Jääkiekko Tuusula

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Tuusula ja lajina on jääkiekko, jäkis, lätkä, kiekko ja icehockey. Niitä löytyy yhteensä 22 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, jääkiekko, ringette, sähly, squash, sulkapallo, tennis, nyrkkeily ja aikuistenharraste.

Katso lista koko maan jääkiekkojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

KJT HARKU Nimenhuuto.com

KJT HARKU on Tuusula - aikuisten HARrastekiekkojoukkue, jonka päämäärä on KUntoilu. HARKU perustettiin jo vakiintuneen HARKI:n rinnalle kovan kysynnän takia. HARKU:n vakiovuoro on perjantaisin klo 0730-0830 Hyrylä 2:ssa. HARKU on avoin kaikentasoisille aikuisille kiekkoilijoille. Joukkue päättää mahdollisista harkkapeleistä jne. Joukkue rahoittaa itse itsensä omakustannusperiaatteella (jäämaksut). Jos olet kiinnostunut niin ilmoittele itsestäsi nimi, yhteystiedot, kiinnostus, kokemus/vast. niin olemme sinuun yhteydessä. Yhteys = jari.leminen@gmail.com

Joukkue etsii pelaajia: 13.8.2012: TÄYTTÄ ON MUTTA OLE YHTEYDESSÄ VARSINKIN JOS OLET KJT-YHTEISÖSTÄ.(...

Antti kirjoitti: Mun ääni Hyr 2:lle (20 päivää sitten)

Päivitetty 20 päivää sitten

Jääkiekko
Tuusula Kerava Uusimaa
Miehet
42

KJT NAISET AKATEMIA C-TYTÖT Nimenhuuto.com

KJT Naiset Akatemia / C-tytöt toimii Keravalla ja Tuusulassa. Kaudella 2016-2017 KJT Naiset Akatemia-joukkue pelaa naisten Mestis-karsinnassa ja KJT C-tytöt C-tyttöjen SM-sarjassa. Joukkue harjoittelee kahdesti viikossa jäällä elokuusta alkaen (maanantaisin ja perjantaisin) ja toimii KJT naisten SM-sarjajoukkueen välittömässä läheisyydessä. Lisätietoja: www.kjthockey.fi/joukkueet

Joukkue etsii pelaajia: Jos olet C-tyttöikäinen (2001 -02) tai nuorempi pelaaja, tai jo tuon iän ylit...

Jami kirjoitti: Ilmoittakaa IN tai OUT tänään keskiviikkona 17.8. Kello 22:00 mennessä, jotta saadaan täydennettyä rosteri ajoissa. Laittakaa nimenhuutoon sekä viesti/whatsapp mulle 0503072434 Jami (Noin 3 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Jääkiekko
Kerava&Tuusula
Naiset
34

KJT Haukat B2 Team Nimenhuuto.com

KJT Haukat B2 Team on joukkue pelaajille, jotka haluavat harrastaa jääkiekkoa aktiivisesti mutta ilman huippu-urheiluun tähtääviä tavoitteita. Syyskaudella 2019-2020 pelaamme B nuorten aluesarjaa. Toimintamme on hyvin järjestettyä ja sitä ohjaavat seuran arvot: pitkäjänteisyys, hauskuus ja osaaminen. Kotihallimme on Hyrylässä, ja myös kesällä harjoittelemme samoilla kulmilla Tuusulan Urheilupuistossa. Pelaajamaksu on elokuusta alkaen 170 €/kk. Touko- ja kesäkuussa maksu on 85€. Lisäksi seuralle (KJT Hockey) maksetaan seuratoimintamaksu 250 €, jonka seura laskuttaa erikseen kahdessa erässä. Kuukausittaisten pelaajamaksujen eräpäivä on kuukauden ensimmäinen pankkipäivä. Tili: FI52 3131 1001 7070 52 . Tervetuloa mukaan!

Kimmo kirjoitti: Moi! Lähettäisittekö minulle vanhemman / vanhempien puhelinnumerot tekstiviestinä? Päivitän KJT:n jäsenrekisteriä ajan tasalle. t. Kimmo (Noin 6 tuntia sitten)

Päivitetty noin 6 tuntia sitten

Jääkiekko
Tuusula
Sekajoukkue
34

TUUSKI HARKI Nimenhuuto.com

(TUUSKI) KJT HARKI on KJT:n aikuisten jääkiekon harrastejoukkue. Etusijalla ovat KJT-yhteistyökumppaneiden valkut, toimihenkilöt ja vanhemmat. Myös vanhat tuuskilaiset sekä muut tuusulalaiset ovat tervetulleita tilan salliessa. **** Tilanne 2018 Joukkue on täynnä, vain KJT- toimihenkilöitä/vast erityistapauksissa. Kiinnostuksen takia on perustettu KJT HARKU, vieläkin leppoisampi perjantaiaamuisin höntsäävä harraste kunto- joukkue sekä HARKE Keravalle tiistai-iltaan, ja HARKO torstai-iltaan. Niissä paremmin tilaa, kts KJT verkkosivulla "Miesten Harrastejoukkueet"

Seppo kirjoitti: Higm. 26,5 (Yli vuosi sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jääkiekko ja Aikuistenharraste
Tuusula
Ei asetettu
33

KJT HARKE Nimenhuuto.com

KJT:n harrasteporukka, joka perustettiin syksyllä 2012. Harkkavuoro klo 21:15-22:30 Keravalla uudessa harjoitushallissa. Lisätiedot jari.leminen@gmail.com

Janne kirjoitti: Jono (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Harrastekiekko
Kerava Tuusula
Miehet
44

KJT 2010 Nimenhuuto.com

Keväällä 2017 perustettu KJT 2010 ikäluokan joukkue. Mahdollisimman monelle, mahdollisimman paljon, mahdollisimman pitkään!

Aapo kirjoitti: Aapo mukana, jos saan kyytiasiat järkättyä... (1 päivä sitten)

Päivitetty 20 minuuttia sitten

Jääkiekko
Kerava/Tuusula
Sekajoukkue
72

KJT07 Nimenhuuto.com

KJT 07 on Keski-Uusimaalainen juniorijääkiekkojoukkue.

Pekka kirjoitti: Paikalla 14.00: Jimi Ka. Anttoni, Eelis, Ilona, Ilmari, Veeti, Elias, Vertti, Eppu, Jimi V. Kalle, Tuomas E. MV. Otto, Valmennus Pekka (Noin tunti sitten)

Päivitetty noin tunti sitten

Jääkiekko
Keski Uusimaa: Tuusula Ja Kerava
Ei asetettu
69

TuusKi Mustat Nimenhuuto.com

TuusKi Mustat

Jukka kirjoitti: Moroon! Eli pikku tilannepäivitykset! ...nyt pistetäänki koko lonkka uusiksi/...uudeksi. Operaatio aikataulu on vielä auki. (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jääkiekko
Tuusula
Miehet
33

KJT HARKO Nimenhuuto.com

Vuoro on Hyrylä 1:ssä torstaisin klo 2030-, kesto 1 - 1.5h.

Sami kirjoitti: vielä selvyydeksi eli KAIKKI ovat tervetulleita, koskee jokaista joukkueen pelaajaa! (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jääkiekko
Tuusula
Miehet
38

KJT08 Nimenhuuto.com

Paavo kirjoitti: Kyytiin mahtuu 1+1. (Noin 11 tuntia sitten)

Päivitetty noin 11 tuntia sitten

Jääkiekko
Kerava/Tuusula
Pojat
68

KJT C-B tytöt - Naiset Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia

Nia kirjoitti: Käytettävissä jos tarvitaan täydennystä tytöistä (6 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jääkiekko
Kerava / Tuusula
Tytöt
48

KJT Haukat 06 Nimenhuuto.com

Päivitetty 5 päivää sitten

Jääkiekko
Kerava Tuusula Järvenpää
Sekajoukkue
117

KJT 06 Nimenhuuto.com

Päivitetty 16 päivää sitten

Jääkiekko
Kerava Ja Tuusula
Ei asetettu
70

HC Gallia Nimenhuuto.com

Toni kirjoitti: Jos veskoja (8 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jääkiekko
Kerava / Tuusula
Miehet
39

KJT-Haukat 03 Nimenhuuto.com

Lari kirjoitti: Moro, KJT Hockeyn kauden 2018-2019 viralliset päättäjäiset lähestyy. Päättäjäiset järjestetään keskiviikkona 8.5.2018 kello 17.30 alkaen Keravan jäähallissa. MUUTAMIA HUOMIOITA PÄÄTTÄJÄISISTÄ: - Pelaajat paikalle viimeistään kello 17.20 - Kokoonnutaan samassa paikassa Akatemian kanssa eli joukkue... (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Jääkiekko
Järvenpää,Tuusula Ja Kerava
Ei asetettu
40

Lapasorsat-17 Nimenhuuto.com

Jari kirjoitti: Hei nokkaeläimet, joulua tarjolla mikäs tämmöinne komitmentin taso? Onko osallistuminen parempaa jos siirretään launtaille ja kotikylälle Vestan 'ota minut varovasti' konserttiin. (9 kuukautta sitten)

Päivitetty 9 kuukautta sitten

Jääkiekko
Tuusula
Miehet
26

KJT E 01 Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Eliaksella kateissa musta Halti-merkkinen tuulitakki Oulun reissulta. Todennäköisesti mennyt jonkun joukkuekaverin kassiin tänään pukukopista lähdettäessä. (Noin 3 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Jääkiekko
Keski Uusimaa (Kerava Tuusula)
Pojat
50

HC Renters Nimenhuuto.com

Laatu jääkiekkoa joka perjantai...

Pentti kirjoitti: Nyt äijät herätys.kysykää kavereita jos ette itse pääse. (19 päivää sitten)

Päivitetty 19 päivää sitten

Jääkiekko
Tuusula
Ei asetettu
98

Tervaskannot Nimenhuuto.com

Tilinumero jäämaksuja varten on FI12 4055 0011 3083 07

Ville kirjoitti: Tervehdys,käsileikkaus tehty keskiviikkona ja kuntouts alkaa. Hauisjänne parin säikeen varassa kiinni värttinäluussa. Nyt kiinnitetty kahden ankkurin avulla uudelleen ja kuulemma pitäisi olla "uutta" vastaava heinä-elokuun vaihteessa. Muuten täsmälleen sama asia tehtiin Ilkka Tulikouran toimesta ... (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Jääkiekko
Tuusula
Miehet
63

Veivarit Nimenhuuto.com

Pasi kirjoitti: Moi Lauantain lähtölistat löytyy whatupista sekä TGS sivuilta kohdasta Ping Open. Veivari-kisan palkintojenjako heti Esan ryhmän klubiuduttua. Kisa = PB ja paras scratch. Erikoiskisat samoilla väylillä kuin Ping-kisassa. Antille ehditään hyvin !! Svingiä kisaan ja välittäkää viestiä niille, jotka... (19 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jääkiekko
Tuusula
Miehet
57