Jalkapall Savitaipale

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Savitaipale ja lajina on jalkapall. Niitä löytyy yhteensä 6 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: jääkiekko, salibandy, lentopallo, nopeus ja sen edellytysten parantaminen ja kuntosaliharjoittelu.

Katso lista koko maan jalkapalljoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapall - Savitaipale

Jalkapall - Savitaipale

StU 2004 piirijalis Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia: Aina mahtuu mukaan!

Jari kirjoitti: Moi! Jos jossain vaiheessa loppuu satamasta, niin tarkoitus olisi järjestää taitokilpailut. Eli jos kiinnostaa osallistua taitokilpailuihin, niin minuun yhteys. Sovitaan halukkaiden kanssa ajankohta tarkemmin. Jari (4 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jalkapallo
Savitaipale
Sekajoukkue
30

StU2002 jalis Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia

Jari kirjoitti: Moi! Jos jossain vaiheessa loppuu satamasta, niin tarkoitus olisi järjestää taitokilpailut halukkaille. Eli jos haluat osallistua taitokilpailuihin, niin minuun yhteys. Sovitaan halukkaiden kanssa ajankohta tarkemmin. Jari (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 14 päivää sitten

Jalkapallo
Savitaipale
Sekajoukkue
27

StU Jalisnaiset Nimenhuuto.com

Kaisa kirjoitti: Tämän viikon keskiviikkona on kentällä junioriturnaus joten ei päästä pelaamaan. Ensi viikolla sitten. (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jalkapallo
Savitaipale
Ei asetettu
23

StU jalis tytöt 2005-2006 Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia: Kaikki uudet pelaajat tervetulleita.

Jani kirjoitti: KIITOS tytöt tästä päivästä. Huikeeta peliä! (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo
Savitaipale
Tytöt
19

StU jalis 2009 ja 2010 Nimenhuuto.com

Elina kirjoitti: Moi Verkkapukujen sovituskoot tulleet sovitus liikkatalolla sunnuntaina 14.30 ja tiistaina seitsemän jälkeen. Hinta 60 ja 70€ otsapantoja tilataan 12€ kpl ja pipojakin tilaan mut niiden hinta pitää varmistaa t.. Tiia (11 päivää sitten)

Päivitetty 11 päivää sitten

Jalkapallo
Savitaipale
Sekajoukkue
23

StU C15 Nimenhuuto.com

Sepe kirjoitti: Ensi kesän jalkapalloiluja. Tämä joukkue ei enään jatka sarjassa. Halukkaat pelaajat pääsevät miesten harjoitusrinkiin 6 divari. LauTp :stä oltiin myös yhteydessä sillä olisi tarjolla B juniorit. Jos löytyy kiinnostusta ilmoitelkaa minulle tai suoraan ko joukkueisiin T.sepe (Melkein 3 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 3 vuotta sitten

Jalkapallo
Savitaipale
Pojat
22