Salibandyjoukkueita

Salibandy on hieno laji. Tämä lista kattaa ne joukkueet, joiden lajina on salibandy, sähly, säbä ja floorball. Joukkueita löytyy sekä tytöille ja pojille että naisilla ja miehille. Sarjatasot vaihtelevat puulaakisarjasta divariin ja liigaan.

Tsekkaa tästä listasta myös ne säbäjoukkueet, jotka hakevat uusia pelaajia riveihinsä. Pelaajapörssissä ilmoituksen julkaisseet joukkueet on merkattu erikseen. Katso sopiva joukkue ja ilmoittaudu mukaan säbäpeliin.

Toki merkkaamattomiinkin sählyjoukkueisiin voi olla yhteydessä. Katso joukkueen yhteystiedot kyseisen porukan Nimenhuuto-sivulta. Joukkueen sivulta löytyy usein myös ikäluokka eli minkä ikäisten tai minä vuonna syntyneiden porukasta on kyse. Joukkueen Nimenhuuto-sivulla on tietoa myös pelipaikoista.

Ota Nimenhuuto.com käyttöön omalle joukkuelleesi, niin pääset hyödyntämään laajaa valikoimaa hyödyllisiä ominaisuuksia.

Tässä listassa joukkueita on 3440 ja niissä on yhteensä yli 69000 pelaajaa.

Salibandy: joukkueet kartalla
Kartta - salibandy

Jo 3440 salibandyjoukkuetta käyttää Nimenhuutoa. Perusta oman joukkueen ilmaiset kotisivut.

SB Hurricane Nimenhuuto.com

SB Hurricane ry:n tarina sai alkunsa maaliskuussa 2010, kun Hattaran Harri kokosi tutuista pelikavereistaan harrasteporukan, joka sai nimekseen SB Hurricane. Helmikuussa 2011 joukkue rekisteröitiin SB Hurricane ry:ksi. Pienestä salibandyjoukkueesta on kasvanut jo pieni salibandyseura. Tällä hetkellä seuraan kuuluu kaksi miesten joukkuetta sekä naisten joukkue. Luontevana jatkumona seuran kehitykselle pelaamme tulevalla kaudella 2014-2015 miesten edustusjoukkueella 5. divisioonaa sekä harrastejoukkueella Kiekko-Haukat 96 harrastesarjaa. SB Hurricane Ladies pelaa 3. divaria pohjois-suomen lohkossa. http://www.sbhurricane.fi/

Joukkue etsii pelaajia: SB Hurricane ry aloittaa seurassaan junioritoimintansa keskiviikkona 27.8.201...

Mika kirjoitti: Molkkeja? (Noin 11 tuntia sitten)

Päivitetty noin 5 tuntia sitten

Salibandy
Oulu
Miehet
68

KeskiviikkoKlubi Nimenhuuto.com

KESKIVIIKKOKLUBIN PERINTEINEN SÄBÄVUORO RUSKEASUON ARENA-CENTERISSÄ KE KLO 18.30 - 19.30 SYYSKUUSTA TOUKOKUUHUN. Syksyksi 2014 ilmoittaudumme HarrasteLiigaan. TERVETULOA PELAAMAAN!! Uusia Pelaajia otetaan mukaan tarvittaessa. Juuri TÄLLÄ HETKELLÄ VESKAREITA KAIVATAAN LISÄÄ. Innostuneet maalivahdit, ilmoittakaa yhteystietonne allekirjoittaneelle. Ilkka Lehmustola ilefix74@gmail.com P. 040-742 6206 / ILE:)

Joukkue etsii pelaajia: KESKIVIIKKOKLUBIN PERINTEINEN SÄBÄVUORO RUSKEASUON ARENA-CENTERISSÄ KE KLO 18...

Ilkka kirjoitti: MORJENS! :) Muistakaahan, että meillä on UUDEN VUODEN AATTONA MAKSETTU VUORO. Jos haluaa tulla hakee endorfiinipöhinät ennen bilettämistä, niin Minä ja Monet Muut ovat kyllä tulossa. ILMOITELKAA TÄNNE HYVISSÄ AJOIN, OLETTEKO TULOSSA. Onhan tässä vielä aikaa... Vietetään ensin tuo Joulu kunnialla ... (Päivä sitten)

Päivitetty päivä sitten

Salibandy ja Saunominen
Helsinki, Ruskeasuo
Miehet
56

WI Black 04 Nimenhuuto.com

Westend Indians 04-Black joukkue pelaa kaudella 2014-2015 salibandyliiton haastaja-sarjassa. Joukkueessamme on vielä tilaa uusille pelaajille, joten rohkeasti mukaan kokeilemaan. Harjoitukset Ma 19.30-20.30 Haukilahden koulu Ke 17-18 Otahalli To 19-20 Kirkkojärven koulu La 14-15 Olarin koulu Yhteystiedot E-ikäluokkavastaava Juha Seppä juha.seppa@westendindians.fi 0505758370 Joukkueenjohtaja Mikko Nyström mikkonystrom@hotmail.com 0500952282

Joukkue etsii pelaajia: Westend Indians 04 Black etsii innokkaasti harjoittelevaan SSBL:n Etelä-Suome...

Mikko kirjoitti: La 15.11 treenien aloitus klo 15 (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty päivä sitten

Salibandy
Espoo
Pojat
13

Oilers Hurricanes 03 Nimenhuuto.com

Oilers Hurricanes on 2003-syntyneiden poikien espoolainen salibandyjoukkue. Harjoittelemme THT-areenalla Kauklahdessa. Meillä on sekä kilpa- että haastajaryhmä. Etsimme uusia pelaajia ja maalivahteja, joilla on taustaa salibandyssa tai muissa mailapeleissä. Voit tulla kokeilemaan treeneihin ottamalla yhteyttä ville.valorinta@gmail.com tai 040-565 5412.

Joukkue etsii pelaajia: Oilers Hurricanes on 2003-syntyneiden poikien espoolainen salibandyjoukkue. H...

Leevi kirjoitti: Leevillä on ollut häntäluu pari viikkoa kaatumisen vuoksi kipeänä, joten syysloman lepo tulee varmasti tarpeeseen. Hän aloittelee jo tänään syysloman, vaikka huomenna vasta reissuun lähdemmekin. Treeneistä jäävät siis tiistai, perjantai ja lauantai väliin sekä sunnuntain peli. Peliin oli mielestä... (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Salibandy
Espoo
Pojat
44

Oilers Hunters Nimenhuuto.com

Esport Oilers Hunters 02-Pojat Salibandy Kotisivu: http://www.espoonoilers.fi/joukkue5930 Joukkueen maksuyhteystiedot SAAJA: ESPOON OILERS RY TILI: FI5380200710455154 LISENSSIMAKSU & VAKUUTUS Kauden 2012-2013 lisenssi ja vakuutus tulee maksaa - ilman niitä EI saa pelata. Maksu suoritetaan netissä:http://salibandy.net/asioi-verkossa/lisenssit/lisenssin-maksaminen J2 lisenssi 30€ + vakuutus 12€, Yht 42€ Tietoa lisensseistä: http://salibandy.net/asioi-verkossa/lisenssit/lisenssitietoa/lisenssiluokat-2012-2013

Joukkue etsii pelaajia: Espoon Oilers Hunters on elokuussa 2010 perustettu vuonna 2002 syntyneiden po...

Miro kirjoitti: Hei, Miron kyytiin mahtuu 2 poikaa. Yt. Ulla (4 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Salibandy
Espoo
Pojat
48

Westend Indians Naiset II Nimenhuuto.com

FLOW! Inkkarit (WI), Naiset II treenaavat tiistaisin kello 20-21 Mattliden skolanilla ja torstaisin kello 20-21 Otahallilla, kentällä 3. Lisäksi joukkue suuntaa leiritykselle ja/tai pelimatkalle ulkomaille kerran kauteen, unohtamatta kotimaan legendaarisia turnauksia. Pelaamme kaudella 2014-2015 III-divisioonaa. Tavoitteenamme on lähteä kauteen hyvällä asenteella ja fiiliksellä, nauttia salibandyn tarjoamista haasteista menestyksekkäästi ja hioa joukkueesta voittamaton timantti. Joukkue viihtyy yhdessä niin kaukalossa, saunassa kuin tanssilattiallakin. Tervetuloa kalustoomme! Tarjoamme Sinulle ikimuistoisia hetkiä joukkueessamme! *Pelaajisto, kapteenisto, valmennus- sekä joukkueenjohto toivottavat sinut tervetulleeksi Salibandy Circukseen!*

Joukkue etsii pelaajia: ***OLETKO HIIPUNUT TÄHTI TAI KENTIES UUSI TULOKAS? JOUKKUE ETSII PELAAJIA - H...

Miia kirjoitti: KAUSIMAKSUSTA!! Hei arvon naiset! Jatkan edelleen budjetin hiomista toimiston kanssa, koska mielestäni 550 euron kausimaksu on meille KOHTUUTON! Joten ilmoitin talous-henkilölle, että meistä jokainen maksaa 100 euroa laskupohjalla, joka tuli aikaisemmin. Sitten jokainen on maksanut kausimaksua yh... (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Salibandy
Espoo
Naiset
22

Oulun Pallonaamat Nimenhuuto.com

Harrastepesäpalloa sekä pallopelejä Oulussa Joukkueemme on sekajoukkue, pelaajamme ovat siis eri-ikäisiä miehiä ja naisia. Pelaamme omaksi iloksemme, emmekä laske pisteitä. Siksi meillä pääsee pelaamaan ikään, kokoon, sukupuoleen tai entisiin urheiluharrastuksiin katsomatta. Periaatteenamme on alusta saakka ollut: ei turhan vakavissaan. Mukaan vain roppakaupalla reipasta mieltä ja pilkettä silmäkulmaan. Mikäli olet kiinnostunut liittymään joukkueeseen, ota yhteyttä sähköpostitse. Sähköposti: oulunpallonaamat (at) gmail.com Talvella 2015 pelaamme sisäpelejä, pesäpallo jatkuu kesällä 2015. Kotisivut, joilla enemmän tietoa meistä sekä harjoitusvuoroistamme: http://oulunpallonaamat.wordpress.com/

Joukkue etsii pelaajia: TALVI-KEVÄT 2015: Erilaisia pallopelejä (esim. käsi-, kori- ja lentopalloa se...

Päivitetty 3 päivää sitten

Pesäpallo, Sulkapallo, Koripallo, Lentopallo, Jalkapallo, Käsipallo, Sähly ja Futsal
Oulu
Sekajoukkue
45

Oilers A2 Nimenhuuto.com

Oilers A2 on 94-96 -poikien salibandyjoukkue. Joukkueen rungon muodostavat viime kauden Oilers B-joukkueiden pelaajat. A2:n kausi 2014-15: - lajiharjoitukset elokuun alusta alkaen ti- ja to-iltaisin THT Centerissä - SSBL:n Etelä-Suomen A-poikien I-divisioona - turnauksia ja harkkapelejä Suomessa ja mahdollisesti ulkomailla A2 on Oilersissa A-ikäluokan toinen rennompi joukkue, jossa pelaaminen ja harjoittelu saa ja sen pitääkin olla hauskaa!

Joukkue etsii pelaajia: Oilers A2 on Oilersin A-ikäluokan kakkosjoukkue. Pelaamme kaudella 2014-15 SS...

Tapio kirjoitti: Valkut ei pääse torstaina kun ovat matkoilla. Koittakaa haalia tarpeeksi pelaajia paikalle ja pitäkää höntsäpeli-ilta! -Tapsa (4 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Salibandy
Espoo
Pojat
28

GrIFK 02 salibandy Nimenhuuto.com

GrIFK Stars on maaliskuussa 2010 perustettu 02-poikien aktiivinen salibandyjoukkue, jossa toimii 2 harjoitteluryhmää (kilpa ja haastaja) sekä 3 peliryhmää. Kaudella 2014-2015 joukkueemme pelaajat harjoittelevat innostuksesta ja tavoitteista riippuen n. 2-5 kertaa viikossa. Peliryhmämme osallistuvat SSBL:n 01-kilpasarjaan, 02-kilpasarjaan ja 02-haastajasarjaan.

Joukkue etsii pelaajia: Joukkueeseemme mahtuu vielä muutama kilpa- ja haastajatason kenttäpelaaja tul...

Päivitetty 6 päivää sitten

Salibandy
Kauniainen / Espoo
Pojat
61

Puotinkylän Valtti Nimenhuuto.com

Puotinkylän Valtti - salibandyn miesten edustusjoukkue. Kakkosdivarissa vuodesta 2006 lähtien. Hyvällä meiningillä, ei turhan tosissaan mutta aina voitto mielessä tottakai. Pelipäivä on juhlapäivä. Joukkue harjoittelee valmentajan johdolla kauden aikana kahdesti viikossa, kesäisin keskimäärin pari kertaa viikossa erikseen sovitun ohjelman mukaisesti.

Joukkue etsii pelaajia: Pelaamme kaudella 2014-2015 jälleen miesten salibandyn II-divisioonaa. Uusia ...

Iiro kirjoitti: Fägin kanssa puhuttiin, että paikalle 17.15. (8 päivää sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Salibandy
Helsinki
Miehet
28

Blackbirds-00 Haastaja Nimenhuuto.com

Joukkue pojille jotka ovat kiinnostuneita harrastamaan salibandya tosissaan, mutta jotka eivät ole valmiita sitoutumaan harjoittelemaan lajia ihan päivittäin. Kyseessä ei siis ole varsinainen kilpajoukkue. Tavoitteena on urheilullisuus, tietämys terveellisestä ravinnosta ja elämäntavoista sekä ennen kaikkea hyvä ja rento joukkuehenki.

Joukkue etsii pelaajia: Uudet pelaajat ovat tervetulleita mukaan harrastamaan! Ota yhteyttä joukkueen...

Jasper kirjoitti: Hei, Jasperille kävi tiistain harkoissa tapaturma salibandy-harkoissanne. Hän satutti oikean kätensä kaatuessaan. Käytiin tänään käsikirurgin luona ja näyttää siltä, että Jasper selviää tästä käsivammasta levolla, mutta lääkärin määräyksestä täytyy pitää peli/treenitaukoa joulukuun loppuun asti. ... (17 päivää sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Salibandy
Kerava
Pojat
27

Followers SBT Nimenhuuto.com

Rennolla meiningillä operoiva uusi salibandyjoukkue Oulussa. V-divarissa syksyllä -14 ja siitä tietty ylöspäin. Pelaamme joukkueena hyvällä meiningillä ja positiivisella asenteella nauttien salibandyn hienouksista. Emme ota urheilua liian vakavasti, muttei hommaa ihan läskiksikään lyödä, vaan voittamaan lähdetään joka peliä.

Joukkue etsii pelaajia: Etsimme muutamia pelaajia! Laitamme siis pystyyn kokonaan uuden porukan Ouluu...

Ruslan kirjoitti: aamupeliin pääsen ainakin. (13 päivää sitten)

Päivitetty 9 päivää sitten

Salibandy
Oulu
Ei asetettu
25

sctoivo Nimenhuuto.com

Sc Toivon historia Elettiin kevättä 2005, jolloin osa turkulaista salibandyosaamista päätti lähteä koittamaan kannuksiaan Noormarkussa järjestettävään Draivia-turnaukseen. Joukkue tarvitsi tietysti nimen. SC TOIVO, joka syntyi Turun Mäntymäessä sijaitsevan Toivolankadun mukaan. Urheilullista menestystä ei saavutettu, mutta siemenet Toivon perustamisella kylvettiin tuona keväänä.

Joukkue etsii pelaajia: Moro! Mikäli tiedät olevasi lahjakas salibandyn pelaaja ota rohkeasti yhteytt...

Hyyris kirjoitti: Ainakin alustavasti (9 päivää sitten)

Päivitetty 9 päivää sitten

Salibandy
Leaf Areena
Ei asetettu
22

SB Welhot N1 Nimenhuuto.com

Salibandyseura Welhojen naisten edustusjoukkue on yksi Savo-Karjalan alueen kärkijoukkueista, jonka toiminnan tavoitteena on tarjota mahdollisuus lajin harrastamiseen mahdollisimman korkealla tasolla. Joukkueen harjoittelussa tähdätään yksilön kokonaisvaltaiseen kehittämiseen, jossa oleellisessa osassa on fyysinen harjoittelu lajitaitojen ohella. Joukkueen viikko-ohjelmaan sisältyy 3 lajiharjoitetta sekä 1 fysiikkatreeni. Kaudella 2014-2015 joukkue pelaa Naisten 2.divisioonaa Savo-Karjalan lohkossa.

Joukkue etsii pelaajia: Joukkueeseemme etsitään riittävän taitotason, ja ennen kaikkea riittävän taht...

Tanja kirjoitti: Kiitos kaikille mukavista ja hikisistä harjoituskerroista. Kaikille oikein leppoisaa joulua :) (10 päivää sitten)

Päivitetty 10 päivää sitten

Salibandy
Kuopio
Naiset
32

SB Hurricane Hawkers Nimenhuuto.com

SBH Hawkerseissa pelaa ikinuoria pelimiehiä ikään ja taitotasoon katsomatta. Meillä riittää, että olet kiinnostunut salibandystä ja haluat pelata reilussa porukassa. Jos haluat mukaan porukkaan, ota yhteyttä Harri Hattara (hartsa80(at)hotmail.com tai Aleksi Ukkola (aleksi.ukkola(at)gmail.com Joukkueen kotisivut: http://www.sbhurricane.fi/joukkue6469 Tapahtumiin ilmoittautumisissa olemme siirtyneet käyttämään SB Hurricanen yhteistä nimenhuutoa: http://sbhurricane.nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia: SB Hurricane harraste II on SB Hurricane ry:n uusi joukkue joka hakee lisää p...

Aleksi kirjoitti: Moi. Toivottavasti mahdollisimman moni pääsee paikalle. Myös pelaamassa käyneet leidit ovat tervetulleita. Kabinettitila varattu klo 19:30 alkaen. Mukaan voi myöhemminkin ja myös vain piipahtamaan. Aleksi (11 päivää sitten)

Päivitetty 11 päivää sitten

Salibandy
Oulu
Miehet
32

LoiskeP99 Nimenhuuto.com

Joukkue on perustettu keväällä 2014 ja se koostuu pääosin C1-ikäisistä pelaajista. Kaudella 2014 - 2015 pelaamme Salibandyliiton Etelä-Suomen C1 - kilpasarjassa, sekä osallistumme EA-junnuliigan pelehin Ratiopharm Arenalla. Valmennusohjelma ja tavoitteemme tähtäävät B-poikien SM-sarjaan kaudelle 2016 - 2017.

Joukkue etsii pelaajia: Joukkueessa on tilaa uusille pelaajille. Yhteydenotot joko vastuuvalmentajaan...

Päivitetty 16 päivää sitten

Salibandy
Espoo
Pojat
17

SB Hurricane Ladies Nimenhuuto.com

SB Hurricane ry:n tarina sai alkunsa maaliskuussa 2010, kun Hattaran Harri kokosi tutuista pelikavereistaan harrasteporukan, joka sai nimekseen SB Hurricane. Helmikuussa 2011 joukkue rekisteröitiin SB Hurricane ry:ksi. Pienestä salibandyjoukkueesta on kasvanut jo pieni salibandyseura. Tällä hetkellä seuraan kuuluu kaksi miesten joukkuetta sekä naisten joukkue. Luontevana jatkumona seuran kehitykselle pelaamme tulevalla kaudella 2014-2015 miesten edustusjoukkueella 5. divisioonaa sekä harrastejoukkueella Kiekko-Haukat 96 harrastesarjaa. SB Hurricane Ladies pelaa 3. divaria pohjois-suomen lohkossa. http://www.sbhurricane.fi/

Tiina kirjoitti: Noniin! Elikkä lauantaina hyvissä ajoin Ouluhallin pihalle! Bussi lähtee limingasta n. 8.00 ja voi siis olla jo 20 ylikin hallilla. (Katja ilmottaa sit mistä hyppää kyytiin niin saapi tiedon kuskille) Meillähän on pelit nyt sitten klo. 15 ja 17 ja ollaan kitenkin ennen puolta päivää ja paikalla..... (19 päivää sitten)

Päivitetty 19 päivää sitten

Salibandy
Oulu
Naiset
26

Töölön Vesa salibandy Nimenhuuto.com

Töölön Vesaan perustettiin salibandyjaosto kaudeksi 2010-2011. Joukkue osallistuu tänä vuonna Hakaniemen Arena Centerissä järjestettävään Premium Salibandyliiga -sarjaan. Sarjassa pelataan 18 ottelua Hakaniemen hallissa aikavälillä syyskuu-toukokuu (otteluajat ma-to 17-21.30). Peliaika otteluissa on 3x15 minuuttia, eikä sarjassa tarvita salibandylisenssiä.

Sami kirjoitti: hyvä stubu (26 päivää sitten)

Päivitetty 26 päivää sitten

Salibandy
Helsinki
Miehet
26

Mäntysalon Seura Nimenhuuto.com

Liikuntasalivuorolle tarvitaan paikallaoloon sitoutunut vastuuhenkilö(t). Vuoro käytössä koulujen aukioloaikojen puitteissa. Jos kiinnostaa, ole yhteydessä Harri Laureniin. Seuran jäsenet voivat pelata/harrastaa yhdessä sulkapalloa, sählyä, lentopalloa tai järjestää muita liikuntatapahtumia, kävely tai hiihtolenkkejä, jne. Liikuntasalivuoron ja muiden yhteistapahtumien hallinnoimiseen ja ilmoittautumiseen voidaan käyttää tätä Nimenhuuodn sovellusta. Yhteyshenkilö toistaiseksi Harri Lauren p.0500419765 "Vuoron käyttöohjeet": pyydä seuralta kutsu tämän sivuston ja joukkueen jäseneksi ja ilmoittaudu kuhunkin tapahtumaan.

Joukkue etsii pelaajia: Kaikki Mäntysalon Seura ryn jäsenet ovat tervetulleita yhteisiin liikuntatapa...

Tommi kirjoitti: Vuorolle tarvitaan paikallaoloon sitoutunut vastuuhenkilö(t). Jos kiinnostaa, ole yhteydessä Harri Laureniin. Hallinnoimiseen ja ilmoittautumiseen voidaan käyttää Nimenhuuodn sovellusta. http://mantysalonseura.nimenhuuto.com/calendar/monthly Vuoro käytössä koulujen aukioloaikojen puitteissa; vuor... (28 päivää sitten)

Päivitetty 28 päivää sitten

Sulkapallo, Sähly ja Lentopallo
Mäntysalo / Klaukkala
Sekajoukkue
10

FLOB Lady 2 Nimenhuuto.com

FLOB Lady 2 pelaa kaudella 2014–2015 naisten 2. divisioonaa. Kaksi vuotta sitten joukkue aloitti nelosesta suunnitelmana nousta kahdessa kaudessa kakkoseen, ja nyt sen toteuduttua tavoitteeksi on asettettu nousu ykköseen. Kesä on nyt ohi, ja tositoimiin on palattu. Treenejä on * MA 19:00–20:30 Hakaniemessä * TI 18:00–19:00 Hakaniemessä * TO 20:00–21:00 Otahallilla

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Käyn ainaki tuomas teille liivit ja pelipaidat, (8 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Salibandy
Espoo / Helsinki
Naiset
25

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Salibandyjoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on salibandy on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.