Salibandy Forssa

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Forssa ja lajina on salibandy, sähly, säbä ja floorball. Niitä löytyy yhteensä 6 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, koripallo, koiraurheilu, joukkuevoimistelu, vesipelastus, tennis, multisport ja rullakiekko.

Katso lista koko maan salibandyjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - salibandy - Forssa

Salibandy - Forssa

FoSu 09 Nimenhuuto.com

Mukaan kivaan salibndyporukkaan? FoSu Juniorit tarjoaa lapsille, nuorille ja heidän vanhemmilleen mielenkiintoisia ja palkitsevia hetkiä salibandyn parissa. Tule 2009 tai sitä myöhemmin syntyneen lapsesi kanssa tutustumaan FoSu 09 -joukkueen toimintaan. Harjoittelemme torstaisin klo 18.00 eteenpäin.

Konsta kirjoitti: Jäikö joltain maila hallille tänään jos jäi iin se löytyy multa ja numero on 0443628436 (13 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Salibandy
Forssa
Pojat
20

Forssan Alku salibandy Nimenhuuto.com

Spodia ja sporttia. Salibandy porukka joka pelaa kaudella 2014-2015 3.divisioonassa, noustuaan nelosesta sinne kuluneella kaudella 2013-2014.

Mikko kirjoitti: menee tiukille tuleminen ekan palin osalta, tulen kun kerkeen tausta tueksi. (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Salibandy
Forssa
Miehet
24

FoSu -04 Nimenhuuto.com

Joona kirjoitti: Kurkku kipeä (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Salibandy
Forssa
Ei asetettu
27

Fosu-01-02 Nimenhuuto.com

Jani kirjoitti: Moi. Harjoitellaan/pelaillaan seuraavat kaksi viikkoa maanantaisin klo: 18.30-19.30 ja keskiviikoisin klo:18.30-20.00. Torstain vuorollakin voi käydä neppailemassa, mutta valmentajia ei ole paikalla. - Jani (7 päivää sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Salibandy
Forssa
Pojat
35

FoSu00 Nimenhuuto.com

Mikko kirjoitti: Sunnuntai 5.3. Leinonen: ruisleivät Remes : sämpylät Leivonta: Konttila Leivonta: Julkunen (26 päivää sitten)

Päivitetty 26 päivää sitten

Salibandy
Forssa
Pojat
31

fosu 08 Nimenhuuto.com

Joona kirjoitti: pääsenkö jonkun kyydillä huomiseen peliin T.joona (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Salibandy
Forssa
Pojat
20

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Salibandyjoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on salibandy on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.