Salibandy Forssa

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Forssa ja lajina on salibandy, sähly, säbä ja floorball. Niitä löytyy yhteensä 6 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, koripallo, joukkuevoimistelu, koiraurheilu, vesipelastus, tennis, multisport ja rullakiekko.

Katso lista koko maan salibandyjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - salibandy - Forssa

Salibandy - Forssa

FoSu 09 Nimenhuuto.com

Mukaan kivaan salibndyporukkaan? FoSu Juniorit tarjoaa lapsille, nuorille ja heidän vanhemmilleen mielenkiintoisia ja palkitsevia hetkiä salibandyn parissa. Tule 2009 tai sitä myöhemmin syntyneen lapsesi kanssa tutustumaan FoSu 09 -joukkueen toimintaan. Harjoittelemme torstaisin klo 18.00 eteenpäin.

Hanna kirjoitti: Moi FoSulaiset! ja menestyksekästä uutta vuotta!!! On aika Matka-arpajaisten, joilla osaltaan mahdollistetaan junioritoiminnan jatkumista ja matalan kynnyksen kerhotoiminnan jatkumista. Jokainen joukkue/ryhmä saa harrastajamäärää vastaavan määrän arpalistoja myytäväksi. Yhdellä listalla on kaksik... (21 päivää sitten)

Päivitetty 11 päivää sitten

Salibandy
Forssa
Pojat
20

Forssan Alku salibandy Nimenhuuto.com

Spodia ja sporttia. Salibandy porukka joka pelaa kaudella 2014-2015 3.divisioonassa, noustuaan nelosesta sinne kuluneella kaudella 2013-2014.

Jari kirjoitti: Tuu jos ei olo hirveesti pahene, miesflunssa koittaa ottaa otetta (20 päivää sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Salibandy
Forssa
Miehet
24

FoSu -04 Nimenhuuto.com

Jaana kirjoitti: Muistakaa tänään hakea arpalaput keneltä puuttuu! Olen paikalla 16.30-21. (2 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Salibandy
Forssa
Ei asetettu
26

Fosu-01-02 Nimenhuuto.com

Petri kirjoitti: Huomenna ei harjoituksia!!! Seuraavat TO 29.12 klo 19.30-21! (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 24 päivää sitten

Salibandy
Forssa
Pojat
35

FoSu00 Nimenhuuto.com

Kimmo kirjoitti: Tänään tiistaina Kirkassilmä Areenalla harjoitusottelussa FoSu Edustus kohtaa MM-kisoihin valmistautuvan Australian maajoukkueen. Australia leireilee Eerikkilän Urheiluopistolla ja sitä valmentaa Classic-valmentaja Petteri Nykky. Ottelu alkaa klo 19 ja siihen on vapaa pääsy. Tervetuloa! (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 26 päivää sitten

Salibandy
Forssa
Pojat
32

fosu 08 Nimenhuuto.com

Joona kirjoitti: kenen kyydillä pääsen lauantain peliin T.joona (5 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Salibandy
Forssa
Pojat
20

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Salibandyjoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on salibandy on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.