kirjoitti: PERUTTU!!! (6 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo
Raisio
Naiset
20

Kuloisten Tiikerit 2010 Nimenhuuto.com

Henrik kirjoitti: HUOM!!! Ilmoittautumisia to-peleihin kaivataan, IN tai OUT! Molemmilla Tiikeri-joukkueilla huomenna 2 peliä ja ilmoittautuneita vasta 6 per joukkue! T:Koutsit (14 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jalkapallo
Raisio
Sekajoukkue
31

Kuloisten Tiikerit 2011 Nimenhuuto.com

Toni kirjoitti: Moikka, heinäkuun 2 ensimmäistä viikkoa lomaillaan ja treenit jatkuvat taas todenteolla viikolla 29. Vielä ensi viikolla on treenit tarjolla halukkaille sekä tiistaina että torstaina. Terveisin Valmennus (5 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Jalkapallo
Raisio
Pojat
17

RaiFu P08 Nimenhuuto.com

Annika kirjoitti: Lomalla 22.06-03.07 ;) (9 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Jalkapallo
Raisio
Pojat
36

RaiFu T08-07 Nimenhuuto.com

Hanna kirjoitti: Hei, Vaihdoin uudet pelaajakuvat ja joukkuekuvan joukkueen sivuille. Käykää kurkkaamassa! t.Hanna (20 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Jalkapallo
Raisio
Tytöt
26

RaiFu P07 Nimenhuuto.com

Rasmus kirjoitti: Moikka kaikille, Huomenna Taponkedolla on mahdollisuus vielä sovittaa valkoista teknistä aluspaitaa, ketä sellaisen haluaa itselleen tilata. Elmolla on mukanaan hänen omat paidat eli 9-10v koko ja 11-12v koko. Paitaa on olemassa vielä myös yksi isompi eli sen voi myös tilata. Paidat ovat tosi kap... (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Jalkapallo
Raisio
Ei asetettu
37

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.