Salibandy­joukkueita

Salibandy on hieno laji. Tämä lista kattaa ne joukkueet, joiden lajina on salibandy, sähly, säbä ja floorball. Joukkueita löytyy sekä tytöille ja pojille että naisilla ja miehille. Sarjatasot vaihtelevat puulaakisarjasta divariin ja liigaan.

Tsekkaa tästä listasta myös ne floorball­joukkueet, jotka hakevat uusia pelaajia riveihinsä. Pelaajapörssissä ilmoituksen julkaisseet joukkueet on merkattu erikseen. Katso sopiva joukkue ja ilmoittaudu mukaan salibandy­peliin.

Toki merkkaamattomiinkin salibandyjoukkueisiin voi olla yhteydessä. Katso joukkueen yhteystiedot kyseisen porukan Nimenhuuto-sivulta. Joukkueen sivulta löytyy usein myös ikäluokka eli minkä ikäisten tai minä vuonna syntyneiden porukasta on kyse. Joukkueen Nimenhuuto-sivulla on tietoa myös pelipaikoista.

Ota Nimenhuuto.com käyttöön omalle joukkuelleesi, niin pääset hyödyntämään laajaa valikoimaa hyödyllisiä ominaisuuksia.

Tässä listassa joukkueita on 4076 ja niissä on yhteensä yli 82000 pelaajaa.

Salibandy: joukkueet kartalla
Kartta - salibandy

Jo 4076 salibandyjoukkuetta käyttää Nimenhuutoa. Perusta oman joukkueen ilmaiset kotisivut.

Westend Indians 04 Nimenhuuto.com

Westend Indians D04 on salibandyjoukkue Espoossa. Joukkue osallistuu kaudella 2016-2017 liiton sarjaan yhdellä kilpajoukkueella. Haastajasarjaan osallistuu Red&White -joukkue, joka on hieman kevyempi vaihtoehto kilpajoukkueelle. Molemmissa joukkueissa on tilaa uusille pelaajille. Olethan rohkeasti yhteydessä! Ikäluokkavastaava Tommi Paananen tommi.paananen@westendindians.fi 0440283862

Joukkue etsii pelaajia: Westend Indians D04 on salibandyjoukkue Espoossa. Joukkue osallistuu kaudella...

Emil kirjoitti: Hienoa pojat, nyt on 8 pallopoikaa ilmoittautunut, eli Okko, Akke, Aaro, Henkka, Kappe, Oliveri, Nico ja Pekka. ilmeisesti kaikilta ei löydy mustaa inkkari t-paitaa, mutta Tribal Cup -paita löytynee. Se, mustat shortsit ja mustat sukat päälle ja hallille klo17:30. Siellä sitten ohjeistetaan tarke... (Noin 2 tuntia sitten)

Päivitetty noin 2 tuntia sitten

Salibandy
Espoo
Pojat
29

Team Puolapuut Nimenhuuto.com

Sekalainen porukka, joka aloitellut pelejä jo vuonna 2006. Salivuorot käytetään kokonaan pelaamiseen, lukuunottamatta "alkulämmittelyjä". Etsimme jatkuvasti uusia jäseniä joilla jonkinmoinen kokemus salibandysta/sählystä ja kova into pelata ja kehittyä. Tällä hetkellä rosterissa on noin 30 pelaajaa, mutta lisää tarvitaan! Lisäksi kiinnostaa harkkamatsit samantasoisia porukoita vastaan. Nimenhuuto ei meillä ole tällä hetkellä aktiivisessa käytössä, mutta jos kiinnostuit niin rohkeasti ja viipymättä yhteyttä!! Yhteydenotot: Joukkueenjohtaja Toni Welin, email: toni.welin[a]gmail.com, puh. 040 520 7489

Joukkue etsii pelaajia: Kiinnostaako sählääminen hyvässä porukassa? Oletko koskaan pitänyt sählymaila...

Toni kirjoitti: Aika hiljasta on ... (Noin 4 tuntia sitten)

Päivitetty noin 4 tuntia sitten

Salibandy
Lohja
Miehet
31

TUNTO Nimenhuuto.com

PORUKKAAN MAHTUU VIELÄ NYT ROHKEASTI MUKAAN! 18-60 vuotiaat miehet. Laita viestiä managereille tai ilmoittaudu TUNTO joukkueen joukkoon nimenhuudossa! Tämä joukkue on harrastelija porukka. Jos haluat vain pelailla eikä harjoitella, silloin tämä on loistava vaihtoehto. Pelaamme tiistaisin 20.00-21.00 Tuusulan tenniskeskuksessa uudessa sählyhallissa. HUOM! Haemme myös maalivahteja ja olemme sopineet että maalivahdit pääsevät pelailee veloituksetta!

Joukkue etsii pelaajia: PORUKKAAN MAHTUU VIELÄ NYT ROHKEASTI MUKAAN! 18-60 vuotiaat miehet. Laita vie...

Matti kirjoitti: Morjesta kaikille! Olen itse vielä muutaman viikon sivussa pienen sormivamman takia mutta sen jälkeen normaalisti puolustuksessa häärimässä. Osallistumisen kävin maksamassa kahvioon ennen sitä takarajaa. (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Salibandy
Tuusula/Kerava/Järvenpää/Vantaa
Miehet
19

SB Vantaa Timantit Nimenhuuto.com

Iloiset ja liikunnalliset v.2004-2005 syntyneet tytöt ovat tervetulleita mukaan joukkueeseen. Sinulla voi jo olla taustaa salibandystä, jääkiekosta, jalkapallosta tai muusta urheilulajista, mutta olet tervetullut kokeilemaan salibandyä myös ilman urheilutaustaa. Toinen harrastuskaan ei ole este. Pääasia on, että olet innostunut ja liikunnallinen. Harjoittelemme 3 krt/viikkossa: ma ja ke Vantaan Energia Areenalla, ja su Varia Ojahaassa.

Joukkue etsii pelaajia: Uusi kausi on nyt startattu, muutama pelaaja mahtuu vielä mukaan! Ota yhteys ...

Tanja kirjoitti: Moi, Martsa ja Niemi olisi torstaina kyytiä vailla harkkapeliin Rusalle, pystyykö joku jeesaamaan? Itse en valitettavasti ehdi kumpaankaan suuntaan, Emmillä on heti pelin jälkeen vielä kiire kiinantunnille. T. Tanja (9 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Salibandy, Säbä, Floorball ja Sähly
Vantaa Helsinki Espoo
Tytöt
26

TuSBy Nimenhuuto.com

Seura: Tuusulan salibandy ry Joukkue: TuSBy 03 TuSBy 03 joukkue on syksyllä 2012 harjoittelun aloittanut salibandyjoukkue. Kaudesta 2013-2014 alkaen olemme osallistuneet liiton sarjaan. Harjoittelemme kolmesti viikossa. Kari Kangas (jojo) 040-550 2640 (kari(at)kangas.biz) http://www.tuusulansalibandy.com

Joukkue etsii pelaajia: Otamme kaudelle 2016-17 uusia pelaajia.

Kari kirjoitti: Kausi 2016-2017 Sarjaan ilmoittautuminen on päättynyt. Ensimmäiset turnaukset pelataan aikaisintaan 8.10.2016. (15 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Salibandy
Tuusula
Pojat
28

sctoivo Nimenhuuto.com

Sc Toivon historia Elettiin kevättä 2005, jolloin osa turkulaista salibandyosaamista päätti lähteä koittamaan kannuksiaan Noormarkussa järjestettävään Draivia-turnaukseen. Joukkue tarvitsi tietysti nimen. SC TOIVO, joka syntyi Turun Mäntymäessä sijaitsevan Toivolankadun mukaan. Urheilullista menestystä ei saavutettu, mutta siemenet Toivon perustamisella kylvettiin tuona keväänä.

Joukkue etsii pelaajia: Moro! Mikäli tiedät olevasi lahjakas salibandyn pelaaja ota rohkeasti yhteytt...

Börje kirjoitti: In jos flunssa paranee (3 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Salibandy
Leaf Areena
Ei asetettu
26

M-Team B White Nimenhuuto.com

M-Team B White on 99/98 ikäluokan joukkue. Pelasimme kaudella 2015-2016 SSBL:n B-haastajasarjassa ja Arena Centerin kovassa Play liigassa. Harjoittelemme tavoitteellisesti ja osallistumme sarjapelien lisäksi turnauksiin Suomessa ja kauempanakin (Tallinna 2016). Hyvän pelin lisäksi rento ja mukava fiilis ovat ykköstavoitteita. Tulevalla kilpakaudella 2016-2017 joukkuetta valmentavat Naisten pelaaja Miia Määttä (valmentaja joukkueessa B-99) ja Marko Heinonen (valmentaja joukkueissa B-99, 01-kilpa/sm, 06)

Joukkue etsii pelaajia: TRY OUT kaudelle 2016 - 2017 on käynnissä... Tulevalla kilpakaudella 2016-201...

Lassi kirjoitti: Hei, M-Team B White toimii vastuujoukkueena 2.10.2016 pelattavalla B-kilpasarjan sarjakierroksella Arena Center Ruskeasuolla, kenttä 3. Tämä tarkoittaa, että järjestämme kaikkiin peleihin toimitsijat (pöytäkirja ja ajanotto). Merkitsen toimisijavuorolistaan pelaajan nimen, jolloin perhe voi päätt... (2 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Salibandy
Helsinki
Pojat
23

Tuomarilan Urheilijat P01 Nimenhuuto.com

TU Matadorit (P01) Joukkueena pelaten, joukkueena kehittyen. Jokaiselle varmasti oma rooli omien vahvuuksien mukaan, mutta yhdessä vahvuuksia maksimoiden. Iloinen ja avoin ryhmä, jonka valmennuksessa keskitytään erittäin tunnollisesti käyttäytymiseen niin kentällä kuin kentän ulkopuolella. Välillä valkku tekee suorituksia, usein (vielä) kuitenkin pojat ;-) Tervetuloa kokeilemaan! -KCP-valkku

Joukkue etsii pelaajia: TU Matadorit P01 hyvähenkinen salibandyjoukkue etsii maalivahtia ja kenttäpel...

Päivitetty 2 päivää sitten

Salibandy
Espoo
Pojat
40

SB Hurricane Nimenhuuto.com

SB Hurricane ry:n tarina sai alkunsa maaliskuussa 2010, kun Hattaran Harri kokosi tutuista pelikavereistaan harrasteporukan, joka sai nimekseen SB Hurricane. Helmikuussa 2011 joukkue rekisteröitiin SB Hurricane ry:ksi. Pienestä salibandyjoukkueesta on kasvanut jo pieni salibandyseura. Tällä hetkellä seuraan kuuluu neljä miesten joukkuetta, G-pojat sekä naisten joukkue. Luontevana jatkumona seuran kehitykselle pelaamme tulevalla kaudella 2016-2017 miesten edustusjoukkueella 5. divisioonaa, M35 seniorisarjaa sekä kahdella harrastejoukkueella Kiekko-Haukat 96 harrastesarjaa. SB Hurricane Ladies pelaa 2. divaria pohjois-suomen lohkossa. http://www.sbhurricane.fi/

Joukkue etsii pelaajia: Ensi kauden SB Hurricane miesten edustusjoukkueeseen haetaan uusia pelimiehiä...

Toni kirjoitti: Jaa, se olikin Cobran peli. Ilmankos olikin mono laulanut :D (2 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Salibandy
Oulu
Miehet
74

Westend Indians 03 Nimenhuuto.com

Westend Indians D03 on salibandyjoukkue Espoossa. Joukkue osallistuu kaudella 2016-2017 liiton kilpasarjaan, jonka lisäksi pelaamme osittain myös 02-haastajasarjaa. 03-haastajasarjaan osallistuu Red&White -joukkue, joka on hieman kevyempi vaihtoehto kilpajoukkueelle. Molemmissa joukkueissa on tilaa uusille pelaajille. Olethan rohkeasti yhteydessä! Ikäluokkavastaava Tommi Paananen tommi.paananen@westendindians.fi 0440283862

Joukkue etsii pelaajia: Westend Indians D03 on salibandyjoukkue Espoossa. Joukkue osallistuu kaudella...

Riku kirjoitti: Eikö vieläkään tietoa poikien otteluaikatauluista? (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Salibandy
Espoo
Pojat
34

SCH miehet2 Nimenhuuto.com

Oletko kiinnostunut kehittymään salibandyssa teknisesti, taktisesti, fyysisesti sekä valmis haastamaan itsesi? Sinulla on entuudestaan salibandytaustaa tai olet pelannut aikaisemmin mailapelejä. Oletko valmis taistelemaan joukkueen ja pelikaverisi eteen? Tarjoamme sinulle päämäärätietoisen harjoittelun valmennuksen alaisuudessa aladivareissa. Samalla tarkoituksena on tarjota pelipaikka kaikille niille pelaajille jotka haluavat pelata tosissaan ja haastaa itseään salibandyn parissa. Pelaamme tulevalla kaudella 6-divaria Etelä-Suomen lohkossa ja etsimme uusia pelaajia joukkueeseen. Lisätietoja www.SCH.fi Valmentaja: Juha Koskinen 040-5571983 Juha.koskinen(at)ppa.inet.fi

Joukkue etsii pelaajia: Oletko kiinnostunut kehittymään salibandyssa teknisesti, taktisesti, fyysises...

Samuli kirjoitti: Seurailta 5.10. !!! (4 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Salibandy
Hyvinkää
Miehet
22

Tuomarilan Urheilijat P02 Nimenhuuto.com

Tuomarilan Urheilijoiden 02-syntyneiden poikien salibandyjoukkue. Pelaamme kaudella 2016–2017 SSBL:n haastasarjaa ja lisäksi osallistumme EA-junnuliigaan. Treenit ovat 3–4 kertaa viikossa Espoon keskuksen alueella. Mukaan mahtuu vielä muutama peluri, joten ole yhteydessä ja tule kokeilemaan!

Joukkue etsii pelaajia: Oletko 02-syntynyt ja salibandy kiinnostaa? Joukkueemme on avoin uusille pela...

Elias kirjoitti: Hei! Sain sovittua meille harjoitusottelun Puffet Cupin alusviikolle THT-vuorollemme. Koska Kaivomestarin harkkoja ei ole syyskuussa ylioppilaskirjoitusten takia, keskiviikon THT-vuoro on ainoa ison kentän treenivuoromme, eikä treenejä ole kuin kolmet viikossa. Siksi ke 14.9. peliin osallistumine... (24 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Salibandy ja Säbä
Espoo
Pojat
30

kiimuharrastepesis Nimenhuuto.com

KiimU pesiksen salibandyryhmä. Meillä on ryhmässä naisia ja miehiä ja uudet pelaajat ovat myös tervetulleita. Emme pelaa missään sarjassa, pelaamme rennolla otteella :-) Talvisin pelataan pe 19 - 20:30 Kiiminkijoen koululla. Jos haluat tulla kokeilemaan niin ota yhteyttä kari.tapani.lampinen@gmail.com

Joukkue etsii pelaajia: KiimU harrastepesiksen salibandyryhmään maanantai ja perjantai mahtuu myös uu...

Petri kirjoitti: Tatu tulee toiseen päähän maaliin. (6 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Salibändy
Kiiminki
Sekajoukkue
25

Perjantain Palloilijat Nimenhuuto.com

Perjantain sankareiden oma rentoutumistilaisuus jo vuodesta 2008! Onko kunto liian "hyvä"? Maistuuko vapaa ajalla enemmänkin olut kuin Gatorade? Jos vastasit molempiin kysymyksiin kyllä niin olet saapunut oikeaan paikkaan! Perjantain Palloilijat on epämääräinen joukko yhteiskunnallisia vaikuttajia, jotka joka perjantai todistavat klo 20-21, että kappaleen liike painovoimakentässä ei todellakaan riipu kappaleen massasta ( kts. Newtonin ekvivalenssiperiaate ) vaan täysin kohteen omasta motivaatiosta ja energiatasosta juuri sillä hetkellä kun pallo sattuu osumaan omaan lapaan. Ryhmän tarkoituksena on siis pelata sählyä, pitää hauskaa ja ennenkaikkea hikoilla rankasti raskaan työviikon jälkeen hyvässä porukassa! Tervetuloa pelaamaan! - S -

Joukkue etsii pelaajia: Laita viesti numeroon 0503031560 halutessasi liittyä perjantain palloilijoihin.

Jani kirjoitti: Mä saan yhden kaverin mukaan jos tulee tarpeeksi porukkaa (6 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Salibandy ja Sydärit
Helsinki
Miehet
17

Oulun Pallonaamat Nimenhuuto.com

Harrastepesäpalloa sekä pallopelejä Oulussa Joukkueemme on sekajoukkue, pelaajamme ovat siis eri-ikäisiä miehiä ja naisia. Pelaamme omaksi iloksi, emmekä laske pisteitä. Siksi meillä pääsee pelaamaan ikään, kokoon, sukupuoleen tai entisiin urheiluharrastuksiin katsomatta. Periaatteenamme on alusta saakka ollut: ei turhan vakavissaan. Mukaan vain roppakaupalla reipasta mieltä ja pilkettä silmäkulmaan. Mikäli olet kiinnostunut liittymään joukkueeseen, ota yhteyttä sähköpostitse. Sähköposti: oulunpallonaamat (at) gmail.com Syksyllä 2016 pelaamme sisävuorolla eri pallopelejä, pesäpallon pariin palaamme jälleen kesällä 2017. Kotisivut, joilla enemmän tietoa meistä sekä harjoitusvuoroistamme: http://oulunpallonaamat.wordpress.com FB: http://www.facebook.com/oulunpallonaamat

Joukkue etsii pelaajia: SYKSY 2016: Erilaisia pallopelejä (esim. käsipalloa, koripalloa ja lentopallo...

Aki kirjoitti: Kalevan kaupunkilehti Kale! otti yhteyttä Pallonaamoihin ja kysyi saisiko tulla tekemään jutun meistä "Hikiä pukkaa" -juttupaikalle. Sehän passasi ja toimittajakaksikko kävi seuraamassa eilen maanantain harjoituksia oikein aurinkoisessa säässä. Juttu Pallonaamoista tulee ehkä ensi viikon lehteen,... (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Pesäpallo, Sulkapallo, Koripallo, Lentopallo, Jalkapallo, Käsipallo, Sähly, Futsal ja Ultimate
Oulu, Kempele, Kiiminki, Jääli
Sekajoukkue
46

SC Westside Nimenhuuto.com

Salibandy Club Westside on 2015 syksyllä Espoossa perustettu salibandyn harrastesekajoukkue. Joukkue koostuu salibandyn harrastelijoista ja eri sarjatasoilla divisoonaa pelaavista mies- ja naispelaajista, jotka haluaa viettää omien harjoituksiensa lisäksi enemmän aikaa lajin parissa. Meidän aktiviteettien perustana on positiivinen asenne, hauskanpito ja liikunta. "Harjoittelemme" Esport Arenalla muutaman kerran kuukaudessa ja osallistumme hupi- ja harrastetason turnauksiin.

Joukkue etsii pelaajia: Etsimme joukkoomme lisää kenttäpelaajia sekä maalivahteja. Mikäli sinua kiinn...

Päivitetty 7 päivää sitten

Salibandy ja Sähly
Espoo, Helsinki
Sekajoukkue
18

SB Vantaa A-juniorit Nimenhuuto.com

Salibandyseura Vantaa ry (SB Vantaa) on yksi Suomen suurimpia salibandyseuroja. Joukkueitamme on edustettuna niin miehissä kuin naisissa, tytöissa ja pojissa. Järjestämme myös salibandykoulutoimintaa Länsi-Vantaan alueella. Visiomme on olla salibandyn malliseura, jonka toiminnassa korostuu korkealaatuinen, menestyksekäs ja monipuolinen salibandy- ja sitä tukeva urheilutoiminta. Haluamme kehittyä esimerkilliseksi ja kunnioitusta herättäväksi salibandyn erikoisseuraksi. Seuramme arvoihin kuuluvat mm. toimintamme laadukas ja pitkäjänteinen kehittäminen, taidokkaan ja edustavan joukkueurheilukulttuurin luominen sekä yksilön ja yhteistyön arvostus. Seurainfoa http://www.sbvantaa.fi/72 Joukkueiden ja seuran yhteystiedot http://www.sbvantaa.fi/66

Joukkue etsii pelaajia: Joukkueeseen mahtuu vielä uusia motivoituneita pelaajia. Lisätietoa joukkuees...

Pasi kirjoitti: Tervehdys, Meillä on 28.9 klo 17-18.00 välisenä aikana harkkapeli P04 Devils vs 05 Kingit. Ja tiedustelisin olisiko A nuorissa kaveria, joka olisi innokas/halukas tuomaroimaan 11-12 poikien peliä. Kyselen siksi, koska he tuntevat lajia jo hyvin ja auktoriteetti riittää ainakin. T : Tero Paunonen,... (8 päivää sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Salibandy
Vantaa
Pojat
32

Westend Indians Naiset II Nimenhuuto.com

FLOW! Inkkarit (WI), Naiset II treenaavat tiistaisin kello 20-21 Mattlidenin koululla ja torstaisin kello 20-21 Otahallilla, kentällä 3. Lisäksi joukkue suuntaa leiritykselle ja/tai pelimatkalle ulkomaille kerran kauteen, unohtamatta kotimaan legendaarisia turnauksia. Pelaamme kaudella 2016-2017 III-divisioonaa. Tavoitteenamme on lähteä kauteen hyvällä asenteella ja fiiliksellä, nauttia salibandyn tarjoamista haasteista menestyksekkäästi ja hioa joukkueesta voittamaton timantti. Joukkue viihtyy yhdessä niin kaukalossa, saunassa kuin tanssilattiallakin. Tervetuloa kalustoomme! Tarjoamme Sinulle ikimuistoisia hetkiä joukkueessamme! *Pelaajisto, kapteenisto, valmennus- sekä joukkueenjohto toivottavat sinut tervetulleeksi Salibandy Circukseen!*

Joukkue etsii pelaajia: ***KAIPAATKO HIKISIÄ TREENEJÄ HYVÄSSÄ SEURASSA? JOUKKUEEMME ETSII MUUTAMAA PE...

Jatta kirjoitti: Huomio huomio! Kouluvuorot taas peruttu kirjoitusten takia 7.10.asti. (15 päivää sitten)

Päivitetty 10 päivää sitten

Salibandy
Espoo
Naiset
20

Westend Indians F07 Black Nimenhuuto.com

Westend Indians ry on 1992 perustettu espoolainen urheiluseura. Vahvaa juniorityötä tekevä Sinettiseura on kasvanut nopealla vauhdilla yhdeksi Suomen suurimmista salibandyseuroista, sekä yhdeksi Espoon suurimmista urheiluseuroista. Heimossa on sopivia vaihtoehtoja kaiken ikäisille ja tasoisille urheilun ja liikunnan ystäville. Tutustu ryhmätarjontaan www.westendindians.fi/liity-heimoon ja ilmoittautudu rohkeasti mukaan Heimoon! Katso myös video seurastamme: #TätäMäHaluan / http://youtu.be/u4O6wecQjX0 ja seuraa somessa @westendindians ja #Heimo Lisätiedot: toimisto@westendindians.fi

Joukkue etsii pelaajia: Sinä 2007-syntynyt poika, tule mukaan iloiseen toimintaamme! Heimon F2 pojat ...

Sebastian kirjoitti: Anteeksi minun pieni sekaannus! Mutta meillä on muutamia keskiviikon otahallivuoroja siirretty tiistilän koululle miesten pelejen johdosta, jotka olin laittanut jo tänne nimenhuutoon otahallivuoroiksi. Niin tarkistattehan paikan missä meillä on harkat uudestaan nimenhuudosta. Ensimmäinen tiistilä... (11 päivää sitten)

Päivitetty 11 päivää sitten

Salibandy
Espoo
Pojat
17

KeskiviikkoKlubi Nimenhuuto.com

KESKIVIIKKOKLUBIN PERINTEINEN SÄBÄVUORO RUSKEASUON ARENA-CENTERISSÄ KE KLO 18.30 - 19.30 SYYSKUUSTA TOUKOKUUHUN. Syksyksi 2015 olemme ilmoittautuneet PLAY-liigan Hupisarjaan Rusalle eli sarjapelit myös Arena Center Ruskeasuolla. TERVETULOA PELAAMAAN!! Uusia Pelaajia otetaan mukaan tarvittaessa. TÄLLÄ HETKELLÄ (päivitetty 14.07.2015), kun Uusi Kausi on alkamassa, tilanne on täysin avoinna. Meillähän on aika suuri määrä pelaajia reservissä, mutta mikä on tämänhetkinen tilanne Tulevan Kauden 2015 - 16 suhteen, selvinnee seuraavan kuukauden aikana. ILMOITELKAA AJOISSA AIKEISTANNE! Kiitos. Ilkka Lehmustola ilefix74@gmail.com P. 040-742 6206 / ILE

Joukkue etsii pelaajia: KESKIVIIKKOKLUBIN PERINTEINEN SÄBÄVUORO RUSKEASUON ARENA CENTERISSÄ KE KLO 18...

Ilkka kirjoitti: NO NIIN, ÄIJÄT! Tänään - siis kohta - se sitten alkaa taas. Varautukaa muutoksiin joukkuevalinnoissa. Mailat keskelle ja liivit niskaan. MENNÄÄN ETEENPÄIN!! ;) -ile- (21 päivää sitten)

Päivitetty 21 päivää sitten

Salibandy, Saunominen ja Pikkujoulut
Helsinki, Ruskeasuo
Miehet
66

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Salibandyjoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on salibandy on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.