Jalkapallo Tikkurila

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Tikkurila ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 16 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: jääkiekko, koripallo, salibandy, muodostelmaluistelu, futsal, sähly, keilailu, pilates ja jooga.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Tikkurila

Jalkapallo - Tikkurila

TiPS P05 Palloninjat Nimenhuuto.com

Tikkurilan Palloseuran ikäluokassa synt. 2005 on noin 65 pelaajaa. Pojat on jaettu peliryhmiin, jotka pelaavat tasoilla kilpa, haaste, harraste. Harjoitukset ovat pääsääntöisesti Tikkurilan urheilupuistossa ja omalla Aktia-kentällä n. 3-4 krt/viikossa Tarkemmat harjoitusajat voi tarkistaa joukkueenjohtajalta; tips.p05haaste@gmail.com

Aake kirjoitti: TiPS:n Kevättiedote: Yhteistyökumppanimme haluavat tarjota seuramme joukkueille edulliseen hintaan mm. majoitusta pelimatkoille, bussikuljetusta sekä mahdollisuutta järjestää joukkueiltoja. FORENOM TiPS & Forenom yhteistyössä! Varaa kalustettu asunto, huoneistohotelli tai hostelli Forenomilta. Ma... (Noin 6 tuntia sitten)

Päivitetty noin 6 tuntia sitten

Jalkapallo
Tikkurila
Pojat
76

TiPS T08 Salamat Nimenhuuto.com

T08 Salamat on syksyllä 2014 perustettu tyttöjen jalkapallojoukkue. Pääsääntöisesti pelaajat ovat 2008-syntyneitä, mutta mukaan mahtuu hyvin myös 2009-syntyneitä innokkaita pelaajia. Lisätietoa joukkuetoiminnasta saat joukkueenjohtaja Antti Tuomaiselta 0500-812161 tuomainena@gmail.com tai valmentaja Tommi Latosaarelta 040-570 5969 tommi.latosaari@elisanet.fi

Joukkue etsii pelaajia: T08 Salamat on syksyllä 2014 perustettu tyttöjen jalkapallojoukkue. Pääsääntö...

Raila kirjoitti: Vaatetilauksen lasku ei ole vielä tullut. Vaihtavat laskutusjärjestelmää. Eli laskutamme vaatteet kunhan saadaan lasku. Vaatteet maksetaan joukkueen tilille. -Raila (20 päivää sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Jalkapallo
Vantaa Tikkurila
Tytöt
34

Tips P10 Nimenhuuto.com

Tervetuloa kokeilemaan futista TiPS P10 joukkueessa! TiPS P10 joukkue harjoittelee 3 kertaa viikossa. Katso tarkemmat harjoitusajat "tapahtumat" osiosta. Peliryhmät: TiPS Musta: Azad, Eemeli K, Joona H, Joonas, Kaidar, Otto N, Rean TiPS Valkoinen: Amos T, Ilmari, Iosif, Joona D, Karl, Milan, Niki, Ukko TiPS Vihreä: Aatu, Jimi, Kadir, Luukas, Max, Oiva H, Oliver

Tomi kirjoitti: Moi, Viikolla 8 (19.2.-25.2.) harjoitukset peruttu talvilomaviikon takia. Saman viikon lauantaille 24.2. osuu VJS talvisarja. Tähän tapahtumaan olemme menossa pelaamaan normaalisti. (12 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Jalkapallo
Tikkurila
Pojat
31

T05 Nimenhuuto.com

Sähikäisten nimenhuuto. Sähikäiset on myös twitterissä, @Sahikaiset ..sekä Facebookissa https://www.facebook.com/pages/Tips-S%C3%A4hik%C3%A4iset-T05/370702539733247 Tue toimintaamme: http://t05.nimenhuuto.com/sponssi

Joukkue etsii pelaajia: Tikkurilan palloseuran 2005 syntyneet tytöt Joukkueeseemme kuuluu 29 aktiivis...

Ida kirjoitti: En pysty tulemaan sunnuntain peliin, olen vieläkin flunssassa. Pahoittelut myöhäisestä viestistä. (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 6 tuntia sitten

Jalkapallo
Tikkurila
Tytöt
42

Tips B1 Nimenhuuto.com

Tips B1 joukkue

Eetu kirjoitti: Hei Huominen "sauna"ilta lähestyy. Kyydityksestä vielä eli meidän autoihin mahtuu Eetu+9poikaa, Jannen kyytiin Aaro+2 poikaa, Mikan kyytiin Lari+3 poikaa. Eli 17 pojalle on ainakin kyyti jo tiedossa toivottavasti joku on varautunut kelkkomaan loput pojat Järvenpäähän, montako niitä sit kaikenkaik... (11 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Jalkapallo
Vantaa,Tikkurila
Pojat
20

TiPS P02 Tykittäjät Nimenhuuto.com

TiPS P02 Tykittäjät harjoittelee talvikaudella 2012-13 Tikkurilan alueella kaksi-kolme kertaa viikossa.

Tapio kirjoitti: Hei, kulisseissa on puhuttu Tykittäjien lopettajaisista. Aika on vierähtänyt sopivaa ajankohtaa etsiessä. Nyt on kuitenkin varattu Tikkurilan urheilutalon biljardisalilta pöytiä 17.9. Klo17 eteenpäin. Ajatus oli pelata esim vastaava turnaus kuin Kotkassa. Ja tietysti ohassa pelailla muuten vaan s... (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jalkapallo
Vantaa, Tikkurilan Alue
Pojat
18

TiPS P06 Nimenhuuto.com

TIPS 2006-syntyneet pojat. http://www.tikkurilanpalloseura.fi/pojat-2006-kilpa/

Nour kirjoitti: Hei Meidän viimeinen akatemia 1 peli alkaa klo 15:30 ja klo 16:00 meidän turnaus on ohi. (7 päivää sitten)

Päivitetty noin 3 tuntia sitten

Jalkapallo
Vantaa, Tikkurila
Pojat
62

TiPS-BT2 Nimenhuuto.com

Tikkurilan Palloseura BT2

Carita kirjoitti: Hei crossfitissä kävijät! Marraskuun maksu 19 € tulee maksaa joukkueen tilille 15.12.2017 mennessä. Terveisin Carita (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo
Tikkurila
Tytöt
40

TiPS P04 Nimenhuuto.com

TiPS P04 joukkue. Pelaamme haaste- ja harrastetasolla.

Susanna kirjoitti: Hei! Nimenhuudosta puuttuu osaltanne kuittaus haluaako lisenssivakuutusta vai onko oma vakuutus. Jos haluaa lisenssin ja vakuutuksen merkitset nimenhuudon 28.12 tapahtumaan IN ja jos haluaa vain lisenssin niin merkitse tapatuma IN ja laita kommentti kenttään missä vakuutusyhtiössä poikasi on vaku... (27 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Jalkapallo
Tikkurila
Ei asetettu
48

TiPSP2011 Nimenhuuto.com

Tikkurilan Palloseuran Pojat 2011 ikäluokassa harjoittelee ja pelaa reilut 30 poikaa tällä hetkellä. Tervetuloa mukaan kokeilemaan futisharrastusta hyvässä porukassa.

Joel kirjoitti: Hei, joukkueelle on luotu oma tili ja tilinro on FI82 4055 0016 6035 38, jatkossa kk-lasku 40e lähetetään s-postiin aina kuukauden ensimmäinen päivä ja maksuaikaa on kaksi viikkoa. Marras- ja joulukuun osalta pitäisi vielä tulla seuralta laskut. Hyvää joulua! Terveisin Kirsi (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jalkapallo
Vantaa Tikkurila
Pojat
42

TiPS T04 Tulitytöt Nimenhuuto.com

http://www.tikkurilanpalloseura.fi/joukkueet/t-04/esittely/

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Heippa kaikille! Ida on päättänyt lopettaa fotiksen ainakin joksikin aikaa. Tätä päätöstä on mietitty jo jonkun aikaa. Ida haluaa kokeilla muita harrastuksia välillä. Kiitoksia kaikille valmentajille vielä tätäkin kautta ja joukkueen eteen töitä tekeville. Terkkuja kaikille tytöille ja vanhemmill... (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Jalkapallo
Vantaa, Tikkurila
Tytöt
35

TiPS Naiset Nimenhuuto.com

Päivitetty 23 päivää sitten

Jalkapallo
Vantaa, Tikkurila
Tytöt
25

fcvantaa Nimenhuuto.com

Pekka kirjoitti: Näyttää nyt siltä että mun osalta kausi paketissa lopullisesti. Toivotan tsemppiä ja jumalan siunausta taisteluun sarjapaikasta! (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Jalkapallo
Tikkurila
Miehet
33

TiPS Miehet Nimenhuuto.com

Ville kirjoitti: Mukaan jos terveenä (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Jalkapallo ja Futsal
Tikkurila Vantaa
Miehet
30

TiPS BT 2 Nimenhuuto.com

Veera kirjoitti: Flunssa (Noin 2 vuotta sitten)

Päivitetty noin 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Vantaa, Tikkurila
Tytöt
36

TIPS T99 Nimenhuuto.com

Marina kirjoitti: Jee päättäjäiset lähestyvät, vietetään oikein mahtavat päättäjäiset, ohessa aikataulua. Tallennan aikataulun myös Kuvat ja materiaalit kansioon. Päättäjäisten 25-26.10.2014 aikataulua Mukaan petivaatteet eli lakanat, tyynyliina ja pyyheliina. Lämpimät ulkoiluvaatteet sekä sisäliikuntavarusteet ka... (Yli 3 vuotta sitten)

Päivitetty yli 3 vuotta sitten

Jalkapallo
Tikkurila Vantaa
Tytöt
28

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.