Salibandy Forssa

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Forssa ja lajina on salibandy, sähly, säbä ja floorball. Niitä löytyy yhteensä 6 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, koripallo, koiraurheilu, joukkuevoimistelu, vesipelastus, tennis, multisport ja rullakiekko.

Katso lista koko maan salibandyjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - salibandy - Forssa

Salibandy - Forssa

FoSu 09 Nimenhuuto.com

Mukaan kivaan salibndyporukkaan? FoSu Juniorit tarjoaa lapsille, nuorille ja heidän vanhemmilleen mielenkiintoisia ja palkitsevia hetkiä salibandyn parissa. Tule 2009 tai sitä myöhemmin syntyneen lapsesi kanssa tutustumaan FoSu 09 -joukkueen toimintaan. Harjoittelemme torstaisin klo 18.00 eteenpäin.

Hanna kirjoitti: Moikka, kenellä vielä on kioskirahoja tuomatta niin voisi laittaa ne suoraan joukkueen tilille FI48 5539 0220 0409 26, viitteeksi päivämäärä, oma tai pelaajan nimi + montako seuran limsaa on myynyt.. Lopuista vuoroista: Myydään loppuja pois mitä siellä on vielä.. Huomioikaa maanantaina Alun vuoro... (30 päivää sitten)

Päivitetty 29 päivää sitten

Salibandy
Forssa
Pojat
20

Forssan Alku salibandy Nimenhuuto.com

Spodia ja sporttia. Salibandy porukka joka pelaa kaudella 2014-2015 3.divisioonassa, noustuaan nelosesta sinne kuluneella kaudella 2013-2014.

jarkko kirjoitti: Tulen ,jos vain edustus tilaisuudesta kerkiän.. (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin 6 tuntia sitten

Salibandy
Forssa
Miehet
24

FoSu -04 Nimenhuuto.com

Esa kirjoitti: Viimeinen fysiikkatreenit ulkona! Säävaraus. Lähtö hallilta klo 17.00, eli ajoissa paikalle! (13 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Salibandy
Forssa
Ei asetettu
27

Fosu-01-02 Nimenhuuto.com

Jani kirjoitti: Moi. Tänään on harjoitukset hallilla Arin vetämänä kello 18.30-20.00. Lenkkivarustus ja sisäpelikamat mukaan. Ne jotka ei ole vielä laittanut Arille WhatsApp viestiä ni laittakaa, tiedot harjoituksista tulee sitä kautta. - Jani (21 päivää sitten)

Päivitetty 21 päivää sitten

Salibandy
Forssa
Pojat
35

FoSu00 Nimenhuuto.com

Mikko kirjoitti: Sunnuntai 5.3. Leinonen: ruisleivät Remes : sämpylät Leivonta: Konttila Leivonta: Julkunen (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Salibandy
Forssa
Pojat
30

fosu 08 Nimenhuuto.com

Joona kirjoitti: joona ei tule harkoihin koska on kuumeessa (28 päivää sitten)

Päivitetty 28 päivää sitten

Salibandy
Forssa
Pojat
20

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Salibandyjoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on salibandy on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.