Salibandy Vuosaari

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Vuosaari ja lajina on salibandy, sähly, säbä ja floorball. Niitä löytyy yhteensä 3 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jääkiekko. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jalkapallo, lentopallo, pallolajit ja purjehdus.

Katso lista koko maan salibandyjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - salibandy - Vuosaari

Salibandy - Vuosaari

opesahlyt Nimenhuuto.com

Hyvät pelit, reilu meininki.

Jyrki kirjoitti: mennään joka tapauksessa, jos 5 meen maaliin (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Salibandy
Vuosaari
Sekajoukkue
20

Heteniityn Tarmo Nimenhuuto.com

Heteniityn Tarmo on perustettu jo vuonna 1996, jolloin kaveriporukalla pelattiin jalkapalloa. Vieläkin jalkapallo on mukana seuran toiminnassa. Salibandy toiminta aloitettiin virallisesti kaudella 2013-14. Lisäksi joukkue käy välillä pelaamassa futsalia.

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Salibandy ja Jalkapallo
Vuosaari
Ei asetettu
19

SSV Hiipuvat Tähdet Nimenhuuto.com

Anne kirjoitti: Hei! Ansoilla on harkkapeli tänään ja meiltä puuttuisi 1-2 pelaajaa. Olisiko joku teistä halunnut tulla pelaamaan meidän kanssa tänään? Peli on Otahallissa klo 20-21 Flob II:sta vastaan. Vastaathan pikaisesti, jos pääset, muuten joudumme perumaan pelin! (8 kuukautta sitten)

Päivitetty 8 kuukautta sitten

Salibandy
Vuosaari
Naiset
40

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Salibandyjoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on salibandy on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.