Jalkapallo Tolkkinen

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Tolkkinen ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 3 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy ja jääkiekko.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Tolkkinen

Jalkapallo - Tolkkinen

ToBK2007 Nimenhuuto.com

Johan kirjoitti: Jakeluna kaikille! Lumet sulaa ja mahdollinen jalkapallokausi on kohta edessä. Lähestyn seuran puolesta kysymällä että löytyykö täältä vanhempia jotka on halukkaita ottamaan kopin jalkapallosta? Yksin kukaan tuskin pärjää joten jotta taakasta ei tulisi liian raskas olisi 2-3 vetäjää sopiva määrä.... (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo ja Salibandy
Tolkkinen
Pojat
24

ToBK 2004 fotis Nimenhuuto.com

Fredrik kirjoitti: Huomenta, Koskien harjoitukset - Voisitteko laittaa in/out päivä ennen tapahtuma että ehdin suunnitella harjoitusta, jatkossa laitan deadline , harjoitukset suljetaan päivä ennen ja suunnitelen harjoitukset in ilmoittaneet pelaajien mukaan jos sairaistuu tai tulee jotain muuta menoa yhtäkkiä niin... (15 päivää sitten)

Päivitetty 15 päivää sitten

Jalkapallo
Tolkkinen
Sekajoukkue
29

tobk-06 Nimenhuuto.com

Sakke kirjoitti: https://m.youtube.com/watch?feature=youtu.be&v=oBHl34u41pU (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Jalkapallo
Tolkkinen
Pojat
26

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.