Salibandy Luvia

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Luvia ja lajina on salibandy, sähly, säbä ja floorball. Niitä löytyy yhteensä 5 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, purjehdus, ringette ja futsal.

Katso lista koko maan salibandyjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - salibandy - Luvia

Salibandy - Luvia

SB LuVe -07 ja -08 juniorit Nimenhuuto.com

Hannu kirjoitti: Perjantaina talkoisiin menevät paikalle laitakariin klo19.15 . Salon Jussi on päivän vastuuhenkilö. (2 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Salibandy
Luvia
Sekajoukkue
24

SB LuVe -05 ja -06 juniorit Nimenhuuto.com

Luvian Vedon salibandy E juniorit (05/06) Harjoitukset torstaisin klo 18-19 ja sunnuntaisin klo 12-13:30 Luvian koululla. Pukuhuone torstaisin 4 ja sunnuntaisin 6.

Marko kirjoitti: Torstain harjoitukset peruttu, koska 5 luokka on tuolloin luokkaretkellä. Näin ollen kauden viimeiseksi tapahtumaksi jää ensi lauantain päättäjäiset, toivottavasti mahdollisimman moni pääsee paikalle. Valmennusryhmä kiittää pelaajia kuluneesta kaudesta! Tulevan kauden osalta tämän joukkeen jatkam... (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Salibandy
Luvia
Sekajoukkue
23

SB LuVe edustus Nimenhuuto.com

Hannu kirjoitti: M2 harjoituspeli, ei mielellään edustuksen ukkoja. (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Salibandy
Luvia
Miehet
29

SB LuVe 10-11 Nimenhuuto.com

Paula kirjoitti: Hei! Ensi sunnuntain turnauksen aikataulu muuttunut, uudet peliajat löytyvät tapahtuman tiedoista. Oheisesta linkistä pääset katsomaan koko turnauksen aikataulut http://salibandy.fi/kilpailu/alueelliset-sarjat/lansirannikko/kortteliliiga/ . Ja Satakunnan kortteliliigaa siis pelaillaan. Turnauksee... (7 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Salibandy
Luvia
Sekajoukkue
26

SB Luve 09 Nimenhuuto.com

Tuomas kirjoitti: Eino pääsee ehkä (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Salibandy
Luvia
Pojat
17