Salibandy­joukkueita

Salibandy on hieno laji. Tämä lista kattaa ne joukkueet, joiden lajina on salibandy, sähly, säbä ja floorball. Joukkueita löytyy sekä tytöille ja pojille että naisilla ja miehille. Sarjatasot vaihtelevat puulaakisarjasta divariin ja liigaan.

Tsekkaa tästä listasta myös ne säbä­joukkueet, jotka hakevat uusia pelaajia riveihinsä. Pelaajapörssissä ilmoituksen julkaisseet joukkueet on merkattu erikseen. Katso sopiva joukkue ja ilmoittaudu mukaan säbä­peliin.

Toki merkkaamattomiinkin sählyjoukkueisiin voi olla yhteydessä. Katso joukkueen yhteystiedot kyseisen porukan Nimenhuuto-sivulta. Joukkueen sivulta löytyy usein myös ikäluokka eli minkä ikäisten tai minä vuonna syntyneiden porukasta on kyse. Joukkueen Nimenhuuto-sivulla on tietoa myös pelipaikoista.

Ota Nimenhuuto.com käyttöön omalle joukkuelleesi, niin pääset hyödyntämään laajaa valikoimaa hyödyllisiä ominaisuuksia.

Tässä listassa joukkueita on 3939 ja niissä on yhteensä yli 79000 pelaajaa.

Salibandy: joukkueet kartalla
Kartta - salibandy

Jo 3939 salibandyjoukkuetta käyttää Nimenhuutoa. Perusta oman joukkueen ilmaiset kotisivut.

Westend Indians 03 Nimenhuuto.com

Westend Indians D03 on salibandyjoukkue Espoossa. Joukkue osallistuu kaudella 2016-2017 liiton sarjaan 1-2 kilpajoukkueella. Haastajasarjaan osallistuu Red&White -joukkue, joka on hieman kevyempi vaihtoehto kilpajoukkueelle. Molemmissa joukkueissa on tilaa uusille pelaajille. Olethan rohkeasti yhteydessä! Ikäluokkavastaava Juha Seppä juha.seppa@westendindians.fi 0505758370

Joukkue etsii pelaajia: Westend Indians D03 on salibandyjoukkue Espoossa. Joukkue osallistuu kaudella...

Eemeli kirjoitti: Matikankoe peruuntui, joten treeneihin siis. (5 päivää sitten)

Päivitetty noin 8 tuntia sitten

Salibandy
Espoo
Pojat
38

FC Tuusula P02 Nimenhuuto.com

Tuusulalainen reilunpelin salibandyjoukkue 2002 syntyneille pojille. Harjoituksia on kolmesti viikossa ja pelejä noin joka toinen viikko. Haluamme antaa pojille mahdollisuuden harrastaa monipuolisesti myös muita lajeja, jolloin ihan kaikkiin harjoituksiin ei välttämättä ehdi. Joukkueella on palkkiotta työskentelevä sitoutunut valmennusrinki ja toimitsijat. Harrastuksen kustannukset pyritään pitämään kohtuullisella tasolla. Joukkueenjohtaja liisa.hirvi@gmail.com Lisätiedot : www.fctuusula.fi

Joukkue etsii pelaajia: FC Tuusula 02 joukkue etsii muutamaa 2002 syntynyttä poikaa mukaan joukkueese...

Vesa kirjoitti: Suuret kiitokset myös entiselle ja nykyiselle joukkueenjohtajalle hienosti organisoidusta turnausreissusta. T:Vesa (13 päivää sitten)

Päivitetty noin 21 tuntia sitten

Salibandy
Tuusula
Pojat
25

SB Vantaa Timantit Nimenhuuto.com

Iloiset ja liikunnalliset v.2004-2005 syntyneet tytöt ovat tervetulleita mukaan SB Vantaa Timantit- joukkueeseen.Sinulla voi jo olla taustaa salibandystä, jääkiekosta, jalkapallosta tai muusta urheilulajista, mutta olet tervetullut kokeilemaan salibandyä myös ilman urheilutaustaa. Toinen harrastuskaan ei ole este. Pääasia on, että olet innostunut ja liikunnallinen.

Joukkue etsii pelaajia: Joukkueeseen mahtuu vielä mukaan uusia pelaajia! Ota yhteys jojoon: tanja.nap...

Jessica kirjoitti: Flunssa iski.. (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Salibandy, Säbä, Floorball ja Sähly
Vantaa Helsinki Espoo
Tytöt
31

kiimuharrastepesis Nimenhuuto.com

KiimU pesiksen salibandyryhmä. Meillä on ryhmässä naisia ja miehiä ja uudet pelaajat ovat myös tervetulleita. Emme pelaa missään sarjassa, pelaamme rennolla otteella :-) Talvisin pelataan ma 19:30 - 21 ja pe 18 - 19:30 Kiiminkijoen koululla. Jos haluat tulla kokeilemaan niin ota yhteyttä kari.tapani.lampinen@gmail.com

Joukkue etsii pelaajia: KiimU harrastepesiksen salibandyryhmään maanantai ja perjantai mahtuu myös uu...

Vuokko kirjoitti: Pääsen sittenkin (2 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Salibändy
Kiiminki
Sekajoukkue
28

Perjantain Palloilijat Nimenhuuto.com

Perjantain sankareiden oma rentoutumistilaisuus jo vuodesta 2008! Onko kunto liian "hyvä"? Maistuuko vapaa ajalla enemmänkin olut kuin Gatorade? Jos vastasit molempiin kysymyksiin kyllä niin olet saapunut oikeaan paikkaan! Perjantain Palloilijat on epämääräinen joukko yhteiskunnallisia vaikuttajia, jotka joka perjantai todistavat klo 20-21, että kappaleen liike painovoimakentässä ei todellakaan riipu kappaleen massasta ( kts. Newtonin ekvivalenssiperiaate ) vaan täysin kohteen omasta motivaatiosta ja energiatasosta juuri sillä hetkellä kun pallo sattuu osumaan omaan lapaan. Ryhmän tarkoituksena on siis pelata sählyä, pitää hauskaa ja ennenkaikkea hikoilla rankasti raskaan työviikon jälkeen hyvässä porukassa! Tervetuloa pelaamaan! - S -

Joukkue etsii pelaajia: Laita viesti numeroon 0503031560 halutessasi liittyä perjantain palloilijoihin.

Olli kirjoitti: Pelejä huomenna? Itse voisin taas tulla pitkästä aikaa... (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Salibandy ja Sydärit
Helsinki
Miehet
16

Töölön Vesa salibandy Nimenhuuto.com

Töölön Vesaan perustettiin salibandyjaosto kaudeksi 2010-2011. Joukkue osallistuu tänä vuonna Hakaniemen Arena Centerissä järjestettävään Premium Salibandyliiga -sarjaan. Sarjassa pelataan 18 ottelua Hakaniemen hallissa aikavälillä syyskuu-toukokuu (otteluajat ma-to 17-21.30). Peliaika otteluissa on 3x15 minuuttia, eikä sarjassa tarvita salibandylisenssiä.

Johnny kirjoitti: Ei 100% varma, riippuu siitä pelaanko jossain divaria jne (3 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Salibandy
Helsinki
Miehet
28

TuSBy Nimenhuuto.com

Seura: Tuusulan salibandy ry Joukkue: TuSBy 03 TuSBy 03 joukkue on syksyllä 2012 harjoittelun aloittanut salibandyjoukkue. Kaudesta 2013-2014 alkaen olemme osallistuneet liiton sarjaan. Harjoittelemme kolmesti viikossa. Kari Kangas (jojo) 040-550 2640 (kari(at)kangas.biz) (emme tällä hetkellä ota uusia pelaajia) http://www.tuusulansalibandy.com

Kari kirjoitti: HUOM!!! Tämän päivän pelit ovat PUDOTUSPELEJÄ - voittaja jatkaa seuraavaan otteluun. (6 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Salibandy
Tuusula
Pojat
31

Tuomarilan Urheilijat P02 Nimenhuuto.com

Tuomarilan Urheilijoiden 02-syntyneiden poikien salibandyjoukkue. Pelaamme kaudella 2016–2017 SSBL:n haastasarjaa ja lisäksi osallistumme EA-junnuliigaan. Treenit ovat 3–4 kertaa viikossa Espoon keskuksen alueella. Mukaan mahtuu vielä muutama peluri, joten ole yhteydessä ja tule kokeilemaan!

Joukkue etsii pelaajia: Oletko 02-syntynyt ja salibandy kiinnostaa? Joukkueemme on avoin uusille pela...

Elias kirjoitti: Eilisessä EA-junnuliigan pronssiottelussa kaatui Oilers Dragons 6–2. Ehjä, kurinalainen peli ja ansaittu voitto. Kuvassa odotellaan mitalien saamista. (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Salibandy ja Säbä
Espoo
Pojat
41

M-Team 2001 Nimenhuuto.com

Salibandyn erikoisseura M-Teamin juniorijoukkue on tarkoitettu vuonna 2001 syntyneille kilpatason pelaajille. Lisätietoja http://www.m-team.fi/ Try-outit keväällä 2016: Perjantaina 15.04.2016 klo 18.00 - 19.00, AC Ruskeasuo, kenttä 4. Keskiviikkona 20.04.2016 klo 19.00 - 20.00, AC Ruskeasuo, kenttä 3. Keskiviikkona 27.04.2016 klo 19.00 - 20.00, AC Ruskeasuo, kenttä 3.

Joukkue etsii pelaajia: Try-outit keväällä 2016: Perjantaina 15.04.2016 klo 18.00 - 19.00, AC Ruskeas...

Ari kirjoitti: Valmistautuminen huomisiin peleihin. Muistakaa siis tänään illalla menttaali/kesittymisharjoitus n.30min - kuunnelkaa vaikka kuulokkeilla omaa musiikkia - tyhjentäkää ajatukset kaikesta ympärillä ja muistelette niitä hyviä juttuja aikaisemmista peleistä - keskittäkää ajatukset sunnuntaihin, ensim... (Vuosi sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Salibandy
Helsinki
Pojat
27

Steelers Millenium Nimenhuuto.com

Joukkue on perustettu syksyllä 2011 syksyllä ja koostuu pääosin 2000 syntyneistä pelaajista. Edustus: http://www.steelers-salibandy.fi/steelers-jsb/joukkueet/c1-juniorit-00/ Kilpa: http://www.steelers-salibandy.fi/steelers-bs/joukkueet/pojat-002/ Yhteystiedot: steelers.pojat00@gmail.com

Joukkue etsii pelaajia: Kaudella 2016-2017 pelaamme B junnujen kilpa/elit sarjaa. Otamme mukaan pari ...

Maarit kirjoitti: Kiitos joukkueelle muistamisesta! Näin hienon porukan kanssa on kiva olla. Ja matka jatkuu ... Maarit (10 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Salibandy
Hämeenlinna
Pojat
66

Oulun Pallonaamat Nimenhuuto.com

Harrastepesäpalloa sekä pallopelejä Oulussa Joukkueemme on sekajoukkue, pelaajamme ovat siis eri-ikäisiä miehiä ja naisia. Pelaamme omaksi iloksi, emmekä laske pisteitä. Siksi meillä pääsee pelaamaan ikään, kokoon, sukupuoleen tai entisiin urheiluharrastuksiin katsomatta. Periaatteenamme on alusta saakka ollut: ei turhan vakavissaan. Mukaan vain roppakaupalla reipasta mieltä ja pilkettä silmäkulmaan. Mikäli olet kiinnostunut liittymään joukkueeseen, ota yhteyttä sähköpostitse. Sähköposti: oulunpallonaamat (at) gmail.com Kesällä 2016 pelaamme harrastepesäpalloa, ensimmäinen vuoro maanantaina 30.5.2016. Kotisivut, joilla enemmän tietoa meistä sekä harjoitusvuoroistamme: http://oulunpallonaamat.wordpress.com Facebook: http://www.facebook.com/oulunpallonaamat

Joukkue etsii pelaajia: KESÄ 2016: Kesällä jatkamme harrastepesäpallon pelaamista maanantaisin sekä t...

Aki kirjoitti: Hei, Loppukesän ja alkusyksyn harjoitusvuorot on nyt merkitty joukkueen tapahtumakalenteriin. Pesäpallo jatkuu kahdesti viikossa vielä ensi viikon eli elokuun loppuun. Tämän jälkeen pesäpalloa pelataan vain maanantaisin 14.9.2015 asti. Sisäpalloilut alkavat keskiviikkona 2.9.2015 klo 20.30 - 21.3... (9 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Pesäpallo, Sulkapallo, Koripallo, Lentopallo, Jalkapallo, Käsipallo, Sähly ja Futsal
Oulu, Kempele, Kiiminki, Jääli
Sekajoukkue
54

HIFK REDS Nimenhuuto.com

Stadilaista salibandya sanan merkityksessä. Ilon ja harrasteen kautta, reilua ja rehtiä peliä kaihtamatta. Harjoituksia vedellään säännöllisen epäsäännöllisesti tällä hetkellä, Kuitenkin niin, että joka Tiistai Arena Center Myllypurossa klo 19-20. Valmentajalle tulee innostus hetkiä, jolloin saatamme vetää taktiikka palaveria reenaten. Pelataan 5 divisioonaa 10 lohkossa Etelä-Suomessa.

Joukkue etsii pelaajia: Kaudelle 2016-17 on haku käynnissä. HIFK RED haluaa nousta sarjaportaita ylös...

Jan kirjoitti: Lupaamiani tilastoja... Pistepörssit löytyy alla olevasta linkistä: http://www.hifk.net/joukkue6597/tilastot.html Tehopörssi: Nimi, ottelut, +, -, +/- Mikkonen 16, +36-18 +18 Molin J 16, +34-17 +17 Pitkänen 11, +23-12 +11 Nyman 15, +25-20 +5 Molin R 5, +7-2 +5 Pirhonen 9, +17-14 +3 Uusitalo 1, +2... (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Salibandy
Helsinki
Miehet
34

SB Hurricane Nimenhuuto.com

SB Hurricane ry:n tarina sai alkunsa maaliskuussa 2010, kun Hattaran Harri kokosi tutuista pelikavereistaan harrasteporukan, joka sai nimekseen SB Hurricane. Helmikuussa 2011 joukkue rekisteröitiin SB Hurricane ry:ksi. Pienestä salibandyjoukkueesta on kasvanut jo pieni salibandyseura. Tällä hetkellä seuraan kuuluu kaksi miesten joukkuetta sekä naisten joukkue. Luontevana jatkumona seuran kehitykselle pelaamme tulevalla kaudella 2014-2015 miesten edustusjoukkueella 5. divisioonaa sekä harrastejoukkueella Kiekko-Haukat 96 harrastesarjaa. SB Hurricane Ladies pelaa 3. divaria pohjois-suomen lohkossa. http://www.sbhurricane.fi/

Joukkue etsii pelaajia: Ensi kauden SB Hurricane miesten edustusjoukkueeseen haetaan uusia pelimiehiä...

Teemu kirjoitti: Oksennustaudissa. (12 päivää sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Salibandy
Oulu
Miehet
82

SB Vantaa A-juniorit Nimenhuuto.com

Salibandyseura Vantaa ry (SB Vantaa) on yksi Suomen suurimpia salibandyseuroja. Joukkueitamme on edustettuna niin miehissä kuin naisissa, tytöissa ja pojissa. Järjestämme myös salibandykoulutoimintaa Länsi-Vantaan alueella. Visiomme on olla salibandyn malliseura, jonka toiminnassa korostuu korkealaatuinen, menestyksekäs ja monipuolinen salibandy- ja sitä tukeva urheilutoiminta. Haluamme kehittyä esimerkilliseksi ja kunnioitusta herättäväksi salibandyn erikoisseuraksi. Seuramme arvoihin kuuluvat mm. toimintamme laadukas ja pitkäjänteinen kehittäminen, taidokkaan ja edustavan joukkueurheilukulttuurin luominen sekä yksilön ja yhteistyön arvostus. Seurainfoa http://www.sbvantaa.fi/72 Joukkueiden ja seuran yhteystiedot http://www.sbvantaa.fi/66

Riitta kirjoitti: Tervetuloa SB Vantaan kevätkauden päättäjäisiin maanantaina 23.5. klo 18 – 19.30 Myyrmäen urheilutalolle, palloiluhalliin. Omat mailat mukaan, niin voitte pelata nuorempien junnujen kanssa, ne tykkää kun saavat pelata "isojen" kanssa. Tarjolla tuttuun tapaan kahvia ja mehua sekä makeaa tarjottava... (8 päivää sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Salibandy
Vantaa
Pojat
29

Westend Indians 04 Nimenhuuto.com

Westend Indians D04 on salibandyjoukkue Espoossa. Joukkue osallistuu kaudella 2016-2017 liiton sarjaan yhdellä kilpajoukkueella. Haastajasarjaan osallistuu Red&White -joukkue, joka on hieman kevyempi vaihtoehto kilpajoukkueelle. Molemmissa joukkueissa on tilaa uusille pelaajille. Olethan rohkeasti yhteydessä! Ikäluokkavastaava Juha Seppä juha.seppa@westendindians.fi 0505758370

Joukkue etsii pelaajia: Westend Indians D04 on salibandyjoukkue Espoossa. Joukkue osallistuu kaudella...

Eero kirjoitti: Hei! Meillä olisi tällä viikolla kimppakyytitarpeita Nöykkiön suunnalta. Keskiviikkona voisin viedä useammankin pojan Otahallille, jos joku muu voisi hoitaa Eeron sieltä kotiin. Torstaina Eero tarvitsisi kyydin Otahallille molempiin suuntiin. Pystyykö joku auttamaan? Terv. Taru, puh.0505112462 (19 päivää sitten)

Päivitetty 10 päivää sitten

Salibandy
Espoo
Pojat
30

SuoDoku Nimenhuuto.com

Äärimmäisen rockhenkinen (tai vaikka jazzhenkinen, jos siltä tuntuu) porukka, jolle kelpaa lähes kaikki joukkuelajit, ryhmäkorkeushyppyä lukuunottamatta. Bändiin on vapaa pääsy kaikilla ja muillakin. Tosikot voi osallistua vaikka olympialaisiin. Kerätään porukka kasaan ja sitten säätämään. Ilmoita laji, aika ja paikka, tai ainakin kaksi viimeistä. Laita myös määrä, joka pitää saada kasaan, jotta tapahtuma voi toteutua.

Joukkue etsii pelaajia: SuoDoku pelailee Espoossa Ratiopharm-areenalla talvisaikaan. Joukoissa on käy...

Matti kirjoitti: Ennen kuin unohtuu, toisesta harkkamatsista ISOa vastaan olisi tuomarimaksu 40e hoidettava. Eli sen päivän pelaajamäärällä 4e per pelaaja. Samalle tilille mille helatorstain kenttämaksukin. (10 päivää sitten)

Päivitetty 10 päivää sitten

Kaikki käy ja Salibandy
Espoo
Sekajoukkue
76

KeskiviikkoKlubi Nimenhuuto.com

KESKIVIIKKOKLUBIN PERINTEINEN SÄBÄVUORO RUSKEASUON ARENA-CENTERISSÄ KE KLO 18.30 - 19.30 SYYSKUUSTA TOUKOKUUHUN. Syksyksi 2015 olemme ilmoittautuneet PLAY-liigan Hupisarjaan Rusalle eli sarjapelit myös Arena Center Ruskeasuolla. TERVETULOA PELAAMAAN!! Uusia Pelaajia otetaan mukaan tarvittaessa. TÄLLÄ HETKELLÄ (päivitetty 14.07.2015), kun Uusi Kausi on alkamassa, tilanne on täysin avoinna. Meillähän on aika suuri määrä pelaajia reservissä, mutta mikä on tämänhetkinen tilanne Tulevan Kauden 2015 - 16 suhteen, selvinnee seuraavan kuukauden aikana. ILMOITELKAA AJOISSA AIKEISTANNE! Kiitos. Ilkka Lehmustola ilefix74@gmail.com P. 040-742 6206 / ILE

Joukkue etsii pelaajia: KESKIVIIKKOKLUBIN PERINTEINEN SÄBÄVUORO RUSKEASUON ARENA CENTERISSÄ KE KLO 18...

Teo kirjoitti: Kentälle (13 päivää sitten)

Päivitetty 11 päivää sitten

Salibandy, Saunominen ja Pikkujoulut
Helsinki, Ruskeasuo
Miehet
65

sctoivo Nimenhuuto.com

Sc Toivon historia Elettiin kevättä 2005, jolloin osa turkulaista salibandyosaamista päätti lähteä koittamaan kannuksiaan Noormarkussa järjestettävään Draivia-turnaukseen. Joukkue tarvitsi tietysti nimen. SC TOIVO, joka syntyi Turun Mäntymäessä sijaitsevan Toivolankadun mukaan. Urheilullista menestystä ei saavutettu, mutta siemenet Toivon perustamisella kylvettiin tuona keväänä.

Joukkue etsii pelaajia: Moro! Mikäli tiedät olevasi lahjakas salibandyn pelaaja ota rohkeasti yhteytt...

Hyyris kirjoitti: Koitetaan nilkan kuntoa (12 päivää sitten)

Päivitetty 12 päivää sitten

Salibandy
Leaf Areena
Ei asetettu
26

Team Puolapuut Nimenhuuto.com

Sekalainen porukka, joka aloitellut pelejä jo vuonna 2006. Salivuorot käytetään kokonaan pelaamiseen, lukuunottamatta "alkulämmittelyjä". Etsimme jatkuvasti uusia jäseniä joilla jonkinmoinen kokemus salibandysta/sählystä ja kova into pelata ja kehittyä. Tällä hetkellä rosterissa on noin 30 pelaajaa, mutta lisää tarvitaan! Lisäksi kiinnostaa harkkamatsit samantasoisia porukoita vastaan. Nimenhuuto ei meillä ole tällä hetkellä aktiivisessa käytössä, mutta jos kiinnostuit niin rohkeasti ja viipymättä yhteyttä!! Yhteydenotot: Joukkueenjohtaja Toni Welin, email: toni.welin[a]gmail.com, puh. 040 520 7489

Joukkue etsii pelaajia: Kiinnostaako sählääminen hyvässä porukassa? Oletko koskaan pitänyt sählymaila...

Pasi kirjoitti: Ilmeisesti tänään keskitytään Suomen pelin seuraamiseen?? Kiitos taas tästä kaudesta tältä osin, katsotaan sitten syksyllä vieläkö TPP elää ja voi hyvin vai pidetäänkö hautajaiset surkean osallistumisprosentin tiimoilta.... (13 päivää sitten)

Päivitetty 13 päivää sitten

Salibandy
Lohja
Miehet
31

Tapma Nimenhuuto.com

Vuoden 1995 alussa perustetun S.C. Tappajamarsu ry:n (Tapma) tarkoituksena on jäsentensä salibandyharrastuksen ylläpitäminen ja kehittäminen. Tapma on yli 20-vuotisen historiansa aikana pelannut lähes kaikilla Suomen Salibandyliiton naisten sarjatasoilla lukuunottamatta naisten salibandyliigaa ja nelosdivisioonaa. Kaudella 2016-2017 joukkue pelaa SSBL:n naisten III-divisioonassa. Sarjapelien lisäksi joukkue pelaa harjoitusotteluita ja Arena Centerin kesä- ja talviliigaa.

Kaija kirjoitti: Tiistaille 17.5. oli kaavailtuna harkkapeli AC HaKia vastaan, mutta siirretään se tuonnemmaksi. Ei näytä olevan tarpeeksi porukkaa tulossa (HaKillakaan) ja samana iltana on MM-jääkiekkoa (FIN-CAN). (19 päivää sitten)

Päivitetty 19 päivää sitten

Salibandy
Helsinki
Naiset
27

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Salibandyjoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on salibandy on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.