Salibandy Kontiolahti

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Kontiolahti ja lajina on salibandy, sähly, säbä ja floorball. Niitä löytyy yhteensä 6 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko ja sähly.

Katso lista koko maan salibandyjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - salibandy - Kontiolahti

Salibandy - Kontiolahti

FB FACTOR E JA F TYTÖT Nimenhuuto.com

Tulevat huiput jotka harjoittelevat ilolla ja sitkeydellä, mutta kuitenkin siten, että jokainen treeni on hauska "kaveri tapaaminen".

Jere kirjoitti: E- ja F-tyttöjen kotiturnaus lähenee, joka on 3.2.2018. Tarvitaan taas joukko apujoukkoja, jotta saadaan turnausjärjestelyt hoidettua. Alla linkkiä Doodleen, jossa on järjestelyihin liittyviä tehtäviä tarjolla. https://doodle.com/poll/95whahu48xw5kuph Osa tehtävistä on jo sovittu seuraavien henki... (11 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Salibandy
Lehmo/Kontiolahti
Tytöt
41

Medisizen sählääjät Nimenhuuto.com

Työporukan sählyvuoro. Rentoa pelailua - tavoitteena hyvä mieli ja hiki pintaan.

Tarmo kirjoitti: Terve, tänään ei pikkupakkaset haittaa liikuntaa. Firman sählyvuoro tänään 19:00-20:30 Lehmon koululla. Pelissä mukana ainakin Asko, Tuomo, Tarmo, Kimmo, Olli, jne. Terveisin, Tarmo (5 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Sähly
Kontiolahti
Sekajoukkue
49

LeBa naiset II Nimenhuuto.com

Lehmo Balls -96:n naisten II-joukkueen ilmoittautuminen.

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Pelipäiväksi tuli siis perjantai! Ja muistakaa ottaa mukaan se puoliso kans..... Hallille varmaan viijeks niin kerkee lämpöjä ottamaan. Jarppa kans ineen! (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Salibandy
Kontiolahti
Naiset
20

LeBa-96 naiset "Majavat" Nimenhuuto.com

Marko kirjoitti: Mukaan voi ottaa kaikki kantamiskykyset ja lainata sukulaisten pakut ja kuomukärrit. Mitä enempi porukkaa niin sen nopeemmin hoituu. Palkka 500€. Siirretään tavarat ja hyllyt, uuvessa osotteessa hyllyjen kasaus, laittaavat ihe tavarat paikalleen. (8 kuukautta sitten)

Päivitetty 12 päivää sitten

Salibandy
Kontiolahti
Naiset
18

Kontiot Nimenhuuto.com

Työpaikan harrastesählääjät

Vesa kirjoitti: Petteri pitäis saada nimenhuutoon mukaan. Vesa T (12 kuukautta sitten)

Päivitetty 12 kuukautta sitten

Salibandy
Kontiolahti
Sekajoukkue
17

leba96-vm06 Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Otolla hävisi torstaina leban ulkohousut numero 8 katsotteko ettei olisi vahingossa tullut teille. (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty 12 päivää sitten

Salibandy
Kontiolahti
Pojat
19

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Salibandyjoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on salibandy on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.