Jääkiekko Tuusula

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Tuusula ja lajina on jääkiekko, jäkis, lätkä, kiekko ja icehockey. Niitä löytyy yhteensä 25 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, ringette, sähly, sulkapallo, tennis, squash, yleisurheilu ja aikuistenharraste.

Katso lista koko maan jääkiekkojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jääkiekko - Tuusula

Jääkiekko - Tuusula

KJT C02 Nimenhuuto.com

KJT Haukat C on Keski-Uusimaalainen juniorijääkiekkojoukkue joka toimii Keski-Uusimaalla. Joukkue perustettiin v. 2008 ja kesällä 2015 KJT:n ja Haukkojen 02 peliryhmät yhdistivät voimansa yhdeksi ikäluokaksi. Tällä hetkellä ikäluokassa on kaksi peliryhmää: C Liiga ja C Akatemia. KJT C team toimii omana organisaationaan. Toivotamme uudet pelaajat tervetulleiksi joukkueeseen. Pelaamme kauden aikana harjoituspelejä, C-SM ja Mestis karsintasarjaa sekä osallistumme turnauksiin. Joukkuessa on erittäin hyvä henki ja reipas & rehti meno - tervetuloa tutustumaan toimintaamme.

Joukkue etsii pelaajia: KJT Haukat C-joukkue etsii uusia pelaajia kaudelle 2017 - 2018. Pelaamme tule...

Lauri kirjoitti: terve - mailakaapista oli muutama maila kadoksissa. ainakin yksi right puolen pama. tsekatkaa onko ylimääräisiä mailoja kotona ja ilmoitelkaa jos löytyy. (6 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Jääkiekko
Tuusula, Kerava Ja Järvenpää
Ei asetettu
56

KJT HARKU Nimenhuuto.com

KJT HARKU on Tuusula - Kerava seudun syksyllä 2011 aloittanut aikuisten HARrastekiekkojoukkue, jonka päämäärä on KUntoilu. HARKU perustettiin jo vakiintuneen HARKI:n rinnalle kovan kysynnän takia. HARKU:n vakiovuoro on perjantaisin klo 0730-0830 Hyrylä 2:ssa. HARKU on avoin kaikentasoisille aikuisille kiekkoilijoille. Joukkue päättää mahdollisista harkkapeleistä jne. Joukkue rahoittaa itse itsensä omakustannusperiaatteella (jäämaksut). Jos olet kiinnostunut niin ilmoittele itsestäsi nimi, yhteystiedot, kiinnostus, kokemus/vast. niin olemme sinuun yhteydessä. Yhteys = kjtharku@gmail.com KJT:sta ja isoveli HARKI:sta kts http://www.kjthockey.fi/joukkue3922

Joukkue etsii pelaajia: 13.8.2012: TÄYTTÄ ON MUTTA OLE YHTEYDESSÄ VARSINKIN JOS OLET KJT-YHTEISÖSTÄ.(...

Jari kirjoitti: Huomenta herrat, KJT:n maksunvalvonta oli yhteydessä. Jäsenmaksun eräpäivä oli ja meni 29.9.2017. Jäsenmaksu on osa sopimusta jolla saamme jäätä harrastetoiminnallemme. Toivon että suoritatte maksun ensitilassa, ilmoittamalle itsenne in tälle kaudelle sitouduitte sovittuihin maksuihin. T:Lemmy (19 päivää sitten)

Päivitetty 19 päivää sitten

Jääkiekko
Tuusula Kerava Uusimaa
Miehet
35

KJT NAISET AKATEMIA C-TYTÖT Nimenhuuto.com

KJT Naiset Akatemia / C-tytöt toimii Keravalla ja Tuusulassa. Kaudella 2016-2017 KJT Naiset Akatemia-joukkue pelaa naisten Mestis-karsinnassa ja KJT C-tytöt C-tyttöjen SM-sarjassa. Joukkue harjoittelee kahdesti viikossa jäällä elokuusta alkaen (maanantaisin ja perjantaisin) ja toimii KJT naisten SM-sarjajoukkueen välittömässä läheisyydessä. Lisätietoja: www.kjthockey.fi/joukkueet

Joukkue etsii pelaajia: Jos olet C-tyttöikäinen (2001 -02) tai nuorempi pelaaja, tai jo tuon iän ylit...

Jami kirjoitti: Ilmoittakaa IN tai OUT tänään keskiviikkona 17.8. Kello 22:00 mennessä, jotta saadaan täydennettyä rosteri ajoissa. Laittakaa nimenhuutoon sekä viesti/whatsapp mulle 0503072434 Jami (Vuosi sitten)

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Jääkiekko
Kerava&Tuusula
Naiset
34

TUUSKI HARKI Nimenhuuto.com

(TUUSKI) KJT HARKI on KJT:n aikuisten jääkiekon harrastejoukkue. Etusijalla ovat KJT-yhteistyökumppaneiden valkut, toimihenkilöt ja vanhemmat. Myös vanhat tuuskilaiset sekä muut tuusulalaiset ovat tervetulleita tilan salliessa. **** Tilanne elokuu 2017: Joukkue on täynnä, vain KJT- toimihenkilöitä/vast erityistapauksissa. Kiinnostuksen takia on perustettu KJT HARKU, vieläkin leppoisampi perjantaiaamuisin höntsäävä harraste kunto- joukkue. kts HARKUn oma sivu KJT verkkosivulla

Juha kirjoitti: OUT loppuvuoden peleistä/treeneistä, nilkka murtui viime tiistain jäillä. Back in business arvio 2/2018. (8 päivää sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Jääkiekko ja Aikuistenharraste
Tuusula
Ei asetettu
38

KJT 2005 Nimenhuuto.com

Joukkueen toiminta käynnistyi maaliskuun lopussa 2012 ja on jatkunut sen jälkeen jääharjoituksilla, harjoituspeleillä, turnauksilla ja sarjapeleillä. Joukkuessa luistelee tällä hetkellä n. 65 pelaajaa.

Joukkue etsii pelaajia: Keravalla ja Tuusulassa 3-4 kertaa viikossa harjoitteleva KJT:n 2005 syntynei...

Markku kirjoitti: Moi, Hyrylä kakkosen kahviosta löytyi CCM-takki jossa brodeerattuna Helminen, takin koko XS. Mietin vaan että olisko Rikun takki hukassa. (8 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jääkiekko
Tuusula, Kerava
Sekajoukkue
79

KJT HARKE Nimenhuuto.com

KJT:n uusin harrasteporukka, joka perustettiin syksyllä 2012. Harkkavuoro klo 21:30-22:45 Keravalla uudessa harjoitushallissa. Lisätiedot KJTHARKE@gmail.com

Markku kirjoitti: Moi, tänään olis yhdelle veskarille ja muutamalle kenttäpelaajalle tilaa HC HaMan vuorolla klo 18:30-20:00 Ker2. Laita viesti 0405268438 jos ehdit mukaan. (8 päivää sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Harrastekiekko
Kerava Tuusula
Ei asetettu
34

KJT00akatemia Nimenhuuto.com

KJT Haukat C00 Akatemia on Keski-Uudellamaalla toimivia vuonna 2000-syntyneiden jääkiekkoilijoiden haastajajoukkue, johon uudet harrastajat ovat tervetulleita mukaan. Kotihallimme on Keravalla, ja pelaajia joukkueella on Tuusulan ja Keravan lisäksi myös Vantaalta ja Järvenpäästä.

Joukkue etsii pelaajia: KJT D00 Team on Keski-Uudellamaalla toimiva vuonna 2000-syntyneiden jääkiekko...

Jani kirjoitti: kinkku pitsa.fi (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jääkiekko
Tuusula Kerava
Ei asetettu
21

KJT 2010 Nimenhuuto.com

Keväällä 2017 perustettu KJT G2010 ikäluokan joukkue. Mahdollisimman monelle, mahdollisimman paljon, mahdollisimman pitkään!

Martta kirjoitti: Hei, onkohan kukaan menossa KJT syysloman leirille? 16-18.10? t.Martta (21 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jääkiekko
Kerava/Tuusula
Sekajoukkue
65

KJT HARKO Nimenhuuto.com

Vuoro on Hyrylä 1:ssä torstaisin klo 2030-, kesto 1 - 1.5h.

Sami kirjoitti: noniin tänään onkin niin huonosti porukkaa in niin parempi jättää treenit välistä. näillä näkymin 0 veskaria tulossa (4 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jääkiekko
Tuusula
Miehet
32

KJT07 Nimenhuuto.com

KJT 07 on Keski-Uusimaalainen juniorijääkiekkojoukkue.

Jukka-Pekk kirjoitti: Tehkääpä inventaario sinne lapsen pelikassiin. Huollolle on tullut kyselyitä kadonneista varusteista. Koppeihin tapahtuman jälkeen jääneet tavarat on kerätty huollon puolesta talteen, mutta vieruskaverin kassiin eksyneitä ei kukaan huomaa, Jos kassista löytyy sinne kuulumatonta, niin toimitelkaa ... (13 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Jääkiekko
Keski Uusimaa: Tuusula Ja Kerava
Ei asetettu
82

TuusKi Nimenhuuto.com

Kiekkoa Tuusulassa vuodesta 1985 alkaen.

Päivitetty 8 päivää sitten

Jääkiekko
Tuusula
Miehet
30

KJT08 Nimenhuuto.com

Jaakko kirjoitti: Maalivahti ilmottautuminen! Kaikki jotka haluavat taas käydä kokeilemassa maalivahdin hommaa niin ilmottautukaa tähän ketjuun. (Ne kenellä on omat kamat älkää ilmottautuko tähän. Teille tulee oma kierrätysjärjestys) Muistakaa myös seuran tarjoama maalivahtijää, siellä saa varmasti hyvää oppia. (Noin 11 tuntia sitten)

Päivitetty noin 10 tuntia sitten

Jääkiekko
Kerava/Tuusula
Pojat
66

KJT-Haukat 03 Nimenhuuto.com

Oiva kirjoitti: Pahoittelut valmennukselle, että OUT jäi ilman komenttia. Oivan poissaolo treeneistä johtui minun itsekkäästä päätöksestä. Ikävä tietty, että poika saa seuraamukset. Hyvä tietää jatkossa käytäntö. T. Nina Koivuniemi (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jääkiekko
Järvenpää,Tuusula Ja Kerava
Ei asetettu
93

HC Gallia Nimenhuuto.com

Jani kirjoitti: Jos saan kyydin hallille.. (5 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Jääkiekko
Kerava / Tuusula
Miehet
44

KJT D-TYTÖT Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia

Nia kirjoitti: moi, ekat etelän tyttöjen taitojäät näkyy olevan 31.10 kisakalliossa. https://tapahtumat-finhockey-fi.pwire.fi/etela/etela-tyttojen-taitojaa-31.10-kisakallio/ -Rami- (7 päivää sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Jääkiekko
Kerava / Tuusula
Tytöt
31

KJT 06 Nimenhuuto.com

Päivitetty 11 päivää sitten

Jääkiekko
Kerava Ja Tuusula
Ei asetettu
76

Lapasorsat-17 Nimenhuuto.com

Tomppa kirjoitti: Varalla...lento Singaporeen klo 23:30 (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 16 päivää sitten

Jääkiekko
Tuusula
Miehet
21

Idän Ässät Nimenhuuto.com

Petri kirjoitti: Haukat Uusi Vanhis liiga Säännöt 2017-2018 Vakuutukset: Kaikkien pelaajien tulee hankkia jääkiekkoliiton pelipassi. Jokaisella pelaajalla tulee olla vakuutus pelaamista varten. Joukkueiden tulee toimittaa pelaajalistat elokuun loppuun mennessä järjestäjälle. Järjestäjä tarkistaa pelipassien tilan... (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Jääkiekko
Järvenpää/Tuusula
Ei asetettu
32

KJT E 01 Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Eliaksella kateissa musta Halti-merkkinen tuulitakki Oulun reissulta. Todennäköisesti mennyt jonkun joukkuekaverin kassiin tänään pukukopista lähdettäessä. (Vuosi sitten)

Päivitetty 7 kuukautta sitten

Jääkiekko
Keski Uusimaa (Kerava Tuusula)
Pojat
51

Tervaskannot Nimenhuuto.com

Tilinumero jäämaksuja varten on FI12 4055 0011 3083 07

Sauli kirjoitti: Tikkurilassa tiukka ja reilu vääntö, isännille 4-3. Taktiikkamme perustui oman pään tarkkaan pelaamiseen, josta siis pitivät huolen Pekka maalissa ja puolustavat ja hyvin avanneet pakit, kaksi Timoa sekä Esa ja tietenkin Rynski! Varsinkin ensimmäinen erä oli meiltä hockeyta hyvine hyökkäyksiin lä... (17 päivää sitten)

Päivitetty 17 päivää sitten

Jääkiekko
Tuusula
Miehet
59

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jääkiekkojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jääkiekko on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.