Salibandy Luvia

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Luvia ja lajina on salibandy, sähly, säbä ja floorball. Niitä löytyy yhteensä 6 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, jääkiekko, purjehdus, ringette ja futsal.

Katso lista koko maan salibandyjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

SB LuVe -07 ja -08 juniorit Nimenhuuto.com

Hannu kirjoitti: Juoksutreenien lisäksi junnuille on tarjolla PORISSA, sm- liigajoukkue Kalpan entisen fysion Brandonin pitämää fysio/ fysiikkaharjoitetta. 6 käyntikertaa maksaa 138€ eli jos mukaan saadaan esim 10 junnua niin nuo 6 käyntikertaa maksavat 13,80€/ junnu. Tässä on nyt mahtava tilaisuus vaikuttaa junn... (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Salibandy
Luvia
Sekajoukkue
27

SB Luve 09 Nimenhuuto.com

Hannu kirjoitti: Porissa 100sykkeen tiloissa tapahtuvaan fysio/ fysiikka valmennukseen ehdotettu päiviä 24.6, 1.7, 8.7, 15.7, 22.7, 29.7 klo18- 19 . Pääsisikö junnunne paikalle vähintään 5/6? (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Salibandy
Luvia
Pojat
34

SB LuVe2 Nimenhuuto.com

Harrastetason salibandy- joukkue. Harjoituksissa mennään tosissaan mutta hyvällä fiiliksellä. Joukkueeseen pääsee hyvät tyypit, ei välttämättä parhaat pelaajat. Asenne ratkaisee. GO GREENS!!

Mikko kirjoitti: Tod näköisesti ehdin (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Salibandy
Luvia
Miehet
28

SB LuVe -05 ja -06 juniorit Nimenhuuto.com

Luvian Vedon salibandy E juniorit (05/06) Harjoitukset torstaisin klo 18-19 ja sunnuntaisin klo 12-13:30 Luvian koululla. Pukuhuone torstaisin 4 ja sunnuntaisin 6.

Marko kirjoitti: Torstain harjoitukset peruttu, koska 5 luokka on tuolloin luokkaretkellä. Näin ollen kauden viimeiseksi tapahtumaksi jää ensi lauantain päättäjäiset, toivottavasti mahdollisimman moni pääsee paikalle. Valmennusryhmä kiittää pelaajia kuluneesta kaudesta! Tulevan kauden osalta tämän joukkeen jatkam... (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Salibandy
Luvia
Sekajoukkue
23

SB LuVe 11-12 Nimenhuuto.com

Amanda kirjoitti: Seve in myös (11 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Salibandy
Luvia
Sekajoukkue
28

SB LuVe edustus Nimenhuuto.com

Hannu kirjoitti: Varamiespalvelussa, eli muut ensin. (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 7 kuukautta sitten

Salibandy
Luvia
Miehet
26