Salibandy Tolkkinen

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Tolkkinen ja lajina on salibandy, sähly, säbä ja floorball. Niitä löytyy yhteensä 3 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy ja jääkiekko.

Katso lista koko maan salibandyjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - salibandy - Tolkkinen

Salibandy - Tolkkinen

ToBK2008 salibandy Nimenhuuto.com

Kylän kovin 08-joukkue!

Johnny kirjoitti: Kauden ensimmäiset ottelut löytyvät Nimenhuudon kalenterista! Ennen ensimmäistä peliä pitää omatoimisesti hankkia lisenssi. Lisenssi hankitaan Suomisportista osoitteesta: https://www.suomisport.fi/?redirect=%2Fpurchase%2Flicence%3Fsport%3D47 - Valitse tuote: Kisapassi 38 euroa - Valitse seura: To... (5 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Salibandy
Tolkkinen, Porvoo
Sekajoukkue
22

ToBK Tyttöjen säbä Nimenhuuto.com

Tyttöjen säbää Tolkkisissa

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Salibandy
Tolkkinen
Tytöt
5

ToBK2007 Nimenhuuto.com

Joona kirjoitti: Moi Kävisittekö ilmoittautumassa ensiviikon turnaukseen, niin tiedämme ketkä ovat osallistumassa. T. Kalle (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Jalkapallo ja Salibandy
Tolkkinen
Pojat
28