Salibandy Turenki

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Turenki ja lajina on salibandy, sähly, säbä ja floorball. Niitä löytyy yhteensä 4 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, futsal ja pesäpallo.

Katso lista koko maan salibandyjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - salibandy - Turenki

Salibandy - Turenki

SC Urbans F2 Nimenhuuto.com

SC Urbans F2 on vuosina 2010 ja 2011 syntyneiden pelaajien joukkue Janakkalan Turengista. Joukkueen tärkein tavoite on pelaamisen riemu.

Sami kirjoitti: Moi kaikille! Säbäkausi lähenee loppuaan ja uudet lajit odottavat pelaajiaan. Muutama asia vielä ennen kauden päätöstä! Tulevana sunnuntaina on viimeinen maakuntasarjan turnaus ja viikon päästä lauantaina viimeinen kilpasarjan turnaus. Sunnuntain treenivuoroja ei enään käytetä, joten ensiviikon t... (19 päivää sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Salibandy
Turenki
Sekajoukkue
30

Sc Urbans pojat-06 Nimenhuuto.com

Janakkalan salibandyn tulevaisuus

Veeti kirjoitti: Saisiko Veeti kyydin? (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Salibandy
Turenki
Pojat
43

SC Urbans -01 Nimenhuuto.com

Mikäli haluat kehittää itseäsi ja olet valmis harjoittelemaan, tarjoamme terveen kilpailullisen ilmapiirin motivoituneessa seurassa. Harjoittelun tavoitteena: taitavia, nopeita ja kestäviä pelaajia varustettuna hyvillä sosiaalisilla taidoilla.

Joona kirjoitti: tarviin kyydin (12 kuukautta sitten)

Päivitetty 12 kuukautta sitten

Salibandy
Turenki
Pojat
33

SC Urbans M2 Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Salibandy
Turenki
Miehet
12