Jääkiekko Tuusula

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Tuusula ja lajina on jääkiekko, jäkis, lätkä, kiekko ja icehockey. Niitä löytyy yhteensä 24 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, jääkiekko, ringette, sähly, sulkapallo, tennis, squash, yleisurheilu ja aikuistenharraste.

Katso lista koko maan jääkiekkojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jääkiekko - Tuusula

Jääkiekko - Tuusula

KJT HARKU Nimenhuuto.com

KJT HARKU on Tuusula - aikuisten HARrastekiekkojoukkue, jonka päämäärä on KUntoilu. HARKU perustettiin jo vakiintuneen HARKI:n rinnalle kovan kysynnän takia. HARKU:n vakiovuoro on perjantaisin klo 0730-0830 Hyrylä 2:ssa. HARKU on avoin kaikentasoisille aikuisille kiekkoilijoille. Joukkue päättää mahdollisista harkkapeleistä jne. Joukkue rahoittaa itse itsensä omakustannusperiaatteella (jäämaksut). Jos olet kiinnostunut niin ilmoittele itsestäsi nimi, yhteystiedot, kiinnostus, kokemus/vast. niin olemme sinuun yhteydessä. Yhteys = jari.leminen@gmail.com

Joukkue etsii pelaajia: 13.8.2012: TÄYTTÄ ON MUTTA OLE YHTEYDESSÄ VARSINKIN JOS OLET KJT-YHTEISÖSTÄ.(...

Jari kirjoitti: Lauri tuutko kentälle, täytyisi saada Simolan Samille jää alle ennen turnausta? (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Jääkiekko
Tuusula Kerava Uusimaa
Miehet
38

KJT C02 Nimenhuuto.com

KJT Haukat C on Keski-Uusimaalainen juniorijääkiekkojoukkue joka toimii Keski-Uusimaalla. Joukkue perustettiin v. 2008 ja kesällä 2015 KJT:n ja Haukkojen 02 peliryhmät yhdistivät voimansa yhdeksi ikäluokaksi. Tällä hetkellä ikäluokassa on kaksi peliryhmää: C Liiga ja C Akatemia. KJT C team toimii omana organisaationaan. Toivotamme uudet pelaajat tervetulleiksi joukkueeseen. Pelaamme kauden aikana harjoituspelejä, C-SM ja Mestis karsintasarjaa sekä osallistumme turnauksiin. Joukkuessa on erittäin hyvä henki ja reipas & rehti meno - tervetuloa tutustumaan toimintaamme.

Joukkue etsii pelaajia: KJT Haukat C-joukkue etsii uusia pelaajia kaudelle 2017 - 2018. Pelaamme tule...

Aki kirjoitti: KJT Haukat B2 team-joukkuetta ollaan mahdollisesti perustamassa ja ne pelaajat jotka eivät vielä ole missään kesäharjoitteluryhmässä ovat tervetulleita mukaan. Tuoko- Kesäkuussa olisi tarkoitus yhdistää kesäharjoittelu B teamin kanssa ja mahdollisesti C teamin kanssa. -02 syntyneitä tällä hetkell... (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Jääkiekko
Tuusula, Kerava Ja Järvenpää
Ei asetettu
53

KJT NAISET AKATEMIA C-TYTÖT Nimenhuuto.com

KJT Naiset Akatemia / C-tytöt toimii Keravalla ja Tuusulassa. Kaudella 2016-2017 KJT Naiset Akatemia-joukkue pelaa naisten Mestis-karsinnassa ja KJT C-tytöt C-tyttöjen SM-sarjassa. Joukkue harjoittelee kahdesti viikossa jäällä elokuusta alkaen (maanantaisin ja perjantaisin) ja toimii KJT naisten SM-sarjajoukkueen välittömässä läheisyydessä. Lisätietoja: www.kjthockey.fi/joukkueet

Joukkue etsii pelaajia: Jos olet C-tyttöikäinen (2001 -02) tai nuorempi pelaaja, tai jo tuon iän ylit...

Jami kirjoitti: Ilmoittakaa IN tai OUT tänään keskiviikkona 17.8. Kello 22:00 mennessä, jotta saadaan täydennettyä rosteri ajoissa. Laittakaa nimenhuutoon sekä viesti/whatsapp mulle 0503072434 Jami (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Jääkiekko
Kerava&Tuusula
Naiset
35

TUUSKI HARKI Nimenhuuto.com

(TUUSKI) KJT HARKI on KJT:n aikuisten jääkiekon harrastejoukkue. Etusijalla ovat KJT-yhteistyökumppaneiden valkut, toimihenkilöt ja vanhemmat. Myös vanhat tuuskilaiset sekä muut tuusulalaiset ovat tervetulleita tilan salliessa. **** Tilanne 2018 Joukkue on täynnä, vain KJT- toimihenkilöitä/vast erityistapauksissa. Kiinnostuksen takia on perustettu KJT HARKU, vieläkin leppoisampi perjantaiaamuisin höntsäävä harraste kunto- joukkue sekä HARKE Keravalle tiistai-iltaan, ja HARKO torstai-iltaan. kts HARK-joukkueet KJT verkkosivulla.

Seppo kirjoitti: Higm. 26,5 (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 20 päivää sitten

Jääkiekko ja Aikuistenharraste
Tuusula
Ei asetettu
38

KJT Haukat C Team Nimenhuuto.com

KJT Haukat C Team on joukkue pelaajille, jotka haluavat harrastaa jääkiekkoa aktiivisesti mutta ilman huippu-urheiluun tähtääviä tavoitteita. Syyskaudella 2018-2019 pelaamme joko Suomi-sarjan karsintaa tai alueliigaa, jos sellainen järjestetään. Toimintamme on hyvin järjestettyä ja sitä ohjaavat seuran arvot: pitkäjänteisyys, hauskuus ja osaaminen. Kotihallimme kaudella 18-19 on Hyrylässä, kesällä harjoittelemme myös Tuusulan Urheilupuistossa Hyrylässä. Pelaajamaksu on elokuusta alkaen 170 €/kk. Touko- ja kesäkuussa maksu on 90€. Lisäksi seuralle (KJT Hockey) maksetaan seuratoimintamaksu 250 €, jonka seura laskuttaa erikseen kahdessa erässä. Kuukausittaisten pelaajamaksujen eräpäivä on kuukauden ensimmäinen pankkipäivä. Tili: FI52 3131 1001 7070 52 . Tervetuloa mukaan!

Nico kirjoitti: Mikäli kerkiän toisesta menosta (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jääkiekko
Tuusula
Sekajoukkue
43

KJT 2005 Nimenhuuto.com

Joukkueen toiminta käynnistyi maaliskuun lopussa 2012 ja on jatkunut sen jälkeen jääharjoituksilla, harjoituspeleillä, turnauksilla ja sarjapeleillä. Joukkuessa luistelee tällä hetkellä n. 65 pelaajaa.

Joukkue etsii pelaajia: Keravalla ja Tuusulassa 3-4 kertaa viikossa harjoitteleva KJT:n 2005 syntynei...

Leevi kirjoitti: 50 / 50 ehtiikö (15 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jääkiekko
Tuusula, Kerava
Sekajoukkue
79

KJT HARKE Nimenhuuto.com

KJT:n harrasteporukka, joka perustettiin syksyllä 2012. Harkkavuoro klo 21:15-22:30 Keravalla uudessa harjoitushallissa. Lisätiedot jari.leminen@gmail.com

Antti kirjoitti: Joku vei mun mailat. Otin mukaan "viimeiset" mailat, kaksi warrioria. Asun Alppikylässä Helsingissä, jos liikut lähistöllä tule vaihtamaan mailat tai tuo viimeistään ensi tiistaina Keravalle. Terveisin Antti p.0443044420 (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Harrastekiekko
Kerava Tuusula
Miehet
36

KJT 2010 Nimenhuuto.com

Keväällä 2017 perustettu KJT 2010 ikäluokan joukkue. Mahdollisimman monelle, mahdollisimman paljon, mahdollisimman pitkään!

Mauri kirjoitti: Terve Jos joku on tilannut KJT kesäharjoittelu setin, niin se on nyt noudettavissa Tuusportista 15.6.18 asti. (17 päivää sitten)

Päivitetty 10 päivää sitten

Jääkiekko
Kerava/Tuusula
Sekajoukkue
74

KJT07 Nimenhuuto.com

KJT 07 on Keski-Uusimaalainen juniorijääkiekkojoukkue.

Jani kirjoitti: Aika muutettu treenit tänään 18-19 (23 päivää sitten)

Päivitetty 22 päivää sitten

Jääkiekko
Keski Uusimaa: Tuusula Ja Kerava
Ei asetettu
76

TuusKi Nimenhuuto.com

Kiekkoa Tuusulassa vuodesta 1985 alkaen.

Mika kirjoitti: Onko äijii tulos turnaukseen vai ei...olis hyvä saada muutama äijä lisää????? (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Jääkiekko
Tuusula
Miehet
34

KJT HARKO Nimenhuuto.com

Vuoro on Hyrylä 1:ssä torstaisin klo 2030-, kesto 1 - 1.5h.

Jari kirjoitti: Kevään maksut 2018 ================ KJT tuli hienosti vastaan maksuissa ja on päädytty 145,- kevään maksuun. Tämä on mielestäni upeasti linjassa syksyllä informoidun kanssa (jopa vähän alakanttiin). Silti toivon että jatkamme yhdessä pelaajien rekryämistä ihan kaikkiin vuoroihin ti, to ja pe. Ter... (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Jääkiekko
Tuusula
Miehet
36

KJT 06 Nimenhuuto.com

Maarit kirjoitti: Esityslistalla mm. kauden budjetti, valmennuksen katsaus , seuran tyytyväisyyskyselyn tulokset, Ivanovin leirin joukkueen osuuden suunnittelu, muu varainhankinta, päätös mahdollisesta ulkomaan turnausmatkasta ja muut mahdolliset asiat. (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin 19 tuntia sitten

Jääkiekko
Kerava Ja Tuusula
Ei asetettu
78

KJT08 Nimenhuuto.com

Aapo kirjoitti: Voipi olla, että perutaan nämä treffit, kun innokkaina paikalle ovat tulossa vain minä ja Paavo. T.Elina (6 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jääkiekko
Kerava/Tuusula
Pojat
73

KJT-Haukat 03 Nimenhuuto.com

Paavo kirjoitti: Päättyvätkö nämä treenit siis klo 20 eikä klo 19, kun jää on merkattu 18.55-19.55? (17 päivää sitten)

Päivitetty 16 päivää sitten

Jääkiekko
Järvenpää,Tuusula Ja Kerava
Ei asetettu
46

KJT D-TYTÖT Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia

Miia kirjoitti: Tulee suoraan Hyvinkään ringetteleiriltä, se loppuu klo 16.00. Yritetään ehtiä. (23 päivää sitten)

Päivitetty 23 päivää sitten

Jääkiekko
Kerava / Tuusula
Tytöt
26

Idän Ässät Nimenhuuto.com

Petri kirjoitti: Tuomarit ottelussa Ari Haapakoski ja Erkki Viitala ja toimitsijat tulee managerin kotoa. Jääaika on 2h ja ajateltiin väiskin kanssa että jää ajetaan välissä ainakin kerran, ellei jopa kaksi. Ehtii hyvin pelata 3x15min ja jos ihan tiukaksi menee, niin rankutkin ehtii ampua. Molemmille joukkueille ... (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Jääkiekko
Järvenpää/Tuusula
Ei asetettu
34

Lapasorsat-17 Nimenhuuto.com

Harri kirjoitti: Eli ei jäätä tänään ei tarpeeksi pelaajia (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Jääkiekko
Tuusula
Miehet
25

HC Gallia Nimenhuuto.com

Mikko kirjoitti: 28.12.2017 Tapahtuma Täynnä! EI enää ilmottaumisia (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Jääkiekko
Kerava / Tuusula
Miehet
47

KJT E 01 Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Eliaksella kateissa musta Halti-merkkinen tuulitakki Oulun reissulta. Todennäköisesti mennyt jonkun joukkuekaverin kassiin tänään pukukopista lähdettäessä. (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jääkiekko
Keski Uusimaa (Kerava Tuusula)
Pojat
51

Tervaskannot Nimenhuuto.com

Tilinumero jäämaksuja varten on FI12 4055 0011 3083 07

Timo kirjoitti: Terve Käy lukaisemassa Tervaskantojen nimissä käynnistettyä defibrillaattorijuttua FOHAn kanssa.Jutun löydät Tervaskantojen sivulta ja FOHAmediasta (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 17 päivää sitten

Jääkiekko
Tuusula
Miehet
61