Jalkapall Savonlinna

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Savonlinna ja lajina on jalkapall. Niitä löytyy yhteensä 17 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: jääkiekko, salibandy, musiikki, kuoro, hiihto, purjehdus, sulis ja kuorolaulu.

Katso lista koko maan jalkapalljoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapall - Savonlinna

Jalkapall - Savonlinna

STPS AINOT Nimenhuuto.com

STPS D-tytöt (ent. Ainot) on 11-13 -vuotiaiden tyttöjen joukkue. Tällä hetkellä D-tytöissä pelaa hieman alle 20 tyttöä.

Tuula kirjoitti: Hei, Tanhuvaaran urheiluopisto järjestää yläkoululeiritystä 7.-9lk. pojille ja tytöille. Ensimmäinen jakso on joulukuussa 10.-13.12.2017 Ilmoittautumiset 15.11.17 mennessä. Tarkemmat tiedot liitteessä, joka löytyy nimenhuudon yläpalkista kuvat ja materiaalit. Hieno mahdollisuus tytöille! (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Jalkapallo
Savonlinna
Tytöt
27

Höntsä Savonlinna Nimenhuuto.com

Kaikille avoin Savonlinnan seudun Hönstä jalkapallon kokoontumispaikka, liity rohkeasti mukaan ja ehdota pelejä ja välitä tieto myös kaverille. Tervetuloa pelaamaan fudista!

Joukkue etsii pelaajia: Sovittiin että kesäksi siirrytään viheriöille pelaamaan fudista. Avattiin Nim...

Jarmo kirjoitti: Kiitokset peleissä mukana käyneille, nyt on aika pistää tämä peli-ilta tauolle, kun ei pelureita näytä enää riittävän. (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Jalkapallo
Savonlinna
Miehet
39

STPS 09 Nimenhuuto.com

Nimenhuuto on tarkoitettu viestintä välineeksi joukkueen kesken. Treeneihin on ilmoittauduttava vähintään 2 pv aikaisemmin ja matseihin ja turnauksiin 2 vkoa ennen tai erikseen ilmoitetun ajan puitteissa. Hauskoja hetkiä jalkapallon ääressä!

Jaana kirjoitti: Sami Ilvoselta terveisiä: Jotta pelaajat saadaan ensi vuoden alussa rekisteröityä niin kaikkien pelaajien vanhempien tulee käydä antamassa suostumus henkilötietojen käsittelyyn eli tämä viesti pitää saada tiedoksi kaikille pelaajille. Tähän viestiin on koottu isoimpia muutoksia Pelipaikassa kaude... (20 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallo
Savonlinna
Sekajoukkue
25

STPS-04 Nimenhuuto.com

Juniori-STPS ikäluokka 2004 Nämä joukkuesivut on perustettu lähinnä ikäluokan harjoittelun aikatauluttamista varten. Ikäluokka pelaa Kaakkois-Suomen Piirisarjaa ja osallistuu turnauksiin.

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Otso & Co. ovat Topin synttäreillä (Yli 3 vuotta sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jalkapallo
Savonlinna
Pojat
55

Juniori-STPS-valmennus Nimenhuuto.com

Nämä sivut on perustettu Juniori-STPS-valmennuksen ja ohjauksen tiedonjakoa varten.

Saija kirjoitti: Ei pidetä. Seuraava helmikuussa. (13 päivää sitten)

Päivitetty 13 päivää sitten

Jalkapallo
Savonlinna
Ei asetettu
28

STPS Aikuiset Nimenhuuto.com

Joukkue on matalankynnyksen jalkapallojoukkue, jonne on tervetulleita taustasta, kunnosta ja sukupuolesta riippumatta kaikki kiinnostuneet. Tavoitteena on oppia jalkapalloa, liikkua ja harrastaa yhdessä.

Maria kirjoitti: hei, onks saatu selvää onks meillä vuoro oikeesti sunnuntaina? (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jalkapallo
Savonlinna
Sekajoukkue
23

STPS 05 Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia: Asutko Savonlinnassa tai lähiseudulla ja olet kiinnostunut jalkapallosta? Jos...

Pia kirjoitti: Moi! Sami Ilvonen on lähettänyt kaikille stps-pelaajille laskut seuramaksuista sähköpostiin. Ilmoittakaa minulle mikäli laskua ei ole tullut tai siinä on korjattavaa. (5 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Jalkapallo
Savonlinna
Sekajoukkue
36

FC ANTTOLA 11-13 Nimenhuuto.com

Sami kirjoitti: Hei kaikille. Vuoden 2017 treenit paketissa. Treenit jatkuvat 2.1.2018. Oikein hyvää joulun odotusta kaikille. Terveisin Sami ja Tuomas (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Jalkapallo
Savonlinna
Ei asetettu
20

STPS 1011 Nimenhuuto.com

Jaana kirjoitti: Heips! Vuoden alun kunniaksi heitämme haasteen lapsille ja vanhemmille! Pompottelu on kyseessä. Säännöt ovat seuraavat: 1. Pompottelun palkitsemisrajat: -4 pompautusta vuorojaloin, välit osuen maahan. Palkkioksi saa tikkarin -10 pompautusta vuorojaloin, välit osuen maahan. Palkkioksi saa tikkarin... (7 päivää sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Jalkapallo
Savonlinna
Sekajoukkue
27

STPS06 Nimenhuuto.com

Tino kirjoitti: Moikka! Meillä katos viime lauantaina Tanhuvaarassa mustat Adidaksen pelishortsit. Jos löytyy ylimääräiset jonku repusta, ni meijän on ja nimikii pitäs löytyy (ehkä).. (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 16 päivää sitten

Jalkapallo
Savonlinna
Pojat
35

STPS C tytöt Nimenhuuto.com

Emilia kirjoitti: pääsen jos saan kyydin (Vuosi sitten)

Päivitetty 18 päivää sitten

Jalkapallo
Savonlinna
Tytöt
26

Stps taitokoulu tytöt Nimenhuuto.com

Aada kirjoitti: Aada keskittyy futistreeneihin ma ja to, eikä ole enää mukana taitokoulun treeneissä ainakaan tänä keväänä. Koetetaan säästellä samalla kipuilevaa kantapäätä. (10 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Jalkapallo
Savonlinna
Tytöt
13

Fc Anttola 09-11 Nimenhuuto.com

Ville kirjoitti: Peli-illat voisi jatkua lokakuun alkuun asti, jos saadaan näille muutamille kerroilla vanhempia kentän reunalle. Eli 5.9 12.9 19.9 ja 26.9. Jos halukkuutta ei ole peli-illat loppuu tältäkesältä.. (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Jalkapallo
Savonlinnan Anttola
Sekajoukkue
15

STPS-00-01 Nimenhuuto.com

Sari kirjoitti: Tiedotus! Joukkueen jatkuminen on vielä epäselvää monelta osalta. Pelaajien määrä vähenee, ja kuinka monta poikaa haluaa jatkaa on avoinna. 01-00 pelaajia olisi jatkossa 8-10, ja vanhempia pejaajia n.5 pelaajaa. Joukkueella olisi siis vielä potentiaalia pysyä kasassa, jos muut asiat hoituvat. Jou... (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Jalkapallo
Savonlinna
Pojat
26

STPS 07 Nimenhuuto.com

Veikka kirjoitti: Hei! Joukkueen vuosisuunnitelma ja eilisen palaverin muistio löytyvät nimenhuudosta Kuvat ja materiaalit -osiosta. T: Johanna (11 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Jalkapallo
Savonlinna
Pojat
31

STPS F-tytöt -09 ja nuoremmat Nimenhuuto.com

Hilma kirjoitti: Hei milläs mallilla on meidän päätösiltamien suunnittelu? Kahdelle henkilölle jäi paikkojen kysely joko 3.11. torstaille tai 10.11. torstaille. Oliko jompaa kumpaa paikkaa mahdollista varata noille illoille? (Yli vuosi sitten)

Päivitetty 12 päivää sitten

Jalkapallo
Savonlinna
Tytöt
17

STPS skillinuorempi Nimenhuuto.com

Saija kirjoitti: Skilli 06/07 jäädään kesätauolle. Jatketaan elokuussa. (7 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Jalkapallo
Savonlinna
Pojat
18

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapalljoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapall on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.