Salibandy Joutsa

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Joutsa ja lajina on salibandy, sähly, säbä ja floorball. Niitä löytyy yhteensä 4 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, futsal, lentopallo ja soutu.

Katso lista koko maan salibandyjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - salibandy - Joutsa

Salibandy - Joutsa

Flanels D-pojat Nimenhuuto.com

Sanna kirjoitti: Uudet seura-asut tilattavissa! Uudet seura-asut on tilattavissa la 14.5. alkaen Joutsan Pikkupuodissa (myös sovitus). Tilaukset lähtevät kootusti eteenpäin aina 2 kk:n välein, ekan kerran jo 31.5. Mallisto on koottu siten, että sen pitäisi täyttää kovimmatkin vaateet urheilu- / lämmittelyasuista,... (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Salibandy
Joutsa
Ei asetettu
24

Flanels1 Nimenhuuto.com

Topi kirjoitti: Jos kerkeen (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Salibandy
Joutsa
43

Flanels 2004 Nimenhuuto.com

Anne kirjoitti: Sunnuntaina pelit Hollolassa. Kimppakyyti-ilmoituksia otetaan vastaan. Itse olen jo valmiiksi Lahdessa ja Onni on matkassa. Lahdesta pääsee siis minun kyytiin. Takaisin päin mahtuu yksi poika kyytiin, pikku mutkan kautta tosin. Pelit on klo 11 ja 15, käydään taas porukalla jossain eväsretkellä si... (9 kuukautta sitten)

Päivitetty 9 kuukautta sitten

Salibandy
Joutsa
Pojat
19

Flanelsnaiset Nimenhuuto.com

Petteri kirjoitti: Kuntosalilla pelikuntoon! Kauden alku häämöttää ja on aika viritellä kehon eri osat oikeaan vireeseen. Joutsan Kuntosali tarjoaa Flanelsin mies- ja naisjoukkueille seuraavanlaisen kampanjatarjouksen: Voit valita joko 1 kk:n tai 3 kk:n salipaketin ja saat se puoleen hintaan! Eli 1 kk nyt 19,50 € (... (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Salibandy
Joutsa
25

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Salibandyjoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on salibandy on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.