Salibandy Nurmo

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Nurmo ja lajina on salibandy, sähly, säbä ja floorball. Niitä löytyy yhteensä 11 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: pesäpallo, lentopallo ja pesäpall.

Katso lista koko maan salibandyjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - salibandy - Nurmo

Salibandy - Nurmo

Nurmon Jymy 10-pojat Nimenhuuto.com

Nurmon Jymyn 2010-syntyneiden poikien salibandyjoukkue

sonja kirjoitti: Moikka, 2.12 olevaan turnaukseen tarvisin sitovan ilmoituksen su 26.11 mennessä. Se on on luotu myös tänne tapahtumaksi, joten voit merkitä myös out jos et ole tulossa. Pysytään sitten laskuissa paremmin mukana :) jos saamme vähintään 10 poikaa mukaan voimme lähteä, katsotaan sitten saisimmeko 09... (Noin 3 tuntia sitten)

Päivitetty noin 3 tuntia sitten

Salibandy
Nurmo
Pojat
21

Nurmon Jymy A-pojat Nimenhuuto.com

Nurmon Jymyn A-pojat. Treenit kolmasti viikossa ja pelit A-poikien 1-Divisioonassa

Jari-Pekka kirjoitti: Intersportissa -20% plussakorttiale sisäpelikengistä vielä tän pvän jos joku tarvii. (3 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 11 tuntia sitten

Salibandy
Nurmo
Pojat
27

Nurmon Jymy -04 kilpajoukkue Nimenhuuto.com

Nurmon Jymyn 04-syntyneiden poikien kilpajoukkue.

Hannu kirjoitti: Nippari Cup 12-13.08.17 Heps! Lähdemme turnaukseen Qmaxin pihalta lauantaina klo 8.00, ja sitä ennen nautitaan runsas aamiainen kotona! Ensimmäinen peli Nibacosta vastaan on klo 11.00. Lauantain ruokailut kuulu mukaan eli lounas sekä päivällinen. Teen pojille iltapalaksi mukaan sämpylät, ja oteta... (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Salibandy
Nurmo
Pojat
30

Nurmon Jymy - tytöt 01-03 Nimenhuuto.com

Elokuu 2017 lähtien harjoitukset Qmax areenalla TIISTAISIN klo 19-20 ja 1.9.lähtien Nurmohallilla TORSTAISIN klo 17.30-19. Kaikki 01-03 -välillä syntyneet tytöt ovat tervetulleita mukaan kokeilemaan. Joukkueessa on tilaa.

Johanna kirjoitti: Moi, Tytöillä olisi mahdollisuus tilata pitkähihainen harkkapaita. Sovitusalleja oli tänään kokeiltavana harkoissa ja tuodaan vielä tortain harkkoihin sovitettavaksi. Hinta n.30€ (cm-koot) ja 35€ (kirjainkoot). Selkään tulevan nimen voi päättää itse esim. Nimi ja pelinumero jos jollain olisi joku... (10 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Salibandy
Nurmo
Tytöt
20

Nurmon Jymy -04 Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Moi ! Olisiko Ollille kyytiä sunnuntain turnaukseen ? (12 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Salibandy
Nurmo
Ei asetettu
16

Jymy Salibandy 06 Nimenhuuto.com

Mikko kirjoitti: Hei! Mikko ei voi tulla harkkoihin 2 viikkoon. Tehty toimenpide ja päässä on tikit pari viikkoa. (Vuosi sitten)

Päivitetty 14 päivää sitten

Salibandy
Nurmo
Pojat
38

Nurmon Jymy salibandy-02 Nimenhuuto.com

Juha kirjoitti: Hei! Kauden 2017-2018 harjoitusajat nyt Nimenhuudossa! Otetaan heti aktiivinen ote ilmoittautumisiin! (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 24 päivää sitten

Salibandy
Nurmo
Pojat
21

Jymysalibandy -01 Nimenhuuto.com

Viljami kirjoitti: Viljami tulee omalla kyydillä 14.1.Espooseen eikä siis syö mennessä lounasta; paluukyyti Espoosta muun joukkueen mukana. (11 kuukautta sitten)

Päivitetty 7 kuukautta sitten

Salibandy
Seinäjoki,Nurmo
Ei asetettu
24

Nurmon Jymy 3 Nimenhuuto.com

Teemu kirjoitti: Pelaan ainakin ekan pelin (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 10 päivää sitten

Salibandy
Nurmo
Ei asetettu
19

NJ II Nimenhuuto.com

Päivitetty 9 kuukautta sitten

Salibandy
Nurmo
Miehet
21

NJedustus Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Salibandy
Nurmo
Miehet
19

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Salibandyjoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on salibandy on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.