Salibandy Nurmijärvi

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Nurmijärvi ja lajina on salibandy, sähly, säbä ja floorball. Niitä löytyy yhteensä 20 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, ringette, jääkiekko, lentopallo, koripallo, suunnistus, voimistelu, beach volley ja futsal.

Katso lista koko maan salibandyjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - salibandy - Nurmijärvi

Salibandy - Nurmijärvi

SB-Pro P07 Nimenhuuto.com

E2-pojat koostuu kaudella 2017-2018 pääosin -07 pelaajista. Joukkue harjoittelee 3 kertaa viikossa: ti 19.00-20.30 Valkjärven koululla pe 18.00-19.30 Rajakaaressa Rajamäellä su 12.00-13.30 Maaniitun koululla Joukkueeseen mahtuu mukaan lisää pelaajia! Aiempaa kokemusta lajista et tarvitse, mielenkiinto salibandya kohtaan riittää. Lajia voi tulla kokeilemaan ilmaiseksi harjoituksiin kahden viikon ajaksi. Mukaan tarvitset mailan, sisäpelikengät, suojalasit, juomapullon sekä iloisen mielen. Ilmoittautumiset ja lisätiedot joukkueenjohtajalta markus.huhtakangas (at) gmail.com, puh. 040 830 6412

Joukkue etsii pelaajia: Huomio 2007-syntyneet pojat! Tervetuloa mukaan SB-Pron E2-poikien salibandyjo...

Kalle kirjoitti: Huomio kaikki uudet pelaajat, tervetuloa joukkueeseen. Seuraavat pelit on jo 28.1, kyseiseen päivään mennessä tulee olla pelaajalisenssi kunnossa, jotta voi pelata otteluissa. Lisenssin saa hankittua osoitteesta: http://floorball.fi/palvelut/lisenssit/osta-lisenssi/ Lisenssi on nimellä kisapassi ... (8 kuukautta sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Salibandy
Nurmijärvi
Pojat
30

RSB Nurmijärvi Nimenhuuto.com

RSB Nurmijärvi on miesten salibandyn erikoisseura. Kaudella 2017-2018: RSB 1 pelaa 5div. RSB 2 jatkaa 6div. RSB 3 aloittaa 5div.

Joukkue etsii pelaajia: Jos salibandyn harrastaminen Nurmijärvellä kiinnostaa niin otappa yhteyttä. R...

Jani kirjoitti: Viimeisin lasku lisätty kuvat ja materiaalit osioon, facebookkiin sekä whatsapp ryhmiin. Eräpäivä 13.10.2017. Muistakaa käyttää oman joukkueen viitenumeroa. Treenikävijät voi käyttää viitettä 1313, minimimaksu 60€ (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Salibandy
Nurmijärvi
Miehet
64

Sb-Pro Flames Nimenhuuto.com

2001-2002 syntyneiden poikien salibandyjoukkue, joka harjoittelee Nurmijärven alueella

Joukkue etsii pelaajia: 2001 syntyneille pojille salibandyä nurmijärven alueella. Harjoittelemme kolm...

Kimmo kirjoitti: Kiitos kaikille kuluneista vuosista. Pelaajille erityisesti tsemppiä uusiin koitoksiin. t Kimmo (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Salibandy
Nurmijärvi
Pojat
15

SB-Pro 2 Nimenhuuto.com

SB-Pron naisten kakkosjoukkue pelaa kaudella 2014-2015 II-divisioonassa. Mukaan mahtuu uusia pelaajia!

Joukkue etsii pelaajia: Salibandypelurit huomio! Haemme mukaan naisten 2-divisioonaan pelaajia Nurmij...

Päivi kirjoitti: Ilmoitan nyt näin kaikille mun torstain treeneistä,kun en jaksa joka treenin perään kirjoittaa erikseen syytä. Olen uimahallilla töissä aina torstaisin klo 17.45->. Sen lisäksi mulla on ens kuun alkupuolelta lähtien viiden viikon ajan jo klo 16.30 alkaen työt hallilla. Käytännössä tämä tarkoittaa... (Noin 2 vuotta sitten)

Päivitetty noin 2 vuotta sitten

Salibandy
Nurmijärvi
Naiset
13

SB-Pro P05 Nimenhuuto.com

SB-Pro pojat -05 salibandyjoukkue

Aatu kirjoitti: Noniin. Syksyn kausimaksut lasahtaa sähköpostiin huomisen puolella. Summa on suuri - 350€ - mutta sitä voi/saa maksaa osissa niinkuin vanhempainillassa oli puhetta. Käyttäkää laskun viitenumeroa, niin osasuoritukset näkyy netvisorissa. Toiveena kuitenkin, että koko summa olisi kuitattu vuoden lop... (15 päivää sitten)

Päivitetty noin 21 tuntia sitten

Salibandy
Nurmijärvi
Pojat
29

SB-Pro C-tytöt Nimenhuuto.com

SB-Pron C-tyttöjen ikäluokan Nimenhuutosivut.

Ilkka kirjoitti: Suuret kiitokset kaikille talkoolaisille hienosta työstä meidän omassa turnauksessa tänään Askolassa. Kaikki tai ainakin lähes kaikki sujui todella hienosti kiitos meidän kovan osaamisen. Suurin moka taisi olla minun unohtamani maito- ja rasvakassi, jota etsin tänään myöhemmin vielä. Pelaajille j... (11 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Salibandy
Nurmijärvi
Tytöt
23

SB-Pro P04 Nimenhuuto.com

Meillä on käytössä Nimenhuuto. Täällä ovat joukkueemme tapahtumat yhteisessä kalenterissa, viimeisimmät tiedotukset ja pelaajien ilmoittautumiset. Hyviä pelihetkiä!

Heidi kirjoitti: Tämän päivän treenit peruttu päällekkäisyyden vuoksi. Pahoittelut. (14 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Salibandy
Nurmijärvi
Ei asetettu
43

SB-Pro D-Tytöt Nimenhuuto.com

#Joukkue isolla J:llä

Janne kirjoitti: Moikka kaikki, sain vihdoin ja viimein, n.2kk turnauksen jälkeen laskun Vierumäeltä ja ensi yönä tipahtelee laskuja niille ketkä olivat reissussa (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Salibandy
Nurmijärvi
Tytöt
20

SB-Pro P06 Nimenhuuto.com

Jennie kirjoitti: Sain tälläisen viestin: Moi, Uimahallilla pidetään torstaisin nuorten joogaa 9-15-vuotiaille klo 18-18.45. Tunneille voi tulla kertamaksulla (5,5€) ja käydä silloin kun pääsee/huvittaa. Toimii loistavana lisäharjoitteena liikkuvuuden, voiman, tasapainon ja kehonhallinnan lisäämiseen. (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Salibandy
Nurmijärvi
Pojat
54

SB-Pro Wilds Nimenhuuto.com

Niilo kirjoitti: Hei, laskutus lähti ihan *piip* hyvin käyintiin tänä syksynä. Nyt niihin muodostui kaikki pankkitilit eli käyttäkää F1-poikien tiliä laskun maksamiseen! Pahoittelut sekaannuksesta...taas. Tilinumero on siis FI91 4260 0010 2700 95. Jokohan seuraavat laskut lähtisi oikeanlaisina :D Satu (2 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Salibandy
Nurmijärvi
Pojat
41

SB-Pro B pojat Nimenhuuto.com

Santeri kirjoitti: mikä on lisenssin tarkka nimi mikä pitää hommaa? (26 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Salibandy
Nurmijärvi
Pojat
28

SB-Pro A-tytöt Nimenhuuto.com

Santtu kirjoitti: Hei kaikki, Lisenssit tulee olla maksettuna torstai-iltaan mennessä. (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Salibandy
Nurmijärvi
Tytöt
25

SB-Pro 03 All Stars Nimenhuuto.com

Akseli kirjoitti: Hei, porukat! Meillä perhe lähdössä reissuun koko kesäkuuksi - joten ei olla paikalla harkkaamassa. Jätämme taas sählyn tältä erää - kiitos kuluneesta kaudesta. Palaamme elokuussa asiaan, sikäli jos harkkavuorot antavat myöden. Akseli siirtyy nyt Haukkoihin ja jääharkkoja on 4 x viikossa + pelit ... (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Salibandy
Nurmijärvi
Pojat
32

SB-Pro Kerhot Nimenhuuto.com

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Salibandy
Nurmijärvi
Sekajoukkue
1

SB-Pro C- ja D-tytöt Nimenhuuto.com

Asko kirjoitti: Moi. Upeasti aluelopputurnauksessa pronssia saavuttaneet D-tytöt tullaan kuvaamaan seuran päättäreissä tiistaina 3.5. Kaikille musta pelipaita päälle ja mitalit kaulaan. T: valkut ja jojot (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Salibandy
Nurmijärvi
Tytöt
2

SB-Pro Nimenhuuto.com

Tomi kirjoitti: tulkaahan tänään höntsäilemään b-junnujen vuorolle. Minä meen ja Lediinin pitäis tulla kanssa. (Yli 4 vuotta sitten)

Päivitetty yli 4 vuotta sitten

Salibandy
Nurmijärvi
Miehet
18

SB-PRO naiset Nimenhuuto.com

Päivitetty yli 4 vuotta sitten

Salibandy
Nurmijärvi
Naiset
32

PRO SCH 02 KILPASALIBANDY Nimenhuuto.com

SB-Pron ja SCH:n SALIBANDYN 02 ikäluokan yhteiskilpajoukkue.

Mika kirjoitti: Moikka Voisitteko pojat opetella hoitamaan ton ilmoittautumisen niin kuin kuuluu eli treeneihin 2 päivää ennen ja peleihin 5 päivää ennen tapahtumaa. Kiitos (6 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Salibandy
Nurmijärvi Ja Hyvinkää
Pojat
26

SB PRO C-TYTÖT PUNAISET Nimenhuuto.com

SB PRO C-TYTÖT PUNAISET OVAT INNOKAS JA NUOREKAS TYTTÖJOUKKUE.

Annu kirjoitti: Omatoimiseen harjoitteluun löytyy tiedostoista ohjelma! (3 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Salibandy
NurmijÄrvi
Tytöt
11

SB-Provapaatvuorot Nimenhuuto.com

Satu kirjoitti: Tervetuloa! Tämä on esimerkkiviesti joukkuesivusi ilmoitustaululla. Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi! Jos käyttöönotossa ilmenee ongelmia, kannattaa lukea http://nimenhuuto.com/faq . Terkuin, Satu asiakaspalvelusta. PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkuees... (Melkein 3 vuotta sitten)

Salibandy
Nurmijärvi
Sekajoukkue
3

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Salibandyjoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on salibandy on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.