Salibandy Luvia

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Luvia ja lajina on salibandy, sähly, säbä ja floorball. Niitä löytyy yhteensä 4 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, ringette, purjehdus ja futsal.

Katso lista koko maan salibandyjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - salibandy - Luvia

Salibandy - Luvia

SB LuVe -07 ja -08 juniorit Nimenhuuto.com

Hannu kirjoitti: Noniin.nimenhuutoon on ilmoittautunut 12 poikaa sunnuntain peleihin.siitä ei kahta joukkuetta saa joten 11 poikaa pelaa kaikki pelit,paikalle viim 15.10 sekä Kalle mukaan heti kun paikalle ehtii. (13 päivää sitten)

Päivitetty 13 päivää sitten

Salibandy
Luvia
Sekajoukkue
30

SB LuVe -05 ja -06 juniorit Nimenhuuto.com

Luvian Vedon salibandy E juniorit (05/06) Harjoitukset torstaisin klo 18-19 ja sunnuntaisin klo 12-13:30 Luvian koululla. Pukuhuone torstaisin 4 ja sunnuntaisin 6.

Marko kirjoitti: Kevätkauden toimintamaksu Salibandyssa toimintamaksut laskutetaan kahdessa erässä (syksy ja kevät) erikseen. Nyt kyseessä siis kevään toimintamaksu. Toimintamaksu ei sisällä LuVen jäsenmaksua vuodelle 2017, joka on alle 16v. henkilölle 10€. LuVen jäsenmaksu vuodelle 2017 tulee eri reittiä myöhemm... (14 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Salibandy
Luvia
Sekajoukkue
24

SB LuVe edustus Nimenhuuto.com

Mika kirjoitti: Ekaan peliin ehdin. Vien lapset sen jälkee tampereelle. (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Salibandy
Luvia
Miehet
29

SB LuVe 09-10 Nimenhuuto.com

Ari kirjoitti: Terve Tulevana sunnuntaina treenataan vasta klo 18:30 alkaen edustuksen pel(e)istä johtuen. Pidetään sellaiset maksimissaan kolmen vartin harkat, joissa keskitytään lähinnä pelailemaan. (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Salibandy
Luvia
Sekajoukkue
31

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Salibandyjoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on salibandy on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.