Jalkapall Laukaa

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Laukaa ja lajina on jalkapall. Niitä löytyy yhteensä 10 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jääkiekko. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, salibandy, lentopallo, sähly, judo, futsal, maastohiihto, koripallo ja pyöräily.

Katso lista koko maan jalkapalljoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

LKP-Leppä United 03-04 Nimenhuuto.com

Joukkue on päättämässä toimintaansa.

Leena kirjoitti: Moikka, Nyt alkaisi kaikki futisjoukkueen rahat olla haaskattu ja lopuilla rahoilla on ostettu leffalippu + herkkuseteli per tyttö. Toimitan lippuja nyt Annille joka tuo niitä keskiviikon harkkoihin, Ida tuo kouluun Oonalle ja toimittaa lipun jollain keinoa Sannille. Liepeeläisille oli puhe toimi... (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 15 päivää sitten

Jalkapallo
Laukaa
Tytöt
22

Laukaa United T99-02 Nimenhuuto.com

Laukaa United T00-02 kilpajoukkue. T00-02 tytöt harrastavat aktiivisesti ympäri vuoden futista ja futsalia.

Tiia kirjoitti: Tuokaa punaiset pelipaidat jp tai sunnuntain treeneihin Tiialle tai Huttusen Inkalle niin painetaan yksi logo lisää, ja saadaan näin sponssorirahaa. Asialla kiire että saadaan paidat nopeasti takaisin. Iita voisitko laittaa tytöille asiasta vielä watch up viestin. (Yli 3 vuotta sitten)

Päivitetty noin 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Laukaa
Tytöt
28

Team LKP tytöt -05 Nimenhuuto.com

Jalkapallojoukkue vuonna 2005 syntyneille tytöille

Hilla kirjoitti: Hilla Savolainen lopettaa talvikaudeksi, mutta jatkaa taas kesällä. Pikkujoulut kuullosti Hillan mielestä tosi kivalta idealta, joten hän osallistuu mielellään jos ajankohta vain sopii. (Yli 3 vuotta sitten)

Päivitetty yli 3 vuotta sitten

Jalkapallo
Laukaa
Tytöt
21

Leppä 2010-2011 jalkapallo Nimenhuuto.com

Kasper kirjoitti: Kapella pieni leikkaus 4.2, pois harkoista n 2 vkoa (5 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jalkapallo
Laukaa, Leppävesi
Sekajoukkue
43

ViPa Miehet Nimenhuuto.com

Antti kirjoitti: Seura tarjoaa jäsenistölleen perinteisen Peurunka-illan ke 24.4.2019 alkaen klo 16.30. Kylpylän ja punttisalin vapaa käyttö. Jäsenmaksu oltava maksettuna. Kuitti mukaan, jos maksu 22.4. jälkeen. (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Jalkapallo ja Futsal
Vihtavuori, (Laukaa, Jyväskylä)
Miehet
55

Vipa2 Nimenhuuto.com

Jaakko kirjoitti: Mennään jatkossa yhteisellä, ex-edarin nimenhuudolla. Kaikki kakkosen pelaajat on kutsuttu sinne. (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jalkapallo
Laukaa
Miehet
33

Team LKP B2 Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Hei! Kausi on saatu päätökseen ja kaikilla alkaa ansaittu loma. Osa lähtee vielä käymään Espanjassa, mutta omalta osaltani homma on tässä. Sarjamme oli kova ja haastetta löytyi, haluan kiittää kaikkia pelaajia kaudesta, kiitos aktiivisuudesta ja halusta kehittyä. Toivon ja olenkin monien kohdalla... (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Leppävesi & Laukaa
Pojat
27

LKP MV-taito - P ja T06-03 T07 Nimenhuuto.com

Simo kirjoitti: Hyvät vanhemmat ja maalivahdit! Taitokoulu on tullut päätökseensä, joten maalivahtitalli jättää toimintansa myös tauolle. Kiitos kesästä omalta osaltani! Mikäli joukkueet haluavat ottaa joukkuekohtaisia/yksityisiä maalivahtiharjoituksia, ottakaa rohkeasti yhteyttä niin sovitaan treenikertoja. Yst... (Melkein 3 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 3 vuotta sitten

Jalkapallo
Laukaa
Sekajoukkue
14

LKP taito - Tytöt T07-03 Nimenhuuto.com

Emilia kirjoitti: Hei! Tällä hetkellä näyttää siltä, että Emilia ja Erika eivät jatka jalkapalloharrastusta. Kiitos kaikille mukavista yhteisistä vuosista ja tsemppiä joukkueelle uusiin koitoksiin, olemme hengessä mukana! Terkuin Liposet (Noin 3 vuotta sitten)

Päivitetty noin 3 vuotta sitten

Jalkapallo
Laukaa
Tytöt
31

LKP taito - pojat P06-04 Nimenhuuto.com

Anssi kirjoitti: Tänään poika- ja tyttö pelaajataito on yhdessä toteutetu Harri Niemisen johdolla. -Anssi K. (Noin 3 vuotta sitten)

Päivitetty noin 3 vuotta sitten

Jalkapallo
Laukaa
Pojat
31