Salibandy Kontiolahti

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Kontiolahti ja lajina on salibandy, sähly, säbä ja floorball. Niitä löytyy yhteensä 6 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko ja sähly.

Katso lista koko maan salibandyjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - salibandy - Kontiolahti

Salibandy - Kontiolahti

FB FACTOR E JA F TYTÖT Nimenhuuto.com

Tulevat huiput jotka harjoittelevat ilolla ja sitkeydellä, mutta kuitenkin siten, että jokainen treeni on hauska "kaveri tapaaminen".

Ryhänen kirjoitti: Hei, yllätys on varmistunut joten joukkue tarjoo tytöille ja toimihenkilöille TOSTAINA 26.4 KLO 16.30 alkaen RAVINTOLA SULOSSA BURGER ATERIAN ennen teatteri esitystä (teatterilla klo 18.10). Tarjolla on: Cheddar beef burger maalaisraskalaisilla (sämpylä,salaatti,suolakurkku, punasipuli,cheddar, t... (10 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Salibandy
Lehmo/Kontiolahti
Tytöt
41

Medisizen sählääjät Nimenhuuto.com

Työporukan sählyvuoro. Rentoa pelailua - tavoitteena hyvä mieli ja hiki pintaan.

Tarmo kirjoitti: Terve, tänäänkin sählyvuoro 19:00-20:30 Lehmon koululla vaikka pakkaset jo hiukan helpottavat. Sählyveskarin kamoista on jo tietoa, ovat Saku H:lla => Tuomo junailepa.. T,Tarmo (27 päivää sitten)

Päivitetty 27 päivää sitten

Sähly
Kontiolahti
Sekajoukkue
49

LeBa naiset II Nimenhuuto.com

Lehmo Balls -96:n naisten II-joukkueen ilmoittautuminen.

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Pelipäiväksi tuli siis perjantai! Ja muistakaa ottaa mukaan se puoliso kans..... Hallille varmaan viijeks niin kerkee lämpöjä ottamaan. Jarppa kans ineen! (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Salibandy
Kontiolahti
Naiset
20

LeBa-96 naiset "Majavat" Nimenhuuto.com

Marko kirjoitti: Mukaan voi ottaa kaikki kantamiskykyset ja lainata sukulaisten pakut ja kuomukärrit. Mitä enempi porukkaa niin sen nopeemmin hoituu. Palkka 500€. Siirretään tavarat ja hyllyt, uuvessa osotteessa hyllyjen kasaus, laittaavat ihe tavarat paikalleen. (11 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Salibandy
Kontiolahti
Naiset
18

Kontiot Nimenhuuto.com

Työpaikan harrastesählääjät

Vesa kirjoitti: Petteri pitäis saada nimenhuutoon mukaan. Vesa T (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Salibandy
Kontiolahti
Sekajoukkue
17

leba96-vm06 Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Otolla hävisi torstaina leban ulkohousut numero 8 katsotteko ettei olisi vahingossa tullut teille. (Noin 2 vuotta sitten)

Päivitetty 15 päivää sitten

Salibandy
Kontiolahti
Pojat
19