Jalkapallo Kontiolahti

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Kontiolahti ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 5 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, jääkiekko ja sähly.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Kontiolahti

Jalkapallo - Kontiolahti

Lehpa 07 Nimenhuuto.com

Miska kirjoitti: Tiistaina Kontiolahdella normaalisti, lauantaina tulee poikkeava aika ja paikka, laitan siitä viestiä heti kun olen tietoinen asiasta + sunnuntaina taas taistellaan voitoista. (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo
Kontiolahti, Lehmo
Sekajoukkue
25

LehPa M1 Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia

Mikko kirjoitti: Osalle olenkin jo puhunut sakkolistan käyttöönotosta sekä mielipiteistänne sitä kohtaan. Päätimme Otson kanssa tehdä joukkueelle sakkolistan, joka pitää sisällään säännöt ja niiden rikkomisesta seuraavat sanktiot. Tarkoitusperä sakkolistalla on pelkästään hyvä, ja se on toteutettu huumorimielellä... (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo
Kontiolahti
Ei asetettu
45

LehPa-yj Nimenhuuto.com

Joukkueen kotisivut: http://lehpa.com/index.php/juniorit/p99 http://www.jippo.fi/concrete/index.php/juniorit/joukkueet/pojat-99/joukkue/ https://www.facebook.com/Lehpayjp99 Sarja - Otteluohjelma: C -14 Pojat - Cn14-pojat (-99) - normaalikenttä http://www.resultcode.fi/sarjat/sarja_otteluohjelma.php?sarja_id=107244&piiri_id=100006

Pasi kirjoitti: Olisitteko ystävällisiä ja laittaisitte Anti Toloselle sähköpostinne ja yhteystietonne osoitteeseen tolosantti@gmail.com Niin Antti voi laittaa teidät B.n nimenhuutoon. Lisäksi seuratkaa B. nimenhuutoa niin tiedätte milloin on harjoitukset ja olkaa aktiivisia ilmoittautumisen suhteen. - Pasi (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Kontiolahti
Pojat
39

LehPa-KKI Nimenhuuto.com

kki meininkiä ja 5. divarineppailua laadukkaasti tarjoileva karjalaisjoukkue

Jukka-Pekk kirjoitti: Jos keli menee huonoksi ja sataa lunta niin Kylmäojan koulun sali onkin ennakkotiedosta poiketen vapaana, joten voidaan tarvittaessa siirtyä sisätiloihinkin? (Noin 13 tuntia sitten)

Päivitetty noin 4 tuntia sitten

Jalkapallo
Kontiolahti, Lehmo
Miehet
85

Lehmon Pallo 08 Nimenhuuto.com

Tero kirjoitti: Tarkennus vanhempainiltaan. Laittakaa viestiä minulle tai Mikalle, ketkä lapsista valmiita pelaamaan myös 07 sarjaa. 07 sarjassa pelaaminen kehittää myös pelillistä puolta vaikka tällä hetkellä meillä pallollisessa pelaamisessa paljon tekemistä. 8v8 sarjassa pallollinen pelaaminen kehittyy jo sen... (22 päivää sitten)

Päivitetty noin 7 tuntia sitten

Jalkapallo
Kontiolahti
Sekajoukkue
30

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.