Jääkiekko Tuusula

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Tuusula ja lajina on jääkiekko, jäkis, lätkä, kiekko ja icehockey. Niitä löytyy yhteensä 23 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, jääkiekko, ringette, sähly, squash, sulkapallo, tennis, aikuistenharraste ja futsal.

Katso lista koko maan jääkiekkojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jääkiekko - Tuusula

Jääkiekko - Tuusula

KJT HARKU Nimenhuuto.com

KJT HARKU on Tuusula - aikuisten HARrastekiekkojoukkue, jonka päämäärä on KUntoilu. HARKU perustettiin jo vakiintuneen HARKI:n rinnalle kovan kysynnän takia. HARKU:n vakiovuoro on perjantaisin klo 0730-0830 Hyrylä 2:ssa. HARKU on avoin kaikentasoisille aikuisille kiekkoilijoille. Joukkue päättää mahdollisista harkkapeleistä jne. Joukkue rahoittaa itse itsensä omakustannusperiaatteella (jäämaksut). Jos olet kiinnostunut niin ilmoittele itsestäsi nimi, yhteystiedot, kiinnostus, kokemus/vast. niin olemme sinuun yhteydessä. Yhteys = jari.leminen@gmail.com

Joukkue etsii pelaajia: 13.8.2012: TÄYTTÄ ON MUTTA OLE YHTEYDESSÄ VARSINKIN JOS OLET KJT-YHTEISÖSTÄ.(...

Jari kirjoitti: Huomioittehan ilmoituksen! (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Jääkiekko
Tuusula Kerava Uusimaa
Miehet
41

KJT NAISET AKATEMIA C-TYTÖT Nimenhuuto.com

KJT Naiset Akatemia / C-tytöt toimii Keravalla ja Tuusulassa. Kaudella 2016-2017 KJT Naiset Akatemia-joukkue pelaa naisten Mestis-karsinnassa ja KJT C-tytöt C-tyttöjen SM-sarjassa. Joukkue harjoittelee kahdesti viikossa jäällä elokuusta alkaen (maanantaisin ja perjantaisin) ja toimii KJT naisten SM-sarjajoukkueen välittömässä läheisyydessä. Lisätietoja: www.kjthockey.fi/joukkueet

Joukkue etsii pelaajia: Jos olet C-tyttöikäinen (2001 -02) tai nuorempi pelaaja, tai jo tuon iän ylit...

Jami kirjoitti: Ilmoittakaa IN tai OUT tänään keskiviikkona 17.8. Kello 22:00 mennessä, jotta saadaan täydennettyä rosteri ajoissa. Laittakaa nimenhuutoon sekä viesti/whatsapp mulle 0503072434 Jami (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jääkiekko
Kerava&Tuusula
Naiset
35

KJT Haukat C Team Nimenhuuto.com

KJT Haukat C Team on joukkue pelaajille, jotka haluavat harrastaa jääkiekkoa aktiivisesti mutta ilman huippu-urheiluun tähtääviä tavoitteita. Syyskaudella 2018-2019 pelaamme C nuorten aluesarjaa. Toimintamme on hyvin järjestettyä ja sitä ohjaavat seuran arvot: pitkäjänteisyys, hauskuus ja osaaminen. Kotihallimme kaudella on Hyrylässä, kesällä harjoittelemme myös Tuusulan Urheilupuistossa Hyrylässä. Pelaajamaksu on elokuusta alkaen 170 €/kk. Touko- ja kesäkuussa maksu on 90€. Lisäksi seuralle (KJT Hockey) maksetaan seuratoimintamaksu 250 €, jonka seura laskuttaa erikseen kahdessa erässä. Kuukausittaisten pelaajamaksujen eräpäivä on kuukauden ensimmäinen pankkipäivä. Tili: FI52 3131 1001 7070 52 . Tervetuloa mukaan!

Kimmo kirjoitti: IN/OUT ilmoittautumiset SU 16.12. peliin viimeistään tiistaina 11.12. jotta voidaan sopia kyydit. Laita kommenttiin tarvitsetko kyytiä tai kuinka monta mahtuu teidän kyydillä. Yhteislähtö Hyrylästä, joukkueella pakettiauto kamoja varten. (1 päivä sitten)

Päivitetty noin 5 tuntia sitten

Jääkiekko
Tuusula
Sekajoukkue
33

TUUSKI HARKI Nimenhuuto.com

(TUUSKI) KJT HARKI on KJT:n aikuisten jääkiekon harrastejoukkue. Etusijalla ovat KJT-yhteistyökumppaneiden valkut, toimihenkilöt ja vanhemmat. Myös vanhat tuuskilaiset sekä muut tuusulalaiset ovat tervetulleita tilan salliessa. **** Tilanne 2018 Joukkue on täynnä, vain KJT- toimihenkilöitä/vast erityistapauksissa. Kiinnostuksen takia on perustettu KJT HARKU, vieläkin leppoisampi perjantaiaamuisin höntsäävä harraste kunto- joukkue sekä HARKE Keravalle tiistai-iltaan, ja HARKO torstai-iltaan. Niissä paremmin tilaa, kts KJT verkkosivulla "Miesten Harrastejoukkueet"

Seppo kirjoitti: Higm. 26,5 (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Jääkiekko ja Aikuistenharraste
Tuusula
Ei asetettu
33

KJT 2005 Nimenhuuto.com

Joukkueen toiminta käynnistyi maaliskuun lopussa 2012 ja on jatkunut sen jälkeen jääharjoituksilla, harjoituspeleillä, turnauksilla ja sarjapeleillä. Joukkuessa luistelee tällä hetkellä 54 pelaajaa.

Joukkue etsii pelaajia: Keravalla ja Tuusulassa 3-4 kertaa viikossa harjoitteleva KJT:n 2005 syntynei...

Veeti kirjoitti: Koulua neljään, jälkimmäiselle jäälle (Noin 22 tuntia sitten)

Päivitetty noin tunti sitten

Jääkiekko
Tuusula, Kerava
Sekajoukkue
81

KJT HARKE Nimenhuuto.com

KJT:n harrasteporukka, joka perustettiin syksyllä 2012. Harkkavuoro klo 21:15-22:30 Keravalla uudessa harjoitushallissa. Lisätiedot jari.leminen@gmail.com

Antti kirjoitti: Torstaina jälleen muutama paikka vapaana Kerava 1 klo 21:30-23:45 kun viiskymppiset sarjapelissä. Veskarit molemmissa päissä (28 päivää sitten)

Päivitetty 28 päivää sitten

Harrastekiekko
Kerava Tuusula
Miehet
45

KJT07 Nimenhuuto.com

KJT 07 on Keski-Uusimaalainen juniorijääkiekkojoukkue.

Santeri kirjoitti: Huomioikaa maanantain uusi harjoitusaika, joka on tästä eteenpäin klo. 18:15 - 20:15. (Noin 24 tuntia sitten)

Päivitetty noin tunti sitten

Jääkiekko
Keski Uusimaa: Tuusula Ja Kerava
Ei asetettu
74

KJT 2010 Nimenhuuto.com

Keväällä 2017 perustettu KJT 2010 ikäluokan joukkue. Mahdollisimman monelle, mahdollisimman paljon, mahdollisimman pitkään!

Jukka-Pekk kirjoitti: Pelitapahtuman ilmoittautuminen on avoin kaikille, mutta valmennus nimeää pelaavan kokoonpanon. Toivotaan pikaista ilmoittautumista IN/OUT. (11 päivää sitten)

Päivitetty noin 4 tuntia sitten

Jääkiekko
Kerava/Tuusula
Sekajoukkue
69

TuusKi Mustat Nimenhuuto.com

TuusKi Mustat

Tomi kirjoitti: Maanantain kotipeliin tarvitaan toimitsijat. Harkkajäsenet, puolisairaat pelijäsenet sekä muut innokkaat kättä pystyyn ja nimi in nimenhuutoon... (10 päivää sitten)

Päivitetty 10 päivää sitten

Jääkiekko
Tuusula
Miehet
34

KJT HARKO Nimenhuuto.com

Vuoro on Hyrylä 1:ssä torstaisin klo 2030-, kesto 1 - 1.5h.

Seppo kirjoitti: Huomio maalivahdit! Onko niin, että teille kuuluu soittaa ja pyytää erikseen treeneihin. Nimenhuudon tarkoitus on, että jokainen (koskee myös maalivahteja) merkitsee itsensä IN tai out, sen mukaan onko käytettävissä vai ei. Ilmoittautukaa! Silloin tiedämme tuleeko meidän kutsua varamokkeja teidän... (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Jääkiekko
Tuusula
Miehet
37

KJT08 Nimenhuuto.com

Patrik kirjoitti: Patulla jäänyt la peliin toinen lätkähanska. Mahtoiko joku poimia talteen? (Noin 9 tuntia sitten)

Päivitetty 7 minuuttia sitten

Jääkiekko
Kerava/Tuusula
Pojat
74

KJT-Haukat 03 Nimenhuuto.com

Anne kirjoitti: Hei, tässä 25.11. Oulun pelireissun kustannukset: lennot, Norwegian 2050,57 majoitus (varusteiden kuljettaja) 125 ruoka 1 Neste Maikkula 213,20 ruoka 2 Neste Maikkula 267,30 eväät K-Citymarket Raksila 115,78 eväät Sale Raksila 18,80 bussi Oulussa 250 yhteensä 3040,65, 18 pelaajaa -> 168,93 eur pe... (Noin tunti sitten)

Päivitetty noin tunti sitten

Jääkiekko
Järvenpää,Tuusula Ja Kerava
Ei asetettu
45

KJT C-B tytöt Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia

Kai kirjoitti: Iltaa, Löytyisikö tähän peliin vapaaehtoisia toimitsijoita? Olemme tilanneet peliin tuomarit, joten pelaamme ns. normaalin harjoituspelin. Ilmoittautumiset omatoimisesti seuraaviin tehtäviin: Kuulutus Kello Kirjuri Jäähy x 2 (4 päivää sitten)

Päivitetty noin 19 tuntia sitten

Jääkiekko
Kerava / Tuusula
Tytöt
29

KJT 06 Nimenhuuto.com

Maarit kirjoitti: Esityslistalla mm. kauden budjetti, valmennuksen katsaus , seuran tyytyväisyyskyselyn tulokset, Ivanovin leirin joukkueen osuuden suunnittelu, muu varainhankinta, päätös mahdollisesta ulkomaan turnausmatkasta ja muut mahdolliset asiat. (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jääkiekko
Kerava Ja Tuusula
Ei asetettu
70

Lapasorsat-17 Nimenhuuto.com

Jari kirjoitti: Hei nokkaeläimet, joulua tarjolla mikäs tämmöinne komitmentin taso? Onko osallistuminen parempaa jos siirretään launtaille ja kotikylälle Vestan 'ota minut varovasti' konserttiin. (28 päivää sitten)

Päivitetty 28 päivää sitten

Jääkiekko
Tuusula
Miehet
26

Idän Ässät Nimenhuuto.com

Petri kirjoitti: Kausimaksu infoa. Kauden 2018-2019 kausimaksu on 440 euroa (sisältää 15 euron jäsenmaksun). Kausimaksun voi maksaa kerralla tai erissä, syyskausi 31.10.2018 (220 euroa) ja kevätkausi 28.2.2018 (220 euroa). Mikäli maksueriin / eräpäiviin tulee muutoksia tai tarvitset kausimaksusta laskun, niin ilm... (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Jääkiekko
Järvenpää/Tuusula
Ei asetettu
36

HC Gallia Nimenhuuto.com

Mikko kirjoitti: 28.12.2017 Tapahtuma Täynnä! EI enää ilmottaumisia (12 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Jääkiekko
Kerava / Tuusula
Miehet
39

KJT E 01 Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Eliaksella kateissa musta Halti-merkkinen tuulitakki Oulun reissulta. Todennäköisesti mennyt jonkun joukkuekaverin kassiin tänään pukukopista lähdettäessä. (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jääkiekko
Keski Uusimaa (Kerava Tuusula)
Pojat
51

HC Renters Nimenhuuto.com

Laatu jääkiekkoa joka perjantai...

Matti kirjoitti: Mä tuun jos pääsen perjantaina aikasemmin eikä oo halukkaita (5 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Jääkiekko
Tuusula
Ei asetettu
91

Tervaskannot Nimenhuuto.com

Tilinumero jäämaksuja varten on FI12 4055 0011 3083 07

Ilkka kirjoitti: Terveiset sairastuvalta: Tulee pitkä toipilasaika, joten tavataan taas ensi syxynä. Oheisen kortin myötä hyvää joulua kaikille tervaskannoille. (7 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Jääkiekko
Tuusula
Miehet
60