Jääkiekko Tuusula

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Tuusula ja lajina on jääkiekko, jäkis, lätkä, kiekko ja icehockey. Niitä löytyy yhteensä 25 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, ringette, sähly, sulkapallo, tennis, squash, yleisurheilu ja aikuistenharraste.

Katso lista koko maan jääkiekkojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jääkiekko - Tuusula

Jääkiekko - Tuusula

KJT C02 Nimenhuuto.com

KJT Haukat C on Keski-Uusimaalainen juniorijääkiekkojoukkue joka toimii Keski-Uusimaalla. Joukkue perustettiin v. 2008 ja kesällä 2015 KJT:n ja Haukkojen 02 peliryhmät yhdistivät voimansa yhdeksi ikäluokaksi. Tällä hetkellä ikäluokassa on kaksi peliryhmää: C Liiga ja C Akatemia. KJT C team toimii omana organisaationaan. Toivotamme uudet pelaajat tervetulleiksi joukkueeseen. Pelaamme kauden aikana harjoituspelejä, C-SM ja Mestis karsintasarjaa sekä osallistumme turnauksiin. Joukkuessa on erittäin hyvä henki ja reipas & rehti meno - tervetuloa tutustumaan toimintaamme.

Joukkue etsii pelaajia: KJT Haukat C-joukkue etsii uusia pelaajia kaudelle 2017 - 2018. Pelaamme tule...

Aki kirjoitti: KJT Haukat B2 team-joukkuetta ollaan mahdollisesti perustamassa ja ne pelaajat jotka eivät vielä ole missään kesäharjoitteluryhmässä ovat tervetulleita mukaan. Tuoko- Kesäkuussa olisi tarkoitus yhdistää kesäharjoittelu B teamin kanssa ja mahdollisesti C teamin kanssa. -02 syntyneitä tällä hetkell... (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jääkiekko
Tuusula, Kerava Ja Järvenpää
Ei asetettu
54

KJT HARKU Nimenhuuto.com

KJT HARKU on Tuusula - aikuisten HARrastekiekkojoukkue, jonka päämäärä on KUntoilu. HARKU perustettiin jo vakiintuneen HARKI:n rinnalle kovan kysynnän takia. HARKU:n vakiovuoro on perjantaisin klo 0730-0830 Hyrylä 2:ssa. HARKU on avoin kaikentasoisille aikuisille kiekkoilijoille. Joukkue päättää mahdollisista harkkapeleistä jne. Joukkue rahoittaa itse itsensä omakustannusperiaatteella (jäämaksut). Jos olet kiinnostunut niin ilmoittele itsestäsi nimi, yhteystiedot, kiinnostus, kokemus/vast. niin olemme sinuun yhteydessä. Yhteys = jari.leminen@gmail.com

Joukkue etsii pelaajia: 13.8.2012: TÄYTTÄ ON MUTTA OLE YHTEYDESSÄ VARSINKIN JOS OLET KJT-YHTEISÖSTÄ.(...

Aapo kirjoitti: Saadanko toinen veska? (7 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Jääkiekko
Tuusula Kerava Uusimaa
Miehet
38

KJT NAISET AKATEMIA C-TYTÖT Nimenhuuto.com

KJT Naiset Akatemia / C-tytöt toimii Keravalla ja Tuusulassa. Kaudella 2016-2017 KJT Naiset Akatemia-joukkue pelaa naisten Mestis-karsinnassa ja KJT C-tytöt C-tyttöjen SM-sarjassa. Joukkue harjoittelee kahdesti viikossa jäällä elokuusta alkaen (maanantaisin ja perjantaisin) ja toimii KJT naisten SM-sarjajoukkueen välittömässä läheisyydessä. Lisätietoja: www.kjthockey.fi/joukkueet

Joukkue etsii pelaajia: Jos olet C-tyttöikäinen (2001 -02) tai nuorempi pelaaja, tai jo tuon iän ylit...

Jami kirjoitti: Ilmoittakaa IN tai OUT tänään keskiviikkona 17.8. Kello 22:00 mennessä, jotta saadaan täydennettyä rosteri ajoissa. Laittakaa nimenhuutoon sekä viesti/whatsapp mulle 0503072434 Jami (Yli vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Jääkiekko
Kerava&Tuusula
Naiset
35

KJT Haukat C Team Nimenhuuto.com

KJT Haukat C Team on joukkue pelaajille, jotka haluavat harrastaa jääkiekkoa aktiivisesti mutta ilman huippu-urheiluun tähtääviä tavoitteita. Syyskaudella 2018-2019 pelaamme joko Suomi-sarjan karsintaa tai alueliigaa, jos sellainen järjestetään. Toimintamme on hyvin järjestettyä ja sitä ohjaavat seuran arvot: pitkäjänteisyys, hauskuus ja osaaminen. Kotihallimme kaudella 18-19 on Hyrylässä, kesällä harjoittelemme myös Tuusulan Urheilupuistossa Hyrylässä. Pelaajamaksu on elokuusta alkaen 170 €/kk. Touko- ja kesäkuussa maksu on 90€. Lisäksi seuralle (KJT Hockey) maksetaan seuratoimintamaksu 250 €, jonka seura laskuttaa erikseen kahdessa erässä. Kuukausittaisten pelaajamaksujen eräpäivä on kuukauden ensimmäinen pankkipäivä. Tili: FI52 3131 1001 7070 52 . Tervetuloa mukaan!

Kimmo kirjoitti: C Team HARKAT TÄNÄÄN PERUTTU! Sekaannus jääkartassa, meillä ei ole jäätä. Seuraava tapahtuma sunnuntaina 29.4. Myös pelipaitojen palautus silloin. (2 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jääkiekko
Tuusula
Sekajoukkue
42

TUUSKI HARKI Nimenhuuto.com

(TUUSKI) KJT HARKI on KJT:n aikuisten jääkiekon harrastejoukkue. Etusijalla ovat KJT-yhteistyökumppaneiden valkut, toimihenkilöt ja vanhemmat. Myös vanhat tuuskilaiset sekä muut tuusulalaiset ovat tervetulleita tilan salliessa. **** Tilanne 2018 Joukkue on täynnä, vain KJT- toimihenkilöitä/vast erityistapauksissa. Kiinnostuksen takia on perustettu KJT HARKU, vieläkin leppoisampi perjantaiaamuisin höntsäävä harraste kunto- joukkue sekä HARKE Keravalle tiistai-iltaan, ja HARKO torstai-iltaan. kts HARK-joukkueet KJT verkkosivulla.

Eero kirjoitti: Ahkerimmin jäillä pyöri Janne ja ilahduttavasti kolmen kärkeen kiri uutena miehenä Väinö! Kaikkivaltias jäi yllättäen kakkoseksi. Medal gold 3 Janne Immonen 31 Medal silver 3 Eero Valovirta 29 Medal bronze 3 Väinö Kurkaa 28 (10 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Jääkiekko ja Aikuistenharraste
Tuusula
Ei asetettu
38

KJT 2005 Nimenhuuto.com

Joukkueen toiminta käynnistyi maaliskuun lopussa 2012 ja on jatkunut sen jälkeen jääharjoituksilla, harjoituspeleillä, turnauksilla ja sarjapeleillä. Joukkuessa luistelee tällä hetkellä n. 65 pelaajaa.

Joukkue etsii pelaajia: Keravalla ja Tuusulassa 3-4 kertaa viikossa harjoitteleva KJT:n 2005 syntynei...

Miia kirjoitti: Vain jälkimmäiselle jäälle, koulu loppuu klo 16.00. (14 päivää sitten)

Päivitetty noin 22 tuntia sitten

Jääkiekko
Tuusula, Kerava
Sekajoukkue
91

KJT HARKE Nimenhuuto.com

KJT:n harrasteporukka, joka perustettiin syksyllä 2012. Harkkavuoro klo 21:15-22:30 Keravalla uudessa harjoitushallissa. Lisätiedot jari.leminen@gmail.com

Antti kirjoitti: Joku vei mun mailat. Otin mukaan "viimeiset" mailat, kaksi warrioria. Asun Alppikylässä Helsingissä, jos liikut lähistöllä tule vaihtamaan mailat tai tuo viimeistään ensi tiistaina Keravalle. Terveisin Antti p.0443044420 (22 päivää sitten)

Päivitetty 22 päivää sitten

Harrastekiekko
Kerava Tuusula
Miehet
36

KJT00akatemia Nimenhuuto.com

KJT Haukat C00 Akatemia on Keski-Uudellamaalla toimivia vuonna 2000-syntyneiden jääkiekkoilijoiden haastajajoukkue, johon uudet harrastajat ovat tervetulleita mukaan. Kotihallimme on Keravalla, ja pelaajia joukkueella on Tuusulan ja Keravan lisäksi myös Vantaalta ja Järvenpäästä.

Joukkue etsii pelaajia: KJT D00 Team on Keski-Uudellamaalla toimiva vuonna 2000-syntyneiden jääkiekko...

Jani kirjoitti: kinkku pitsa.fi (Noin 2 vuotta sitten)

Päivitetty noin 2 vuotta sitten

Jääkiekko
Tuusula Kerava
Ei asetettu
21

KJT07 Nimenhuuto.com

KJT 07 on Keski-Uusimaalainen juniorijääkiekkojoukkue.

Kai kirjoitti: Moikka, Warrior Teholeirin ja Summer Campin paikkoja on enää rajallisesti vapaana. Lisätietoja ja ilmoittautumiset: Teholeiri: www.kjthockey.fi/toiminnot/leirit/warrior-teholeiri-4-8-6-2018/ Summer Camp: www.kjthockey.fi/toiminnot/leirit/warrior-summer-camp-4-8-6-2018/ (2 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jääkiekko
Keski Uusimaa: Tuusula Ja Kerava
Ei asetettu
87

KJT 2010 Nimenhuuto.com

Keväällä 2017 perustettu KJT G2010 ikäluokan joukkue. Mahdollisimman monelle, mahdollisimman paljon, mahdollisimman pitkään!

Mauri kirjoitti: Terve Aika monelta Kiekkovantaan pääsiäisturnaukseen osallistuneelta on vielä maksamatta turnausmaksu 38e. Kaikki turnausmaksut ja kuukausimaksut on oltava joukkueen tilillä kuun loppuun mennessä, että saadaan tehtyä tilinpäätös. Jos et ole varma oletko maksanut niin kysymällä selviää. Mauri Rahk... (6 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Jääkiekko
Kerava/Tuusula
Sekajoukkue
75

KJT HARKO Nimenhuuto.com

Vuoro on Hyrylä 1:ssä torstaisin klo 2030-, kesto 1 - 1.5h.

Jari kirjoitti: Kevään maksut 2018 ================ KJT tuli hienosti vastaan maksuissa ja on päädytty 145,- kevään maksuun. Tämä on mielestäni upeasti linjassa syksyllä informoidun kanssa (jopa vähän alakanttiin). Silti toivon että jatkamme yhdessä pelaajien rekryämistä ihan kaikkiin vuoroihin ti, to ja pe. Ter... (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 10 päivää sitten

Jääkiekko
Tuusula
Miehet
36

TuusKi Nimenhuuto.com

Kiekkoa Tuusulassa vuodesta 1985 alkaen.

Päivitetty 30 päivää sitten

Jääkiekko
Tuusula
Miehet
32

KJT-Haukat 03 Nimenhuuto.com

Olli kirjoitti: Laitetaan vielä tätäkin kautta huollon terveiset. ___ Tervehdys, Järvenpään hallilla oleva C2:n käytössä ollut varustekontti pitää tyhjentää tämän viikon aikana. Kaikki joilla on varusteet kuivauskontissa noutakoot rojunsa pois perjantaihin mennessä. Maanantaisin Kartanon koulun aamujäillä käyvil... (Noin 5 tuntia sitten)

Päivitetty noin 5 tuntia sitten

Jääkiekko
Järvenpää,Tuusula Ja Kerava
Ei asetettu
91

KJT 06 Nimenhuuto.com

Miko kirjoitti: Nelli pelaajana ke ja to. (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jääkiekko
Kerava Ja Tuusula
Ei asetettu
76

Idän Ässät Nimenhuuto.com

Petri kirjoitti: Tuomarit ottelussa Ari Haapakoski ja Erkki Viitala ja toimitsijat tulee managerin kotoa. Jääaika on 2h ja ajateltiin väiskin kanssa että jää ajetaan välissä ainakin kerran, ellei jopa kaksi. Ehtii hyvin pelata 3x15min ja jos ihan tiukaksi menee, niin rankutkin ehtii ampua. Molemmille joukkueille ... (8 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Jääkiekko
Järvenpää/Tuusula
Ei asetettu
34

KJT08 Nimenhuuto.com

Jaakko kirjoitti: 45min ennen pelien alkua paikalla. Poissaoloista viesti. (7 päivää sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Jääkiekko
Kerava/Tuusula
Pojat
72

KJT D-TYTÖT Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia

Tiina kirjoitti: Moikka! Tänään on viimeinen päivä vastata seurakyselyyn. Nyt vastauksia oli tullut vain 4kpl, ja niitä tarvitaan vähintään tuplasti että D-tytöt voidaan tarkastella tilastollisesti omana ryhmänään. Kiitos jos vastaatte :) Linkki kyselyyn: https://fi.surveymonkey.com/r/KJT2018 (8 päivää sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Jääkiekko
Kerava / Tuusula
Tytöt
28

Lapasorsat-17 Nimenhuuto.com

Harri kirjoitti: Eli ei jäätä tänään ei tarpeeksi pelaajia (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Jääkiekko
Tuusula
Miehet
25

HC Gallia Nimenhuuto.com

Mikko kirjoitti: 28.12.2017 Tapahtuma Täynnä! EI enää ilmottaumisia (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Jääkiekko
Kerava / Tuusula
Miehet
47

KJT E 01 Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Eliaksella kateissa musta Halti-merkkinen tuulitakki Oulun reissulta. Todennäköisesti mennyt jonkun joukkuekaverin kassiin tänään pukukopista lähdettäessä. (Yli vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Jääkiekko
Keski Uusimaa (Kerava Tuusula)
Pojat
51