Jääkiekko Itä-helsinki

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Itä-helsinki ja lajina on jääkiekko, jäkis, lätkä, kiekko ja icehockey. Niitä löytyy yhteensä 4 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jääkiekko. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, salibandy, koripallo, amerikkalainen jalkapallo, hauskanpito, purjehdus ja handboll käsipallo.

Katso lista koko maan jääkiekkojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jääkiekko - Itä-Helsinki

Jääkiekko - Itä-Helsinki

IHK 04 Nimenhuuto.com

IHK 04 hakee AAA- tason sekä A tason pelaajia ja maalivahteja joukkueeseen kaudelle 2017-2018. Vaatimuksena vähintään pari vuotta aktiivista pelaamista sekä kova asenne ja halu kehittyä. Valmennuksesta vastaa vastuuvalmentajana Tony Stolpe apunaan Valeri Krykov. Pääsääntöisesti kaikki tapahtumat ovat kotihallissamme Malmilla tai sen läheisyydessä keskimäärin 3-4 kertaa viikossa. Vaatimuksena meillä on parin vuoden kokemus jääkiekon pelaamisesta. Jos olet pelannut jo pari vuotta kiekkoa ja kiinnostuit, ota yhteyttä ja tule kokeilemaan tai katsomaan harkkoja. Joukkueenjohtaja Juha Nykänen juha.nykanen@gmail.com, p. 044 044 1042 04 Pelijojo Oili Vitie oili.vitie@kolumbus.fi 0400 879803

Joukkue etsii pelaajia: IHK 04 hakee AAA- tason sekä AA tason kenttäpelaajia ja maalivahteja joukkuee...

Juha kirjoitti: HUOMIO KAIKKI. Perjantain jäät peruuntuneet, siirretty lauantai aamuun klo 9. Syynä siirtoon on kansainvälisen Lions turnauksen siirtyminen Riihimäen hallista Malmin halliin. Riihimäen hallista rikkoutunut jäähdytysputkisto eikä saada kuntoon ennen viikonloppua. Pahoittelen viimehetken muutosta, ... (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 9 päivää sitten

Jääkiekko
ItÄ Helsinki
Sekajoukkue
34

IHK XX Nimenhuuto.com

Nyt lähtee kiekko kulkemaan kaukalossa! Tiesittehän, että hokkari on oikeastaan korkokenkä ja jää on kylmää?

Joukkue etsii pelaajia: Nainen! Jos lätkä kiinnostaa vielä tai taas. Jos et ole ikinä hokkareita jalk...

Katriina kirjoitti: Luultavasti tuun vähän myöhässä (8 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jääkiekko
Itä Helsinki
Naiset
28

IHK 06-07 Nimenhuuto.com

IHK06/07 joukkue pelaa kaudella 2017-2018 E1 eteläistä aluesarjaa yhdellä peliryhmällä AA/A E2 eteläistä aluesarjaa kahdella peliryhmällä A ja AA Otamme lisää pelaajia molempiin ikäryhmiin! Seuraa meitä Facebookissa: https://www.facebook.com/IHK-0607-283022295445503/?fref=ts

Joni kirjoitti: Tähän peliin tarvitaan white peliryhmän vanhemmista toimitsijoita. Tehtävät jaetaan paikanpäällä. Titu, kello, kuulutus, 2x jäähyboksi. (2 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jääkiekko
Itä Helsinki
Sekajoukkue
43

viikkarit Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia

Remu kirjoitti: Edelleen pakki huonona (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jääkiekko
Itä Helsinki
Pojat
32

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jääkiekkojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jääkiekko on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.