Jalkapall Tikkurila

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Tikkurila ja lajina on jalkapall. Niitä löytyy yhteensä 17 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: jääkiekko, koripallo, salibandy, muodostelmaluistelu, futsal, sähly ja keilailu.

Katso lista koko maan jalkapalljoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapall - Tikkurila

Jalkapall - Tikkurila

TiPS P05 Palloninjat Nimenhuuto.com

Tikkurilan Palloseuran ikäluokassa synt. 2005 on noin 65 pelaajaa. Pojat on jaettu peliryhmiin, jotka pelaavat tasoilla kilpa, haaste, harraste. Harjoitukset ovat pääsääntöisesti Tikkurilan urheilupuistossa n. 3 krt/viikossa ja kerran viikossa Legirus Areenalla. Tarkemmat harjoitusajat voi tarkistaa joukkueenjohtajalta; tips.p05haaste@gmail.com

Joni kirjoitti: Moi, Hesa cup on nyt taputeltu kaikkien ryhmien osalta. Turnaus tarjosi jälleen hienoja onnistumisia ja kaikkia mahdollisia tunteita, kuten jalkapalloon kuuluukin. Oli ilo olla taas mukana. Kiitos kaikille osallistuneille ja tukijoukoille panoksestanne! Pelaajien valitsemina tsemppareina palkitti... (13 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallo
Tikkurila
Pojat
85

TiPS T08 Salamat Nimenhuuto.com

T08 Salamat on syksyllä 2014 perustettu tyttöjen jalkapallojoukkue. Pääsääntöisesti pelaajat ovat 2008-syntyneitä, mutta mukaan mahtuu hyvin myös 2009-syntyneitä innokkaita pelaajia. Lisätietoa joukkuetoiminnasta saat joukkueenjohtaja Antti Tuomaiselta 0500-812161 tuomainena@gmail.com tai valmentaja Tommi Latosaarelta 040-570 5969 tommi.latosaari@elisanet.fi tai seuran nuorisopäällikkö Timo Rönköltä 050-554 0559 tips.timo@kolumbus.fi

Joukkue etsii pelaajia: T08 Salamat on syksyllä 2014 perustettu tyttöjen jalkapallojoukkue. Pääsääntö...

Juha kirjoitti: Moikka Jengi! Kesän ensimmäinen huikean mahtava TiPS Futisleiri on loppumassa. Ensiviikon ja seuraavienkin viikkojen leirieille mahtuu vielä! Kannattaa ilmoittautua kuitenkin nopeasti! Ilmoittautuminen Nettisivulta https://www.tikkurilanpalloseura.fi/toiminta/futisleirit/ (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 17 päivää sitten

Jalkapallo
Vantaa Tikkurila
Tytöt
33

Tips P10 Nimenhuuto.com

Tervetuloa kokeilemaan futista TiPS P10 joukkueessa! Voit ilmoittaa uuden kokeilijan tapahtumaan "ilmoita joukkueen ulkopuolinen osallistuja"-napilla tapahtuman keskeltä alalaidasta. TiPS P10 harjoittelee 2 kertaa viikossa. Harjoitusryhmä Keltainen ja harjoitusryhmä Sininen omina päivinään ja koko ikäluokka yhdessä kerran viikossa. Katso tarkemmat harjoitusajat "tapahtumat" osiosta. Harjoitusryhmät harjoittelevat osaamistasoissa. Harjoitusryhmistä muodostetaan peleihin sopivia peliryhmiä. TiPS P10 joukkue osallistuu aktiivisesti sekä sarjoihin että turnauksiin.

Niki kirjoitti: Hei, onko Nikillä paikka Hesa cupissa jommassa kummassa joukueessa? Omasta mielestäni ilmoitin hänet mukaan? Terv. Kimmo (27 päivää sitten)

Päivitetty 19 päivää sitten

Jalkapallo
Tikkurila
Pojat
57

Tips B1 Nimenhuuto.com

Tips B1 joukkue

Eetu kirjoitti: Hei Huominen "sauna"ilta lähestyy. Kyydityksestä vielä eli meidän autoihin mahtuu Eetu+9poikaa, Jannen kyytiin Aaro+2 poikaa, Mikan kyytiin Lari+3 poikaa. Eli 17 pojalle on ainakin kyyti jo tiedossa toivottavasti joku on varautunut kelkkomaan loput pojat Järvenpäähän, montako niitä sit kaikenkaik... (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo
Vantaa,Tikkurila
Pojat
21

T05 Nimenhuuto.com

Sähikäisten nimenhuuto. Sähikäiset on myös twitterissä, @Sahikaiset ..sekä Facebookissa https://www.facebook.com/pages/Tips-S%C3%A4hik%C3%A4iset-T05/370702539733247 Tue toimintaamme: http://t05.nimenhuuto.com/sponssi

Joukkue etsii pelaajia: Tikkurilan palloseuran 2005 syntyneet tytöt Joukkueessa 36 tyttöä TiPS:stä ja...

Ida kirjoitti: Olemme matkalla 11-27.7, joten Ida ei pääse harkkoihin. (16 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jalkapallo
Tikkurila
Tytöt
63

TiPS B2 Nimenhuuto.com

TiPS B2 on ammattimaisesti harjoitteleva jalkapallojoukkue. Joukkueessa on noin kaksikymmentä pelaajaa ja kaksi maalivahtia. Joukkueeseen saa hakea myös kesken kauden,mutta aina ennen kuin saavutte ensimmäisen kerran harjoituksiin olkaa yhteydessä valmennukseen: Toni Aslamaa 0505210636

Joukkue etsii pelaajia: Tikkurilan Palloseuran poikien B2-joukkue ottaa jalkapallosta innostuneita pe...

Toni kirjoitti: Coopertesti... Coopertestin juosseiden pelaajien keskiarvoksi tuli 3068 metriä. Hieno tulos kaikenkaikkiaan.. Muhis juoksi eniten eli 3310 metriä. (18 päivää sitten)

Päivitetty 14 päivää sitten

Jalkapallo
Vantaan Tikkurila
Pojat
28

TiPS P-07 Nimenhuuto.com

TiPS P07 ikäluokan edustusjoukkue

Joukkue etsii pelaajia: Ikäluokan eliittitason pojat ovat tervetulleita kokeilemaan try outille missä...

Janne kirjoitti: Infoa Helsinki cupista ja otteluohjelman seuraamisesta, varsinkin muutoksien ja jatkopelien kannalta appi on loistava apuri. "Helsinki Cupin otteluohjelma ja päivitetty mobiiliapplikaatio julkaistaan 12.6. Valmistautuminen Helsinki Cupiin kannattaa aloittaa lataamalla omaan älypuhelimeen päivitet... (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 21 päivää sitten

Jalkapallo
Tikkurila
Pojat
27

TiPS P02 Tykittäjät Nimenhuuto.com

TiPS P02 Tykittäjät harjoittelee talvikaudella 2012-13 Tikkurilan alueella kaksi-kolme kertaa viikossa.

Tapio kirjoitti: Hei, kulisseissa on puhuttu Tykittäjien lopettajaisista. Aika on vierähtänyt sopivaa ajankohtaa etsiessä. Nyt on kuitenkin varattu Tikkurilan urheilutalon biljardisalilta pöytiä 17.9. Klo17 eteenpäin. Ajatus oli pelata esim vastaava turnaus kuin Kotkassa. Ja tietysti ohassa pelailla muuten vaan s... (11 kuukautta sitten)

Päivitetty 11 kuukautta sitten

Jalkapallo
Vantaa, Tikkurilan Alue
Pojat
18

TiPS P04 Nimenhuuto.com

TiPS P04 joukkue. Pelaamme haaste- ja harrastetasolla.

Tuomas kirjoitti: Hei! Olette saaneet sähköpostilla Express-Kuva Oy:ltä linkin Sotungissa otetuista kuvista. Käykää valitsemassa kuvat mitkä haluatte tilata (jos tilaa kuvia joutuu itse ne maksamaan) tai peruuttakaa linkin kautta tilaus. Jos ette tee mitään niin kuvaexpress lähettää kuvapaketin kotia. Otettuja kuv... (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallo
Tikkurila
Ei asetettu
45

TipsT02 Nimenhuuto.com

T02 Tähtikupla on -02 syntyneiden tyttöjen iloinen joukkue! http://www.tikkurilanpalloseura.fi/joukkueet/t-02/

Anne kirjoitti: Hei! Tyttöjen varusteet saapuivat siis vihdoin ja suurin osa onkin ne jo saanut. Jerellä on niitä mukana treeneissä joten tarkastetteko etä olette saaneet omanne. Varustetilaus Macronilta ei ollut ihan helppo homma ja toimitusaika venyi. Muutkin joukkeet olivat ilmeisesti samoihin aikoihin tilauk... (23 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo
Tikkurila
Tytöt
31

TiPS P06 Nimenhuuto.com

TIPS 2006-syntyneet pojat. http://www.tikkurilanpalloseura.fi/pojat-2006-kilpa/

Erik kirjoitti: Onko kuljetustarpeita Valkoisten tämän ja huomisen peleihin. Pari istuinpaikkaa vapaana? Soita 0400 424391 (15 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Jalkapallo
Vantaa, Tikkurila
Pojat
62

TiPS T04 Tulitytöt Nimenhuuto.com

http://www.tikkurilanpalloseura.fi/joukkueet/t-04/esittely/

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Heippa kaikille! Ida on päättänyt lopettaa fotiksen ainakin joksikin aikaa. Tätä päätöstä on mietitty jo jonkun aikaa. Ida haluaa kokeilla muita harrastuksia välillä. Kiitoksia kaikille valmentajille vielä tätäkin kautta ja joukkueen eteen töitä tekeville. Terkkuja kaikille tytöille ja vanhemmill... (Noin 2 vuotta sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Jalkapallo
Vantaa, Tikkurila
Tytöt
38

TiPS TB1 Nimenhuuto.com

Päivitetty 15 päivää sitten

Jalkapallo
Vantaa, Tikkurila
Tytöt
34

TiPS Miehet Nimenhuuto.com

Ville kirjoitti: Mukaan jos terveenä (8 kuukautta sitten)

Päivitetty 8 kuukautta sitten

Jalkapallo ja Futsal
Tikkurila Vantaa
Miehet
30

fcvantaa Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Hei! Olen vaihtamassa paikkakuntaa, joten joudun jäämään pois joukkueesta. Ilmeisesti muitakin imureita on harkoissa näkynyt niin en varmaan jätä Tumua suureen pulaan. Kiitos edellisestä vuodesta ja erityisesti Dalla ja Jörkki. Tsemppiä kauteen! Keni (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jalkapallo
Tikkurila
Miehet
33

TiPS BT 2 Nimenhuuto.com

Veera kirjoitti: Flunssa (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jalkapallo
Vantaa, Tikkurila
Tytöt
36

TIPS T99 Nimenhuuto.com

Marina kirjoitti: Jee päättäjäiset lähestyvät, vietetään oikein mahtavat päättäjäiset, ohessa aikataulua. Tallennan aikataulun myös Kuvat ja materiaalit kansioon. Päättäjäisten 25-26.10.2014 aikataulua Mukaan petivaatteet eli lakanat, tyynyliina ja pyyheliina. Lämpimät ulkoiluvaatteet sekä sisäliikuntavarusteet ka... (Melkein 3 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 3 vuotta sitten

Jalkapallo
Tikkurila Vantaa
Tytöt
28

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapalljoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapall on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.