Jalkapallo Kontiolahti

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Kontiolahti ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 6 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko ja sähly.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Kontiolahti

Jalkapallo - Kontiolahti

LehPa-77 tytöt 05-07 Nimenhuuto.com

Haluatko harrastaa jalkapalloa hieman rennommin mutta tavoitteellisesti? Olemme tyttöjen jalkapallojoukkue jossa on pelaajia ikäluokista 2005 - 2007 Joensuun ja Kontiolahden alueelta. Tule kokeilemaan ja ota kaverisikin mukaan. Harjoituksia on syksyllä 2018 kolme kertaa viikossa. Harjoitusajat ja paikat kalenterissa. Tervetuloa mukaan oppimaan jalkapallon alkeita aloitteleva tai jo jonkin verran pelannut, pyrimme tarjoamaan jokaiselle taitotason mukaisia harjoituksia. Meillä pelaaminen on kaiken lisäksi erittäin edullista. Lisätietoja lehpatytot@gmail.com

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jalkapallo
Kontiolahti
Tytöt
19

LehPa M1 Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia

Juha kirjoitti: Tämän illan treenit peruttu. (29 päivää sitten)

Päivitetty 29 päivää sitten

Jalkapallo
Kontiolahti
Ei asetettu
28

Lehpa 07 Nimenhuuto.com

Miska kirjoitti: Nimenhuudon käyttö päättyy joukkueellamme! Tästä lähtien kaikki löytyy jalkkis.net palvelusta! (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jalkapallo
Kontiolahti, Lehmo
Sekajoukkue
29

LehPa-yj Nimenhuuto.com

Joukkueen kotisivut: http://lehpa.com/index.php/juniorit/p99 http://www.jippo.fi/concrete/index.php/juniorit/joukkueet/pojat-99/joukkue/ https://www.facebook.com/Lehpayjp99 Sarja - Otteluohjelma: C -14 Pojat - Cn14-pojat (-99) - normaalikenttä http://www.resultcode.fi/sarjat/sarja_otteluohjelma.php?sarja_id=107244&piiri_id=100006

Pasi kirjoitti: Olisitteko ystävällisiä ja laittaisitte Anti Toloselle sähköpostinne ja yhteystietonne osoitteeseen tolosantti@gmail.com Niin Antti voi laittaa teidät B.n nimenhuutoon. Lisäksi seuratkaa B. nimenhuutoa niin tiedätte milloin on harjoitukset ja olkaa aktiivisia ilmoittautumisen suhteen. - Pasi (Melkein 4 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 4 vuotta sitten

Jalkapallo
Kontiolahti
Pojat
39

LehPa-KKI Nimenhuuto.com

Ikämiesjalkapalloilua harrastava karjalaisjoukkue.

Jouni kirjoitti: LehPa2-vuorolla keskiviikkona voitais varmaan taas yhdistää nämä vuorot? eli olisko pelit keskiviikkona klo 19..? (2 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallo
Kontiolahti, Lehmo
Miehet
76

Lehmon Pallo 08 Nimenhuuto.com

Päivitetty yli vuosi sitten

Jalkapallo
Kontiolahti
Sekajoukkue
3