Jalkapall Laukaa

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Laukaa ja lajina on jalkapall. Niitä löytyy yhteensä 10 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jääkiekko. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, salibandy, lentopallo, sähly, judo, futsal, maastohiihto, koripallo ja pyöräily.

Katso lista koko maan jalkapalljoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

LKP-Leppä United 03-04 Nimenhuuto.com

Joukkue on päättämässä toimintaansa.

Leena kirjoitti: Aika monta vuotta on kulunut näissä kassöörin hommissa ja voisin luovuttaa rahakirstun avaimet jo muille. (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo
Laukaa
Tytöt
22

Laukaa United T99-02 Nimenhuuto.com

Laukaa United T00-02 kilpajoukkue. T00-02 tytöt harrastavat aktiivisesti ympäri vuoden futista ja futsalia.

Tiia kirjoitti: Tuokaa punaiset pelipaidat jp tai sunnuntain treeneihin Tiialle tai Huttusen Inkalle niin painetaan yksi logo lisää, ja saadaan näin sponssorirahaa. Asialla kiire että saadaan paidat nopeasti takaisin. Iita voisitko laittaa tytöille asiasta vielä watch up viestin. (Melkein 3 vuotta sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jalkapallo
Laukaa
Tytöt
28

Team LKP tytöt -05 Nimenhuuto.com

Jalkapallojoukkue vuonna 2005 syntyneille tytöille

Hilla kirjoitti: Hilla Savolainen lopettaa talvikaudeksi, mutta jatkaa taas kesällä. Pikkujoulut kuullosti Hillan mielestä tosi kivalta idealta, joten hän osallistuu mielellään jos ajankohta vain sopii. (Noin 3 vuotta sitten)

Päivitetty noin 3 vuotta sitten

Jalkapallo
Laukaa
Tytöt
21

Leppä 2010-2011 jalkapallo Nimenhuuto.com

Raimo kirjoitti: KOKOONTUMINEN KLO 9.30 mennessä. Peliaikataulut: Klo 10.00 PaRi musta - LKP/LEPPÄ Klo 11.00 LKP/LEPPÄ - Komeetat 10 Mars Klo 12.00 JJK 11 sininen - LKP/LEPPÄ (11 päivää sitten)

Päivitetty 11 päivää sitten

Jalkapallo
Laukaa, Leppävesi
Sekajoukkue
42

ViPa Miehet Nimenhuuto.com

Antti kirjoitti: Seura tarjoaa jäsenistölleen perinteisen Peurunka-illan ke 24.4.2019 alkaen klo 16.30. Kylpylän ja punttisalin vapaa käyttö. Jäsenmaksu oltava maksettuna. Kuitti mukaan, jos maksu 22.4. jälkeen. (9 kuukautta sitten)

Päivitetty 9 kuukautta sitten

Jalkapallo ja Futsal
Vihtavuori, (Laukaa, Jyväskylä)
Miehet
51

Vipa2 Nimenhuuto.com

Jaakko kirjoitti: Mennään jatkossa yhteisellä, ex-edarin nimenhuudolla. Kaikki kakkosen pelaajat on kutsuttu sinne. (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Jalkapallo
Laukaa
Miehet
33

Team LKP B2 Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Hei! Kausi on saatu päätökseen ja kaikilla alkaa ansaittu loma. Osa lähtee vielä käymään Espanjassa, mutta omalta osaltani homma on tässä. Sarjamme oli kova ja haastetta löytyi, haluan kiittää kaikkia pelaajia kaudesta, kiitos aktiivisuudesta ja halusta kehittyä. Toivon ja olenkin monien kohdalla... (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Leppävesi & Laukaa
Pojat
27

LKP MV-taito - P ja T06-03 T07 Nimenhuuto.com

Simo kirjoitti: Hyvät vanhemmat ja maalivahdit! Taitokoulu on tullut päätökseensä, joten maalivahtitalli jättää toimintansa myös tauolle. Kiitos kesästä omalta osaltani! Mikäli joukkueet haluavat ottaa joukkuekohtaisia/yksityisiä maalivahtiharjoituksia, ottakaa rohkeasti yhteyttä niin sovitaan treenikertoja. Yst... (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Laukaa
Sekajoukkue
14

LKP taito - Tytöt T07-03 Nimenhuuto.com

Emilia kirjoitti: Hei! Tällä hetkellä näyttää siltä, että Emilia ja Erika eivät jatka jalkapalloharrastusta. Kiitos kaikille mukavista yhteisistä vuosista ja tsemppiä joukkueelle uusiin koitoksiin, olemme hengessä mukana! Terkuin Liposet (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Laukaa
Tytöt
31

LKP taito - pojat P06-04 Nimenhuuto.com

Anssi kirjoitti: Tänään poika- ja tyttö pelaajataito on yhdessä toteutetu Harri Niemisen johdolla. -Anssi K. (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Laukaa
Pojat
31