Jalkapallo Turenki

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Turenki ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 6 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, futsal ja pesäpallo.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

JanPa04-05 Nimenhuuto.com

Janakkalan Pallon -04 ja -05 syntyneiden huikea joukkue. Tässä joukkueessa pelataan rehellistä ja vastustajaa kunnioittavaa peliä, hyvällä sykkeellä!! Useimmiten pelaamme haaste-tasolla mutta pystymme vastaamaan myös liiga-joukkueille. Tämä joukkio tukee toisiaan niin kentällä kuin sen ulkopuolellakin!

Jarkko kirjoitti: Siniset paidat. Valmiina kentän laidalla 20.30. (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 25 päivää sitten

Jalkapallo
Turenki
Pojat
30

JanPa 06-07 Nimenhuuto.com

04-05 joukkueen sivut: https://janpa04-05.nimenhuuto.com janpajunnut@gmail.com

Calvin kirjoitti: Calvin tarvitsee kyydin. (8 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Jalkapallo
Turenki
Ei asetettu
29

JanPa Milleniumit Nimenhuuto.com

JanPa Milleniumien C14 ja C15 sali / futis-tapahtumiin ilmoittautuminen.

Tapani kirjoitti: Tänään myynti/onnepyörä yht 402,70€ ja Japapipot 100€,loistavaa kiitos kaikille!Niin ja extrana yksi pipoista myytiin koiralle,eli Felix on pizzan ansainnut. (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jalkapallo
Turenki, Janakkala
Pojat
23

janakkalanpallo10 Nimenhuuto.com

Antti kirjoitti: Tänään on tulossa pieni joukko treeneihin. Tekonurmella on tänään isompien peli. Niinpä pidetään tänään poikkeuksellisesti tunnin treenit klo 18-19 Moision kentällä. (6 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Jalkapallo
Turenki
Sekajoukkue
30

Janpa 02- pojat Nimenhuuto.com

Turengin D13- joukkue koostuu yli kahdestakymmenestä innokkasta fudistaiturista. Joukkueeseen otetaan lisää innokkaita pelaajia ja myös toimihenkilöitä erilaisiin talkootehtäviin.

Joukkue etsii pelaajia

Virpi kirjoitti: OMAT PALLOT TREENEIHIN MUKAAN. JOUKKUEEN PALLOJA KÄYTETÄÄN VAIN PELITAPAHTUMISSA, KOSKA PELAAJAT EIVÄT VIITSI HUOLEHTIA PALLOJEN KERÄÄMISESTÄ TREENIEN JÄLKEEN. (Noin 16 tuntia sitten)

Päivitetty noin 16 tuntia sitten

Jalkapallo
Turenki
Pojat
43

Janpa tytöt 03-06 Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Saunomista, syömistä, menneen kauden paketointia ja tulevan kauden ennakointia. Jokainen tuo mukanaan jotain naposteltavaa tai juotavaa, nyyttöriperiaate. Laittakaa tähän ketjuun mitä kukakin tuo. (9 kuukautta sitten)

Päivitetty 8 kuukautta sitten

Jalkapallo
Turenki
Tytöt
22