Jalkapallo Turenki

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Turenki ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 6 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, futsal ja pesäpallo.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Turenki

Jalkapallo - Turenki

JanPa 04-05 Nimenhuuto.com

Janakkalan Pallon -04 ja -05 syntyneiden huikea joukkue. Tässä joukkueessa pelataan rehellistä ja vastustajaa kunnioittavaa peliä, hyvällä sykkeellä!! Useimmiten pelaamme haaste-tasolla mutta pystymme vastaamaan myös liiga-joukkueille. Tämä joukkio tukee toisiaan niin kentällä kuin sen ulkopuolellakin!

Jarkko kirjoitti: Moikka Ihanan paljon päällekkäisyyksiä -05 ja -04 kevään matseissa... Olkaa nyt -04 pelaajat tosi aktiivisia!!! -05 ei luultavasti pysty auttamaan jos liian vähän pelaajia. TSEMIÄ!! (Noin 8 tuntia sitten)

Päivitetty noin 8 tuntia sitten

Jalkapallo
Turenki
Sekajoukkue
40

JanPa 06-07 Nimenhuuto.com

JanPan Tulevaisuus janpajunnut@gmail.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Sasu millon mulle tulee pelikamat? (9 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Jalkapallo
Turenki
Ei asetettu
44

JanPa Milleniumit Nimenhuuto.com

JanPa Milleniumien C14 ja C15 sali / futis-tapahtumiin ilmoittautuminen.

Taito kirjoitti: Taito tulee Nesteelle. (22 päivää sitten)

Päivitetty 22 päivää sitten

Jalkapallo
Turenki, Janakkala
Pojat
26

janakkalanpallo09 Nimenhuuto.com

Jari kirjoitti: Tiedoksi! 2009 syntyneiden joukkueesta käytetään nimitystä F8-ikäryhmä/joukkue tms. 2010 on taas F7 2011+ on F6 ja nuoremmat (eli tänä vuonna nuorin ikäryhmä on tuo F6 + siitä nuoremmat) Olosuhteiden niin salliessa siirrymme ala-asteen hiekkakentälle viimeistään huhtikuun puolivälissä, mahdollisu... (14 päivää sitten)

Päivitetty noin 9 tuntia sitten

Jalkapallo
Turenki
Sekajoukkue
40

Janpa 02- pojat Nimenhuuto.com

Turengin D13- joukkue koostuu yli kahdestakymmenestä innokkasta fudistaiturista. Joukkueeseen otetaan lisää innokkaita pelaajia ja myös toimihenkilöitä erilaisiin talkootehtäviin.

Joukkue etsii pelaajia

Teppo kirjoitti: Pojilla raskas turnee takana, joten tänään palauttava juoksuharjoitus, kesto n. 40 - 45 min (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo
Turenki
Pojat
35

Janpa tytöt 03-06 Nimenhuuto.com

Heli kirjoitti: Nyt hopi, hopi ilmoittautumaan joko in tai out Hjs:n talviturnauksessa 12.12 ja harjoituspeliiin 19.12 ne, jotka eivät ole sitä vielä tehneet! (Yli vuosi sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Jalkapallo
Turenki
Tytöt
25

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.