Salibandy­joukkueita

Salibandy on hieno laji. Tämä lista kattaa ne joukkueet, joiden lajina on salibandy, sähly, säbä ja floorball. Joukkueita löytyy sekä tytöille ja pojille että naisilla ja miehille. Sarjatasot vaihtelevat puulaakisarjasta divariin ja liigaan.

Tsekkaa tästä listasta myös ne sähly­joukkueet, jotka hakevat uusia pelaajia riveihinsä. Pelaajapörssissä ilmoituksen julkaisseet joukkueet on merkattu erikseen. Katso sopiva joukkue ja ilmoittaudu mukaan säbä­peliin.

Toki merkkaamattomiinkin salibandyjoukkueisiin voi olla yhteydessä. Katso joukkueen yhteystiedot kyseisen porukan Nimenhuuto-sivulta. Joukkueen sivulta löytyy usein myös ikäluokka eli minkä ikäisten tai minä vuonna syntyneiden porukasta on kyse. Joukkueen Nimenhuuto-sivulla on tietoa myös pelipaikoista.

Ota Nimenhuuto.com käyttöön omalle joukkuelleesi, niin pääset hyödyntämään laajaa valikoimaa hyödyllisiä ominaisuuksia.

Tässä listassa joukkueita on 3737 ja niissä on yhteensä yli 75000 pelaajaa.

Salibandy: joukkueet kartalla
Kartta - salibandy

Jo 3737 salibandyjoukkuetta käyttää Nimenhuutoa. Perusta oman joukkueen ilmaiset kotisivut.

GrIFK 02 salibandy Nimenhuuto.com

GrIFK Stars on maaliskuussa 2010 perustettu 02-poikien aktiivinen salibandyjoukkue, jossa toimii 2 harjoitteluryhmää (kilpa ja haastaja) sekä 3 peliryhmää. Kaudella 2014-2015 joukkueemme pelaajat harjoittelevat innostuksesta ja tavoitteista riippuen n. 2-5 kertaa viikossa. Peliryhmämme osallistuvat SSBL:n 01-kilpasarjaan, 02-kilpasarjaan ja 02-haastajasarjaan.

Joukkue etsii pelaajia: Joukkueeseemme mahtuu vielä muutama kilpa- ja haastajatason kenttäpelaaja tul...

Anne kirjoitti: Hei, Sain pelipaidoista ja pelishortseista aikuisten kokojen sovituskappaleita, Juniorikokoa oli aikaisemmin sovituksessa. Toivoisin, että pelaajat sovittaisivat tiistaina tai torstaina treenien lopuksi mallikappaleita oman vanhemman kanssa, jos haluamanne koko mietityttää. Esimerkiksi Roopelle o... (Noin 10 tuntia sitten)

Päivitetty noin 10 tuntia sitten

Salibandy
Kauniainen / Espoo
Pojat
34

Töölön Vesa salibandy Nimenhuuto.com

Töölön Vesaan perustettiin salibandyjaosto kaudeksi 2010-2011. Joukkue osallistuu tänä vuonna Hakaniemen Arena Centerissä järjestettävään Premium Salibandyliiga -sarjaan. Sarjassa pelataan 18 ottelua Hakaniemen hallissa aikavälillä syyskuu-toukokuu (otteluajat ma-to 17-21.30). Peliaika otteluissa on 3x15 minuuttia, eikä sarjassa tarvita salibandylisenssiä.

Joukkue etsii pelaajia: Töölön Vesan salibandyjoukkueeseen etsitään muutamaa uutta pelaajaa. Joukkue ...

Johnny kirjoitti: Otteluohjelma löytyy nyt täältä: https://www.statbeat.com/#teams/11877/events (5 päivää sitten)

Päivitetty noin 14 tuntia sitten

Salibandy
Helsinki
Miehet
32

KeskiviikkoKlubi Nimenhuuto.com

KESKIVIIKKOKLUBIN PERINTEINEN SÄBÄVUORO RUSKEASUON ARENA-CENTERISSÄ KE KLO 18.30 - 19.30 SYYSKUUSTA TOUKOKUUHUN. Syksyksi 2015 olemme ilmoittautuneet PLAY-liigan Hupisarjaan Rusalle eli sarjapelit myös Arena Center Ruskeasuolla. TERVETULOA PELAAMAAN!! Uusia Pelaajia otetaan mukaan tarvittaessa. TÄLLÄ HETKELLÄ (päivitetty 14.07.2015), kun Uusi Kausi on alkamassa, tilanne on täysin avoinna. Meillähän on aika suuri määrä pelaajia reservissä, mutta mikä on tämänhetkinen tilanne Tulevan Kauden 2015 - 16 suhteen, selvinnee seuraavan kuukauden aikana. ILMOITELKAA AJOISSA AIKEISTANNE! Kiitos. Ilkka Lehmustola ilefix74@gmail.com P. 040-742 6206 / ILE

Joukkue etsii pelaajia: KESKIVIIKKOKLUBIN PERINTEINEN SÄBÄVUORO RUSKEASUON ARENA CENTERISSÄ KE KLO 18...

Ilkka kirjoitti: KAUDEN AVAUS - KAIKKI MUKAAN!! :D :D (20 päivää sitten)

Päivitetty noin 15 tuntia sitten

Salibandy, Saunominen ja Pikkujoulut
Helsinki, Ruskeasuo
Miehet
63

kiimuharrastepesis Nimenhuuto.com

KiimU pesiksen salibandyryhmä. Meillä on ryhmässä naisia ja miehiä ja uudet pelaajat ovat myös tervetulleita. Emme pelaa missään sarjassa, pelaamme rennolla otteella :-) Talvisin pelataan ma 19:30 - 21 ja pe 18 - 19:30 Kiiminkijoen koululla. Jos haluat tulla kokeilemaan niin ota yhteyttä kari.tapani.lampinen@gmail.com

Joukkue etsii pelaajia: KiimU harrastepesiksen salibandyryhmään maanantai ja perjantai mahtuu myös uu...

Riitta kirjoitti: Lotta saattaa tulla pelaamaan. (Noin 18 tuntia sitten)

Päivitetty noin 18 tuntia sitten

Salibändy
Kiiminki
Sekajoukkue
24

sctoivo Nimenhuuto.com

Sc Toivon historia Elettiin kevättä 2005, jolloin osa turkulaista salibandyosaamista päätti lähteä koittamaan kannuksiaan Noormarkussa järjestettävään Draivia-turnaukseen. Joukkue tarvitsi tietysti nimen. SC TOIVO, joka syntyi Turun Mäntymäessä sijaitsevan Toivolankadun mukaan. Urheilullista menestystä ei saavutettu, mutta siemenet Toivon perustamisella kylvettiin tuona keväänä.

Joukkue etsii pelaajia: Moro! Mikäli tiedät olevasi lahjakas salibandyn pelaaja ota rohkeasti yhteytt...

Hyyris kirjoitti: Voin tulla ns. toiseen erään. Futispeli loppuu ysin pintaan. (Noin 20 tuntia sitten)

Päivitetty noin 20 tuntia sitten

Salibandy
Leaf Areena
Ei asetettu
24

Team Puolapuut Nimenhuuto.com

Sekalainen porukka, joka aloitellut pelejä jo vuonna 2006. Salivuorot käytetään kokonaan pelaamiseen, lukuunottamatta "alkulämmittelyjä". Etsimme jatkuvasti uusia jäseniä joilla jonkinmoinen kokemus salibandysta/sählystä ja kova into pelata ja kehittyä. Tällä hetkellä rosterissa on noin 30 pelaajaa, mutta lisää tarvitaan! Lisäksi kiinnostaa harkkamatsit samantasoisia porukoita vastaan. Nimenhuuto ei meillä ole tällä hetkellä aktiivisessa käytössä, mutta jos kiinnostuit niin rohkeasti ja viipymättä yhteyttä!! Yhteydenotot: Joukkueenjohtaja Toni Welin, email: toni.welin[a]gmail.com, puh. 040 520 7489

Joukkue etsii pelaajia: Kiinnostaako sählääminen hyvässä porukassa? Oletko koskaan pitänyt sählymaila...

Niki kirjoitti: Kausi on tosiaan startannut viime sunnuntaina ja osanotto oli surkea. Jokainen vois ilmoittaa vaikka sit tänne, aikooko käydä jatkossa pelaamassa vai ei.. Mielellään aktiivikävijöitä jotta saadaan kunnon pippelit pystyyn... Ja Kausimaksu tulee olla suoritettuna Tonille, jotta pelaaminen onnistuu.... (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Salibandy
Lohja
Miehet
30

AC HAKI NAISET RED Nimenhuuto.com

Olemme hyvähenkinen joukkue, joka pelaa kaudella 2015 - 16 Naisten 4. divaria. Etsimme vielä muutamia pelaajia kentälle ja maaliin. Harjoittelemme kaksikertaa viikossa. Harjoitukset torstaisin AC Myllypuroissa (mahdollisesti myöhemmin Campossa) ja sunnuntaisin Hakunilassa. Jos olet kiinnostunut salibandyn pelaamisesta niin ota yhteyttä ja tule vapaasti kokeilemaan. Sinulla ei tarvitse olla vankkaa salibandytaustaa, jos sinulla on muuta urheilutaustaa.

Joukkue etsii pelaajia: NAISET RED Olemme hyvähenkinen joukkue, joka pelaa kaudella 2015 - 16 Naisten...

Veera kirjoitti: Riippuen tenniksen aikataulusta (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Salibandy
Vantaa
Naiset
25

FC Tuusula P02 Nimenhuuto.com

Tuusulalainen reilunpelin salibandy joukkue 02 syntyneille urheilusta kiinnostuneille pojille. Joukkueen tavoite tulee pelaajilta ja valmennus tukee pelaajien henkilökohtaista kehittymistä, jotta pelaajien tavoitteet toteutuisivat mahdollisimman hyvin. Valmentajien tahtotila on, että pojat harrastaa lajia ja urheilua vielä vanhempanakin. Henkilökohtainen taito etusijalla. Valmennus ei hae oikotietä onneen keinolla millä hyvänsä. Mukavaahan se olisi voittaa kaikki pelit mutta tässä joukkueessa innostetaan poikia rakentavalla sekä positiivisella palautteella. Valmentajat eivät pelaa poikien kautta omaa peliä - pojat pelaa ja valmentajat ohjaa harjoitteissa ja neuvoo sekä kannustaa harjoitteissa! Yhteydenotot: Stina Kotamies, joukkueenjohtaja Stina.Kotamies@gmail.com

Joukkue etsii pelaajia: FC Tuusula 01-02 joukkue etsii muutamaa 2001 syntynyttä poikaa mukaan joukkue...

Matti kirjoitti: Onko niitä tarkempia aikatauluja lauantain turnaukselle (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Salibandy
Tuusula
Pojat
32

Oilers Hurricanes 03 Nimenhuuto.com

Oilers Hurricanes on 2003-syntyneiden poikien espoolainen salibandyjoukkue. Harjoittelemme THT-areenalla Kauklahdessa. Meillä on sekä kilpa- että haastajaryhmä. Etsimme uusia pelaajia ja maalivahteja, joilla on taustaa salibandyssa tai muissa mailapeleissä. Voit tulla kokeilemaan treeneihin ottamalla yhteyttä ville.valorinta@gmail.com tai 040-565 5412.

Joukkue etsii pelaajia: Oilers Hurricanes on 2003-syntyneiden poikien espoolainen salibandyjoukkue. H...

Jokke kirjoitti: Joukkuejako on tehty. Kilpajoukkueen pojat ovat: Aaro Ajalin, Aaro Saxelin, Atte Salminen, Hugo Puputti, Kristian Kokkonen, Nikla Saarinen, Onni Eljala, Sampsa Ryökkynen, Topi Salonen ja Veikko Peltola. Haastajajoukkueen pojat ovat: Eemeli Pesonen, Elias Juuti, Johannes Karjalainen, Joona-Mikael ... (16 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Salibandy
Espoo
Pojat
36

Oilers Dragons Nimenhuuto.com

Oilers Dragons on 2003 syntyneiden poikien salibandyjoukkue. http://www.esportoilers.fi/joukkue5932 Dragons etsii kilpatason maalivahtia sekä motivoituneita pelaajia avoimissa harjoituksissa maanantaina 11.5. ja 25.5. (klo 18.00-19.30 Oilers-kenttä) sekä keskiviikkona 20.5. (klo 17.30-19.15 kenttä 2). Ota yhteyttä ennen harjoitusta joukkueenjohtaja Liisa Helenius-Antikainen p. 044 3055 993

Joukkue etsii pelaajia: Esport Oilers Dragons etsii kilpatason maalivahtia sekä motivoituneita pelaaj...

Jonathan kirjoitti: Minulla on Veetin juomapullo annan Perjantaina kisakalliossa. (6 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Salibandy
Espoo
Pojat
25

Puotinkylän Valtti Nimenhuuto.com

Puotinkylän Valtti - salibandyn miesten edustusjoukkue. Kakkosdivarissa vuodesta 2006 lähtien. Hyvällä meiningillä, ei turhan tosissaan mutta aina voitto mielessä tottakai. Pelipäivä on juhlapäivä. Joukkue harjoittelee valmentajan johdolla kauden aikana kahdesti viikossa, kesäisin keskimäärin pari kertaa viikossa erikseen sovitun ohjelman mukaisesti.

Joukkue etsii pelaajia: Pelaamme kaudella 2014-2015 jälleen miesten salibandyn II-divisioonaa. Uusia ...

Mika kirjoitti: Jou jätkät!!Meikäläisen Valtti-ura on tullut tältä erää päätökseen.En saanu duunista hoidettua sellasia vuoroja että treenaminen onnistuisi.Kiitos menneistä vuosista ja tsemiä ens kauteen!Ja ikiksissähän te melkein kaikki jo pelaatte ni siellä jatketaan!!#29 (12 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Salibandy
Helsinki
Miehet
29

TuSBy Nimenhuuto.com

Seura: Tuusulan salibandy ry Joukkue: TuSBy 03 TuSBy 03 joukkue on syksyllä 2012 harjoittelun aloittanut salibandyjoukkue. Kaudesta 2013-2014 alkaen olemme osallistuneet liiton sarjaan. Harjoittelemme kahdesti viikossa. Kari Kangas 040-550 2640 (kari(at)kangas.biz) Tommi Aulasmaa 040-5271487 (tommi.aulasmaa(at)evl.fi) http://www.tuusulansalibandy.com

Joukkue etsii pelaajia: Otamme kaudelle 2015-16 uusia pelaajia.

Päivitetty 5 päivää sitten

Salibandy
Tuusula
Pojat
28

Leidit liikkeellä Nimenhuuto.com

Leidit liikkeellä liikuntapalvelu on suunnattu satunnaisesti tai vähän liikuntaa harrastaville aikuisille( 29-64 v) naisille. Leidit liikkeellä -liikuntaryhmässä sinulla on mahdollisuus monipuolisen liikunnan harrastamiseen samantasoisten kanssaliikkujien seurassa ilman sen suurempaa sitoutumista, oman kiinnostuksen ja aikataulun mukaan. Leidisählyryhmän ohjaamisesta vastaa FBC Turku ry. lisätiedot: https://www.turku.fi/leiditliikkeella

Joukkue etsii pelaajia: Leidit liikkeellä - liikuntapalvelu on suunnattu satunnaisesti tai vähän liik...

Minna kirjoitti: vihdoinkin!!! (5 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Salibandy
Turku
Naiset
19

Westend Indians Naiset II Nimenhuuto.com

FLOW! Inkkarit (WI), Naiset II treenaavat tiistaisin kello 19-20 Kaitaan koululla ja torstaisin kello 20-21 Otahallilla, kentällä 3. Lisäksi joukkue suuntaa leiritykselle ja/tai pelimatkalle ulkomaille kerran kauteen, unohtamatta kotimaan legendaarisia turnauksia. Pelaamme kaudella 2015-2016 III-divisioonaa. Tavoitteenamme on lähteä kauteen hyvällä asenteella ja fiiliksellä, nauttia salibandyn tarjoamista haasteista menestyksekkäästi ja hioa joukkueesta voittamaton timantti. Joukkue viihtyy yhdessä niin kaukalossa, saunassa kuin tanssilattiallakin. Tervetuloa kalustoomme! Tarjoamme Sinulle ikimuistoisia hetkiä joukkueessamme! *Pelaajisto, kapteenisto, valmennus- sekä joukkueenjohto toivottavat sinut tervetulleeksi Salibandy Circukseen!*

Joukkue etsii pelaajia: ***KAIPAATKO HIKISIÄ TREENEJÄ HYVÄSSÄ SEURASSA? JOUKKUEEMME ETSII MAALIVAHTIA...

Satu kirjoitti: Moi, Maarit Mattila kyseli oisko meidän jengissä kiinnostuneita 30 kymppisten mummopeleihin? Niillä on porukka kasassa (Tiikerit, M-Team, Haki yms.) mutta muutama mummo mahtuis mukaan? Kausi maksaa kuulemma muutaman kympin, ei yhteisiä treenejä vaan turnaukset. (12 päivää sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Salibandy
Espoo
Naiset
20

SB Hurricane Nimenhuuto.com

SB Hurricane ry:n tarina sai alkunsa maaliskuussa 2010, kun Hattaran Harri kokosi tutuista pelikavereistaan harrasteporukan, joka sai nimekseen SB Hurricane. Helmikuussa 2011 joukkue rekisteröitiin SB Hurricane ry:ksi. Pienestä salibandyjoukkueesta on kasvanut jo pieni salibandyseura. Tällä hetkellä seuraan kuuluu kaksi miesten joukkuetta sekä naisten joukkue. Luontevana jatkumona seuran kehitykselle pelaamme tulevalla kaudella 2014-2015 miesten edustusjoukkueella 5. divisioonaa sekä harrastejoukkueella Kiekko-Haukat 96 harrastesarjaa. SB Hurricane Ladies pelaa 3. divaria pohjois-suomen lohkossa. http://www.sbhurricane.fi/

Joukkue etsii pelaajia: SBH Kuntosäbäporukka etsii pelaajia!! Kuntosäbä on tarkoitettu kaikille aikui...

Harri kirjoitti: Täältä löytyy kesäsarjan sarjataulukot ja pistepörssit: www.jopox.fi/kesasarja/ (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Salibandy
Oulu
Miehet
60

KorsKa P2006 Nimenhuuto.com

Joukkue aloitti toimintansa huhtikuussa 2014. Pelaamme syksyllä 2015 Salibandyliiton F1-poikien haastaja- ja kilpasarjaa. Kilpasarjaa pelaamme nimellä KorsKa Oranssit ja haastajasarjaa nimellä KorsKa Pantterit. Joukkueen kotisivut löytyvät osoitteesta: http://www.korskasalibandy.com/joukkue6186

Joukkue etsii pelaajia: Tule pelaamaan salibandyä . Korson Kaiku Pantterit 06 hakee maalivahteja ja p...

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Paulin innokkuus on viime aikoina suuntautunut säbää enenmmän jalkapallon suuntaan. Futispallo on ollut kovassa käytössä koko kesän, säbämaila oli koulun alkaessa samassa paikassa, mihin se säbäleirin päätyttyä kesäkuussa jäi. Kokeilemme nyt siis vaihteeksi Kopsea, paukut eivä riiitä molempiin la... (8 päivää sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Salibandy
Vantaa
Pojat
22

Oulun Pallonaamat Nimenhuuto.com

Harrastepesäpalloa sekä pallopelejä Oulussa Joukkueemme on sekajoukkue, pelaajamme ovat siis eri-ikäisiä miehiä ja naisia. Pelaamme omaksi iloksi, emmekä laske pisteitä. Siksi meillä pääsee pelaamaan ikään, kokoon, sukupuoleen tai entisiin urheiluharrastuksiin katsomatta. Periaatteenamme on alusta saakka ollut: ei turhan vakavissaan. Mukaan vain roppakaupalla reipasta mieltä ja pilkettä silmäkulmaan. Mikäli olet kiinnostunut liittymään joukkueeseen, ota yhteyttä sähköpostitse. Sähköposti: oulunpallonaamat (at) gmail.com Kesällä 2015 pelaamme harrastepesäpalloa, sisäpalloilut jatkuvat keskiviikkona 2.9.2015. :) Kotisivut, joilla enemmän tietoa meistä sekä harjoitusvuoroistamme: http://oulunpallonaamat.wordpress.com Facebook: http://www.facebook.com/oulunpallonaamat

Joukkue etsii pelaajia: KESÄ (pesäpallo) JA SYKSY (sisäpalloilulajit) 2015: Harrastepesäpalloa maanan...

Aki kirjoitti: Hei, Loppukesän ja alkusyksyn harjoitusvuorot on nyt merkitty joukkueen tapahtumakalenteriin. Pesäpallo jatkuu kahdesti viikossa vielä ensi viikon eli elokuun loppuun. Tämän jälkeen pesäpalloa pelataan vain maanantaisin 14.9.2015 asti. Sisäpalloilut alkavat keskiviikkona 2.9.2015 klo 20.30 - 21.3... (11 päivää sitten)

Päivitetty 11 päivää sitten

Pesäpallo, Sulkapallo, Koripallo, Lentopallo, Jalkapallo, Käsipallo, Sähly ja Futsal
Oulu, Kempele, Kiiminki, Jääli
Sekajoukkue
51

SBS Spirit Nimenhuuto.com

Salibandyseura Spirit on kesällä 2012 perustettu salibandyn erikoisseura Joensuun alueella. Joukkue pelaa Pohjois-Karjalan 5. divisioonassa. Aiemmin joukkue on pelannut puulaakiotteluissa vaihtelevalla kokoonpanolla. SBS Spiritin joukkueeseen kuuluu tällä hetkellä 10 varmaa pelaajaa, joten joukkueeseen mahtuu useampikin taitava pallonpyörittäjä.

Joukkue etsii pelaajia: Ensi kaudelle kaipaamme siis uusia pelaajia - tilaa löytyy niin hyökkääjille,...

Mika kirjoitti: Harjoitusleirin ajankohtaa kyselen. Elokuun loppu vai syyskuun alku lauantai + saunailta päälle. (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 16 päivää sitten

Salibandy
Joensuu
Miehet
17

Rakopallo Nimenhuuto.com

Rakopallo on sekalainen jengi 30-50+ jätkiä. Välillä on pelattu ranskalais-suomalaisen koulun salissa (siitä nimi), myös Arenacenterin liigoissa on pelailtu. Kaudelle 2014-15 pelataan Espoossa Rhatiopharm arenaalla maanantaisin 20:00 - 21:00 Verkkokauppa: https://holvi.com/shop/rakopallo/

Joukkue etsii pelaajia: Harrastajatason salibandyilyä keski-ikäisille ikämiehille Rhatiopharm Areenal...

Teemu kirjoitti: 9 pelaajaa ilmoittautunut. Kyllä tästä pelit saadaan! (29 päivää sitten)

Päivitetty 29 päivää sitten

Salibandy ja Vonkaaminen
Helsinki
Miehet
35

SB Hurricane juniorit Nimenhuuto.com

Syksyllä starttaa Oulun Metsokankaan koululla SB Hurricanen järjestämä Säbäkerho vuonna 07-09 syntyneille pojille. Säbäkerhon aloitus keskiviikkona 26.8.2015 klo 17:00-18:00 Valmentajina toimii Jesse Hiironen ja Sampsa Anttila Vuorolla opetellaan pelin alkeita ja sääntöjä sekä lopuksi pelaillaan. Säbäkerhoon mukaan: - Suojalasit (pakolliset) - Sisäpelikengät - Juomapullo - Salibandymaila

Päivitetty noin kuukausi sitten

Salibandy
Oulu
Ei asetettu
31

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Salibandyjoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on salibandy on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.