Jalkapall Tikkurila

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Tikkurila ja lajina on jalkapall. Niitä löytyy yhteensä 17 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: jääkiekko, koripallo, salibandy, muodostelmaluistelu, futsal, sähly ja keilailu.

Katso lista koko maan jalkapalljoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapall - Tikkurila

Jalkapall - Tikkurila

TiPS P05 Palloninjat Nimenhuuto.com

Tikkurilan Palloseuran ikäluokassa synt. 2005 on noin 65 pelaajaa. Pojat on jaettu peliryhmiin, jotka pelaavat tasoilla kilpa, haaste, harraste. Harjoitukset ovat pääsääntöisesti Tikkurilan urheilupuistossa ja omalla Aktia-kentällä n. 3-4 krt/viikossa Tarkemmat harjoitusajat voi tarkistaa joukkueenjohtajalta; tips.p05haaste@gmail.com

Juho kirjoitti: fba-leiri (7 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallo
Tikkurila
Pojat
81

TiPS T08 Salamat Nimenhuuto.com

T08 Salamat on syksyllä 2014 perustettu tyttöjen jalkapallojoukkue. Pääsääntöisesti pelaajat ovat 2008-syntyneitä, mutta mukaan mahtuu hyvin myös 2009-syntyneitä innokkaita pelaajia. Lisätietoa joukkuetoiminnasta saat joukkueenjohtaja Antti Tuomaiselta 0500-812161 tuomainena@gmail.com tai valmentaja Tommi Latosaarelta 040-570 5969 tommi.latosaari@elisanet.fi tai seuran nuorisopäällikkö Timo Rönköltä 050-554 0559 tips.timo@kolumbus.fi

Joukkue etsii pelaajia: T08 Salamat on syksyllä 2014 perustettu tyttöjen jalkapallojoukkue. Pääsääntö...

Raila kirjoitti: VARUSTETILAUS!!! Tilauskaavake: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1zrYfoJPWPJjbLyJKS9kDyiCfPcMmMSYd2EQHlFp4kWQ/edit?usp=sharing Jos on ongelmia taulukon käytössä, laita tilaus tähän viestiketjuun. Tilaukset10.9 mennessä. (20 päivää sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Jalkapallo
Vantaa Tikkurila
Tytöt
37

Tips P10 Nimenhuuto.com

Tervetuloa kokeilemaan futista TiPS P10 joukkueessa! TiPS P10 harjoittelee 2 kertaa viikossa. Harjoitusryhmä Ma ja harjoitusryhmä To omina päivinään ja koko ikäluokka yhdessä kerran viikossa. Katso tarkemmat harjoitusajat "tapahtumat" osiosta. Peliryhmät: TiPS Musta: Kristian O, Eeli-Pekka, Joona H, Rean S, Amos N, Samu F, Jaakko L, Otto N, Jimi Å TiPS Valkoinen: Oiva J, Eemeli K, Sebu A, Joonas K, Nemo B, Kaidar J, Eemeli D, Joona D, Niilo S TiPS Vihreä: Niklas K, Atte O, Ilmari R, Perttu L, Milan K, Elias M, Alex M, Luca T, Azad Y, Iosif K, Karl P TiPS Keltainen: Jimi L, Luukas S, Niki H, Samu V, Otto K, Max R, Kadir G, Amos T, Oiva H, Oliver C

Tomi kirjoitti: Hei, Valmennuksen terveiset peliryhmien suhteen: Meillä on elokuun aikana jonkun verran joukkueen pelaajaluettelo elänyt. Valmennus on tämän takia joutunut miettimään ja päivittelemään ryhmäjakoja useaan otteeseen. Tämän johdosta valmennus teki vielä muutamia pieniä muutoksia peliryhmiin. Näillä ... (23 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Jalkapallo
Tikkurila
Pojat
53

T05 Nimenhuuto.com

Sähikäisten nimenhuuto. Sähikäiset on myös twitterissä, @Sahikaiset ..sekä Facebookissa https://www.facebook.com/pages/Tips-S%C3%A4hik%C3%A4iset-T05/370702539733247 Tue toimintaamme: http://t05.nimenhuuto.com/sponssi

Joukkue etsii pelaajia: Tikkurilan palloseuran 2005 syntyneet tytöt Joukkueessa 36 tyttöä TiPS:stä ja...

Anu kirjoitti: Ensi viikon tapahtumiin tytöt merkattu. (2 päivää sitten)

Päivitetty noin 2 tuntia sitten

Jalkapallo
Tikkurila
Tytöt
59

Tips B1 Nimenhuuto.com

Tips B1 joukkue

Eetu kirjoitti: Hei Huominen "sauna"ilta lähestyy. Kyydityksestä vielä eli meidän autoihin mahtuu Eetu+9poikaa, Jannen kyytiin Aaro+2 poikaa, Mikan kyytiin Lari+3 poikaa. Eli 17 pojalle on ainakin kyyti jo tiedossa toivottavasti joku on varautunut kelkkomaan loput pojat Järvenpäähän, montako niitä sit kaikenkaik... (7 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 3 tuntia sitten

Jalkapallo
Vantaa,Tikkurila
Pojat
21

TiPS P-07 Nimenhuuto.com

TiPS P07 ikäluokan edustusjoukkue

Joukkue etsii pelaajia: Ikäluokan eliittitason pojat ovat tervetulleita kokeilemaan try outille missä...

Heron kirjoitti: jalka kipeä (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Jalkapallo
Tikkurila
Pojat
27

TiPS B2 Nimenhuuto.com

TiPS B2 on ammattimaisesti harjoitteleva jalkapallojoukkue. Joukkueessa on noin kaksikymmentä pelaajaa ja kaksi maalivahtia. Joukkueeseen saa hakea myös kesken kauden,mutta aina ennen kuin saavutte ensimmäisen kerran harjoituksiin olkaa yhteydessä valmennukseen: Toni Aslamaa 0505210636

Joukkue etsii pelaajia: Tikkurilan Palloseuran poikien B2-joukkue ottaa jalkapallosta innostuneita pe...

Toni kirjoitti: Tuomarit ja Jojo!! Tuomariaikataulut ovat nyt jojon sähköpostissa ja hän ottaa ne mukaan huomenna. Eli jos Antsu voi tulostaa? 8:30 paikalle MIIKA JA TOPIAS-Topias laita Miikalle viesti koska hän ei ole vahvistanut puhelinnumeroaan nimenhuutoon. Loput tuomareista eli NIKKE,PATE,JOONAS paikalle 9:... (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 15 päivää sitten

Jalkapallo
Vantaan Tikkurila
Pojat
27

TiPS P02 Tykittäjät Nimenhuuto.com

TiPS P02 Tykittäjät harjoittelee talvikaudella 2012-13 Tikkurilan alueella kaksi-kolme kertaa viikossa.

Tapio kirjoitti: Hei, kulisseissa on puhuttu Tykittäjien lopettajaisista. Aika on vierähtänyt sopivaa ajankohtaa etsiessä. Nyt on kuitenkin varattu Tikkurilan urheilutalon biljardisalilta pöytiä 17.9. Klo17 eteenpäin. Ajatus oli pelata esim vastaava turnaus kuin Kotkassa. Ja tietysti ohassa pelailla muuten vaan s... (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Jalkapallo
Vantaa, Tikkurilan Alue
Pojat
18

TipsT02 Nimenhuuto.com

T02 Tähtikupla on -02 syntyneiden tyttöjen iloinen joukkue! http://www.tikkurilanpalloseura.fi/joukkueet/t-02/

Jere kirjoitti: TiPS BT2 avoimet harjoitukset on viikolla 41 ma, ke ja pe T02-joukkueen vuoroilla. Nämä on merkattu nimenhuutoon. Harjoituksiin on T02-pelaajien lisäksi tervetulleita kaikki, jotka haluavat pelata ensi kaudella BT2-joukkueessa. https://www.tikkurilanpalloseura.fi/2017/09/23/tips-b2-tytot-avoimet-... (1 päivä sitten)

Päivitetty noin 7 tuntia sitten

Jalkapallo
Tikkurila
Tytöt
30

TiPS P06 Nimenhuuto.com

TIPS 2006-syntyneet pojat. http://www.tikkurilanpalloseura.fi/pojat-2006-kilpa/

Timo kirjoitti: Jamarin harjoitustakki jäi kentälle ja se nyt minulla. Saa huomisissa harkoissa takaisin. (5 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo
Vantaa, Tikkurila
Pojat
63

TiPS T04 Tulitytöt Nimenhuuto.com

http://www.tikkurilanpalloseura.fi/joukkueet/t-04/esittely/

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Heippa kaikille! Ida on päättänyt lopettaa fotiksen ainakin joksikin aikaa. Tätä päätöstä on mietitty jo jonkun aikaa. Ida haluaa kokeilla muita harrastuksia välillä. Kiitoksia kaikille valmentajille vielä tätäkin kautta ja joukkueen eteen töitä tekeville. Terkkuja kaikille tytöille ja vanhemmill... (Noin 2 vuotta sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallo
Vantaa, Tikkurila
Tytöt
35

TiPS P04 Nimenhuuto.com

TiPS P04 joukkue. Pelaamme haaste- ja harrastetasolla.

Tuomas kirjoitti: Hei! Olette saaneet sähköpostilla Express-Kuva Oy:ltä linkin Sotungissa otetuista kuvista. Käykää valitsemassa kuvat mitkä haluatte tilata (jos tilaa kuvia joutuu itse ne maksamaan) tai peruuttakaa linkin kautta tilaus. Jos ette tee mitään niin kuvaexpress lähettää kuvapaketin kotia. Otettuja kuv... (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Jalkapallo
Tikkurila
Ei asetettu
49

TiPS TB1 Nimenhuuto.com

Päivitetty noin 2 tuntia sitten

Jalkapallo
Vantaa, Tikkurila
Tytöt
35

fcvantaa Nimenhuuto.com

Pekka kirjoitti: Näyttää nyt siltä että mun osalta kausi paketissa lopullisesti. Toivotan tsemppiä ja jumalan siunausta taisteluun sarjapaikasta! (11 päivää sitten)

Päivitetty 11 päivää sitten

Jalkapallo
Tikkurila
Miehet
33

TiPS Miehet Nimenhuuto.com

Ville kirjoitti: Mukaan jos terveenä (10 kuukautta sitten)

Päivitetty 10 kuukautta sitten

Jalkapallo ja Futsal
Tikkurila Vantaa
Miehet
30

TiPS BT 2 Nimenhuuto.com

Veera kirjoitti: Flunssa (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Vantaa, Tikkurila
Tytöt
36

TIPS T99 Nimenhuuto.com

Marina kirjoitti: Jee päättäjäiset lähestyvät, vietetään oikein mahtavat päättäjäiset, ohessa aikataulua. Tallennan aikataulun myös Kuvat ja materiaalit kansioon. Päättäjäisten 25-26.10.2014 aikataulua Mukaan petivaatteet eli lakanat, tyynyliina ja pyyheliina. Lämpimät ulkoiluvaatteet sekä sisäliikuntavarusteet ka... (Melkein 3 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 3 vuotta sitten

Jalkapallo
Tikkurila Vantaa
Tytöt
28

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapalljoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapall on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.