Jalkapall Savonlinna

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Savonlinna ja lajina on jalkapall. Niitä löytyy yhteensä 17 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: jääkiekko, salibandy, sähly, musiikki, kuoro, hiihto, purjehdus, koripallo ja sulis.

Katso lista koko maan jalkapalljoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapall - Savonlinna

Jalkapall - Savonlinna

STPS AINOT Nimenhuuto.com

STPS D-tytöt (ent. Ainot) on 11-13 -vuotiaiden tyttöjen joukkue. Tällä hetkellä D-tytöissä pelaa hieman alle 20 tyttöä.

Tuula kirjoitti: Tulevia huoltajavuoroja: Reponen to 07.09.17 Seppänen ma 11.09.17 Teerimäki ma 18.09.17 Vepsäläinen to 21.9. Kellarpellon kenttä menee kiinni jossain vaiheessa syyskuuta. Sen jälkeen siirrytään Areenalle ja harkkapäivinä ma ja pe klo 18.00-19.30 molempina päivinä. (21 päivää sitten)

Päivitetty noin 18 tuntia sitten

Jalkapallo
Savonlinna
Tytöt
26

Höntsä Savonlinna Nimenhuuto.com

Kaikille avoin Savonlinnan seudun Hönstä jalkapallon kokoontumispaikka, liity rohkeasti mukaan ja ehdota pelejä ja välitä tieto myös kaverille. Tervetuloa pelaamaan fudista!

Joukkue etsii pelaajia: Sovittiin että kesäksi siirrytään viheriöille pelaamaan fudista. Avattiin Nim...

Jarmo kirjoitti: Kiitokset peleissä mukana käyneille, nyt on aika pistää tämä peli-ilta tauolle, kun ei pelureita näytä enää riittävän. (26 päivää sitten)

Päivitetty 26 päivää sitten

Jalkapallo
Savonlinna
Miehet
39

STPS 09 Nimenhuuto.com

Nimenhuuto on tarkoitettu viestintä välineeksi joukkueen kesken. Treeneihin on ilmoittauduttava vähintään 2 pv aikaisemmin ja matseihin ja turnauksiin 2 vkoa ennen tai erikseen ilmoitetun ajan puitteissa. Hauskoja hetkiä jalkapallon ääressä!

Jaana kirjoitti: Maikulta Moikka! Olisi aika tilata taas keksejä/toffeita myyntiin. Kuinkahan paljon niitä tilattaisiin? Viimeksi ainakin menivät tosi hyvin ja loppuivat vähän keskenkin. Jos jokainen heittäisi vähän arviota kuinka monta rasiaa saa myytyä, niin olisi helpompi tilata :) Paremmin tuotteisiin voi tut... (10 päivää sitten)

Päivitetty noin 18 tuntia sitten

Jalkapallo
Savonlinna
Sekajoukkue
19

STPS Aikuiset Nimenhuuto.com

Joukkue on matalankynnyksen jalkapallojoukkue, jonne on tervetulleita taustasta, kunnosta ja sukupuolesta riippumatta kaikki kiinnostuneet. Tavoitteena on oppia jalkapalloa, liikkua ja harrastaa yhdessä.

Liisa kirjoitti: Laittaisitteko mulle viestiä sähköpostiin liisamaria.thil@gmail.com OMAN PUHELINNUMERON kera, niin lisään teitä tän porukan whatsappiin! (Noin 23 tuntia sitten)

Päivitetty noin 23 tuntia sitten

Jalkapallo
Savonlinna
Sekajoukkue
21

Juniori-STPS-valmennus Nimenhuuto.com

Nämä sivut on perustettu Juniori-STPS-valmennuksen ja ohjauksen tiedonjakoa varten.

Jarmo kirjoitti: Tänään taas pelataan Kellarpellossa fudista. Koitetaan aloittaa jo klo 19:30(45) heti naisten vuoron jälkeen. Viimeksi oli jo hyvät 8 v 8 pelit. Lisää mahtuu mukaan. Täällä http://hontsasavonlinna.nimenhuuto.com/public_join voi käydä ilmoittautumassa peleihin. Pyydä myös kaveri matkaan. (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 14 päivää sitten

Jalkapallo
Savonlinna
Ei asetettu
28

STPS-04 Nimenhuuto.com

Juniori-STPS ikäluokka 2004 Nämä joukkuesivut on perustettu lähinnä ikäluokan harjoittelun aikatauluttamista varten. Ikäluokka pelaa Itä-Savon Nappulaliigaa ja Kaakkois-Suomen Piirisarjaa. Joukkuekohtaiset sivut perustetaan tarvittaessa erikseen.

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Otso & Co. ovat Topin synttäreillä (Melkein 3 vuotta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jalkapallo
Savonlinna
Ei asetettu
60

STPS 05 Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia: Asutko Savonlinnassa tai lähiseudulla ja olet kiinnostunut jalkapallosta? Jos...

Jari kirjoitti: Jerko maaliin pelaamaan Juvalle, jos pääsee. (2 päivää sitten)

Päivitetty noin 2 tuntia sitten

Jalkapallo
Savonlinna
Sekajoukkue
40

STPS06 Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Aleksi löi varpaansa kiveen, eikä pysty pelaamaan. Markku Kuutti (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jalkapallo
Savonlinna
Sekajoukkue
38

STPS C tytöt Nimenhuuto.com

Emilia kirjoitti: pääsen jos saan kyydin (10 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jalkapallo
Savonlinna
Tytöt
20

Stps taitokoulu tytöt Nimenhuuto.com

Aada kirjoitti: Aada keskittyy futistreeneihin ma ja to, eikä ole enää mukana taitokoulun treeneissä ainakaan tänä keväänä. Koetetaan säästellä samalla kipuilevaa kantapäätä. (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jalkapallo
Savonlinna
Tytöt
13

FC ANTTOLA 11-13 Nimenhuuto.com

Sami kirjoitti: Jäsenmaksut 2017! 11-13 syntyneiden joukkueen jäsenmaksu tälle kaudelle on 25€ ja maksu suoritetaan 30.8 mennessä seuran tilille: Fi44 51 3300 2002 2157. Viestikenttään tieto: Lapsen nimi ja jäsenmaksu 2017. Sisarusalennus on -5€ sisaruksesta. Mikäli perheessä on esim. 2 lasta, joista toinen pela... (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Jalkapallo
Savonlinna
Ei asetettu
20

Fc Anttola 08-10 Nimenhuuto.com

Ville kirjoitti: Peli-illat voisi jatkua lokakuun alkuun asti, jos saadaan näille muutamille kerroilla vanhempia kentän reunalle. Eli 5.9 12.9 19.9 ja 26.9. Jos halukkuutta ei ole peli-illat loppuu tältäkesältä.. (22 päivää sitten)

Päivitetty 18 päivää sitten

Jalkapallo
Savonlinnan Anttola
Sekajoukkue
31

STPS-00-01 Nimenhuuto.com

Sari kirjoitti: Tiedotus! Joukkueen jatkuminen on vielä epäselvää monelta osalta. Pelaajien määrä vähenee, ja kuinka monta poikaa haluaa jatkaa on avoinna. 01-00 pelaajia olisi jatkossa 8-10, ja vanhempia pejaajia n.5 pelaajaa. Joukkueella olisi siis vielä potentiaalia pysyä kasassa, jos muut asiat hoituvat. Jou... (11 kuukautta sitten)

Päivitetty 8 kuukautta sitten

Jalkapallo
Savonlinna
Pojat
26

Nappulaliiga Nimenhuuto.com

Nappulaliiga 2016 (Savonlinnan seutu) - sarjaohjelmat - joukkueiden välinen viestintä

Joukkueen kirjoitti: Joukkueen Edustajat Edustajille tiedoksi! Järjestysvastuu: STPS04 - Kepa/Pipa Osallistuvat joukkueet: STPS04 - Pipa STPS04 - Kepa STPS - Ainot Karki Kup FC Kerimäki Ru FC Anttola Otteluohjelma ja tulokset: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1fKzGRf4PkxVQQ_7V246bXmxHJl_EqTE-L7OKN8o8XMg/edit#gi... (Noin 3 vuotta sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jalkapallo
Savonlinna
Sekajoukkue
11

STPS 07 Nimenhuuto.com

Emmiina kirjoitti: Hei tyttöjen vanhemmat. Alla 08-tyttöjen vanhemmille laittamani viesti Kesämaa-turnauksesta. On meidän normaaliin ohjeistukseen kattava, mutta sisältää tarvittavan tiedon kertauksena ;) Tässä hieman infoa ja aikatauluja tulevasta viikonlopusta. STPS:n -07- ja -08-ikäluokan tytöistä tehdään kaksi ... (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Jalkapallo
Savonlinna
Pojat
38

STPS tytöt 08-ja nuoremmat Nimenhuuto.com

Hilma kirjoitti: Hei milläs mallilla on meidän päätösiltamien suunnittelu? Kahdelle henkilölle jäi paikkojen kysely joko 3.11. torstaille tai 10.11. torstaille. Oliko jompaa kumpaa paikkaa mahdollista varata noille illoille? (11 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jalkapallo
Savonlinna
Tytöt
23

STPS skillinuorempi Nimenhuuto.com

Saija kirjoitti: Skilli 06/07 jäädään kesätauolle. Jatketaan elokuussa. (3 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jalkapallo
Savonlinna
Pojat
18

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapalljoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapall on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.