Jääkiekko Tuusula

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Tuusula ja lajina on jääkiekko, jäkis, lätkä, kiekko ja icehockey. Niitä löytyy yhteensä 23 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: jääkiekko, jalkapallo, squash, sulkapallo, harrastekiekko, lentopallo, sähly, tennis ja nyrkkeily.

Katso lista koko maan jääkiekkojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

KJT HARKU Nimenhuuto.com

KJT HARKU on Tuusula - aikuisten HARrastekiekkojoukkue, jonka päämäärä on KUntoilu. HARKU perustettiin jo vakiintuneen HARKI:n rinnalle kovan kysynnän takia. HARKU:n vakiovuoro on perjantaisin klo 0730-0830 Hyrylä 2:ssa. HARKU on avoin kaikentasoisille aikuisille kiekkoilijoille. Joukkue päättää mahdollisista harkkapeleistä jne. Joukkue rahoittaa itse itsensä omakustannusperiaatteella (jäämaksut). Jos olet kiinnostunut niin ilmoittele itsestäsi nimi, yhteystiedot, kiinnostus, kokemus/vast. niin olemme sinuun yhteydessä. Yhteys = jari.leminen@gmail.com

Joukkue etsii pelaajia: 13.8.2012: TÄYTTÄ ON MUTTA OLE YHTEYDESSÄ VARSINKIN JOS OLET KJT-YHTEISÖSTÄ.(...

Jyrki kirjoitti: Tänään keskiviikkona Hyrylä 1 klo 2200 vapaana 5 paikkaa. Hinta femman. (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jääkiekko
Tuusula Kerava Uusimaa
Miehet
39

KJT NAISET AKATEMIA C-TYTÖT Nimenhuuto.com

KJT Naiset Akatemia / C-tytöt toimii Keravalla ja Tuusulassa. Kaudella 2016-2017 KJT Naiset Akatemia-joukkue pelaa naisten Mestis-karsinnassa ja KJT C-tytöt C-tyttöjen SM-sarjassa. Joukkue harjoittelee kahdesti viikossa jäällä elokuusta alkaen (maanantaisin ja perjantaisin) ja toimii KJT naisten SM-sarjajoukkueen välittömässä läheisyydessä. Lisätietoja: www.kjthockey.fi/joukkueet

Joukkue etsii pelaajia: Jos olet C-tyttöikäinen (2001 -02) tai nuorempi pelaaja, tai jo tuon iän ylit...

Jami kirjoitti: Ilmoittakaa IN tai OUT tänään keskiviikkona 17.8. Kello 22:00 mennessä, jotta saadaan täydennettyä rosteri ajoissa. Laittakaa nimenhuutoon sekä viesti/whatsapp mulle 0503072434 Jami (Noin 4 vuotta sitten)

Päivitetty yli 3 vuotta sitten

Jääkiekko
Kerava&Tuusula
Naiset
34

KJT Haukat U19 Akatemia Nimenhuuto.com

KJT Haukat U19 Akatemia on joukkue pelaajille, jotka haluavat harrastaa jääkiekkoa aktiivisesti mutta ilman huippu-urheiluun tähtääviä tavoitteita. Syyskaudella 2020-2021 pelaamme U19 alempaa sarjaa. Toimintamme on hyvin järjestettyä ja sitä ohjaavat seuran arvot: pitkäjänteisyys, hauskuus ja osaaminen. Kotihallimme on Hyrylässä, ja myös kesällä harjoittelemme samoilla kulmilla Tuusulan Urheilupuistossa. Pelaajamaksu on alustavan budjetin mukaan elokuusta alkaen 170 €/kk. Lisäksi seuralle (KJT Hockey) maksetaan seuratoimintamaksu, jonka seura laskuttaa erikseen kahdessa erässä. Kuukausittaisten pelaajamaksujen eräpäivä on kuukauden ensimmäinen pankkipäivä. Tili: FI52 3131 1001 7070 52 . Tervetuloa mukaan!

Kimmo kirjoitti: Ohjeistus valokuvauksesta maanantaina 21.9.2020 Nämä ohjeistukset on laadittu siksi, että näillä toimenpiteillä pyrimme välttämään joukkueiden välisiä kontakteja tapahtuman aikana. - Valokuvaukseen saapuvat pelaajat tulevat jäähallille mahdollisuuksien mukaan jääkiekkovarustus päällä - Joukkue ko... (Noin 17 tuntia sitten)

Päivitetty noin 17 tuntia sitten

Jääkiekko
Tuusula
Sekajoukkue
29

TUUSKI HARKI Nimenhuuto.com

(TUUSKI) KJT HARKI on KJT:n aikuisten jääkiekon harrastejoukkue. Etusijalla ovat KJT-yhteistyökumppaneiden valkut, toimihenkilöt ja vanhemmat. Myös vanhat tuuskilaiset sekä muut tuusulalaiset ovat tervetulleita tilan salliessa. **** Tilanne 2018 Joukkue on täynnä, vain KJT- toimihenkilöitä/vast erityistapauksissa. Kiinnostuksen takia on perustettu KJT HARKU, vieläkin leppoisampi perjantaiaamuisin höntsäävä harraste kunto- joukkue sekä HARKE Keravalle tiistai-iltaan, ja HARKO torstai-iltaan. Niissä paremmin tilaa, kts KJT verkkosivulla "Miesten Harrastejoukkueet"

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Higm. 26,5 (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jääkiekko ja Aikuistenharraste
Tuusula
Ei asetettu
33

KJT HARKE Nimenhuuto.com

KJT:n kaikille avoin harrasteporukka. Harkkavuoro klo 21:15-22:30 Keravalla uudessa harjoitushallissa. Lisätiedot kapteenisto: Jari Leminen, C jari.leminen@gmail.com ja Niko Mäki-kuhna, A makkari73@gmail.com

Mikko kirjoitti: Voin tulla. Kuittaa jos mahtuu kiitos. (17 päivää sitten)

Päivitetty 17 päivää sitten

Harrastekiekko
Kerava Tuusula
Miehet
43

KJT 2010 Nimenhuuto.com

Keväällä 2017 perustettu KJT 2010 ikäluokan joukkue. Mahdollisimman monelle, mahdollisimman paljon, mahdollisimman pitkään!

Jukka-Pekk kirjoitti: Nimetyt pelaajat lisätietoja kentässä ja ilmoittautuminen auki. (9 päivää sitten)

Päivitetty noin 8 tuntia sitten

Jääkiekko
Kerava/Tuusula
Sekajoukkue
74

TuusKi Mustat Nimenhuuto.com

TuusKi Mustat

Mika kirjoitti: Siukonen jr on taas lupautunut kirjuriksi/pöytäkirjan pitäjäksi tulevalle kaudelle. Lisäksi tarvitaan harjoitusringistä kellon käyttäjä sekä mielellään 1-2 jäähyaitioon. Laittakaa noihin rooleihin Nimenhuutoon in/kommentti peleihin - mielellään mahdollisimman ajoissa. (4 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jääkiekko
Tuusula
Miehet
35

KJT HARKO Nimenhuuto.com

Vuoro on Hyrylä 1:ssä torstaisin klo 2030-, kesto 1 - 1.5h.

Mäk kirjoitti: Ekat jäät to 27.8 (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jääkiekko
Tuusula
Miehet
29

Kela Chiefs Nimenhuuto.com

KELA Chiefs on 2014 perustettu amatöörijääkiekko joukkue. Chiefsin pääkallopaikkana toimii Kellokosken jäähalli jossa pelaamme Kellokosken Alun alaisuudessa.

Joukkue etsii pelaajia

Jesse kirjoitti: 15+2 mahtuu (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 17 päivää sitten

Jääkiekko ja Harrastekiekko
Kellokoski, Tuusula
Miehet
32

KJT07 Nimenhuuto.com

KJT 07 on Keski-Uusimaalainen juniorijääkiekkojoukkue.

Ronja kirjoitti: Sairaana (10 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Jääkiekko
Keski Uusimaa: Tuusula Ja Kerava
Ei asetettu
60

Tervaskannot Nimenhuuto.com

Tilinumero jäämaksuja varten on FI12 4055 0011 3083 07

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Terve, käppyrät Nyt on yksi murhe vähemmän. Tiistain TV1:n A-studion mukaan meidän loppusijoituspaikkamme on hoivakoti Tervaskanto Somerolla. Nähdään! -Näkki (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Jääkiekko
Tuusula
Miehet
68

KJT U8 2013-2014 Nimenhuuto.com

KJT:n U8 ikäluokkajoukkue on vuonna 2013 ja 2014 syntyneiden tyttö- ja poikapelaajien oma joukkue. Tervetuloa mukaan toimintaan: www.kjthockey.fi

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Jääkiekko
Kerava / Tuusula
Sekajoukkue
58

HC Gallia Nimenhuuto.com

Sami kirjoitti: Mä olen OUT ainakin 2kk. Takareisi joudutaan varmaan leikkaamaan.... (13 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jääkiekko
Kerava / Tuusula
Miehet
37

Veivarit Nimenhuuto.com

Martti kirjoitti: Huomenta. Tiistain Keski-Uusimaa uutisoi, että Hyrylän jäähallilla 4.9. ja 8.9. on todettu joukkoaltistuminen nuorten aikuisten kiekkojoukkueissa. Järvenpään hallissa altistuminen tapahtui illalla 7.9. - Näkki (4 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jääkiekko
Tuusula
Miehet
57

KJT Haukat 06 Nimenhuuto.com

Päivitetty 9 päivää sitten

Jääkiekko
Kerava Tuusula Järvenpää
Sekajoukkue
37

KJT U18 tytöt - Naiset Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia

Oona kirjoitti: Hei, Kisakallion jääkiekon yläkoululeiritykseen (2005-2007 syntyneet) haku käynnissä. Haku päättyy 30.6.2020. Lisätietoa https://www.kisakallio.fi/fi/valmennuskeskus/ylakoululeiritys/lajiryhmat-2020-2021 ja sieltä kohta jääkiekko. Terveisin Oona Peltonen KJT Hockey ry (4 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Jääkiekko
Kerava / Tuusula
Tytöt
27

KJT08 Nimenhuuto.com

Mikko kirjoitti: Toimitsijat: Kauppinen, Kontio, Parviainen, Vehviläinen, Reinikainen (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Jääkiekko
Kerava/Tuusula
Pojat
58

Lapasorsat-17 Nimenhuuto.com

Juha kirjoitti: Meitsi OUT loppukauden. Olkapäästä 3 jännettä poikki, operoitavaksi + 4 kk:n toipuminen. Bisselle sun muihin voin osallistua :) (10 kuukautta sitten)

Päivitetty 10 kuukautta sitten

Jääkiekko
Tuusula
Miehet
24

KJT-Haukat 03 Nimenhuuto.com

Lari kirjoitti: Moro, KJT Hockeyn kauden 2018-2019 viralliset päättäjäiset lähestyy. Päättäjäiset järjestetään keskiviikkona 8.5.2018 kello 17.30 alkaen Keravan jäähallissa. MUUTAMIA HUOMIOITA PÄÄTTÄJÄISISTÄ: - Pelaajat paikalle viimeistään kello 17.20 - Kokoonnutaan samassa paikassa Akatemian kanssa eli joukkue... (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jääkiekko
Järvenpää,Tuusula Ja Kerava
Ei asetettu
38

KJT E 01 Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Eliaksella kateissa musta Halti-merkkinen tuulitakki Oulun reissulta. Todennäköisesti mennyt jonkun joukkuekaverin kassiin tänään pukukopista lähdettäessä. (Noin 4 vuotta sitten)

Päivitetty yli 3 vuotta sitten

Jääkiekko
Keski Uusimaa (Kerava Tuusula)
Pojat
50