Jalkapallo Tuusula

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Tuusula ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 33 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, ringette, sähly, sulkapallo, squash, tennis, golf ja yleisurheilu.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Tuusula

Jalkapallo - Tuusula

TuPSKP75 T02 Nimenhuuto.com

TuPS/KP75 T02/03 YJ-joukkue koostuu syksyllä 2009 perustetusta Tuusulan Palloseuran ja Keravan Pallo -75:n tyttöjoukkueista. Mukaan toimintaan ovat erittäin tervetulleita v. 2002 ja v.2003 syntyneet tyttöpelaajat. Joukkue on avoin uusille pelaajille. Pyrimme tarjoamaan haastavaa toimintaa niin kokeneemmille pelaajille kuin vasta-alkajille. Harjoittelemme ja pelaamme tasoryhmissä, joten jokaisella on mahdollisuus osallistua toimintaan joko harraste- tai kilpailumielessä.

Joukkue etsii pelaajia: TuPS/KP75 T0203 YJ joukkue on syksyllä 2014 perustettu Tuusulan Palloseuran j...

Sinikka kirjoitti: Hei, Tuusulan Palloseura on ottanut käyttöön Myclub-palvelun. Se korvaa Nimenhuudon ja toimintamaksujen maksamisen henkilökohtaisilla viitteillä. Myös T0203 yj-joukkue siirtyy käyttämään sitä. Joukkueenjohtajat (minä ja Reetta) luovat kaikille pelaajille omat tunnukset. Jonkin ajan kuluttua saatt... (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo
Tuusula & Kerava
Tytöt
49

KP -75 TuPS B YJ Nimenhuuto.com

Keravan Pallo -75 (KP-75) ja Tuusulan Palloseura (TuPS) B YJ. joukkueessa pelaa kaudella 2016-2017 P00 ja P01 ikäluokat Toimintamme perustana on Suomen palloliiton Fair Play (Kaikki Pelaa) säännöt. Sääntöjen perustana ovat seuraavat arvot: Leikinomaisuus, Tasavertaisuus, Yksilökeskeisyys, Taito, Monipuolisuus, Turvallisuus, Suvaitsevaisuus ja Päihteettömyys.

Joukkue etsii pelaajia: Hei, kaikentasoiset vuosimallia 2000 olevat jalkapallosta innostuneet pojat o...

Topi kirjoitti: Nyt kaikki kutsumaan kaverit mukaan futaamaan! Jalkapalloa, liikunnan iloa ja hikeä! FUTISTA KAIKILLE! Keravan Pallo -75 Ry järjestää ”Kaveri Viikot” viikoilla 21 ja 22. Kaveri Viikoilla kuka vaan poika/tyttö voi tulla kokeilemaan jalkapallon harrastamista ilmaiseksi! Kun tulet kokeilemaan futist... (11 päivää sitten)

Päivitetty 16 päivää sitten

Jalkapallo
Kerava Ja Tuusula
Pojat
89

JoKi P01 Nimenhuuto.com

Jalkapallo P01 - kausi 2012 Pojat 01 -joukkue osallistuu tulevana kautena Opel-liigaan (haastajat, kuten viime kaudellakin. Pelipäivä on aina tiistaisin ja ne pelataan pääsääntöisesti Keski-Uudenmaan alueella. http://opelliiga.sporttisaitti.com/ikaluokat/01_e11/joukkueet/ Mukaan mahtuu vielä hyvin pelaamaan - tällä hetkellä mukana on noin kymmenkunta poikaa. Kantavana teemana on liikunnan riemu hienon jalkaharrastuksen lomassa. Asioita ei oteta liian vakavasti, mutta kuitenkin sillä periaatteella, että jalkapallotaidot kehittyvät ja jokainen pääsee pelaamaan. Ota yhteyttä Tuomoon (p. 040-9022 097), jos olet kiinnostunut tulemaan mukaan. Aloittaa voi vaikka käymällä tutustumassa joukkueen harjoituksissa.

Joukkue etsii pelaajia: Jokelan Kisa - jalkapallo P01 - kausi 2012 Pojat 01 -joukkue osallistuu tulev...

Tuomo kirjoitti: Kevään viimeinen futiskerho pidetään 26.4. Kolsassa klo 18-19. Pelataan vaihteeksi säbää eli ottakaa mailat mukaan! T. Tuomo (Noin 4 vuotta sitten)

Päivitetty noin 4 vuotta sitten

Jalkapallo
Jokela, Tuusula
Pojat
16

TuPSKP-75P02 Nimenhuuto.com

TUPS/KP-75 YJ joukkue aloitti toimintansa lokakuussa 2013. Joukkue koostuu keravalaisista ja tuusulalaisista pojista, jotka edustavat omaa seuraansa mutta harjoittelevat ja pelaavat yhdessä. Yhteistoiminnalla saadaan varmistettua jokaiselle pelaajalle oman tason mukaista toimintaa. Harjoittelemme 3 kertaa viikossa Tuusulan tekonurmella ja Keravalla Kalevan tekonurmella

Kai kirjoitti: Lauantain peliin nimeämiset tehty! Käykää vahvistamassa nimeäminen! (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Jalkapallo
Tuusula
Pojat
67

Temmi Nimenhuuto.com

Rekisteröimättömän Raittius- ja voimisteluseura Temmin pelit aloitettiin Kirkonkylän koulun kentällä vuonna 1980, jolloin osa nykyisistä pelaajista ei ollut vielä edes syntynyt. Vuonna 2010 pelattiin 30-vuotisjuhlan merkeissä. Joukkueen ikäkeskiarvo taitaa olla tällä hetkellä jonkin verran yli 40 vuotta. Nuorin noin parikymppinen ja vanhimmat yli 60. Pelillistä osaamista löytyy laidasta laitaan eikä ketään syrjitä. Huonoista suorituksista tosin annetaan suoraa palautetta välittömästi. Viime vuosina pelipaikaksi on vakiintunut entinen ns. Hyrylän varuskunnan kenttä, nykyään paremmin tunnettu uimahallin kenttänä. Pelipäivät ja ajat olleet ke ja su klo 18. Syksyllä, iltojen pimentyessä, keskiviikkopelit jäävät pois ja sunnuntaisin aloitetaan klo 15.

Roope kirjoitti: Temmiläset huomio! Viime sunnuntaina oli jo ihan hyvin porukkaa (12 henkilöä?), mutta vieläkin kentällä on pelipaikkoja täytettävänä. Temmiläisten olisi pikkuhiljaa aika herätä talviunilta ja siirtyä unelmien pelikentille Virrenkulmaan Keravalle. Vanhat sekä uudet kasvot ovat yhtälailla tervetull... (6 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Jalkapallo
Tuusula
Ei asetettu
52

TUPS Ladies Nimenhuuto.com

TUPS Ladies on siirtynyt käyttämään MyClub -järjestelmää. Jos tahdot mukaan meidän toimintaan, ota yhteyttä joukkueenjohtajaan, yhteystiedot löytyvät TuPS Ladies kotisivuilta http://www.tups.fi/joukkueet/ladies/ ****TUPS Ladies on lokakuussa 2007 perustettu naisten jalkapallojoukkue. Tällä hetkellä toiminnassamme on mukana n. 20 "enemmän tai vähemmän" aktiivista naisfutaajaa. Meidän tiimin mottona on treenata ja harrastaa jalkapalloa mukavassa porukassa, rennolla otteella. Ja siinä samalla kohottaa kuntoaan ja ehkäpä kehittyä vielä myös pelaajana....

Kirsi kirjoitti: Tervehdys kaikille. Siirrymme 1.1.2017 käyttämään Tupsin uutta myClub -järjestelmää, joten jatkossa kaikki tapahtumat, ilmoittautumiset, viestintä, laskutus jne tulee myClub -järjestelmän kautta. Nimehuutoa ei sen jälkeen enää ylläpidetä. Kiitokset kaikille Leideille kuluneesta vuodesta, on ollut... (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Jalkapallo
Tuusula
Naiset
34

tups04 Nimenhuuto.com

TuPS P04 on noin 30 pojan jalkapallojoukkue Tuusulasta. Lisää tietoa joukkueesta ja sen toiminnasta löytyy täältä: http://www.tups.fi/joukkueet/p04/ Tervetuloa tutustumaan joukkueen toimintaan!

Joukkue etsii pelaajia: Jalkapalloa Tuusulassa vuonna 2004 syntyneille pojille. Treenit kolme kertaa ...

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Hei kaikille. Muistuttelisin teitä sekä erääntyneistä että erääntyvistä maksuista: Kausimaksu – kaikki; summa 150, eräpv. 15.7, maksetaan pojan viitteellä NJS Back to School – harmaat; summa 25€, eräpv 15.7, viite 5429 Iso Omena –kilpa; summa 25€, eräpv 15.7, viite 5429 Visionday –valitut; summa ... (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jalkapallo, Fudis ja Futis
Tuusula
Pojat
42

KP75 TUPS P03 YJ Nimenhuuto.com

Poikien 2003-ikäluokan KP-75:n ja Tups:n yhteisjoukkue

Pasi kirjoitti: HESA-cupiin ilmoittautuminen avattu! Ilmoittautukaa kukin omaan joukkueeseenne mahdollisimman pian, pelaajat ja toimihenkilöt myös! Valmennus uudelleenjakaa pelaajia myöhemmin tarpeen ja ilmoittautumistilanteen mukaan. T. Pasi (Noin 19 tuntia sitten)

Päivitetty noin 19 tuntia sitten

Jalkapallo
Kerava/Tuusula
Pojat
90

TuPS OldBoys Nimenhuuto.com

Kausi 2017

Mikko kirjoitti: 24.5. TuPS - Team Vanpa 2-1 (1-1) Kontto Pukki sarjataulukko: https://www.palloliitto.fi/uusimaa/pelitoiminta/tulospalvelu/jalkapallo-2017/miehet?&uusjp17&M35V (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo
Tuusula
Miehet
45

TUPS P09 Nimenhuuto.com

TuPS P09 joukkue on perustettu 2014 kesällä. Joukkueeseen ovat tervetulleita kaikki 2009 syntyneet pelaajat.

Johannes kirjoitti: Jäikö Katja siihen joukkueen varustekassiin ylimääräiset maalivahdin hanskat viime lauantain turnauksesta? Johanneksella hukassa... (20 päivää sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Jalkapallo
Tuusula
Pojat
76

TuPS2 Nimenhuuto.com

Kausi 2017

Tero kirjoitti: Cantona-kaulus! (Yli 6 vuotta sitten)

Päivitetty 17 päivää sitten

Jalkapallo
Tuusula
Miehet
38

Kellokosken Alku JP 0304 Nimenhuuto.com

Kellokosken Alku yhdistetty 03- ja 04-ikäluokka. Pelaamme tällä hetkellä yhdessä 03-sarjaa, mutta pelaajia mahtuu kumpaankin ikäluokkaan.

Aapo kirjoitti: Oliko tällä viikolla treenejä?? Nimenhuudossa ei näy? Vai onko Vappu loma? (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 26 päivää sitten

Jalkapallo
Tuusula Kellokoski
Ei asetettu
20

AC Hyrylä Nimenhuuto.com

Associazione Calcio Hyrylä. Paikallinen höntsäjengi Tuusulan sydämestä.

Dominic kirjoitti: Maksettu 7.5.: Risto, jompi, jupe (Vuosi sitten)

Päivitetty 27 päivää sitten

Jalkapallo
Tuusula
Miehet
19

TuPS T10-11 Nimenhuuto.com

Joukkue on Tuusulan Palloseuran vuonna 2010 ja 2011 syntyneiden tyttöjen joukkue. Tervetuloa mukaan! Lisätietoja voit kysyä joukkueenjohtajalta tupst1011@gmail.com .

Kirsi kirjoitti: Nimenhuudon päivitys on päättynyt ja jatkossa käytämme myClubia. (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jalkapallo
Tuusula
Tytöt
34

TuPS p10 Nimenhuuto.com

TuPS 2010 syntyneiden innokas joukkue, jossa pelaa tyttöjä ja poikia. Uusia pelaajia mahtuu mukaan, tervetuloa!

Jonne kirjoitti: Jonne edelleen kipeänä huoltajapesti olis taas vapaa!! (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Jalkapallo
Tuusula
Pojat
75

TuPS-KP-75 YJ T00 Nimenhuuto.com

TuPS/KP-75 YJ T00-01 -joukkueeseen kuuluu pelaajia Tuusulasta, Keravalta ja Koivukylästä. Jos haluat mukaan pelaamaan, ota reippaasti yhteyttä joko Tupsin tai KP:n ikäluokkaan tai ilmesty mukaan harkkoihin!

Topi kirjoitti: Nyt kaikki kutsumaan kaverit mukaan futaamaan! Jalkapalloa, liikunnan iloa ja hikeä! FUTISTA KAIKILLE! Keravan Pallo -75 Ry järjestää ”Kaveri Viikot” viikoilla 21 ja 22. Kaveri Viikoilla kuka vaan poika/tyttö voi tulla kokeilemaan jalkapallon harrastamista ilmaiseksi! Kun tulet kokeilemaan futist... (11 päivää sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jalkapallo
Tuusula/Kerava
Tytöt
24

TuPS P02 Nimenhuuto.com

TuPS pojat 02

Jukka kirjoitti: Muistoja kunnioittaen, Nurmen perhe (Noin 3 vuotta sitten)

Päivitetty noin 3 vuotta sitten

Jalkapallo
Tuusula
Ei asetettu
69

YJ P05 TuPS-KP-75 Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia: YJ TuPS/KP-75 Pojat 05 hakee jatkuvasti uusia pelaajia!! Ota rohkeasti yhteyt...

Jukka kirjoitti: Keskiviikon korjaamo myös P05 YJ käytössä, alla lisätietoa! Lisäksi jatkamme ”korjaamo” toimintaa. Niillä kerroilla,kun Mikko Mattila on paikalla pelaajalla on klo. 17:00-17.30 mahdollisuus lyhyesti käydä arvioimassa mahdollisia vammoja fysioterapeutilla Kalevan JPnurmella ilmaiseksi. Samalla voi... (11 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Jalkapallo
Tuusula
Ei asetettu
70

TUPS-P07 Nimenhuuto.com

Saija kirjoitti: Hei vieläkö löytyisi lisäpelaajia huomiseen, harrasteen Itä-Hakkilan turnaukseen?? Ilmoitukset pian in/out! (joukkue on tällä hetkellä vajaa) (2 päivää sitten)

Päivitetty noin 2 tuntia sitten

Jalkapallo
Tuusula
Ei asetettu
65

TUPS P06 Nimenhuuto.com

Tomi kirjoitti: Tervehdys ! Jos on vielä muita mattimyöhäisiä iloittautumassa PKKU:n kesäkuun alun leirille, ilmoittautumiset viimeistään tänään tekstivietillä Maukalle numeroon 040 1630 497. Pojan nimi, joukkue ja paidankoko viestiin ja maksuohjeet löytyy PKKU:n kotisivujen uutisista, kunhan tarpeeksi alas pääs... (6 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jalkapallo
Tuusula
Ei asetettu
78

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.