Jalkapallo Turenki

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Turenki ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 6 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, futsal ja pesäpallo.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Turenki

Jalkapallo - Turenki

JanPa 04-05 Nimenhuuto.com

Janakkalan Pallon -04 ja -05 syntyneiden huikea joukkue. Tässä joukkueessa pelataan rehellistä ja vastustajaa kunnioittavaa peliä, hyvällä sykkeellä!! Useimmiten pelaamme haaste-tasolla mutta pystymme vastaamaan myös liiga-joukkueille. Tämä joukkio tukee toisiaan niin kentällä kuin sen ulkopuolellakin!

Jarkko kirjoitti: HUOMIO kaikki vanhat ja uudet pelaajat!! Ennen kuin ilmoittaudutte peleihin on pelipassi oltava maksettuna! Palloliiton sivuilla emme pysty liittämään tapahtumaan pelaajaa jolla pelipassi maksamatta. Lisäksi tässä vaiheessa kautta täytyy jokaisen jäsenmaksu olla suoritettu. Harjoituksiin ei voi o... (5 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Jalkapallo
Turenki
Sekajoukkue
39

JanPa Milleniumit Nimenhuuto.com

JanPa Milleniumien C14 ja C15 sali / futis-tapahtumiin ilmoittautuminen.

Felix kirjoitti: Hei! Harri täällä, talkoovastaavana. Mene ja ilmoittaudu ensi maanantain talkoisiin Tammertukkuun, Jaana jo laittoikin siitä viestejä! Ilmoittaudu out, jos oikeasti et pääse (treeniaikahan siinä kyllä olisi joka tapauksessa?) ja tarvitsetko kyydin. Viikon päästä lähtee bussi Raumaa kohti, ja sehä... (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo
Turenki, Janakkala
Pojat
30

JanPa 06-07 Nimenhuuto.com

JanPan Tulevaisuus janpajunnut@gmail.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Sasu millon mulle tulee pelikamat? (10 kuukautta sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Jalkapallo
Turenki
Ei asetettu
44

janakkalanpallo09 Nimenhuuto.com

Jari kirjoitti: Maanantaina on treenit normaalisti. Esa ja Felix Hannelin vetävät harjoitukset. (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo
Turenki
Sekajoukkue
42

Janpa 02- pojat Nimenhuuto.com

Turengin D13- joukkue koostuu yli kahdestakymmenestä innokkasta fudistaiturista. Joukkueeseen otetaan lisää innokkaita pelaajia ja myös toimihenkilöitä erilaisiin talkootehtäviin.

Joukkue etsii pelaajia

Teppo kirjoitti: Pojilla raskas turnee takana, joten tänään palauttava juoksuharjoitus, kesto n. 40 - 45 min (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Jalkapallo
Turenki
Pojat
47

Janpa tytöt 03-06 Nimenhuuto.com

Heli kirjoitti: Nyt hopi, hopi ilmoittautumaan joko in tai out Hjs:n talviturnauksessa 12.12 ja harjoituspeliiin 19.12 ne, jotka eivät ole sitä vielä tehneet! (Yli vuosi sitten)

Päivitetty 20 päivää sitten

Jalkapallo
Turenki
Tytöt
26

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.