Salibandy Nurmijärvi

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Nurmijärvi ja lajina on salibandy, sähly, säbä ja floorball. Niitä löytyy yhteensä 19 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, ringette, jääkiekko, lentopallo, koripallo, suunnistus, voimistelu, beach volley ja futsal.

Katso lista koko maan salibandyjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - salibandy - Nurmijärvi

Salibandy - Nurmijärvi

SB-Pro P07 Nimenhuuto.com

E2-pojat koostuu kaudella 2017-2018 pääosin -07 pelaajista. Joukkue harjoittelee 3 kertaa viikossa: ti 18.45-20.00 Valkjärven koululla pe 17.45-19.30 Rajakaaressa Rajamäellä su 11.45-13.30 Maaniitun koululla Joukkueeseen mahtuu mukaan lisää pelaajia! Aiempaa kokemusta lajista et tarvitse, mielenkiinto salibandya kohtaan riittää. Lajia voi tulla kokeilemaan ilmaiseksi harjoituksiin kahden viikon ajaksi. Mukaan tarvitset mailan, sisäpelikengät, suojalasit, juomapullon sekä iloisen mielen. Ilmoittautumiset ja lisätiedot joukkueenjohtajalta markus.huhtakangas (at) gmail.com, puh. 040 830 6412

Joukkue etsii pelaajia: Huomio 2007-syntyneet pojat! Tervetuloa mukaan SB-Pron E2-poikien salibandyjo...

Markus kirjoitti: Tulevana perjantaina on Alueliigan peli ja meidän vastuulla on kaukalon kasaaminen eli muutama vanhempi klo 17:20 paikalle, että pojat pääsevät heti klo 17:45 lämmittelemään ennen peliä. Lattia on hyvä mopata myös ennen peliä. Minä tuon tietokoneen ja ehkä pari näyttöä, joilla saadaan hoidettua t... (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Salibandy
Nurmijärvi
Pojat
34

RSB Nurmijärvi Nimenhuuto.com

RSB Nurmijärvi on miesten salibandyn erikoisseura. Kaudella 2017-2018: RSB 1 pelaa 5div. RSB 2 jatkaa 6div. RSB 3 aloittaa 5div.

Joukkue etsii pelaajia: Haemme vielä muutamaa vahvistusta hyökkäykseen ja puolustukseen. Kaudella 201...

Mika kirjoitti: Pakkina vaikka.... (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Salibandy
Nurmijärvi
Miehet
67

RSB Nurmijärvi Naiset Nimenhuuto.com

Olemme aloittaneet uuden naistenjoukkueen kasaamisen. Mukaan kaipaisimme iloisella ja reippaalla asenteella varustettuja salibandyn harrastajia. Tavoitteena on kasata sopiva porukka ja osallistua lähitulevaisuudessa liiton sarjoihin. Harjoitukset ovat toistaiseksi Tuusulan alueella.

Joukkue etsii pelaajia: Tarvitsemme uuteen naistenjoukkueeseen lisää pelaajia! Treenit tällähetkellä ...

Päivitetty 8 päivää sitten

Salibandy
Nurmijärvi
Naiset
2

Sb-Pro Flames Nimenhuuto.com

2001-2002 syntyneiden poikien salibandyjoukkue, joka harjoittelee Nurmijärven alueella

Joukkue etsii pelaajia: 2001 syntyneille pojille salibandyä nurmijärven alueella. Harjoittelemme kolm...

Kimmo kirjoitti: Kiitos kaikille kuluneista vuosista. Pelaajille erityisesti tsemppiä uusiin koitoksiin. t Kimmo (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Salibandy
Nurmijärvi
Pojat
15

SB-Pro 2 Nimenhuuto.com

SB-Pron naisten kakkosjoukkue pelaa kaudella 2014-2015 II-divisioonassa. Mukaan mahtuu uusia pelaajia!

Joukkue etsii pelaajia: Salibandypelurit huomio! Haemme mukaan naisten 2-divisioonaan pelaajia Nurmij...

Päivi kirjoitti: Ilmoitan nyt näin kaikille mun torstain treeneistä,kun en jaksa joka treenin perään kirjoittaa erikseen syytä. Olen uimahallilla töissä aina torstaisin klo 17.45->. Sen lisäksi mulla on ens kuun alkupuolelta lähtien viiden viikon ajan jo klo 16.30 alkaen työt hallilla. Käytännössä tämä tarkoittaa... (Noin 2 vuotta sitten)

Päivitetty noin 2 vuotta sitten

Salibandy
Nurmijärvi
Naiset
13

SB-Pro C-tytöt Nimenhuuto.com

SB-Pron C-tyttöjen ikäluokan Nimenhuutosivut.

Ilkka kirjoitti: Hei Suuret kiitokset koko talkooporukalle, saimme vietyä päivän jälleen kunnialla läpi. Niin kahvio kuin toimitsijapöytä onnistui 100%:sti omassa roolissaan. Myös joukkueelle, valmennukselle ja huollolle "iso käsi". Hyvät kaksi peliä kovia vastustajia vastaan ja toisesta piste kruunasi hienon päi... (4 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Salibandy
Nurmijärvi
Tytöt
24

SB-Pro P04 Nimenhuuto.com

Meillä on käytössä Nimenhuuto. Täällä ovat joukkueemme tapahtumat yhteisessä kalenterissa, viimeisimmät tiedotukset ja pelaajien ilmoittautumiset. Hyviä pelihetkiä!

Heidi kirjoitti: Peliryhmät syksy 2017 -03, 7 pelaajaa, valmentajana peleissä ensisijaisesti Heidi p. 040-7717536 Juhani V Lauri K Kristo K Jami R Miro R Toivo L Viljami L Loput pelaajat nimetään aktiivisuuden ja kiinnostuksen mukaan. Merkkaa halukkuus in/out merkinnällä. -04 Punainen, 14 pelaajaa, valmentajana p... (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Salibandy
Nurmijärvi
Ei asetettu
43

SB-Pro P05 Nimenhuuto.com

SB-Pro pojat -05 salibandyjoukkue

Aatu kirjoitti: Laskuja ropisee ehkä ensi yönä. Sanokaa ihmeessä, jos tullut sama lasku useaan otteeseen tai jotain muuta kummallista laskuun liittyen. Netvisorin automaattilähetys on toiminut todella hienosti, toivotaan että tulisi nyt viimein perille. Ja pahoittelut niille, jotka ovat laskujaan joutuneet pitkä... (12 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Salibandy
Nurmijärvi
Pojat
31

SB-Pro D-Tytöt Nimenhuuto.com

#Joukkue isolla J:llä

Janne kirjoitti: Moikka kaikki, sain vihdoin ja viimein, n.2kk turnauksen jälkeen laskun Vierumäeltä ja ensi yönä tipahtelee laskuja niille ketkä olivat reissussa (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Salibandy
Nurmijärvi
Tytöt
21

SB-Pro Wilds Nimenhuuto.com

Anne kirjoitti: Laitan tästä vielä yhteiseen Whap- ryhmään, jotta varmasti tavoittaa kaikki: OLKAA IHAN TOSI TARKKOJA NYT HARKKOJEN KANSSA! Joulun alus on todella "sekavaa" aikaa. Harkkoja peruuntuu, kun salit on varattu milloin mihinkin käyttöön. 24.11 Maaniiittu PERUTTU koska Taekwondo 2.12 RAJAKAARI peruttu k... (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Salibandy
Nurmijärvi
Pojat
43

SB-Pro P06 Nimenhuuto.com

Jennie kirjoitti: Hei, Arkadia ei aukea vielä viikolla 47 eli vuorot menevät uusiksi vielä tuoltakin viikolta. Päivitämme ne tänne huutoon pikimmiten. Viimeisiä juttuja tehdään Arkadiassa, joten pian varmasti on jo valmista ja päästään treenaamaan sinnekin:) Jenni (8 päivää sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Salibandy
Nurmijärvi
Pojat
53

SB-Pro B pojat Nimenhuuto.com

Santeri kirjoitti: mikä on lisenssin tarkka nimi mikä pitää hommaa? (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 20 päivää sitten

Salibandy
Nurmijärvi
Pojat
27

SB-Pro A-tytöt Nimenhuuto.com

Santtu kirjoitti: Hei kaikki, Lisenssit tulee olla maksettuna torstai-iltaan mennessä. (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Salibandy
Nurmijärvi
Tytöt
24

SB-Pro 03 All Stars Nimenhuuto.com

Akseli kirjoitti: Hei, porukat! Meillä perhe lähdössä reissuun koko kesäkuuksi - joten ei olla paikalla harkkaamassa. Jätämme taas sählyn tältä erää - kiitos kuluneesta kaudesta. Palaamme elokuussa asiaan, sikäli jos harkkavuorot antavat myöden. Akseli siirtyy nyt Haukkoihin ja jääharkkoja on 4 x viikossa + pelit ... (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Salibandy
Nurmijärvi
Pojat
32

SB-Pro Kerhot Nimenhuuto.com

Päivitetty 7 kuukautta sitten

Salibandy
Nurmijärvi
Sekajoukkue
1

SB-Pro C- ja D-tytöt Nimenhuuto.com

Asko kirjoitti: Moi. Upeasti aluelopputurnauksessa pronssia saavuttaneet D-tytöt tullaan kuvaamaan seuran päättäreissä tiistaina 3.5. Kaikille musta pelipaita päälle ja mitalit kaulaan. T: valkut ja jojot (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Salibandy
Nurmijärvi
Tytöt
2

SB-Pro Nimenhuuto.com

Tomi kirjoitti: tulkaahan tänään höntsäilemään b-junnujen vuorolle. Minä meen ja Lediinin pitäis tulla kanssa. (Yli 4 vuotta sitten)

Päivitetty yli 4 vuotta sitten

Salibandy
Nurmijärvi
Miehet
18

SB-PRO naiset Nimenhuuto.com

Päivitetty melkein 5 vuotta sitten

Salibandy
Nurmijärvi
Naiset
32

PRO SCH 02 KILPASALIBANDY Nimenhuuto.com

SB-Pron ja SCH:n SALIBANDYN 02 ikäluokan yhteiskilpajoukkue.

Heikki kirjoitti: Käytännön asiaa ja yms.... 1. Harjoituksissa olisi hyvä olla pelaajilla jotain evästä mukana. Varsinkin tiistaina jolloin harjoituksen kesto on pitkä. Heti treenien jälkeen syöty välipala (hedelmä, sämpylä, yms...) auttaa palautumiseen. Harjoitukset sisältää aina alkulämmön, lihaskuntoa/fysiikkaa... (19 päivää sitten)

Päivitetty 19 päivää sitten

Salibandy
Nurmijärvi Ja Hyvinkää
Pojat
28

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Salibandyjoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on salibandy on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.