Jalkapall Nummela

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Nummela ja lajina on jalkapall. Niitä löytyy yhteensä 6 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jääkiekko. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, salibandy, lentopallo, uinti, kanoottipoolo, voimistelu, ctif, sulkapallo ja kaukalopallo.

Katso lista koko maan jalkapalljoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapall - Nummela

Jalkapall - Nummela

NuPS T03 Nimenhuuto.com

NuPS T03 on reippaiden tyttöjen innokas jalkapalloryhmä. Tarjoamme hyvät harjoitusolosuhteet Nummelan ja Vihdin alueella. Ryhmämme laajuudesta johtuen pystymme myös tarjoamaan harjoituksia ja pelejä taitotason mukaan. Harjoittelemme ja pelaamme ympäri vuoden 3-4 kertaa viikossa. Tervetuloa siis mukavan harrastuksen pariin.

Joukkue etsii pelaajia: Hei kaikki 03-syntyneet tytöt! Tervetuloa pelaamaan jalkapalloa Nummelan Pall...

Maija kirjoitti: Sopiiko, että pidämme pienen palaverin 5.5. tapahtuman lopuksi? Käydään läpi se seuraava tapahtuma: Lähetysjuhlat Vihdissä. Inka P. oli viime viikolla ollut kokouksessa ja monta asiaa oli tullut ilmi. Mutta aikeenamme on siis pitää tuolloin kahvilaa meidän terassilla Vihdin kirkonkylässä. Tytöt o... (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Jalkapallo
Nummela
Tytöt
23

NuPST01 Nimenhuuto.com

NuPS T01 on 22 tytön reipas ja motivoitunut porukka. Joukkueen tavoitteena on tarjota mukana oleville tytöille haasteellista ja korkeatasoista valmennusta ja sitä kautta jokaiselle, kaikkein motivoituneimmat mukaan lukien, mahdollisuuden kehittyä Länsi-Uudenmaan kotimaisemissa omaa huippua kohti ja myös kilpailla korkeimmalla mahdollisella tasolla. Harjoittelemme ja pelaamme ympäri vuoden hyvissä olosuhteissa 4-6 kertaa viikossa.

Elisa kirjoitti: Tulen huoltajaksi peliin mutta pääsen tulemaan vasta klo 11. Tulen suoraan kentälle. T: Henna (Melkein 3 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Nummela
Tytöt
35

Nups Ladies Nimenhuuto.com

Eija kirjoitti: Ei vielä tunnu siltä, että pääsisin sunnuntaina (6 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Jalkapallo
Nummela City
Naiset
32

Nups 05 Nimenhuuto.com

Jyrki kirjoitti: Pitäisikö tämä jättää / ottaa pois käytöstä, ettei joku vahingossa ilmoittaudu ja luota tähän? Toivottavasti emme ainakaan maksa tästä mitään! Kivahan tätä oli käyttää, mutta seura on valintansa tehnyt ja sen mukaan kai on meidänkin elettävä ;-) Jyrki (Melkein 3 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 3 vuotta sitten

Jalkapallo
Nummela
Ei asetettu
36

Nups 05-06 Nimenhuuto.com

Nupsin 06 joukkue on perustettu syksyllä 2010. Mukana on noin 25 pelaajaa.

Jari kirjoitti: NUPS Barca punaisilla on peli sunnuntaina 3.5 kello 9:15-10:45 ilmoittautuminen seuranetin kautta. Jos ilmoittautuminen ei onnistu niin laita viesti minulle 040 749 5920 Jari Toivo su 3.5.2015 klo 9:15-10:45, Hong Kong Areena TN2 (Ratapuisto N2) Ottelu: NuPS/Barca pun vs. Akilles/Vihreä, (Melkein 3 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 3 vuotta sitten

Jalkapallo
Nummela
Ei asetettu
41

Nups Old Stars Nimenhuuto.com

Joukkue koostuu Nummelan palloseuran junioreiden vanhemmista joilla kirjava futistausta. Pelaamme kuntoilumielessä todella harrasmies säännöin.

Tommi kirjoitti: Old starsin tapahtumat ovat seuranetissä. Mikäli sinulla on toimiva s-postiosoite ollut nimenhuudossa, niin siihen on tullut viime vuoden puolella seuranetin viesti, jossa tunnukset yms. Jotkus s-postiohjelmat tulkitsevat automaattisesti seuranetin viestin spamiksi ja ne menee roskapostiin. . (Noin 3 vuotta sitten)

Päivitetty noin 3 vuotta sitten

Jalkapallo
Nummela
Ei asetettu
21