Jalkapallo Kontiolahti

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Kontiolahti ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 5 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, jääkiekko ja sähly.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Kontiolahti

Jalkapallo - Kontiolahti

Lehpa 07 Nimenhuuto.com

Miska kirjoitti: Tarvitaan siis pallopoikia edustuksen otteluun huolehtimaan ottelun ajaksi siitä, että pallot pysyvät pelaajien lähettyvillä koko pelin ajan. Ilmottautuneita pallopojiksi on nyt : Valtteri, Joona ja Miska Pe. Tarvitaan ainakin 3-7 pelaajaa lisää. (21 päivää sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Jalkapallo
Kontiolahti, Lehmo
Sekajoukkue
30

LehPa M1 Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia

Juha kirjoitti: Keskiviikkona ja torstaina meidän harjoitusvuorolla on peli, joten treenaamme molempina päivinä klo 20.30-22.00. Tänään treenit normaalisti. (13 päivää sitten)

Päivitetty 13 päivää sitten

Jalkapallo
Kontiolahti
Ei asetettu
42

LehPa-yj Nimenhuuto.com

Joukkueen kotisivut: http://lehpa.com/index.php/juniorit/p99 http://www.jippo.fi/concrete/index.php/juniorit/joukkueet/pojat-99/joukkue/ https://www.facebook.com/Lehpayjp99 Sarja - Otteluohjelma: C -14 Pojat - Cn14-pojat (-99) - normaalikenttä http://www.resultcode.fi/sarjat/sarja_otteluohjelma.php?sarja_id=107244&piiri_id=100006

Pasi kirjoitti: Olisitteko ystävällisiä ja laittaisitte Anti Toloselle sähköpostinne ja yhteystietonne osoitteeseen tolosantti@gmail.com Niin Antti voi laittaa teidät B.n nimenhuutoon. Lisäksi seuratkaa B. nimenhuutoa niin tiedätte milloin on harjoitukset ja olkaa aktiivisia ilmoittautumisen suhteen. - Pasi (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Kontiolahti
Pojat
39

LehPa-KKI Nimenhuuto.com

kki meininkiä ja 5. divarineppailua laadukkaasti tarjoileva karjalaisjoukkue

Jani kirjoitti: Ilomantsissa ei pääse pelaamaan. Peli siirretty Lehmoon! (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin 19 tuntia sitten

Jalkapallo
Kontiolahti, Lehmo
Miehet
89

Lehmon Pallo 08 Nimenhuuto.com

Päivitetty 27 päivää sitten

Jalkapallo
Kontiolahti
Sekajoukkue
17

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.