Salibandy Forssa

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Forssa ja lajina on salibandy, sähly, säbä ja floorball. Niitä löytyy yhteensä 5 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: jääkiekko, salibandy, ringette, vesipelastus, joukkuevoimistelu, multisport, rullakiekko, taekwondo ja koiraurheilu.

Katso lista koko maan salibandyjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

FoSu 09 Nimenhuuto.com

Mukaan kivaan salibndyporukkaan? FoSu Juniorit tarjoaa lapsille, nuorille ja heidän vanhemmilleen mielenkiintoisia ja palkitsevia hetkiä salibandyn parissa. Tule 2009 tai sitä myöhemmin syntyneen lapsesi kanssa tutustumaan FoSu 09 -joukkueen toimintaan. Harjoittelemme maanantaisin 17.30-18.30 ja keskiviikkoisin klo 18.30-19.30 Kirkassilmä-areenan pikkukentällä.

Hanna kirjoitti: Pieni korjaus.. Alle 2 vuotiaat ilmaiseksi.. 2-5 vuotiaille joutuu ostamaan oman lipun. Ja seikkailupuiston radat alkavat 2v. ylöspäin..Eli joko alue tai seikkailupuiston lipun. (Yli vuosi sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Salibandy
Forssa
Pojat
15

Forssan Alku salibandy Nimenhuuto.com

Spodia ja sporttia. Salibandy porukka joka pelaa kaudella 2014-2015 3.divisioonassa, noustuaan nelosesta sinne kuluneella kaudella 2013-2014.

Mikko kirjoitti: Tuun myöhässä (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 26 päivää sitten

Salibandy
Forssa
Miehet
27

Fosu-01-02 Nimenhuuto.com

Jani kirjoitti: Moi. Tänään on harjoitukset hallilla Arin vetämänä kello 18.30-20.00. Lenkkivarustus ja sisäpelikamat mukaan. Ne jotka ei ole vielä laittanut Arille WhatsApp viestiä ni laittakaa, tiedot harjoituksista tulee sitä kautta. - Jani (Noin 2 vuotta sitten)

Päivitetty noin 2 vuotta sitten

Salibandy
Forssa
Pojat
20

FoSu00 Nimenhuuto.com

Mikko kirjoitti: Sunnuntai 5.3. Leinonen: ruisleivät Remes : sämpylät Leivonta: Konttila Leivonta: Julkunen (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Salibandy
Forssa
Pojat
30

fosu 07-ja 08 Nimenhuuto.com

Johanna kirjoitti: Hei! Perjantaina aloitetaan kuvien ottaminen pelaajakortteja varten klo 17.30. Sitä varten tarvitaan mukaan musta pelipaita. Kuvien ottamista jatketaan treeneissä (keskiviikko, perjantai) niin pitkään, että kaikki, joiden kuvan saa julkaista joukkueen sivuilla, on kuvattu. Tavoitteena on kuitenki... (10 kuukautta sitten)

Päivitetty 10 kuukautta sitten

Salibandy
Forssa
Pojat
23