Jääkiekko Tuusula

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Tuusula ja lajina on jääkiekko, jäkis, lätkä, kiekko ja icehockey. Niitä löytyy yhteensä 24 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, jääkiekko, ringette, sähly, squash, sulkapallo, tennis, aikuistenharraste ja futsal.

Katso lista koko maan jääkiekkojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jääkiekko - Tuusula

Jääkiekko - Tuusula

KJT HARKU Nimenhuuto.com

KJT HARKU on Tuusula - aikuisten HARrastekiekkojoukkue, jonka päämäärä on KUntoilu. HARKU perustettiin jo vakiintuneen HARKI:n rinnalle kovan kysynnän takia. HARKU:n vakiovuoro on perjantaisin klo 0730-0830 Hyrylä 2:ssa. HARKU on avoin kaikentasoisille aikuisille kiekkoilijoille. Joukkue päättää mahdollisista harkkapeleistä jne. Joukkue rahoittaa itse itsensä omakustannusperiaatteella (jäämaksut). Jos olet kiinnostunut niin ilmoittele itsestäsi nimi, yhteystiedot, kiinnostus, kokemus/vast. niin olemme sinuun yhteydessä. Yhteys = jari.leminen@gmail.com

Joukkue etsii pelaajia: 13.8.2012: TÄYTTÄ ON MUTTA OLE YHTEYDESSÄ VARSINKIN JOS OLET KJT-YHTEISÖSTÄ.(...

Aapo kirjoitti: Pelataanko perjantaina? (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Jääkiekko
Tuusula Kerava Uusimaa
Miehet
42

KJT NAISET AKATEMIA C-TYTÖT Nimenhuuto.com

KJT Naiset Akatemia / C-tytöt toimii Keravalla ja Tuusulassa. Kaudella 2016-2017 KJT Naiset Akatemia-joukkue pelaa naisten Mestis-karsinnassa ja KJT C-tytöt C-tyttöjen SM-sarjassa. Joukkue harjoittelee kahdesti viikossa jäällä elokuusta alkaen (maanantaisin ja perjantaisin) ja toimii KJT naisten SM-sarjajoukkueen välittömässä läheisyydessä. Lisätietoja: www.kjthockey.fi/joukkueet

Joukkue etsii pelaajia: Jos olet C-tyttöikäinen (2001 -02) tai nuorempi pelaaja, tai jo tuon iän ylit...

Jami kirjoitti: Ilmoittakaa IN tai OUT tänään keskiviikkona 17.8. Kello 22:00 mennessä, jotta saadaan täydennettyä rosteri ajoissa. Laittakaa nimenhuutoon sekä viesti/whatsapp mulle 0503072434 Jami (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty noin 2 vuotta sitten

Jääkiekko
Kerava&Tuusula
Naiset
34

TUUSKI HARKI Nimenhuuto.com

(TUUSKI) KJT HARKI on KJT:n aikuisten jääkiekon harrastejoukkue. Etusijalla ovat KJT-yhteistyökumppaneiden valkut, toimihenkilöt ja vanhemmat. Myös vanhat tuuskilaiset sekä muut tuusulalaiset ovat tervetulleita tilan salliessa. **** Tilanne 2018 Joukkue on täynnä, vain KJT- toimihenkilöitä/vast erityistapauksissa. Kiinnostuksen takia on perustettu KJT HARKU, vieläkin leppoisampi perjantaiaamuisin höntsäävä harraste kunto- joukkue sekä HARKE Keravalle tiistai-iltaan, ja HARKO torstai-iltaan. Niissä paremmin tilaa, kts KJT verkkosivulla "Miesten Harrastejoukkueet"

Seppo kirjoitti: Higm. 26,5 (11 kuukautta sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Jääkiekko ja Aikuistenharraste
Tuusula
Ei asetettu
33

KJT Haukat C Team Nimenhuuto.com

KJT Haukat C Team on joukkue pelaajille, jotka haluavat harrastaa jääkiekkoa aktiivisesti mutta ilman huippu-urheiluun tähtääviä tavoitteita. Syyskaudella 2018-2019 pelaamme C nuorten aluesarjaa. Toimintamme on hyvin järjestettyä ja sitä ohjaavat seuran arvot: pitkäjänteisyys, hauskuus ja osaaminen. Kotihallimme kaudella on Hyrylässä, kesällä harjoittelemme myös Tuusulan Urheilupuistossa Hyrylässä. Pelaajamaksu on elokuusta alkaen 170 €/kk. Touko- ja kesäkuussa maksu on 90€. Lisäksi seuralle (KJT Hockey) maksetaan seuratoimintamaksu 250 €, jonka seura laskuttaa erikseen kahdessa erässä. Kuukausittaisten pelaajamaksujen eräpäivä on kuukauden ensimmäinen pankkipäivä. Tili: FI52 3131 1001 7070 52 . Tervetuloa mukaan!

Kimmo kirjoitti: KJT:n kauden päättäjäiset pidetään Keravan jäähallissa keskiviikkona 8.5., klo 17:30. Tilaisuudessa palkitaan kauden aikana kunnostautuneita pelaajia ja toimihenkilöitä – toki ohjelmassa myös perinteinen munkkitarjoilu. Tervetuloa! Pelipaidat päälle. (9 päivää sitten)

Päivitetty 9 päivää sitten

Jääkiekko
Tuusula
Sekajoukkue
35

KJT 2005 Nimenhuuto.com

Joukkueen toiminta käynnistyi maaliskuun lopussa 2012 ja on jatkunut sen jälkeen jääharjoituksilla, harjoituspeleillä, turnauksilla ja sarjapeleillä. Joukkuessa luistelee tällä hetkellä 54 pelaajaa.

Joukkue etsii pelaajia: Keravalla ja Tuusulassa 3-4 kertaa viikossa harjoitteleva KJT:n 2005 syntynei...

Jesse kirjoitti: Onko hallilla kiekot vai pitääkö itse tuoda? (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jääkiekko
Tuusula, Kerava
Sekajoukkue
74

KJT HARKE Nimenhuuto.com

KJT:n harrasteporukka, joka perustettiin syksyllä 2012. Harkkavuoro klo 21:15-22:30 Keravalla uudessa harjoitushallissa. Lisätiedot jari.leminen@gmail.com

Janne kirjoitti: Jono (10 päivää sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Harrastekiekko
Kerava Tuusula
Miehet
50

KJT07 Nimenhuuto.com

KJT 07 on Keski-Uusimaalainen juniorijääkiekkojoukkue.

Eino kirjoitti: Pelkkä jää (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jääkiekko
Keski Uusimaa: Tuusula Ja Kerava
Ei asetettu
74

KJT 2010 Nimenhuuto.com

Keväällä 2017 perustettu KJT 2010 ikäluokan joukkue. Mahdollisimman monelle, mahdollisimman paljon, mahdollisimman pitkään!

Aapo kirjoitti: Jos Aapo pääsee tänne, niin toivotaan iltapäivälohkoon pääsyä... (26 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jääkiekko
Kerava/Tuusula
Sekajoukkue
72

KJT HARKO Nimenhuuto.com

Vuoro on Hyrylä 1:ssä torstaisin klo 2030-, kesto 1 - 1.5h.

Sami kirjoitti: vielä selvyydeksi eli KAIKKI ovat tervetulleita, koskee jokaista joukkueen pelaajaa! (19 päivää sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Jääkiekko
Tuusula
Miehet
40

TuusKi Mustat Nimenhuuto.com

TuusKi Mustat

Tomi kirjoitti: Ripa tulee huomenna terottamaan luistimia ennen jäätä eli ajoissa paikalle ja 5€ mukaan jos haluu terävät luistimet... (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Jääkiekko
Tuusula
Miehet
34

KJT08 Nimenhuuto.com

Aapo kirjoitti: Oheisissa 1200 m juoksu pienryhmissä. Hyvät kengät ja vesipullo mukaan! (2 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jääkiekko
Kerava/Tuusula
Pojat
75

KJT 06 Nimenhuuto.com

Jesse kirjoitti: Moikka Redin lisäksi tänään varmistui, että Blue pelaa myös Final fourissa. Ensi viikon aikana (ma-to) kyseiset joukkueet pelaavat välierät vieraskentällä ja lauantaina sijoitusottelun Malmilla. Aikataulut varmistuvat toivottavasti tänään välierä pelien osalta. Red kohtaa Haukat ja Bluen vastusta... (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jääkiekko
Kerava Ja Tuusula
Ei asetettu
69

KJT C-B tytöt Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia

Jesse kirjoitti: Ilmoittautuminen tyttökiekkoon kaudelle 2019-2020 linkin takana. Lisään tänään käydyn materiaalin nimenhuutoon huomenna. https://www.kjthockey.fi/joukkueet/kjt-tyttojoukkueet/ilmoittautuminen-kaudelle-2019-2/ Jesse (7 päivää sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Jääkiekko
Kerava / Tuusula
Tytöt
29

KJT-Haukat 03 Nimenhuuto.com

Olli kirjoitti: B2 SM nimenhuuto (entinen C Akatemian nimenhuuto) on nyt osoitteessa https://kjthaukat03b2sm.nimenhuuto.com (10 päivää sitten)

Päivitetty 10 päivää sitten

Jääkiekko
Järvenpää,Tuusula Ja Kerava
Ei asetettu
41

KJT Haukat 06 Nimenhuuto.com

Päivitetty 21 päivää sitten

Jääkiekko
Kerava Tuusula Järvenpää
Sekajoukkue
109

Idän Ässät Nimenhuuto.com

Petri kirjoitti: Kausimaksun toinen eräpäivä 28.2.2018 (220 euroa). SAAJA: Idän Ässät ry TILI: FI03 5153 0420 0860 96 VIITE: PELAAJAN NIMI / erä 2 ERÄPÄIVÄ: 28.2.2018 SUMMA: 220 EUROA (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Jääkiekko
Järvenpää/Tuusula
Ei asetettu
36

HC Gallia Nimenhuuto.com

Toni kirjoitti: Jos veskoja (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Jääkiekko
Kerava / Tuusula
Miehet
39

Lapasorsat-17 Nimenhuuto.com

Jari kirjoitti: Hei nokkaeläimet, joulua tarjolla mikäs tämmöinne komitmentin taso? Onko osallistuminen parempaa jos siirretään launtaille ja kotikylälle Vestan 'ota minut varovasti' konserttiin. (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Jääkiekko
Tuusula
Miehet
26

KJT E 01 Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Eliaksella kateissa musta Halti-merkkinen tuulitakki Oulun reissulta. Todennäköisesti mennyt jonkun joukkuekaverin kassiin tänään pukukopista lähdettäessä. (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty noin 2 vuotta sitten

Jääkiekko
Keski Uusimaa (Kerava Tuusula)
Pojat
51

HC Renters Nimenhuuto.com

Laatu jääkiekkoa joka perjantai...

Petri kirjoitti: Nyt kävi niin että hiukan liian myöhään heräsimme toukokuun jäille, vakiovuoro on annettu jo taitoluistelijoille joten joudumme unohtamaan jäät toukokuussa perjantaisin. Tarjottiin aikoja pe klo 18.15 (joku juniori joukkue varannut alustavast), maanantaina klo 20, tiisteina klo 20.30. Jos innostu... (24 päivää sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Jääkiekko
Tuusula
Ei asetettu
97