Jalkapallo Kontiolahti

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Kontiolahti ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 5 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko ja sähly.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Kontiolahti

Jalkapallo - Kontiolahti

LehPa M1 Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia

Mikko kirjoitti: Tässä uusi korjattu versio mainossopimuksesta. Peliasumainosten osalta siis mainosnäkyvyys kolme vuotta ja hinta sponsoroivalle yritykselle kertaluonteinen. Pelipaidan ylöosan mainospaikka on siis jo varattu, muut vapaana ainakin tällä hetkellä. Ilmoittakaa tähän jos saatte jonkun yrityksen niin ... (Noin 13 tuntia sitten)

Päivitetty noin 12 tuntia sitten

Jalkapallo
Kontiolahti
Ei asetettu
26

Lehpa 07 Nimenhuuto.com

Miska kirjoitti: Nimenhuudon käyttö päättyy joukkueellamme! Tästä lähtien kaikki löytyy jalkkis.net palvelusta! (9 kuukautta sitten)

Päivitetty 9 kuukautta sitten

Jalkapallo
Kontiolahti, Lehmo
Sekajoukkue
29

LehPa-yj Nimenhuuto.com

Joukkueen kotisivut: http://lehpa.com/index.php/juniorit/p99 http://www.jippo.fi/concrete/index.php/juniorit/joukkueet/pojat-99/joukkue/ https://www.facebook.com/Lehpayjp99 Sarja - Otteluohjelma: C -14 Pojat - Cn14-pojat (-99) - normaalikenttä http://www.resultcode.fi/sarjat/sarja_otteluohjelma.php?sarja_id=107244&piiri_id=100006

Pasi kirjoitti: Olisitteko ystävällisiä ja laittaisitte Anti Toloselle sähköpostinne ja yhteystietonne osoitteeseen tolosantti@gmail.com Niin Antti voi laittaa teidät B.n nimenhuutoon. Lisäksi seuratkaa B. nimenhuutoa niin tiedätte milloin on harjoitukset ja olkaa aktiivisia ilmoittautumisen suhteen. - Pasi (Yli 3 vuotta sitten)

Päivitetty noin 3 vuotta sitten

Jalkapallo
Kontiolahti
Pojat
39

LehPa-KKI Nimenhuuto.com

kki meininkiä ja 5. divarineppailua laadukkaasti tarjoileva karjalaisjoukkue

Jukka-Pekk kirjoitti: HUOM HUOM...Piirin sivuilla oli turnauspäivä su 25.2 valitettavasti muuttunut alkuperäisestä tiedosta. (26 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo
Kontiolahti, Lehmo
Miehet
81

Lehmon Pallo 08 Nimenhuuto.com

Päivitetty 10 kuukautta sitten

Jalkapallo
Kontiolahti
Sekajoukkue
3