Jalkapallo Tikkurila

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Tikkurila ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 16 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: jääkiekko, koripallo, salibandy, muodostelmaluistelu, futsal, sähly, keilailu, pilates ja jooga.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Tikkurila

Jalkapallo - Tikkurila

TiPS P05 Palloninjat Nimenhuuto.com

Tikkurilan Palloseuran ikäluokassa synt. 2005 on noin 65 pelaajaa. Pojat on jaettu peliryhmiin, jotka pelaavat tasoilla kilpa, haaste, harraste. Harjoitukset ovat pääsääntöisesti Tikkurilan urheilupuistossa ja omalla Aktia-kentällä n. 3-4 krt/viikossa Tarkemmat harjoitusajat voi tarkistaa joukkueenjohtajalta; tips.p05haaste@gmail.com

Aake kirjoitti: Elite Sportin maalivahdin hanskojen esittelyilta pidetään keskiviikkona 25.4. TiPS:n toimistolla. Tule käymään ja tutustumaan tuotteisiin kun sinulle käy klo 17:00-20:00 välisenä aikana. Tuotteisiin pääsee tutustumaan etukäteen https://www.acstore.fi/maalivahdit_1 Ystävällisin terveisin Tina Kuus... (Noin tunti sitten)

Päivitetty noin tunti sitten

Jalkapallo
Tikkurila
Pojat
81

TiPS T08 Salamat Nimenhuuto.com

T08 Salamat on syksyllä 2014 perustettu tyttöjen jalkapallojoukkue. Pääsääntöisesti pelaajat ovat 2008-syntyneitä, mutta mukaan mahtuu hyvin myös 2009-syntyneitä innokkaita pelaajia. Lisätietoa joukkuetoiminnasta saat joukkueenjohtaja Antti Tuomaiselta 0500-812161 tuomainena@gmail.com tai valmentaja Tommi Latosaarelta 040-570 5969 tommi.latosaari@elisanet.fi

Joukkue etsii pelaajia: T08 Salamat on syksyllä 2014 perustettu tyttöjen jalkapallojoukkue. Pääsääntö...

Lotta kirjoitti: Moi, lisäisin vanhempien sääntöihin sitoutumisen päihteettömyyteen sekä savuttomuuteen pelaajien nähden kaikissa joukkueen tapahtumissa. (29 päivää sitten)

Päivitetty 10 päivää sitten

Jalkapallo
Vantaa Tikkurila
Tytöt
35

Tips P10 Nimenhuuto.com

Tervetuloa kokeilemaan futista TiPS P10 joukkueessa! TiPS P10 joukkue harjoittelee 3-4 kertaa viikossa. Katso tarkemmat harjoitusajat "tapahtumat" osiosta. Peliryhmät: TiPS Musta: Amos, Azad, Eemeli, Joona H, Joonas, Kaidar, Muhamad, Otto, Rean, Ukko TiPS Vihreä: Aatu, Ilmari, Jimi, Kadir, Karl, Luukas, Max, Milan, Niki, Oiva

Antti kirjoitti: Vihreän pelaajat. Opelissa pelataan 7 pojan joukkueella jotta pelitapahtumasta saadaan mielekäs sekä kentällä että vaihtopenkillä. Oiva ja Milan, ette olleet mukana Keravan turnauksessa, joten olette nyt etusijalla tähän keskiviikon peliin. Vahvistakaa ilmoittautuminen (IN / OUT) viimeistään sunn... (5 päivää sitten)

Päivitetty noin 6 tuntia sitten

Jalkapallo
Tikkurila
Pojat
28

T05 Nimenhuuto.com

Sähikäisten nimenhuuto. Sähikäiset on myös twitterissä, @Sahikaiset ..sekä Facebookissa https://www.facebook.com/pages/Tips-S%C3%A4hik%C3%A4iset-T05/370702539733247 Tue toimintaamme: http://t05.nimenhuuto.com/sponssi

Joukkue etsii pelaajia: Tikkurilan palloseuran 2005 syntyneet tytöt Joukkueeseemme kuuluu 29 aktiivis...

Jere kirjoitti: Milla Jenna Viivi T Mira Juulia Lina Kiia Eeva Hilla Vera Aleksandra Helmi Oona Netta (3 päivää sitten)

Päivitetty noin 2 tuntia sitten

Jalkapallo
Tikkurila
Tytöt
42

Tips B1 Nimenhuuto.com

Tips B1 joukkue

Eetu kirjoitti: Hei Huominen "sauna"ilta lähestyy. Kyydityksestä vielä eli meidän autoihin mahtuu Eetu+9poikaa, Jannen kyytiin Aaro+2 poikaa, Mikan kyytiin Lari+3 poikaa. Eli 17 pojalle on ainakin kyyti jo tiedossa toivottavasti joku on varautunut kelkkomaan loput pojat Järvenpäähän, montako niitä sit kaikenkaik... (Vuosi sitten)

Päivitetty 7 kuukautta sitten

Jalkapallo
Vantaa,Tikkurila
Pojat
20

TiPS P02 Tykittäjät Nimenhuuto.com

TiPS P02 Tykittäjät harjoittelee talvikaudella 2012-13 Tikkurilan alueella kaksi-kolme kertaa viikossa.

Tapio kirjoitti: Hei, kulisseissa on puhuttu Tykittäjien lopettajaisista. Aika on vierähtänyt sopivaa ajankohtaa etsiessä. Nyt on kuitenkin varattu Tikkurilan urheilutalon biljardisalilta pöytiä 17.9. Klo17 eteenpäin. Ajatus oli pelata esim vastaava turnaus kuin Kotkassa. Ja tietysti ohassa pelailla muuten vaan s... (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jalkapallo
Vantaa, Tikkurilan Alue
Pojat
17

TiPSP2011 Nimenhuuto.com

Tikkurilan Palloseuran Pojat 2011 ikäluokassa harjoittelee ja pelaa reilut 30 poikaa tällä hetkellä. Tervetuloa mukaan kokeilemaan futisharrastusta hyvässä porukassa.

Juha kirjoitti: Vihreä 3 pelaajat Oliver L, Mikael, Vili, Nooa, Veeti, Miska, Niilo, Emil V, Eyobed Laittakaa IN tai OUT (4 päivää sitten)

Päivitetty noin tunti sitten

Jalkapallo
Vantaa Tikkurila
Pojat
48

TiPS P04 Nimenhuuto.com

TiPS P04 joukkue. Pelaamme haaste- ja harrastetasolla.

Niina kirjoitti: Heippa, Vihreiden treenipeli sunnuntailta peruuntui joten treenit koko joukkueella Aktialla 16:30-18:15. -Niina (5 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo
Tikkurila
Ei asetettu
42

TiPS P06 Nimenhuuto.com

TIPS 2006-syntyneet pojat. http://www.tikkurilanpalloseura.fi/pojat-2006-kilpa/

Jamar kirjoitti: Jamar voi olla vähän myöhässä luokkaretken takia (4 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jalkapallo
Vantaa, Tikkurila
Pojat
53

TiPS-BT2 Nimenhuuto.com

Tikkurilan Palloseura BT2

Carita kirjoitti: Hei crossfitissä kävijät! Maaliskuun maksu 14,25 € tulee maksaa joukkueen tilille 20.4.2018 mennessä. Terveisin Carita (9 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Jalkapallo
Tikkurila
Tytöt
35

TiPS T04 Tulitytöt Nimenhuuto.com

http://www.tikkurilanpalloseura.fi/joukkueet/t-04/esittely/

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Heippa kaikille! Ida on päättänyt lopettaa fotiksen ainakin joksikin aikaa. Tätä päätöstä on mietitty jo jonkun aikaa. Ida haluaa kokeilla muita harrastuksia välillä. Kiitoksia kaikille valmentajille vielä tätäkin kautta ja joukkueen eteen töitä tekeville. Terkkuja kaikille tytöille ja vanhemmill... (Melkein 3 vuotta sitten)

Päivitetty 7 kuukautta sitten

Jalkapallo
Vantaa, Tikkurila
Tytöt
35

fcvantaa Nimenhuuto.com

Olli kirjoitti: Ainakin koutsina (5 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jalkapallo
Tikkurila
Miehet
28

TiPS Naiset Nimenhuuto.com

Päivitetty 19 päivää sitten

Jalkapallo
Vantaa, Tikkurila
Tytöt
27

TiPS Miehet Nimenhuuto.com

Ville kirjoitti: Mukaan jos terveenä (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jalkapallo ja Futsal
Tikkurila Vantaa
Miehet
30

TiPS BT 2 Nimenhuuto.com

Veera kirjoitti: Flunssa (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Vantaa, Tikkurila
Tytöt
36

TIPS T99 Nimenhuuto.com

Marina kirjoitti: Jee päättäjäiset lähestyvät, vietetään oikein mahtavat päättäjäiset, ohessa aikataulua. Tallennan aikataulun myös Kuvat ja materiaalit kansioon. Päättäjäisten 25-26.10.2014 aikataulua Mukaan petivaatteet eli lakanat, tyynyliina ja pyyheliina. Lämpimät ulkoiluvaatteet sekä sisäliikuntavarusteet ka... (Yli 3 vuotta sitten)

Päivitetty yli 3 vuotta sitten

Jalkapallo
Tikkurila Vantaa
Tytöt
28