Salibandy Forssa

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Forssa ja lajina on salibandy, sähly, säbä ja floorball. Niitä löytyy yhteensä 6 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, koripallo, koiraurheilu, joukkuevoimistelu, vesipelastus, tennis, multisport ja rullakiekko.

Katso lista koko maan salibandyjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - salibandy - Forssa

Salibandy - Forssa

FoSu 09 Nimenhuuto.com

Mukaan kivaan salibndyporukkaan? FoSu Juniorit tarjoaa lapsille, nuorille ja heidän vanhemmilleen mielenkiintoisia ja palkitsevia hetkiä salibandyn parissa. Tule 2009 tai sitä myöhemmin syntyneen lapsesi kanssa tutustumaan FoSu 09 -joukkueen toimintaan. Harjoittelemme maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 17.30-18.30 Kirkassilmä-areenan pikkukentällä.

Hanna kirjoitti: Kausimaksu tietoa. Kausimaksu on vahvistettu. Summa on 413 euroa + 25 euron jäsenmaksu yhteensä 438 euroa. Kausi ja viimevuonna maksettu joukkuemaksu on nyt siis yhdistetty, jäsenmaksu on pysynyt ennallaan. Kausimaksun voi maksaa yhdessä tai kolmessa erässä (ei kahdessa). Erämäksu on 3*148 euroa,... (22 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Salibandy
Forssa
Pojat
22

Forssan Alku salibandy Nimenhuuto.com

Spodia ja sporttia. Salibandy porukka joka pelaa kaudella 2014-2015 3.divisioonassa, noustuaan nelosesta sinne kuluneella kaudella 2013-2014.

Mikko kirjoitti: Hieman epävarma kuntkun poika vatta taudissa ja mä kotona. (2 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Salibandy
Forssa
Miehet
21

FoSu -04 Nimenhuuto.com

Lenni kirjoitti: Tuun vaan lopputreeneihin (2 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Salibandy
Forssa
Ei asetettu
25

Fosu-01-02 Nimenhuuto.com

Jani kirjoitti: Moi. Tänään on harjoitukset hallilla Arin vetämänä kello 18.30-20.00. Lenkkivarustus ja sisäpelikamat mukaan. Ne jotka ei ole vielä laittanut Arille WhatsApp viestiä ni laittakaa, tiedot harjoituksista tulee sitä kautta. - Jani (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Salibandy
Forssa
Pojat
20

FoSu00 Nimenhuuto.com

Mikko kirjoitti: Sunnuntai 5.3. Leinonen: ruisleivät Remes : sämpylät Leivonta: Konttila Leivonta: Julkunen (8 kuukautta sitten)

Päivitetty 8 kuukautta sitten

Salibandy
Forssa
Pojat
30

fosu 08 Nimenhuuto.com

Joona kirjoitti: joona ei tule harkoihin koska on kuumeessa (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Salibandy
Forssa
Pojat
29

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Salibandyjoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on salibandy on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.