Salibandy­joukkueita

Salibandy on hieno laji. Tämä lista kattaa ne joukkueet, joiden lajina on salibandy, sähly, säbä ja floorball. Joukkueita löytyy sekä tytöille ja pojille että naisilla ja miehille. Sarjatasot vaihtelevat puulaakisarjasta divariin ja liigaan.

Tsekkaa tästä listasta myös ne säbä­joukkueet, jotka hakevat uusia pelaajia riveihinsä. Pelaajapörssissä ilmoituksen julkaisseet joukkueet on merkattu erikseen. Katso sopiva joukkue ja ilmoittaudu mukaan säbä­peliin.

Toki merkkaamattomiinkin säbäjoukkueisiin voi olla yhteydessä. Katso joukkueen yhteystiedot kyseisen porukan Nimenhuuto-sivulta. Joukkueen sivulta löytyy usein myös ikäluokka eli minkä ikäisten tai minä vuonna syntyneiden porukasta on kyse. Joukkueen Nimenhuuto-sivulla on tietoa myös pelipaikoista.

Ota Nimenhuuto.com käyttöön omalle joukkuelleesi, niin pääset hyödyntämään laajaa valikoimaa hyödyllisiä ominaisuuksia.

Tässä listassa joukkueita on 3626 ja niissä on yhteensä yli 73000 pelaajaa.

Salibandy: joukkueet kartalla
Kartta - salibandy

Jo 3626 salibandyjoukkuetta käyttää Nimenhuutoa. Perusta oman joukkueen ilmaiset kotisivut.

Oulun Pallonaamat Nimenhuuto.com

Harrastepesäpalloa sekä pallopelejä Oulussa Joukkueemme on sekajoukkue, pelaajamme ovat siis eri-ikäisiä miehiä ja naisia. Pelaamme omaksi iloksi, emmekä laske pisteitä. Siksi meillä pääsee pelaamaan ikään, kokoon, sukupuoleen tai entisiin urheiluharrastuksiin katsomatta. Periaatteenamme on alusta saakka ollut: ei turhan vakavissaan. Mukaan vain roppakaupalla reipasta mieltä ja pilkettä silmäkulmaan. Mikäli olet kiinnostunut liittymään joukkueeseen, ota yhteyttä sähköpostitse. Sähköposti: oulunpallonaamat (at) gmail.com Kesällä 2015 pelaamme harrastepesäpalloa, sisäpalloilut jatkuvat syksyllä 2015. :) Kotisivut, joilla enemmän tietoa meistä sekä harjoitusvuoroistamme: http://oulunpallonaamat.wordpress.com Facebook: http://www.facebook.com/oulunpallonaamat

Joukkue etsii pelaajia: KESÄ 2015: Harrastepesäpalloa maanantaisin sekä torstaisin klo 18-19.30 Haapa...

Aki kirjoitti: Nuorisoleirin C-tyttöjen ja -poikien pelejä voi käydä katsomassa tällä viikolla joka puolella Oulua. Tarkempi otteluohjelma kellonaikoineen ja kenttineen seuraavassa: http://pesistulospalvelu.tuloksia.fi/ottelut/60 Leirille osallistuu noin 1500 pelaajaa ja lähes 500 taustahenkilöä. Leirin Itä-Län... (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Pesäpallo, Sulkapallo, Koripallo, Lentopallo, Jalkapallo, Käsipallo, Sähly ja Futsal
Oulu
Sekajoukkue
50

SB Hurricane Nimenhuuto.com

SB Hurricane ry:n tarina sai alkunsa maaliskuussa 2010, kun Hattaran Harri kokosi tutuista pelikavereistaan harrasteporukan, joka sai nimekseen SB Hurricane. Helmikuussa 2011 joukkue rekisteröitiin SB Hurricane ry:ksi. Pienestä salibandyjoukkueesta on kasvanut jo pieni salibandyseura. Tällä hetkellä seuraan kuuluu kaksi miesten joukkuetta sekä naisten joukkue. Luontevana jatkumona seuran kehitykselle pelaamme tulevalla kaudella 2014-2015 miesten edustusjoukkueella 5. divisioonaa sekä harrastejoukkueella Kiekko-Haukat 96 harrastesarjaa. SB Hurricane Ladies pelaa 3. divaria pohjois-suomen lohkossa. http://www.sbhurricane.fi/

Joukkue etsii pelaajia: SBH Kuntosäbäporukka etsii pelaajia!! Kuntosäbä on tarkoitettu kaikille aikui...

Harri kirjoitti: Täältä löytyy kesäsarjan sarjataulukot ja pistepörssit: www.jopox.fi/kesasarja/ (18 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Salibandy
Oulu
Miehet
55

Töölön Vesa salibandy Nimenhuuto.com

Töölön Vesaan perustettiin salibandyjaosto kaudeksi 2010-2011. Joukkue osallistuu tänä vuonna Hakaniemen Arena Centerissä järjestettävään Premium Salibandyliiga -sarjaan. Sarjassa pelataan 18 ottelua Hakaniemen hallissa aikavälillä syyskuu-toukokuu (otteluajat ma-to 17-21.30). Peliaika otteluissa on 3x15 minuuttia, eikä sarjassa tarvita salibandylisenssiä.

Oliver kirjoitti: Pääsen hyvin harvoin joten mut voi jättää kokoonpanosta pois. Mulla muuten on jengin housut, 2 paitaa ja polvarit. Maskin olen jo palauttanut. (11 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Salibandy
Helsinki
Miehet
28

GrIFK 02 salibandy Nimenhuuto.com

GrIFK Stars on maaliskuussa 2010 perustettu 02-poikien aktiivinen salibandyjoukkue, jossa toimii 2 harjoitteluryhmää (kilpa ja haastaja) sekä 3 peliryhmää. Kaudella 2014-2015 joukkueemme pelaajat harjoittelevat innostuksesta ja tavoitteista riippuen n. 2-5 kertaa viikossa. Peliryhmämme osallistuvat SSBL:n 01-kilpasarjaan, 02-kilpasarjaan ja 02-haastajasarjaan.

Joukkue etsii pelaajia: Joukkueeseemme mahtuu vielä muutama kilpa- ja haastajatason kenttäpelaaja tul...

Päivitetty 5 päivää sitten

Salibandy
Kauniainen / Espoo
Pojat
57

sctoivo Nimenhuuto.com

Sc Toivon historia Elettiin kevättä 2005, jolloin osa turkulaista salibandyosaamista päätti lähteä koittamaan kannuksiaan Noormarkussa järjestettävään Draivia-turnaukseen. Joukkue tarvitsi tietysti nimen. SC TOIVO, joka syntyi Turun Mäntymäessä sijaitsevan Toivolankadun mukaan. Urheilullista menestystä ei saavutettu, mutta siemenet Toivon perustamisella kylvettiin tuona keväänä.

Joukkue etsii pelaajia: Moro! Mikäli tiedät olevasi lahjakas salibandyn pelaaja ota rohkeasti yhteytt...

Hyyris kirjoitti: Jos olkapää kunnossa (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Salibandy
Leaf Areena
Ei asetettu
24

SBS Spirit Nimenhuuto.com

Salibandyseura Spirit on kesällä 2012 perustettu salibandyn erikoisseura Joensuun alueella. Joukkue pelaa Pohjois-Karjalan 5. divisioonassa. Aiemmin joukkue on pelannut puulaakiotteluissa vaihtelevalla kokoonpanolla. SBS Spiritin joukkueeseen kuuluu tällä hetkellä 10 varmaa pelaajaa, joten joukkueeseen mahtuu useampikin taitava pallonpyörittäjä.

Joukkue etsii pelaajia: Ensi kaudelle kaipaamme siis uusia pelaajia - tilaa löytyy niin hyökkääjille,...

Mika kirjoitti: Harjoitusleirin ajankohtaa kyselen. Elokuun loppu vai syyskuun alku lauantai + saunailta päälle. (20 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Salibandy
Joensuu
Miehet
20

SB Hurricane juniorit Nimenhuuto.com

Syksyllä starttaa Oulun Metsokankaan koululla SB Hurricanen järjestämä Säbäkerho vuonna 07-09 syntyneille pojille. Säbäkerhon aloitus keskiviikkona 26.8.2015 klo 17:00-18:00 Valmentajina toimii Jesse Hiironen ja Sampsa Anttila Vuorolla opetellaan pelin alkeita ja sääntöjä sekä lopuksi pelaillaan. Säbäkerhoon mukaan: - Suojalasit (pakolliset) - Sisäpelikengät - Juomapullo - Salibandymaila

Päivitetty 8 päivää sitten

Salibandy
Oulu
Ei asetettu
29

AC HAKI NAISET RED Nimenhuuto.com

Olemme hyvähenkinen joukkue, joka pelaa kaudella 2015 - 16 Naisten 4. divaria. Etsimme vielä muutamia pelaajia kentälle ja maaliin. Harjoittelemme kaksikertaa viikossa. Harjoitukset torstaisin AC Myllypuroissa (mahdollisesti myöhemmin Campossa) ja sunnuntaisin Hakunilassa. Jos olet kiinnostunut salibandyn pelaamisesta niin ota yhteyttä ja tule vapaasti kokeilemaan. Sinulla ei tarvitse olla vankkaa salibandytaustaa, jos sinulla on muuta urheilutaustaa.

Joukkue etsii pelaajia: NAISET RED Olemme hyvähenkinen joukkue, joka pelaa kaudella 2015 - 16 Naisten...

Katri kirjoitti: Kumpa saatais treeneihin vähän enemmän jengiä kuin viimeksi. (8 päivää sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Salibandy
Vantaa
Naiset
22

KeskiviikkoKlubi Nimenhuuto.com

KESKIVIIKKOKLUBIN PERINTEINEN SÄBÄVUORO RUSKEASUON ARENA-CENTERISSÄ KE KLO 18.30 - 19.30 SYYSKUUSTA TOUKOKUUHUN. Syksyksi 2015 olemme ilmoittautuneet PLAY-liigan Hupisarjaan Rusalle eli sarjapelit myös Arena Center Ruskeasuolla. TERVETULOA PELAAMAAN!! Uusia Pelaajia otetaan mukaan tarvittaessa. TÄLLÄ HETKELLÄ (päivitetty 14.07.2015), kun Uusi Kausi on alkamassa, tilanne on täysin avoinna. Meillähän on aika suuri määrä pelaajia reservissä, mutta mikä on tämänhetkinen tilanne Tulevan Kauden 2015 - 16 suhteen, selvinnee seuraavan kuukauden aikana. ILMOITELKAA AJOISSA AIKEISTANNE! Kiitos. Ilkka Lehmustola ilefix74@gmail.com P. 040-742 6206 / ILE

Joukkue etsii pelaajia: KESKIVIIKKOKLUBIN PERINTEINEN SÄBÄVUORO RUSKEASUON ARENA CENTERISSÄ KE KLO 18...

Leo kirjoitti: Huomenna jälleen pelit. Divaritason pelaajia tiedossa niin kuin viikko sitten.Pelottaako? Vahvistelkaa. T.Leksa P.044-2572651 (11 päivää sitten)

Päivitetty 10 päivää sitten

Salibandy, Saunominen ja Pikkujoulut
Helsinki, Ruskeasuo
Miehet
57

FC Tuusula P02 Nimenhuuto.com

Tuusulalainen reilunpelin salibandy joukkue 02 syntyneille urheilusta kiinnostuneille pojille. Joukkueen tavoite tulee pelaajilta ja valmennus tukee pelaajien henkilökohtaista kehittymistä, jotta pelaajien tavoitteet toteutuisivat mahdollisimman hyvin. Valmentajien tahtotila on, että pojat harrastaa lajia ja urheilua vielä vanhempanakin. Henkilökohtainen taito etusijalla. Valmennus ei hae oikotietä onneen keinolla millä hyvänsä. Mukavaahan se olisi voittaa kaikki pelit mutta tässä joukkueessa innostetaan poikia rakentavalla sekä positiivisella palautteella. Valmentajat eivät pelaa poikien kautta omaa peliä - pojat pelaa ja valmentajat ohjaa harjoitteissa ja neuvoo sekä kannustaa harjoitteissa! Yhteydenotot: Stina Kotamies, joukkueenjohtaja Stina.Kotamies@gmail.com

Joukkue etsii pelaajia: FC Tuusula 01-02 joukkue etsii muutamaa 2001 syntynyttä poikaa mukaan joukkue...

Jari kirjoitti: En tiedä onko viesti tavoittanut kaikkia, jotka mattoa varanneet, mutta tässä varmuudeksi, kun tänään se nouto, eli: Mattoa saatavissa ti. 26.05 klo. 15:15 - 16:00 osoitteessa Hiekkakuopantie 3 Tuusula (Sulan alueella) minulle toimitettujen listojen mukaan. Matto paloitellaan paikan päällä, hansk... (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 11 päivää sitten

Salibandy
Tuusula
Pojat
32

Hyeenat Tapanilan Erä Nimenhuuto.com

Hyeenat Tapanilan Erä D02 Syksyllä 2010 perustettu joukkue Viikkomeili Nimenhuudon tapahtumista: Maanantaisin Valmentajat kaudella 2014-2015: Pekka Hämäläinen, Lauri Karhula, Enis Abrashi Jojo: Markku Oikarinen Rahastonhoitaja: Jami Lindh Huoltaja: Vellu Pakarinen Erän internetsivut: Aulikki Pakanen Pelaajien ilmoittaumiset: - Turnauspeleihin kannattaa ilmoittautua viimeistään edellisenä keskiviikkona, koska yritämme tehdä kokoonpanot ainakin alustavasti valmiiksi torstain treeneihin. - Treeneihin ilmoittautuminen olisi hyvä tehdä viimeistään saman päivän aamuna, jotta voimme suunnitella treenit pelaajamäärän mukaan. - Harjoituspeleihin kannattaa ilmoittautua viimeistään pari päivää ennen peliä niin saamme varmasti tiedon ketkä on tulossa.

Markku kirjoitti: Hyeenat on historiaa! Lasken Hyeenoiden Nimenhuuto-sivut lähipäivinä nettisivujen hautaan. Kiitos kaikille toiminallisesta viidestä vuodesta! Vilpittömästi hyvää jatkoa kaikille perheille!!! Terv. Markku Oikarinen (14 päivää sitten)

Päivitetty 13 päivää sitten

Salibandyjoukkue
Helsinki
Pojat
30

Oilers Hurricanes 03 Nimenhuuto.com

Oilers Hurricanes on 2003-syntyneiden poikien espoolainen salibandyjoukkue. Harjoittelemme THT-areenalla Kauklahdessa. Meillä on sekä kilpa- että haastajaryhmä. Etsimme uusia pelaajia ja maalivahteja, joilla on taustaa salibandyssa tai muissa mailapeleissä. Voit tulla kokeilemaan treeneihin ottamalla yhteyttä ville.valorinta@gmail.com tai 040-565 5412.

Joukkue etsii pelaajia: Oilers Hurricanes on 2003-syntyneiden poikien espoolainen salibandyjoukkue. H...

Timo kirjoitti: Topi ja isä pelisä mukana, eikä ruokavalion suhteen mitään väliä (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 20 päivää sitten

Salibandy
Espoo
Pojat
39

KorsKa P2006 Nimenhuuto.com

Joukkue aloitti toimintansa huhtikuussa 2014. Pelaamme syksyllä 2015 Salibandyliiton F1-poikien haastaja- ja kilpasarjaa. Kilpasarjaa pelaamme nimellä KorsKa Oranssit ja haastajasarjaa nimellä KorsKa Pantterit. Joukkueen kotisivut löytyvät osoitteesta: http://www.korskasalibandy.com/joukkue6186

Joukkue etsii pelaajia: Tule pelaamaan salibandyä . Korson Kaiku Pantterit 06 hakee maalivahteja ja p...

Miko kirjoitti: Moi Miko harkitsee säpän lopettamista. Peruutin nyt viimeiset harkat ja katsotaan syksyllä minkälainen mieli on. Sari (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 22 päivää sitten

Salibandy
Vantaa
Pojat
26

Puotinkylän Valtti Nimenhuuto.com

Puotinkylän Valtti - salibandyn miesten edustusjoukkue. Kakkosdivarissa vuodesta 2006 lähtien. Hyvällä meiningillä, ei turhan tosissaan mutta aina voitto mielessä tottakai. Pelipäivä on juhlapäivä. Joukkue harjoittelee valmentajan johdolla kauden aikana kahdesti viikossa, kesäisin keskimäärin pari kertaa viikossa erikseen sovitun ohjelman mukaisesti.

Joukkue etsii pelaajia: Pelaamme kaudella 2014-2015 jälleen miesten salibandyn II-divisioonaa. Uusia ...

Miika kirjoitti: Morjestaa, Pikaiset terveiset coachilta, Heinäkuu nautitaan kesästä ja kuitenkin olisi toivottavaa että jokainen ottaisi muutaman juoksuaskeleen että on valmiina reenaamaan heti elokuun alussa kun yhteiset treenit jatkuvat. Laittakaa hyvissä ajoin ilmoitus tapahtumiin pääsettekö paikalle vai ette... (23 päivää sitten)

Päivitetty 23 päivää sitten

Salibandy
Helsinki
Miehet
28

Westend Indians Naiset II Nimenhuuto.com

FLOW! Inkkarit (WI), Naiset II treenaavat tiistaisin kello 19-20 Kaitaan koululla ja torstaisin kello 20-21 Otahallilla, kentällä 3. Lisäksi joukkue suuntaa leiritykselle ja/tai pelimatkalle ulkomaille kerran kauteen, unohtamatta kotimaan legendaarisia turnauksia. Pelaamme kaudella 2015-2016 III-divisioonaa. Tavoitteenamme on lähteä kauteen hyvällä asenteella ja fiiliksellä, nauttia salibandyn tarjoamista haasteista menestyksekkäästi ja hioa joukkueesta voittamaton timantti. Joukkue viihtyy yhdessä niin kaukalossa, saunassa kuin tanssilattiallakin. Tervetuloa kalustoomme! Tarjoamme Sinulle ikimuistoisia hetkiä joukkueessamme! *Pelaajisto, kapteenisto, valmennus- sekä joukkueenjohto toivottavat sinut tervetulleeksi Salibandy Circukseen!*

Joukkue etsii pelaajia: ***KAIPAATKO HIKISIÄ TREENEJÄ HYVÄSSÄ SEURASSA? JOUKKUEEMME ETSII MAALIVAHTIA...

Sonja kirjoitti: Kun oli puhetta niistä jäsenmaksuista niin Tapanilan erässä kuulemma noin 100 e. Ton tarkemmin ei tiennyt henkilö, jolta kysyin. (4 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Salibandy
Espoo
Naiset
25

FC Tuusula -04 pojat Nimenhuuto.com

FC Tuusula ry on perustettu uusi salibandy joukkue 2004 syntyneille pojille. Joukkueen pelaajat on valittu tulevalle kaudelle 2015- 2016. Joukkue harjoittelee noin kolmesti viikossa Tuusulassa. Lisäksi pelataan harjoituspelejä ja käydään kauden aikana eri turnauksissa. Lisätietoja joukkueesta sähköpostilla fctuusula04@outlook.com

Sanna kirjoitti: Muistutus! Joonas, Jami, Aleksi L. ja Saku! Laitatteko poikien sukkakoot huomiseen mennessä. Muut ovat kokonsa ilmoittaneetkin tai puhuttiin sukkakoista jo harkkapelissä. Sanna (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Salibandy
Tuusula
Pojat
31

SB Welhot N1 Nimenhuuto.com

Salibandyseura Welhojen naisten edustusjoukkue on Savo-Karjalan alueen kärkijoukkue, jonka toiminnan tavoitteena on tarjota mahdollisuus lajin harrastamiseen mahdollisimman korkealla tasolla. Joukkueen harjoittelussa tähdätään yksilön kokonaisvaltaiseen kehittämiseen, jossa oleellisessa osassa on fyysinen harjoittelu lajitaitojen ohella. Joukkueen viikko-ohjelmaan sisältyy 3 lajiharjoitetta sekä 1 fysiikkatreeni. Kaudella 2015-2016 joukkue pelaa Naisten valtakunnallisessa 1.divisioonassa.

Joukkue etsii pelaajia: Joukkueeseemme etsitään riittävän taitotason, ja ennen kaikkea riittävän taht...

Tanja kirjoitti: Kiitos kaikille mukavista ja hikisistä harjoituskerroista. Kaikille oikein leppoisaa joulua :) (8 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Salibandy
Kuopio
Naiset
27

OFBC Harraste Nimenhuuto.com

OFBC Harraste http://ofbc.fi/joukkue3652 Sekaharraste-joukkueessamme pelaavat miehet sekä naiset. Kaikki salibandystä kiinnostuneet pelaajat ovat tervetulleita mukaan iloiseen ja rentoon porukkaamme! KESÄN 2015 harjoitusvuoro tiistaisin klo 20-21, Kasarmin liikuntasalilla (Upseerinkatu 4). Vuoro on heinäkuun loppuun saakka. Talven harjoitusvuorot alkavat elo-syyskuussa. Viime talvena pelasimme Kaakkurin koululla ma (klo 20-21) sekä pe (klo 19.30-20.30). OFBC käyttää Seuramappia, jossa voi liittyä joukkueeseen ja ilmoittautua harjoitusvuoroille: http://seuramappi.fi/ofbc Valitse etusivulla: Ilmoittaudu, täytä yhteystietosi, Jaostot: Salibandy ja Ryhmät: Harraste (2015-2016). Tervetuloa mukaan pelaamaan! Facebook: http://www.facebook.com/groups/OulunFloorballClubHarraste

Joukkue etsii pelaajia: OFBC Harraste http://ofbc.fi/joukkue3652 KESÄN 2015 harjoitusvuoro tiistaisin...

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Salibandy
Oulu
Sekajoukkue
3

TuSBy Nimenhuuto.com

Seura: Tuusulan salibandy ry Joukkue: TuSBy 03 TuSBy 03 joukkue on syksyllä 2012 harjoittelun aloittanut salibandyjoukkue. Kaudesta 2013-2014 alkaen olemme osallistuneet liiton sarjaan. Harjoittelemme kahdesti viikossa. Kari Kangas 040-550 2640 (kari(at)kangas.biz) Tommi Aulasmaa 040-5271487 (tommi.aulasmaa(at)evl.fi) http://www.tuusulansalibandy.com

Joukkue etsii pelaajia: Otamme kaudelle 2015-16 uusia pelaajia.

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Salibandy
Tuusula
Pojat
29

WI Black 04 Nimenhuuto.com

Westend Indians 04-Black joukkue pelaa kaudella 2014-2015 salibandyliiton haastaja-sarjassa. Joukkueessamme on vielä tilaa uusille pelaajille, joten rohkeasti mukaan kokeilemaan. Harjoitukset Ma 19.30-20.30 Haukilahden koulu Ke 17-18 Otahalli To 19-20 Kirkkojärven koulu La 14-15 Olarin koulu Yhteystiedot E-ikäluokkavastaava Juha Seppä juha.seppa@westendindians.fi 0505758370 Joukkueenjohtaja Mikko Nyström mikkonystrom@hotmail.com 0500952282

Joukkue etsii pelaajia: Westend Indians 04 Black etsii innokkaasti harjoittelevaan SSBL:n Etelä-Suome...

Aki kirjoitti: Yrittäkää ilmottautua mahdollisimman nopeasti että pääsettekö vielä pelailu-ulkotreeneihin! :) Tosiaan Tapiolan urheiluhallin edessä kokoontuminen 17.30 ja kestää tunnin eli loppuu 18.30! (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Salibandy
Espoo
Pojat
15

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Salibandyjoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on salibandy on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.