Salibandy Nurmijärvi

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Nurmijärvi ja lajina on salibandy, sähly, säbä ja floorball. Niitä löytyy yhteensä 18 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, ringette, jääkiekko, lentopallo, koripallo, suunnistus, voimistelu, beach volley ja futsal.

Katso lista koko maan salibandyjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - salibandy - Nurmijärvi

Salibandy - Nurmijärvi

SB-Pro P07 Nimenhuuto.com

E2-pojat koostuu kaudella 2017-2018 pääosin -07 pelaajista. Joukkue harjoittelee 3 kertaa viikossa: ti 18.45-20.00 Valkjärven koululla pe 17.45-19.30 Rajakaaressa Rajamäellä su 11.45-13.30 Maaniitun koululla Joukkueeseen mahtuu mukaan lisää pelaajia! Aiempaa kokemusta lajista et tarvitse, mielenkiinto salibandya kohtaan riittää. Lajia voi tulla kokeilemaan ilmaiseksi harjoituksiin kahden viikon ajaksi. Mukaan tarvitset mailan, sisäpelikengät, suojalasit, juomapullon sekä iloisen mielen. Ilmoittautumiset ja lisätiedot joukkueenjohtajalta markus.huhtakangas (at) gmail.com, puh. 040 830 6412

Joukkue etsii pelaajia: Huomio 2007-syntyneet pojat! Tervetuloa mukaan SB-Pron E2-poikien salibandyjo...

Markus kirjoitti: Hei, Olemme vastuujoukkue 13.1.2018 pelattavassa turnauksessa. Jokaiseen peliin tarvitaan kolme toimitsijaa, että saadaan homma hoidettua mallikkaasti. Ohessa lista päivän peleistä. Ilmoita valitsemasi tehtävä kommentoimalla tähän viestiketjuun. Tehtäviä ovat: Ajanotto, pöytäkirja, vara-aika. Teh... (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Salibandy
Nurmijärvi
Pojat
33

RSB Nurmijärvi Nimenhuuto.com

RSB Nurmijärvi on miesten salibandyn erikoisseura. Kaudella 2017-2018: RSB 1 pelaa 5div. RSB 2 jatkaa 6div. RSB 3 aloittaa 5div.

Joukkue etsii pelaajia: Haemme vielä muutamaa vahvistusta hyökkäykseen ja puolustukseen. Kaudella 201...

Niko kirjoitti: Urheilukielto (6 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Salibandy
Nurmijärvi
Miehet
69

RSB Nurmijärvi Naiset Nimenhuuto.com

Olemme aloittaneet uuden naistenjoukkueen kasaamisen. Mukaan kaipaisimme iloisella ja reippaalla asenteella varustettuja salibandyn harrastajia. Tavoitteena on kasata sopiva porukka ja osallistua lähitulevaisuudessa liiton sarjoihin. Harjoitukset ovat toistaiseksi Tuusulan alueella.

Joukkue etsii pelaajia: Tarvitsemme uuteen naistenjoukkueeseen lisää pelaajia! Treenit tällähetkellä ...

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Salibandy
Nurmijärvi
Naiset
11

Sb-Pro Flames Nimenhuuto.com

2001-2002 syntyneiden poikien salibandyjoukkue, joka harjoittelee Nurmijärven alueella

Joukkue etsii pelaajia: 2001 syntyneille pojille salibandyä nurmijärven alueella. Harjoittelemme kolm...

Kimmo kirjoitti: Kiitos kaikille kuluneista vuosista. Pelaajille erityisesti tsemppiä uusiin koitoksiin. t Kimmo (9 kuukautta sitten)

Päivitetty 9 kuukautta sitten

Salibandy
Nurmijärvi
Pojat
14

SB-Pro 2 Nimenhuuto.com

SB-Pron naisten kakkosjoukkue pelaa kaudella 2014-2015 II-divisioonassa. Mukaan mahtuu uusia pelaajia!

Joukkue etsii pelaajia: Salibandypelurit huomio! Haemme mukaan naisten 2-divisioonaan pelaajia Nurmij...

Päivi kirjoitti: Ilmoitan nyt näin kaikille mun torstain treeneistä,kun en jaksa joka treenin perään kirjoittaa erikseen syytä. Olen uimahallilla töissä aina torstaisin klo 17.45->. Sen lisäksi mulla on ens kuun alkupuolelta lähtien viiden viikon ajan jo klo 16.30 alkaen työt hallilla. Käytännössä tämä tarkoittaa... (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Salibandy
Nurmijärvi
Naiset
13

SB-Pro C-tytöt Nimenhuuto.com

SB-Pron C-tyttöjen ikäluokan Nimenhuutosivut.

Ilkka kirjoitti: Tiistain vuoro ensi viikosta alkaen Pornaisissa muuttuu niin, että se alkaa jo klo 19.30 ja loppuu klo 21. t. Ilkka (21 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Salibandy
Nurmijärvi
Tytöt
24

SB-Pro P04 Nimenhuuto.com

Meillä on käytössä Nimenhuuto. Täällä ovat joukkueemme tapahtumat yhteisessä kalenterissa, viimeisimmät tiedotukset ja pelaajien ilmoittautumiset. Hyviä pelihetkiä!

Heidi kirjoitti: Musta peliryhmä. Huomioittehan, että lauantaina on kotiturnaus, joten tarvetta toimitsijoihin ja kahvion herkuille. Laittakaa kommenttikenttään osallisuutenne. (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 25 päivää sitten

Salibandy
Nurmijärvi
Ei asetettu
42

SB-Pro D-Tytöt Nimenhuuto.com

#Joukkue isolla J:llä

Seppo kirjoitti: HFC-TURNAUKSEN alkusarjan peliaikataulu : 1. peli PE 5.1 klo 16.50, 2. peli PE 5.1 klo 20.10. 3. peli 6.1 LA klo 17.40, 4. peli LA 6.1 klo 19.50, 5. peli SU klo 10.05, 6. peli SU klo 12.25. Mitallipelit SU klo 15.00 alkaen. Kellonajat pelien alkamisaikoja. PAIKALLA 1 TUNTI ENNEN PELIN ALKUA ! Pel... (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Salibandy
Nurmijärvi
Tytöt
22

SB-Pro P05 Nimenhuuto.com

SB-Pro pojat -05 salibandyjoukkue

Aatu kirjoitti: Laskuja ropisee ehkä ensi yönä. Sanokaa ihmeessä, jos tullut sama lasku useaan otteeseen tai jotain muuta kummallista laskuun liittyen. Netvisorin automaattilähetys on toiminut todella hienosti, toivotaan että tulisi nyt viimein perille. Ja pahoittelut niille, jotka ovat laskujaan joutuneet pitkä... (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Salibandy
Nurmijärvi
Pojat
30

SB-Pro B pojat Nimenhuuto.com

Jari kirjoitti: Moi Huomiset maaniitun ja perjantain arkadian treenit on peruttu. Salit ovat lukion vanhojentanssien käytössä t.Jari (9 päivää sitten)

Päivitetty 9 päivää sitten

Salibandy
Nurmijärvi
Pojat
28

SB-Pro Wilds Nimenhuuto.com

Anne kirjoitti: IKÄVÄKSENI on tullut se aika keväästä, kun salit ovat pitkän pätkän muussa käytössä (säbä vuorot on periúttu). ELI välillä 8.3-27.3 ei ole vuoroja Maaniitussa. Arkadia toimii tuossa normaalisti, samoin Rajakaaren lauantai klo 13-14. (28 päivää sitten)

Päivitetty 19 päivää sitten

Salibandy
Nurmijärvi
Pojat
46

SB-Pro P06 Nimenhuuto.com

Jennie kirjoitti: Hei, Vielä muutama tarkennus kevätkauden treeneihin: Maanantain Tekniikkatreeni on tarkoitettu joukkueen uusille pelaajille eli tammikuun lopussa mukaan liittyneille: Okko, Sten, Vili ja Joona. Lisäksi osa vanhoista pelaajista on saanut kutsun tulla mukaan tekniikkatreeneihin. Mikäli tekniikkatre... (23 päivää sitten)

Päivitetty 23 päivää sitten

Salibandy
Nurmijärvi
Pojat
56

SB-Pro A-tytöt Nimenhuuto.com

Santtu kirjoitti: Hei kaikki, Lisenssit tulee olla maksettuna torstai-iltaan mennessä. (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Salibandy
Nurmijärvi
Tytöt
24

SB-Pro 03 All Stars Nimenhuuto.com

Akseli kirjoitti: Hei, porukat! Meillä perhe lähdössä reissuun koko kesäkuuksi - joten ei olla paikalla harkkaamassa. Jätämme taas sählyn tältä erää - kiitos kuluneesta kaudesta. Palaamme elokuussa asiaan, sikäli jos harkkavuorot antavat myöden. Akseli siirtyy nyt Haukkoihin ja jääharkkoja on 4 x viikossa + pelit ... (9 kuukautta sitten)

Päivitetty 9 kuukautta sitten

Salibandy
Nurmijärvi
Pojat
32

SB-Pro Kerhot Nimenhuuto.com

Päivitetty 10 kuukautta sitten

Salibandy
Nurmijärvi
Sekajoukkue
1

SB-Pro Nimenhuuto.com

Tomi kirjoitti: tulkaahan tänään höntsäilemään b-junnujen vuorolle. Minä meen ja Lediinin pitäis tulla kanssa. (Melkein 5 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 5 vuotta sitten

Salibandy
Nurmijärvi
Miehet
18

SB-PRO naiset Nimenhuuto.com

Päivitetty noin 5 vuotta sitten

Salibandy
Nurmijärvi
Naiset
32

PRO SCH 02 KILPASALIBANDY Nimenhuuto.com

SB-Pron ja SCH:n SALIBANDYN 02 ikäluokan yhteiskilpajoukkue.

Perttu kirjoitti: TALVILOMAVIIKON MERKINNÄT KUNTOON NIMENHUUTOON Merkitkää ajantasalle koulujen talvilomaviikon harjoitukset pe 16.2. alkaen - eli IN vai OUT. Talvilomaviikon jälkeen meillä on vain kahdet saliharjoitukset ennen 3.3. turnausta. T: Perttu (10 päivää sitten)

Päivitetty noin 22 tuntia sitten

Salibandy
Nurmijärvi Ja Hyvinkää
Pojat
28