Jalkapallo Tikkurila

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Tikkurila ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 17 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: jääkiekko, koripallo, salibandy, muodostelmaluistelu, futsal, sähly, keilailu ja pilates.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Tikkurila

Jalkapallo - Tikkurila

TiPS P05 Palloninjat Nimenhuuto.com

Tikkurilan Palloseuran ikäluokassa synt. 2005 on noin 65 pelaajaa. Pojat on jaettu peliryhmiin, jotka pelaavat tasoilla kilpa, haaste, harraste. Harjoitukset ovat pääsääntöisesti Tikkurilan urheilupuistossa ja omalla Aktia-kentällä n. 3-4 krt/viikossa Tarkemmat harjoitusajat voi tarkistaa joukkueenjohtajalta; tips.p05haaste@gmail.com

Eero kirjoitti: Eero ei pääsekään lauantain harkkapeliin. Sori myöhäinen reagointi. Syy koululuokan keikka samaan aikaan. T. Pekka (Noin 23 tuntia sitten)

Päivitetty noin 12 tuntia sitten

Jalkapallo
Tikkurila
Pojat
76

TiPS T08 Salamat Nimenhuuto.com

T08 Salamat on syksyllä 2014 perustettu tyttöjen jalkapallojoukkue. Pääsääntöisesti pelaajat ovat 2008-syntyneitä, mutta mukaan mahtuu hyvin myös 2009-syntyneitä innokkaita pelaajia. Lisätietoa joukkuetoiminnasta saat joukkueenjohtaja Antti Tuomaiselta 0500-812161 tuomainena@gmail.com tai valmentaja Tommi Latosaarelta 040-570 5969 tommi.latosaari@elisanet.fi tai seuran nuorisopäällikkö Timo Rönköltä 050-554 0559 tips.timo@kolumbus.fi

Joukkue etsii pelaajia: T08 Salamat on syksyllä 2014 perustettu tyttöjen jalkapallojoukkue. Pääsääntö...

Raila kirjoitti: Muistutus! Seuran ohjeistuksen mukaan kaikki pelaajat pelaavat nyt kaudella Macronin vaatteissa, oli laittakaa vähintään vihreä Pelipaita tilaukseen jos teillä ei vielä uutta paitaa ole. Kiitos (5 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jalkapallo
Vantaa Tikkurila
Tytöt
34

Tips P10 Nimenhuuto.com

Tervetuloa kokeilemaan futista TiPS P10 joukkueessa! TiPS P10 joukkue harjoittelee 3 kertaa viikossa. Katso tarkemmat harjoitusajat "tapahtumat" osiosta. Peliryhmät: TiPS Musta: Kristian, Joona H, Rean, Kaidar, Jaakko, Otto N, Eemeli K, Joonas TiPS Valkoinen: Oiva J, Karl, Elias M, Joona D, Niilo, Luca, Amos T TiPS Vihreä: Atte, Ilmari, Milan, Jimi L, Alex, Luukas, Azad, Iosif, Ukko K TiPS Keltainen: Niki, Otto K, Max, Kadir, Oiva H, Oliver, Aatu

Unto kirjoitti: Taitokoulun ajasta on tullut vanhemmilta kyselyjä. Kympeillä taitokoulu on torstaisin 16.00-17.00. Ilmoittautuminen täältä https://www.ilmarix.fi/tietoverkko/isoilmari2.nsf/ilmoall?openform&s=n&id=47B9F9BC13812AA0C22581C6003477B0 (1 päivä sitten)

Päivitetty noin 4 tuntia sitten

Jalkapallo
Tikkurila
Pojat
41

T05 Nimenhuuto.com

Sähikäisten nimenhuuto. Sähikäiset on myös twitterissä, @Sahikaiset ..sekä Facebookissa https://www.facebook.com/pages/Tips-S%C3%A4hik%C3%A4iset-T05/370702539733247 Tue toimintaamme: http://t05.nimenhuuto.com/sponssi

Joukkue etsii pelaajia: Tikkurilan palloseuran 2005 syntyneet tytöt Joukkueessa 36 tyttöä TiPS:stä ja...

Maija kirjoitti: Hei kaikki. Maija lopettaa futiksen toistaiseksi, kun tuntuu että aika ei riitä sen täysipainoiseen harrastamiseen. Kiitokset kaikille menneistä ja tsemppiä tulevaan kauteen. terveisin Ossi, Maijan isi (3 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo
Tikkurila
Tytöt
45

TiPS B2 Nimenhuuto.com

TiPS B2 on ammattimaisesti harjoitteleva jalkapallojoukkue. Joukkueessa on noin kaksikymmentä pelaajaa ja kaksi maalivahtia. Joukkueeseen saa hakea myös kesken kauden,mutta aina ennen kuin saavutte ensimmäisen kerran harjoituksiin olkaa yhteydessä valmennukseen: Toni Aslamaa 0505210636

Joukkue etsii pelaajia: Tikkurilan Palloseuran poikien B2-joukkue ottaa jalkapallosta innostuneita pe...

Toni kirjoitti: Ajoissa sunnuntaina paikalle.....12:15!!!!! Toni A. (21 päivää sitten)

Päivitetty 21 päivää sitten

Jalkapallo
Vantaan Tikkurila
Pojat
26

Tips B1 Nimenhuuto.com

Tips B1 joukkue

Eetu kirjoitti: Hei Huominen "sauna"ilta lähestyy. Kyydityksestä vielä eli meidän autoihin mahtuu Eetu+9poikaa, Jannen kyytiin Aaro+2 poikaa, Mikan kyytiin Lari+3 poikaa. Eli 17 pojalle on ainakin kyyti jo tiedossa toivottavasti joku on varautunut kelkkomaan loput pojat Järvenpäähän, montako niitä sit kaikenkaik... (8 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Jalkapallo
Vantaa,Tikkurila
Pojat
20

TiPS P02 Tykittäjät Nimenhuuto.com

TiPS P02 Tykittäjät harjoittelee talvikaudella 2012-13 Tikkurilan alueella kaksi-kolme kertaa viikossa.

Tapio kirjoitti: Hei, kulisseissa on puhuttu Tykittäjien lopettajaisista. Aika on vierähtänyt sopivaa ajankohtaa etsiessä. Nyt on kuitenkin varattu Tikkurilan urheilutalon biljardisalilta pöytiä 17.9. Klo17 eteenpäin. Ajatus oli pelata esim vastaava turnaus kuin Kotkassa. Ja tietysti ohassa pelailla muuten vaan s... (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Jalkapallo
Vantaa, Tikkurilan Alue
Pojat
18

TiPS P04 Nimenhuuto.com

TiPS P04 joukkue. Pelaamme haaste- ja harrastetasolla.

Tuomas kirjoitti: Hei! Olette saaneet sähköpostilla Express-Kuva Oy:ltä linkin Sotungissa otetuista kuvista. Käykää valitsemassa kuvat mitkä haluatte tilata (jos tilaa kuvia joutuu itse ne maksamaan) tai peruuttakaa linkin kautta tilaus. Jos ette tee mitään niin kuvaexpress lähettää kuvapaketin kotia. Otettuja kuv... (7 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 9 tuntia sitten

Jalkapallo
Tikkurila
Ei asetettu
47

TiPS P06 Nimenhuuto.com

TIPS 2006-syntyneet pojat. http://www.tikkurilanpalloseura.fi/pojat-2006-kilpa/

Juhana kirjoitti: Terve jos ja kun Macronin vaatteiden painatusten kanssa on ollut ongelmia eli painatus irtoaa niin laittakaa minulle aiheesta sähköpostia. Niin saan kerättyä asian yhteen ja hoidettua uusintapainatuksen. Ainakin Valtterilla pelipaidan Tips logo irtoaa jo ekan pesun jälkeen. Jos itse vaatteessa on... (8 päivää sitten)

Päivitetty noin 10 tuntia sitten

Jalkapallo
Vantaa, Tikkurila
Pojat
62

TiPS-BT2 Nimenhuuto.com

Tikkurilan Palloseura BT2

Markku kirjoitti: Moi. Varusteiden sovitus uusille pelaajille, sekä myös niille, joilta jokin varuste uupuu. Aika: Maanantaina 20.11 heti treenien päätyttyä klo 18.15. Paikka: TIPS:in toimisto, osoitteessa Leinikkitie 20. Terv. Markku K. / 0400 606250 (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo
Tikkurila
Tytöt
37

TiPSP2011 Nimenhuuto.com

Tikkurilan Palloseuran Pojat 2011 ikäluokassa harjoittelee ja pelaa reilut 30 poikaa tällä hetkellä. Tervetuloa mukaan kokeilemaan futisharrastusta hyvässä porukassa.

Janne kirjoitti: Joudun lähtemään n.klo 18:30, P08 peliin. (4 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jalkapallo
Vantaa Tikkurila
Pojat
37

TiPS T04 Tulitytöt Nimenhuuto.com

http://www.tikkurilanpalloseura.fi/joukkueet/t-04/esittely/

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Heippa kaikille! Ida on päättänyt lopettaa fotiksen ainakin joksikin aikaa. Tätä päätöstä on mietitty jo jonkun aikaa. Ida haluaa kokeilla muita harrastuksia välillä. Kiitoksia kaikille valmentajille vielä tätäkin kautta ja joukkueen eteen töitä tekeville. Terkkuja kaikille tytöille ja vanhemmill... (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Jalkapallo
Vantaa, Tikkurila
Tytöt
35

TiPS TB1 Nimenhuuto.com

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo
Vantaa, Tikkurila
Tytöt
37

fcvantaa Nimenhuuto.com

Pekka kirjoitti: Näyttää nyt siltä että mun osalta kausi paketissa lopullisesti. Toivotan tsemppiä ja jumalan siunausta taisteluun sarjapaikasta! (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Jalkapallo
Tikkurila
Miehet
33

TiPS Miehet Nimenhuuto.com

Ville kirjoitti: Mukaan jos terveenä (12 kuukautta sitten)

Päivitetty 12 kuukautta sitten

Jalkapallo ja Futsal
Tikkurila Vantaa
Miehet
30

TiPS BT 2 Nimenhuuto.com

Veera kirjoitti: Flunssa (Noin 2 vuotta sitten)

Päivitetty noin 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Vantaa, Tikkurila
Tytöt
36

TIPS T99 Nimenhuuto.com

Marina kirjoitti: Jee päättäjäiset lähestyvät, vietetään oikein mahtavat päättäjäiset, ohessa aikataulua. Tallennan aikataulun myös Kuvat ja materiaalit kansioon. Päättäjäisten 25-26.10.2014 aikataulua Mukaan petivaatteet eli lakanat, tyynyliina ja pyyheliina. Lämpimät ulkoiluvaatteet sekä sisäliikuntavarusteet ka... (Noin 3 vuotta sitten)

Päivitetty noin 3 vuotta sitten

Jalkapallo
Tikkurila Vantaa
Tytöt
28

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.