Jääkiekko Tuusula

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Tuusula ja lajina on jääkiekko, jäkis, lätkä, kiekko ja icehockey. Niitä löytyy yhteensä 23 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, ringette, sähly, sulkapallo, tennis, squash, aikuistenharraste ja futsal.

Katso lista koko maan jääkiekkojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jääkiekko - Tuusula

Jääkiekko - Tuusula

KJT HARKU Nimenhuuto.com

KJT HARKU on Tuusula - aikuisten HARrastekiekkojoukkue, jonka päämäärä on KUntoilu. HARKU perustettiin jo vakiintuneen HARKI:n rinnalle kovan kysynnän takia. HARKU:n vakiovuoro on perjantaisin klo 0730-0830 Hyrylä 2:ssa. HARKU on avoin kaikentasoisille aikuisille kiekkoilijoille. Joukkue päättää mahdollisista harkkapeleistä jne. Joukkue rahoittaa itse itsensä omakustannusperiaatteella (jäämaksut). Jos olet kiinnostunut niin ilmoittele itsestäsi nimi, yhteystiedot, kiinnostus, kokemus/vast. niin olemme sinuun yhteydessä. Yhteys = jari.leminen@gmail.com

Joukkue etsii pelaajia: 13.8.2012: TÄYTTÄ ON MUTTA OLE YHTEYDESSÄ VARSINKIN JOS OLET KJT-YHTEISÖSTÄ.(...

Jari kirjoitti: Lauri tuutko kentälle, täytyisi saada Simolan Samille jää alle ennen turnausta? (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Jääkiekko
Tuusula Kerava Uusimaa
Miehet
38

KJT NAISET AKATEMIA C-TYTÖT Nimenhuuto.com

KJT Naiset Akatemia / C-tytöt toimii Keravalla ja Tuusulassa. Kaudella 2016-2017 KJT Naiset Akatemia-joukkue pelaa naisten Mestis-karsinnassa ja KJT C-tytöt C-tyttöjen SM-sarjassa. Joukkue harjoittelee kahdesti viikossa jäällä elokuusta alkaen (maanantaisin ja perjantaisin) ja toimii KJT naisten SM-sarjajoukkueen välittömässä läheisyydessä. Lisätietoja: www.kjthockey.fi/joukkueet

Joukkue etsii pelaajia: Jos olet C-tyttöikäinen (2001 -02) tai nuorempi pelaaja, tai jo tuon iän ylit...

Jami kirjoitti: Ilmoittakaa IN tai OUT tänään keskiviikkona 17.8. Kello 22:00 mennessä, jotta saadaan täydennettyä rosteri ajoissa. Laittakaa nimenhuutoon sekä viesti/whatsapp mulle 0503072434 Jami (Noin 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jääkiekko
Kerava&Tuusula
Naiset
35

KJT Haukat C Team Nimenhuuto.com

KJT Haukat C Team on joukkue pelaajille, jotka haluavat harrastaa jääkiekkoa aktiivisesti mutta ilman huippu-urheiluun tähtääviä tavoitteita. Syyskaudella 2018-2019 pelaamme joko Suomi-sarjan karsintaa tai alueliigaa, jos sellainen järjestetään. Toimintamme on hyvin järjestettyä ja sitä ohjaavat seuran arvot: pitkäjänteisyys, hauskuus ja osaaminen. Kotihallimme kaudella 18-19 on Hyrylässä, kesällä harjoittelemme myös Tuusulan Urheilupuistossa Hyrylässä. Pelaajamaksu on elokuusta alkaen 170 €/kk. Touko- ja kesäkuussa maksu on 90€. Lisäksi seuralle (KJT Hockey) maksetaan seuratoimintamaksu 250 €, jonka seura laskuttaa erikseen kahdessa erässä. Kuukausittaisten pelaajamaksujen eräpäivä on kuukauden ensimmäinen pankkipäivä. Tili: FI52 3131 1001 7070 52 . Tervetuloa mukaan!

Kimmo kirjoitti: Toimitsijat LA peliin vs. Kiekkotiikerit: Kankaanpää, Kuivikko, Kurkela, Mäkivirta, Perttilä. HYR1, toimitsijat paikalla 17:45. Manuaalinen pöytäkirja. (Noin 16 tuntia sitten)

Päivitetty noin 16 tuntia sitten

Jääkiekko
Tuusula
Sekajoukkue
41

TUUSKI HARKI Nimenhuuto.com

(TUUSKI) KJT HARKI on KJT:n aikuisten jääkiekon harrastejoukkue. Etusijalla ovat KJT-yhteistyökumppaneiden valkut, toimihenkilöt ja vanhemmat. Myös vanhat tuuskilaiset sekä muut tuusulalaiset ovat tervetulleita tilan salliessa. **** Tilanne 2018 Joukkue on täynnä, vain KJT- toimihenkilöitä/vast erityistapauksissa. Kiinnostuksen takia on perustettu KJT HARKU, vieläkin leppoisampi perjantaiaamuisin höntsäävä harraste kunto- joukkue sekä HARKE Keravalle tiistai-iltaan, ja HARKO torstai-iltaan. kts HARK-joukkueet KJT verkkosivulla.

Seppo kirjoitti: Higm. 26,5 (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 16 päivää sitten

Jääkiekko ja Aikuistenharraste
Tuusula
Ei asetettu
38

KJT 2005 Nimenhuuto.com

Joukkueen toiminta käynnistyi maaliskuun lopussa 2012 ja on jatkunut sen jälkeen jääharjoituksilla, harjoituspeleillä, turnauksilla ja sarjapeleillä. Joukkuessa luistelee tällä hetkellä n. 65 pelaajaa.

Joukkue etsii pelaajia: Keravalla ja Tuusulassa 3-4 kertaa viikossa harjoitteleva KJT:n 2005 syntynei...

Mikko kirjoitti: Moro Huomiset AA+ ja A- pelit Viikinkejä vastaan Vuosaaressa alkavat 1,5h alkuperäistä aikaa myöhemmin muuttuneista jäävuoroista johtuen. Korjattu nimenhuutoon. Muutamia pelaaja lisäyksiä myös eli tarkastaa tilanne. (Noin tunti sitten)

Päivitetty noin tunti sitten

Jääkiekko
Tuusula, Kerava
Sekajoukkue
78

KJT HARKE Nimenhuuto.com

KJT:n harrasteporukka, joka perustettiin syksyllä 2012. Harkkavuoro klo 21:15-22:30 Keravalla uudessa harjoitushallissa. Lisätiedot jari.leminen@gmail.com

Antti kirjoitti: Joku vei mun mailat. Otin mukaan "viimeiset" mailat, kaksi warrioria. Asun Alppikylässä Helsingissä, jos liikut lähistöllä tule vaihtamaan mailat tai tuo viimeistään ensi tiistaina Keravalle. Terveisin Antti p.0443044420 (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Harrastekiekko
Kerava Tuusula
Miehet
36

KJT07 Nimenhuuto.com

KJT 07 on Keski-Uusimaalainen juniorijääkiekkojoukkue.

Eino kirjoitti: Suunnitelmat muuttuivat. Eino R sittenkin käytettävissä... (10 päivää sitten)

Päivitetty 29 minuuttia sitten

Jääkiekko
Keski Uusimaa: Tuusula Ja Kerava
Ei asetettu
75

KJT 2010 Nimenhuuto.com

Keväällä 2017 perustettu KJT 2010 ikäluokan joukkue. Mahdollisimman monelle, mahdollisimman paljon, mahdollisimman pitkään!

Mauri kirjoitti: Terve Alla on linkki josta vanhemmat käyvät ilmoittamassa alaikäisen pelaajan kuvaukseen ja täysikäinen pelaaja voi hoitaa ilmoittautumisen itse. Lisäksi jokaisen toimihenkilön joka menee yksittäiskuvaan tulee ilmoittautua kuvaukseen erikseen. Toimihenkilöiden kannattaa kaikkien ilmoittautua kuva... (8 päivää sitten)

Päivitetty noin 18 tuntia sitten

Jääkiekko
Kerava/Tuusula
Sekajoukkue
68

KJT HARKO Nimenhuuto.com

Vuoro on Hyrylä 1:ssä torstaisin klo 2030-, kesto 1 - 1.5h.

Taisto kirjoitti: Muutkin voivat osallistua rekrytointiin (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jääkiekko
Tuusula
Miehet
35

TuusKi Mustat Nimenhuuto.com

TuusKi Mustat

Petri kirjoitti: Mulla jäi eilen treenien jälkeen rintapanssari koppiin, huomaskohan kukaan ottaa talteen sitä? -joksu (17 päivää sitten)

Päivitetty 17 päivää sitten

Jääkiekko
Tuusula
Miehet
34

KJT-Haukat 03 Nimenhuuto.com

Jukka kirjoitti: SM-sarjan videokuvaukset: Tulevan SM-alkusarjan aikana Suomen Jääkiekkoliitto on velvoittanut Seurojen/joukkueiden videoimaan kaikki sarjan ottelut. Näin tämä siis koskee meidänkin joukkuetta. Löytyisikö vanhempien joukosta muutamia vapaaehtoisia kuvaustiimiin (2-3 hlöä)? Ajatuksena olisi, että k... (Noin 6 tuntia sitten)

Päivitetty noin 6 tuntia sitten

Jääkiekko
Järvenpää,Tuusula Ja Kerava
Ei asetettu
49

KJT08 Nimenhuuto.com

Jaakko kirjoitti: Iltaa kaikille. Parit pitkät harjoitukset oheisineen on pidetty onnistuneesti. Olen huomannut että lapsilla loppuu virta ennen toisen tunnin päättymistä. 16.15 aika on todella haastava kaikin puolin ja yksi haaste on syöminen. Kaikki ei varmasti kerkiä syömään mitään lämmintä ruokaa ennen harjoit... (Noin 19 tuntia sitten)

Päivitetty noin 19 tuntia sitten

Jääkiekko
Kerava/Tuusula
Pojat
71

KJT 06 Nimenhuuto.com

Maarit kirjoitti: Esityslistalla mm. kauden budjetti, valmennuksen katsaus , seuran tyytyväisyyskyselyn tulokset, Ivanovin leirin joukkueen osuuden suunnittelu, muu varainhankinta, päätös mahdollisesta ulkomaan turnausmatkasta ja muut mahdolliset asiat. (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jääkiekko
Kerava Ja Tuusula
Ei asetettu
73

KJT C-B tytöt Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia

Jesse kirjoitti: Ensimmäisen kuukauden harjoitustapahtumat lisätty kalenteriin sekä yksi harjoitusottelu. Jesse (9 päivää sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Jääkiekko
Kerava / Tuusula
Tytöt
30

Idän Ässät Nimenhuuto.com

Petri kirjoitti: Tuomarit ottelussa Ari Haapakoski ja Erkki Viitala ja toimitsijat tulee managerin kotoa. Jääaika on 2h ja ajateltiin väiskin kanssa että jää ajetaan välissä ainakin kerran, ellei jopa kaksi. Ehtii hyvin pelata 3x15min ja jos ihan tiukaksi menee, niin rankutkin ehtii ampua. Molemmille joukkueille ... (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Jääkiekko
Järvenpää/Tuusula
Ei asetettu
33

Lapasorsat-17 Nimenhuuto.com

Harri kirjoitti: Eli ei jäätä tänään ei tarpeeksi pelaajia (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Jääkiekko
Tuusula
Miehet
25

HC Gallia Nimenhuuto.com

Mikko kirjoitti: 28.12.2017 Tapahtuma Täynnä! EI enää ilmottaumisia (8 kuukautta sitten)

Päivitetty 8 kuukautta sitten

Jääkiekko
Kerava / Tuusula
Miehet
47

KJT E 01 Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Eliaksella kateissa musta Halti-merkkinen tuulitakki Oulun reissulta. Todennäköisesti mennyt jonkun joukkuekaverin kassiin tänään pukukopista lähdettäessä. (Noin 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jääkiekko
Keski Uusimaa (Kerava Tuusula)
Pojat
51

HC Renters Nimenhuuto.com

Laatu jääkiekkoa joka perjantai...

Petri kirjoitti: Huomenta, kyselkää kavereita mukaan. (Noin 9 tuntia sitten)

Päivitetty noin 2 tuntia sitten

Jääkiekko
Tuusula
Ei asetettu
89

Tervaskannot Nimenhuuto.com

Tilinumero jäämaksuja varten on FI12 4055 0011 3083 07

Jorma kirjoitti: Huomisiin Tervaskantojen jääharjoituksiin vielä pajon äijiä ilmoittautumatta. Laittakaahan täppää mielellään in. Terv Jorma (4 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jääkiekko
Tuusula
Miehet
62