Jalkapall Savitaipale

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Savitaipale ja lajina on jalkapall. Niitä löytyy yhteensä 4 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: jääkiekko ja lentopallo.

Katso lista koko maan jalkapalljoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

StU 2004 piirijalis Nimenhuuto.com

Veli kirjoitti: Toivoisin tietoa siitä, mikäli olette kiinnostuneet jalkapallon jatkamisesta StU:ssa kesällä 2020. IN / Out riittää... (8 kuukautta sitten)

Päivitetty 8 kuukautta sitten

Jalkapallo
Savitaipale
Sekajoukkue
27

StU jalis tytöt 2005-2006 Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia: Kaikki uudet pelaajat tervetulleita.

Emma kirjoitti: Osalla tytöistä lentisturnaus ko päivänä ruokolahdella mutta tämän hetken tiedon mukaan ehtinevät illaksi savitaipaleelle. T. Janne (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Jalkapallo
Savitaipale
Tytöt
15

StU P12 piirisarja Nimenhuuto.com

Ville kirjoitti: Hei, seuralla on myynnissä rain jacket takkeja StU logolla. Laita viestiä jos kiinnostaa. Kokoja, joita on jäljellä ovat S, M ja Xl. Hinta seuran jäsenille 35 e (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jalkapallo
Savitaipale
Pojat
21

StU futis edustus Nimenhuuto.com

Jani kirjoitti: Oma osallistuminen on ehdollista. Jos 20 sitoutunutta on mukana niin harkitsen sitä että valmennan ensi kesän. Ja sekin vain reunaehdolla että Eino on mukana ja tosiaan tuo 20 pelaajaa mukana joista suurin osa käy sitten harkoissakin. (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Jalkapallo
Savitaipale
Miehet
21