Jääkiekko Tikkurila

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Tikkurila ja lajina on jääkiekko, jäkis, lätkä, kiekko ja icehockey. Niitä löytyy yhteensä 6 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: jääkiekko, koripallo, salibandy, muodostelmaluistelu, futsal, sähly ja keilailu.

Katso lista koko maan jääkiekkojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jääkiekko - Tikkurila

Jääkiekko - Tikkurila

TJV OLD STARS Nimenhuuto.com

TJV OLD STARS perustettiin v.1991 Tikkurilan Jääveikkojen tausta hahmon Klaus "Eda" Ahosen toimesta. Tavoitteena oli vaalia jääkiekon perinteitä.OLD STARS rakentui alussa TJV:n I-divari-joukkueessa sekä aiemmin TJV:ssa pelanneista pelaajista.Myöhemmin mukaan liittyi myös muita aktiivisia ex-TJV taustaisia pelaajia.TJV Old Stars on menestynyt Jääkiekkoliiton alueen harrastesarjoissa hyvin.Seura on voittanut vuosien varrella useita mestaruuksia eri seniorisarjoissa.Kansainvälinen huippu oli tuplamestaruus v.2004 CARHA WORLD CUP:ssa Ottawassa 40+ja 45+sarjoissa.Seuran pelaajia ja harrastajia yhdistää edelleen yhteinen hieno kiekkoharrastus.Rento pukukoppi huumori sekä pelikavereitten arvostaminen iästä ja taidoista riippumatta kuuluvat seuran arvoihin/henkeen.Tämä kausi on seuran 26:s kausi.

Joukkue etsii pelaajia: Hei! Tule mukaan harrastamaan ja pelaamaan seniorijääkiekkoa Vantaalle.TJV OL...

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jääkiekko
Trio Areena,Tikkurila,Vantaa
Miehet
56

NHL Nimenhuuto.com

Sari kirjoitti: Moikka kaikki! Laitan huomenna tilaukseen pelisukat. Onhan kaikki varmasti ilmoittautunut? T Santtu (25 päivää sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Jääkiekko
Tikkurila
Naiset
22

TJV Young Stars Nimenhuuto.com

Nico kirjoitti: Flunssa. Fiftysixty (Vuosi sitten)

Päivitetty 11 kuukautta sitten

Jääkiekko
Vantaa, Tikkurila
Miehet
40

T-Team Nimenhuuto.com

Stadiliigaa pelataan

Jussi kirjoitti: Moro Laitatteko nimenhuutoon pelinumeronne, muutoin saa random numeron selkään uuteen pelipaitaan. Pablo (28 päivää sitten)

Päivitetty 24 päivää sitten

Jääkiekko
Vantaa Tikkurila
Miehet
22

Transval Nimenhuuto.com

Risto kirjoitti: 12.04.2012 vuoroja jäljellä keväälle-12.onko tulijoita???? (Yli 5 vuotta sitten)

Päivitetty noin 2 vuotta sitten

Jääkiekko
Tikkurila
Ei asetettu
20

Länsimäen Kiekko Nimenhuuto.com

Petri kirjoitti: Tänään olis hiekkaharjussa "tikkurila festivaal" koko päivä ranne laukaus reeni, isola joukolla reenaamaan.. (Noin 2 vuotta sitten)

Päivitetty noin 2 vuotta sitten

Jääkiekko
Tikkurila
Ei asetettu
17

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jääkiekkojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jääkiekko on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.