Salibandy Nurmijärvi

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Nurmijärvi ja lajina on salibandy, sähly, säbä ja floorball. Niitä löytyy yhteensä 16 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, ringette, jääkiekko, lentopallo, koripallo, suunnistus, voimistelu, beach volley ja futsal.

Katso lista koko maan salibandyjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - salibandy - Nurmijärvi

Salibandy - Nurmijärvi

SB-Pro P07 Nimenhuuto.com

SB-Pro:n 2007 syntyneiden salibandyjoukkue, tuttavallisesti Sharks:t pelaavat kaudella 2018-2019 E1-pojissa. Joukkueeseen mahtuu lisää pelaajia. Aiempaa kokemusta lajista et tarvitse, mielenkiinto salibandya kohtaan riittää. Lajia voi tulla ilmaiseksi kokeilemaan harjoituksiin kahden viikon ajaksi! Mukaan tarvitset mailan, sisäpelikengät, suojalasit, juomapullon sekä iloisen mielen. Treenit ova kolme kertaa viikossa: Klaukkalassa Arkadia-hallissa, kirkonkylällä ja/tai Rajamäellä. Tervetuloa mukaan! Ilmoittautumiset sekä lisätiedot joukkueenjohtajalta: markus.huhtakangas(at)gmail.com, puh. 040 830 6412

Joukkue etsii pelaajia: Huomio 2007-syntyneet pojat! Tervetuloa mukaan SB-Pro E1-poikien eli Sharks:n...

Markus kirjoitti: Hei, Olemme vastuujoukkue 13.1.2018 pelattavassa turnauksessa. Jokaiseen peliin tarvitaan kolme toimitsijaa, että saadaan homma hoidettua mallikkaasti. Ohessa lista päivän peleistä. Ilmoita valitsemasi tehtävä kommentoimalla tähän viestiketjuun. Tehtäviä ovat: Ajanotto, pöytäkirja, vara-aika. Teh... (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 23 päivää sitten

Salibandy
Nurmijärvi
Pojat
32

SB-Pro + SCH B-pojat Nimenhuuto.com

Onneksi olkoon valinnasta Meidän Joukkueeseen ja tervetuloa mukaan. Nyt se työ vasta sitten alkaa! Muista päivittää nimenhuutoon yhteystietosi ja ainakin toisen vanhemman yhteystiedot. Harjoittelu joukkueena alkaa toukokuun lopulla / kesäkuun alussa. Muista siihen asti pitää kunnostasi huolta omatoimisesti tai voit jopa parantaa sitä. Jos vielä mietit tuletko mukaan tähän joukkueeseen, ilmoittaisitko siitä mahdollisimman pian valmentajille. Toivattavat: Tuomas, Heikki, Mika ja Jouni

Jouni kirjoitti: Moi Rahomme Sari Hallikainen laittoi teille viestiä laskutusta varten tarvittavista tiedoista: Nimi Puhelinnumero Sähköpostiosoite Kotiosoite Sportti ID Huoltaja Nimi Puhelinnumero Sähköpostiosoite Osoite (mikäli eri kuin pelaajan) Nämä tiedot tarvitaan perjantaihin mennessä. Ensimmäinen kk lasku... (Noin 6 tuntia sitten)

Päivitetty noin 6 tuntia sitten

Salibandy
Nurmijärvi Hyvinkää
Pojat
29

RSB Nurmijärvi Nimenhuuto.com

RSB Nurmijärvi on miesten salibandyn erikoisseura. Kaudella 2017-2018: RSB 1 pelaa 5div. RSB 2 jatkaa 6div. RSB 3 aloittaa 5div.

Joukkue etsii pelaajia: Haemme vielä muutamaa vahvistusta hyökkäykseen ja puolustukseen. Kaudella 201...

Olli kirjoitti: Mikäli pari veskaa (20 päivää sitten)

Päivitetty 9 päivää sitten

Salibandy
Nurmijärvi
Miehet
74

RSB Nurmijärvi Naiset Nimenhuuto.com

Olemme aloittaneet uuden naistenjoukkueen kasaamisen. Mukaan kaipaisimme iloisella ja reippaalla asenteella varustettuja salibandyn harrastajia. Tavoitteena on kasata sopiva porukka ja osallistua lähitulevaisuudessa liiton sarjoihin. Harjoitukset ovat Nurmijärvellä sekä Tuusulassa.

Joukkue etsii pelaajia: Tarvitsemme uuteen naistenjoukkueeseen lisää pelaajia! Harkat Nurmijärvellä j...

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Salibandy
Nurmijärvi
Naiset
14

Sb-Pro Flames Nimenhuuto.com

2001-2002 syntyneiden poikien salibandyjoukkue, joka harjoittelee Nurmijärven alueella

Joukkue etsii pelaajia: 2001 syntyneille pojille salibandyä nurmijärven alueella. Harjoittelemme kolm...

Kimmo kirjoitti: Kiitos kaikille kuluneista vuosista. Pelaajille erityisesti tsemppiä uusiin koitoksiin. t Kimmo (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Salibandy
Nurmijärvi
Pojat
13

SB-Pro 2 Nimenhuuto.com

SB-Pron naisten kakkosjoukkue pelaa kaudella 2014-2015 II-divisioonassa. Mukaan mahtuu uusia pelaajia!

Joukkue etsii pelaajia: Salibandypelurit huomio! Haemme mukaan naisten 2-divisioonaan pelaajia Nurmij...

Päivi kirjoitti: Ilmoitan nyt näin kaikille mun torstain treeneistä,kun en jaksa joka treenin perään kirjoittaa erikseen syytä. Olen uimahallilla töissä aina torstaisin klo 17.45->. Sen lisäksi mulla on ens kuun alkupuolelta lähtien viiden viikon ajan jo klo 16.30 alkaen työt hallilla. Käytännössä tämä tarkoittaa... (Melkein 3 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 3 vuotta sitten

Salibandy
Nurmijärvi
Naiset
13

SB-Pro D-Tytöt Nimenhuuto.com

#Joukkue isolla J:llä

Seppo kirjoitti: Tästä alkaa kesätauko ja omatoimijakso. Hyvää kesää !! (9 päivää sitten)

Päivitetty 9 päivää sitten

Salibandy
Nurmijärvi
Tytöt
22

SB-Pro P04 Nimenhuuto.com

Meillä on käytössä Nimenhuuto. Täällä ovat joukkueemme tapahtumat yhteisessä kalenterissa, viimeisimmät tiedotukset ja pelaajien ilmoittautumiset. Hyviä pelihetkiä!

Kasper kirjoitti: Kassu tarvii kyydin!! (10 päivää sitten)

Päivitetty 10 päivää sitten

Salibandy
Nurmijärvi
Ei asetettu
31

SB-Pro P05 Nimenhuuto.com

SB-Pro pojat -05 salibandyjoukkue

Eino kirjoitti: Eino on reissussa juhannukseen asti. (13 päivää sitten)

Päivitetty 13 päivää sitten

Salibandy
Nurmijärvi
Pojat
33

SB-Pro B-tytöt Nimenhuuto.com

SB-Pron kauden 2018-19 B-tyttöjen ikäluokan Nimenhuutosivut.

Ilkka kirjoitti: Hei Lupailin hankkia apuja nilkkavammojen hoitoon ja ennaltaehkäisyyn. Ohessa materiaalia tähän ja käydään varmaan nuo liikkeet Martan ja Ninan kanssa läpi myös harjoituksissa jossain vaiheessa. Tässä muutama videolinkki hyviin harjoituksiin nilkkavammojen kuntoutukseen/ennaltaehkäisemiseen. 1. P... (27 päivää sitten)

Päivitetty 20 päivää sitten

Salibandy
Nurmijärvi
Tytöt
25

SB-Pro P06 Nimenhuuto.com

Tarja kirjoitti: Hei! Saimme hienon mahdollisuuden osallistua Iloa Floorball Cup -turnaukseen Mynämäellä 15.- 16.9.2018. Mynämäki sijaitsee vajaan puolen tunnin ajomatkan päässä Turusta. Turnaukseen on tulossa kovia joukkueita ja sen vuoksi olemme päättäneet jättää tänä vuonna Puffet Cupin väliin ja mennä sen sij... (4 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Salibandy
Nurmijärvi
Pojat
40

SB-Pro Wilds Nimenhuuto.com

Jari kirjoitti: Treenit peruttu. Tältä päivältä. (6 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Salibandy
Nurmijärvi
Pojat
46

SB-Pro B pojat Nimenhuuto.com

Jari kirjoitti: Korjaus äskeiseen viestiin alotus aika klo 18.30 (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Salibandy
Nurmijärvi
Pojat
28

SB-Pro A-tytöt Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Hei kaikki, Lisenssit tulee olla maksettuna torstai-iltaan mennessä. (10 kuukautta sitten)

Päivitetty 10 kuukautta sitten

Salibandy
Nurmijärvi
Tytöt
29

SB-Pro 03 All Stars Nimenhuuto.com

Akseli kirjoitti: Hei, porukat! Meillä perhe lähdössä reissuun koko kesäkuuksi - joten ei olla paikalla harkkaamassa. Jätämme taas sählyn tältä erää - kiitos kuluneesta kaudesta. Palaamme elokuussa asiaan, sikäli jos harkkavuorot antavat myöden. Akseli siirtyy nyt Haukkoihin ja jääharkkoja on 4 x viikossa + pelit ... (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Salibandy
Nurmijärvi
Pojat
31

SB-Pro Nimenhuuto.com

Tomi kirjoitti: tulkaahan tänään höntsäilemään b-junnujen vuorolle. Minä meen ja Lediinin pitäis tulla kanssa. (Noin 5 vuotta sitten)

Päivitetty noin 5 vuotta sitten

Salibandy
Nurmijärvi
Miehet
18