Jääkiekko Tikkurila

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Tikkurila ja lajina on jääkiekko, jäkis, lätkä, kiekko ja icehockey. Niitä löytyy yhteensä 5 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: jääkiekko, koripallo, salibandy, muodostelmaluistelu, futsal, sähly, pilates, jooga ja taekwondo.

Katso lista koko maan jääkiekkojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

TJV OLD STARS Nimenhuuto.com

TJV OLD STARS perustettiin v.1991 TJV:n(Tikkurilan Jääveikot) Klaus "Eda" Ahosen toimesta.Tavoitteena jo tuolloin oli mahdollistaa jääkiekon harrastaminen senioritasoilla.TJV:ssä aiemmin pelanneet muodostivat alunperin seuran rungon.TJV:n jäävuoroilla käy eri ikäisiä sekä tasoisia harrastajia ja uudet harrastajat welcome!.SJLn ET- alueen seniorisarjoissakin on saavutettu hyvä menestys.Kansainvälinen huippu saavutettiin v.2004 CARHA:n WORLD CUP:ssa Ottawassa jossa voitettiin"tupla" 🏆🏆mestaruudet 40+ja 45+sarjoissa.Mukana olevia pelaajia ja harrastajia yhdistää TJV:n ”reilun pelin”henki.Hyvä fiilis jäällä, koppihuumori🏒toisten kunnioittaminen sekä iästä ja taidoista riippumaton tsemppaaminen ovat perusarvoja.Tuleva kausi 2022-23 on jo 32:nen.Uudella kaudella osallistutaan 60+sarjaan.

Joukkue etsii pelaajia: Hei! Tule mukaan harrastamaan ja pelaamaan aikuisten harrastejääkiekkoa(senio...

Päivitetty 20 päivää sitten

Jääkiekko
Trio Areena,Tikkurila,Vantaa
Miehet
84

Tikkurilan Jää-Veikot Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia

Ville kirjoitti: Valmennettavien treeniajat muuttuvat, ensi kaudella ma vapaa (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Jääkiekko
Vantaa, Tikkurila
Miehet
39

Höntsäkiekko keskiviikko Nimenhuuto.com

Keskiviikkoaamun höntsäkiekkovuoro Tiksin Areenalla klo 9.00-10.00 Varustus höntsävarustus: Kypärä, hanskat, muut suojat oman maun/rohkeuden mukaan. Kustannukset n. 30 eur/kk, laskutus 4 krt kausi.

Lauri kirjoitti: Tiksin jäävuorot loppuivat tältä kaudelta. Katsotaan miten homma jatkuu ensi syksynä. Muutama pelaaja pakko saada lisää. Kiitos kuluneesta ja mukavaa kevättä! Palataan asiaan... Lare (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Jääkiekko
Trio Areena Tikkurila
Miehet
16

T-Team Nimenhuuto.com

Stadiliigaa pelataan

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Jääkiekko
Vantaa Tikkurila
Miehet
25

Länsimäen Kiekko Nimenhuuto.com

Päivitetty melkein 7 vuotta sitten

Jääkiekko
Tikkurila
Ei asetettu
17