Salibandy­joukkueita

Salibandy on hieno laji. Tämä lista kattaa ne joukkueet, joiden lajina on salibandy, sähly, säbä ja floorball. Joukkueita löytyy sekä tytöille ja pojille että naisilla ja miehille. Sarjatasot vaihtelevat puulaakisarjasta divariin ja liigaan.

Tsekkaa tästä listasta myös ne sähly­joukkueet, jotka hakevat uusia pelaajia riveihinsä. Pelaajapörssissä ilmoituksen julkaisseet joukkueet on merkattu erikseen. Katso sopiva joukkue ja ilmoittaudu mukaan salibandy­peliin.

Toki merkkaamattomiinkin säbäjoukkueisiin voi olla yhteydessä. Katso joukkueen yhteystiedot kyseisen porukan Nimenhuuto-sivulta. Joukkueen sivulta löytyy usein myös ikäluokka eli minkä ikäisten tai minä vuonna syntyneiden porukasta on kyse. Joukkueen Nimenhuuto-sivulla on tietoa myös pelipaikoista.

Ota Nimenhuuto.com käyttöön omalle joukkuelleesi, niin pääset hyödyntämään laajaa valikoimaa hyödyllisiä ominaisuuksia.

Tässä listassa joukkueita on 3819 ja niissä on yhteensä yli 76000 pelaajaa.

Salibandy: joukkueet kartalla
Kartta - salibandy

Jo 3819 salibandyjoukkuetta käyttää Nimenhuutoa. Perusta oman joukkueen ilmaiset kotisivut.

Oilers Hurricanes 03 Nimenhuuto.com

Oilers Hurricanes on 2003-syntyneiden poikien espoolainen salibandyjoukkue. Harjoittelemme THT-areenalla Kauklahdessa. Meillä on sekä kilpa- että haastajaryhmä. Etsimme uusia pelaajia ja maalivahteja, joilla on taustaa salibandyssa tai muissa mailapeleissä. Voit tulla kokeilemaan treeneihin ottamalla yhteyttä ville.valorinta@gmail.com tai 040-565 5412.

Joukkue etsii pelaajia: Oilers Hurricanes on 2003-syntyneiden poikien espoolainen salibandyjoukkue. H...

Pepi kirjoitti: Moikka Lauantaille olisi 2 peliä THT:lla Pelit klo 14 ja 17 ja 02-poikien haastajasarjaa. (Oilers valkoinen) Peliin toivotaan seuraavia poikia: Sampsa Nooa Aaro A Aaro S T:Pepi (Noin 5 tuntia sitten)

Päivitetty noin 2 tuntia sitten

Salibandy
Espoo
Pojat
42

Töölön Vesa salibandy Nimenhuuto.com

Töölön Vesaan perustettiin salibandyjaosto kaudeksi 2010-2011. Joukkue osallistuu tänä vuonna Hakaniemen Arena Centerissä järjestettävään Premium Salibandyliiga -sarjaan. Sarjassa pelataan 18 ottelua Hakaniemen hallissa aikavälillä syyskuu-toukokuu (otteluajat ma-to 17-21.30). Peliaika otteluissa on 3x15 minuuttia, eikä sarjassa tarvita salibandylisenssiä.

Sami kirjoitti: kuka menee uuniin jos jönssön ei pääsekään (Noin 15 tuntia sitten)

Päivitetty noin 15 tuntia sitten

Salibandy
Helsinki
Miehet
33

SuoDoku Nimenhuuto.com

Äärimmäisen rockhenkinen (tai vaikka jazzhenkinen, jos siltä tuntuu) porukka, jolle kelpaa lähes kaikki joukkuelajit, ryhmäkorkeushyppyä lukuunottamatta. Bändiin on vapaa pääsy kaikilla ja muillakin. Tosikot voi osallistua vaikka olympialaisiin. Kerätään porukka kasaan ja sitten säätämään. Ilmoita laji, aika ja paikka, tai ainakin kaksi viimeistä. Laita myös määrä, joka pitää saada kasaan, jotta tapahtuma voi toteutua.

Joukkue etsii pelaajia: SuoDoku pelailee Espoossa Ratiopharm-areenalla talvisaikaan. Joukoissa on käy...

Anki kirjoitti: TARVITAAN MAALIVAHTI TO 15.10 PELIIN..Marsu ei pääse tällä kertaa (Noin 15 tuntia sitten)

Päivitetty noin 15 tuntia sitten

Kaikki käy ja Salibandy
Espoo
Sekajoukkue
78

TuSBy Nimenhuuto.com

Seura: Tuusulan salibandy ry Joukkue: TuSBy 03 TuSBy 03 joukkue on syksyllä 2012 harjoittelun aloittanut salibandyjoukkue. Kaudesta 2013-2014 alkaen olemme osallistuneet liiton sarjaan. Harjoittelemme kahdesti viikossa. Kari Kangas 040-550 2640 (kari(at)kangas.biz) Tommi Aulasmaa 040-5271487 (tommi.aulasmaa(at)evl.fi) http://www.tuusulansalibandy.com

Joukkue etsii pelaajia: Otamme kaudelle 2015-16 uusia pelaajia.

Mikael kirjoitti: Hei, lähtiköhän jonkun mukaan vahingossa tämän illan treeneistä hopea mustat Exel-merkkiset suojalasit? Sellaisia kaipailee Mikael. (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Salibandy
Tuusula
Pojat
30

FC Tuusula P02 Nimenhuuto.com

Tuusulalainen reilunpelin salibandy joukkue 01 ja 02 syntyneille urheilusta kiinnostuneille pojille. Joukkueen tavoite tulee pelaajilta ja valmennus tukee pelaajien henkilökohtaista kehittymistä, jotta pelaajien tavoitteet toteutuisivat mahdollisimman hyvin. Valmentajien tahtotila on, että pojat harrastaa lajia ja urheilua vielä vanhempanakin. Henkilökohtainen taito etusijalla. Valmennus ei hae oikotietä onneen keinolla millä hyvänsä. Mukavaahan se olisi voittaa kaikki pelit mutta tässä joukkueessa innostetaan poikia rakentavalla sekä positiivisella palautteella. Valmentajat eivät pelaa poikien kautta omaa peliä - pojat pelaa ja valmentajat ohjaa harjoitteissa ja neuvoo sekä kannustaa harjoitteissa! Yhteydenotot: Stina Kotamies, joukkueenjohtaja Stina.Kotamies@gmail.com

Joukkue etsii pelaajia: FC Tuusula 01-02 joukkue etsii muutamaa 2001 syntynyttä poikaa mukaan joukkue...

Kasper kirjoitti: Saatan olla huoemnna peleistä pois koska olen loukannut selkäni yritän päästä kyllä mutta jos selkä ei tästä paranen en pääse (26 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Salibandy
Tuusula
Pojat
34

SBS Spirit Nimenhuuto.com

Salibandyseura Spirit on kesällä 2012 perustettu salibandyn erikoisseura Joensuun alueella. Joukkue pelaa Pohjois-Karjalan 5. divisioonassa. Aiemmin joukkue on pelannut puulaakiotteluissa vaihtelevalla kokoonpanolla. SBS Spiritin joukkueeseen kuuluu tällä hetkellä 10 varmaa pelaajaa, joten joukkueeseen mahtuu useampikin taitava pallonpyörittäjä.

Joukkue etsii pelaajia: Sbs spirit on valmiina tulevaan kauteen ja peli paikkoja ei oikeastaan ole en...

Ari kirjoitti: Lauantaina joko kerätään kyytiläisiä tai sitten vaihtoehtoisesti vois hypätä jonkun kyytiin? Mikä nyt sitten paras ratkaisu onkaan. Eihän Kontiolahdelle pitkä matka ole, mutta yksin ei silti kehtais ajella. (2 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Salibandy
Joensuu
Miehet
18

kiimuharrastepesis Nimenhuuto.com

KiimU pesiksen salibandyryhmä. Meillä on ryhmässä naisia ja miehiä ja uudet pelaajat ovat myös tervetulleita. Emme pelaa missään sarjassa, pelaamme rennolla otteella :-) Talvisin pelataan ma 19:30 - 21 ja pe 18 - 19:30 Kiiminkijoen koululla. Jos haluat tulla kokeilemaan niin ota yhteyttä kari.tapani.lampinen@gmail.com

Joukkue etsii pelaajia: KiimU harrastepesiksen salibandyryhmään maanantai ja perjantai mahtuu myös uu...

Jarmo kirjoitti: Pienellä varauksella jos ehdin tulla Syötteeltä (2 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Salibändy
Kiiminki
Sekajoukkue
27

Oilers Dragons Nimenhuuto.com

Oilers Dragons on 2003 syntyneiden poikien salibandyjoukkue. http://www.esportoilers.fi/joukkue5932 Dragons etsii kilpatason maalivahtia sekä motivoituneita pelaajia avoimissa harjoituksissa maanantaina 11.5. ja 25.5. (klo 18.00-19.30 Oilers-kenttä) sekä keskiviikkona 20.5. (klo 17.30-19.15 kenttä 2). Ota yhteyttä ennen harjoitusta joukkueenjohtaja Liisa Helenius-Antikainen p. 044 3055 993

Joukkue etsii pelaajia: Esport Oilers Dragons etsii kilpatason maalivahtia sekä motivoituneita pelaaj...

Tuula kirjoitti: Hei, tulevana sunnuntaina 11.10. ensimmäiset D2-sarjan pelit RA:lla (kenttä 3). Mukaan kaikki in-ilmottautuneet (05.10.2015, klo 10:10), mahdolliset poissaolot Tuulalle tekstarilla p.050-388 9927 matsit klo 15:00 ja klo 18:00 Tapaamiset klo 14:15 kahviossa ulkovarusteissa. Vikaan matsiin klo 17:1... (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Salibandy
Espoo
Pojat
24

SB Hurricane Nimenhuuto.com

SB Hurricane ry:n tarina sai alkunsa maaliskuussa 2010, kun Hattaran Harri kokosi tutuista pelikavereistaan harrasteporukan, joka sai nimekseen SB Hurricane. Helmikuussa 2011 joukkue rekisteröitiin SB Hurricane ry:ksi. Pienestä salibandyjoukkueesta on kasvanut jo pieni salibandyseura. Tällä hetkellä seuraan kuuluu kaksi miesten joukkuetta sekä naisten joukkue. Luontevana jatkumona seuran kehitykselle pelaamme tulevalla kaudella 2014-2015 miesten edustusjoukkueella 5. divisioonaa sekä harrastejoukkueella Kiekko-Haukat 96 harrastesarjaa. SB Hurricane Ladies pelaa 3. divaria pohjois-suomen lohkossa. http://www.sbhurricane.fi/

Mika kirjoitti: liigapörssi alkaa kimpannimi perinteinen sbhurricane ja salasana salibandy 20 eken panos 11 vaihtoa (28 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Salibandy
Oulu
Miehet
72

KeskiviikkoKlubi Nimenhuuto.com

KESKIVIIKKOKLUBIN PERINTEINEN SÄBÄVUORO RUSKEASUON ARENA-CENTERISSÄ KE KLO 18.30 - 19.30 SYYSKUUSTA TOUKOKUUHUN. Syksyksi 2015 olemme ilmoittautuneet PLAY-liigan Hupisarjaan Rusalle eli sarjapelit myös Arena Center Ruskeasuolla. TERVETULOA PELAAMAAN!! Uusia Pelaajia otetaan mukaan tarvittaessa. TÄLLÄ HETKELLÄ (päivitetty 14.07.2015), kun Uusi Kausi on alkamassa, tilanne on täysin avoinna. Meillähän on aika suuri määrä pelaajia reservissä, mutta mikä on tämänhetkinen tilanne Tulevan Kauden 2015 - 16 suhteen, selvinnee seuraavan kuukauden aikana. ILMOITELKAA AJOISSA AIKEISTANNE! Kiitos. Ilkka Lehmustola ilefix74@gmail.com P. 040-742 6206 / ILE

Joukkue etsii pelaajia: KESKIVIIKKOKLUBIN PERINTEINEN SÄBÄVUORO RUSKEASUON ARENA CENTERISSÄ KE KLO 18...

Leo kirjoitti: Tänään Rusalla tilaa parille pelaajalle että yhdelle maalivahdille. Vahvistelkaa. P.044-2572651 (5 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Salibandy, Saunominen ja Pikkujoulut
Helsinki, Ruskeasuo
Miehet
66

GrIFK 02 salibandy Nimenhuuto.com

GrIFK Green on kaudelle 2015-2016 perustettu 2002-ikäluokan kilpa/edustusjoukkue, jossa pääosa pelaajista on pelannut yhdessä vuodesta 2010 GrIFK Stars ikäkausijoukkueessa. Green pelaa kaudella 2015-2016 SSBL:n C2 ja D1 kilpasarjoja. Joukkueemme harjoittelee 4 kertaa viikossa, lisäksi seura järjestää 3 kertaa viikossa vapaaehtoisia aamu- ja iltapäiväharjoituksia.

Joukkue etsii pelaajia: Joukkueeseemme mahtuu vielä muutama tavoitteellinen joukkueurheilija, joka ha...

Päivitetty 6 päivää sitten

Salibandy
Kauniainen
Pojat
34

sctoivo Nimenhuuto.com

Sc Toivon historia Elettiin kevättä 2005, jolloin osa turkulaista salibandyosaamista päätti lähteä koittamaan kannuksiaan Noormarkussa järjestettävään Draivia-turnaukseen. Joukkue tarvitsi tietysti nimen. SC TOIVO, joka syntyi Turun Mäntymäessä sijaitsevan Toivolankadun mukaan. Urheilullista menestystä ei saavutettu, mutta siemenet Toivon perustamisella kylvettiin tuona keväänä.

Joukkue etsii pelaajia: Moro! Mikäli tiedät olevasi lahjakas salibandyn pelaaja ota rohkeasti yhteytt...

Ossi kirjoitti: Luvat kunnossa :) (14 päivää sitten)

Päivitetty 14 päivää sitten

Salibandy
Leaf Areena
Ei asetettu
25

m-team-t01 Nimenhuuto.com

Salibandyseura M-Teamin (Pantterit) C-tytöt on C-tyttöjen haastajasarjaan osallistuva joukkue. Harjoittelemme ja pelaamme kalenterimme mukaisesti. Uudet pelaajat ovat aina tervetulleita joukkueeseemme taitotasosta riippumatta! Lisätietoja vastuuvalmentaja Tanelta: puh. 050 341 3020. http://www.m-team.fi/joukkue3621

Joukkue etsii pelaajia: Harjoitusajat alkaen 1.8.2015: ====================== Torstaisin: 18:30- 19:0...

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Hei, siirryn ensi kaudeksi SSV:n riveihin säbäämään. Kiitokset kaikille hyvistä säbäilyhetkistä ja tsemppiä tuleviin matseihin! Nähdään kentillä, t: Elice (Vuosi sitten)

Päivitetty 15 päivää sitten

Salibandy
Helsinki, Ruskeasuo
Tytöt
15

Westend Indians Naiset II Nimenhuuto.com

FLOW! Inkkarit (WI), Naiset II treenaavat tiistaisin kello 19-20 Kaitaan koululla ja torstaisin kello 20-21 Otahallilla, kentällä 3. Lisäksi joukkue suuntaa leiritykselle ja/tai pelimatkalle ulkomaille kerran kauteen, unohtamatta kotimaan legendaarisia turnauksia. Pelaamme kaudella 2015-2016 III-divisioonaa. Tavoitteenamme on lähteä kauteen hyvällä asenteella ja fiiliksellä, nauttia salibandyn tarjoamista haasteista menestyksekkäästi ja hioa joukkueesta voittamaton timantti. Joukkue viihtyy yhdessä niin kaukalossa, saunassa kuin tanssilattiallakin. Tervetuloa kalustoomme! Tarjoamme Sinulle ikimuistoisia hetkiä joukkueessamme! *Pelaajisto, kapteenisto, valmennus- sekä joukkueenjohto toivottavat sinut tervetulleeksi Salibandy Circukseen!*

Joukkue etsii pelaajia: ***KAIPAATKO HIKISIÄ TREENEJÄ HYVÄSSÄ SEURASSA? JOUKKUEEMME ETSII MAALIVAHTIA...

Marjukka kirjoitti: Laskuista taas: siis mitä vi***a ? Heinäkuussa tuli se 250 € lasku, jonka maksoin heti kiltisti. Nyt tuli jos sitten kausimaksun 2 erä sähköpostiin (ei siis maksumuistutus vaan uusi lasku), eräpäivä 30.9.2015 myös 250 € + 5 € laskutuslisä. Siis kuvitteleeko ne että koko kausi pitäis maksaa ennen ... (21 päivää sitten)

Päivitetty 20 päivää sitten

Salibandy
Espoo
Naiset
19

Leidit liikkeellä Nimenhuuto.com

Leidit liikkeellä liikuntapalvelu on suunnattu satunnaisesti tai vähän liikuntaa harrastaville aikuisille( 29-64 v) naisille. Leidit liikkeellä -liikuntaryhmässä sinulla on mahdollisuus monipuolisen liikunnan harrastamiseen samantasoisten kanssaliikkujien seurassa ilman sen suurempaa sitoutumista, oman kiinnostuksen ja aikataulun mukaan. Leidisählyryhmän ohjaamisesta vastaa FBC Turku ry. lisätiedot: https://www.turku.fi/leiditliikkeella

Joukkue etsii pelaajia: Leidit liikkeellä - liikuntapalvelu on suunnattu satunnaisesti tai vähän liik...

Henriikka kirjoitti: Heips! Saiko näihin treeneihin osallistua kertamaksulla jos tulisin testaamaan joku kerta? :) (27 päivää sitten)

Päivitetty 25 päivää sitten

Salibandy
Turku
Naiset
22

Oulun Pallonaamat Nimenhuuto.com

Harrastepesäpalloa sekä pallopelejä Oulussa Joukkueemme on sekajoukkue, pelaajamme ovat siis eri-ikäisiä miehiä ja naisia. Pelaamme omaksi iloksi, emmekä laske pisteitä. Siksi meillä pääsee pelaamaan ikään, kokoon, sukupuoleen tai entisiin urheiluharrastuksiin katsomatta. Periaatteenamme on alusta saakka ollut: ei turhan vakavissaan. Mukaan vain roppakaupalla reipasta mieltä ja pilkettä silmäkulmaan. Mikäli olet kiinnostunut liittymään joukkueeseen, ota yhteyttä sähköpostitse. Sähköposti: oulunpallonaamat (at) gmail.com Kesällä 2015 pelaamme harrastepesäpalloa, sisäpalloilut jatkuvat keskiviikkona 2.9.2015. :) Kotisivut, joilla enemmän tietoa meistä sekä harjoitusvuoroistamme: http://oulunpallonaamat.wordpress.com Facebook: http://www.facebook.com/oulunpallonaamat

Joukkue etsii pelaajia: SYKSY 2015: Syksyllä jatkamme sisäpelien merkeissä, pelaamme mm. käsi-, kori-...

Aki kirjoitti: Hei, Loppukesän ja alkusyksyn harjoitusvuorot on nyt merkitty joukkueen tapahtumakalenteriin. Pesäpallo jatkuu kahdesti viikossa vielä ensi viikon eli elokuun loppuun. Tämän jälkeen pesäpalloa pelataan vain maanantaisin 14.9.2015 asti. Sisäpalloilut alkavat keskiviikkona 2.9.2015 klo 20.30 - 21.3... (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 26 päivää sitten

Pesäpallo, Sulkapallo, Koripallo, Lentopallo, Jalkapallo, Käsipallo, Sähly ja Futsal
Oulu, Kempele, Kiiminki, Jääli
Sekajoukkue
36

Castom Nimenhuuto.com

Jyväskyläläisen rakennusliike Castomin ympärille koottu sählyporukka. Tässä porukassa arvostetaan sitoutumista, itsensä likoon laittamista ja reilua peliä. Kentällä liikutaan tosissaan, mutta kuitenkin pilke silmäkulmassa. Kaikki tapahtuu ilon kautta ja liikunnan riemusta. Yhdessä on kiva liikkua!

Joukkue etsii pelaajia: Tule pelamaan salibandyä mukavassa seurassa. Keräämme syyskaudelle 2015 ja ke...

Petri kirjoitti: Iski flunssa. Ensi viikolla uusi yritys. (29 päivää sitten)

Päivitetty 29 päivää sitten

Salibandy
Jyväskylä
Sekajoukkue
24

SC Wolfgang Nimenhuuto.com

SC Wolfgang - Pääkaupunkiseudun omat sudet! SC Wolfgang on kaveriporukasta kasattu joukkue, joka on perustettu vuonna 2014. Joukkueen tavoitteena on edistää, kehittää sekä ylläpitää monipuolisesti joukkueen jäsenten kuntoa, sekä tarjota mahdollisuuden harjoitella sekä pelata tosissaan, hyvällä porukalla hauskanpitoa unohtamatta.

Joukkue etsii pelaajia: Joukkueemme hakee vahvistuksia tulevalle kaudelle 6. divarissa. Joukkueen vir...

Päivitetty noin kuukausi sitten

Salibandy
Vantaa
Miehet
26

Team Puolapuut Nimenhuuto.com

Sekalainen porukka, joka aloitellut pelejä jo vuonna 2006. Salivuorot käytetään kokonaan pelaamiseen, lukuunottamatta "alkulämmittelyjä". Etsimme jatkuvasti uusia jäseniä joilla jonkinmoinen kokemus salibandysta/sählystä ja kova into pelata ja kehittyä. Tällä hetkellä rosterissa on noin 30 pelaajaa, mutta lisää tarvitaan! Lisäksi kiinnostaa harkkamatsit samantasoisia porukoita vastaan. Nimenhuuto ei meillä ole tällä hetkellä aktiivisessa käytössä, mutta jos kiinnostuit niin rohkeasti ja viipymättä yhteyttä!! Yhteydenotot: Joukkueenjohtaja Toni Welin, email: toni.welin[a]gmail.com, puh. 040 520 7489

Joukkue etsii pelaajia: Kiinnostaako sählääminen hyvässä porukassa? Oletko koskaan pitänyt sählymaila...

Niki kirjoitti: Kausi on tosiaan startannut viime sunnuntaina ja osanotto oli surkea. Jokainen vois ilmoittaa vaikka sit tänne, aikooko käydä jatkossa pelaamassa vai ei.. Mielellään aktiivikävijöitä jotta saadaan kunnon pippelit pystyyn... Ja Kausimaksu tulee olla suoritettuna Tonille, jotta pelaaminen onnistuu.... (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Salibandy
Lohja
Miehet
31

Puotinkylän Valtti Nimenhuuto.com

Puotinkylän Valtti - salibandyn miesten edustusjoukkue. Kakkosdivarissa vuodesta 2006 lähtien. Hyvällä meiningillä, ei turhan tosissaan mutta aina voitto mielessä tottakai. Pelipäivä on juhlapäivä. Joukkue harjoittelee valmentajan johdolla kauden aikana kahdesti viikossa, kesäisin keskimäärin pari kertaa viikossa erikseen sovitun ohjelman mukaisesti.

Joukkue etsii pelaajia: Pelaamme kaudella 2014-2015 jälleen miesten salibandyn II-divisioonaa. Uusia ...

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Jou jätkät!!Meikäläisen Valtti-ura on tullut tältä erää päätökseen.En saanu duunista hoidettua sellasia vuoroja että treenaminen onnistuisi.Kiitos menneistä vuosista ja tsemiä ens kauteen!Ja ikiksissähän te melkein kaikki jo pelaatte ni siellä jatketaan!!#29 (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Salibandy
Helsinki
Miehet
25

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Salibandyjoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on salibandy on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.