Jääkiekko Tikkurila

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Tikkurila ja lajina on jääkiekko, jäkis, lätkä, kiekko ja icehockey. Niitä löytyy yhteensä 7 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: jääkiekko, koripallo, salibandy, muodostelmaluistelu, futsal, sähly ja keilailu.

Katso lista koko maan jääkiekkojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jääkiekko - Tikkurila

Jääkiekko - Tikkurila

TJV OLD STARS Nimenhuuto.com

TJV OLD STARS perustettiin v.1991 Tikkurilan Jääveikkojen voimahahmon Klaus "Eda" Ahosen toimesta. Tavoitteena oli vaalia jatkossa veteraanijääkiekon perinteitä.OLD STARS rakentui aikanaan TJV:n I-divari-joukkueessa sekä aiemmin TJV:ssa pelanneista pelaajista.Myöhemmin mukaan liittyi myös muita TJV taustaisia ex-pelaajia.TJV Old Stars on historiansa aikana menestynyt Jääkiekkoliiton alueen sarjoissa hyvin.Seura on voittanut vuosien varrella useita mestaruuksia eri ikäluokissa.Hienoin saavutus oli tuplamestaruus v.2004 CARHA WORLD CUP:ssa Ottawassa,Kanada,40+ja 45+sarjoissa.Seuran pelaajia ja jäseniä yhdistää edelleen yhteinen hieno kiekkoharrastus.Rento pukukoppi huumori sekä lajin että toisten arvostaminen iästä ja taidoista riippumatta kuuluvat seuran henkeen ja historiaan.

Joukkue etsii pelaajia: Hei! Tule mukaan harrastamaan ja pelaamaan veteraanijääkiekkoa Vantaalle.TJV ...

Tapio kirjoitti: Tervehdys, polveni ei kestä pelaamista ja näyttäisi että tämä kausi on ohi. Tulevaan torstain peliin Nummelaan on ilmoittautunut pelaajia erittäin huonosti. Tulossa on tasainen ja tiukka peli. Käykää ilmoittautumassa peliin mukaan. Vähintään kaksi kentällistä tarvitaan. tsemppiä peliin Tapsa (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jääkiekko
Trio Areena,Tikkurila,Vantaa
Miehet
48

NHL Nimenhuuto.com

Pauliina kirjoitti: Iltaa. Nyt on päivitetty toimitsijavuorot. Tiedosto löytyy "Kuvat ja materiaalit" - kansiosta sekä olen tehnyt jokaiseen kotiotteluun toimitsijavuoro-tapahtuman. Olen lisäksi laittanut jokaiseen tapahtumaan jo ne henkilöt, jotka ovat toimitsijavuorossa kyseisessä pelissä. Teidän ei siis tarvitse ... (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Jääkiekko
Tikkurila
Naiset
28

TJV Young Stars Nimenhuuto.com

Nico kirjoitti: Flunssa. Fiftysixty (8 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Jääkiekko
Vantaa, Tikkurila
Miehet
41

T-Team Nimenhuuto.com

Stadiliigaa pelataan

Juha-Pekka kirjoitti: Kysyin yhtä frendiä maaliin (ei pääse) ja laitoin facebookkiin ilmoituksen, katotaan. (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jääkiekko
Vantaa Tikkurila
Miehet
22

Diesels Nimenhuuto.com

reilun 20v toiminut höntsäporukka , sopivan rentoa , joskus ehkä liiankin....totista kiekkoa kieli poskessa ja kaikki valmiiksi hidastettuna !

Olli kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 7 kuukautta sitten

Jääkiekko
Vantaa Tikkurila
Miehet
3

Transval Nimenhuuto.com

Risto kirjoitti: 12.04.2012 vuoroja jäljellä keväälle-12.onko tulijoita???? (Noin 5 vuotta sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jääkiekko
Tikkurila
Ei asetettu
20

Länsimäen Kiekko Nimenhuuto.com

Petri kirjoitti: Tänään olis hiekkaharjussa "tikkurila festivaal" koko päivä ranne laukaus reeni, isola joukolla reenaamaan.. (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jääkiekko
Tikkurila
Ei asetettu
18

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jääkiekkojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jääkiekko on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.