Jalkapallo Vuosaari

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Vuosaari ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 3 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jääkiekko. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jalkapallo, lentopallo, pallolajit ja purjehdus.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Vuosaari

Jalkapallo - Vuosaari

Heteniityn Tarmo Nimenhuuto.com

Heteniityn Tarmo on perustettu jo vuonna 1996, jolloin kaveriporukalla pelattiin jalkapalloa. Vieläkin jalkapallo on mukana seuran toiminnassa. Salibandy toiminta aloitettiin virallisesti kaudella 2013-14. Lisäksi joukkue käy välillä pelaamassa futsalia.

Päivitetty noin 3 vuotta sitten

Salibandy ja Jalkapallo
Vuosaari
Ei asetettu
19

FCV P2003 Vanhemmat Nimenhuuto.com

Carlo kirjoitti: Terve vaan! Ilmoittauduin juuri listalle kun olisi mukava päästä pelailee futista täällä Vuosaaressa. Osaisiko kukaan vähän kertoa lisää, miten vuorot, maksut, jne. menee? Tossa jäähallin vieressä vissiin pelataan, vai? Mistä7 keneltä saisi vähän lisätietoja toiminnasta? T Carlo (Yli vuosi sitten)

Päivitetty 9 kuukautta sitten

Jalkapallo
Vuosaari
Ei asetettu
23

Helgat Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia: Olemme Iikänaisten jalkapallojoukkue. Treenaamme 2 kertaa viikossa (Ma ja Ke)...

Kurki kirjoitti: Ei satavarmaa (4 päivää sitten)

Päivitetty noin 22 tuntia sitten

Jalkapallo
Vuosaari
Naiset
27

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.