Jääkiekko Tuusula

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Tuusula ja lajina on jääkiekko, jäkis, lätkä, kiekko ja icehockey. Niitä löytyy yhteensä 24 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, ringette, sähly, sulkapallo, tennis, squash, golf ja yleisurheilu.

Katso lista koko maan jääkiekkojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jääkiekko - Tuusula

Jääkiekko - Tuusula

KJT HARKU Nimenhuuto.com

KJT HARKU on Tuusula - Kerava seudun syksyllä 2011 aloittanut aikuisten HARrastekiekkojoukkue, jonka päämäärä on KUntoilu. HARKU perustettiin jo vakiintuneen HARKI:n rinnalle kovan kysynnän takia. HARKU:n vakiovuoro on perjantaisin klo 0730-0830 Hyrylä 2:ssa. HARKU on avoin kaikentasoisille aikuisille kiekkoilijoille. Joukkue päättää mahdollisista harkkapeleistä jne. Joukkue rahoittaa itse itsensä omakustannusperiaatteella (jäämaksut). Jos olet kiinnostunut niin ilmoittele itsestäsi nimi, yhteystiedot, kiinnostus, kokemus/vast. niin olemme sinuun yhteydessä. Yhteys = kjtharku@gmail.com KJT:sta ja isoveli HARKI:sta kts http://www.kjthockey.fi/joukkue3922

Joukkue etsii pelaajia: 13.8.2012: TÄYTTÄ ON MUTTA OLE YHTEYDESSÄ VARSINKIN JOS OLET KJT-YHTEISÖSTÄ.(...

Jari kirjoitti: Ilmot!! (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jääkiekko
Tuusula Kerava Uusimaa
Miehet
53

KJT D02 Nimenhuuto.com

KJTHaukat D02 on Keski-Uusimaalainen juniorijääkiekkojoukkue joka toimii Keski-Uusimaalla. Joukkue perustettiin v. 2008 ja kesällä 2015 KJT:n ja Haukkojen 02 peliryhmät yhdistivät voimansa yhdeksi ikäluokaksi. Tällä hetkellä ikäluokassa on neljä peliryhmää AAA Liiga, AAA Divisioona ja AA tasolla. Toivotamme uudet pelaajat tervetulleiksi joukkueeseen. Pelaamme kauden aikana paljon harjoituspelejä, aluesarjaa sekä osallistumme turnauksiin. Joukkuessa on erittäin hyvä henki ja reipas & rehti meno - tervetuloa tutustumaan toimintaamme.

Joukkue etsii pelaajia: KJTHaukat C 2-joukkue etsii uusia pelaajia kaudelle 2017 - 2018. Tulemme pela...

Petri kirjoitti: C-teamiin ilmoittautuneet pelaajat !! C-teamin vanhempainilta on tiistaina 18.04.2017 klo 18:30 Mikkolan koululla Tuusulassa (Pähkinämäentie 215, 04300 Tuusula). Tilaisuudessa informoidaan C-teamin perustamisesta, joukkueen organisoinnista sekä toiminnasta kevään & kesäharjoittelun osalta ja tule... (19 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jääkiekko
Tuusula, Kerava Ja Järvenpää
Ei asetettu
84

KJT NAISET AKATEMIA C-TYTÖT Nimenhuuto.com

KJT Naiset Akatemia / C-tytöt toimii Keravalla ja Tuusulassa. Kaudella 2016-2017 KJT Naiset Akatemia-joukkue pelaa naisten Mestis-karsinnassa ja KJT C-tytöt C-tyttöjen SM-sarjassa. Joukkue harjoittelee kahdesti viikossa jäällä elokuusta alkaen (maanantaisin ja perjantaisin) ja toimii KJT naisten SM-sarjajoukkueen välittömässä läheisyydessä. Lisätietoja: www.kjthockey.fi/joukkueet

Joukkue etsii pelaajia: Jos olet C-tyttöikäinen (2001 -02) tai nuorempi pelaaja, tai jo tuon iän ylit...

Jami kirjoitti: Ilmoittakaa IN tai OUT tänään keskiviikkona 17.8. Kello 22:00 mennessä, jotta saadaan täydennettyä rosteri ajoissa. Laittakaa nimenhuutoon sekä viesti/whatsapp mulle 0503072434 Jami (9 kuukautta sitten)

Päivitetty 11 päivää sitten

Jääkiekko
Kerava&Tuusula
Naiset
34

TUUSKI HARKI Nimenhuuto.com

(TUUSKI) KJT HARKI on KJT:n aikuisten jääkiekon harrastejoukkue. Etusijalla ovat KJT-yhteistyökumppaneiden valkut, toimihenkilöt ja vanhemmat. Myös vanhat tuuskilaiset sekä muut tuusulalaiset ovat tervetulleita tilan salliessa.Lisätiedot http://www.kjthockey.fi/joukkue3922 **** Tilanne elokuu 2012: Joukkue on täynnä, vain KJT- toimihenkilöitä/vast erityistapauksissa. Kiinnostuksen takia on perustettu KJT HARKU, vieläkin leppoisampi perjantaiaamuisin höntsäävä harraste kunto- joukkue. kts HARKUn oma sivu KJT verkkosivulla http://www.kjthockey.fi/kjtharku

Harri kirjoitti: Jäken tutnaus 50/60... Varmistuu tuonnempana. (27 päivää sitten)

Päivitetty 10 päivää sitten

Jääkiekko ja Aikuistenharraste
Tuusula
Ei asetettu
37

KJT 2005 Nimenhuuto.com

Joukkueen toiminta käynnistyi maaliskuun lopussa 2012 ja on jatkunut sen jälkeen jääharjoituksilla, harjoituspeleillä, turnauksilla ja sarjapeleillä. Joukkuessa luistelee tällä hetkellä n. 65 pelaajaa.

Joukkue etsii pelaajia: Keravalla ja Tuusulassa 3-4 kertaa viikossa harjoitteleva KJT:n 2005 syntynei...

Miia kirjoitti: Miksi meillä oli tänään jäävuorolistaan merkitty kuitenkin klo 16.00-18.00 jäävuoro Kerava 2:seen? Oliko sillä joku treenaamassa? (6 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jääkiekko
Tuusula, Kerava
Sekajoukkue
94

KJT HARKE Nimenhuuto.com

KJT:n uusin harrasteporukka, joka perustettiin syksyllä 2012. Harkkavuoro klo 21:30-22:45 Keravalla uudessa harjoitushallissa. Lisätiedot KJTHARKE@gmail.com

Jari kirjoitti: Aika paha räkis (5 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Harrastekiekko
Kerava Tuusula
Ei asetettu
46

KJT D-TYTÖT Nimenhuuto.com

KJT:n D-tyttöjen nimenhuuto. Uudet pelaajat tervetulleita!

Joukkue etsii pelaajia: Tervetuloa pelaamaan lätkää KJT:n tyttöjen joukkueisiin! KJT:lla on tyttöjen ...

Sari kirjoitti: PELIPAITOJEN JA SUKKIEN PALAUTUS! Tämä koskee tyttökiekosta saatuja pelipaitoja, joukkueet D, E ja F. Pelipaidat ja sukat palautetaan pestyinä. Nimilaput puretaan pois ja säilytetään itsellä seuraavaa kautta varten. Paidat ja sukat voi palauttaa su 15.5. klo 15-20 Rusutjärven seurakunnan leirikes... (12 kuukautta sitten)

Päivitetty 11 kuukautta sitten

Jääkiekko
Tuusula
Tytöt
18

KJT00akatemia Nimenhuuto.com

KJT Haukat C00 Akatemia on Keski-Uudellamaalla toimivia vuonna 2000-syntyneiden jääkiekkoilijoiden haastajajoukkue, johon uudet harrastajat ovat tervetulleita mukaan. Kotihallimme on Keravalla, ja pelaajia joukkueella on Tuusulan ja Keravan lisäksi myös Vantaalta ja Järvenpäästä.

Joukkue etsii pelaajia: KJT D00 Team on Keski-Uudellamaalla toimiva vuonna 2000-syntyneiden jääkiekko...

Jani kirjoitti: kinkku pitsa.fi (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Jääkiekko
Tuusula Kerava
Ei asetettu
22

KJT07 Nimenhuuto.com

KJT 07 on Keski-Uusimaalainen juniorijääkiekkojoukkue.

Jukka-Pekk kirjoitti: Moi! Kausi on jo siinä vaiheessa että viimeisiä pelejä pelataan tulevana viikonloppuna. Alkaa siis olla aika kerätä pelipaidat ja sukat pois ja palauttaa ne seuran paitavastaavalle. Jos tässä vaiheessa tiedätte, että lapsi ei pääse tulevan viikonlopun peleihin, ettekä pääse seuran kauden päätösti... (5 päivää sitten)

Päivitetty noin 24 tuntia sitten

Jääkiekko
Keski Uusimaa: Tuusula Ja Kerava
Ei asetettu
86

KJT 2010 Nimenhuuto.com

Keväällä 2017 perustettu KJT G2010 ikäluokan joukkue. Mahdollisimman monelle, mahdollisimman paljon, mahdollisimman pitkään!

Jesse kirjoitti: Moikka. Muutimme valmennuksen kanssa viimeisen jäävuorokerran, peliksi vanhempia vastaan. Kaikilla tulee olla kypärä päässä, jotka jäälle tulevat. Lisäsin touko ja kesäkuulle tapahtumia jokaisen viikon torstaille ja sunnuntaille. Kesätoiminta järjestetään yhdessä muiden ikäluokkien kanssa ja on k... (4 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jääkiekko
Kerava/Tuusula
Sekajoukkue
59

KJT HARKO Nimenhuuto.com

Vuoro on Hyrylä 1:ssä torstaisin klo 2030-, kesto 1 - 1.5h.

Sami kirjoitti: tänää ois muutamalle pelaajalle tilaa hc haman jäille 1830-2000 ker 2. veskat on. ilmot mulle 045 650 2866 (7 päivää sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Jääkiekko
Tuusula
Miehet
41

TuusKi Nimenhuuto.com

Kiekkoa Tuusulassa vuodesta 1985 alkaen.

Päivitetty 22 päivää sitten

Jääkiekko
Tuusula
Miehet
33

SC Sähly rullakiekko Nimenhuuto.com

Tuusulalainen harrasterullakiekkojengi

Mika kirjoitti: 2016 ilmoittautuminen käynnissä (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Rullakiekko
Tuusula
Miehet
10

KJT08 Nimenhuuto.com

Marianne kirjoitti: Hei vanhemmat, Kausi 2016-2017 lähenee loppuaan ja uusi kausi alkaa heti 1.5.2017. Toukokuussa meillä on kauden päättäjäiset, ensin koko seuran yhteiset (10.5.) ja myöhemmin omat (21.5.). Tulkaa kaikki näihin tapahtumiin paikalle, seuran tilaisuudessa palkitaan useita ansioituneita ja innokaita p... (2 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jääkiekko
Kerava/Tuusula
Pojat
72

KJT-Haukat 03 Nimenhuuto.com

Santtu kirjoitti: Tulen vähän myöhässä (2 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jääkiekko
Järvenpää,Tuusula Ja Kerava
Ei asetettu
110

KJT 06 Nimenhuuto.com

Päivitetty 3 päivää sitten

Jääkiekko
Kerava Ja Tuusula
Ei asetettu
75

Idän Ässät Nimenhuuto.com

Petri kirjoitti: Etsitään huoltajaa Hockey World Classic turnaukseen Helsinkiin 3-6.5. Pelipaikkanme on Vuosaari ja ottelumme on torstaina 10:30 ja 14:00, perjantaina 10:00 ja jatkopelit menestyksen mukaan. Hyvä tyyppi hakusessa joka huolehtii turnauksen aikana joukkueen juoksevista asioista ja katsoo että koppi ... (12 päivää sitten)

Päivitetty 12 päivää sitten

Jääkiekko
Järvenpää/Tuusula
Ei asetettu
37

HC Gallia Nimenhuuto.com

Jarkko kirjoitti: Ajaako Eki nykyään taksia, kun yöllä ollaan töissä eikä treeneissä. (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jääkiekko
Kerava / Tuusula
Miehet
39

KJT E 01 Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Eliaksella kateissa musta Halti-merkkinen tuulitakki Oulun reissulta. Todennäköisesti mennyt jonkun joukkuekaverin kassiin tänään pukukopista lähdettäessä. (9 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jääkiekko
Keski Uusimaa (Kerava Tuusula)
Pojat
52

Tervaskannot Nimenhuuto.com

Tilinumero jäämaksuja varten on FI12 4055 0011 3083 07

Jukka kirjoitti: Pojat. Perjantain vuorolla joku otti minun keltaisen mailani. Varressa nimi Iginla ja Hytönen, mistä tää Jaromekin olis varmaan ylpeä. Saanen takaisin joskus. Jukka (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jääkiekko
Tuusula
Miehet
59

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jääkiekkojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jääkiekko on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.