Salibandy Tikkurila

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Tikkurila ja lajina on salibandy, sähly, säbä ja floorball. Niitä löytyy yhteensä 5 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: jääkiekko, koripallo, salibandy, muodostelmaluistelu, futsal, sähly, keilailu, pilates ja jooga.

Katso lista koko maan salibandyjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - salibandy - Tikkurila

Salibandy - Tikkurila

SBS Sisu F-pojat Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia: SBS Sisun -07/(-08) poikien joukkueeseen haetaan uusia innokkaita pelaajia. A...

Joel kirjoitti: Tässä olisi linkki 4.3.-18 Myllypurossa ottamiini valokuviin kahdesta Sisun pelistä. Kuvia on 105 kappaletta. Oletan että kaikki voivat nämä halutessaan kopioida itselleen, en ole tällaista Drive-jakoa ennen kokeillut. Kuvien pitäisi aueta vaikka teillä ei olisikaan Google Drivea käytössä. Kopioi... (Noin 9 tuntia sitten)

Päivitetty noin 9 tuntia sitten

Salibandy
Tikkurila
Pojat
23

Tiikerit A+B Akatemia Nimenhuuto.com

Julia kirjoitti: LUE! Osalta puuttuu vielä pelaajasoppari! Palauttakaa ne tän viikon aikana mulle tai Mirolle! JOs et ole vielä saanut sopimuspaperia, pyydä minulta tiistain treeneissä. Hoitakaa lisenssit ja vakuutukset kuntoon elokuun aikana!! jojo (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Salibandy
Tikkurila
Pojat
42

Tikkurilan Dieselit Nimenhuuto.com

Tikkurilan Dieselit -- säbää hurtilla huumorilla ja tinkimättömällä asenteella. Pelit joka maanantai klo 18 Tiikeri Areenalla.

Arto kirjoitti: C (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Salibandy
Tikkurila
Ei asetettu
11

Tikkurilan Tiikerit - Sc Sähly Nimenhuuto.com

Jari kirjoitti: Hei, Omalta osaltani olen päätynyt siihen, että skippaan kokonaan tämän kauden. Osittain pienien vaivojen vuoksi ja toisaalta lievän motivaatiovajeen vuoksi. Kiitoksia tähänastisista pelailuista. (19 päivää sitten)

Päivitetty 19 päivää sitten

Salibandy
Tikkurilan Tiikeri Areena
Ei asetettu
31

Tiikerit kuntosähly Nimenhuuto.com

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Sähly
Vantaa, Tikkurila
Ei asetettu
27