Jalkapall Savitaipale

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Savitaipale ja lajina on jalkapall. Niitä löytyy yhteensä 7 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: jääkiekko, lentopallo ja salibandy.

Katso lista koko maan jalkapalljoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapall - Savitaipale

Jalkapall - Savitaipale

StU 2004 piirijalis Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia: Aina mahtuu mukaan!

Jari kirjoitti: Moi! Ikaalisen turnaus peruttu. Todennäköisesti sarjat alkavat vasta elokuun puolella (ainakin vanhemmilla junnuilla), joten jatketaan kesätaukoa viikolla. Harjoitukset aloitetaan viikolla 30. Jari (18 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Jalkapallo
Savitaipale
Sekajoukkue
24

StU 2006 ja 2007 kortteli Nimenhuuto.com

Mari kirjoitti: Pelaamme syyskierroksen korttelisarjaa yhdellä joukkueeella. Turnauskokoonpanoa valittaessa etusijalla ovat ne, jotka eivät pelaa piirisarjaa. Tarvittaessa joukkuetta täydennetään muilla pelaajilla. Jos olet käytettävissä, niin voit laittaa itsesi INiin. Kortteliturnaukseen lähtevä joukkue ilmoit... (Noin 13 tuntia sitten)

Päivitetty noin 13 tuntia sitten

Jalkapallo
Savitaipale
Ei asetettu
30

StU2002 jalis Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia

Jari kirjoitti: Moi! Ikaalisen reissu peruttu. Ensimmäinen syksyn peli alustavasti ti 8.8. Savitaipaleella. Jatketaan kesätaukoa viikolla ja aloitellaan viikolla 30 Merkatkaa ke 16.8. kalenteriin. Silloin on Savitaipaleella HIPPO-kisat, jossa joukkue toimii toimitsijana. Myös vanhempia tarvitaan mukaan. Ihanteel... (18 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Jalkapallo
Savitaipale
Sekajoukkue
28

StU Jalisnaiset Nimenhuuto.com

Kaisa kirjoitti: Tämän viikon keskiviikkona on kentällä junioriturnaus joten ei päästä pelaamaan. Ensi viikolla sitten. (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Jalkapallo
Savitaipale
Ei asetettu
24

StU jalis tytöt 2005-2006 Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia: Kaikki uudet pelaajat tervetulleita.

Siiri kirjoitti: Onko tänään harkkoja? (30 päivää sitten)

Päivitetty noin 14 tuntia sitten

Jalkapallo
Savitaipale
Tytöt
21

StU jalis 2009 ja 2010 Nimenhuuto.com

Kaisa kirjoitti: Hei! Willimies-ajoihin tarvittaisiin talkoolaisia liikenteenohjaajiksi. Liikenteenohjaus sijoittuu sunnuntaille 23.7. aikavälille 11.30-13.50. Jos joku pääsisi talkoolaiseksi, ilmoittautukaa mahdollisimman pian Jari Enbuskalle tai tätä kautta. (14 päivää sitten)

Päivitetty 14 päivää sitten

Jalkapallo
Savitaipale
Sekajoukkue
23

StU C15 Nimenhuuto.com

Sepe kirjoitti: Ensi kesän jalkapalloiluja. Tämä joukkue ei enään jatka sarjassa. Halukkaat pelaajat pääsevät miesten harjoitusrinkiin 6 divari. LauTp :stä oltiin myös yhteydessä sillä olisi tarjolla B juniorit. Jos löytyy kiinnostusta ilmoitelkaa minulle tai suoraan ko joukkueisiin T.sepe (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Savitaipale
Pojat
22

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapalljoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapall on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.