Jääkiekko Tuusula

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Tuusula ja lajina on jääkiekko, jäkis, lätkä, kiekko ja icehockey. Niitä löytyy yhteensä 24 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, ringette, sähly, sulkapallo, tennis, squash, golf ja yleisurheilu.

Katso lista koko maan jääkiekkojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jääkiekko - Tuusula

Jääkiekko - Tuusula

KJT D02 Nimenhuuto.com

KJTHaukat D02 on Keski-Uusimaalainen juniorijääkiekkojoukkue joka toimii Keski-Uusimaalla. Joukkue perustettiin v. 2008 ja kesällä 2015 KJT:n ja Haukkojen 02 peliryhmät yhdistivät voimansa yhdeksi ikäluokaksi. Tällä hetkellä ikäluokassa on neljä peliryhmää AAA Liiga, AAA Divisioona ja AA tasolla. Toivotamme uudet pelaajat tervetulleiksi joukkueeseen. Pelaamme kauden aikana paljon harjoituspelejä, aluesarjaa sekä osallistumme turnauksiin. Joukkuessa on erittäin hyvä henki ja reipas & rehti meno - tervetuloa tutustumaan toimintaamme.

Joukkue etsii pelaajia: KJTHaukat C 2-joukkue etsii uusia pelaajia kaudelle 2017 - 2018. Tulemme pela...

Petri kirjoitti: Hei kaikki, TARKEÄÄ - Kuukausimaksujen maksukuri kuntoon! Joukkueen kuukausimaksuja on tällä hetkellä rästissä yli € 5000,- ja kassatilanne on tältä ostin todella huolestuttava. Pyydän jokaista joukkueen pelaajaa ja vanhempaa tarkastamaan välittömästi että olette suorittaneet kaikki kukausimaksut... (5 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jääkiekko
Tuusula, Kerava Ja Järvenpää
Ei asetettu
76

KJT HARKU Nimenhuuto.com

KJT HARKU on Tuusula - Kerava seudun syksyllä 2011 aloittanut aikuisten HARrastekiekkojoukkue, jonka päämäärä on KUntoilu. HARKU perustettiin jo vakiintuneen HARKI:n rinnalle kovan kysynnän takia. HARKU:n vakiovuoro on perjantaisin klo 0730-0830 Hyrylä 2:ssa. HARKU on avoin kaikentasoisille aikuisille kiekkoilijoille. Joukkue päättää mahdollisista harkkapeleistä jne. Joukkue rahoittaa itse itsensä omakustannusperiaatteella (jäämaksut). Jos olet kiinnostunut niin ilmoittele itsestäsi nimi, yhteystiedot, kiinnostus, kokemus/vast. niin olemme sinuun yhteydessä. Yhteys = kjtharku@gmail.com KJT:sta ja isoveli HARKI:sta kts http://www.kjthockey.fi/joukkue3922

Joukkue etsii pelaajia: 13.8.2012: TÄYTTÄ ON MUTTA OLE YHTEYDESSÄ VARSINKIN JOS OLET KJT-YHTEISÖSTÄ.(...

Jari kirjoitti: Ilmot asap!!! (5 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Jääkiekko
Tuusula Kerava Uusimaa
Miehet
53

KJT NAISET AKATEMIA C-TYTÖT Nimenhuuto.com

KJT Naiset Akatemia / C-tytöt toimii Keravalla ja Tuusulassa. Kaudella 2016-2017 KJT Naiset Akatemia-joukkue pelaa naisten Mestis-karsinnassa ja KJT C-tytöt C-tyttöjen SM-sarjassa. Joukkue harjoittelee kahdesti viikossa jäällä elokuusta alkaen (maanantaisin ja perjantaisin) ja toimii KJT naisten SM-sarjajoukkueen välittömässä läheisyydessä. Lisätietoja: www.kjthockey.fi/joukkueet

Joukkue etsii pelaajia: Jos olet C-tyttöikäinen (2001 -02) tai nuorempi pelaaja, tai jo tuon iän ylit...

Jami kirjoitti: Ilmoittakaa IN tai OUT tänään keskiviikkona 17.8. Kello 22:00 mennessä, jotta saadaan täydennettyä rosteri ajoissa. Laittakaa nimenhuutoon sekä viesti/whatsapp mulle 0503072434 Jami (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 11 päivää sitten

Jääkiekko
Kerava&Tuusula
Naiset
34

TUUSKI HARKI Nimenhuuto.com

(TUUSKI) KJT HARKI on KJT:n aikuisten jääkiekon harrastejoukkue. Etusijalla ovat KJT-yhteistyökumppaneiden valkut, toimihenkilöt ja vanhemmat. Myös vanhat tuuskilaiset sekä muut tuusulalaiset ovat tervetulleita tilan salliessa.Lisätiedot http://www.kjthockey.fi/joukkue3922 **** Tilanne elokuu 2012: Joukkue on täynnä, vain KJT- toimihenkilöitä/vast erityistapauksissa. Kiinnostuksen takia on perustettu KJT HARKU, vieläkin leppoisampi perjantaiaamuisin höntsäävä harraste kunto- joukkue. kts HARKUn oma sivu KJT verkkosivulla http://www.kjthockey.fi/kjtharku

Tommi kirjoitti: Tarvitsen kaverin tämän päivän Edaripeliin jäähyaition valvojaksi! (23 päivää sitten)

Päivitetty 14 päivää sitten

Jääkiekko ja Aikuistenharraste
Tuusula
Ei asetettu
37

KJT 2005 Nimenhuuto.com

Joukkueen toiminta käynnistyi maaliskuun lopussa 2012 ja on jatkunut sen jälkeen jääharjoituksilla, harjoituspeleillä, turnauksilla ja sarjapeleillä. Joukkuessa luistelee tällä hetkellä n. 65 pelaajaa.

Joukkue etsii pelaajia: Keravalla ja Tuusulassa 3-4 kertaa viikossa harjoitteleva KJT:n 2005 syntynei...

Timo kirjoitti: Tänään jäi yhdet luistimet noutamatta teroituksesta, Bauer kokoa 38. Todennäköisesti myrskyn pelaajan. Ovat nyt Kerava 2 huoltokaapissa.Tarkastakaa varustekassit! (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jääkiekko
Tuusula, Kerava
Sekajoukkue
93

KJT HARKE Nimenhuuto.com

KJT:n uusin harrasteporukka, joka perustettiin syksyllä 2012. Harkkavuoro klo 21:30-22:45 Keravalla uudessa harjoitushallissa. Lisätiedot KJTHARKE@gmail.com

Juha kirjoitti: IN ilmot asap, mahtuu vielä +4 kentällä. Toinen mokke? (7 päivää sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Harrastekiekko
Kerava Tuusula
Ei asetettu
46

KJT D-TYTÖT Nimenhuuto.com

KJT:n D-tyttöjen nimenhuuto. Uudet pelaajat tervetulleita!

Joukkue etsii pelaajia: Tervetuloa pelaamaan lätkää KJT:n tyttöjen joukkueisiin! KJT:lla on tyttöjen ...

Sari kirjoitti: PELIPAITOJEN JA SUKKIEN PALAUTUS! Tämä koskee tyttökiekosta saatuja pelipaitoja, joukkueet D, E ja F. Pelipaidat ja sukat palautetaan pestyinä. Nimilaput puretaan pois ja säilytetään itsellä seuraavaa kautta varten. Paidat ja sukat voi palauttaa su 15.5. klo 15-20 Rusutjärven seurakunnan leirikes... (11 kuukautta sitten)

Päivitetty 10 kuukautta sitten

Jääkiekko
Tuusula
Tytöt
18

KJT00akatemia Nimenhuuto.com

KJT Haukat C00 Akatemia on Keski-Uudellamaalla toimivia vuonna 2000-syntyneiden jääkiekkoilijoiden haastajajoukkue, johon uudet harrastajat ovat tervetulleita mukaan. Kotihallimme on Keravalla, ja pelaajia joukkueella on Tuusulan ja Keravan lisäksi myös Vantaalta ja Järvenpäästä.

Joukkue etsii pelaajia: KJT D00 Team on Keski-Uudellamaalla toimiva vuonna 2000-syntyneiden jääkiekko...

Jani kirjoitti: kinkku pitsa.fi (12 kuukautta sitten)

Päivitetty 12 kuukautta sitten

Jääkiekko
Tuusula Kerava
Ei asetettu
22

TuusKi Nimenhuuto.com

Kiekkoa Tuusulassa vuodesta 1985 alkaen.

Päivitetty noin 14 tuntia sitten

Jääkiekko
Tuusula
Miehet
32

KJT HARKO Nimenhuuto.com

Vuoro on Hyrylä 1:ssä torstaisin klo 2030-, kesto 1 - 1.5h.

Sami kirjoitti: tänää ois muutamalle tilaa hc haman jäillä 1830-2000 kerava 2. veskat on. ilmot 0456502866 (23 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jääkiekko
Tuusula
Miehet
43

KJT07 Nimenhuuto.com

KJT 07 on Keski-Uusimaalainen juniorijääkiekkojoukkue.

Soile kirjoitti: Ohessa tärkeää tietoa kaikille turnauksesta! https://kjt07.nimenhuuto.com/team_files/file_show?as=TOYOTA.docx&id=731345 (4 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jääkiekko
Keski Uusimaa: Tuusula Ja Kerava
Ei asetettu
86

KJT 2010 Nimenhuuto.com

Keväällä 2017 perustettu KJT G2010 ikäluokan joukkue. Mahdollisimman monelle, mahdollisimman paljon, mahdollisimman pitkään!

Jesse kirjoitti: Moi, Lisäsin kuvat ja materiaalit osioon perustamiskokouksen materiaalin. Teemme ensi viikolla alustavan budjetin ensi kaudelle yhdessä Jarin kanssa ja tiedotamme huhtikuun maksusta ensi viikon aikana. Kesäaika on maksutonta ja toimintaa jos kesällä järjestetään, niin toiminnan on oltava maksuton... (6 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Jääkiekko
Kerava/Tuusula
Sekajoukkue
54

SC Sähly rullakiekko Nimenhuuto.com

Tuusulalainen harrasterullakiekkojengi

Mika kirjoitti: 2016 ilmoittautuminen käynnissä (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Rullakiekko
Tuusula
Miehet
10

KJT 06 Nimenhuuto.com

Jesse kirjoitti: Moi, Lauantaina lähdetään siis kohti Raumaa ja vielä muistutuksena pari asiaa: Bussi lähtee lauantai aamuna klo 6.30 Keravan jäähallin parkkipaikalta - olkaa ajoissa paikalla! Ne lapset, jotka menevät paikalle muulla kuljetuksella, ilmoittakaa siitä minulle tekstiviestillä perjantaihin mennessä! ... (Noin 6 tuntia sitten)

Päivitetty noin 6 tuntia sitten

Jääkiekko
Kerava Ja Tuusula
Ei asetettu
74

KJT-Haukat 03 Nimenhuuto.com

Tommi kirjoitti: Hyvä Red joukkue. Näytitte kuka on Kingin runkosarjassa. Nyt alkaa pelit eteläisen alueen (lue. Pääkaupunkiseudun) mestaruudesta. Teille on kaikki mahdollista. Nauttikaa ja valmistautukaa tuleviin otteluihin hyvin. (1 päivä sitten)

Päivitetty noin 14 tuntia sitten

Jääkiekko
Järvenpää,Tuusula Ja Kerava
Ei asetettu
109

KJT08 Nimenhuuto.com

Marianne kirjoitti: Hei kaikki! Nimenhuutoon on lisätty jäävuoromme huhtikuun loppuun. Jäätä on huhtikuun aikana paljon, johtuen sarjapelien loppumisesta; peleiltä vapautunutta jääaikaa jaetaan kaikille ikäluokille enemmän. Olen järjestelemässä vielä muutamia harkkapelejä pidemmille jäävuoroille, joten riippuen mite... (5 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Jääkiekko
Kerava/Tuusula
Pojat
71

KJT E 01 Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Eliaksella kateissa musta Halti-merkkinen tuulitakki Oulun reissulta. Todennäköisesti mennyt jonkun joukkuekaverin kassiin tänään pukukopista lähdettäessä. (8 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Jääkiekko
Keski Uusimaa (Kerava Tuusula)
Pojat
52

HC Gallia Nimenhuuto.com

Hannu kirjoitti: Jos luistin mahtuu jalkaan... (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jääkiekko
Kerava / Tuusula
Miehet
39

Idän Ässät Nimenhuuto.com

Tero kirjoitti: Morjens ukot!En pääse harkkoihin/peleihin pariin viikkoon.Kotona sen verran paljon tekemistä/muutoksia että on kädet täynnä. (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Jääkiekko
Järvenpää/Tuusula
Ei asetettu
37

HC Renters Nimenhuuto.com

Laatu jääkiekkoa joka perjantai...

Jani kirjoitti: Lemminkäinen olisi halukas pelaamaan treenipelin heidän vuorollaan. Vaihtoehtoina olisi to. 23.3, to. 30.3 tai to.6.4. Aika ja paikka, 16.30 - 18.00 Salmisaaren liikuntakeskus. Laitan tapahtumat kalenteriin, käykää merkkaamassa IN, mikäli pääsette osallistumaan matsiin. Katsotaan sen jälkeen, sai... (13 päivää sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Jääkiekko
Tuusula
Ei asetettu
79

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jääkiekkojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jääkiekko on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.