Jääkiekko Itä-helsinki

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Itä-helsinki ja lajina on jääkiekko, jäkis, lätkä, kiekko ja icehockey. Niitä löytyy yhteensä 4 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: jääkiekko, salibandy, koripallo, amerikkalainen jalkapallo, hauskanpito, purjehdus ja handboll käsipallo.

Katso lista koko maan jääkiekkojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jääkiekko - Itä-Helsinki

Jääkiekko - Itä-Helsinki

IHK 04 Nimenhuuto.com

IHK 04 hakee AAA- tason sekä A tason pelaajia ja maalivahteja joukkueeseen kaudelle 2017-2018. Vaatimuksena vähintään pari vuotta aktiivista pelaamista sekä kova asenne ja halu kehittyä. Pääsääntöisesti kaikki tapahtumat ovat kotihallissamme Malmilla tai sen läheisyydessä keskimäärin 3-4 kertaa viikossa. Vaatimuksena meillä on parin vuoden kokemus jääkiekon pelaamisesta. Jos olet pelannut jo pari vuotta kiekkoa ja kiinnostuit, ota yhteyttä ja tule kokeilemaan tai katsomaan harkkoja. Joukkueenjohtaja Juha Nykänen juha.nykanen@gmail.com, p. 044 044 1042 04 Pelijojo Oili Vitie oili.vitie@kolumbus.fi 0400 879803

Joukkue etsii pelaajia: IHK 04 hakee AAA- tason sekä AA tason kenttäpelaajia ja maalivahteja joukkuee...

Jesse kirjoitti: Jessellä koulun urheilu tapahtuma . (30 päivää sitten)

Päivitetty noin 24 tuntia sitten

Jääkiekko
ItÄ Helsinki
Sekajoukkue
31

IHK XX Nimenhuuto.com

Nyt lähtee kiekko kulkemaan kaukalossa! Tiesittehän, että hokkari on oikeastaan korkokenkä ja jää on kylmää?

Joukkue etsii pelaajia: Nainen! Jos lätkä kiinnostaa vielä tai taas. Jos et ole ikinä hokkareita jalk...

Elina kirjoitti: Morooo, Muistakaa päivittää osallistumistietonne Säästö-Karit Cuppiin! IPsu (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Jääkiekko
Itä Helsinki
Naiset
33

IHK 06-07 Nimenhuuto.com

IHK06/07 joukkue pelaa kaudella 2016-2017 sc-liigaa 07 ikäluokassa, leijonaliigaa F1 07 ikäluokassa sekä E2 A eteläistä aluesarjaa 06 syntyneiden kanssa. Otamme lisää pelaajia molempiin ikäryhmiin! Seuraa meitä Facebookissa: https://www.facebook.com/IHK-0607-283022295445503/?fref=ts

Joni kirjoitti: Nonniin. Kesän omatoimijakso on nyt lisätty materiaaliosioon sekalaiset kansioon. Jakson saa suorittaa itse valitsemana ajankohtana kesä-heinäkuun aikana. Jakso on kuitenkin oltava 14pv putkeen. Tehtävän voi palauttaa sähköisesti joni.viherlaakso@hotmail.fi, jolloin huoltajan kuittauksena toimii ... (4 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jääkiekko
Itä Helsinki
Sekajoukkue
36

viikkarit Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia

Remu kirjoitti: Edelleen pakki huonona (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Jääkiekko
Itä Helsinki
Pojat
32

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jääkiekkojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jääkiekko on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.