Salibandyjoukkueita

Salibandy on hieno laji. Tämä lista kattaa ne joukkueet, joiden lajina on salibandy, sähly, säbä ja floorball. Joukkueita löytyy sekä tytöille ja pojille että naisilla ja miehille. Sarjatasot vaihtelevat puulaakisarjasta divariin ja liigaan.

Tsekkaa tästä listasta myös ne floorballjoukkueet, jotka hakevat uusia pelaajia riveihinsä. Pelaajapörssissä ilmoituksen julkaisseet joukkueet on merkattu erikseen. Katso sopiva joukkue ja ilmoittaudu mukaan floorballpeliin.

Toki merkkaamattomiinkin sählyjoukkueisiin voi olla yhteydessä. Katso joukkueen yhteystiedot kyseisen porukan Nimenhuuto-sivulta. Joukkueen sivulta löytyy usein myös ikäluokka eli minkä ikäisten tai minä vuonna syntyneiden porukasta on kyse. Joukkueen Nimenhuuto-sivulla on tietoa myös pelipaikoista.

Ota Nimenhuuto.com käyttöön omalle joukkuelleesi, niin pääset hyödyntämään laajaa valikoimaa hyödyllisiä ominaisuuksia.

Tässä listassa joukkueita on 3264 ja niissä on yhteensä yli 65000 pelaajaa.

Salibandy: joukkueet kartalla
Kartta - salibandy

Jo 3264 salibandyjoukkuetta käyttää Nimenhuutoa. Perusta oman joukkueen ilmaiset kotisivut.

Oilers A2 Nimenhuuto.com

Oilers A2 on 94-96 -poikien salibandyjoukkue. Joukkueen rungon muodostavat viime kauden Oilers B-joukkueiden pelaajat. A2:n kausi 2014-15: - lajiharjoitukset elokuun alusta alkaen ti- ja to-iltaisin THT Centerissä - SSBL:n Etelä-Suomen A-poikien I-divisioona - turnauksia ja harkkapelejä Suomessa ja mahdollisesti ulkomailla A2 on Oilersissa A-ikäluokan toinen rennompi joukkue, jossa pelaaminen ja harjoittelu saa ja sen pitääkin olla hauskaa!

Joukkue etsii pelaajia: Oilers A2 on Oilersin A-ikäluokan kakkosjoukkue. Pelaamme kaudella 2014-15 SS...

Joona kirjoitti: Pitää lähtee 20.00 jo (Päivä sitten)

Päivitetty noin 2 tuntia sitten

Salibandy
Espoo
Pojat
25

FLOB Lady 2 Nimenhuuto.com

FLOB Lady 2 pelaa kaudella 2014–2015 naisten 2. divisioonaa. Kaksi vuotta sitten joukkue aloitti nelosesta suunnitelmana nousta kahdessa kaudessa kakkoseen, ja nyt sen toteuduttua tavoitteeksi on asettettu nousu ykköseen. Kesä on nyt ohi, ja tositoimiin on palattu. Treenejä on * MA 19:00–20:30 Hakaniemessä * TI 18:00–19:00 Hakaniemessä * TO 20:00–21:00 Otahallilla HUOM! Mukaan mahtuu vielä maalivahti. Valmentajan kanssa voi sopia try-out treeneistä, yhteystiedot löytyvät alta.

Joukkue etsii pelaajia: --- FLOB Lady 2 pelaa kaudella 2014–2015 naisten 2. divisioonaa tavoitteenaan...

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Käyn ainaki tuomas teille liivit ja pelipaidat, (5 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 5 tuntia sitten

Salibandy
Espoo / Helsinki
Naiset
23

GrIFK 02 salibandy Nimenhuuto.com

GrIFK Stars on maaliskuussa 2010 perustettu 02-poikien aktiivinen salibandyjoukkue, jossa toimii 2 harjoitteluryhmää (kilpa ja haastaja) sekä 3 peliryhmää. Kaudella 2014-2015 joukkueemme pelaajat harjoittelevat innostuksesta ja tavoitteista riippuen n. 2-5 kertaa viikossa. Peliryhmämme osallistuvat SSBL:n 01-kilpasarjaan, 02-kilpasarjaan ja 02-haastajasarjaan.

Joukkue etsii pelaajia: Joukkueeseemme mahtuu vielä muutama kilpa- ja haastajatason kenttäpelaaja tul...

Päivitetty päivä sitten

Salibandy
Kauniainen / Espoo
Pojat
58

Oulun Pallonaamat Nimenhuuto.com

Harrastepesäpalloa sekä pallopelejä Oulussa Joukkueemme on sekajoukkue, pelaajamme ovat siis eri-ikäisiä miehiä ja naisia. Pelaamme omaksi iloksemme, emmekä laske pisteitä. Siksi meillä pääsee pelaamaan ikään, kokoon, sukupuoleen tai entisiin urheiluharrastuksiin katsomatta. Periaatteenamme on alusta saakka ollut: ei turhan vakavissaan. Mukaan vain roppakaupalla reipasta mieltä ja pilkettä silmäkulmaan. Mikäli olet kiinnostunut liittymään joukkueeseen, ota yhteyttä sähköpostitse. Sähköposti: oulunpallonaamat (at) gmail.com Kotisivut, joilla enemmän tietoa meistä sekä harjoitusvuoroistamme: http://oulunpallonaamat.wordpress.com/

Joukkue etsii pelaajia: SYKSY 2014: Erilaisia pallopelejä (esim. käsi-, kori- ja lentopalloa sekä pol...

Aki kirjoitti: Palaute on aina arvokasta ja sen avulla toimintaa pystytään kehittämään. Linkissä siis palautekysely Pallonaamojen kesästä 2014. Aikaa kyselyn täyttämiseen menee noin 5-10 minuuttia, joten toivottavasti mahdollisimman moni kävisi vastaamassa. Kiitos. :) Palautelomake on avoinna kahden viikon ajan... (2 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Pesäpallo, Sulkapallo, Koripallo, Lentopallo, Jalkapallo, Käsipallo ja Sähly
Oulu
Sekajoukkue
48

Hyeenat Tapanilan Erä Nimenhuuto.com

Hyeenat Tapanilan Erä D02 Syksyllä 2010 perustettu joukkue Viikkomeili Nimenhuudon tapahtumista: Maanantaisin Valmentajat kaudella 2014-2015: Pekka Hämäläinen, Lauri Karhula, Enis Abrashi Jojo: Markku Oikarinen Rahastonhoitaja: Jami Lindh Huoltaja: Vellu Pakarinen Erän internetsivut: Aulikki Pakanen Pelaajien ilmoittaumiset: - Turnauspeleihin kannattaa ilmoittautua viimeistään edellisenä keskiviikkona, koska yritämme tehdä kokoonpanot ainakin alustavasti valmiiksi torstain treeneihin. - Treeneihin ilmoittautuminen olisi hyvä tehdä viimeistään saman päivän aamuna, jotta voimme suunnitella treenit pelaajamäärän mukaan. - Harjoituspeleihin kannattaa ilmoittautua viimeistään pari päivää ennen peliä niin saamme varmasti tiedon ketkä on tulossa.

Aho kirjoitti: Heips! En ole edelleenkään saanut vastausta toimistolta ja Rainen avain on tällä hetkellä hukassa, joten vaatesovitusta ei tänään. Koetetaan paremmalla onnella ensi sunnuntaina. Sori, että ilmoitus meni näin myöhään! T. Kati (2 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Salibandyjoukkue
Helsinki
Pojat
31

SB Welhot N1 Nimenhuuto.com

Salibandyseura Welhojen naisten edustusjoukkue on yksi Savo-Karjalan alueen kärkijoukkueista, jonka toiminnan tavoitteena on tarjota mahdollisuus lajin harrastamiseen mahdollisimman korkealla tasolla. Joukkueen harjoittelussa tähdätään yksilön kokonaisvaltaiseen kehittämiseen, jossa oleellisessa osassa on fyysinen harjoittelu lajitaitojen ohella. Joukkueen viikko-ohjelmaan sisältyy 3 lajiharjoitetta sekä 1 fysiikkatreeni. Kaudella 2014-2015 joukkue pelaa Naisten 2.divisioonaa Savo-Karjalan lohkossa.

Joukkue etsii pelaajia: Joukkueeseemme etsitään riittävän taitotason, ja ennen kaikkea riittävän taht...

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Voin tehä talkoona jos tarttee :) (Yli vuosi sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Salibandy
Kuopio
Naiset
31

Oilers Hunters Nimenhuuto.com

Esport Oilers Hunters 02-Pojat Salibandy Kotisivu: http://www.espoonoilers.fi/joukkue5930 Joukkueen maksuyhteystiedot SAAJA: ESPOON OILERS RY TILI: FI5380200710455154 LISENSSIMAKSU & VAKUUTUS Kauden 2012-2013 lisenssi ja vakuutus tulee maksaa - ilman niitä EI saa pelata. Maksu suoritetaan netissä:http://salibandy.net/asioi-verkossa/lisenssit/lisenssin-maksaminen J2 lisenssi 30€ + vakuutus 12€, Yht 42€ Tietoa lisensseistä: http://salibandy.net/asioi-verkossa/lisenssit/lisenssitietoa/lisenssiluokat-2012-2013

Joukkue etsii pelaajia: Espoon Oilers Hunters on elokuussa 2010 perustettu vuonna 2002 syntyneiden po...

Petri kirjoitti: OILERS PÄIVÄ 20.9.2014 AIKATAULU KLO 13.45 / 50 KOKO JOUKKUE KOKOONTUMINEN RATION KAHVILAN LUONA KLO 14.00 - 14.20 HUNTERS VALOKUVAUS; Ratiopharm Arenan yläkerran uusi Oilers kenttä KLO 14.30 - 16.30 välillä mahdollinen harkkapeli vs Scorpions White ja Red. Asia selviää vim ke 17.9.2014. Jos ei o... (8 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Salibandy
Espoo
Pojat
49

Followers SBT Nimenhuuto.com

Rennolla meiningillä operoiva uusi salibandyjoukkue Oulussa. V-divarissa syksyllä -14 ja siitä tietty ylöspäin. Pelaamme joukkueena hyvällä meiningillä ja positiivisella asenteella nauttien salibandyn hienouksista. Emme ota urheilua liian vakavasti, muttei hommaa ihan läskiksikään lyödä, vaan voittamaan lähdetään joka peliä.

Joukkue etsii pelaajia: Etsimme muutamia pelaajia! Laitamme siis pystyyn kokonaan uuden porukan Ouluu...

Heikki kirjoitti: Oliko tää se sarjan avaus? (4 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Salibandy
Oulu
Ei asetettu
19

KeskiviikkoKlubi Nimenhuuto.com

KESKIVIIKKOKLUBIN PERINTEINEN SÄBÄVUORO RUSKEASUON ARENA-CENTERISSÄ KE KLO 18.30 - 19.30 SYYSKUUSTA TOUKOKUUHUN. Syksyksi 2014 ilmoittaudumme HarrasteLiigaan. TERVETULOA PELAAMAAN!! Uusia Pelaajia otetaan mukaan tarvittaessa. Juuri TÄLLÄ HETKELLÄ VESKAREITA KAIVATAAN LISÄÄ. Innostuneet maalivahdit, ilmoittakaa yhteystietonne allekirjoittaneelle. Ilkka Lehmustola ilefix74@gmail.com P. 040-742 6206 / ILE:)

Joukkue etsii pelaajia: KESKIVIIKKOKLUBIN PERINTEINEN SÄBÄVUORO RUSKEASUON ARENA-CENTERISSÄ KE KLO 18...

Leo kirjoitti: Vaihteeksi tarvittaisiin lisää pelaajia lauantaille. Vahvistelkaa.044-2572651 (4 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Salibandy ja Saunominen
Helsinki, Ruskeasuo
Miehet
48

Oilers Hurricanes 03 Nimenhuuto.com

Oilers Hurricanes on 2003-syntyneiden poikien espoolainen salibandyjoukkue. Harjoittelemme THT-areenalla Kauklahdessa. Meillä on sekä kilpa- että haastajaryhmä. Etsimme uusia pelaajia ja maalivahteja, joilla on taustaa salibandyssa tai muissa mailapeleissä. Voit tulla kokeilemaan treeneihin ottamalla yhteyttä ville.valorinta@gmail.com tai 040-565 5412.

Joukkue etsii pelaajia: Oilers Hurricanes on 2003-syntyneiden poikien espoolainen salibandyjoukkue. H...

Samu kirjoitti: Ehtiikö joku kuka tahansa illan white peliin?Tullut viime hetken poisjääntejä. Soittakaa suoraan Samille 040-8486394. (20 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Salibandy
Espoo
Pojat
33

SB Hurricane Ladies Nimenhuuto.com

SB Hurricane ry:n tarina sai alkunsa maaliskuussa 2010, kun Hattaran Harri kokosi tutuista pelikavereistaan harrasteporukan, joka sai nimekseen SB Hurricane. Helmikuussa 2011 joukkue rekisteröitiin SB Hurricane ry:ksi. Pienestä salibandyjoukkueesta on kasvanut jo pieni salibandyseura. Tällä hetkellä seuraan kuuluu kaksi miesten joukkuetta sekä naisten joukkue. Luontevana jatkumona seuran kehitykselle pelaamme tulevalla kaudella 2014-2015 miesten edustusjoukkueella 5. divisioonaa sekä harrastejoukkueella Kiekko-Haukat 96 harrastesarjaa. SB Hurricane Ladies pelaa 3. divaria pohjois-suomen lohkossa. http://www.sbhurricane.fi/

Sari kirjoitti: Näyttää olevan 3 divarin pelit samoina päivinä ja vielä samoihi kello aikoihi ko lätkäpelit eli en pääse pelaamaan juuri koskaan teijän kans. :( (7 päivää sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Salibandy
Oulu
Naiset
27

Blackbirds-00 Haastaja Nimenhuuto.com

Joukkue pojille jotka ovat kiinnostuneita harrastamaan salibandya tosissaan, mutta jotka eivät ole valmiita sitoutumaan harjoittelemaan lajia ihan päivittäin. Kyseessä ei siis ole varsinainen kilpajoukkue. Tavoitteena on urheilullisuus, tietämys terveellisestä ravinnosta ja elämäntavoista sekä ennen kaikkea hyvä ja rento joukkuehenki.

Joukkue etsii pelaajia: Uudet pelaajat ovat tervetulleita mukaan harrastamaan! Ota yhteyttä joukkueen...

Eero kirjoitti: Hei! Uuden salibandykauden alku lähestyy kovaa vauhtia ja useimmat pelaajat ovatkin jo varmaan saapuneet kesäreissuilta kotimaisemiin! Ensimmäiset harkat pidetään jo tämän viikon torstaina alkaen klo 16:45 Klondyken hallilla. Pelaajamme ovat tänä vuonna C2-junioreita! Ilmoittakaa minulle myös mah... (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Salibandy
Kerava
Pojat
27

SB Hurricane juniorit Nimenhuuto.com

Salibandykerho 2002-2007 syntyneille pojille ja tytöille SB Hurricanen salibandykerho keskiviikkoisin klo 17:00-18:00 Metsokankaan koululla (Metsänhoitajantie 5 90420 OULU) Kerho tarkoitettu 1-6.luokkalaisille pojille ja tytöille. Toiminta on ohjattua. Vuorolla opetellaan pelin alkeita ja sääntöjä sekä pelaillaan. Kerhoon otetaan vielä innokkaita pelaajia mukaan ilmoittautuminen kerhoon onnistuu myös paikan päällä! Tervetuloa kokeilemaan tätä hienoa harrastusta!!

Joukkue etsii pelaajia: Salibandykerho 2002-2007 syntyneille pojille ja tytöille SB Hurricanen saliba...

Harri kirjoitti: Keskiviikkona 17.9 ei ole treenejä sali on koulun käytössä! Seuraavat treenit on keskiviikkona klo 24.9 tervetuloa! Tv.Harri (11 päivää sitten)

Päivitetty 11 päivää sitten

Salibandy
Oulu
Sekajoukkue
12

Loistonaiset Nimenhuuto.com

Loiston naisten edustusjoukkue osallistuu alkavalla kaudella 2014 - 2015 naisten 2-divisioonaan länsirannikolla, sekä osallistuu myös Suomen Cupiin ja erilaisiin turnauksiin. Lisätietoja: www.loistosalibandy.net Yhteystiedot: Vastuuvalmentaja: Risto Särkelä, puh. 040 732 5273 tai risto.sarkela@gmail.com

Päivitetty 13 päivää sitten

Salibandy
Turku
Naiset
25

Oulun Sekaharraste Nimenhuuto.com

Naisten ja miesten harrasteporukka Oulussa. Pelaamme pääsääntöisesti salibandyä sekä satunnaisesti futsalia ja koripalloa. Myös uudet jäsenet ovat tervetulleita. Taitotasomme vaihtelee vasta-alkajista kokeneempiin pelaajiin, joten rohkeasti mukaan. Pelatessa oppii. :) Mikäli olet kiinnostunut liittymään joukkoomme, ota yhteyttä sähköpostitse: oulunsekaharraste (a) gmail.com Pelit lauantaisin klo 17-18, syksyn 2014 ensimmäinen vuoro lauantaina 30.8.2014. Pelipaikkana Laivakankaan koulu Jäälissä, noin 14 km Kuusamontietä Oulun keskustasta. Koulun salissa on salibandykaukalo. Ajo-ohjeet: Laivakankaan koulu Laivakankaantie 10, 90940 JÄÄLI https://goo.gl/maps/sFN9x Yhteystiedot: Sähköposti: oulunsekaharraste (a) gmail.com

Päivitetty 22 päivää sitten

Salibandy, Sähly, Futsal ja Koripallo
Oulu, Jääli, Kiiminki
Sekajoukkue
18

SB Hurricane Nimenhuuto.com

SB Hurricane ry:n tarina sai alkunsa maaliskuussa 2010, kun Hattaran Harri kokosi tutuista pelikavereistaan harrasteporukan, joka sai nimekseen SB Hurricane. Helmikuussa 2011 joukkue rekisteröitiin SB Hurricane ry:ksi. Pienestä salibandyjoukkueesta on kasvanut jo pieni salibandyseura. Tällä hetkellä seuraan kuuluu kaksi miesten joukkuetta sekä naisten joukkue. Luontevana jatkumona seuran kehitykselle pelaamme tulevalla kaudella 2014-2015 miesten edustusjoukkueella 5. divisioonaa sekä harrastejoukkueella Kiekko-Haukat 96 harrastesarjaa. SB Hurricane Ladies pelaa 3. divaria pohjois-suomen lohkossa. http://www.sbhurricane.fi/

Joukkue etsii pelaajia: SB Hurricane ry aloittaa seurassaan junioritoimintansa keskiviikkona 27.8.201...

Mika kirjoitti: No niin liigapörssi alkaa 10 päivä kimpan nimi on perinteinen sbhurricane ja salasana salibandy 20 eken panos (22 päivää sitten)

Päivitetty 22 päivää sitten

Salibandy
Oulu
Miehet
44

Töölön Vesa salibandy Nimenhuuto.com

Töölön Vesaan perustettiin salibandyjaosto kaudeksi 2010-2011. Joukkue osallistuu tänä vuonna Hakaniemen Arena Centerissä järjestettävään Premium Salibandyliiga -sarjaan. Sarjassa pelataan 18 ottelua Hakaniemen hallissa aikavälillä syyskuu-toukokuu (otteluajat ma-to 17-21.30). Peliaika otteluissa on 3x15 minuuttia, eikä sarjassa tarvita salibandylisenssiä.

Joukkue etsii pelaajia: Töölön Vesan salibandyjoukkueeseen etsitään muutamaa uutta pelaajaa. Joukkue ...

Tommi kirjoitti: Yks kaveri olis kiinnostunut tuleen ensi kaudelle pelaan, jos pelit vaan sopii sen aikatauluihin. Onko meidän rosteri jo täynnä vai vieläkö mahtuu mukaan? (24 päivää sitten)

Päivitetty 23 päivää sitten

Salibandy
Helsinki
Miehet
26

ViTa Naiset Nimenhuuto.com

Vitan naisten salibandy joukkue perustettiin vuonna 2008, aluksi kaveriporukan ympärille, mutta sitten pelaajia alettiin värväämään myös tuttavapiirin ulkopuolelta. Ja varsin hyvin tuloksin: kaudella 2008 - 2009 naisten punamustissa peliasuissa pelasi 15 naista. Kausi 2009 - 2010 pelattiin läpi 12:sta pelaajalla, uusia naisia riveihin saatiin edelleen, mutta muutama vanha jäi pelikentältä pois. Naisten joukkueen tarkoituksena on pitää hauskaa ja kuntoilla. Peli peliltä ja kausi kaudelta pyritään parempiin tuloksiin ja suunta onkin ollut ainoastaan ylöspäin. Pelaamme IV -divisioonassa.

Joukkue etsii pelaajia: Virkkalan Tarmon naisten salibandyjoukkue etsii lisää naisia riveihinsä kaude...

Malla kirjoitti: Hei! Onko treenien mahdollista alkaa hieman myöhemmin? Pääsen töistä kotiin vasta n.klo 18 ja siksi en ole ehtinyt pelaamaan. (29 päivää sitten)

Päivitetty 25 päivää sitten

Salibandy
Lohja
Naiset
28

Puotinkylän Valtti Nimenhuuto.com

Puotinkylän Valtti - salibandyn miesten edustusjoukkue. Kakkosdivarissa vuodesta 2006 lähtien. Hyvällä meiningillä, ei turhan tosissaan mutta aina voitto mielessä tottakai. Pelipäivä on juhlapäivä. Joukkue harjoittelee valmentajan johdolla kauden aikana kahdesti viikossa, kesäisin keskimäärin pari kertaa viikossa erikseen sovitun ohjelman mukaisesti.

Joukkue etsii pelaajia: Pelaamme kaudella 2014-2015 jälleen miesten salibandyn II-divisioonaa. Uusia ...

Petri kirjoitti: Takareisi kipeyty eilen reeneissä, kävin kuvauttaa ja mitään isoa repeämää ei ainankaan löytyny. Ens viikon pelit joutuu todnäk huilaa mut sen jälkeen taas toivottavasti menossa mukana.. (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 27 päivää sitten

Salibandy
Helsinki
Miehet
29

SSV-B-TYTÖT Nimenhuuto.com

SSV B-tytöt / 4. divarin naiset ETSIMME PELAAJIA! Etsimme 98 - 95 tyttöjä B – tyttöjengiimme. Etsimme 98 - ?? tyttöjä /naisia pelaamaan naisten 4. divisioonaan. Toivomme, että sinulla olisi kokemusta jo salibandysta tai ainakin vankka muu urheilullinen tausta. Ota yhteyttä ja tule mukaan: Nina Sinervo nina.sinervo@welho.com puh. 040 5607159 Kotisivu: http://www.ssv.fi/joukkueet/b-tytot/

Joukkue etsii pelaajia: ETSIMME PELAAJIA! Etsimme 98 - 95 tyttöjä B – tyttöjengiimme. Etsimme 98 - ??...

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Heips! Mukava, että olitte lisänneet minut pelaajalistaan ssv:n kotisivuille, mutta nimessä on häikkää. Olen siis Palomäki en Palojärvi. (11 kuukautta sitten)

Päivitetty 29 päivää sitten

Salibandy
Helsinki
Tytöt
24

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Salibandyjoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on salibandy on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.