Jääkiekko Tuusula

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Tuusula ja lajina on jääkiekko, jäkis, lätkä, kiekko ja icehockey. Niitä löytyy yhteensä 23 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, ringette, sähly, sulkapallo, squash, tennis, golf ja yleisurheilu.

Katso lista koko maan jääkiekkojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jääkiekko - Tuusula

Jääkiekko - Tuusula

KJT C02 Nimenhuuto.com

KJT Haukat C (02) on Keski-Uusimaalainen juniorijääkiekkojoukkue joka toimii Keski-Uusimaalla. Joukkue perustettiin v. 2008 ja kesällä 2015 KJT:n ja Haukkojen 02 peliryhmät yhdistivät voimansa yhdeksi ikäluokaksi. Tällä hetkellä ikäluokassa on kaksi peliryhmää: C Liiga ja C Akatemia. KJT C team toimii omana organisaationaan. Toivotamme uudet pelaajat tervetulleiksi joukkueeseen. Pelaamme kauden aikana harjoituspelejä, C-SM ja Mestis karsintasarjaa sekä osallistumme turnauksiin. Joukkuessa on erittäin hyvä henki ja reipas & rehti meno - tervetuloa tutustumaan toimintaamme.

Joukkue etsii pelaajia: KJT Haukat C-joukkue etsii uusia pelaajia kaudelle 2017 - 2018. Pelaamme tule...

Mari kirjoitti: Hei, olen jakanut tänään kaikille harjoituksissa paikalla olleille Liigan pelaajille Kakkutukun myynti esitteen. Tarkoitus olisi että jokainen poika myisi tuotteita n. 15 pakkauksen verran, joukkueessa sen verran pelaajia että tuolla myyntimäärällä pojat tienaisivat tulevan syksyn pelireissukassa... (22 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jääkiekko
Tuusula, Kerava Ja Järvenpää
Ei asetettu
55

KJT HARKU Nimenhuuto.com

KJT HARKU on Tuusula - Kerava seudun syksyllä 2011 aloittanut aikuisten HARrastekiekkojoukkue, jonka päämäärä on KUntoilu. HARKU perustettiin jo vakiintuneen HARKI:n rinnalle kovan kysynnän takia. HARKU:n vakiovuoro on perjantaisin klo 0730-0830 Hyrylä 2:ssa. HARKU on avoin kaikentasoisille aikuisille kiekkoilijoille. Joukkue päättää mahdollisista harkkapeleistä jne. Joukkue rahoittaa itse itsensä omakustannusperiaatteella (jäämaksut). Jos olet kiinnostunut niin ilmoittele itsestäsi nimi, yhteystiedot, kiinnostus, kokemus/vast. niin olemme sinuun yhteydessä. Yhteys = kjtharku@gmail.com KJT:sta ja isoveli HARKI:sta kts http://www.kjthockey.fi/joukkue3922

Joukkue etsii pelaajia: 13.8.2012: TÄYTTÄ ON MUTTA OLE YHTEYDESSÄ VARSINKIN JOS OLET KJT-YHTEISÖSTÄ.(...

Jari kirjoitti: Ilmot!! (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Jääkiekko
Tuusula Kerava Uusimaa
Miehet
53

KJT NAISET AKATEMIA C-TYTÖT Nimenhuuto.com

KJT Naiset Akatemia / C-tytöt toimii Keravalla ja Tuusulassa. Kaudella 2016-2017 KJT Naiset Akatemia-joukkue pelaa naisten Mestis-karsinnassa ja KJT C-tytöt C-tyttöjen SM-sarjassa. Joukkue harjoittelee kahdesti viikossa jäällä elokuusta alkaen (maanantaisin ja perjantaisin) ja toimii KJT naisten SM-sarjajoukkueen välittömässä läheisyydessä. Lisätietoja: www.kjthockey.fi/joukkueet

Joukkue etsii pelaajia: Jos olet C-tyttöikäinen (2001 -02) tai nuorempi pelaaja, tai jo tuon iän ylit...

Jami kirjoitti: Ilmoittakaa IN tai OUT tänään keskiviikkona 17.8. Kello 22:00 mennessä, jotta saadaan täydennettyä rosteri ajoissa. Laittakaa nimenhuutoon sekä viesti/whatsapp mulle 0503072434 Jami (11 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Jääkiekko
Kerava&Tuusula
Naiset
34

TUUSKI HARKI Nimenhuuto.com

(TUUSKI) KJT HARKI on KJT:n aikuisten jääkiekon harrastejoukkue. Etusijalla ovat KJT-yhteistyökumppaneiden valkut, toimihenkilöt ja vanhemmat. Myös vanhat tuuskilaiset sekä muut tuusulalaiset ovat tervetulleita tilan salliessa.Lisätiedot http://www.kjthockey.fi/joukkue3922 **** Tilanne elokuu 2012: Joukkue on täynnä, vain KJT- toimihenkilöitä/vast erityistapauksissa. Kiinnostuksen takia on perustettu KJT HARKU, vieläkin leppoisampi perjantaiaamuisin höntsäävä harraste kunto- joukkue. kts HARKUn oma sivu KJT verkkosivulla http://www.kjthockey.fi/kjtharku

Pressa kirjoitti: HYVÄÄ KESÄÄ! Kiitos Lemmylle & co viikonlopun turnauksesta Jäkessä. Kytken viikkomeilin nyt pois joten reagoikaa kesällä jos viestejä tulee, niissä on asiaa syksystä tms. Palataan uudella inolla elokuussa jäille! Terveiset sateisesta Englannista, Mikko ps. synttärionnittelut HARKI:n Juhikselle el... (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jääkiekko ja Aikuistenharraste
Tuusula
Ei asetettu
37

KJT 2005 Nimenhuuto.com

Joukkueen toiminta käynnistyi maaliskuun lopussa 2012 ja on jatkunut sen jälkeen jääharjoituksilla, harjoituspeleillä, turnauksilla ja sarjapeleillä. Joukkuessa luistelee tällä hetkellä n. 65 pelaajaa.

Joukkue etsii pelaajia: Keravalla ja Tuusulassa 3-4 kertaa viikossa harjoitteleva KJT:n 2005 syntynei...

Mikko kirjoitti: Moro.Alkukesän viimeisissä treeneissä to 15.6 pelataan salibandyä. Kenttä varattuna 17-19 Tuusulasta, urheilupuiston säbähallista. Mukaan maila, sisäpelikengät ja maalivahdeille ainakin maski. Jos riittävästi in niin pidetään turnaus. (18 päivää sitten)

Päivitetty 18 päivää sitten

Jääkiekko
Tuusula, Kerava
Sekajoukkue
94

KJT D-TYTÖT Nimenhuuto.com

KJT:n D-tyttöjen nimenhuuto. Uudet pelaajat tervetulleita!

Joukkue etsii pelaajia: Tervetuloa pelaamaan lätkää KJT:n tyttöjen joukkueisiin! KJT:lla on tyttöjen ...

Niina kirjoitti: Hei, Pelipaidat ja -sukat on palautuneet hyvin. Mikäli on vielä palauttamatta, niin voi tuoda TÄNÄÄN harkkoihin tai ovenkahvaan osoitteeseen Nahkelanmutka 9, Nahkela. KAIKKI palauttavat pelipaidat (nimilaput irrotettuina, pidetään tallessa ensi kautta varten). t. Niina (24 päivää sitten)

Päivitetty 24 päivää sitten

Jääkiekko
Tuusula
Tytöt
18

KJT HARKE Nimenhuuto.com

KJT:n uusin harrasteporukka, joka perustettiin syksyllä 2012. Harkkavuoro klo 21:30-22:45 Keravalla uudessa harjoitushallissa. Lisätiedot KJTHARKE@gmail.com

Jari kirjoitti: Aika paha räkis (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Harrastekiekko
Kerava Tuusula
Ei asetettu
46

KJT00akatemia Nimenhuuto.com

KJT Haukat C00 Akatemia on Keski-Uudellamaalla toimivia vuonna 2000-syntyneiden jääkiekkoilijoiden haastajajoukkue, johon uudet harrastajat ovat tervetulleita mukaan. Kotihallimme on Keravalla, ja pelaajia joukkueella on Tuusulan ja Keravan lisäksi myös Vantaalta ja Järvenpäästä.

Joukkue etsii pelaajia: KJT D00 Team on Keski-Uudellamaalla toimiva vuonna 2000-syntyneiden jääkiekko...

Jani kirjoitti: kinkku pitsa.fi (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Jääkiekko
Tuusula Kerava
Ei asetettu
22

KJT07 Nimenhuuto.com

KJT 07 on Keski-Uusimaalainen juniorijääkiekkojoukkue.

Jesse kirjoitti: Hei Laitoin eilen kaikille sähköpostilla rahastonhoitajien terveiset. Jos sposti ei sinua tavoittanut, laitatko ilmoituksen minulle kirsi.maki-kuhna@kolumbus.fi. KK-maksu on 100 €/kk kesäkuusta alkaen, jos olet maksanut vanhalla summalla, korjaatko mielellään kesäkuun aikana. T:Kirsi ja Linda Mak... (21 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jääkiekko
Keski Uusimaa: Tuusula Ja Kerava
Ei asetettu
89

KJT 2010 Nimenhuuto.com

Keväällä 2017 perustettu KJT G2010 ikäluokan joukkue. Mahdollisimman monelle, mahdollisimman paljon, mahdollisimman pitkään!

Jesse kirjoitti: Moikka. Muutimme valmennuksen kanssa viimeisen jäävuorokerran, peliksi vanhempia vastaan. Kaikilla tulee olla kypärä päässä, jotka jäälle tulevat. Lisäsin touko ja kesäkuulle tapahtumia jokaisen viikon torstaille ja sunnuntaille. Kesätoiminta järjestetään yhdessä muiden ikäluokkien kanssa ja on k... (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Jääkiekko
Kerava/Tuusula
Sekajoukkue
60

KJT HARKO Nimenhuuto.com

Vuoro on Hyrylä 1:ssä torstaisin klo 2030-, kesto 1 - 1.5h.

Sami kirjoitti: noniin, nyt tuli sitten puskista koko vuoden maksut. jos tulitte kesken kauden mukaan talven aikana niin maksakaa vaikka puoliksi toi maksu. ja viestiin vaikka että liityin joukkueeseen vasta joulun jälkeen. (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jääkiekko
Tuusula
Miehet
40

TuusKi Nimenhuuto.com

Kiekkoa Tuusulassa vuodesta 1985 alkaen.

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Jääkiekko
Tuusula
Miehet
34

KJT-Haukat 03 Nimenhuuto.com

Santeri kirjoitti: mukana ke ja to (12 päivää sitten)

Päivitetty noin 5 tuntia sitten

Jääkiekko
Järvenpää,Tuusula Ja Kerava
Ei asetettu
98

KJT08 Nimenhuuto.com

Jaakko kirjoitti: Lisäsin tänne yhden ylimääräisen kesäharjoitteen johon voivat osallistua myös vanhemmat. (11 päivää sitten)

Päivitetty noin 23 tuntia sitten

Jääkiekko
Kerava/Tuusula
Pojat
69

KJT 06 Nimenhuuto.com

Aaron kirjoitti: Syksyn turnaukset lähestyvät ja nyt olisi aika hankkia käsiohjelmaan mainoksia. Yhteistyösopimusta on muokattu niin, että samalla sopimuksella voi hankkia muutenkin tukijoita. Jotta mainokset ehtivät elokuun turnausjulkaisuun, tulee aineiston olla käytettävissä 15.7. mennessä. (14 päivää sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Jääkiekko
Kerava Ja Tuusula
Ei asetettu
74

HC Gallia Nimenhuuto.com

Jarkko kirjoitti: Ajaako Eki nykyään taksia, kun yöllä ollaan töissä eikä treeneissä. (3 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Jääkiekko
Kerava / Tuusula
Miehet
39

Idän Ässät Nimenhuuto.com

Petri kirjoitti: Etsitään huoltajaa Hockey World Classic turnaukseen Helsinkiin 3-6.5. Pelipaikkanme on Vuosaari ja ottelumme on torstaina 10:30 ja 14:00, perjantaina 10:00 ja jatkopelit menestyksen mukaan. Hyvä tyyppi hakusessa joka huolehtii turnauksen aikana joukkueen juoksevista asioista ja katsoo että koppi ... (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Jääkiekko
Järvenpää/Tuusula
Ei asetettu
37

KJT E 01 Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Eliaksella kateissa musta Halti-merkkinen tuulitakki Oulun reissulta. Todennäköisesti mennyt jonkun joukkuekaverin kassiin tänään pukukopista lähdettäessä. (11 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Jääkiekko
Keski Uusimaa (Kerava Tuusula)
Pojat
51

Tervaskannot Nimenhuuto.com

Tilinumero jäämaksuja varten on FI12 4055 0011 3083 07

Martti kirjoitti: Lämpimät onnittelut Vellulle järjestöneuvoksen arvonimestä! -Näkki (9 päivää sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Jääkiekko
Tuusula
Miehet
59

HC Renters Nimenhuuto.com

Laatu jääkiekkoa joka perjantai...

Timo kirjoitti: 19.5. en pääse Vierumäen reissun vuoksi. (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Jääkiekko
Tuusula
Ei asetettu
78

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jääkiekkojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jääkiekko on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.