Jalkapallo Tuusula

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Tuusula ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 34 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, ringette, sähly, sulkapallo, tennis, squash, golf ja yleisurheilu.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Tuusula

Jalkapallo - Tuusula

TuPSKP75 T02 Nimenhuuto.com

TuPS/KP75 T02/03 YJ-joukkue koostuu syksyllä 2009 perustetusta Tuusulan Palloseuran ja Keravan Pallo -75:n tyttöjoukkueista. Mukaan toimintaan ovat erittäin tervetulleita v. 2002 ja v.2003 syntyneet tyttöpelaajat. Joukkue on avoin uusille pelaajille. Pyrimme tarjoamaan haastavaa toimintaa niin kokeneemmille pelaajille kuin vasta-alkajille. Harjoittelemme ja pelaamme tasoryhmissä, joten jokaisella on mahdollisuus osallistua toimintaan joko harraste- tai kilpailumielessä.

Joukkue etsii pelaajia: TuPS/KP75 T0203 YJ joukkue on syksyllä 2014 perustettu Tuusulan Palloseuran j...

Sinikka kirjoitti: Tervehdys kaikille, KP-75:n kauden päättäjäiset pidetään tänä vuonna 4.11.2017 klo 12.00 alkaen Keuda- talolla. Merkitkää päivä kalenteriin ja pyrkikää välttämään päällekkäisiä tapahtumia tuona päivänä. Yritetään saada sali täyteen seuran jäseniä kyseisenä päivänä. Ystävällisin terveisin, Mika Ha... (Noin 3 tuntia sitten)

Päivitetty noin 3 tuntia sitten

Jalkapallo
Tuusula & Kerava
Tytöt
50

KP -75 TuPS B YJ Nimenhuuto.com

Keravan Pallo -75 (KP-75) ja Tuusulan Palloseura (TuPS) B YJ. joukkueessa pelaa kaudella 2016-2017 P00 ja P01 ikäluokat Toimintamme perustana on Suomen palloliiton Fair Play (Kaikki Pelaa) säännöt. Sääntöjen perustana ovat seuraavat arvot: Leikinomaisuus, Tasavertaisuus, Yksilökeskeisyys, Taito, Monipuolisuus, Turvallisuus, Suvaitsevaisuus ja Päihteettömyys.

Joukkue etsii pelaajia: Hei, kaikentasoiset vuosimallia 2000 olevat jalkapallosta innostuneet pojat o...

Tarmo kirjoitti: Tarviin kyydin! (Noin 5 tuntia sitten)

Päivitetty noin 5 tuntia sitten

Jalkapallo
Kerava Ja Tuusula
Pojat
85

JoKi P01 Nimenhuuto.com

Jalkapallo P01 - kausi 2012 Pojat 01 -joukkue osallistuu tulevana kautena Opel-liigaan (haastajat, kuten viime kaudellakin. Pelipäivä on aina tiistaisin ja ne pelataan pääsääntöisesti Keski-Uudenmaan alueella. http://opelliiga.sporttisaitti.com/ikaluokat/01_e11/joukkueet/ Mukaan mahtuu vielä hyvin pelaamaan - tällä hetkellä mukana on noin kymmenkunta poikaa. Kantavana teemana on liikunnan riemu hienon jalkaharrastuksen lomassa. Asioita ei oteta liian vakavasti, mutta kuitenkin sillä periaatteella, että jalkapallotaidot kehittyvät ja jokainen pääsee pelaamaan. Ota yhteyttä Tuomoon (p. 040-9022 097), jos olet kiinnostunut tulemaan mukaan. Aloittaa voi vaikka käymällä tutustumassa joukkueen harjoituksissa.

Joukkue etsii pelaajia: Jokelan Kisa - jalkapallo P01 - kausi 2012 Pojat 01 -joukkue osallistuu tulev...

Tuomo kirjoitti: Kevään viimeinen futiskerho pidetään 26.4. Kolsassa klo 18-19. Pelataan vaihteeksi säbää eli ottakaa mailat mukaan! T. Tuomo (Melkein 4 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 4 vuotta sitten

Jalkapallo
Jokela, Tuusula
Pojat
16

TuPSKP-75P02 Nimenhuuto.com

TUPS/KP-75 YJ joukkue aloitti toimintansa lokakuussa 2013. Joukkue koostuu keravalaisista ja tuusulalaisista pojista, jotka edustavat omaa seuraansa mutta harjoittelevat ja pelaavat yhdessä. Yhteistoiminnalla saadaan varmistettua jokaiselle pelaajalle oman tason mukaista toimintaa. Harjoittelemme 3 kertaa viikossa Tuusulan tekonurmella ja Keravalla Kalevan tekonurmella

Kai kirjoitti: Lauantain peliin nimeämiset tehty! Käykää vahvistamassa nimeäminen! (6 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo
Tuusula
Pojat
66

TUPS Ladies Nimenhuuto.com

TUPS Ladies on siirtynyt käyttämään MyClub -järjestelmää. Jos tahdot mukaan meidän toimintaan, ota yhteyttä joukkueenjohtajaan, yhteystiedot löytyvät TuPS Ladies kotisivuilta http://www.tups.fi/joukkueet/ladies/ ****TUPS Ladies on lokakuussa 2007 perustettu naisten jalkapallojoukkue. Tällä hetkellä toiminnassamme on mukana n. 20 "enemmän tai vähemmän" aktiivista naisfutaajaa. Meidän tiimin mottona on treenata ja harrastaa jalkapalloa mukavassa porukassa, rennolla otteella. Ja siinä samalla kohottaa kuntoaan ja ehkäpä kehittyä vielä myös pelaajana....

Kirsi kirjoitti: Tervehdys kaikille. Siirrymme 1.1.2017 käyttämään Tupsin uutta myClub -järjestelmää, joten jatkossa kaikki tapahtumat, ilmoittautumiset, viestintä, laskutus jne tulee myClub -järjestelmän kautta. Nimehuutoa ei sen jälkeen enää ylläpidetä. Kiitokset kaikille Leideille kuluneesta vuodesta, on ollut... (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Jalkapallo
Tuusula
Naiset
34

Temmi Nimenhuuto.com

Rekisteröimättömän Raittius- ja voimisteluseura Temmin pelit aloitettiin Kirkonkylän koulun kentällä vuonna 1980, jolloin osa nykyisistä pelaajista ei ollut vielä edes syntynyt. Vuonna 2010 pelattiin 30-vuotisjuhlan merkeissä. Joukkueen ikäkeskiarvo taitaa olla tällä hetkellä jonkin verran yli 40 vuotta. Nuorin noin parikymppinen ja vanhimmat yli 60. Pelillistä osaamista löytyy laidasta laitaan eikä ketään syrjitä. Huonoista suorituksista tosin annetaan suoraa palautetta välittömästi. Viime vuosina pelipaikaksi on vakiintunut entinen ns. Hyrylän varuskunnan kenttä, nykyään paremmin tunnettu uimahallin kenttänä. Pelipäivät ja ajat olleet ke ja su klo 18. Syksyllä, iltojen pimentyessä, keskiviikkopelit jäävät pois ja sunnuntaisin aloitetaan klo 15.

Victor kirjoitti: Kaverini tulee myös, ehkä 2 (10 kuukautta sitten)

Päivitetty 10 kuukautta sitten

Jalkapallo
Tuusula
Ei asetettu
53

tups04 Nimenhuuto.com

TuPS P04 on noin 30 pojan jalkapallojoukkue Tuusulasta. Lisää tietoa joukkueesta ja sen toiminnasta löytyy täältä: http://www.tups.fi/joukkueet/p04/ Tervetuloa tutustumaan joukkueen toimintaan!

Joukkue etsii pelaajia: Jalkapalloa Tuusulassa vuonna 2004 syntyneille pojille. Treenit kolme kertaa ...

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Hei kaikille. Muistuttelisin teitä sekä erääntyneistä että erääntyvistä maksuista: Kausimaksu – kaikki; summa 150, eräpv. 15.7, maksetaan pojan viitteellä NJS Back to School – harmaat; summa 25€, eräpv 15.7, viite 5429 Iso Omena –kilpa; summa 25€, eräpv 15.7, viite 5429 Visionday –valitut; summa ... (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jalkapallo, Fudis ja Futis
Tuusula
Pojat
42

KP75 TUPS P03 YJ Nimenhuuto.com

Poikien 2003-ikäluokan KP-75:n ja Tups:n yhteisjoukkue

Pasi kirjoitti: Onko Sinulla vielä KP-75 paidat tallella? Nyt pääset niistä mukavasti eroon toimittamalla keltaiset ja vihreät paitasi Kimmo Vanhamäelle, joka on keksinyt paidoille uusiokäyttöä 09 ikäluokassa. T. Pasi (2 päivää sitten)

Päivitetty noin 3 tuntia sitten

Jalkapallo
Kerava/Tuusula
Pojat
90

TUPS P09 Nimenhuuto.com

TuPS P09 joukkue on perustettu 2014 kesällä. Joukkueeseen ovat tervetulleita kaikki 2009 syntyneet pelaajat.

Eero kirjoitti: Huomenna sunnuntaina klo 12 (paikalla 11:30) P08 tarvitsisi 4-6 pelaajaa avuksi heidän peleihin. Hyrylän tekonurmi. Lähinnä ryhmistä Leijonat ja Tiikerit. Mikäli pääsette, laittakaa mahd. pian viestiä minulle, eero.rantanen@fimnet.fi tai 0407418135. (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 4 tuntia sitten

Jalkapallo
Tuusula
Pojat
75

Kellokosken Alku JP 0304 Nimenhuuto.com

Kellokosken Alku yhdistetty 03- ja 04-ikäluokka. Pelaamme tällä hetkellä yhdessä 03-sarjaa, mutta pelaajia mahtuu kumpaankin ikäluokkaan.

Eero kirjoitti: Hip hop 04:set, laittakaa ilmoittautumisia IN/OUT tähän 20-21.5t-turnaukseen. Tiedän sitten kuinka paljon pelaajia kysyn 05:sta. (Noin 6 tuntia sitten)

Päivitetty noin 6 tuntia sitten

Jalkapallo
Tuusula Kellokoski
Ei asetettu
20

AC Hyrylä Nimenhuuto.com

Associazione Calcio Hyrylä. Paikallinen höntsäjengi Tuusulan sydämestä.

Dominic kirjoitti: Maksettu 7.5.: Risto, jompi, jupe (12 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jalkapallo
Tuusula
Miehet
18

TuPS T10-11 Nimenhuuto.com

Joukkue on Tuusulan Palloseuran vuonna 2010 ja 2011 syntyneiden tyttöjen joukkue. Tervetuloa mukaan! Lisätietoja voit kysyä joukkueenjohtajalta tupst1011@gmail.com .

Kirsi kirjoitti: Nimenhuudon päivitys on päättynyt ja jatkossa käytämme myClubia. (7 päivää sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Jalkapallo
Tuusula
Tytöt
34

TuPS OldBoys Nimenhuuto.com

Kausi 2017

Jari kirjoitti: Multa puuttui neljäs eli veikkaan (tiedän) englanti (11 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Jalkapallo
Tuusula
Miehet
41

TuPS p10 Nimenhuuto.com

TuPS 2010 syntyneiden innokas joukkue, jossa pelaa tyttöjä ja poikia. Uusia pelaajia mahtuu mukaan, tervetuloa!

Jonne kirjoitti: Jonne edelleen kipeänä huoltajapesti olis taas vapaa!! (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Jalkapallo
Tuusula
Pojat
75

TuPS2 Nimenhuuto.com

Kausi 2016

Tero kirjoitti: Cantona-kaulus! (Yli 6 vuotta sitten)

Päivitetty 10 kuukautta sitten

Jalkapallo
Tuusula
Miehet
37

TuPS-KP-75 YJ T00 Nimenhuuto.com

TuPS/KP-75 YJ T00-01 -joukkueeseen kuuluu pelaajia Tuusulasta, Keravalta ja Koivukylästä. Jos haluat mukaan pelaamaan, ota reippaasti yhteyttä joko Tupsin tai KP:n ikäluokkaan tai ilmesty mukaan harkkoihin!

Topi kirjoitti: Sinä futispelaaja, valmentaja, taustahenkilö tai muuten vaan futiksesta kiinnostunut henkilö, Hae KP-75 ohjaajaksi kaudelle 2017! Keravan Pallo - 75 on jalkapallon erikoisseura Keravalla ja se on yksi SPL Uudenmaan piirin suurimmista nuorisotyötä tekevistä seuroista. Seurassa on yli 800 lisenssip... (18 päivää sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jalkapallo
Tuusula/Kerava
Tytöt
24

TuPS P02 Nimenhuuto.com

TuPS pojat 02

Jukka kirjoitti: Muistoja kunnioittaen, Nurmen perhe (Melkein 3 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 3 vuotta sitten

Jalkapallo
Tuusula
Ei asetettu
69

YJ P05 TuPS-KP-75 Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia: YJ TuPS/KP-75 Pojat 05 hakee jatkuvasti uusia pelaajia!! Ota rohkeasti yhteyt...

Oliver kirjoitti: Hei, Tulena jakamaan alkuvuodesta tilatut verkkatakit tänään treeneissä. Terveisin, Tuija (6 päivää sitten)

Päivitetty noin 3 tuntia sitten

Jalkapallo
Tuusula
Ei asetettu
73

KelA45 Nimenhuuto.com

Petteri kirjoitti: Yhteislähtö Kellokosken urheilukentän kopeilta klo 17.45. (5 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo
Kellokoski, Tuusula
Miehet
22

TUPS P06 Nimenhuuto.com

Eero kirjoitti: Hei, löytyykö jonkun kotoa ylimääräiset tupsin verkkarit? Eerolla housut hukassa.. Terveisin Elisa (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo
Tuusula
Ei asetettu
78

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.