Jalkapallo Tikkurila

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Tikkurila ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 17 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: jääkiekko, koripallo, salibandy, muodostelmaluistelu, futsal, sähly ja keilailu.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Tikkurila

Jalkapallo - Tikkurila

TiPS P05 Palloninjat Nimenhuuto.com

Tikkurilan Palloseuran ikäluokassa synt. 2005 on noin 65 pelaajaa. Pojat on jaettu peliryhmiin, jotka pelaavat tasoilla kilpa, haaste, harraste. Harjoitukset ovat pääsääntöisesti Tikkurilan urheilupuistossa n. 3 krt/viikossa ja kerran viikossa Legirus Areenalla. Tarkemmat harjoitusajat voi tarkistaa joukkueenjohtajalta; tips.p05haaste@gmail.com

Eelis kirjoitti: Hei, Tässä alla TiPS:n toimiston välittämä viesti. (Omien havaintojeni mukaan koskee pääasiassa niitä nuoria, jotka liikkuvat kuplissa omalla ajallaan itsenäisesti). terv. Aake Hei, sain kentänhoitajilta viestiä, että Hakunilan kuplassa on ollut kovin roskaista. Roskat eivät päädy roskakoriin ja ... (7 päivää sitten)

Päivitetty noin 22 tuntia sitten

Jalkapallo
Tikkurila
Pojat
80

TiPS T08 Salamat Nimenhuuto.com

T08 Salamat on syksyllä 2014 perustettu tyttöjen jalkapallojoukkue. Pääsääntöisesti pelaajat ovat 2008-syntyneitä, mutta mukaan mahtuu hyvin myös 2009-syntyneitä innokkaita pelaajia. Lisätietoa joukkuetoiminnasta saat joukkueenjohtaja Antti Tuomaiselta 0500-812161 tuomainena@gmail.com tai valmentaja Tommi Latosaarelta 040-570 5969 tommi.latosaari@elisanet.fi tai seuran nuorisopäällikkö Timo Rönköltä 050-554 0559 tips.timo@kolumbus.fi

Joukkue etsii pelaajia: T08 Salamat on syksyllä 2014 perustettu tyttöjen jalkapallojoukkue. Pääsääntö...

Tommi kirjoitti: Moro. Huomiset peliryhmät. 1 ryhmä Annika,Maya,Rosa,Kira,Adelia,Anni. Ryhmä 2 Noora,Maisa,Nuppu,Ranja,Ronja,Canelia,Tianna. Jos sairastumisia tai poisjääntejä niin muutoksia saattaa vielä tulla. Huomenna nähdään. (5 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallo
Vantaa Tikkurila
Tytöt
29

Tips P10 Nimenhuuto.com

Tervetuloa kokeilemaan futista TiPS P10 joukkueessa! Voit ilmoittaa uuden kokeilijan tapahtumaan "ilmoita joukkueen ulkopuolinen osallistuja"-napilla tapahtuman keskeltä alalaidasta. TiPS P10 harjoittelee 2 kertaa viikossa. A ja B ryhmä omina päivinään ja koko ikäluokka yhdessä kerran viikossa. Katso tarkemmat harjoitusajat "tapahtumat" osiosta. Harjoitusryhmät harjoittelevat osaamistasoissa. Harjoitusryhmistä muodostetaan peleihin sopivia peliryhmiä. TiPS P10 joukkue osallistuu aktiivisesti sekä sarjoihin että turnauksiin.

Juha kirjoitti: Tulen kuplasta taitokoulusta 17.00 jälkeen (7 päivää sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Jalkapallo
Tikkurila
Pojat
59

TiPS P-07 Nimenhuuto.com

TiPS P07 ikäluokan edustusjoukkue

Joukkue etsii pelaajia: Ikäluokan eliittitason pojat ovat tervetulleita kokeilemaan try outille missä...

Aku kirjoitti: La kilparyhmään tarvitaan 1-2 lisäpelaajaa. Eliittiryhmän pelistä ennättää, laittakaa in jos onnistuu. Okko ja Ari lähdössä, joten kyytikin varmaan järjestyy. (13 päivää sitten)

Päivitetty noin 12 tuntia sitten

Jalkapallo
Tikkurila
Pojat
28

T05 Nimenhuuto.com

Sähikäisten nimenhuuto. Sähikäiset on myös twitterissä, @Sahikaiset ..sekä Facebookissa https://www.facebook.com/pages/Tips-S%C3%A4hik%C3%A4iset-T05/370702539733247 Tue toimintaamme: http://t05.nimenhuuto.com/sponssi

Joukkue etsii pelaajia: Tikkurilan palloseuran 2005 syntyneet tytöt Joukkueessa 36 tyttöä TiPS:stä ja...

Emppu kirjoitti: Merkkaa in/out harkkamatsiin! (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo
Tikkurila
Tytöt
64

Tips B1 Nimenhuuto.com

Tips B1 joukkue

Eetu kirjoitti: Hei Huominen "sauna"ilta lähestyy. Kyydityksestä vielä eli meidän autoihin mahtuu Eetu+9poikaa, Jannen kyytiin Aaro+2 poikaa, Mikan kyytiin Lari+3 poikaa. Eli 17 pojalle on ainakin kyyti jo tiedossa toivottavasti joku on varautunut kelkkomaan loput pojat Järvenpäähän, montako niitä sit kaikenkaik... (20 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo
Vantaa,Tikkurila
Pojat
21

TiPS B2 Nimenhuuto.com

TiPS B2 on ammattimaisesti harjoitteleva jalkapallojoukkue. Joukkueessa on noin kaksikymmentä pelaajaa ja kaksi maalivahtia. Joukkueeseen saa hakea myös kesken kauden,mutta aina ennen kuin saavutte ensimmäisen kerran harjoituksiin olkaa yhteydessä valmennukseen: Toni Aslamaa 0505210636

Joukkue etsii pelaajia: Tikkurilan Palloseuran poikien B2-joukkue ottaa jalkapallosta innostuneita pe...

Thiälee kirjoitti: Jäi viesti kesken siis saadaan 10 pak kahvia (23 päivää sitten)

Päivitetty 13 päivää sitten

Jalkapallo
Vantaan Tikkurila
Pojat
29

TiPS P02 Tykittäjät Nimenhuuto.com

TiPS P02 Tykittäjät harjoittelee talvikaudella 2012-13 Tikkurilan alueella kaksi-kolme kertaa viikossa.

Tapio kirjoitti: Hei, kulisseissa on puhuttu Tykittäjien lopettajaisista. Aika on vierähtänyt sopivaa ajankohtaa etsiessä. Nyt on kuitenkin varattu Tikkurilan urheilutalon biljardisalilta pöytiä 17.9. Klo17 eteenpäin. Ajatus oli pelata esim vastaava turnaus kuin Kotkassa. Ja tietysti ohassa pelailla muuten vaan s... (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 7 kuukautta sitten

Jalkapallo
Vantaa, Tikkurilan Alue
Pojat
18

TiPS P04 Nimenhuuto.com

TiPS P04 joukkue. Pelaamme haaste- ja harrastetasolla.

Niina kirjoitti: Heippa, Uusien treenivarusteiden hankinnassa ollaan vihdoin siinä vaiheessa että voidaan alkaa laittamaan tilausta eteenpäin Macronille. VARUSTEET JOTKA JOKAINEN PELAAJA TILAA: - Pelisukat - Lyhyt hihainen vihreä treenipaita - Verryttely takki - Shortsit Yllä mainituista varusteista joukkue kusta... (Noin 8 tuntia sitten)

Päivitetty noin 8 tuntia sitten

Jalkapallo
Tikkurila
Ei asetettu
46

TiPS T04 Tulitytöt Nimenhuuto.com

http://www.tikkurilanpalloseura.fi/joukkueet/t-04/esittely/

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Heippa kaikille! Ida on päättänyt lopettaa fotiksen ainakin joksikin aikaa. Tätä päätöstä on mietitty jo jonkun aikaa. Ida haluaa kokeilla muita harrastuksia välillä. Kiitoksia kaikille valmentajille vielä tätäkin kautta ja joukkueen eteen töitä tekeville. Terkkuja kaikille tytöille ja vanhemmill... (Yli vuosi sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jalkapallo
Vantaa, Tikkurila
Tytöt
42

TiPS P06 Nimenhuuto.com

TIPS 2006-syntyneet pojat. http://www.tikkurilanpalloseura.fi/joukkueet/p-06/

Valtteri kirjoitti: Hei, Kesällä järjestetään taas perinteinen TiPS Aktia futiskesäleiri ja ilmoittautuminen on auki! ***** Tikkurilan Palloseura järjestää kesällä 2017 kesä ja elokuun lomaviikoilla perinteiset Aktia futisleirit TiPS Aktia-kentällä. (Os. Talkootie 37) Tulevana kesänä futisleirit pidetään viisi (5) p... (20 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jalkapallo
Vantaa, Tikkurila
Pojat
58

TipsT02 Nimenhuuto.com

T02 Tähtikupla on -02 syntyneiden tyttöjen iloinen joukkue! http://www.tikkurilanpalloseura.fi/joukkueet/t-02/

Jere kirjoitti: Hakunila kuplan kentänhoitajilta on tullut viestiä, että siellä on ollut kovin roskaista. Roskat eivät päädy roskakoriin vaan jäävät kentälle ja kentän reunoille. Ei välttämättä koske meidän joukkuetta, mutta pidetään omalta osaltamme huolta, että paikat pysyy siistinä kaikilla kentillä missä har... (7 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Jalkapallo
Tikkurila
Tytöt
32

TiPS TB1 Nimenhuuto.com

Päivitetty noin 9 tuntia sitten

Jalkapallo
Vantaa, Tikkurila
Tytöt
35

TiPS Miehet Nimenhuuto.com

Ville kirjoitti: Mukaan jos terveenä (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Jalkapallo ja Futsal
Tikkurila Vantaa
Miehet
30

fcvantaa Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Hei! Olen vaihtamassa paikkakuntaa, joten joudun jäämään pois joukkueesta. Ilmeisesti muitakin imureita on harkoissa näkynyt niin en varmaan jätä Tumua suureen pulaan. Kiitos edellisestä vuodesta ja erityisesti Dalla ja Jörkki. Tsemppiä kauteen! Keni (12 kuukautta sitten)

Päivitetty 12 kuukautta sitten

Jalkapallo
Tikkurila
Miehet
32

TiPS BT 2 Nimenhuuto.com

Veera kirjoitti: Flunssa (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jalkapallo
Vantaa, Tikkurila
Tytöt
36

TIPS T99 Nimenhuuto.com

Marina kirjoitti: Jee päättäjäiset lähestyvät, vietetään oikein mahtavat päättäjäiset, ohessa aikataulua. Tallennan aikataulun myös Kuvat ja materiaalit kansioon. Päättäjäisten 25-26.10.2014 aikataulua Mukaan petivaatteet eli lakanat, tyynyliina ja pyyheliina. Lämpimät ulkoiluvaatteet sekä sisäliikuntavarusteet ka... (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Tikkurila Vantaa
Tytöt
28

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.