Jalkapallo Joutseno

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Joutseno ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 10 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, futsal, karting, beachfutis, allaspallo, keilailu, harrastekiekko, ratsastus ja nitrofutis.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Joutseno

Jalkapallo - Joutseno

Kultsu-05 Nimenhuuto.com

Yhteyshenkilöt: Tommi Virtanen 040-5829561 (joukkueenjohtaja) Saku Rantalainen 050-5377026 (vastuuvalmentaja)

Eetu kirjoitti: Eetu ei ehdi tänään harjoituksiin. Äiti joutunut viemään hevosen klinikalle Helsinkiin ja Joutsenoon tulo tästä syystä viivästyy. (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 11 tuntia sitten

Jalkapallo
Joutseno
Ei asetettu
34

KULTSU 2004 Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia: Kultsu D12-syntyneiden joukkueessa aloittaminen on helppoa. Tulet vain Raviks...

Jukka kirjoitti: Kultsu P13 joukkuekuvaus ensi maanantaina 27.3.klo 17 Kultsu Areenalla. Koteihin on pelaajien mukana jaettu lomake, joka on ehdottomasti oltava mukana kuvauksessa ja vanhemman allekirjoittama. Pukeutuminen kuvaukseen: puna-musta pelipaita, mustat pelishortsit, mustat sukat ja nappikset (peliasun ... (4 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jalkapallo
Joutseno
Ei asetettu
28

Kultsu-08 Nimenhuuto.com

Timo kirjoitti: Joukkuekuvaus huomenna! 08- joukkueen arvioitu kuvausaika on maanantaina 27.3.klo.18:20, joten kaikki muistavat olla ajoissa käsketyssä varustuksessa paikalla. Muistakaa ottaa kuvauslomakke mukaan ja se palautetaan täytettynä kuvaajalle. Muuten ei ole asiaa kuvaukseen.... Kuvausvarustus on yhtä k... (3 päivää sitten)

Päivitetty noin 5 tuntia sitten

Jalkapallo
Joutseno
Sekajoukkue
39

Kultsu TC-15 Nimenhuuto.com

Matti kirjoitti: HOI!!! MUISTAKAA PALAUTTAA GUTZIN YHTEENVETO LOMAKE 26.9 MAANANTAIHIN MENNESSÄ MINULLE/TIMOLLE/VALMENTAJALLE!!! -MATTI- (6 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 9 tuntia sitten

Jalkapallo
Joutseno
Tytöt
24

Kultsu-09 Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia

Santtu kirjoitti: Moikka! Ensiviikosta lähtien siirrytään ulkoharjoitteluun. Huomioikaa muuttuneet harjoitusajat ja paikat. Ulkovarustus säänmukainen. Pipo/tuubi pitää olla päässä ja hanskat kädessä sekä pitkähihaista ja -lahkeista lähtökohtaisesti AINA ennenkuin säät lämpenee. Vaatetta on helppo vähentää harjoitu... (2 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallo
Joutseno
Sekajoukkue
25

kultsu07 Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Moi, pari muistutusta vielä kaikille. Nimenhuudon käyttö: Jos tiedät, että pelaaja ei pääse esim. 19.6 järjestettävään tapahtumaan, niin käy jo tässä vaiheessa ilmoittamassa OUT. Muussa tapauksessa odota, että joukkueet ilmoitetaan (n.viikko ennen tapahtumaa), ja jos pelaaja on joukkueessa, ilmoi... (12 kuukautta sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Jalkapallo
Joutseno
Pojat
20

Kultsu juniorit Nimenhuuto.com

Jukka kirjoitti: emme treenaa to 10.4. 16.30-18.00 koulukeskuksen kentällä. to 17.4 harkkapeli 16.30-18.00 samalla kentällä. (Melkein 3 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 3 vuotta sitten

Jalkapallo ja Salibandy
Joutseno
Ei asetettu
21

Kultsujunnujen taustat Nimenhuuto.com

Kultsujuniorien taustavaikuttajien (valmentajat, jojot, varustevastaavat ym.) oma höntsäilyhärdelli. Kokoonnumme kerran viikossa lauantaisin klo 15-16 kuplassa. Rohkeasti mukaan! Tavoite olisi että saisimme ainakin 10 pelaajaa joka kerran mukaan.

Jarno kirjoitti: Reissussa! (10 kuukautta sitten)

Päivitetty 9 kuukautta sitten

Jalkapallo ja Nitrofutis
Joutseno
Sekajoukkue
32

Ryökäleet Nimenhuuto.com

Etelä-Karjalaista ratakireyttä retarien kesken.

Jani kirjoitti: Out! Pari viikkoa lomaa teistä! Milano! Praha! ja viinit Wienissä! (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Futsal, Karting, Beachfutis, Allaspallo ja Keilailu
Joutseno
Miehet
24

Joutsenon Ellit Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia: Tervetuloa pelaamaan Joutsenon ravikselle sunnuntaisin 18.00-19.30 mahtavaa n...

Emmi kirjoitti: Viime viikolla ei ollut kentällä ketään, onkohan huomennakaan? Olis kiva pelailla mut eipä kehtaa turhaan ajella tyhjälle kentälle. (11 kuukautta sitten)

Päivitetty 11 kuukautta sitten

Jalkapallo
Joutseno
Naiset
27

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.