Salibandy­joukkueita

Salibandy on hieno laji. Tämä lista kattaa ne joukkueet, joiden lajina on salibandy, sähly, säbä ja floorball. Joukkueita löytyy sekä tytöille ja pojille että naisilla ja miehille. Sarjatasot vaihtelevat puulaakisarjasta divariin ja liigaan.

Tsekkaa tästä listasta myös ne säbä­joukkueet, jotka hakevat uusia pelaajia riveihinsä. Pelaajapörssissä ilmoituksen julkaisseet joukkueet on merkattu erikseen. Katso sopiva joukkue ja ilmoittaudu mukaan säbä­peliin.

Toki merkkaamattomiinkin sählyjoukkueisiin voi olla yhteydessä. Katso joukkueen yhteystiedot kyseisen porukan Nimenhuuto-sivulta. Joukkueen sivulta löytyy usein myös ikäluokka eli minkä ikäisten tai minä vuonna syntyneiden porukasta on kyse. Joukkueen Nimenhuuto-sivulla on tietoa myös pelipaikoista.

Ota Nimenhuuto.com käyttöön omalle joukkuelleesi, niin pääset hyödyntämään laajaa valikoimaa hyödyllisiä ominaisuuksia.

Tässä listassa joukkueita on 4031 ja niissä on yhteensä yli 81000 pelaajaa.

Salibandy: joukkueet kartalla
Kartta - salibandy

Jo 4031 salibandyjoukkuetta käyttää Nimenhuutoa. Perusta oman joukkueen ilmaiset kotisivut.

Team Puolapuut Nimenhuuto.com

Sekalainen porukka, joka aloitellut pelejä jo vuonna 2006. Salivuorot käytetään kokonaan pelaamiseen, lukuunottamatta "alkulämmittelyjä". Etsimme jatkuvasti uusia jäseniä joilla jonkinmoinen kokemus salibandysta/sählystä ja kova into pelata ja kehittyä. Tällä hetkellä rosterissa on noin 30 pelaajaa, mutta lisää tarvitaan! Lisäksi kiinnostaa harkkamatsit samantasoisia porukoita vastaan. Nimenhuuto ei meillä ole tällä hetkellä aktiivisessa käytössä, mutta jos kiinnostuit niin rohkeasti ja viipymättä yhteyttä!! Yhteydenotot: Joukkueenjohtaja Toni Welin, email: toni.welin[a]gmail.com, puh. 040 520 7489

Joukkue etsii pelaajia: Kiinnostaako sählääminen hyvässä porukassa? Oletko koskaan pitänyt sählymaila...

Toni kirjoitti: Tulen, jos ehdin. Jos ollaan pojan kanssa Hyvinkäällä treenaamassa, niin voi olla että en ehdi ainakaan heti alkuun ... (1 päivä sitten)

Päivitetty noin 9 tuntia sitten

Salibandy
Lohja
Miehet
31

Westend Indians 03 Nimenhuuto.com

Westend Indians D03 on salibandyjoukkue Espoossa. Joukkue osallistuu kaudella 2016-2017 liiton kilpasarjaan, jonka lisäksi pelaamme osittain myös 02-haastajasarjaa. 03-haastajasarjaan osallistuu Red&White -joukkue, joka on hieman kevyempi vaihtoehto kilpajoukkueelle. Molemmissa joukkueissa on tilaa uusille pelaajille. Olethan rohkeasti yhteydessä! Ikäluokkavastaava Tommi Paananen tommi.paananen@westendindians.fi 0440283862

Joukkue etsii pelaajia: Westend Indians D03 on salibandyjoukkue Espoossa. Joukkue osallistuu kaudella...

Max kirjoitti: Tulikohan kellekkään mukaan ylimääräistä inkkari takkia takissa lukee max männistö (Noin 13 tuntia sitten)

Päivitetty noin 13 tuntia sitten

Salibandy
Espoo
Pojat
34

SB Vantaa A-juniorit Nimenhuuto.com

Salibandyseura Vantaa ry (SB Vantaa) on yksi Suomen suurimpia salibandyseuroja. Joukkueitamme on edustettuna niin miehissä kuin naisissa, tytöissa ja pojissa. Järjestämme myös salibandykoulutoimintaa Länsi-Vantaan alueella. Visiomme on olla salibandyn malliseura, jonka toiminnassa korostuu korkealaatuinen, menestyksekäs ja monipuolinen salibandy- ja sitä tukeva urheilutoiminta. Haluamme kehittyä esimerkilliseksi ja kunnioitusta herättäväksi salibandyn erikoisseuraksi. Seuramme arvoihin kuuluvat mm. toimintamme laadukas ja pitkäjänteinen kehittäminen, taidokkaan ja edustavan joukkueurheilukulttuurin luominen sekä yksilön ja yhteistyön arvostus. Seurainfoa http://www.sbvantaa.fi/72 Joukkueiden ja seuran yhteystiedot http://www.sbvantaa.fi/66

Joukkue etsii pelaajia: Joukkueeseen mahtuu vielä uusia motivoituneita pelaajia. Lisätietoa joukkuees...

Riitta kirjoitti: Maaliskuussa Myyrmäessä ovensa avannut ruoka- ja seurusteluravintola Wanda´s Kitchen & Lounge (Liesikuja 5, ex-keilahallin talo) on solminut yhteistyökumppanuuksia paikallisten toimijoiden kanssa. Yksi uusista yhteistyökumppaneista on SB Vantaa. SB Vantaan jäsenet saavat jäsenkorttia näyttämällä ... (28 päivää sitten)

Päivitetty noin 17 tuntia sitten

Salibandy
Vantaa
Pojat
36

Westend Indians F07 Black Nimenhuuto.com

Westend Indians ry on 1992 perustettu espoolainen urheiluseura. Vahvaa juniorityötä tekevä Sinettiseura on kasvanut nopealla vauhdilla yhdeksi Suomen suurimmista salibandyseuroista, sekä yhdeksi Espoon suurimmista urheiluseuroista. Heimossa on sopivia vaihtoehtoja kaiken ikäisille ja tasoisille urheilun ja liikunnan ystäville. Tutustu ryhmätarjontaan www.westendindians.fi/liity-heimoon ja ilmoittautudu rohkeasti mukaan Heimoon! Katso myös video seurastamme: #TätäMäHaluan / http://youtu.be/u4O6wecQjX0 ja seuraa somessa @westendindians ja #Heimo Lisätiedot: toimisto@westendindians.fi

Joukkue etsii pelaajia: Sinä 2007-syntynyt poika, tule mukaan iloiseen toimintaamme! Heimon F2 pojat ...

Sebastian kirjoitti: Tiedoksi! Pidetään tribal cupin yhteydessä pienimuotoinen vanhempainilta, jossa käydään tulevaa kautta läpi. Ja jos joku teistä ei ole ollut vielä tietoinen, niin minä en pääse tiistain treeneihin paikalle. Muutamia poikkeuksia lukuunottamatta, mutta näissä treeneissä Oskari on paikalla. (Noin 17 tuntia sitten)

Päivitetty noin 17 tuntia sitten

Salibandy
Espoo
Pojat
18

SB Vantaa Timantit Nimenhuuto.com

Iloiset ja liikunnalliset v.2004-2005 syntyneet tytöt ovat tervetulleita mukaan joukkueeseen. Sinulla voi jo olla taustaa salibandystä, jääkiekosta, jalkapallosta tai muusta urheilulajista, mutta olet tervetullut kokeilemaan salibandyä myös ilman urheilutaustaa. Toinen harrastuskaan ei ole este. Pääasia on, että olet innostunut ja liikunnallinen. Harjoittelemme 3 krt/viikko taas elokuun puolivälistä alkaen: ma ja ke Vantaan Energia Areenalla, ja su Varia Ojahaassa.

Joukkue etsii pelaajia: Uusi kausi on nyt startattu, muutama pelaaja mahtuu vielä mukaan! Ota yhteys ...

Jessica kirjoitti: Flunssa iski.. (7 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 18 tuntia sitten

Salibandy, Säbä, Floorball ja Sähly
Vantaa Helsinki Espoo
Tytöt
29

Tuomarilan Urheilijat P02 Nimenhuuto.com

Tuomarilan Urheilijoiden 02-syntyneiden poikien salibandyjoukkue. Pelaamme kaudella 2016–2017 SSBL:n haastasarjaa ja lisäksi osallistumme EA-junnuliigaan. Treenit ovat 3–4 kertaa viikossa Espoon keskuksen alueella. Mukaan mahtuu vielä muutama peluri, joten ole yhteydessä ja tule kokeilemaan!

Joukkue etsii pelaajia: Oletko 02-syntynyt ja salibandy kiinnostaa? Joukkueemme on avoin uusille pela...

Elias kirjoitti: Eilisessä EA-junnuliigan pronssiottelussa kaatui Oilers Dragons 6–2. Ehjä, kurinalainen peli ja ansaittu voitto. Kuvassa odotellaan mitalien saamista. (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Salibandy ja Säbä
Espoo
Pojat
29

FC Tuusula P02 Nimenhuuto.com

Tuusulalainen reilunpelin salibandyjoukkue 2002 syntyneille pojille. Harjoituksia on kolmesti viikossa ja pelejä noin joka toinen viikko. Haluamme antaa pojille mahdollisuuden harrastaa monipuolisesti myös muita lajeja, jolloin ihan kaikkiin harjoituksiin ei välttämättä ehdi. Joukkueella on palkkiotta työskentelevä sitoutunut valmennusrinki ja toimitsijat. Harrastuksen kustannukset pyritään pitämään kohtuullisella tasolla. Joukkueenjohtaja liisa.hirvi@gmail.com Lisätiedot : www.fctuusula.fi

Joukkue etsii pelaajia: FC Tuusula 02 joukkue etsii muutamaa 2002 syntynyttä poikaa mukaan joukkueese...

Vesa kirjoitti: Suuret kiitokset myös entiselle ja nykyiselle joukkueenjohtajalle hienosti organisoidusta turnausreissusta. T:Vesa (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Salibandy
Tuusula
Pojat
25

Perjantain Palloilijat Nimenhuuto.com

Perjantain sankareiden oma rentoutumistilaisuus jo vuodesta 2008! Onko kunto liian "hyvä"? Maistuuko vapaa ajalla enemmänkin olut kuin Gatorade? Jos vastasit molempiin kysymyksiin kyllä niin olet saapunut oikeaan paikkaan! Perjantain Palloilijat on epämääräinen joukko yhteiskunnallisia vaikuttajia, jotka joka perjantai todistavat klo 20-21, että kappaleen liike painovoimakentässä ei todellakaan riipu kappaleen massasta ( kts. Newtonin ekvivalenssiperiaate ) vaan täysin kohteen omasta motivaatiosta ja energiatasosta juuri sillä hetkellä kun pallo sattuu osumaan omaan lapaan. Ryhmän tarkoituksena on siis pelata sählyä, pitää hauskaa ja ennenkaikkea hikoilla rankasti raskaan työviikon jälkeen hyvässä porukassa! Tervetuloa pelaamaan! - S -

Joukkue etsii pelaajia: Laita viesti numeroon 0503031560 halutessasi liittyä perjantain palloilijoihin.

Jani kirjoitti: Perjantain palloilijoiden syksyn eka säbämaksu 100 euroa maksuun! Taas tarvitaan a' 100 euroa/pelimies tilille, jotta saadaan syksyn laskut maksettua. Elokuu on maksettu. Vuoro maksaa 45,-/kerta ja kassassa on 110e, joka ei riitä syyskuun maksuun kokonaan. Yhden vuoron hinnaksi seitsemälle vakiop... (4 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Salibandy ja Sydärit
Helsinki
Miehet
16

KeskiviikkoKlubi Nimenhuuto.com

KESKIVIIKKOKLUBIN PERINTEINEN SÄBÄVUORO RUSKEASUON ARENA-CENTERISSÄ KE KLO 18.30 - 19.30 SYYSKUUSTA TOUKOKUUHUN. Syksyksi 2015 olemme ilmoittautuneet PLAY-liigan Hupisarjaan Rusalle eli sarjapelit myös Arena Center Ruskeasuolla. TERVETULOA PELAAMAAN!! Uusia Pelaajia otetaan mukaan tarvittaessa. TÄLLÄ HETKELLÄ (päivitetty 14.07.2015), kun Uusi Kausi on alkamassa, tilanne on täysin avoinna. Meillähän on aika suuri määrä pelaajia reservissä, mutta mikä on tämänhetkinen tilanne Tulevan Kauden 2015 - 16 suhteen, selvinnee seuraavan kuukauden aikana. ILMOITELKAA AJOISSA AIKEISTANNE! Kiitos. Ilkka Lehmustola ilefix74@gmail.com P. 040-742 6206 / ILE

Joukkue etsii pelaajia: KESKIVIIKKOKLUBIN PERINTEINEN SÄBÄVUORO RUSKEASUON ARENA CENTERISSÄ KE KLO 18...

Teo kirjoitti: Tuun kentälle (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Salibandy, Saunominen ja Pikkujoulut
Helsinki, Ruskeasuo
Miehet
62

Tapma Nimenhuuto.com

Vuoden 1995 alussa perustetun S.C. Tappajamarsu ry:n (Tapma) tarkoituksena on jäsentensä salibandyharrastuksen ylläpitäminen ja kehittäminen. Tapma on yli 20-vuotisen historiansa aikana pelannut lähes kaikilla Suomen Salibandyliiton naisten sarjatasoilla lukuunottamatta naisten salibandyliigaa ja nelosdivisioonaa. Kaudella 2016-2017 joukkue pelaa SSBL:n naisten III-divisioonassa. Sarjapelien lisäksi joukkue pelaa harjoitusotteluita ja Arena Centerin kesä- ja talviliigaa.

Joukkue etsii pelaajia: Haluatko päästä tavoittelemaan nousua takaisin 2. divisioonaan innokkaan ja h...

Milla kirjoitti: Moi. Riittääkö jos meitä on vaan 5 tulossa vuosikokoukseen? Oliko niin että pitäisi olla noin puolet paikalla että kokous on jotenkin lainvoimainen? (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Salibandy
Helsinki
Naiset
26

SB Hurricane Nimenhuuto.com

SB Hurricane ry:n tarina sai alkunsa maaliskuussa 2010, kun Hattaran Harri kokosi tutuista pelikavereistaan harrasteporukan, joka sai nimekseen SB Hurricane. Helmikuussa 2011 joukkue rekisteröitiin SB Hurricane ry:ksi. Pienestä salibandyjoukkueesta on kasvanut jo pieni salibandyseura. Tällä hetkellä seuraan kuuluu kaksi miesten joukkuetta sekä naisten joukkue. Luontevana jatkumona seuran kehitykselle pelaamme tulevalla kaudella 2014-2015 miesten edustusjoukkueella 5. divisioonaa sekä harrastejoukkueella Kiekko-Haukat 96 harrastesarjaa. SB Hurricane Ladies pelaa 3. divaria pohjois-suomen lohkossa. http://www.sbhurricane.fi/

Joukkue etsii pelaajia: Ensi kauden SB Hurricane miesten edustusjoukkueeseen haetaan uusia pelimiehiä...

Petri kirjoitti: Työ reissuja teen vielä 4 viikkoa. Ei pääse maaliin. Sitten kesäloma alkaa. (25 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Salibandy
Oulu
Miehet
75

kiimuharrastepesis Nimenhuuto.com

KiimU pesiksen salibandyryhmä. Meillä on ryhmässä naisia ja miehiä ja uudet pelaajat ovat myös tervetulleita. Emme pelaa missään sarjassa, pelaamme rennolla otteella :-) Talvisin pelataan pe 19 - 20:30 Kiiminkijoen koululla. Jos haluat tulla kokeilemaan niin ota yhteyttä kari.tapani.lampinen@gmail.com

Joukkue etsii pelaajia: KiimU harrastepesiksen salibandyryhmään maanantai ja perjantai mahtuu myös uu...

Terhi kirjoitti: Olenkohan väärässä paikassa..? (4 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Salibändy
Kiiminki
Sekajoukkue
25

Westend Indians Naiset II Nimenhuuto.com

FLOW! Inkkarit (WI), Naiset II treenaavat tiistaisin kello 19-20 Mattlidenin koululla ja torstaisin kello 20-21 Otahallilla, kentällä 3. Lisäksi joukkue suuntaa leiritykselle ja/tai pelimatkalle ulkomaille kerran kauteen, unohtamatta kotimaan legendaarisia turnauksia. Pelaamme kaudella 2016-2017 III-divisioonaa. Tavoitteenamme on lähteä kauteen hyvällä asenteella ja fiiliksellä, nauttia salibandyn tarjoamista haasteista menestyksekkäästi ja hioa joukkueesta voittamaton timantti. Joukkue viihtyy yhdessä niin kaukalossa, saunassa kuin tanssilattiallakin. Tervetuloa kalustoomme! Tarjoamme Sinulle ikimuistoisia hetkiä joukkueessamme! *Pelaajisto, kapteenisto, valmennus- sekä joukkueenjohto toivottavat sinut tervetulleeksi Salibandy Circukseen!*

Joukkue etsii pelaajia: ***KAIPAATKO HIKISIÄ TREENEJÄ HYVÄSSÄ SEURASSA? JOUKKUEEMME ETSII MUUTAMAA PE...

Mia kirjoitti: Moikka! Meidän joukkue painostettiin ilmoittautumaan Tribal Cup 2016 -turnaukseen. Turnaus järjestetään 9.-11.9. Espoossa ja Helsingissä. Meidät on ilmoitettu naisten sählysarjaan, jossa on käsittääkseni nyt neljä joukkuetta mukana. Aikuisten pelit ovat luultavasti lauantaina 10.9. ja sunnuntaina... (5 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Salibandy
Espoo
Naiset
19

Westend Indians 04 Nimenhuuto.com

Westend Indians D04 on salibandyjoukkue Espoossa. Joukkue osallistuu kaudella 2016-2017 liiton sarjaan yhdellä kilpajoukkueella. Haastajasarjaan osallistuu Red&White -joukkue, joka on hieman kevyempi vaihtoehto kilpajoukkueelle. Molemmissa joukkueissa on tilaa uusille pelaajille. Olethan rohkeasti yhteydessä! Ikäluokkavastaava Tommi Paananen tommi.paananen@westendindians.fi 0440283862

Joukkue etsii pelaajia: Westend Indians D04 on salibandyjoukkue Espoossa. Joukkue osallistuu kaudella...

Aaro kirjoitti: Arvostaisim kovasti mikäli nimenhuutoon saataisiin tapahtumien oikeat ajankohdat, sekä aloitus- että lopetusajat. Se auttaisi merkittävästi harrastuksen tukemista! Jari (6 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Salibandy
Espoo
Pojat
29

Leidit liikkeellä Nimenhuuto.com

Leidit liikkeellä liikuntapalvelu on suunnattu satunnaisesti tai vähän liikuntaa harrastaville aikuisille( 29-64 v) naisille. Leidit liikkeellä -liikuntaryhmässä sinulla on mahdollisuus monipuolisen liikunnan harrastamiseen samantasoisten kanssaliikkujien seurassa ilman sen suurempaa sitoutumista, oman kiinnostuksen ja aikataulun mukaan. Leidien sunnuntaisählyt jatkuvat nyt Puropellon koululla sunnuntaisin klo 17:00 - 18:15. Syyskausi 11.9.-27.11.2016. Lisätietoja https://www.turku.fi/vapaa-aika/liikunta/harrastamaan/liikuntaa-aikuisille/leidit-liikkeella Leidisählyryhmän ohjaamisesta vastaa FBC Turku ry.

Joukkue etsii pelaajia: Leidit liikkeellä - liikuntapalvelu on suunnattu satunnaisesti tai vähän liik...

Risto kirjoitti: Moikka! Iso kiitos kaikille kuluneesta kaudesta. Syksyn menoista informoidaan lähiaikoina lisää, siihen asti voitte ihastella vaikkapa uutta komeaa joukkuekuvaa pelaajat osiosta. Mikäli joku haluaa kuvia itselleen parempi laatuisena, niin voitte laittaa asiasta minulle sähköpostia osoitteeseen ri... (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Salibandy
Turku
Naiset
24

m-team-t01 Nimenhuuto.com

Salibandyseura M-Teamin (Pantterit) C-tytöt on C-tyttöjen haastajasarjaan osallistuva joukkue. Harjoittelemme ja pelaamme kalenterimme mukaisesti. Uudet pelaajat ovat aina tervetulleita joukkueeseemme taitotasosta riippumatta! Lisätietoja vastuuvalmentaja Tanelta: puh. 050 341 3020. http://www.m-team.fi/joukkue3621

Joukkue etsii pelaajia: Harjoitusajat alkaen 1.8.2015: ====================== Torstaisin: 18:30- 19:0...

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Hei, siirryn ensi kaudeksi SSV:n riveihin säbäämään. Kiitokset kaikille hyvistä säbäilyhetkistä ja tsemppiä tuleviin matseihin! Nähdään kentillä, t: Elice (Noin 2 vuotta sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Salibandy
Helsinki, Ruskeasuo
Tytöt
22

Westend Indians naiset III Nimenhuuto.com

Westend Indiansin naisten I-joukkue pelaa III-divarissa. Treenaamme maanantaisin klo 20.45-22 Leppävaaran urheiluhallissa ja torstaisin klo 20-21 Espoon Keskuksessa Kirkkojärven koululla. Treenien lisäksi osallistumme myös talven leidiliigaan. Joukkueeseemme mahtuu uusia pelaajia. Tarkempia tietoja saat Elina Lehdolta meilitse elinalehto@outlook.com

Joukkue etsii pelaajia: Westend Indiansin naisten I-joukkue pelaa III-divarissa. Treenaamme maanantai...

Minna kirjoitti: Moi, tuo 6.9. Peli on jo varmaan talviliigaa? En osallistu tällä kertaa siihen. Eli täytepelaajana jos teitä ei oo tarpeeksi. Infotkaa jos tarviitte joskus. Nähään ens ma treeneissä. (8 päivää sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Salibandy
Espoo
Naiset
19

SB Hurricane Ladies Nimenhuuto.com

SB Hurricane ry:n tarina sai alkunsa maaliskuussa 2010, kun Hattaran Harri kokosi tutuista pelikavereistaan harrasteporukan, joka sai nimekseen SB Hurricane. Helmikuussa 2011 joukkue rekisteröitiin SB Hurricane ry:ksi. Pienestä salibandyjoukkueesta on kasvanut jo pieni salibandyseura. Tällä hetkellä seuraan kuuluu kaksi miesten joukkuetta sekä naisten joukkue. Luontevana jatkumona seuran kehitykselle pelaamme tulevalla kaudella 2014-2015 miesten edustusjoukkueella 5. divisioonaa sekä harrastejoukkueella Kiekko-Haukat 96 harrastesarjaa. SB Hurricane Ladies pelaa 3. divaria pohjois-suomen lohkossa. http://www.sbhurricane.fi/

Joukkue etsii pelaajia: SB Hurricane ladies etsii motivoituneeseen ja vauhdilla kehittyvään joukkuees...

Tiina kirjoitti: Pipot tulee tällä viikolla! Maksut suoraan miestentilille:FI24 5741 3620 4902 32 ! Ilman numeroa 10e, numerolla 12.5. Viitteeksi seurapipo! Myös 30.10 mennessä jokaisen oma pilkkosen osuus naisten tilille! (10 kuukautta sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Salibandy
Oulu
Naiset
29

sctoivo Nimenhuuto.com

Sc Toivon historia Elettiin kevättä 2005, jolloin osa turkulaista salibandyosaamista päätti lähteä koittamaan kannuksiaan Noormarkussa järjestettävään Draivia-turnaukseen. Joukkue tarvitsi tietysti nimen. SC TOIVO, joka syntyi Turun Mäntymäessä sijaitsevan Toivolankadun mukaan. Urheilullista menestystä ei saavutettu, mutta siemenet Toivon perustamisella kylvettiin tuona keväänä.

Joukkue etsii pelaajia: Moro! Mikäli tiedät olevasi lahjakas salibandyn pelaaja ota rohkeasti yhteytt...

Ossi kirjoitti: Huippukeli sittenkin. (16 päivää sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Salibandy
Leaf Areena
Ei asetettu
26

TuSBy Nimenhuuto.com

Seura: Tuusulan salibandy ry Joukkue: TuSBy 03 TuSBy 03 joukkue on syksyllä 2012 harjoittelun aloittanut salibandyjoukkue. Kaudesta 2013-2014 alkaen olemme osallistuneet liiton sarjaan. Harjoittelemme kolmesti viikossa. Kari Kangas (jojo) 040-550 2640 (kari(at)kangas.biz) http://www.tuusulansalibandy.com

Joukkue etsii pelaajia: Otamme kaudelle 2016-17 uusia pelaajia.

Kari kirjoitti: Kausitietoa: Uuden hallin lattia siis kuivahtelee vielä syyskuun alkuun ja eka treeni on 6.9. (ti) - ehkä. Riihikalliossa on varavuoro hallin viivästymisen varalta, mutta Rihan halli on käytössä vasta syyskuun alusta, koska siellä on remontti. Eli eka treeni siellä olisi vasta 3.9. (la), joten al... (13 päivää sitten)

Päivitetty 13 päivää sitten

Salibandy
Tuusula
Pojat
29

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Salibandyjoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on salibandy on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.