Jääkiekko Tuusula

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Tuusula ja lajina on jääkiekko, jäkis, lätkä, kiekko ja icehockey. Niitä löytyy yhteensä 22 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, jääkiekko, ringette, sähly, squash, sulkapallo, tennis, aikuistenharraste ja futsal.

Katso lista koko maan jääkiekkojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

KJT HARKU Nimenhuuto.com

KJT HARKU on Tuusula - aikuisten HARrastekiekkojoukkue, jonka päämäärä on KUntoilu. HARKU perustettiin jo vakiintuneen HARKI:n rinnalle kovan kysynnän takia. HARKU:n vakiovuoro on perjantaisin klo 0730-0830 Hyrylä 2:ssa. HARKU on avoin kaikentasoisille aikuisille kiekkoilijoille. Joukkue päättää mahdollisista harkkapeleistä jne. Joukkue rahoittaa itse itsensä omakustannusperiaatteella (jäämaksut). Jos olet kiinnostunut niin ilmoittele itsestäsi nimi, yhteystiedot, kiinnostus, kokemus/vast. niin olemme sinuun yhteydessä. Yhteys = jari.leminen@gmail.com

Joukkue etsii pelaajia: 13.8.2012: TÄYTTÄ ON MUTTA OLE YHTEYDESSÄ VARSINKIN JOS OLET KJT-YHTEISÖSTÄ.(...

Aapo kirjoitti: Pelataanko perjantaina? (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Jääkiekko
Tuusula Kerava Uusimaa
Miehet
42

KJT NAISET AKATEMIA C-TYTÖT Nimenhuuto.com

KJT Naiset Akatemia / C-tytöt toimii Keravalla ja Tuusulassa. Kaudella 2016-2017 KJT Naiset Akatemia-joukkue pelaa naisten Mestis-karsinnassa ja KJT C-tytöt C-tyttöjen SM-sarjassa. Joukkue harjoittelee kahdesti viikossa jäällä elokuusta alkaen (maanantaisin ja perjantaisin) ja toimii KJT naisten SM-sarjajoukkueen välittömässä läheisyydessä. Lisätietoja: www.kjthockey.fi/joukkueet

Joukkue etsii pelaajia: Jos olet C-tyttöikäinen (2001 -02) tai nuorempi pelaaja, tai jo tuon iän ylit...

Jami kirjoitti: Ilmoittakaa IN tai OUT tänään keskiviikkona 17.8. Kello 22:00 mennessä, jotta saadaan täydennettyä rosteri ajoissa. Laittakaa nimenhuutoon sekä viesti/whatsapp mulle 0503072434 Jami (Melkein 3 vuotta sitten)

Päivitetty noin 2 vuotta sitten

Jääkiekko
Kerava&Tuusula
Naiset
34

TUUSKI HARKI Nimenhuuto.com

(TUUSKI) KJT HARKI on KJT:n aikuisten jääkiekon harrastejoukkue. Etusijalla ovat KJT-yhteistyökumppaneiden valkut, toimihenkilöt ja vanhemmat. Myös vanhat tuuskilaiset sekä muut tuusulalaiset ovat tervetulleita tilan salliessa. **** Tilanne 2018 Joukkue on täynnä, vain KJT- toimihenkilöitä/vast erityistapauksissa. Kiinnostuksen takia on perustettu KJT HARKU, vieläkin leppoisampi perjantaiaamuisin höntsäävä harraste kunto- joukkue sekä HARKE Keravalle tiistai-iltaan, ja HARKO torstai-iltaan. Niissä paremmin tilaa, kts KJT verkkosivulla "Miesten Harrastejoukkueet"

Seppo kirjoitti: Higm. 26,5 (Vuosi sitten)

Päivitetty 23 päivää sitten

Jääkiekko ja Aikuistenharraste
Tuusula
Ei asetettu
33

KJT Haukat B2 Team Nimenhuuto.com

KJT Haukat B2 Team on joukkue pelaajille, jotka haluavat harrastaa jääkiekkoa aktiivisesti mutta ilman huippu-urheiluun tähtääviä tavoitteita. Syyskaudella 2019-2020 pelaamme B nuorten aluesarjaa. Toimintamme on hyvin järjestettyä ja sitä ohjaavat seuran arvot: pitkäjänteisyys, hauskuus ja osaaminen. Kotihallimme on Hyrylässä, ja myös kesällä harjoittelemme samoilla kulmilla Tuusulan Urheilupuistossa. Pelaajamaksu on elokuusta alkaen 170 €/kk. Touko- ja kesäkuussa maksu on 85€. Lisäksi seuralle (KJT Hockey) maksetaan seuratoimintamaksu 250 €, jonka seura laskuttaa erikseen kahdessa erässä. Kuukausittaisten pelaajamaksujen eräpäivä on kuukauden ensimmäinen pankkipäivä. Tili: FI52 3131 1001 7070 52 . Tervetuloa mukaan!

Ari kirjoitti: Tapahtuma peruttu, vain kaksi osallistujaa (28 päivää sitten)

Päivitetty 28 päivää sitten

Jääkiekko
Tuusula
Sekajoukkue
34

KJT HARKE Nimenhuuto.com

KJT:n harrasteporukka, joka perustettiin syksyllä 2012. Harkkavuoro klo 21:15-22:30 Keravalla uudessa harjoitushallissa. Lisätiedot jari.leminen@gmail.com

Janne kirjoitti: Jono (2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Harrastekiekko
Kerava Tuusula
Miehet
50

KJT07 Nimenhuuto.com

KJT 07 on Keski-Uusimaalainen juniorijääkiekkojoukkue.

Mari kirjoitti: Hei, Kesätauko on hyvällä alulla, mutta tässä vielä muutama asia muistutukseksi. Vanhempainillan pöytäkirja on nyt lisätty nimenhuutoon Kuvat ja materiaalit -kansioon. Diaesitys lisätään heti kun valmennus saa oman osuutensa valmiiksi. Kuukausimaksut on jo kesänajalta tapahtumina nimenhuudossa ja... (11 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jääkiekko
Keski Uusimaa: Tuusula Ja Kerava
Ei asetettu
69

KJT 2010 Nimenhuuto.com

Keväällä 2017 perustettu KJT 2010 ikäluokan joukkue. Mahdollisimman monelle, mahdollisimman paljon, mahdollisimman pitkään!

Jukka-Pekk kirjoitti: Sählymailat ja lasit mukaan. (7 päivää sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Jääkiekko
Kerava/Tuusula
Sekajoukkue
72

TuusKi Mustat Nimenhuuto.com

TuusKi Mustat

Mika kirjoitti: Ja seuraava huippuvärväys, Petri Tallus! Avaava pakki. Tervetuloa ryhmään! (23 päivää sitten)

Päivitetty 23 päivää sitten

Jääkiekko
Tuusula
Miehet
34

KJT HARKO Nimenhuuto.com

Vuoro on Hyrylä 1:ssä torstaisin klo 2030-, kesto 1 - 1.5h.

Sami kirjoitti: vielä selvyydeksi eli KAIKKI ovat tervetulleita, koskee jokaista joukkueen pelaajaa! (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Jääkiekko
Tuusula
Miehet
40

KJT08 Nimenhuuto.com

Jaakko kirjoitti: KJT/Kopse osallistuu HESA-CUP turnaukseen, joka pidetään 08-13.07. Pelit ovat pääsääntöisestiu keskellä päivää. Tarkat päivät ja ajat tarkentuvat myöhemmnin. (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jääkiekko
Kerava/Tuusula
Pojat
70

KJT Haukat 06 Nimenhuuto.com

Päivitetty 8 päivää sitten

Jääkiekko
Kerava Tuusula Järvenpää
Sekajoukkue
114

KJT 06 Nimenhuuto.com

Päivitetty 16 päivää sitten

Jääkiekko
Kerava Ja Tuusula
Ei asetettu
67

KJT C-B tytöt - Naiset Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia

Jesse kirjoitti: Tyttökiekkoinfossa käyty materiaali luettavaksi. (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 25 päivää sitten

Jääkiekko
Kerava / Tuusula
Tytöt
38

KJT-Haukat 03 Nimenhuuto.com

Lari kirjoitti: Moro, KJT Hockeyn kauden 2018-2019 viralliset päättäjäiset lähestyy. Päättäjäiset järjestetään keskiviikkona 8.5.2018 kello 17.30 alkaen Keravan jäähallissa. MUUTAMIA HUOMIOITA PÄÄTTÄJÄISISTÄ: - Pelaajat paikalle viimeistään kello 17.20 - Kokoonnutaan samassa paikassa Akatemian kanssa eli joukkue... (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jääkiekko
Järvenpää,Tuusula Ja Kerava
Ei asetettu
40

HC Gallia Nimenhuuto.com

Toni kirjoitti: Jos veskoja (6 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Jääkiekko
Kerava / Tuusula
Miehet
39

Lapasorsat-17 Nimenhuuto.com

Jari kirjoitti: Hei nokkaeläimet, joulua tarjolla mikäs tämmöinne komitmentin taso? Onko osallistuminen parempaa jos siirretään launtaille ja kotikylälle Vestan 'ota minut varovasti' konserttiin. (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 7 kuukautta sitten

Jääkiekko
Tuusula
Miehet
26

KJT E 01 Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Eliaksella kateissa musta Halti-merkkinen tuulitakki Oulun reissulta. Todennäköisesti mennyt jonkun joukkuekaverin kassiin tänään pukukopista lähdettäessä. (Melkein 3 vuotta sitten)

Päivitetty noin 2 vuotta sitten

Jääkiekko
Keski Uusimaa (Kerava Tuusula)
Pojat
50

HC Renters Nimenhuuto.com

Laatu jääkiekkoa joka perjantai...

Petri kirjoitti: Käykääs laittamassa ittenne IN / OUT että voidaan huudella ajoissa lisää pelaajia. (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Jääkiekko
Tuusula
Ei asetettu
97

Tervaskannot Nimenhuuto.com

Tilinumero jäämaksuja varten on FI12 4055 0011 3083 07

Ville kirjoitti: Tervehdys,käsileikkaus tehty keskiviikkona ja kuntouts alkaa. Hauisjänne parin säikeen varassa kiinni värttinäluussa. Nyt kiinnitetty kahden ankkurin avulla uudelleen ja kuulemma pitäisi olla "uutta" vastaava heinä-elokuun vaihteessa. Muuten täsmälleen sama asia tehtiin Ilkka Tulikouran toimesta ... (2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Jääkiekko
Tuusula
Miehet
57

THB - Tusby Hockey Boys Nimenhuuto.com

Nokkala kirjoitti: Tuun suoraan pelistä , katotaan miten kerkeen (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 10 päivää sitten

Jääkiekko
Tuusula
Miehet
22