Salibandyjoukkueita

Salibandy on hieno laji. Tämä lista kattaa ne joukkueet, joiden lajina on salibandy, sähly, säbä ja floorball. Joukkueita löytyy sekä tytöille ja pojille että naisilla ja miehille. Sarjatasot vaihtelevat puulaakisarjasta divariin ja liigaan.

Tsekkaa tästä listasta myös ne floorballjoukkueet, jotka hakevat uusia pelaajia riveihinsä. Pelaajapörssissä ilmoituksen julkaisseet joukkueet on merkattu erikseen. Katso sopiva joukkue ja ilmoittaudu mukaan säbäpeliin.

Toki merkkaamattomiinkin floorballjoukkueisiin voi olla yhteydessä. Katso joukkueen yhteystiedot kyseisen porukan Nimenhuuto-sivulta. Joukkueen sivulta löytyy usein myös ikäluokka eli minkä ikäisten tai minä vuonna syntyneiden porukasta on kyse. Joukkueen Nimenhuuto-sivulla on tietoa myös pelipaikoista.

Ota Nimenhuuto.com käyttöön omalle joukkuelleesi, niin pääset hyödyntämään laajaa valikoimaa hyödyllisiä ominaisuuksia.

Tässä listassa joukkueita on 2899 ja niissä on yhteensä yli 58000 pelaajaa.

Salibandy: joukkueet kartalla
Kartta - salibandy

Jo 2899 salibandyjoukkuetta käyttää Nimenhuutoa. Perusta oman joukkueen ilmaiset kotisivut.

KeskiviikkoKlubi Nimenhuuto.com

KESKIVIIKKOKLUBIN PERINTEINEN SÄBÄVUORO RUSKEASUON ARENA-CENTERISSÄ KE KLO 18.30 - 19.30 SYYSKUUSTA TOUKOKUUHUN. Syksyksi 2014 ilmoittaudumme HarrasteLiigaan. TERVETULOA PELAAMAAN!! Uusia Pelaajia otetaan mukaan tarvittaessa. Juuri TÄLLÄ HETKELLÄ VESKAREITA KAIVATAAN LISÄÄ. Innostuneet maalivahdit, ilmoittakaa yhteystietonne allekirjoittaneelle. Ilkka Lehmustola ilefix74@gmail.com P. 040-742 6206 / ILE:)

Joukkue etsii pelaajia: KESKIVIIKKOKLUBIN PERINTEINEN SÄBÄVUORO RUSKEASUON ARENA-CENTERISSÄ KE KLO 18...

Leo kirjoitti: Terve, tämän hetken saldo 8 pelaajaa ja 1 maalivahti. Oma tulo vielä auki. T:Leksa (Noin 10 tuntia sitten)

Päivitetty noin 7 tuntia sitten

Salibandy ja Saunominen
Helsinki, Ruskeasuo
Miehet
49

SC Wolfgang Nimenhuuto.com

SC Wolfgang - Pääkaupunkiseudun omat sudet! SC Wolfgang on kaveriporukasta kasattu joukkue, joka on perustettu vuonna 2014. Joukkueen tavoitteena on edistää, kehittää sekä ylläpitää monipuolisesti joukkueen jäsenten kuntoa, sekä tarjota mahdollisuuden harjoitella sekä pelata tosissaan, hyvällä porukalla hauskanpitoa unohtamatta.

Joukkue etsii pelaajia: Uusi joukkueemme hakee vahvistuksia jo preseasonille 2014-15 ja tavoitteenamm...

Päivitetty noin 20 tuntia sitten

Salibandy
Vantaa
Miehet
8

Oilers Hunters Nimenhuuto.com

Esport Oilers Hunters 02-Pojat Salibandy Kotisivu: http://www.espoonoilers.fi/joukkue5930 Joukkueen maksuyhteystiedot SAAJA: ESPOON OILERS RY TILI: FI5380200710455154 LISENSSIMAKSU & VAKUUTUS Kauden 2012-2013 lisenssi ja vakuutus tulee maksaa - ilman niitä EI saa pelata. Maksu suoritetaan netissä:http://salibandy.net/asioi-verkossa/lisenssit/lisenssin-maksaminen J2 lisenssi 30€ + vakuutus 12€, Yht 42€ Tietoa lisensseistä: http://salibandy.net/asioi-verkossa/lisenssit/lisenssitietoa/lisenssiluokat-2012-2013

Joukkue etsii pelaajia: Espoon Oilers Hunters on elokuussa 2010 perustettu vuonna 2002 syntyneiden po...

Pepi kirjoitti: Ollaan hallilla tänään perjantaina vasta klo 16.45!!! Pepi (Päivä sitten)

Päivitetty päivä sitten

Salibandy
Espoo
Pojat
43

SB Hurricane Nimenhuuto.com

SB Hurricane on parsittu kokoon vuonna 2010 maaliskuussa Harri Hattaran toimesta. Helmikuussa 2011 rekisteröitiin SB Hurricane ry:ksi. Joukkeita tällä hetkellä on SB Hurricane "Edustus", joka pelaa 5 divaria, SB Hurricane "Harraste", joka pelaa Kiekko-Haukat 96-harrastesarjaa, sekä SB Hurricane Ladies, joka pelaa 3. divisioonaa (syksystä 2013 alkaen). http://www.sbhurricane.fi/

Harri kirjoitti: Minulla on sovitteluasut siitä tuulipuvusta koot L ja M jos haluaa kokeilla niin repikää hihasta! Hintaa sille asusteelle tulee 98 euroa (ovh150euroa) Voi asun tilata myös ilman sovitusta ilmoittakaa minulle koot ja pelinumero kiitos. (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Salibandy
Oulu
Miehet
44

sctoivo Nimenhuuto.com

Sc Toivon historia Elettiin kevättä 2005, jolloin osa turkulaista salibandyosaamista päätti lähteä koittamaan kannuksiaan Noormarkussa järjestettävään Draivia-turnaukseen. Joukkue tarvitsi tietysti nimen. SC TOIVO, joka syntyi Turun Mäntymäessä sijaitsevan Toivolankadun mukaan. Urheilullista menestystä ei saavutettu, mutta siemenet Toivon perustamisella kylvettiin tuona keväänä.

Joukkue etsii pelaajia: Moro! Mikäli tiedät olevasi lahjakas salibandyn pelaaja ota rohkeasti yhteytt...

Juho kirjoitti: Tarvittaessa (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Salibandy
Leaf Areena
Ei asetettu
24

SSV-B-TYTÖT Nimenhuuto.com

SSV perustaa B-tyttöjen salibandyjoukkueen kaudelle 2013-2014. Etsimme 94 – 97 syntyneitä tyttöjä mukaan joukkueeseen, joilla olisi jo jonkin verran kokemusta salibandysta tai ainakin muu urheilullinen tausta. Treenit: 29.5.13 klo. 18.30 – 20.00 Vuosaaren urheilutalo, Vuosaarentie 5, 00980 Helsinki Kesätreenit: alkaen 5.6.13 keskiviikko ja sunnuntai klo. 18.30-20.00 Herttoniemen liikuntapuisto, Siilitie 12, 00800 Helsinki Ota yhteyttä ja tule mukaan: Nina Sinervo nina.sinervo@welho.com puh. 040 5607159 Kotisivu: http://www.ssv.fi/joukkueet/b-tytot/

Joukkue etsii pelaajia: Etsimme 94–97 syntyneitä tyttöjä mukaan joukkueeseen, joilla olisi jo jonkin ...

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Heips! Mukava, että olitte lisänneet minut pelaajalistaan ssv:n kotisivuille, mutta nimessä on häikkää. Olen siis Palomäki en Palojärvi. (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Salibandy
Helsinki
Tytöt
28

Oilers B-United Nimenhuuto.com

Oilers B-United on 96-97-poikien salibandyjoukkue. Joukkueen rungon muodostavat viime kauden Oilers B-Unitedin pelaajat ja valmentajat. B-Unitedin kausi 2013-14: - kesäharjoittelu ulkona juhannukseen asti - lajiharjoitukset elokuun alusta alkaen ti- ja to-iltaisin THT Centerissä - SSBL:n Etelä-Suomen aluesarja - turnauksia ja harkkapelejä Suomessa ja mahdollisesti ulkomailla United on Oilersissa B-ikäluokan toinen rennompi joukkue, jossa pelaaminen ja harjoittelu saa ja sen pitääkin olla hauskaa!

Joukkue etsii pelaajia: Oilers B-United on Oilersin B-ikäluokan kakkosjoukkue. Pelaamme kaudella 2013...

Pepi kirjoitti: Moikka Kaikki loput tämän kauden taupahtumat on laitettu nimenhuutoon. Menkää kuittaamaan itsenne IN / OUT kesään saakka! On hivenen helpompaa valmentajille suunnitella treenejä ja pelejä, kun kaikki ilmoittautumiset on näkyvillä. T:Pepi (25 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Salibandy
Espoo
Pojat
31

Puotinkylän Valtti Nimenhuuto.com

Puotinkylän Valtti - salibandyn miesten edustusjoukkue. Kakkosdivarissa vuodesta 2006 lähtien. Hyvällä meiningillä, ei turhan tosissaan mutta aina voitto mielessä tottakai. Pelipäivä on juhlapäivä. Joukkue harjoittelee valmentajan johdolla kauden aikana kahdesti viikossa, kesäisin keskimäärin pari kertaa viikossa erikseen sovitun ohjelman mukaisesti.

Joukkue etsii pelaajia: Pelaamme kaudella 2013-2014 jälleen miesten salibandyn II-divisioonaa. Uusia ...

Juha kirjoitti: Moi, sakkokassasta uupuu vielä suorituksia seuraavilta: - Sami 10€ + 10€ - Teppo 5€ - Antti 5€ + 10€ - Fägi 5€ + 10€ - Valtsu 10€ - U Masa 10€ - Nanu 10€ - Ripa 10€ - Soini 20€ Ottaakaa rahaa mukaan treeneihin, niin saadaan noi kuitattua ennen risteilyä. Eikä tarvitse laittaa perijöitä ovelle, Ku... (20 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Salibandy
Helsinki
Miehet
27

FLOB Lady 2 Nimenhuuto.com

FLOB Lady 2 -joukkueen tarkoituksena on harjoitella salibandya tavoitteellisesti ja tosissaan, mutta ei liian vakavasti. :) Joukkue nousi tulevalle kaudelle (2014–15) naisten II-divisioonaan, ja ensi kauden joukkueen rakentaminen on aloitettu jo nyt. Uusille lajista innostuneille pelaajille on aina tilaa, joten epäröimättä kannattaa ottaa yhteyttä!

Joukkue etsii pelaajia: --- FLOB Lady 2 nousi kaudelle 2014–2015 naisten 2. divisioonaan, ja tulevan ...

Jarno kirjoitti: Nyt on vain yhdeksän pelaajaa, jolla kyllä pärjäännee, mutta parempi olisi tasan 10. Olisiko kysyä yhtä kaveria mukaan, tai kysytäänkö ykkösistä tahi kolmosista paria pelaajaa mukaan? (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Salibandy
Espoo / Helsinki
Naiset
19

Loistonaiset2 Nimenhuuto.com

Loisto N2:sen naiset pelaavat alkavalla kaudella 2014 - 2015 naisten 3-divisioonassa länsirannikolla. Joukkueen kokoaminen alkavalle kaudelle on käynnistynyt ja joukkueeseen etsitään uusia pelaajia. Mikäli sinua kiinnostaa tulla kokeilemaan miltä meno vaikuttaa ota rohkeasti yhteyttä! ;) Valmentaja: Risto Särkelä, puh. 040 732 5273 tai risto.sarkela@gmail.com Lisätietoja: www.loistosalibandy.net

Joukkue etsii pelaajia: Loisto N2:sen naiset pelaavat alkavalla kaudella 2014 - 2015 naisten 3-divisi...

Päivi kirjoitti: Oon reissus 18-24.4. (8 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Salibandy
Turku
Naiset
29

Oulun Pallonaamat Nimenhuuto.com

Tervetulleita mukaan ovat kaikki ikään, kokoon, sukupuoleen tai entisiin urheiluharrastuksiin katsomatta. Keväällä 2014: Sulkapalloa perjantaisin (klo: 18-19) Raatin uimahallin liikuntasalissa ja erilaisia pallopelejä (käsi-, kori-, lentopalloa) sunnuntaisin (klo: 11.30-13) Välivainion koulun salilla. Kesällä 2014: Harrastepesistä maanantaisin sekä torstaisin (klo: 18-19.30) Haapalehdon kentällä, Tilustien päässä. Ensimmäinen pesisvuoro maanantaina 2.6.2014 klo 18.00. :) Uudet pelaajat ovat myös tervetulleita mukaan jo kevään sisäpelivuoroille pelaamaan sulkapalloa sekä muita palloilupelejä. Mukaan vain roppakaupalla reipasta mieltä ja pilkettä silmäkulmaan. Ilmoittautumalla joukkueeseen Oulun Pallonaamojen Nimenhuuto -sivulla pysyt ajantasalla tulevista tapahtumista. :)

Joukkue etsii pelaajia: Hei, Oulun Pallonaamat pelaavat harrastepesäpalloa myös kesällä 2014 ja etsim...

Kimmo kirjoitti: Katotaa huomenna pöhinät jaksaako pelata toista vuoroa perään.. (9 päivää sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Pesäpallo, Sulkapallo, Koripallo, Lentopallo, Jalkapallo, Käsipallo ja Sähly
Oulu
Sekajoukkue
28

Oilers Hurricanes 03 Nimenhuuto.com

Oilers Hurricanes on 2003-syntyneiden poikien espoolainen salibandyjoukkue. Kehittymistä ja toivottavasti menestystäkin, mutta aina ilon kautta. Etsimme uusia pelaajia ja maalivahteja, joilla on taustaa salibandyssa tai muissa mailapeleissä. Ole yhteydessä: Jokke Eljala (jokke.eljala@kolumbus.fi) tai Anssi Saxelin (a_saxelin@yahoo.com).

Joukkue etsii pelaajia: Oilers Hurricanes on 2003-syntyneiden poikien espoolainen salibandyjoukkue. E...

Onni kirjoitti: Tervehdys, jos ette ole huomanneet tai kuulleet, niin Esport Oilers järjestää kesäkuussa Salibandyyn liittyviä leirejä. Alla tarkempaa tietoa leireistä. Itse olen ilmoittanut Onnin kesäleirille viikolla 23 (2-6.6) THT-Centerille. Varaa paikkasi kesäloman parhaimmille leireille! Esport Oilers järj... (29 päivää sitten)

Päivitetty 10 päivää sitten

Salibandy
Espoo
Pojat
30

SB Hurricane Ladies Nimenhuuto.com

SB Hurricane on parsittu kokoon vuonna 2010 maaliskuussa Harri Hattaran toimesta. Helmikuussa 2011 rekisteröitiin SB Hurricane ry:ksi. Joukkeita tällä hetkellä on SB Hurricane "Edustus", joka pelaa 5 divaria, SB Hurricane "Harraste", joka pelaa Kiekko-Haukat 96-harrastesarjaa, sekä SB Hurricane Ladies, joka pelaa 3. divisioonaa (syksystä 2013 alkaen). SB Hurricanen naisten joukkue etsii riveihinsä muutamaa uutta salibandyn pelaajaa. Syksyllä 2013 aloitamme ensimmäisen kauden 3. divisioonassa Pohjois-Suomen A-lohkossa. http://www.sbhurricane.fi/

Meeri kirjoitti: Pääsen Hansun kyydillä. Liisa, voit mennä sit Katjan kyydillä (12 päivää sitten)

Päivitetty 12 päivää sitten

Salibandy
Oulu
Naiset
21

Töölön Vesa salibandy Nimenhuuto.com

Töölön Vesaan perustettiin salibandyjaosto kaudeksi 2010-2011. Joukkue osallistuu tänä vuonna Hakaniemen Arena Centerissä järjestettävään Premium Salibandyliiga -sarjaan. Sarjassa pelataan 18 ottelua Hakaniemen hallissa aikavälillä syyskuu-toukokuu (otteluajat ma-to 17-21.30). Peliaika otteluissa on 3x15 minuuttia, eikä sarjassa tarvita salibandylisenssiä.

Sami kirjoitti: maalivahdit hoi!!!ilmotusta (26 päivää sitten)

Päivitetty 16 päivää sitten

Salibandy
Helsinki
Miehet
24

Blackbirds C1 valkoinen Nimenhuuto.com

Joukkueen vakioharjoitusvuorot kaudella 2013-2014: Keskiviikko: Hyrylän koulu 1930-2030 Perjantai: Klondyke 1900-2000 Sunnuntai: Klondyke 1700-180 Tarkista harjoitusten tarkat ajat (lämmittelyt, lenkit, peruutukset) ja poikkeukset aina kyseisen harjoituksen kohdalta. Yhteystiedot: Timo Suorto JoukkueenJohtaja/ Rahastonhoitaja 040-5071080 Pasi Virtala, Vastuuvalmentaja 040-5030177

Tuomas kirjoitti: Onko ke tai pe yleensä enään harjoituksia? Ainakaan kalenteriin ei ole merkitty. (18 päivää sitten)

Päivitetty 18 päivää sitten

Salibandy
Kerava
Pojat
18

Castom Nimenhuuto.com

Jyväskyläläisen rakennusliike Castomin ympärille koottu sählyporukka. Tässä porukassa arvostetaan sitoutumista, itsensä likoon laittamista ja reilua peliä. Kentällä liikutaan tosissaan, mutta kuitenkin pilke silmäkulmassa. Kaikki tapahtuu ilon kautta ja liikunnan riemusta. Yhdessä on kiva liikkua!

Tommi kirjoitti: Pelit lisätty kalenteriin, käy ilmoittautumassa huomiseen peliin. (19 päivää sitten)

Päivitetty 19 päivää sitten

Salibandy
Jyväskylä
Sekajoukkue
33

Rangers Penguins P97 Nimenhuuto.com

Kirkkonummi Rangers Penguins P97 on aloittanut toimintansa syksyllä 2010. Joukkueen kotisivut ovat: http://www.kirkkonummirangers.fi/joukkue3133 Joukkueen toimtaperiaatteet löydät omalta välilehdeltään samoin yhteystietomme. Pelaamme SSBL:n haastajasarjassa. Jos haluat mukaan reiluun säbäjengiin ota rohkeasti yhteyttä.

Joukkue etsii pelaajia: Otamme uusia 1996-1998 syntyneitä pelaajia kokoonpanoon kaudelle 2013-2014. T...

Matti-Pekka kirjoitti: Moi, Jouduin nopealla varoitusajalla työreissulle, joten voi olla etten ehdi treeneihin näistä ensi viikonlopun tapahtumista juttelemaan. Pari tapahtumaa tiedossa siis joka kaverille: 1. Talkoot Aktialla / messupöytien järjestely ja purku. Katso oma vuorosi Nimenhuudosta. Perjantai-vuorossa oleva... (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 22 päivää sitten

Salibandy
Kirkkonummi
Pojat
24

Loistonaiset Nimenhuuto.com

Avoimet harjoitukset alkavat! Loiston naiset pelaavat kaudella 2014 - 2015 naisten 2-divisioonaa länsirannikolla. Joukkueeseen etsitään uusia vahvistuksia. Mikäli sinua kiinnostaa tulla mukaan Loistavaan seuraan niin olethan hetimiten yhteydessä meihin! :) Valmentaja: Risto Särkelä, puh. 040 732 5273 tai risto.sarkela@gmail.com Lisätietoja: www.loistosalibandy.net

Joukkue etsii pelaajia: Avoimet harjoitukset alkavat! Loiston naiset pelaavat kaudella 2014 - 2015 na...

Minka kirjoitti: en tiedä milloin voin seuraavan kerran treenata, kävi pieni onnettomuus tänään Himoksella :/ :) (29 päivää sitten)

Päivitetty 26 päivää sitten

Salibandy
Turku
Naiset
29

Westend Indians WI Naiset IV Nimenhuuto.com

FLOW! Inkkarit (WI), Naiset IV treenaavat tiistaisin kello 19-20 Mattliden skolanilla ja torstaisin kello 20-21 Otahallilla, kentällä 3. Lisäksi jengi suuntaa leiritykselle ja/tai pelimatkalle ulkomaille kerran kauteen, unohtamatta kotimaan legendaarisia turnauksia. Pelaamme kaudella 2013-2014 III-divisioonaa. Tavoitteenamme on lähteä kauteen hyvällä asenteella ja fiiliksellä, nauttia salibandyn tarjoamista haasteista menestyksekkäästi ja hioa joukkueesta voittamaton timantti. Joukkue viihtyy yhdessä niin kaukalossa, saunassa kuin tanssilattiallakin. Tervetuloa kalustoomme! Tarjoamme Sinulle ikimuistoisia hetkiä joukkueessamme! *Pelaajisto, kapteenisto, valmennus- sekä joukkueenjohto toivottavat sinut tervetulleeksi Salibandy Circukseen!*

Joukkue etsii pelaajia: FLOW! Inkkarit (WI), Naiset IV treenaavat tiistaisin kello 19-20 Mattliden sk...

Päivitetty 29 päivää sitten

Salibandy
Espoo
Naiset
23

SB Welhot N1 Nimenhuuto.com

Salibandyseura Welhojen naisten edustusjoukkue on yksi Savo-Karjalan alueen kärkijoukkueista, jonka toiminnan tavoitteena on tarjota mahdollisuus lajin harrastamiseen mahdollisimman korkealla tasolla. Joukkueen harjoittelussa tähdätään yksilön kokonaisvaltaiseen kehittämiseen, jossa oleellisessa osassa on fyysinen harjoittelu lajitaitojen ohella. Joukkueen viikko-ohjelmaan sisältyy 3 lajiharjoitetta sekä 1 fysiikkatreeni. Kaudella 2013-2014 joukkue pelaa Naisten 2.divisioonaa Savo-Karjalan lohkossa. Joukkueen tavoitteena on nousta pelaamalla takaisin 1.divisioonaan seuraavan 3 kauden kuluessa.

Joukkue etsii pelaajia: Joukkueeseemme etsitään motivoituneita ja riittävän taitotason omaavia pelaaj...

Heidi kirjoitti: Voin tehä talkoona jos tarttee :) (Vuosi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Salibandy
Kuopio
Naiset
24

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Salibandyjoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on salibandy on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.