Jalkapallo Turenki

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Turenki ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 5 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, futsal ja pesäpallo.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

JanPa04-05 Nimenhuuto.com

Janakkalan Pallon -04, -05, -06 ja -07 syntyneiden huikea joukkue. Tässä joukkueessa pelataan rehellistä ja vastustajaa kunnioittavaa peliä, hyvällä sykkeellä!! Useimmiten pelaamme haaste-tasolla mutta pystymme vastaamaan myös liiga-joukkueille. Tämä joukkio tukee toisiaan niin kentällä kuin sen ulkopuolellakin!

Jarkko kirjoitti: Tere! Tän illan eka virallinen futsalpeli oli sen verran hauska että onko meillä virtaa (tai edes mahdollista enää) ilmoittautua johonkin höntsäsarjaan?? Kukas mukana jos mahdollista? (2 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo
Turenki
Pojat
30

JanPa Milleniumit Nimenhuuto.com

JanPa Milleniumien C14 ja C15 sali / futis-tapahtumiin ilmoittautuminen.

Tapani kirjoitti: Tänään myynti/onnepyörä yht 402,70€ ja Japapipot 100€,loistavaa kiitos kaikille!Niin ja extrana yksi pipoista myytiin koiralle,eli Felix on pizzan ansainnut. (Noin 2 vuotta sitten)

Päivitetty noin 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Turenki, Janakkala
Pojat
23

janakkalanpallo10 Nimenhuuto.com

Urho kirjoitti: Moi, tuo viestissä oleva tilinumero herjaa verkkopankissa. Onkohan siinä virhe vai onkohan virhe omassa näppäilyssä:) (29 päivää sitten)

Päivitetty 9 päivää sitten

Jalkapallo
Turenki
Sekajoukkue
33

Janpa 02- pojat Nimenhuuto.com

Turengin D13- joukkue koostuu yli kahdestakymmenestä innokkasta fudistaiturista. Joukkueeseen otetaan lisää innokkaita pelaajia ja myös toimihenkilöitä erilaisiin talkootehtäviin.

Joukkue etsii pelaajia

Perttu kirjoitti: Omatoimista (Noin 10 tuntia sitten)

Päivitetty noin 10 tuntia sitten

Jalkapallo
Turenki
Pojat
50

Janpa tytöt 03-06 Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Saunomista, syömistä, menneen kauden paketointia ja tulevan kauden ennakointia. Jokainen tuo mukanaan jotain naposteltavaa tai juotavaa, nyyttöriperiaate. Laittakaa tähän ketjuun mitä kukakin tuo. (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Jalkapallo
Turenki
Tytöt
21