Jääkiekko Tuusula

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Tuusula ja lajina on jääkiekko, jäkis, lätkä, kiekko ja icehockey. Niitä löytyy yhteensä 22 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, jääkiekko, ringette, sähly, squash, sulkapallo, tennis, nyrkkeily ja aikuistenharraste.

Katso lista koko maan jääkiekkojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

KJT HARKU Nimenhuuto.com

KJT HARKU on Tuusula - aikuisten HARrastekiekkojoukkue, jonka päämäärä on KUntoilu. HARKU perustettiin jo vakiintuneen HARKI:n rinnalle kovan kysynnän takia. HARKU:n vakiovuoro on perjantaisin klo 0730-0830 Hyrylä 2:ssa. HARKU on avoin kaikentasoisille aikuisille kiekkoilijoille. Joukkue päättää mahdollisista harkkapeleistä jne. Joukkue rahoittaa itse itsensä omakustannusperiaatteella (jäämaksut). Jos olet kiinnostunut niin ilmoittele itsestäsi nimi, yhteystiedot, kiinnostus, kokemus/vast. niin olemme sinuun yhteydessä. Yhteys = jari.leminen@gmail.com

Joukkue etsii pelaajia: 13.8.2012: TÄYTTÄ ON MUTTA OLE YHTEYDESSÄ VARSINKIN JOS OLET KJT-YHTEISÖSTÄ.(...

Antti kirjoitti: Mun ääni Hyr 2:lle (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Jääkiekko
Tuusula Kerava Uusimaa
Miehet
41

KJT NAISET AKATEMIA C-TYTÖT Nimenhuuto.com

KJT Naiset Akatemia / C-tytöt toimii Keravalla ja Tuusulassa. Kaudella 2016-2017 KJT Naiset Akatemia-joukkue pelaa naisten Mestis-karsinnassa ja KJT C-tytöt C-tyttöjen SM-sarjassa. Joukkue harjoittelee kahdesti viikossa jäällä elokuusta alkaen (maanantaisin ja perjantaisin) ja toimii KJT naisten SM-sarjajoukkueen välittömässä läheisyydessä. Lisätietoja: www.kjthockey.fi/joukkueet

Joukkue etsii pelaajia: Jos olet C-tyttöikäinen (2001 -02) tai nuorempi pelaaja, tai jo tuon iän ylit...

Jami kirjoitti: Ilmoittakaa IN tai OUT tänään keskiviikkona 17.8. Kello 22:00 mennessä, jotta saadaan täydennettyä rosteri ajoissa. Laittakaa nimenhuutoon sekä viesti/whatsapp mulle 0503072434 Jami (Noin 3 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Jääkiekko
Kerava&Tuusula
Naiset
34

KJT Haukat B2 Team Nimenhuuto.com

KJT Haukat B2 Team on joukkue pelaajille, jotka haluavat harrastaa jääkiekkoa aktiivisesti mutta ilman huippu-urheiluun tähtääviä tavoitteita. Syyskaudella 2019-2020 pelaamme B nuorten aluesarjaa. Toimintamme on hyvin järjestettyä ja sitä ohjaavat seuran arvot: pitkäjänteisyys, hauskuus ja osaaminen. Kotihallimme on Hyrylässä, ja myös kesällä harjoittelemme samoilla kulmilla Tuusulan Urheilupuistossa. Pelaajamaksu on elokuusta alkaen 170 €/kk. Touko- ja kesäkuussa maksu on 85€. Lisäksi seuralle (KJT Hockey) maksetaan seuratoimintamaksu 250 €, jonka seura laskuttaa erikseen kahdessa erässä. Kuukausittaisten pelaajamaksujen eräpäivä on kuukauden ensimmäinen pankkipäivä. Tili: FI52 3131 1001 7070 52 . Tervetuloa mukaan!

Kimmo kirjoitti: Vääksyn pelimatkan kustannus 50€ per pelaaja, sis. matkan ja ruokailun. Maksu viimeistään marraskuun kk-maksun yhteydessä joukkueen tilille. Koskee seuraavia pelaajia: Santtu Aatola Niilo Archer Benjamin Bäckström Roope Honkanen Ossi Ilonen Kasperi Keränen Matias Mäkelä Atte Mäkivirta Luca Ojala ... (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jääkiekko
Tuusula
Sekajoukkue
37

TUUSKI HARKI Nimenhuuto.com

(TUUSKI) KJT HARKI on KJT:n aikuisten jääkiekon harrastejoukkue. Etusijalla ovat KJT-yhteistyökumppaneiden valkut, toimihenkilöt ja vanhemmat. Myös vanhat tuuskilaiset sekä muut tuusulalaiset ovat tervetulleita tilan salliessa. **** Tilanne 2018 Joukkue on täynnä, vain KJT- toimihenkilöitä/vast erityistapauksissa. Kiinnostuksen takia on perustettu KJT HARKU, vieläkin leppoisampi perjantaiaamuisin höntsäävä harraste kunto- joukkue sekä HARKE Keravalle tiistai-iltaan, ja HARKO torstai-iltaan. Niissä paremmin tilaa, kts KJT verkkosivulla "Miesten Harrastejoukkueet"

Seppo kirjoitti: Higm. 26,5 (Yli vuosi sitten)

Päivitetty 13 päivää sitten

Jääkiekko ja Aikuistenharraste
Tuusula
Ei asetettu
36

KJT HARKE Nimenhuuto.com

KJT:n harrasteporukka, joka perustettiin syksyllä 2012. Harkkavuoro klo 21:15-22:30 Keravalla uudessa harjoitushallissa. Lisätiedot jari.leminen@gmail.com

Taisto kirjoitti: Huomenna olis vielä pari paikkaa auki, ilmottautuminen heti mulle 0500573206. Sinne tulee höntsälätkäporukkaa KLO 15 12ROUNDS. FITNESS VILLAGE KAISANIEMI KAISANIEMENKATU 7 00100 HKI 12 kertaa 2-3 min erää, joista osa on lihaskuntoa ja osa helppoja kamppailulajiliikkeitä 12Rounds on kotimaisten am... (2 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Harrastekiekko
Kerava Tuusula
Miehet
47

KJT 2010 Nimenhuuto.com

Keväällä 2017 perustettu KJT 2010 ikäluokan joukkue. Mahdollisimman monelle, mahdollisimman paljon, mahdollisimman pitkään!

Mauri kirjoitti: Hei Lasten ja nuorten harrastamiseen on avattu uusi tukimuoto. Avustusta myönnetään vähävaraisten 7-20-vuotiaiden keravalaisten lasten ja nuorten seuroissa ja yhdistyksissä tapahtuvan harrastamisen harrastusmaksuihin. Avustus on jatkuvasti haettavissa. VUODEN 2019 AVUSTUS ON HAETTAVISSA 31.12.201... (Noin 14 tuntia sitten)

Päivitetty noin 14 tuntia sitten

Jääkiekko
Kerava/Tuusula
Sekajoukkue
73

TuusKi Mustat Nimenhuuto.com

TuusKi Mustat

Tomi kirjoitti: Pe 25.10. klo 22:15 peli Myllypurossa... laittakaa nyt in/out ilmoitukset ajoissa että tiedetään selvitäänkö omilla pelaajilla vai tarvitaanko apuja muualta. 10+mv jos omista saadaan kasaan niin niillä sitten mennään... Terv Tomi (4 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jääkiekko
Tuusula
Miehet
33

KJT HARKO Nimenhuuto.com

Vuoro on Hyrylä 1:ssä torstaisin klo 2030-, kesto 1 - 1.5h.

Taisto kirjoitti: Tänään kerava 2 21:15 on vielä tilaa muutamalle, moket on (4 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jääkiekko
Tuusula
Miehet
40

KJT07 Nimenhuuto.com

KJT 07 on Keski-Uusimaalainen juniorijääkiekkojoukkue.

Pekka kirjoitti: Imatralle lähtevät pelaajat: Atte S Veeti Jesse Santeri Joonas Saku Julius Vertti Olli Jimi Virsu Onni Y Anttoni Salla S Eelis Tiitus Elias Tuomas E Ilona Waltteri Ilmari Jimi Ka Felix Eppu Kalle Salla Edwin MV Juuso, Otto, Eemil ja Tuukka Valmennus: Tero, Japi, Pekka ja Juha (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 9 päivää sitten

Jääkiekko
Keski Uusimaa: Tuusula Ja Kerava
Ei asetettu
66

Tervaskannot Nimenhuuto.com

Tilinumero jäämaksuja varten on FI12 4055 0011 3083 07

Ville kirjoitti: Tervehdys,käsileikkaus tehty keskiviikkona ja kuntouts alkaa. Hauisjänne parin säikeen varassa kiinni värttinäluussa. Nyt kiinnitetty kahden ankkurin avulla uudelleen ja kuulemma pitäisi olla "uutta" vastaava heinä-elokuun vaihteessa. Muuten täsmälleen sama asia tehtiin Ilkka Tulikouran toimesta ... (6 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Jääkiekko
Tuusula
Miehet
65

KJT08 Nimenhuuto.com

Patrik kirjoitti: Löytyisikö patulle kyytiä tähän peliin? (4 päivää sitten)

Päivitetty noin 2 tuntia sitten

Jääkiekko
Kerava/Tuusula
Pojat
67

Veivarit Nimenhuuto.com

Anders kirjoitti: Vaikka näytän 70 kymppiseltä niin 60 olis se oikea. (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jääkiekko
Tuusula
Miehet
58

KJT C-B tytöt - Naiset Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia

Elina kirjoitti: iskä tulee kans! (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jääkiekko
Kerava / Tuusula
Tytöt
54

HC Gallia Nimenhuuto.com

Toni kirjoitti: Jos veskoja (10 kuukautta sitten)

Päivitetty 12 päivää sitten

Jääkiekko
Kerava / Tuusula
Miehet
41

KJT Haukat 06 Nimenhuuto.com

Päivitetty 14 päivää sitten

Jääkiekko
Kerava Tuusula Järvenpää
Sekajoukkue
119

KJT 06 Nimenhuuto.com

Päivitetty 25 päivää sitten

Jääkiekko
Kerava Ja Tuusula
Ei asetettu
73

KJT-Haukat 03 Nimenhuuto.com

Lari kirjoitti: Moro, KJT Hockeyn kauden 2018-2019 viralliset päättäjäiset lähestyy. Päättäjäiset järjestetään keskiviikkona 8.5.2018 kello 17.30 alkaen Keravan jäähallissa. MUUTAMIA HUOMIOITA PÄÄTTÄJÄISISTÄ: - Pelaajat paikalle viimeistään kello 17.20 - Kokoonnutaan samassa paikassa Akatemian kanssa eli joukkue... (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Jääkiekko
Järvenpää,Tuusula Ja Kerava
Ei asetettu
40

Lapasorsat-17 Nimenhuuto.com

Jari kirjoitti: Hei nokkaeläimet, joulua tarjolla mikäs tämmöinne komitmentin taso? Onko osallistuminen parempaa jos siirretään launtaille ja kotikylälle Vestan 'ota minut varovasti' konserttiin. (11 kuukautta sitten)

Päivitetty 11 kuukautta sitten

Jääkiekko
Tuusula
Miehet
30

KJT E 01 Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Eliaksella kateissa musta Halti-merkkinen tuulitakki Oulun reissulta. Todennäköisesti mennyt jonkun joukkuekaverin kassiin tänään pukukopista lähdettäessä. (Noin 3 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Jääkiekko
Keski Uusimaa (Kerava Tuusula)
Pojat
50

HC Renters Nimenhuuto.com

Laatu jääkiekkoa joka perjantai...

Antti kirjoitti: https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/874ef971-9527-4e48-aa17-4b0a79997a2e Penalla vähän vauhdikkaampi palju ilta 😂 (Noin tunti sitten)

Päivitetty noin tunti sitten

Jääkiekko
Tuusula
Ei asetettu
99