Jalkapall Muurame

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Muurame ja lajina on jalkapall. Niitä löytyy yhteensä 15 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, joukkuevoimistelu, jääkiekko, futsal, koripallo, futis, sähly, koris ja lentopallo.

Katso lista koko maan jalkapalljoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapall - Muurame

Jalkapall - Muurame

Pelipojat Nimenhuuto.com

Futista Muuramessa. Pelit pelataan, jos pelaajia on vähintään 8. Jos tulijoita on paljon, niin mukaan mahtuu 28 ensin ilmoittautunutta (kolme vaihtomiestä/joukkue). Tämän määrän yli ilmoittautuneet ovat varalla. Ilmoittautumisen takaraja on maanantaisin klo 19. Muista poistaa ilmoittautuminen, jos et pääsekään tulemaan.

Kyösti kirjoitti: Hei, kelit on kohdallaan ja vaikka perjantai ei ehkä täydellinen aika vuorolle niin pistäkääpä ilmoa kehiin ja huomiselle Muuramen kauden avaus! (9 kuukautta sitten)

Päivitetty 9 kuukautta sitten

Jalkapallo
Muurame
Miehet
99

MuurY Edustus Nimenhuuto.com

Keski-Suomen Nelosta pelaava joukkue

Mikael kirjoitti: Tuskin on treenejä kun on vanhojenpierujentanssit kulttiksella. (7 päivää sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Jalkapallo
Muurame
Miehet
28

MuurYjalkapallo06pojat Nimenhuuto.com

Meillä on käytössä Nimenhuuto. Täällä ovat joukkueemme tapahtumat yhteisessä kalenterissa, viimeisimmät tiedotukset ja pelaajien ilmoittautumiset. Hyviä pelihetkiä!

Ari kirjoitti: Moi. Tulevana torstaina 15.2 ei futistreenejä Niittyahossa. Seuraavat futistreenit pidetään torstaina 22.2, samalla myös vanhempien palaveri alkaen klo.17. Tervetuloa paikalle, laitetaan myös tiivistelmä tänne nimenhuutoon.. (11 päivää sitten)

Päivitetty 11 päivää sitten

Jalkapallo
Muurame
Pojat
34

MuurY-harkkavuorot Nimenhuuto.com

Tällä sivulla jaetaan infoa vapautuvista vuoroista. Jokainen joukkue ilmoittaa vuorot, joita ei ole käyttämässä ja kuka vaan muu voi sen vuoron varata itselleen (nopein saa vuoron)

Pasi kirjoitti: Hei 05 poikien vuoro Niittyahossa to 18.30-19.30, vapaana ainakin marraskuun. (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Jalkapallo
Muurame
Sekajoukkue
23

MuurY 02-03 tytöt Nimenhuuto.com

Elina kirjoitti: Elina ei valitettavasti pääsekään pelaamaan, satutti eilen vähän tanssitunnilla nilkkaansa ja se vaivailee sen verran, ettei arvioi pystyvänsä kunnolla pelaamaan (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Jalkapallo
Muurame
Ei asetettu
28

MuurYfutis04 Nimenhuuto.com

Toivo kirjoitti: Kausimaksu, ensimmäinen erä. Keräämme jo nyt kausimaksusta ensimmäisen erän joka on 100€. Tällä maksulla katamme pelaajein pelipassit ja vakuutukset (40€+40€) Lopullinen kausimaksu määräytyy keväällä ja päätetään vanhempainillassa. Tämän vuoden arivo kausimaksusta tulee olemaan 230 – 250€. Suorit... (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 26 päivää sitten

Jalkapallo ja Futsal
Muurame
Pojat
25

MuurY T01 Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Moi, lisäsin tulevan talven salivuorot tapahtumiin. Futsal pelit käynnistyy marraskuussa joten sitä pitää päästä treenaamaan mahd. pian. Ensimmäiset sisätreenit on 21.10. kultturikeskuksessa. Ulkona pyritään olemaan torstaisin ja sunnuntaisin mahdollisimman pitkälle talvea (+ vielä pari maanantai... (Yli 3 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 3 vuotta sitten

Jalkapallo
Muurame
Tytöt
16

MuurY M2 Nimenhuuto.com

Jalkapallo
Muurame
Miehet
23

MuurY T99-00 Nimenhuuto.com

Muuramelainen tyttöjoukkue.

Risto kirjoitti: Ansku, emma, aada... oletteko tulossa su matseihin ? (Noin 3 vuotta sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallo
Muurame
Tytöt
29

MuurY06pojat-jalkapallo Nimenhuuto.com

Muuramen Yrityksen jalkapallojoukkue 2006-syntyneille pojille.

Adiel kirjoitti: Meillä myöskään ei näy harkat.. (Melkein 3 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 3 vuotta sitten

Jalkapallo
Muurame
Ei asetettu
33

MuurY 05-pojat Nimenhuuto.com

Pasi kirjoitti: Huomio, seuraava peli olisi JALKAPALLO harjoituspeli hipposhallilla 26.2 paikalle 16.30 Peli on hiihtolomaviikolla maanantaina paikalle 16 .30. Ilmoittautukaa viimeistään 21.2 eli ensi keskiviikkona. Mukaan tarvitaan vähintään 8 pelaajaa, tarvittaessa apuja voidaan pyytää myös 06 joukkueelta. Pasi (2 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallo
Muurame
Ei asetettu
25

Muury0405 Tytöt Nimenhuuto.com

Erkki kirjoitti: Hei, Talvikauden (futsal + halli) maksuksi tulee 40 euroa per pelaaja. Koskee niitä, jotka ovat olleet futsal / hallitreeneissä mukana. Maksakaa joukkueen tilille: FI35 5290 0220 4916 07 Keskiviikon hallitreenit tulee jatkumaan huhtikuun loppuun. (5 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Jalkapallo
Muurame
Tytöt
26

MuurYfutisP07 Nimenhuuto.com

Tapio kirjoitti: Valitettavasti ensiviikon harkkapeli Feeniksia vastaan joudutaan perumaan. Feniksillä pulaa pelaajista että ohjaajista. Tiedoksi että poistan harkkapelin nimenhuuodosta jos joku ihmettelee myöhemmin mihin tämä tapahtuma kadonnut tapui (23 päivää sitten)

Päivitetty 23 päivää sitten

Jalkapallo
Muurame
Pojat
26

FcMuNa Nimenhuuto.com

Hanna kirjoitti: En ole varma ehdinkö tänään kun olen 18.30 asti töissä ja kauppaan riennettävä kun lapset kotiutuu huomenna... (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Muurame
Ei asetettu
24

MuurY 05-06 tytöt jalkapallo Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Hei! Onko tietoa jatkuvatko harkat joskus? (Noin 3 vuotta sitten)

Päivitetty noin 3 vuotta sitten

Jalkapallo
Muurame
Ei asetettu
35