Salibandy Forssa

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Forssa ja lajina on salibandy, sähly, säbä ja floorball. Niitä löytyy yhteensä 4 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: jääkiekko, salibandy, ringette, vesipelastus, joukkuevoimistelu, multisport, rullakiekko, taekwondo ja koiraurheilu.

Katso lista koko maan salibandyjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Forssan Alku salibandy Nimenhuuto.com

Spodia ja sporttia. Salibandy porukka joka pelaa kaudella 2014-2015 3.divisioonassa, noustuaan nelosesta sinne kuluneella kaudella 2013-2014.

Hyde kirjoitti: Ehkä kerkiin (9 päivää sitten)

Päivitetty 9 päivää sitten

Salibandy
Forssa
Miehet
27

Fosu-01-02 Nimenhuuto.com

Jani kirjoitti: Moi. Tänään on harjoitukset hallilla Arin vetämänä kello 18.30-20.00. Lenkkivarustus ja sisäpelikamat mukaan. Ne jotka ei ole vielä laittanut Arille WhatsApp viestiä ni laittakaa, tiedot harjoituksista tulee sitä kautta. - Jani (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Salibandy
Forssa
Pojat
20

FoSu00 Nimenhuuto.com

Mikko kirjoitti: Sunnuntai 5.3. Leinonen: ruisleivät Remes : sämpylät Leivonta: Konttila Leivonta: Julkunen (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Salibandy
Forssa
Pojat
30

fosu 07-ja 08 Nimenhuuto.com

Johanna kirjoitti: Hei! Perjantaina aloitetaan kuvien ottaminen pelaajakortteja varten klo 17.30. Sitä varten tarvitaan mukaan musta pelipaita. Kuvien ottamista jatketaan treeneissä (keskiviikko, perjantai) niin pitkään, että kaikki, joiden kuvan saa julkaista joukkueen sivuilla, on kuvattu. Tavoitteena on kuitenki... (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Salibandy
Forssa
Pojat
23