Salibandy Turenki

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Turenki ja lajina on salibandy, sähly, säbä ja floorball. Niitä löytyy yhteensä 4 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, futsal ja pesäpallo.

Katso lista koko maan salibandyjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - salibandy - Turenki

Salibandy - Turenki

Sc Urbans pojat-06 Nimenhuuto.com

Janakkalan salibandyn tulevaisuus

Sakari kirjoitti: Sakke flunssainen koulu ja treenit jää tänään väliin (16 päivää sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Salibandy
Turenki
Pojat
40

SC Urbans -01 Nimenhuuto.com

Mikäli haluat kehittää itseäsi ja olet valmis harjoittelemaan, tarjoamme terveen kilpailullisen ilmapiirin motivoituneessa seurassa. Harjoittelun tavoitteena: taitavia, nopeita ja kestäviä pelaajia varustettuna hyvillä sosiaalisilla taidoilla.

Petri kirjoitti: Moi! Videot ladattu. /Pete (11 kuukautta sitten)

Päivitetty 20 päivää sitten

Salibandy
Turenki
Pojat
34

SC Urbans G2010-2011 Nimenhuuto.com

SC Urbans G2010-2011 on vuosina 2010 ja 2011 syntyneiden pelaajien joukkue Janakkalan Turengista. Joukkueen tärkein tavoite on pelaamisen riemu.

Antti kirjoitti: Hei kaikki! Vaikka salibandykausi on parhaassa vauhdissaan, muutama sana ensi kesän jalkapallosta. Tarkoitukseni on jatkaa JanPan 2010-11 joukkueen valmentajana taas kesäkaudella. Käytännössä futiskausi alkaa vasta kun salibandykausi on saatu pakettiin. Kuitenkin nyt suunnitellaan tulevaa kautta ... (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 29 päivää sitten

Salibandy
Turenki
Sekajoukkue
22

SC Urbans M2 Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Salibandy
Turenki
Miehet
12