Salibandy Turenki

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Turenki ja lajina on salibandy, sähly, säbä ja floorball. Niitä löytyy yhteensä 5 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, futsal ja pesäpallo.

Katso lista koko maan salibandyjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - salibandy - Turenki

Salibandy - Turenki

Sc Urbans pojat-06 Nimenhuuto.com

Janakkalan salibandyn tulevaisuus

Sakari kirjoitti: Sakke toipuu flunsasta ei pääse tänään treeneihin (28 päivää sitten)

Päivitetty noin 4 tuntia sitten

Salibandy
Turenki
Pojat
43

SC Urbans -01 Nimenhuuto.com

Mikäli haluat kehittää itseäsi ja olet valmis harjoittelemaan, tarjoamme terveen kilpailullisen ilmapiirin motivoituneessa seurassa. Harjoittelun tavoitteena: taitavia, nopeita ja kestäviä pelaajia varustettuna hyvillä sosiaalisilla taidoilla.

Petri kirjoitti: Moi! Videot ladattu. /Pete (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Salibandy
Turenki
Pojat
34

SC Urbans G2010-2011 Nimenhuuto.com

SC Urbans G2010-2011 on vuosina 2010 ja 2011 syntyneiden pelaajien joukkue Janakkalan Turengista. Joukkueen tärkein tavoite on pelaamisen riemu.

Antti kirjoitti: Heippa! Tervetuloa SC Urbansin 2010 ja 2011 syntyneiden Nimenhuuto-sivuille. Tämä toimii joukkueen tiedotuskanavana. Täällä ilmoitetaan kaikista joukkueen harjoituksista ja peleistä, joihin pelaajat käyvät ilmoittautumassa painamalla in/out. Joukkueen ensimmäinen tapaaminen on su 27.8. klo 13.30 ... (30 päivää sitten)

Päivitetty 28 päivää sitten

Salibandy
Turenki
Sekajoukkue
14

SC Urbans M2 Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (12 kuukautta sitten)

Päivitetty 12 kuukautta sitten

Salibandy
Turenki
Miehet
12

SC Urbans naiset 2 Nimenhuuto.com

Kati kirjoitti: Ainakin ekaan peliin (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Salibandy
Turenki
Naiset
12

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Salibandyjoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on salibandy on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.