Jääkiekko Tuusula

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Tuusula ja lajina on jääkiekko, jäkis, lätkä, kiekko ja icehockey. Niitä löytyy yhteensä 22 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, jääkiekko, ringette, squash, sulkapallo, sähly, tennis, nyrkkeily ja aikuistenharraste.

Katso lista koko maan jääkiekkojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

KJT HARKU Nimenhuuto.com

KJT HARKU on Tuusula - aikuisten HARrastekiekkojoukkue, jonka päämäärä on KUntoilu. HARKU perustettiin jo vakiintuneen HARKI:n rinnalle kovan kysynnän takia. HARKU:n vakiovuoro on perjantaisin klo 0730-0830 Hyrylä 2:ssa. HARKU on avoin kaikentasoisille aikuisille kiekkoilijoille. Joukkue päättää mahdollisista harkkapeleistä jne. Joukkue rahoittaa itse itsensä omakustannusperiaatteella (jäämaksut). Jos olet kiinnostunut niin ilmoittele itsestäsi nimi, yhteystiedot, kiinnostus, kokemus/vast. niin olemme sinuun yhteydessä. Yhteys = jari.leminen@gmail.com

Joukkue etsii pelaajia: 13.8.2012: TÄYTTÄ ON MUTTA OLE YHTEYDESSÄ VARSINKIN JOS OLET KJT-YHTEISÖSTÄ.(...

Antti kirjoitti: Mun ääni Hyr 2:lle (8 kuukautta sitten)

Päivitetty 8 kuukautta sitten

Jääkiekko
Tuusula Kerava Uusimaa
Miehet
40

KJT NAISET AKATEMIA C-TYTÖT Nimenhuuto.com

KJT Naiset Akatemia / C-tytöt toimii Keravalla ja Tuusulassa. Kaudella 2016-2017 KJT Naiset Akatemia-joukkue pelaa naisten Mestis-karsinnassa ja KJT C-tytöt C-tyttöjen SM-sarjassa. Joukkue harjoittelee kahdesti viikossa jäällä elokuusta alkaen (maanantaisin ja perjantaisin) ja toimii KJT naisten SM-sarjajoukkueen välittömässä läheisyydessä. Lisätietoja: www.kjthockey.fi/joukkueet

Joukkue etsii pelaajia: Jos olet C-tyttöikäinen (2001 -02) tai nuorempi pelaaja, tai jo tuon iän ylit...

Jami kirjoitti: Ilmoittakaa IN tai OUT tänään keskiviikkona 17.8. Kello 22:00 mennessä, jotta saadaan täydennettyä rosteri ajoissa. Laittakaa nimenhuutoon sekä viesti/whatsapp mulle 0503072434 Jami (Yli 3 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 3 vuotta sitten

Jääkiekko
Kerava&Tuusula
Naiset
34

KJT Haukat B2 Team Nimenhuuto.com

KJT Haukat B2 Team on joukkue pelaajille, jotka haluavat harrastaa jääkiekkoa aktiivisesti mutta ilman huippu-urheiluun tähtääviä tavoitteita. Syyskaudella 2019-2020 pelaamme B nuorten aluesarjaa. Toimintamme on hyvin järjestettyä ja sitä ohjaavat seuran arvot: pitkäjänteisyys, hauskuus ja osaaminen. Kotihallimme on Hyrylässä, ja myös kesällä harjoittelemme samoilla kulmilla Tuusulan Urheilupuistossa. Pelaajamaksu on elokuusta alkaen 170 €/kk. Touko- ja kesäkuussa maksu on 85€. Lisäksi seuralle (KJT Hockey) maksetaan seuratoimintamaksu 250 €, jonka seura laskuttaa erikseen kahdessa erässä. Kuukausittaisten pelaajamaksujen eräpäivä on kuukauden ensimmäinen pankkipäivä. Tili: FI52 3131 1001 7070 52 . Tervetuloa mukaan!

Kimmo kirjoitti: Moi! Toiminnan keskeytymisen vuoksi joukkueen maalis- ja huhtikuun kulut eivät toteudu täysimääräisinä. Näin ollen huhtikuun kk-maksua ei tarvitse maksaa. Huomaattehan kuitenkin, että kk-maksut ovat koko kauden maksu jyvitettynä kuukausille. Tarkistamme rahastonhoitajan kanssa joukkueen koko kaud... (5 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Jääkiekko
Tuusula
Sekajoukkue
37

TUUSKI HARKI Nimenhuuto.com

(TUUSKI) KJT HARKI on KJT:n aikuisten jääkiekon harrastejoukkue. Etusijalla ovat KJT-yhteistyökumppaneiden valkut, toimihenkilöt ja vanhemmat. Myös vanhat tuuskilaiset sekä muut tuusulalaiset ovat tervetulleita tilan salliessa. **** Tilanne 2018 Joukkue on täynnä, vain KJT- toimihenkilöitä/vast erityistapauksissa. Kiinnostuksen takia on perustettu KJT HARKU, vieläkin leppoisampi perjantaiaamuisin höntsäävä harraste kunto- joukkue sekä HARKE Keravalle tiistai-iltaan, ja HARKO torstai-iltaan. Niissä paremmin tilaa, kts KJT verkkosivulla "Miesten Harrastejoukkueet"

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Higm. 26,5 (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jääkiekko ja Aikuistenharraste
Tuusula
Ei asetettu
33

KJT HARKE Nimenhuuto.com

KJT:n harrasteporukka, joka perustettiin syksyllä 2012. Harkkavuoro klo 21:15-22:30 Keravalla uudessa harjoitushallissa. Lisätiedot jari.leminen@gmail.com

Jyrki kirjoitti: Laittakaahan mahdollisemman nopeasti itsenne sisään /ulos ensi tiistain 18.2 iltaan, sillä nyt kun on hiihtoloma, on entistä hankalampi saada tuuraajia! (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Harrastekiekko
Kerava Tuusula
Miehet
40

KJT 2010 Nimenhuuto.com

Keväällä 2017 perustettu KJT 2010 ikäluokan joukkue. Mahdollisimman monelle, mahdollisimman paljon, mahdollisimman pitkään!

Mauri kirjoitti: Terve KJT ja Haukat on yhdessä pistänyt pystyyn Warrior-tähti haaste kamppanjan, jonka tarkoituksena on kannustaa omatoimiseen liikkumiseen. Lisätiedot ja ohjeet löytyy materiaalit osiosta warrior-tähti haaste kansiosta. Nyt vaan aurinkoon liikkumaan. Mauri (16 päivää sitten)

Päivitetty 16 päivää sitten

Jääkiekko
Kerava/Tuusula
Sekajoukkue
76

TuusKi Mustat Nimenhuuto.com

TuusKi Mustat

Matti kirjoitti: Moi. Jos play offs kunto kateissa, tänään mahtuisi muutama mukaan kuntoa kohottamaan Wolfin vuorolle 21.30. Laita viesti numeroon 045-1321 735 jos kiinnostuit! T. Matti (25 päivää sitten)

Päivitetty 25 päivää sitten

Jääkiekko
Tuusula
Miehet
34

KJT HARKO Nimenhuuto.com

Vuoro on Hyrylä 1:ssä torstaisin klo 2030-, kesto 1 - 1.5h.

Tom kirjoitti: Huomen aamulla 7.30-8.30 tuusulan 2 hallissa ois tilaa yhelle veskalle ja muutamalle kenttäpelaajalle... (3 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jääkiekko
Tuusula
Miehet
32

KJT07 Nimenhuuto.com

KJT 07 on Keski-Uusimaalainen juniorijääkiekkojoukkue.

Ronja kirjoitti: Sairaana (5 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jääkiekko
Keski Uusimaa: Tuusula Ja Kerava
Ei asetettu
65

Tervaskannot Nimenhuuto.com

Tilinumero jäämaksuja varten on FI12 4055 0011 3083 07

Kai kirjoitti: Ja vähenee vaan... Nyt kaikki kykenevät paikalle! (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Jääkiekko
Tuusula
Miehet
67

Veivarit Nimenhuuto.com

Martti kirjoitti: Terve äijät! Tässä meidän nimenhuutomme nimiluettelossa on yli 50 nimeä. Se on yli 50 ihmiskohtaloa. Me emme kovin tarkasti tunne toistemme taustoja emmekä tiedä, miten tämä poikkeuksellinen aika itse kuhunkin vaikuttaa. Siksi minulla on toivomus. Jos joku Veivari-veljistä on vaikeuksissa, ottako... (Noin 18 tuntia sitten)

Päivitetty noin 14 tuntia sitten

Jääkiekko
Tuusula
Miehet
56

HC Gallia Nimenhuuto.com

Kim kirjoitti: Tuun kokeilee. (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 18 päivää sitten

Jääkiekko
Kerava / Tuusula
Miehet
43

KJT08 Nimenhuuto.com

Mikko kirjoitti: Toimitsijat: Kauppinen, Kontio, Parviainen, Vehviläinen, Reinikainen (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 24 päivää sitten

Jääkiekko
Kerava/Tuusula
Pojat
65

KJT C-B tytöt - Naiset Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia

Jesse kirjoitti: HUOMIO!!!! OTTELUSIIRTO: 15.3 SUNNUNTAI PELI PELATAAN 11.3 KESKIVIIKKONA. PELIPAIKKA HYRYLÄ 2 (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 26 päivää sitten

Jääkiekko
Kerava / Tuusula
Tytöt
54

KJT Haukat 06 Nimenhuuto.com

Päivitetty 27 päivää sitten

Jääkiekko
Kerava Tuusula Järvenpää
Sekajoukkue
119

KJT 06 Nimenhuuto.com

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Jääkiekko
Kerava Ja Tuusula
Ei asetettu
75

Lapasorsat-17 Nimenhuuto.com

Juha kirjoitti: Meitsi OUT loppukauden. Olkapäästä 3 jännettä poikki, operoitavaksi + 4 kk:n toipuminen. Bisselle sun muihin voin osallistua :) (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Jääkiekko
Tuusula
Miehet
22

KJT-Haukat 03 Nimenhuuto.com

Lari kirjoitti: Moro, KJT Hockeyn kauden 2018-2019 viralliset päättäjäiset lähestyy. Päättäjäiset järjestetään keskiviikkona 8.5.2018 kello 17.30 alkaen Keravan jäähallissa. MUUTAMIA HUOMIOITA PÄÄTTÄJÄISISTÄ: - Pelaajat paikalle viimeistään kello 17.20 - Kokoonnutaan samassa paikassa Akatemian kanssa eli joukkue... (11 kuukautta sitten)

Päivitetty 11 kuukautta sitten

Jääkiekko
Järvenpää,Tuusula Ja Kerava
Ei asetettu
40

KJT E 01 Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Eliaksella kateissa musta Halti-merkkinen tuulitakki Oulun reissulta. Todennäköisesti mennyt jonkun joukkuekaverin kassiin tänään pukukopista lähdettäessä. (Yli 3 vuotta sitten)

Päivitetty noin 3 vuotta sitten

Jääkiekko
Keski Uusimaa (Kerava Tuusula)
Pojat
50

HC Renters Nimenhuuto.com

Laatu jääkiekkoa joka perjantai...

Jani kirjoitti: Tuusulan Jäähalli Oy:n hallitus päätti eilen, että kevään 2020 jäävuorot perutaan toistaiseksi koronavirusepidemian johdosta 16.3.2020 alkaen. Infoan heti, kun tilanne muuttuu, // GM (20 päivää sitten)

Päivitetty 20 päivää sitten

Jääkiekko
Tuusula
Ei asetettu
92