Salibandy Joutsa

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Joutsa ja lajina on salibandy, sähly, säbä ja floorball. Niitä löytyy yhteensä 4 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, futsal, lentopallo ja soutu.

Katso lista koko maan salibandyjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - salibandy - Joutsa

Salibandy - Joutsa

Flanels D-pojat Nimenhuuto.com

Sanna kirjoitti: Uudet seura-asut tilattavissa! Uudet seura-asut on tilattavissa la 14.5. alkaen Joutsan Pikkupuodissa (myös sovitus). Tilaukset lähtevät kootusti eteenpäin aina 2 kk:n välein, ekan kerran jo 31.5. Mallisto on koottu siten, että sen pitäisi täyttää kovimmatkin vaateet urheilu- / lämmittelyasuista,... (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Salibandy
Joutsa
Ei asetettu
24

Flanels1 Nimenhuuto.com

Topi kirjoitti: Jos kerkeen (11 kuukautta sitten)

Päivitetty 11 kuukautta sitten

Salibandy
Joutsa
43

Flanels 2004 Nimenhuuto.com

Anne kirjoitti: Sunnuntaina pelit Hollolassa. Kimppakyyti-ilmoituksia otetaan vastaan. Itse olen jo valmiiksi Lahdessa ja Onni on matkassa. Lahdesta pääsee siis minun kyytiin. Takaisin päin mahtuu yksi poika kyytiin, pikku mutkan kautta tosin. Pelit on klo 11 ja 15, käydään taas porukalla jossain eväsretkellä si... (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Salibandy
Joutsa
Pojat
19

Flanelsnaiset Nimenhuuto.com

Petteri kirjoitti: Kuntosalilla pelikuntoon! Kauden alku häämöttää ja on aika viritellä kehon eri osat oikeaan vireeseen. Joutsan Kuntosali tarjoaa Flanelsin mies- ja naisjoukkueille seuraavanlaisen kampanjatarjouksen: Voit valita joko 1 kk:n tai 3 kk:n salipaketin ja saat se puoleen hintaan! Eli 1 kk nyt 19,50 € (... (Vuosi sitten)

Päivitetty 12 kuukautta sitten

Salibandy
Joutsa
25