Jalkapallo Turenki

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Turenki ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 6 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, futsal ja pesäpallo.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Turenki

Jalkapallo - Turenki

JanPa 04-05 Nimenhuuto.com

Janakkalan Pallon -04 ja -05 syntyneiden huikea joukkue. Tässä joukkueessa pelataan rehellistä ja vastustajaa kunnioittavaa peliä, hyvällä sykkeellä!! Useimmiten pelaamme haaste-tasolla mutta pystymme vastaamaan myös liiga-joukkueille. Tämä joukkio tukee toisiaan niin kentällä kuin sen ulkopuolellakin!

Jarkko kirjoitti: Hei Tuli uutisia ja niihin on reagoitava nyt nopeasti. Olemme joukkueena aloittaneet paikkakohtaisen harjoittelun periaatteessa jo muutama vuosi sitten. Väitän tietäväni tämän joukkueen pelaajien vahvuudet ja niihin soveltuvat paikat kentällä. Kuitenkin ja odotetusti osa pelaajista kokee oman pai... (4 päivää sitten)

Päivitetty noin 20 tuntia sitten

Jalkapallo
Turenki
Sekajoukkue
38

JanPa 06-07 Nimenhuuto.com

JanPan Tulevaisuus janpajunnut@gmail.com

Chiruza kirjoitti: Hei onko joku ottanu samuelin repun väri on sininen naikki (4 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 7 tuntia sitten

Jalkapallo
Turenki
Ei asetettu
48

JanPa Milleniumit Nimenhuuto.com

JanPa Milleniumien C14 ja C15 sali / futis-tapahtumiin ilmoittautuminen.

Felix kirjoitti: Harrihan se taas, se piiskuri ja nakittaja . Viesteilin kesän alussa (edit): Siirrämme talouden vaihdantavälinettä, eli rahaa, jalkapallointoilijoiden taskuista omalle tilillemme seuraavan suunnitelman mukaan: 1. Janpan miehet pelaa (ainakin potkii palloa, jos siihen osuu). 2. Me, tarkemmin sanoe... (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Jalkapallo
Turenki, Janakkala
Pojat
24

janakkalanpallo10 Nimenhuuto.com

Felix kirjoitti: Terve kaikki! Jos talvella pelaaminen poikaa kiinnostaa niin lukekaa ihmeessä tämä ja tähän liittyvä Esan viesti myöhemmin. Pahoittelut kun on nyt tämä talven alku ollut vähän heiluvaa kun ei välillä valmennuskaan ole treenailuista ihan varma. Pahoittelut myös pojille. Huomenna pitäis pudota joho... (2 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallo
Turenki
Sekajoukkue
24

Janpa 02- pojat Nimenhuuto.com

Turengin D13- joukkue koostuu yli kahdestakymmenestä innokkasta fudistaiturista. Joukkueeseen otetaan lisää innokkaita pelaajia ja myös toimihenkilöitä erilaisiin talkootehtäviin.

Joukkue etsii pelaajia

Teppo kirjoitti: Pojilla raskas turnee takana, joten tänään palauttava juoksuharjoitus, kesto n. 40 - 45 min (12 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jalkapallo
Turenki
Pojat
50

Janpa tytöt 03-06 Nimenhuuto.com

Jemina kirjoitti: Moikka! Onko tarkoitus tilata niitä pukuja niille kellä ei vielä ole?Jemina ainakin haluaisi. (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo
Turenki
Tytöt
25

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.