Salibandy­joukkueita

Salibandy on hieno laji. Tämä lista kattaa ne joukkueet, joiden lajina on salibandy, sähly, säbä ja floorball. Joukkueita löytyy sekä tytöille ja pojille että naisilla ja miehille. Sarjatasot vaihtelevat puulaakisarjasta divariin ja liigaan.

Tsekkaa tästä listasta myös ne floorball­joukkueet, jotka hakevat uusia pelaajia riveihinsä. Pelaajapörssissä ilmoituksen julkaisseet joukkueet on merkattu erikseen. Katso sopiva joukkue ja ilmoittaudu mukaan sähly­peliin.

Toki merkkaamattomiinkin salibandyjoukkueisiin voi olla yhteydessä. Katso joukkueen yhteystiedot kyseisen porukan Nimenhuuto-sivulta. Joukkueen sivulta löytyy usein myös ikäluokka eli minkä ikäisten tai minä vuonna syntyneiden porukasta on kyse. Joukkueen Nimenhuuto-sivulla on tietoa myös pelipaikoista.

Ota Nimenhuuto.com käyttöön omalle joukkuelleesi, niin pääset hyödyntämään laajaa valikoimaa hyödyllisiä ominaisuuksia.

Tässä listassa joukkueita on 3898 ja niissä on yhteensä yli 78000 pelaajaa.

Salibandy: joukkueet kartalla
Kartta - salibandy

Jo 3898 salibandyjoukkuetta käyttää Nimenhuutoa. Perusta oman joukkueen ilmaiset kotisivut.

kiimuharrastepesis Nimenhuuto.com

KiimU pesiksen salibandyryhmä. Meillä on ryhmässä naisia ja miehiä ja uudet pelaajat ovat myös tervetulleita. Emme pelaa missään sarjassa, pelaamme rennolla otteella :-) Talvisin pelataan ma 19:30 - 21 ja pe 18 - 19:30 Kiiminkijoen koululla. Jos haluat tulla kokeilemaan niin ota yhteyttä kari.tapani.lampinen@gmail.com

Joukkue etsii pelaajia: KiimU harrastepesiksen salibandyryhmään maanantai ja perjantai mahtuu myös uu...

Kari kirjoitti: Pääseekö porukka harkkoihin myös Äitienpäivän iltana klo 19, merkkaan nyt sinne harjoitukset niin katsotaan saadaanko riittävästi innokkaita (Kari ja Jarski on tulossa ainakin). (Noin 5 tuntia sitten)

Päivitetty noin 5 tuntia sitten

Salibändy
Kiiminki
Sekajoukkue
27

KeskiviikkoKlubi Nimenhuuto.com

KESKIVIIKKOKLUBIN PERINTEINEN SÄBÄVUORO RUSKEASUON ARENA-CENTERISSÄ KE KLO 18.30 - 19.30 SYYSKUUSTA TOUKOKUUHUN. Syksyksi 2015 olemme ilmoittautuneet PLAY-liigan Hupisarjaan Rusalle eli sarjapelit myös Arena Center Ruskeasuolla. TERVETULOA PELAAMAAN!! Uusia Pelaajia otetaan mukaan tarvittaessa. TÄLLÄ HETKELLÄ (päivitetty 14.07.2015), kun Uusi Kausi on alkamassa, tilanne on täysin avoinna. Meillähän on aika suuri määrä pelaajia reservissä, mutta mikä on tämänhetkinen tilanne Tulevan Kauden 2015 - 16 suhteen, selvinnee seuraavan kuukauden aikana. ILMOITELKAA AJOISSA AIKEISTANNE! Kiitos. Ilkka Lehmustola ilefix74@gmail.com P. 040-742 6206 / ILE

Joukkue etsii pelaajia: KESKIVIIKKOKLUBIN PERINTEINEN SÄBÄVUORO RUSKEASUON ARENA CENTERISSÄ KE KLO 18...

Ilkka kirjoitti: KENTÄN LAIDALLE!! (Noin 14 tuntia sitten)

Päivitetty noin 14 tuntia sitten

Salibandy, Saunominen ja Pikkujoulut
Helsinki, Ruskeasuo
Miehet
65

SuoDoku Nimenhuuto.com

Äärimmäisen rockhenkinen (tai vaikka jazzhenkinen, jos siltä tuntuu) porukka, jolle kelpaa lähes kaikki joukkuelajit, ryhmäkorkeushyppyä lukuunottamatta. Bändiin on vapaa pääsy kaikilla ja muillakin. Tosikot voi osallistua vaikka olympialaisiin. Kerätään porukka kasaan ja sitten säätämään. Ilmoita laji, aika ja paikka, tai ainakin kaksi viimeistä. Laita myös määrä, joka pitää saada kasaan, jotta tapahtuma voi toteutua.

Joukkue etsii pelaajia: SuoDoku pelailee Espoossa Ratiopharm-areenalla talvisaikaan. Joukoissa on käy...

Matti kirjoitti: Olisiko nyt alkavalla viikolla kiinnostusta siihen harkka matsiin Isoa vastaan mistä aiemmin oli puhetta? Tossa heiltä kyselin ja tuumivat, että keskiviikko tai torstai kävisi, tai myös äitienpäivä sunnuntai heidän vuorollaan. Silloin ei tarvitsisi kenttääkään erikseen varata. Torstaita kuitenkin... (1 päivä sitten)

Päivitetty noin 14 tuntia sitten

Kaikki käy ja Salibandy
Espoo
Sekajoukkue
77

HIFK REDS Nimenhuuto.com

Stadilaista salibandya sanan merkityksessä. Ilon ja harrasteen kautta, reilua ja rehtiä peliä kaihtamatta. Harjoituksia vedellään säännöllisen epäsäännöllisesti tällä hetkellä, Kuitenkin niin, että joka Tiistai Arena Center Myllypurossa klo 19-20. Valmentajalle tulee innostus hetkiä, jolloin saatamme vetää taktiikka palaveria reenaten. Pelataan 5 divisioonaa 10 lohkossa Etelä-Suomessa.

Joukkue etsii pelaajia: Kaudelle 2016-17 on haku käynnissä. HIFK RED haluaa nousta sarjaportaita ylös...

Valmentaja kirjoitti: Lupaamiani tilastoja... Pistepörssit löytyy alla olevasta linkistä: http://www.hifk.net/joukkue6597/tilastot.html Tehopörssi: Nimi, ottelut, +, -, +/- Mikkonen 16, +36-18 +18 Molin J 16, +34-17 +17 Pitkänen 11, +23-12 +11 Nyman 15, +25-20 +5 Molin R 5, +7-2 +5 Pirhonen 9, +17-14 +3 Uusitalo 1, +2... (22 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Salibandy
Helsinki
Miehet
33

Westend Indians F07 Black Nimenhuuto.com

Westend Indians ry on 1992 perustettu espoolainen urheiluseura. Vahvaa juniorityötä tekevä Sinettiseura on kasvanut nopealla vauhdilla yhdeksi Suomen suurimmista salibandyseuroista, sekä yhdeksi Espoon suurimmista urheiluseuroista. Heimossa on sopivia vaihtoehtoja kaiken ikäisille ja tasoisille urheilun ja liikunnan ystäville. Tutustu ryhmätarjontaan www.westendindians.fi/liity-heimoon ja ilmoittautudu rohkeasti mukaan Heimoon! Katso myös video seurastamme: #TätäMäHaluan / http://youtu.be/u4O6wecQjX0 ja seuraa somessa @westendindians ja #Heimo Lisätiedot: toimisto@westendindians.fi

Joukkue etsii pelaajia: Sinä 2007-syntynyt poika, tule mukaan iloiseen toimintaamme! Heimon F2 pojat ...

Sebastian kirjoitti: Moi kaikki! Kausi alkaa olemaan loppusuoralla ja kouluvuorot ovat loppuneet. Lukuunottamatta tulevaa perjantaita, jolloin vielä eestinkallion koululla treenit. Mutta muistakaa, että huomisesta alkaen on pihapelit otahallin pihapiirissä klo 18-19.30 säällä kuin säällä toukokuun ajan! Keskiviikko v... (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Salibandy
Espoo
Pojat
13

Team Puolapuut Nimenhuuto.com

Sekalainen porukka, joka aloitellut pelejä jo vuonna 2006. Salivuorot käytetään kokonaan pelaamiseen, lukuunottamatta "alkulämmittelyjä". Etsimme jatkuvasti uusia jäseniä joilla jonkinmoinen kokemus salibandysta/sählystä ja kova into pelata ja kehittyä. Tällä hetkellä rosterissa on noin 30 pelaajaa, mutta lisää tarvitaan! Lisäksi kiinnostaa harkkamatsit samantasoisia porukoita vastaan. Nimenhuuto ei meillä ole tällä hetkellä aktiivisessa käytössä, mutta jos kiinnostuit niin rohkeasti ja viipymättä yhteyttä!! Yhteydenotot: Joukkueenjohtaja Toni Welin, email: toni.welin[a]gmail.com, puh. 040 520 7489

Joukkue etsii pelaajia: Kiinnostaako sählääminen hyvässä porukassa? Oletko koskaan pitänyt sählymaila...

Anssi kirjoitti: Kevään vikoja vetoja, tulkaahan pelaamaan. (2 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Salibandy
Lohja
Miehet
31

SBS Spirit Nimenhuuto.com

Salibandyseura Spirit on kesällä 2012 perustettu salibandyn erikoisseura Joensuun alueella. Joukkue pelaa Pohjois-Karjalan 5. divisioonassa. Aiemmin joukkue on pelannut puulaakiotteluissa vaihtelevalla kokoonpanolla. SBS Spiritin joukkueeseen kuuluu tällä hetkellä 10 varmaa pelaajaa, joten joukkueeseen mahtuu useampikin taitava pallonpyörittäjä.

Joukkue etsii pelaajia: Sbs spirit on valmiina tulevaan kauteen ja peli paikkoja ei oikeastaan ole en...

Ari kirjoitti: Hyvä harkkapeli oli meiltä eilen, hyvä jätkät kesä tulee ja peli kulkee :) (4 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Salibandy
Joensuu
Miehet
20

M-Team 2001 Nimenhuuto.com

Salibandyn erikoisseura M-Teamin juniorijoukkue on tarkoitettu vuonna 2001 syntyneille kilpatason pelaajille. Lisätietoja http://www.m-team.fi/ Try-outit keväällä 2016: Perjantaina 15.04.2016 klo 18.00 - 19.00, AC Ruskeasuo, kenttä 4. Keskiviikkona 20.04.2016 klo 19.00 - 20.00, AC Ruskeasuo, kenttä 3. Keskiviikkona 27.04.2016 klo 19.00 - 20.00, AC Ruskeasuo, kenttä 3.

Joukkue etsii pelaajia: Try-outit keväällä 2016: Perjantaina 15.04.2016 klo 18.00 - 19.00, AC Ruskeas...

Ari kirjoitti: Valmistautuminen huomisiin peleihin. Muistakaa siis tänään illalla menttaali/kesittymisharjoitus n.30min - kuunnelkaa vaikka kuulokkeilla omaa musiikkia - tyhjentäkää ajatukset kaikesta ympärillä ja muistelette niitä hyviä juttuja aikaisemmista peleistä - keskittäkää ajatukset sunnuntaihin, ensim... (Vuosi sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Salibandy
Helsinki
Pojat
27

SB Vantaa A-juniorit Nimenhuuto.com

Salibandyseura Vantaa ry (SB Vantaa) on yksi Suomen suurimpia salibandyseuroja. Joukkueitamme on edustettuna niin miehissä kuin naisissa, tytöissa ja pojissa. Järjestämme myös salibandykoulutoimintaa Länsi-Vantaan alueella. Visiomme on olla salibandyn malliseura, jonka toiminnassa korostuu korkealaatuinen, menestyksekäs ja monipuolinen salibandy- ja sitä tukeva urheilutoiminta. Haluamme kehittyä esimerkilliseksi ja kunnioitusta herättäväksi salibandyn erikoisseuraksi. Seuramme arvoihin kuuluvat mm. toimintamme laadukas ja pitkäjänteinen kehittäminen, taidokkaan ja edustavan joukkueurheilukulttuurin luominen sekä yksilön ja yhteistyön arvostus. Seurainfoa http://www.sbvantaa.fi/72 Joukkueiden ja seuran yhteystiedot http://www.sbvantaa.fi/66

Joukkue etsii pelaajia: Huhtikuun ja toukokuun ajan kaudelle 2016-17 joukkueemme hakee uusia motivoit...

Päivitetty 6 päivää sitten

Salibandy
Vantaa
Pojat
29

SC Wolfgang Nimenhuuto.com

SC Wolfgang - Pääkaupunkiseudun omat sudet! Joukkueemme SC Wolfgang tarina alkoi vuonna 2014 Summer Cupissa. Ensimmäinen kausi divarissa pelattiin vuonna 2015-2016. Joukkueen tavoitteena on edistää, kehittää sekä ylläpitää monipuolisesti joukkueen jäsenten kuntoa, sekä tarjota mahdollisuuden harjoitella sekä pelata tosissaan, hyvällä porukalla hauskanpitoa unohtamatta.

Joukkue etsii pelaajia: Joukkueemme hakee vahvistuksia tulevalle kaudelle 2016-2017. Joukkueen virall...

Päivitetty 6 päivää sitten

Salibandy
Vantaa
Miehet
25

FC Tuusula P02 Nimenhuuto.com

Tuusulalainen reilunpelin salibandyjoukkue 2002 syntyneille pojille. Harjoituksia on kolmesti viikossa ja pelejä noin joka toinen viikko. Haluamme antaa pojille mahdollisuuden harrastaa monipuolisesti myös muita lajeja, jolloin ihan kaikkiin harjoituksiin ei välttämättä ehdi. Joukkueella on palkkiotta työskentelevä sitoutunut valmennusrinki ja toimitsijat. Harrastuksen kustannukset pyritään pitämään kohtuullisella tasolla. Joukkueenjohtaja liisa.hirvi@gmail.com Lisätiedot : www.fctuusula.fi

Joukkue etsii pelaajia: FC Tuusula 02 joukkue etsii muutamaa 2002 syntynyttä poikaa mukaan joukkueese...

Marko kirjoitti: WhatsApp ryhmä luotu valmentajille ja pelaajille. Jos et pelaajana saanut ilmoitusta WhatsAppin kautta, niin ilmoita minulle nimesi ja numerosi whatsappin kautta +358504047071. Kaikilla ei ollut mobiilinumeroa nimenhuudossa, muutaman kohdalla epäilen (kuvista päätellen) siellä olleen huoltajien n... (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Salibandy
Tuusula
Pojat
35

sctoivo Nimenhuuto.com

Sc Toivon historia Elettiin kevättä 2005, jolloin osa turkulaista salibandyosaamista päätti lähteä koittamaan kannuksiaan Noormarkussa järjestettävään Draivia-turnaukseen. Joukkue tarvitsi tietysti nimen. SC TOIVO, joka syntyi Turun Mäntymäessä sijaitsevan Toivolankadun mukaan. Urheilullista menestystä ei saavutettu, mutta siemenet Toivon perustamisella kylvettiin tuona keväänä.

Joukkue etsii pelaajia: Moro! Mikäli tiedät olevasi lahjakas salibandyn pelaaja ota rohkeasti yhteytt...

Juha kirjoitti: Patu Oksanen myös tulossa (7 päivää sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Salibandy
Leaf Areena
Ei asetettu
26

Westend Indians Naiset II Nimenhuuto.com

FLOW! Inkkarit (WI), Naiset II treenaavat tiistaisin kello 19-20 Kaitaan koululla ja torstaisin kello 20-21 Otahallilla, kentällä 3. Lisäksi joukkue suuntaa leiritykselle ja/tai pelimatkalle ulkomaille kerran kauteen, unohtamatta kotimaan legendaarisia turnauksia. Pelaamme kaudella 2015-2016 III-divisioonaa. Tavoitteenamme on lähteä kauteen hyvällä asenteella ja fiiliksellä, nauttia salibandyn tarjoamista haasteista menestyksekkäästi ja hioa joukkueesta voittamaton timantti. Joukkue viihtyy yhdessä niin kaukalossa, saunassa kuin tanssilattiallakin. Tervetuloa kalustoomme! Tarjoamme Sinulle ikimuistoisia hetkiä joukkueessamme! *Pelaajisto, kapteenisto, valmennus- sekä joukkueenjohto toivottavat sinut tervetulleeksi Salibandy Circukseen!*

Joukkue etsii pelaajia: ***KAIPAATKO HIKISIÄ TREENEJÄ HYVÄSSÄ SEURASSA? JOUKKUEEMME ETSII MAALIVAHTIA...

Meri kirjoitti: Moikka, Mulla valitettavasti menee loppukauden torstait pahasti päälekkäin työreissujen ja koulutusten kanssa (jotka tietysti osuu just torstai-iltaan aina...argh.) , joten näillä näkymin en pääse treeneihin enää tälle kautta. Myöskin viimeinen turnaus jää mun osalta aiemmin sovittujen menojen ta... (22 päivää sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Salibandy
Espoo
Naiset
20

Leidit liikkeellä Nimenhuuto.com

Leidit liikkeellä liikuntapalvelu on suunnattu satunnaisesti tai vähän liikuntaa harrastaville aikuisille( 29-64 v) naisille. Leidit liikkeellä -liikuntaryhmässä sinulla on mahdollisuus monipuolisen liikunnan harrastamiseen samantasoisten kanssaliikkujien seurassa ilman sen suurempaa sitoutumista, oman kiinnostuksen ja aikataulun mukaan. Leidisählyryhmän ohjaamisesta vastaa FBC Turku ry. lisätiedot: https://www.turku.fi/vapaa-aika/liikunta/harrastamaan/liikuntaa-aikuisille/leidit-liikkeella-liikuntaa-tyoikaisille

Joukkue etsii pelaajia: Leidit liikkeellä - liikuntapalvelu on suunnattu satunnaisesti tai vähän liik...

Risto kirjoitti: Moikka! Iso kiitos kaikille kuluneesta kaudesta. Syksyn menoista informoidaan lähiaikoina lisää, siihen asti voitte ihastella vaikkapa uutta komeaa joukkuekuvaa pelaajat osiosta. Mikäli joku haluaa kuvia itselleen parempi laatuisena, niin voitte laittaa asiasta minulle sähköpostia osoitteeseen ri... (9 päivää sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Salibandy
Turku
Naiset
24

Rakopallo Nimenhuuto.com

Rakopallo on sekalainen jengi 30-50+ jätkiä. Välillä on pelattu ranskalais-suomalaisen koulun salissa (siitä nimi), myös Arenacenterin liigoissa on pelailtu. Kaudelle 2014-15 pelataan Espoossa Rhatiopharm arenaalla maanantaisin 20:00 - 21:00 Verkkokauppa: https://holvi.com/shop/rakopallo/

Joukkue etsii pelaajia: Harrastajatason salibandyilyä keski-ikäisille ikämiehille Rhatiopharm Areenal...

Lauri kirjoitti: Pekka, porukalla alkaa olla huolta päättäjäisten järjestämisestä! Buukataanko helakeskiviikko, joka on tänä vuonna näköjään tosi aikaisin eli 4.5.? (13 päivää sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Salibandy ja Vonkaaminen
Helsinki
Miehet
36

TuSBy Nimenhuuto.com

Seura: Tuusulan salibandy ry Joukkue: TuSBy 03 TuSBy 03 joukkue on syksyllä 2012 harjoittelun aloittanut salibandyjoukkue. Kaudesta 2013-2014 alkaen olemme osallistuneet liiton sarjaan. Harjoittelemme kolmesti viikossa. Kari Kangas (jojo) 040-550 2640 (kari(at)kangas.biz) (emme tällä hetkellä ota uusia pelaajia) http://www.tuusulansalibandy.com

Kari kirjoitti: Huomenta päivää, - Poistin OJG 2016 turnauksen vähäisen ilmoittautumisen vuoksi. - Tällä viikolla ei ole lauantaitreenejä - sali ei käytettävissä - KKa (15 päivää sitten)

Päivitetty 10 päivää sitten

Salibandy
Tuusula
Pojat
31

Westend Indians 02 Nimenhuuto.com

Westend Indians ry on 1992 perustettu espoolainen urheiluseura. Vahvaa juniorityötä tekevä Sinettiseura on kasvanut nopealla vauhdilla yhdeksi Suomen suurimmista salibandyseuroista, sekä yhdeksi Espoon suurimmista urheiluseuroista. Heimossa on sopivia vaihtoehtoja kaiken ikäisille ja tasoisille urheilun ja liikunnan ystäville. Tutustu ryhmätarjontaan: www.westendindians.fi/liity-heimoon ja ilmoittaudu rohkeasti mukaan Heimoon! Katso myös video seurastamme: #TätäMäHaluan / http://youtu.be/u4O6wecQjX0 ja seuraa somessa @westendindians ja #Heimo” Lisätiedot: toimisto@westendindians.fi

Joukkue etsii pelaajia: Oletko ilman joukkuetta tai nykyinen joukkueesi ei anna innokkaalle lajiharra...

Nina kirjoitti: HEi! Kiitos tästä kaudesta kaikille ja nyt kohti uusia tuulia. -Ensi viikolla try outit! Tietoa ensi vuoden CII joukkueesta: -Jos et halua edariin, niin ensi kaudeksi kootaan inkkareiden CII -joukkue, jonka päävalmentajaksi tulee Aki Sauvola. -Ensi viikko huilia, mutta toukokuun alusta alkaen voi... (12 päivää sitten)

Päivitetty 12 päivää sitten

Salibandy
Espoo
Pojat
38

SB Hurricane G-pojat 09-10 Nimenhuuto.com

SB Hurricane G-pojat 09-10 on Oululaisen Salibandyseuran SB Hurricane ry:n ensimmäinen pelaava juniorijoukkue vuonna 2009-2010 syntyneille poikapelaajille. Osallistumme kaudella 2016–2017 paikalliseen Oxdogliigaan tai Leijonaliigaan. Mikäli poikasi on kiinnostunut salibandyn pelaamisesta, ota yhteyttä http://www.sbhurricane.fi/

Joukkue etsii pelaajia: Haetaan 09-10 syntyneitä junioripelaajia!! SB Hurricane ry hakee uuteen G-ikä...

Harri kirjoitti: Treeneihin mukaan: salibandymaila suojalasit (pakolliset) sisäpelikengät juomapullo (13 päivää sitten)

Päivitetty 13 päivää sitten

Salibandy
Oulu
Pojat
22

Tapma Nimenhuuto.com

Vuoden 1995 alussa perustetun S.C. Tappajamarsu ry:n (Tapma) tarkoituksena on jäsentensä salibandyharrastuksen ylläpitäminen ja kehittäminen. Tapma on yli 20-vuotisen historiansa aikana pelannut lähes kaikilla Suomen Salibandyliiton naisten sarjatasoilla lukuunottamatta naisten salibandyliigaa ja nelosdivisioonaa. Kaudella 2016-2017 joukkue pelaa SSBL:n naisten III-divisioonassa. Sarjapelien lisäksi joukkue pelaa harjoitusotteluita ja Arena Centerin kesä- ja talviliigaa.

Riitta kirjoitti: ESCAPE ROOM PAIKKA VAIHDETTU Olen nyt vaihtanut paikaksi toisen Kallion paikan ja kellonaika 15:30 ja viimeinen ilmoittaumispäivä keskiviikkona 13.4. Pitää olla tarpeeksi ajoissa, niin saan lukittua huoneiden määrän, ilmoittautuneiden määrän sekä ehdin kerätä kaikilta osallistujilta rahat etukäte... (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 13 päivää sitten

Salibandy
Helsinki
Naiset
27

SB Hurricane Nimenhuuto.com

SB Hurricane ry:n tarina sai alkunsa maaliskuussa 2010, kun Hattaran Harri kokosi tutuista pelikavereistaan harrasteporukan, joka sai nimekseen SB Hurricane. Helmikuussa 2011 joukkue rekisteröitiin SB Hurricane ry:ksi. Pienestä salibandyjoukkueesta on kasvanut jo pieni salibandyseura. Tällä hetkellä seuraan kuuluu kaksi miesten joukkuetta sekä naisten joukkue. Luontevana jatkumona seuran kehitykselle pelaamme tulevalla kaudella 2014-2015 miesten edustusjoukkueella 5. divisioonaa sekä harrastejoukkueella Kiekko-Haukat 96 harrastesarjaa. SB Hurricane Ladies pelaa 3. divaria pohjois-suomen lohkossa. http://www.sbhurricane.fi/

Joukkue etsii pelaajia: Ensi kauden SB Hurricane miesten edustusjoukkueeseen haetaan uusia pelimiehiä...

Harri kirjoitti: Huomenna makkaravuorolle nallisportiin klo 17-18 tarvitaan maalivahti kuka pääsis maaliin? (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 14 päivää sitten

Salibandy
Oulu
Miehet
84

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Salibandyjoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on salibandy on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.