Jalkapall Noormarkku

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Noormarkku ja lajina on jalkapall. Niitä löytyy yhteensä 2 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: yleisurheilu, futsal ja jääkiekko.

Katso lista koko maan jalkapalljoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapall - Noormarkku

Jalkapall - Noormarkku

Koitto04 Nimenhuuto.com

Juha kirjoitti: Hei Joukkueemme on kutistunut 14 pelaajaan mikä sinällänsä on ihan ok jotta kaikkille pystytään nyt tarjoamaan peliaikaa hyvin mutta, se tietysti vaatii vanhemmilta ja pelaajilta sitoutuneisuutta jotta voidaan osallistua turnauksiin ja peleihin. Olemme kesällä osallistumassa piirisarjaan d13 yhde... (11 kuukautta sitten)

Päivitetty 8 kuukautta sitten

Futsal ja Jalkapallo
Noormarkku
Sekajoukkue
18

Noormarkun Koitto pojat E10 Nimenhuuto.com

Noormarkun Koiton E10 -joukkue. Lupa liikuttaa - ilon kautta!

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (12 kuukautta sitten)

Päivitetty 10 päivää sitten

Jalkapallo
Noormarkku
Pojat
19

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapalljoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapall on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.