Jalkapallo Kontiolahti

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Kontiolahti ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 5 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, jääkiekko ja sähly.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Kontiolahti

Jalkapallo - Kontiolahti

LehPa M1 Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia

Mikko kirjoitti: Tuota Tiro17 pukua on tullut Carlsonille (osoite Nurmeksentie 6 eli rautakauppa) ja nyt jokaisen pitäisi käydä kokeilemassa sieltä itselleen sopiva koko. Muistakaa, että housut ja takki voivat olla tosiaan eri kokoa. Tämä koskee myös Penniä, Esaa ja valmentajiamme Kindeä ja Jounia. Teille neljäll... (19 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jalkapallo
Kontiolahti
Ei asetettu
44

Lehpa 07 Nimenhuuto.com

Miska kirjoitti: HUOM! Vanhemmat ottakaa kola mukaan ja kolataan kenttä ennen pelejä porukalla! Pinnassa vain vähän lunta, joten saadaan kenttä pelikuntoon porukalla nopeasti! (22 päivää sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Jalkapallo
Kontiolahti, Lehmo
Sekajoukkue
28

LehPa-yj Nimenhuuto.com

Joukkueen kotisivut: http://lehpa.com/index.php/juniorit/p99 http://www.jippo.fi/concrete/index.php/juniorit/joukkueet/pojat-99/joukkue/ https://www.facebook.com/Lehpayjp99 Sarja - Otteluohjelma: C -14 Pojat - Cn14-pojat (-99) - normaalikenttä http://www.resultcode.fi/sarjat/sarja_otteluohjelma.php?sarja_id=107244&piiri_id=100006

Pasi kirjoitti: Olisitteko ystävällisiä ja laittaisitte Anti Toloselle sähköpostinne ja yhteystietonne osoitteeseen tolosantti@gmail.com Niin Antti voi laittaa teidät B.n nimenhuutoon. Lisäksi seuratkaa B. nimenhuutoa niin tiedätte milloin on harjoitukset ja olkaa aktiivisia ilmoittautumisen suhteen. - Pasi (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Kontiolahti
Pojat
39

LehPa-KKI Nimenhuuto.com

kki meininkiä ja 5. divarineppailua laadukkaasti tarjoileva karjalaisjoukkue

Jukka kirjoitti: Reke tais korkin aukasta kun outtiin... (2 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo
Kontiolahti, Lehmo
Miehet
85

Lehmon Pallo 08 Nimenhuuto.com

Tuomo kirjoitti: Moi. Onkohan joku ottanut Tuomon repun nro 24. Repussa oli juomapullo, pinkki. Kentälle jäi kuulema pari muuta reppua. Johanna (5 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo
Kontiolahti
Sekajoukkue
30

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.