Jääkiekko Tuusula

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Tuusula ja lajina on jääkiekko, jäkis, lätkä, kiekko ja icehockey. Niitä löytyy yhteensä 23 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, ringette, sähly, sulkapallo, squash, tennis, golf ja yleisurheilu.

Katso lista koko maan jääkiekkojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jääkiekko - Tuusula

Jääkiekko - Tuusula

KJT C02 Nimenhuuto.com

KJT Haukat C on Keski-Uusimaalainen juniorijääkiekkojoukkue joka toimii Keski-Uusimaalla. Joukkue perustettiin v. 2008 ja kesällä 2015 KJT:n ja Haukkojen 02 peliryhmät yhdistivät voimansa yhdeksi ikäluokaksi. Tällä hetkellä ikäluokassa on kaksi peliryhmää: C Liiga ja C Akatemia. KJT C team toimii omana organisaationaan. Toivotamme uudet pelaajat tervetulleiksi joukkueeseen. Pelaamme kauden aikana harjoituspelejä, C-SM ja Mestis karsintasarjaa sekä osallistumme turnauksiin. Joukkuessa on erittäin hyvä henki ja reipas & rehti meno - tervetuloa tutustumaan toimintaamme.

Joukkue etsii pelaajia: KJT Haukat C-joukkue etsii uusia pelaajia kaudelle 2017 - 2018. Pelaamme tule...

Elias kirjoitti: HI We are unable to come in training today. Sorry I just notice the letter. (11 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jääkiekko
Tuusula, Kerava Ja Järvenpää
Ei asetettu
55

KJT HARKU Nimenhuuto.com

KJT HARKU on Tuusula - Kerava seudun syksyllä 2011 aloittanut aikuisten HARrastekiekkojoukkue, jonka päämäärä on KUntoilu. HARKU perustettiin jo vakiintuneen HARKI:n rinnalle kovan kysynnän takia. HARKU:n vakiovuoro on perjantaisin klo 0730-0830 Hyrylä 2:ssa. HARKU on avoin kaikentasoisille aikuisille kiekkoilijoille. Joukkue päättää mahdollisista harkkapeleistä jne. Joukkue rahoittaa itse itsensä omakustannusperiaatteella (jäämaksut). Jos olet kiinnostunut niin ilmoittele itsestäsi nimi, yhteystiedot, kiinnostus, kokemus/vast. niin olemme sinuun yhteydessä. Yhteys = kjtharku@gmail.com KJT:sta ja isoveli HARKI:sta kts http://www.kjthockey.fi/joukkue3922

Joukkue etsii pelaajia: 13.8.2012: TÄYTTÄ ON MUTTA OLE YHTEYDESSÄ VARSINKIN JOS OLET KJT-YHTEISÖSTÄ.(...

Jari kirjoitti: Ilmot oikeesti kuntoon ajoissa (5 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Jääkiekko
Tuusula Kerava Uusimaa
Miehet
54

KJT NAISET AKATEMIA C-TYTÖT Nimenhuuto.com

KJT Naiset Akatemia / C-tytöt toimii Keravalla ja Tuusulassa. Kaudella 2016-2017 KJT Naiset Akatemia-joukkue pelaa naisten Mestis-karsinnassa ja KJT C-tytöt C-tyttöjen SM-sarjassa. Joukkue harjoittelee kahdesti viikossa jäällä elokuusta alkaen (maanantaisin ja perjantaisin) ja toimii KJT naisten SM-sarjajoukkueen välittömässä läheisyydessä. Lisätietoja: www.kjthockey.fi/joukkueet

Joukkue etsii pelaajia: Jos olet C-tyttöikäinen (2001 -02) tai nuorempi pelaaja, tai jo tuon iän ylit...

Jami kirjoitti: Ilmoittakaa IN tai OUT tänään keskiviikkona 17.8. Kello 22:00 mennessä, jotta saadaan täydennettyä rosteri ajoissa. Laittakaa nimenhuutoon sekä viesti/whatsapp mulle 0503072434 Jami (Vuosi sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Jääkiekko
Kerava&Tuusula
Naiset
34

TUUSKI HARKI Nimenhuuto.com

(TUUSKI) KJT HARKI on KJT:n aikuisten jääkiekon harrastejoukkue. Etusijalla ovat KJT-yhteistyökumppaneiden valkut, toimihenkilöt ja vanhemmat. Myös vanhat tuuskilaiset sekä muut tuusulalaiset ovat tervetulleita tilan salliessa. **** Tilanne elokuu 2017: Joukkue on täynnä, vain KJT- toimihenkilöitä/vast erityistapauksissa. Kiinnostuksen takia on perustettu KJT HARKU, vieläkin leppoisampi perjantaiaamuisin höntsäävä harraste kunto- joukkue. kts HARKUn oma sivu KJT verkkosivulla

Toni kirjoitti: Moi. Olen varannut mankeliaitasta pöydän klo 2030. Siellä on keittiö avoinna klo 22.00, joten tilaus onnistuu paikanpäällä.(Jokainen voi varmasti nopeuttaakseen tilausta katsoa etukäteen nettisivuilta sopivan safkan (23 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Jääkiekko ja Aikuistenharraste
Tuusula
Ei asetettu
37

KJT 2005 Nimenhuuto.com

Joukkueen toiminta käynnistyi maaliskuun lopussa 2012 ja on jatkunut sen jälkeen jääharjoituksilla, harjoituspeleillä, turnauksilla ja sarjapeleillä. Joukkuessa luistelee tällä hetkellä n. 65 pelaajaa.

Joukkue etsii pelaajia: Keravalla ja Tuusulassa 3-4 kertaa viikossa harjoitteleva KJT:n 2005 syntynei...

Mikko kirjoitti: Moro la 19.8 Kjt Blue, pelipaikka vaihtunut. On Myllypuro ei Paloheinä. Aika ja vastus sama. Eli Myllypuro 12:15-13:45, paikalla 11:15 (4 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jääkiekko
Tuusula, Kerava
Sekajoukkue
79

KJT HARKE Nimenhuuto.com

KJT:n uusin harrasteporukka, joka perustettiin syksyllä 2012. Harkkavuoro klo 21:30-22:45 Keravalla uudessa harjoitushallissa. Lisätiedot KJTHARKE@gmail.com

Jari kirjoitti: Ilmot! (5 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Harrastekiekko
Kerava Tuusula
Ei asetettu
47

KJT D-TYTÖT Nimenhuuto.com

KJT:n D-tyttöjen nimenhuuto. Uudet pelaajat tervetulleita!

Joukkue etsii pelaajia: Tervetuloa pelaamaan lätkää KJT:n tyttöjen joukkueisiin! KJT:lla on tyttöjen ...

Niina kirjoitti: Hei, Pelipaidat ja -sukat on palautuneet hyvin. Mikäli on vielä palauttamatta, niin voi tuoda TÄNÄÄN harkkoihin tai ovenkahvaan osoitteeseen Nahkelanmutka 9, Nahkela. KAIKKI palauttavat pelipaidat (nimilaput irrotettuina, pidetään tallessa ensi kautta varten). t. Niina (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Jääkiekko
Tuusula
Tytöt
18

KJT00akatemia Nimenhuuto.com

KJT Haukat C00 Akatemia on Keski-Uudellamaalla toimivia vuonna 2000-syntyneiden jääkiekkoilijoiden haastajajoukkue, johon uudet harrastajat ovat tervetulleita mukaan. Kotihallimme on Keravalla, ja pelaajia joukkueella on Tuusulan ja Keravan lisäksi myös Vantaalta ja Järvenpäästä.

Joukkue etsii pelaajia: KJT D00 Team on Keski-Uudellamaalla toimiva vuonna 2000-syntyneiden jääkiekko...

Jani kirjoitti: kinkku pitsa.fi (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jääkiekko
Tuusula Kerava
Ei asetettu
22

KJT 2010 Nimenhuuto.com

Keväällä 2017 perustettu KJT G2010 ikäluokan joukkue. Mahdollisimman monelle, mahdollisimman paljon, mahdollisimman pitkään!

Martta kirjoitti: VAIHTUNUT HANSKA Hei, Martan kassista löytyi tänään aamulla 9" oikean käden Bauer s170. Kadoksissa on vasemman käden 10" Reebok, jossa lukee jossain kohtaa Martta tai M.Niemi tjms. Jos viitsisit tarkistaa hanskat (hanska vaihtunut torstain 17.8.2017 harkoissa) ja ilmoittaa löytyykö. Bauerin saa e... (Noin 6 tuntia sitten)

Päivitetty noin tunti sitten

Jääkiekko
Kerava/Tuusula
Sekajoukkue
63

KJT HARKO Nimenhuuto.com

Vuoro on Hyrylä 1:ssä torstaisin klo 2030-, kesto 1 - 1.5h.

Timo kirjoitti: Mulla kaveri mukana.. (8 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jääkiekko
Tuusula
Miehet
41

KJT07 Nimenhuuto.com

KJT 07 on Keski-Uusimaalainen juniorijääkiekkojoukkue.

Jesse kirjoitti: Moikka! Olen sopinut Keravan jäähallin henkilökunnan kanssa, että perjantaisin, kun teillä on aikainen klo 16.00 vuoro on teidän vanhempien mahdollista viedä aamulla klo 7.00 alkaen lasten varusteet jäähallille koppiin, jos lapsenne pääsee esimerkiksi kulkemaan pyörällä harjoituksiin. Mikäli viet... (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jääkiekko
Keski Uusimaa: Tuusula Ja Kerava
Ei asetettu
83

TuusKi Nimenhuuto.com

Kiekkoa Tuusulassa vuodesta 1985 alkaen.

Tomi kirjoitti: Moi, Osa pelaajista on jo kausimaksuja maksanut ja meille muille muistutuksena, että tässä kuussa (31.8.2017) siis ensimmäinen eräpäivä kausimaksuista: - Harkkajäsenet 210 €, tämä siis koko kauden maksu - Maalivahdit 175 €, tämä myös koko kauden maksu - Pelijäsenet 210 €, tämä on ensimmäinen erä ... (12 päivää sitten)

Päivitetty 12 päivää sitten

Jääkiekko
Tuusula
Miehet
32

KJT-Haukat 03 Nimenhuuto.com

Lasse kirjoitti: Toimitsijat whiten pelissä sunnuntaina Ahlfors, Hollsten, Viitaluoma, Matilainen (Noin 6 tuntia sitten)

Päivitetty noin 3 tuntia sitten

Jääkiekko
Järvenpää,Tuusula Ja Kerava
Ei asetettu
97

KJT08 Nimenhuuto.com

Marianne kirjoitti: Saamme tänään Warriorin uudet seura-asut sovitukseen ja sovitukset jatkuvat vielä maanantain harkoissa. Tämän jälkeen sovituksia voi tehdä seurapäivillä (26.-27.8.). Vanhoista CCM:n asuista poiketen nyt voidaan valita takki ja housut erikseen, joten tarvittaessa ne voivat olla eri kokoa. Tuon har... (1 päivä sitten)

Päivitetty noin 6 tuntia sitten

Jääkiekko
Kerava/Tuusula
Pojat
69

HC Gallia Nimenhuuto.com

Jarkko kirjoitti: Ajaako Eki nykyään taksia, kun yöllä ollaan töissä eikä treeneissä. (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jääkiekko
Kerava / Tuusula
Miehet
39

KJT 06 Nimenhuuto.com

Aaron kirjoitti: Syksyn turnaukset lähestyvät ja nyt olisi aika hankkia käsiohjelmaan mainoksia. Yhteistyösopimusta on muokattu niin, että samalla sopimuksella voi hankkia muutenkin tukijoita. Jotta mainokset ehtivät elokuun turnausjulkaisuun, tulee aineiston olla käytettävissä 15.7. mennessä. (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jääkiekko
Kerava Ja Tuusula
Ei asetettu
74

Idän Ässät Nimenhuuto.com

Petri kirjoitti: Alkavalle kaudelle on tarkoitus hommata uudet pelipaidat ja tästä asiasta on käyty keskustelua Whatsapissa. Kaikilta en ole kommentteja saanut (lähinnä pelinumeroa) ja mikäli oman numeron haluaa, niin siitä kannattaa olla yhteyksissä minuun. Kerätään kaikilta vanhat pelipaidat pois (kenellä niitä... (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jääkiekko
Järvenpää/Tuusula
Ei asetettu
33

KJT E 01 Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Eliaksella kateissa musta Halti-merkkinen tuulitakki Oulun reissulta. Todennäköisesti mennyt jonkun joukkuekaverin kassiin tänään pukukopista lähdettäessä. (Vuosi sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Jääkiekko
Keski Uusimaa (Kerava Tuusula)
Pojat
51

Tervaskannot Nimenhuuto.com

Tilinumero jäämaksuja varten on FI12 4055 0011 3083 07

Timo kirjoitti: Edellisessä viestissä oli ristiriitaista tietoa. Shakersin jäät ovat siis tänään, eikä sitä kymppiäkään tarvitse ottaa mukaan. (2 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jääkiekko
Tuusula
Miehet
60

HC Renters Nimenhuuto.com

Laatu jääkiekkoa joka perjantai...

Jani kirjoitti: Kausi starttailee taas elokuussa, joten nyt jokainen voisi tarkistaa, että kausimaksut on suoritettu kokonaisuudessaan kaudesta 16-17. Mikäli, et ole aivan varma maksuista, autan asiassa mielellään. Muutamalta vielä puuttuu maksut, joten nämä henkilöt hoitakaa maksut kuntoon mahdollisimman pian. ... (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jääkiekko
Tuusula
Ei asetettu
79

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jääkiekkojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jääkiekko on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.