Jääkiekko Vaajakoski

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Vaajakoski ja lajina on jääkiekko, jäkis, lätkä, kiekko ja icehockey. Niitä löytyy yhteensä 8 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jääkiekko. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, salibandy, säbä, palokunta, vpk, vapaapalokunta, ammunta ja joukkuevoimistelu.

Katso lista koko maan jääkiekkojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jääkiekko - Vaajakoski

Jääkiekko - Vaajakoski

Pelikaanit F 07-10 Nimenhuuto.com

Vaajakoskella pelaava jääkiekkojoukkue, jonka pelaajat koostuvat 07-10 syntyneistä innokkaista jääkiekkoilijalupauksista. Tällä hetkellä joukkue harjoittelee 2-4krt viikossa. Liikunnan iloa ja riemua, kokemuksia ja onnistumisia, se on joukkueen motto!

Joukkue etsii pelaajia: Pelikaanit F 07-10 joukkue toivottaa kaikki innokkaat, jääkiekosta kiinnostun...

Aapo kirjoitti: Moi Ilmoittakaa G:n vanhemmat la peliin in/out tiistaina, niin nähdään saadaanko joukkuetta kasaan. Aatoksella on varusteet ja voi olla maalissa jos ei muita halukkaita ilmaannu. Myös kelloon tarvitaan joku vanhemmista. Varapelipaidat otan mukaan jos uusia pelureita tulee paikalle. Hallille 10:15 (4 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jääkiekko
Vaajakoski
Pojat
37

Pelikaanit Edustus Nimenhuuto.com

Vaajakosken Pelikaanit Edustus

Markus kirjoitti: Kauden 2017-2018 vakiovuorot Tikkakoskella ti 15.8 alkaen. Tiistaisin klo 21-21.50 ja torstaisin klo 19-19.50. (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Jääkiekko
Vaajakoski
Miehet
38

Pelikaanit 01-juniorit Nimenhuuto.com

Ilon kautta ja suurella sydämellä! -01&-00 syntyneitä pelimiehiä pelaamassa tosissaan vaan ei vakavissaan hienoa lajia.

Lenni-Kall kirjoitti: Hei, Yhteistyö Diskoksen kanssa on ollut taloudellisesti ja myös harjoitusten kannalta ollut menestyksellinen. Koska lopputurnaus jäi vähäisen rosterin takia käymättä, joukkueen tilille on kertynyt hieman rahaa. Huhtikuun jäämaksua emme peri. Yksi pelaaja (Iiro) on sen jo maksanut, toivottavasti ... (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jääkiekko
Vaajakoski
Ei asetettu
16

Pussikaulat Nimenhuuto.com

Sami kirjoitti: Sovittiin Kimmon kanssa että aamulla lähtö Keljon Absin pihasta klo 1030. Kimmo lähtee Transitilla ja kamat sinne ja minä omalla eli kyytiin siitä kohtaa varmaan pääsee siis 4-5 henkilöä. Molemmat tullaan pelin jälkeen kotiin eli saunomaan emme jää. Mikäli siis kyyti kiinnostaa niin laittakaa vie... (7 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Jääkiekko
Vaajakoski
Miehet
60

Vaajakosken Pelikaanit HT B2 Nimenhuuto.com

Mari kirjoitti: Jääkiekkiekkokausi alkamassa ja huomenna pojat pääsevät ot-jakson jälkeen taas jäille. Joukkueenjohto on päättänyt alkavan kauden kuukausimaksuksi 250€/pelaaja. Sarja ilmoitetaan vasta elokuussa, todennäköisesti pitkiä pelimatkoja luvassa. Tästä korkeahko kuukausimaksu. Pelaajamaksun eräpäivä 15.... (4 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Jääkiekko
Vaajakoski
Pojat
30

Vaajakosken capitals Nimenhuuto.com

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Jääkiekko
Vaajakoski
Miehet
22

Pelikaanit F1 ja F2 Nimenhuuto.com

Katri kirjoitti: Hei! Joukkueen F1/F2 kauden -14 - -15 pelaajien nimenhuutosivut lopetetaan. Jos tunnet paloa ja halua jatkaa ensi kaudella joukkueessa, niin otathan yhteyttä allekirjoittaneeseensähköpostilla Katri.J.Heinonen@hotmail.com tai Mika Kettuseen edu.jkl@kolumbus.fi. Näin me pystymme lisäämään teidät uu... (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Jääkiekko
Vaajakoski
Ei asetettu
29

Vaajakosken Pelikaanit kk Nimenhuuto.com

Päivitetty yli 4 vuotta sitten

Jääkiekko
Vaajakoski
Ei asetettu
14

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jääkiekkojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jääkiekko on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.