Salibandy Luvia

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Luvia ja lajina on salibandy, sähly, säbä ja floorball. Niitä löytyy yhteensä 4 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, ringette, purjehdus ja futsal.

Katso lista koko maan salibandyjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - salibandy - Luvia

Salibandy - Luvia

SB LuVe -07 ja -08 juniorit Nimenhuuto.com

Lauri kirjoitti: Torstai sopii, jos futisharkkojen alkua siirretään vartilla 1815 alkavaksi. (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 23 päivää sitten

Salibandy
Luvia
Sekajoukkue
29

SB LuVe -05 ja -06 juniorit Nimenhuuto.com

Luvian Vedon salibandy E juniorit (05/06) Harjoitukset torstaisin klo 18-19 ja sunnuntaisin klo 12-13:30 Luvian koululla. Pukuhuone torstaisin 4 ja sunnuntaisin 6.

Marko kirjoitti: Torstain harjoitukset peruttu, koska 5 luokka on tuolloin luokkaretkellä. Näin ollen kauden viimeiseksi tapahtumaksi jää ensi lauantain päättäjäiset, toivottavasti mahdollisimman moni pääsee paikalle. Valmennusryhmä kiittää pelaajia kuluneesta kaudesta! Tulevan kauden osalta tämän joukkeen jatkam... (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Salibandy
Luvia
Sekajoukkue
24

SB LuVe 09-10 Nimenhuuto.com

Ari kirjoitti: Heip Kuulin tänään, että salissa on sunnuntaina joku lentopalloturnaus, joka kestää kello 15:00 saakka. Tämä tarkoittaa sitä, että tuolloin ei treenejä ole. Näin ollen tämän kauden viimeinen yhteinen tapahtuma ennen päättäjäisiä on tuo ensi viikon lauantain kotiturnaus. Sinne siis paikalle kaikki... (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Salibandy
Luvia
Sekajoukkue
31

SB LuVe edustus Nimenhuuto.com

Lasse kirjoitti: Pienellä varauksella miten tytön cheerleading esiintyminen osuu pelien suhteen.. (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Salibandy
Luvia
Miehet
29

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Salibandyjoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on salibandy on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.