Jalkapallo Tuusula

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Tuusula ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 30 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, jääkiekko, ringette, sähly, sulkapallo, tennis, squash, yleisurheilu ja aikuistenharraste.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Tuusula

Jalkapallo - Tuusula

KP -75 TuPS A YJ Nimenhuuto.com

Keravan Pallo -75 (KP-75) ja Tuusulan Palloseura (TuPS) A YJ. joukkueessa pelaa kaudella 2017-2018 98-01 ikäluokat Toimintamme perustana on Suomen palloliiton Fair Play (Kaikki Pelaa) säännöt. Sääntöjen perustana ovat seuraavat arvot: Leikinomaisuus, Tasavertaisuus, Yksilökeskeisyys, Taito, Monipuolisuus, Turvallisuus, Suvaitsevaisuus ja Päihteettömyys.

Joukkue etsii pelaajia: Hei, kaikentasoiset vuosimallia 2000 olevat jalkapallosta innostuneet pojat o...

Masi kirjoitti: Onks meil sitä pelii lauantaina? (9 päivää sitten)

Päivitetty 9 päivää sitten

Jalkapallo
Kerava Ja Tuusula
Pojat
39

TuPSKP75 T02 Nimenhuuto.com

TuPS/KP75 T02/03 YJ-joukkue koostuu syksyllä 2009 perustetusta Tuusulan Palloseuran ja Keravan Pallo -75:n tyttöjoukkueista. Mukaan toimintaan ovat erittäin tervetulleita v. 2002 ja v.2003 syntyneet tyttöpelaajat. Joukkue on avoin uusille pelaajille. Pyrimme tarjoamaan haastavaa toimintaa niin kokeneemmille pelaajille kuin vasta-alkajille. Harjoittelemme ja pelaamme tasoryhmissä, joten jokaisella on mahdollisuus osallistua toimintaan joko harraste- tai kilpailumielessä.

Joukkue etsii pelaajia: TuPS/KP75 T0203 YJ joukkue on syksyllä 2014 perustettu Tuusulan Palloseuran j...

Topi kirjoitti: KP-75 järjestää pelinohjaajakoulutuksen 10.4.2018 KP-75 tarvitsee uusia pelinohjaajia ohjaamaan juniorien pelejä Opel-liigassa kaudella 2018. Pelinohjaaja: OHJAA reiluun peliin reagoimalla reilun pelin mukaiseen ja sääntöjen vastaiseen käyttäytymiseen oikealla tavalla OPASTAA oikeisiin suorituksi... (11 päivää sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jalkapallo
Tuusula & Kerava
Tytöt
4

JoKi P01 Nimenhuuto.com

Jalkapallo P01 - kausi 2012 Pojat 01 -joukkue osallistuu tulevana kautena Opel-liigaan (haastajat, kuten viime kaudellakin. Pelipäivä on aina tiistaisin ja ne pelataan pääsääntöisesti Keski-Uudenmaan alueella. http://opelliiga.sporttisaitti.com/ikaluokat/01_e11/joukkueet/ Mukaan mahtuu vielä hyvin pelaamaan - tällä hetkellä mukana on noin kymmenkunta poikaa. Kantavana teemana on liikunnan riemu hienon jalkaharrastuksen lomassa. Asioita ei oteta liian vakavasti, mutta kuitenkin sillä periaatteella, että jalkapallotaidot kehittyvät ja jokainen pääsee pelaamaan. Ota yhteyttä Tuomoon (p. 040-9022 097), jos olet kiinnostunut tulemaan mukaan. Aloittaa voi vaikka käymällä tutustumassa joukkueen harjoituksissa.

Joukkue etsii pelaajia: Jokelan Kisa - jalkapallo P01 - kausi 2012 Pojat 01 -joukkue osallistuu tulev...

Tuomo kirjoitti: Kevään viimeinen futiskerho pidetään 26.4. Kolsassa klo 18-19. Pelataan vaihteeksi säbää eli ottakaa mailat mukaan! T. Tuomo (Melkein 5 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 5 vuotta sitten

Jalkapallo
Jokela, Tuusula
Pojat
16

TuPSKP-75BYJ Nimenhuuto.com

TUPS/KP-75 YJ joukkue aloitti toimintansa lokakuussa 2013. Joukkue koostuu keravalaisista ja tuusulalaisista pojista, jotka edustavat omaa seuraansa mutta harjoittelevat ja pelaavat yhdessä. Yhteistoiminnalla saadaan varmistettua jokaiselle pelaajalle oman tason mukaista toimintaa. Harjoittelemme 3 kertaa viikossa Tuusulan tekonurmella ja Keravalla Kalevan tekonurmella

Sami kirjoitti: Nimenhuudon käyttö loppuu vuoden vaihteessa. MyClub järjestelmä tulee tilalle (on jo käytössä). Seuratkaa sieltä tapahtumat ja vahvistakaa osallistumiset. Ohjeet pitäisi löytyä s-postista, tarvittaessa yhteys Saaraan. Seuraavat tapahtumat ja pelit: Peli YJ1 pe 29.12. Moision TN, Helsinki Turnaus ... (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Jalkapallo
Tuusula
Pojat
67

Temmi Nimenhuuto.com

Rekisteröimättömän Raittius- ja voimisteluseura Temmin pelit aloitettiin Kirkonkylän koulun kentällä vuonna 1980, jolloin osa nykyisistä pelaajista ei ollut vielä edes syntynyt. Vuonna 2010 pelattiin 30-vuotisjuhlan merkeissä. Joukkueen ikäkeskiarvo taitaa olla tällä hetkellä jonkin verran yli 40 vuotta. Nuorin noin parikymppinen ja vanhimmat yli 60. Pelillistä osaamista löytyy laidasta laitaan eikä ketään syrjitä. Huonoista suorituksista tosin annetaan suoraa palautetta välittömästi. Viime vuosina pelipaikaksi on vakiintunut entinen ns. Hyrylän varuskunnan kenttä, nykyään paremmin tunnettu uimahallin kenttänä. Pelipäivät ja ajat olleet ke ja su klo 18. Syksyllä, iltojen pimentyessä, keskiviikkopelit jäävät pois ja sunnuntaisin aloitetaan klo 15.

Roope kirjoitti: Temmiläset huomio! Viime sunnuntaina oli jo ihan hyvin porukkaa (12 henkilöä?), mutta vieläkin kentällä on pelipaikkoja täytettävänä. Temmiläisten olisi pikkuhiljaa aika herätä talviunilta ja siirtyä unelmien pelikentille Virrenkulmaan Keravalle. Vanhat sekä uudet kasvot ovat yhtälailla tervetull... (10 kuukautta sitten)

Päivitetty 9 kuukautta sitten

Jalkapallo
Tuusula
Ei asetettu
52

TUPS Ladies Nimenhuuto.com

TUPS Ladies on siirtynyt käyttämään MyClub -järjestelmää. Jos tahdot mukaan meidän toimintaan, ota yhteyttä joukkueenjohtajaan, yhteystiedot löytyvät TuPS Ladies kotisivuilta http://www.tups.fi/joukkueet/ladies/ ****TUPS Ladies on lokakuussa 2007 perustettu naisten jalkapallojoukkue. Tällä hetkellä toiminnassamme on mukana n. 20 "enemmän tai vähemmän" aktiivista naisfutaajaa. Meidän tiimin mottona on treenata ja harrastaa jalkapalloa mukavassa porukassa, rennolla otteella. Ja siinä samalla kohottaa kuntoaan ja ehkäpä kehittyä vielä myös pelaajana....

Kirsi kirjoitti: Tervehdys kaikille. Siirrymme 1.1.2017 käyttämään Tupsin uutta myClub -järjestelmää, joten jatkossa kaikki tapahtumat, ilmoittautumiset, viestintä, laskutus jne tulee myClub -järjestelmän kautta. Nimehuutoa ei sen jälkeen enää ylläpidetä. Kiitokset kaikille Leideille kuluneesta vuodesta, on ollut... (Yli vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Jalkapallo
Tuusula
Naiset
34

tups04 Nimenhuuto.com

TuPS P04 on noin 30 pojan jalkapallojoukkue Tuusulasta. Lisää tietoa joukkueesta ja sen toiminnasta löytyy täältä: http://www.tups.fi/joukkueet/p04/ Tervetuloa tutustumaan joukkueen toimintaan!

Joukkue etsii pelaajia: Jalkapalloa Tuusulassa vuonna 2004 syntyneille pojille. Treenit kolme kertaa ...

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Hei kaikille. Muistuttelisin teitä sekä erääntyneistä että erääntyvistä maksuista: Kausimaksu – kaikki; summa 150, eräpv. 15.7, maksetaan pojan viitteellä NJS Back to School – harmaat; summa 25€, eräpv 15.7, viite 5429 Iso Omena –kilpa; summa 25€, eräpv 15.7, viite 5429 Visionday –valitut; summa ... (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Jalkapallo, Fudis ja Futis
Tuusula
Pojat
42

KP75 TUPS P03 YJ Nimenhuuto.com

Poikien 2003-ikäluokan KP-75:n ja Tups:n yhteisjoukkue

Juhani kirjoitti: Moikka Aluesarjan pelit lisätty nimenhuutoon. Katsokaa ne läpi ja laittakaa samantien OUT jos on esteitä. Riparin kuviot on aiheuttanut harmaita hiuksia ja säätöä , mutta kun Esalla ei ole hiuksia ja minulla valmiiksi jo harmaata niin mitään peruuttamatonta ei ole tapahtunut. T. Jussi (10 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo
Kerava/Tuusula
Pojat
68

KP-75 TuPS P06 YJ Nimenhuuto.com

Keravan Pallon ja Tuusulan Palloseuran 2006 syntyneiden poikien yhteisjoukkue.

Joonas kirjoitti: Joonas haluaa ottaa taukoa futiksesta. On siis pari kuukautta sivussa. Ilmoitamme sitten haluaako jatkaa vai lopettaa. Motivaatio vaan täysin hukassa juuri nyt. (5 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo
Kerava Tuusula
Pojat
87

AC Hyrylä Nimenhuuto.com

Associazione Calcio Hyrylä. Paikallinen höntsäjengi Tuusulan sydämestä.

Dominic kirjoitti: Sitte vaa vääntäämää seuraavista treeneistä. (Noin 3 vuotta sitten)

Päivitetty 13 päivää sitten

Jalkapallo
Tuusula
Miehet
19

TuPS2 Nimenhuuto.com

Kausi 2017

Tero kirjoitti: Cantona-kaulus! (Yli 7 vuotta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jalkapallo
Tuusula
Miehet
29

TuPS OldBoys Nimenhuuto.com

Kausi 2018

Jari kirjoitti: Haluan kiittää 35-joukkueen pelaajia menneistä vuosista ja on ollut mukava vetää Teille treenejä kuluneina talvina. Niin pelitovereina kuin ystävinä olette todella upeita. Vaimolleni sai töitä mansesta joten meillä on muutto edessä tässä alkuvuodesta. Jos ehdin niin tulen joku tiistai poikkeamaan... (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Jalkapallo
Tuusula
Miehet
43

Kellokosken Alku JP 0304 Nimenhuuto.com

Kellokosken Alku yhdistetty 03- ja 04-ikäluokka. Pelaamme tällä hetkellä yhdessä 03-sarjaa, mutta pelaajia mahtuu kumpaankin ikäluokkaan.

Pekka kirjoitti: Hei! Kevätkauden päätyttyä eli Lahden turnauksen jälkeen tulee muutoksia joukkueeseen. Henkilökohtaisista syistä jättäydyn itse pois valmennustehtävistä ja Kalle siirtyy KelAn 0201-ryhmän mukaan, on kuitenkin tarvittaessa käytettävissä 0304-peleissä. Aurinkoista futiskesää kaikille! -Pekka- (10 kuukautta sitten)

Päivitetty 7 kuukautta sitten

Jalkapallo
Tuusula Kellokoski
Ei asetettu
20

TuPS T10-11 Nimenhuuto.com

Joukkue on Tuusulan Palloseuran vuonna 2010 ja 2011 syntyneiden tyttöjen joukkue. Tervetuloa mukaan! Lisätietoja voit kysyä joukkueenjohtajalta tupst1011@gmail.com .

Kirsi kirjoitti: Nimenhuudon päivitys on päättynyt ja jatkossa käytämme myClubia. (11 kuukautta sitten)

Päivitetty 11 kuukautta sitten

Jalkapallo
Tuusula
Tytöt
31

TuPS P02 Nimenhuuto.com

TuPS pojat 02

Jukka kirjoitti: Muistoja kunnioittaen, Nurmen perhe (Melkein 4 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 4 vuotta sitten

Jalkapallo
Tuusula
Ei asetettu
69

YJ P05 TuPS-KP-75 Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia: YJ TuPS/KP-75 Pojat 05 hakee jatkuvasti uusia pelaajia!! Ota rohkeasti yhteyt...

Satu kirjoitti: Viikonlopun harkkapelistä löytyy tietoa MyClubin puolelta! (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Jalkapallo
Tuusula
Ei asetettu
64

TuPS Ikis Nimenhuuto.com

Reijo kirjoitti: Missäs kaikki KKI 50 sarjan peleihin ilmoittautumiset viipyy (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo
Tuusula
Miehet
50

KelA45 Nimenhuuto.com

Petteri kirjoitti: Muistutus kausimaksuista. Joukkueellinen pelaajia on jo maksanut, muutama puuttuu vielä. Hoitakaa maksut kuntoon ennen kauden alkua. Muistakaa myös lisenssi... -Petsku- (5 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo
Kellokoski, Tuusula
Miehet
28

Transval Futsal Nimenhuuto.com

Phong kirjoitti: Tiedoksi kaikille tänään ei ole pelaajia tulossa. Jatketaan taas ensi viikolla! (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Jalkapallo
Tuusula
Sekajoukkue
57

TUPS P06 Nimenhuuto.com

Glen kirjoitti: Tänään otettu Glenin nr. 24 verkkatakki Tikkurilasta, olisiko jonkun repussa? (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Jalkapallo
Tuusula
Ei asetettu
66