Jalkapall Tikkurila

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Tikkurila ja lajina on jalkapall. Niitä löytyy yhteensä 16 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: jääkiekko, koripallo, salibandy, muodostelmaluistelu, futsal, sähly, keilailu, pilates ja jooga.

Katso lista koko maan jalkapalljoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapall - Tikkurila

Jalkapall - Tikkurila

TiPS P05 Palloninjat Nimenhuuto.com

Tikkurilan Palloseuran ikäluokassa synt. 2005 on noin 65 pelaajaa. Pojat on jaettu peliryhmiin, jotka pelaavat tasoilla kilpa, haaste, harraste. Harjoitukset ovat pääsääntöisesti Tikkurilan urheilupuistossa ja omalla Aktia-kentällä n. 3-4 krt/viikossa Tarkemmat harjoitusajat voi tarkistaa joukkueenjohtajalta; tips.p05haaste@gmail.com

Aake kirjoitti: Toimistolta tullut viesti: Hei, Järjestämme lisäpäivän kuvauksille niille pelaajille ja taustoille jotka eivät päässeet oman joukkueen mukana viime viikolla. Jaattehan tiedon eteenpäin ja pyydätte laittamaan ajan ylös. Mikäli tarvitsee myöhäisempää aikaa tuolloin, pyydän olemaan suoraan yhteydess... (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo
Tikkurila
Pojat
77

TiPS T08 Salamat Nimenhuuto.com

T08 Salamat on syksyllä 2014 perustettu tyttöjen jalkapallojoukkue. Pääsääntöisesti pelaajat ovat 2008-syntyneitä, mutta mukaan mahtuu hyvin myös 2009-syntyneitä innokkaita pelaajia. Lisätietoa joukkuetoiminnasta saat joukkueenjohtaja Antti Tuomaiselta 0500-812161 tuomainena@gmail.com tai valmentaja Tommi Latosaarelta 040-570 5969 tommi.latosaari@elisanet.fi

Joukkue etsii pelaajia: T08 Salamat on syksyllä 2014 perustettu tyttöjen jalkapallojoukkue. Pääsääntö...

Tommi kirjoitti: Tämän päivän treenit peruttu!! 2 osallistujaa. Torstaina katsotaan uudestaan. Tommi (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo
Vantaa Tikkurila
Tytöt
33

Tips P10 Nimenhuuto.com

Tervetuloa kokeilemaan futista TiPS P10 joukkueessa! TiPS P10 joukkue harjoittelee 3 kertaa viikossa. Katso tarkemmat harjoitusajat "tapahtumat" osiosta. Peliryhmät: TiPS Musta: Azad, Eemeli K, Joona H, Joonas, Kaidar, Otto N, Rean TiPS Valkoinen: Amos T, Ilmari, Joona D, Karl, Milan, Niki, Ukko TiPS Vihreä: Aatu, Jimi, Kadir, Luukas, Max, Oiva H, Oliver

Niki kirjoitti: Niki on kuumeessa. Ei taida jaksaa tulla kuvaukseen. (4 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jalkapallo
Tikkurila
Pojat
30

T05 Nimenhuuto.com

Sähikäisten nimenhuuto. Sähikäiset on myös twitterissä, @Sahikaiset ..sekä Facebookissa https://www.facebook.com/pages/Tips-S%C3%A4hik%C3%A4iset-T05/370702539733247 Tue toimintaamme: http://t05.nimenhuuto.com/sponssi

Joukkue etsii pelaajia: Tikkurilan palloseuran 2005 syntyneet tytöt Joukkueeseemme kuuluu 29 aktiivis...

Ida kirjoitti: En pysty tulemaan sunnuntain peliin, olen vieläkin flunssassa. Pahoittelut myöhäisestä viestistä. (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Jalkapallo
Tikkurila
Tytöt
42

Tips B1 Nimenhuuto.com

Tips B1 joukkue

Eetu kirjoitti: Hei Huominen "sauna"ilta lähestyy. Kyydityksestä vielä eli meidän autoihin mahtuu Eetu+9poikaa, Jannen kyytiin Aaro+2 poikaa, Mikan kyytiin Lari+3 poikaa. Eli 17 pojalle on ainakin kyyti jo tiedossa toivottavasti joku on varautunut kelkkomaan loput pojat Järvenpäähän, montako niitä sit kaikenkaik... (12 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Jalkapallo
Vantaa,Tikkurila
Pojat
20

TiPS P02 Tykittäjät Nimenhuuto.com

TiPS P02 Tykittäjät harjoittelee talvikaudella 2012-13 Tikkurilan alueella kaksi-kolme kertaa viikossa.

Tapio kirjoitti: Hei, kulisseissa on puhuttu Tykittäjien lopettajaisista. Aika on vierähtänyt sopivaa ajankohtaa etsiessä. Nyt on kuitenkin varattu Tikkurilan urheilutalon biljardisalilta pöytiä 17.9. Klo17 eteenpäin. Ajatus oli pelata esim vastaava turnaus kuin Kotkassa. Ja tietysti ohassa pelailla muuten vaan s... (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jalkapallo
Vantaa, Tikkurilan Alue
Pojat
17

TiPSP2011 Nimenhuuto.com

Tikkurilan Palloseuran Pojat 2011 ikäluokassa harjoittelee ja pelaa reilut 30 poikaa tällä hetkellä. Tervetuloa mukaan kokeilemaan futisharrastusta hyvässä porukassa.

Juha kirjoitti: Hei, Järjestämme lisäpäivän kuvauksille niille pelaajille ja taustoille jotka eivät päässeet oman joukkueen mukana viime viikolla. Jaattehan tiedon eteenpäin ja pyydätte laittamaan ajan ylös. Mikäli tarvitsee myöhäisempää aikaa tuolloin, pyydän olemaan suoraan yhteydessä Smilestreamin/Suomen Koul... (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo
Vantaa Tikkurila
Pojat
42

TiPS-BT2 Nimenhuuto.com

Tikkurilan Palloseura BT2

Markku kirjoitti: Moi! Macron sai verkkokauppansa toimimaan, joten laitoin varustetilauksen eilen eteenpäin. Toimitusaika 14-21vrk. Calgary tuulitakin S ja M-koko ovat hetkellisesti loppu, mutta takkeja tulee Italian varastoon lisää 5.3. (7 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo
Tikkurila
Tytöt
40

TiPS P06 Nimenhuuto.com

TIPS 2006-syntyneet pojat. http://www.tikkurilanpalloseura.fi/pojat-2006-kilpa/

Edvin kirjoitti: kupla romahtanut onko treenit (16 päivää sitten)

Päivitetty 9 päivää sitten

Jalkapallo
Vantaa, Tikkurila
Pojat
62

TiPS P04 Nimenhuuto.com

TiPS P04 joukkue. Pelaamme haaste- ja harrastetasolla.

Tuomas kirjoitti: Hei! Olette saaneet sähköpostilla Express-Kuva Oy:ltä linkin Sotungissa otetuista kuvista. Käykää valitsemassa kuvat mitkä haluatte tilata (jos tilaa kuvia joutuu itse ne maksamaan) tai peruuttakaa linkin kautta tilaus. Jos ette tee mitään niin kuvaexpress lähettää kuvapaketin kotia. Otettuja kuv... (10 kuukautta sitten)

Päivitetty 18 päivää sitten

Jalkapallo
Tikkurila
Ei asetettu
47

TiPS T04 Tulitytöt Nimenhuuto.com

http://www.tikkurilanpalloseura.fi/joukkueet/t-04/esittely/

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Heippa kaikille! Ida on päättänyt lopettaa fotiksen ainakin joksikin aikaa. Tätä päätöstä on mietitty jo jonkun aikaa. Ida haluaa kokeilla muita harrastuksia välillä. Kiitoksia kaikille valmentajille vielä tätäkin kautta ja joukkueen eteen töitä tekeville. Terkkuja kaikille tytöille ja vanhemmill... (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Jalkapallo
Vantaa, Tikkurila
Tytöt
35

TiPS Naiset Nimenhuuto.com

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo
Vantaa, Tikkurila
Tytöt
26

fcvantaa Nimenhuuto.com

Pekka kirjoitti: Näyttää nyt siltä että mun osalta kausi paketissa lopullisesti. Toivotan tsemppiä ja jumalan siunausta taisteluun sarjapaikasta! (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Jalkapallo
Tikkurila
Miehet
31

TiPS Miehet Nimenhuuto.com

Ville kirjoitti: Mukaan jos terveenä (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Jalkapallo ja Futsal
Tikkurila Vantaa
Miehet
30

TiPS BT 2 Nimenhuuto.com

Veera kirjoitti: Flunssa (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Vantaa, Tikkurila
Tytöt
36

TIPS T99 Nimenhuuto.com

Marina kirjoitti: Jee päättäjäiset lähestyvät, vietetään oikein mahtavat päättäjäiset, ohessa aikataulua. Tallennan aikataulun myös Kuvat ja materiaalit kansioon. Päättäjäisten 25-26.10.2014 aikataulua Mukaan petivaatteet eli lakanat, tyynyliina ja pyyheliina. Lämpimät ulkoiluvaatteet sekä sisäliikuntavarusteet ka... (Yli 3 vuotta sitten)

Päivitetty yli 3 vuotta sitten

Jalkapallo
Tikkurila Vantaa
Tytöt
28