Jalkapallo Tikkurila

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Tikkurila ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 17 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: jääkiekko, koripallo, salibandy, muodostelmaluistelu, futsal, sähly ja keilailu.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Tikkurila

Jalkapallo - Tikkurila

TiPS P05 Palloninjat Nimenhuuto.com

Tikkurilan Palloseuran ikäluokassa synt. 2005 on noin 65 pelaajaa. Pojat on jaettu peliryhmiin, jotka pelaavat tasoilla kilpa, haaste, harraste. Harjoitukset ovat pääsääntöisesti Tikkurilan urheilupuistossa n. 3 krt/viikossa ja kerran viikossa Legirus Areenalla. Tarkemmat harjoitusajat voi tarkistaa joukkueenjohtajalta; tips.p05haaste@gmail.com

Eelis kirjoitti: Tässä viikonlopun turnaukseen infoa: KäPa kevätturnaus 20.-21.5 Helsingissä Otteluohjelma Nettisivujen ohjelmaan päivitetään muutokset ja otteluiden tulokset sekä joissain sarjoissa seuraavan päivän sijoitusotteluiden ohjelma. Mikäli huomaatte huomautettavaa ottelutuloksissa (esim. väärin merkitt... (11 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallo
Tikkurila
Pojat
84

TiPS T08 Salamat Nimenhuuto.com

T08 Salamat on syksyllä 2014 perustettu tyttöjen jalkapallojoukkue. Pääsääntöisesti pelaajat ovat 2008-syntyneitä, mutta mukaan mahtuu hyvin myös 2009-syntyneitä innokkaita pelaajia. Lisätietoa joukkuetoiminnasta saat joukkueenjohtaja Antti Tuomaiselta 0500-812161 tuomainena@gmail.com tai valmentaja Tommi Latosaarelta 040-570 5969 tommi.latosaari@elisanet.fi tai seuran nuorisopäällikkö Timo Rönköltä 050-554 0559 tips.timo@kolumbus.fi

Joukkue etsii pelaajia: T08 Salamat on syksyllä 2014 perustettu tyttöjen jalkapallojoukkue. Pääsääntö...

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Hei. Maya on päättänyt siirtyä Hjk,n joukkuessen. Halumme näin kiittää oikein mukavia joukkuekavereita,valmennusta,huoltoa,jojoa,rahuria ja kaikkia muitakin. On ollut erittäin mukavaa aikaa Salamat joukkueen kanssa.Tsemppiä kaikille jatkoon ja pitäkää Salamat lippu korkealla. Terveisin. Maya ja P... (9 päivää sitten)

Päivitetty 9 päivää sitten

Jalkapallo
Vantaa Tikkurila
Tytöt
30

Tips P10 Nimenhuuto.com

Tervetuloa kokeilemaan futista TiPS P10 joukkueessa! Voit ilmoittaa uuden kokeilijan tapahtumaan "ilmoita joukkueen ulkopuolinen osallistuja"-napilla tapahtuman keskeltä alalaidasta. TiPS P10 harjoittelee 2 kertaa viikossa. Harjoitusryhmä Keltainen ja harjoitusryhmä Sininen omina päivinään ja koko ikäluokka yhdessä kerran viikossa. Katso tarkemmat harjoitusajat "tapahtumat" osiosta. Harjoitusryhmät harjoittelevat osaamistasoissa. Harjoitusryhmistä muodostetaan peleihin sopivia peliryhmiä. TiPS P10 joukkue osallistuu aktiivisesti sekä sarjoihin että turnauksiin.

Tomi kirjoitti: Moikka, Harjoitusvuorot muuttuvat 29.5. alkaen ja kestävät 1.10. asti. Saimme torstain vuoron siirrettyä alkamaan tunnin myöhempään, mutta treenitila on aika ahdas tällä vuorolla. Tämän johdosta päätimme vaihtaa koko ikäluokan treenit jatkossa sunnuntaille ja treeniryhmä sinisen treenit torstaill... (Noin 7 tuntia sitten)

Päivitetty noin 7 tuntia sitten

Jalkapallo
Tikkurila
Pojat
56

T05 Nimenhuuto.com

Sähikäisten nimenhuuto. Sähikäiset on myös twitterissä, @Sahikaiset ..sekä Facebookissa https://www.facebook.com/pages/Tips-S%C3%A4hik%C3%A4iset-T05/370702539733247 Tue toimintaamme: http://t05.nimenhuuto.com/sponssi

Joukkue etsii pelaajia: Tikkurilan palloseuran 2005 syntyneet tytöt Joukkueessa 36 tyttöä TiPS:stä ja...

Ella kirjoitti: Moi! Kysymys Stadi cup:in joukkueista. Tips:llä on stadicup:ssa (1 joukkue tasoryhmässä ja 2 joukkuetta yleisryhmässä) eli pelaavatko tytöt aluesarja joukkuejaoilla Stadi Cup:in? T: Mika Ps. Mitäs päätöksiä teitte vanhempainillassa? Toivoisin infoa? (9 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo
Tikkurila
Tytöt
61

TiPS P-07 Nimenhuuto.com

TiPS P07 ikäluokan edustusjoukkue

Joukkue etsii pelaajia: Ikäluokan eliittitason pojat ovat tervetulleita kokeilemaan try outille missä...

Aku kirjoitti: La kilparyhmään tarvitaan 1-2 lisäpelaajaa. Eliittiryhmän pelistä ennättää, laittakaa in jos onnistuu. Okko ja Ari lähdössä, joten kyytikin varmaan järjestyy. (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Jalkapallo
Tikkurila
Pojat
30

TiPS B2 Nimenhuuto.com

TiPS B2 on ammattimaisesti harjoitteleva jalkapallojoukkue. Joukkueessa on noin kaksikymmentä pelaajaa ja kaksi maalivahtia. Joukkueeseen saa hakea myös kesken kauden,mutta aina ennen kuin saavutte ensimmäisen kerran harjoituksiin olkaa yhteydessä valmennukseen: Toni Aslamaa 0505210636

Joukkue etsii pelaajia: Tikkurilan Palloseuran poikien B2-joukkue ottaa jalkapallosta innostuneita pe...

Max kirjoitti: Max voisi tulla heti aamusta, eikä iltapäivällä kuten suunniteltu, kunhan hän on terve. Ollut kaksi päivää pois koulusta. Sopiiko vielä säätö? (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 14 päivää sitten

Jalkapallo
Vantaan Tikkurila
Pojat
30

Tips B1 Nimenhuuto.com

Tips B1 joukkue

Eetu kirjoitti: Hei Huominen "sauna"ilta lähestyy. Kyydityksestä vielä eli meidän autoihin mahtuu Eetu+9poikaa, Jannen kyytiin Aaro+2 poikaa, Mikan kyytiin Lari+3 poikaa. Eli 17 pojalle on ainakin kyyti jo tiedossa toivottavasti joku on varautunut kelkkomaan loput pojat Järvenpäähän, montako niitä sit kaikenkaik... (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 26 päivää sitten

Jalkapallo
Vantaa,Tikkurila
Pojat
21

TiPS P02 Tykittäjät Nimenhuuto.com

TiPS P02 Tykittäjät harjoittelee talvikaudella 2012-13 Tikkurilan alueella kaksi-kolme kertaa viikossa.

Tapio kirjoitti: Hei, kulisseissa on puhuttu Tykittäjien lopettajaisista. Aika on vierähtänyt sopivaa ajankohtaa etsiessä. Nyt on kuitenkin varattu Tikkurilan urheilutalon biljardisalilta pöytiä 17.9. Klo17 eteenpäin. Ajatus oli pelata esim vastaava turnaus kuin Kotkassa. Ja tietysti ohassa pelailla muuten vaan s... (9 kuukautta sitten)

Päivitetty 9 kuukautta sitten

Jalkapallo
Vantaa, Tikkurilan Alue
Pojat
18

TiPS P06 Nimenhuuto.com

TIPS 2006-syntyneet pojat. http://www.tikkurilanpalloseura.fi/pojat-2006-kilpa/

Mikko kirjoitti: Hei, Tänään Mikolta hävisi pallo Aktia kentälle. Tarkistaisitteko pallonne. Mikon pallo on nimikoitu. (6 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Jalkapallo
Vantaa, Tikkurila
Pojat
62

TiPS T04 Tulitytöt Nimenhuuto.com

http://www.tikkurilanpalloseura.fi/joukkueet/t-04/esittely/

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Heippa kaikille! Ida on päättänyt lopettaa fotiksen ainakin joksikin aikaa. Tätä päätöstä on mietitty jo jonkun aikaa. Ida haluaa kokeilla muita harrastuksia välillä. Kiitoksia kaikille valmentajille vielä tätäkin kautta ja joukkueen eteen töitä tekeville. Terkkuja kaikille tytöille ja vanhemmill... (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty 9 päivää sitten

Jalkapallo
Vantaa, Tikkurila
Tytöt
40

TiPS P04 Nimenhuuto.com

TiPS P04 joukkue. Pelaamme haaste- ja harrastetasolla.

Tuomas kirjoitti: Hei! Olette saaneet sähköpostilla Express-Kuva Oy:ltä linkin Sotungissa otetuista kuvista. Käykää valitsemassa kuvat mitkä haluatte tilata (jos tilaa kuvia joutuu itse ne maksamaan) tai peruuttakaa linkin kautta tilaus. Jos ette tee mitään niin kuvaexpress lähettää kuvapaketin kotia. Otettuja kuv... (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 14 päivää sitten

Jalkapallo
Tikkurila
Ei asetettu
46

TipsT02 Nimenhuuto.com

T02 Tähtikupla on -02 syntyneiden tyttöjen iloinen joukkue! http://www.tikkurilanpalloseura.fi/joukkueet/t-02/

Jere kirjoitti: Hakunila kuplan kentänhoitajilta on tullut viestiä, että siellä on ollut kovin roskaista. Roskat eivät päädy roskakoriin vaan jäävät kentälle ja kentän reunoille. Ei välttämättä koske meidän joukkuetta, mutta pidetään omalta osaltamme huolta, että paikat pysyy siistinä kaikilla kentillä missä har... (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 17 päivää sitten

Jalkapallo
Tikkurila
Tytöt
32

TiPS TB1 Nimenhuuto.com

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jalkapallo
Vantaa, Tikkurila
Tytöt
36

TiPS Miehet Nimenhuuto.com

Ville kirjoitti: Mukaan jos terveenä (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Jalkapallo ja Futsal
Tikkurila Vantaa
Miehet
30

fcvantaa Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Hei! Olen vaihtamassa paikkakuntaa, joten joudun jäämään pois joukkueesta. Ilmeisesti muitakin imureita on harkoissa näkynyt niin en varmaan jätä Tumua suureen pulaan. Kiitos edellisestä vuodesta ja erityisesti Dalla ja Jörkki. Tsemppiä kauteen! Keni (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Jalkapallo
Tikkurila
Miehet
32

TiPS BT 2 Nimenhuuto.com

Veera kirjoitti: Flunssa (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jalkapallo
Vantaa, Tikkurila
Tytöt
36

TIPS T99 Nimenhuuto.com

Marina kirjoitti: Jee päättäjäiset lähestyvät, vietetään oikein mahtavat päättäjäiset, ohessa aikataulua. Tallennan aikataulun myös Kuvat ja materiaalit kansioon. Päättäjäisten 25-26.10.2014 aikataulua Mukaan petivaatteet eli lakanat, tyynyliina ja pyyheliina. Lämpimät ulkoiluvaatteet sekä sisäliikuntavarusteet ka... (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Tikkurila Vantaa
Tytöt
28

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.