Salibandy Littoinen

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Littoinen ja lajina on salibandy, sähly, säbä ja floorball. Niitä löytyy yhteensä 2 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: lentopallo, futsal, sähly, agility ja salibändy.

Katso lista koko maan salibandyjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - salibandy - Littoinen

Salibandy - Littoinen

Littoinen 09 Nimenhuuto.com

Jarkko kirjoitti: Moi, olet ilmoittaunut jalon salibandy peleihin tulevana v.loppuna. Olettehan muistanut maksaa salibandy lisenssin jalolle? (8 kuukautta sitten)

Päivitetty 7 kuukautta sitten

Jalkapallo ja Salibändy
Littoinen
Pojat
19

Isä-Isä Sählyt Nimenhuuto.com

Antti kirjoitti: Heippa!! Lopultakin saan toimeksi...Kiitoksia kaikille ihan mahtavista peleistä viime kaudella. Uusi vuoro on varattu samaan aikaan ja paikkaan. Toivottavasti saadaan koko remmi kasaan taas. Kunta muisti meitä 494 €:n laskulla. Per peluri se tekee sitten 55€ ja muutamille, jotka ovat vähän vähemm... (24 päivää sitten)

Päivitetty 24 päivää sitten

Sähly
Littoinen
Miehet
23

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Salibandyjoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on salibandy on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.