Salibandy Turenki

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Turenki ja lajina on salibandy, sähly, säbä ja floorball. Niitä löytyy yhteensä 4 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, futsal ja pesäpallo.

Katso lista koko maan salibandyjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - salibandy - Turenki

Salibandy - Turenki

SC Urbans F2 Nimenhuuto.com

SC Urbans F2 on vuosina 2010 ja 2011 syntyneiden pelaajien joukkue Janakkalan Turengista. Joukkueen tärkein tavoite on pelaamisen riemu.

Antti kirjoitti: Heippa! Alla tietoa kaikille tulevan kesän jalkapalloharrastuksesta kiinnostuneille: Kesän jalkapalloviheriöt odottavat! JanPan P9 eli 2010-11 syntyneiden joukkue jatkaa jälleen kesäharjoituksia huhtikuussa, kun kenttä tulee talven jälkeen pelikuntoon. Tiedotamme tarkemman päivän lähempänä, kun k... (Noin 8 tuntia sitten)

Päivitetty noin 8 tuntia sitten

Salibandy
Turenki
Sekajoukkue
30

Sc Urbans pojat-06 Nimenhuuto.com

Janakkalan salibandyn tulevaisuus

Konsta kirjoitti: Konsta tarvitsee kyytiä.. (16 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Salibandy
Turenki
Pojat
41

SC Urbans -01 Nimenhuuto.com

Mikäli haluat kehittää itseäsi ja olet valmis harjoittelemaan, tarjoamme terveen kilpailullisen ilmapiirin motivoituneessa seurassa. Harjoittelun tavoitteena: taitavia, nopeita ja kestäviä pelaajia varustettuna hyvillä sosiaalisilla taidoilla.

Joona kirjoitti: tarviin kyydin (10 kuukautta sitten)

Päivitetty 10 kuukautta sitten

Salibandy
Turenki
Pojat
33

SC Urbans M2 Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Salibandy
Turenki
Miehet
12