Salibandy Luvia

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Luvia ja lajina on salibandy, sähly, säbä ja floorball. Niitä löytyy yhteensä 5 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, ringette, purjehdus ja futsal.

Katso lista koko maan salibandyjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - salibandy - Luvia

Salibandy - Luvia

SB LuVe -07 ja -08 juniorit Nimenhuuto.com

Hannu kirjoitti: 17.9 harkat PERUTTU kunnan YU-kisojen vuoksi.Sinne rohkeasti urheilemaan...sinne menen minäkin :) (9 päivää sitten)

Päivitetty 9 päivää sitten

Salibandy
Luvia
Sekajoukkue
23

SB LuVe -05 ja -06 juniorit Nimenhuuto.com

Luvian Vedon salibandy E juniorit (05/06) Harjoitukset torstaisin klo 18-19 ja sunnuntaisin klo 12-13:30 Luvian koululla. Pukuhuone torstaisin 4 ja sunnuntaisin 6.

Marko kirjoitti: Torstain harjoitukset peruttu, koska 5 luokka on tuolloin luokkaretkellä. Näin ollen kauden viimeiseksi tapahtumaksi jää ensi lauantain päättäjäiset, toivottavasti mahdollisimman moni pääsee paikalle. Valmennusryhmä kiittää pelaajia kuluneesta kaudesta! Tulevan kauden osalta tämän joukkeen jatkam... (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Salibandy
Luvia
Sekajoukkue
24

SB LuVe edustus Nimenhuuto.com

Kimmo kirjoitti: Tuun kokeilee (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Salibandy
Luvia
Miehet
31

SB Luve 09 Nimenhuuto.com

Tuomas kirjoitti: Muistutan että huomenna 17.9 ei ole treenejä. (4 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Salibandy
Luvia
Pojat
19

SB LuVe 10-11 Nimenhuuto.com

Paula kirjoitti: Ehtoota! Ensi sunnuntaihin mennessä tieto minulle minkä kokoista asua tarvitaan, treeneissä ehtii vielä hyvin. Koska nyt lähdetään pelaamaan "liigaa" on jokaisella pelaajalla oltava lisenssi ja vakuutus. Molemmat saatte hommattua liitoin sivuilta oheisen linkin kautta http://floorball.fi/palvelut... (29 päivää sitten)

Päivitetty 10 päivää sitten

Salibandy
Luvia
Sekajoukkue
23

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Salibandyjoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on salibandy on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.