Salibandy Joutseno

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Joutseno ja lajina on salibandy, sähly, säbä ja floorball. Niitä löytyy yhteensä 4 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, futsal, karting, beachfutis, allaspallo, keilailu, harrastekiekko, nitrofutis ja suunnistus.

Katso lista koko maan salibandyjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - salibandy - Joutseno

Salibandy - Joutseno

JoKa01 Nimenhuuto.com

Katri kirjoitti: Hei! Koivikko on varattu 15-16.7 eli vanhemmilla mahdollisuus saunailtaan poikien kauden päättäjäisten jälkeen. Laittakaa viestiä ketkä ovat tulossa? Itselläni on iltavuoro, mutta voin tulla töiden jälkeen ainakin käymään. Pike laittoikin jo aiemmin viestiä saunaillasta nyt olisi mahdollisuus kes... (2 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Salibandy
Joutseno
Ei asetettu
38

Joka 02 Nimenhuuto.com

Niko kirjoitti: Moi. Harjoitus vuorot on jaettu. Nyt kaikille vanhemmille tiedoksi. D-Pojat tarviaisi valmentajan/vetäjän. Itse olen nyt kiinni C-poikien joukkueessa. Opastan kyllä mielelläni asioissa. T. Niko (10 kuukautta sitten)

Päivitetty 10 kuukautta sitten

Salibandy
Joutseno
Pojat
18

Jokanaiset Nimenhuuto.com

Noora kirjoitti: Kipeeenä kylläkin (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Salibandy
Joutseno
Naiset
25

Kultsu juniorit Nimenhuuto.com

Jukka kirjoitti: emme treenaa to 10.4. 16.30-18.00 koulukeskuksen kentällä. to 17.4 harkkapeli 16.30-18.00 samalla kentällä. (Noin 3 vuotta sitten)

Päivitetty noin 3 vuotta sitten

Jalkapallo ja Salibandy
Joutseno
Ei asetettu
20

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Salibandyjoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on salibandy on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.