Salibandy Itä-helsinki

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Itä-helsinki ja lajina on salibandy, sähly, säbä ja floorball. Niitä löytyy yhteensä 2 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: jääkiekko, salibandy, koripallo, amerikkalainen jalkapallo, hauskanpito, purjehdus ja handboll käsipallo.

Katso lista koko maan salibandyjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - salibandy - Itä-Helsinki

Salibandy - Itä-Helsinki

EC Dynamo Nimenhuuto.com

Historiallinen Itä-helsinkiläinen sabaryhmä takavuosilta joka nostettiin uudelleen pystyyn kaudelle 2011-2012 M-35 sarjaan hieman muokattuna mutta rungoltaan pitkäli samana. Sittemmin joukkueen kokoonpano on hieman muuttunut mutta edelleen löytyy noin kentällisen verran alkuperäisiäkin ECD:n jäseniä. SM-pronssia voitimme kaudella 2015-2016. Twitter: @ECDynamo_M35 Otteluohjelma ja tulospalvelu kaudelle 2016-2017: http://floorball.fi/tulokset/#/sarja/seniorisarjat-m35-02/1679 Sisäinen pistepörssi 2016-2017: https://www.dropbox.com/s/48j6u9jn57wk30p/ECD_pistep%C3%B6rssi.png?raw=1

Juha kirjoitti: Nyt loputkin jätkät kehiin huomiselle! Ja Patu ja Vesku tarpeeksi massia mukaan, niin saatte pelata tsettiä vähän pidempään. (10 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 minuuttia sitten

Salibandy ja Hauskanpito
Itä Helsinki
Miehet
27

Günther Sport SV Nimenhuuto.com

Santeri kirjoitti: Saunailta! Ilmoittakaa Doodlessa tämän viikon aikana teille parhaat ajankohdat saunaillalle! Toiv saadaan mahd moni mukaan. Laitoin linkin spostitse mutta tässä vielä kerta kiellon päälle: http://doodle.com/poll/fdrq8u97qbkm5pm7. (Vuosi sitten)

Päivitetty 12 kuukautta sitten

Salibandy
Itä Helsinki
Miehet
20

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Salibandyjoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on salibandy on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.