Salibandy­joukkueita

Salibandy on hieno laji. Tämä lista kattaa ne joukkueet, joiden lajina on salibandy, sähly, säbä ja floorball. Joukkueita löytyy sekä tytöille ja pojille että naisilla ja miehille. Sarjatasot vaihtelevat puulaakisarjasta divariin ja liigaan.

Tsekkaa tästä listasta myös ne säbä­joukkueet, jotka hakevat uusia pelaajia riveihinsä. Pelaajapörssissä ilmoituksen julkaisseet joukkueet on merkattu erikseen. Katso sopiva joukkue ja ilmoittaudu mukaan sähly­peliin.

Toki merkkaamattomiinkin säbäjoukkueisiin voi olla yhteydessä. Katso joukkueen yhteystiedot kyseisen porukan Nimenhuuto-sivulta. Joukkueen sivulta löytyy usein myös ikäluokka eli minkä ikäisten tai minä vuonna syntyneiden porukasta on kyse. Joukkueen Nimenhuuto-sivulla on tietoa myös pelipaikoista.

Ota Nimenhuuto.com käyttöön omalle joukkuelleesi, niin pääset hyödyntämään laajaa valikoimaa hyödyllisiä ominaisuuksia.

Tässä listassa joukkueita on 3860 ja niissä on yhteensä yli 77000 pelaajaa.

Salibandy: joukkueet kartalla
Kartta - salibandy

Jo 3860 salibandyjoukkuetta käyttää Nimenhuutoa. Perusta oman joukkueen ilmaiset kotisivut.

GrIFK 02 salibandy Nimenhuuto.com

GrIFK Green on kaudelle 2015-2016 perustettu 2002-ikäluokan kilpa/edustusjoukkue, jossa pääosa pelaajista on pelannut yhdessä vuodesta 2010 GrIFK Stars ikäkausijoukkueessa. Green pelaa kaudella 2015-2016 SSBL:n C2 ja D1 kilpasarjoja. Joukkueemme harjoittelee 4 kertaa viikossa, lisäksi seura järjestää 3 kertaa viikossa vapaaehtoisia aamu- ja iltapäiväharjoituksia.

Joukkue etsii pelaajia: Joukkueeseemme mahtuu vielä muutama tavoitteellinen joukkueurheilija, joka ha...

Päivitetty 23 minuuttia sitten

Salibandy
Kauniainen
Pojat
32

Puotinkylän Valtti Nimenhuuto.com

Puotinkylän Valtti - salibandyn miesten edustusjoukkue. Kakkosdivarissa vuodesta 2006 lähtien. Hyvällä meiningillä, ei turhan tosissaan mutta aina voitto mielessä tottakai. Pelipäivä on juhlapäivä. Joukkue harjoittelee valmentajan johdolla kauden aikana kahdesti viikossa, kesäisin keskimäärin pari kertaa viikossa erikseen sovitun ohjelman mukaisesti.

Joukkue etsii pelaajia: Pelaamme kaudella 2014-2015 jälleen miesten salibandyn II-divisioonaa. Uusia ...

Risto kirjoitti: !! Uudet kakkospaidat !! Ne jotka saivat nyt uudet yksittäiset Puman mustat kakkospaidat, tilitykset paidasta jengin tilille kiitos. Ei siis koske niitä joille tuli syksyllä kokonaan uusi setti peliasuja, infoan niistä vielä tarvittaessa erikseen. Hintaa kakkospaidoille tuli siis painatuksineen k... (25 päivää sitten)

Päivitetty noin 12 tuntia sitten

Salibandy
Helsinki
Miehet
27

SB Hurricane Nimenhuuto.com

SB Hurricane ry:n tarina sai alkunsa maaliskuussa 2010, kun Hattaran Harri kokosi tutuista pelikavereistaan harrasteporukan, joka sai nimekseen SB Hurricane. Helmikuussa 2011 joukkue rekisteröitiin SB Hurricane ry:ksi. Pienestä salibandyjoukkueesta on kasvanut jo pieni salibandyseura. Tällä hetkellä seuraan kuuluu kaksi miesten joukkuetta sekä naisten joukkue. Luontevana jatkumona seuran kehitykselle pelaamme tulevalla kaudella 2014-2015 miesten edustusjoukkueella 5. divisioonaa sekä harrastejoukkueella Kiekko-Haukat 96 harrastesarjaa. SB Hurricane Ladies pelaa 3. divaria pohjois-suomen lohkossa. http://www.sbhurricane.fi/

Joukkue etsii pelaajia: SBH Cobra joukkueessa on jo reilu 10 pelaajaa mutta vielä mahtuu lisää pelaaj...

Simo kirjoitti: Mitenkä se näissä vuoroissa mänöö, onko sitä mahollista päästä kaikille vuoroille mihin vaan saa IN napista ittensä sisään? (8 päivää sitten)

Päivitetty noin 13 tuntia sitten

Salibandy
Oulu
Miehet
77

Tapma Nimenhuuto.com

Vuoden 1995 alussa perustetun S.C. Tappajamarsu ry:n (Tapma) tarkoituksena on jäsentensä salibandyharrastuksen ylläpitäminen ja kehittäminen. Tapma on 20-vuotisen historiansa aikana pelannut lähes kaikilla Suomen Salibandyliiton naisten sarjatasoilla lukuunottamatta naisten salibandyliigaa ja nelosdivisioonaa. Kaudella 2015-2016 joukkue pelaa SSBL:n naisten II-divisioonassa. Sarjapelien lisäksi joukkue pelaa harjoitusotteluita ja Arena Centerin talviliigaa.

Joukkue etsii pelaajia: Naisten II-divisioonassa pelaava S.C. Tappajamarsu etsii maalivahtia. Ykkösve...

Jaana kirjoitti: Moro, haluiskohan joku kokeilla maalissa pelaamista? Ei varmaan oo ihan hirveen hyvä, jos mä oon ainut vaihtoehto maaliin niin kauan kunnes Anu on taas pelikunnossa... Laitatko Kaija Tapman nettisivuille "mainoksen", että etitään maalivahtia loukkaantuneen tilalle? Jos vaikka sitä kautta joku vap... (8 päivää sitten)

Päivitetty noin 16 tuntia sitten

Salibandy
Helsinki
Naiset
25

FC Tuusula P02 Nimenhuuto.com

Tuusulalainen reilunpelin salibandy joukkue 01 ja 02 syntyneille urheilusta kiinnostuneille pojille. Joukkueen tavoite tulee pelaajilta ja valmennus tukee pelaajien henkilökohtaista kehittymistä, jotta pelaajien tavoitteet toteutuisivat mahdollisimman hyvin. Valmentajien tahtotila on, että pojat harrastaa lajia ja urheilua vielä vanhempanakin. Henkilökohtainen taito etusijalla. Valmennus ei hae oikotietä onneen keinolla millä hyvänsä. Mukavaahan se olisi voittaa kaikki pelit mutta tässä joukkueessa innostetaan poikia rakentavalla sekä positiivisella palautteella. Valmentajat eivät pelaa poikien kautta omaa peliä - pojat pelaa ja valmentajat ohjaa harjoitteissa ja neuvoo sekä kannustaa harjoitteissa! Yhteydenotot: Stina Kotamies, joukkueenjohtaja Stina.Kotamies@gmail.com

Joukkue etsii pelaajia: FC Tuusula 01-02 joukkue etsii muutamaa 2001 syntynyttä poikaa mukaan joukkue...

Petteri kirjoitti: Vielä selitteenä tuosta ryhmäjaosta: Nuo tekstit oikeassa reunassa on niitä yleisiä kriteerejä joita on käytetty ja jatkossakin käytetään harkittaessa ryhmäjakoa. (11 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Salibandy
Tuusula
Pojat
36

SBS Spirit Nimenhuuto.com

Salibandyseura Spirit on kesällä 2012 perustettu salibandyn erikoisseura Joensuun alueella. Joukkue pelaa Pohjois-Karjalan 5. divisioonassa. Aiemmin joukkue on pelannut puulaakiotteluissa vaihtelevalla kokoonpanolla. SBS Spiritin joukkueeseen kuuluu tällä hetkellä 10 varmaa pelaajaa, joten joukkueeseen mahtuu useampikin taitava pallonpyörittäjä.

Joukkue etsii pelaajia: Sbs spirit on valmiina tulevaan kauteen ja peli paikkoja ei oikeastaan ole en...

Jukkis kirjoitti: tarviin kyydin kun tää yks jätkä ei selvii reeneihin.. (2 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Salibandy
Joensuu
Miehet
20

Steelers Millenium Nimenhuuto.com

Joukkue koostuu pääosin v. 2000 syntyneistä salibandyn harrastajista. Joukkue on perustettu v.2011 syksyllä. Haluatko liittyä mukaan ? Edustus: http://www.steelers-salibandy.fi/steelers-jsb/joukkueet/c1-juniorit-00/ Kilpa: http://www.steelers-salibandy.fi/steelers-bs/joukkueet/pojat-002/ Yhteystiedot: steelers.pojat00@gmail.com

Joukkue etsii pelaajia: Jos omaat mailapelikokemusta ja olet innostunut salibandystä niin ota yhteytt...

Miikka kirjoitti: Muistutus huomisesta!!! Taas on 3 viikkoo vieriny, ja olis Samin vuoro vetää reenit. Kaikki huomena paikalle ja muistakaa ottaa rullat mukaan. T. Miikka (2 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Salibandy
Hämeenlinna
Pojat
65

Leidit liikkeellä Nimenhuuto.com

Leidit liikkeellä liikuntapalvelu on suunnattu satunnaisesti tai vähän liikuntaa harrastaville aikuisille( 29-64 v) naisille. Leidit liikkeellä -liikuntaryhmässä sinulla on mahdollisuus monipuolisen liikunnan harrastamiseen samantasoisten kanssaliikkujien seurassa ilman sen suurempaa sitoutumista, oman kiinnostuksen ja aikataulun mukaan. Leidisählyryhmän ohjaamisesta vastaa FBC Turku ry. lisätiedot: https://www.turku.fi/leiditliikkeella

Joukkue etsii pelaajia: Leidit liikkeellä - liikuntapalvelu on suunnattu satunnaisesti tai vähän liik...

Jonna kirjoitti: Moikka! Minulla meni 1,5 viikkoa sitten sormi (taas!) koriksessa, joten en pääse ainakaan tänään vielä treeneihin. Katsotaan ensi viikolla uudestaan. Terkuin, Jonna :) (2 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Salibandy
Turku
Naiset
25

Oilers Hurricanes 03 Nimenhuuto.com

Oilers Hurricanes on 2003-syntyneiden poikien espoolainen salibandyjoukkue. Harjoittelemme THT-areenalla Kauklahdessa. Meillä on sekä kilpa- että haastajaryhmä. Etsimme uusia pelaajia ja maalivahteja, joilla on taustaa salibandyssa tai muissa mailapeleissä. Voit tulla kokeilemaan treeneihin ottamalla yhteyttä ville.valorinta@gmail.com tai 040-565 5412.

Joukkue etsii pelaajia: Oilers Hurricanes on 2003-syntyneiden poikien espoolainen salibandyjoukkue. H...

Jokke kirjoitti: Moi Kaikki, meille tarjotaan todella pikahälyytyksellä keikkaa josta saadaan 400 euroa. Eli kyseessä olisi Temppuradan järjestäminen Fortumin lasten henkilökunnanjuhlissa kello 10-11. Paikalla pitäisi olla siis kello 9:00. Temppuratavälineet ja kasvomaalaus pitäisi hankkia. Tarvittava määrä henki... (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Salibandy
Espoo
Pojat
44

Westend Indians F07 Black Nimenhuuto.com

Westend Indians ry on 1992 perustettu espoolainen urheiluseura. Vahvaa juniorityötä tekevä Sinettiseura on kasvanut nopealla vauhdilla yhdeksi Suomen suurimmista salibandyseuroista, sekä yhdeksi Espoon suurimmista urheiluseuroista. Heimossa on sopivia vaihtoehtoja kaiken ikäisille ja tasoisille urheilun ja liikunnan ystäville. Tutustu ryhmätarjontaan www.westendindians.fi/liity-heimoon ja ilmoittautudu rohkeasti mukaan Heimoon! Katso myös video seurastamme: #TätäMäHaluan / http://youtu.be/u4O6wecQjX0 ja seuraa somessa @westendindians ja #Heimo Lisätiedot: toimisto@westendindians.fi

Joukkue etsii pelaajia: Sinä 2007-syntynyt poika, tule mukaan iloiseen toimintaamme! Heimon F2 pojat ...

Samu kirjoitti: Tervehdys vielä Kokovaihtoehdot ovat: 128/140/152/164 cm Pelinumeron lisäksi tarvitaan siis paidan koko. Yst, Markus Saraneva (7 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Salibandy
Espoo
Pojat
13

kiimuharrastepesis Nimenhuuto.com

KiimU pesiksen salibandyryhmä. Meillä on ryhmässä naisia ja miehiä ja uudet pelaajat ovat myös tervetulleita. Emme pelaa missään sarjassa, pelaamme rennolla otteella :-) Talvisin pelataan ma 19:30 - 21 ja pe 18 - 19:30 Kiiminkijoen koululla. Jos haluat tulla kokeilemaan niin ota yhteyttä kari.tapani.lampinen@gmail.com

Joukkue etsii pelaajia: KiimU harrastepesiksen salibandyryhmään maanantai ja perjantai mahtuu myös uu...

Jaana kirjoitti: voin olla vain tunnin (5 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Salibändy
Kiiminki
Sekajoukkue
27

TuSBy Nimenhuuto.com

Seura: Tuusulan salibandy ry Joukkue: TuSBy 03 TuSBy 03 joukkue on syksyllä 2012 harjoittelun aloittanut salibandyjoukkue. Kaudesta 2013-2014 alkaen olemme osallistuneet liiton sarjaan. Harjoittelemme kahdesti viikossa. Kari Kangas 040-550 2640 (kari(at)kangas.biz) Tommi Aulasmaa 040-5271487 (tommi.aulasmaa(at)evl.fi) http://www.tuusulansalibandy.com

Joukkue etsii pelaajia: Otamme kaudelle 2015-16 uusia pelaajia.

Kari kirjoitti: Muistutuksena/tiedoksi - lauantaisin ei enää tälle syyskaudella ole treenejä. Koulu tarvitsee salin omaan käyttöön. - KKa (7 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Salibandy
Tuusula
Pojat
31

Westend Indians 05 Yellow Nimenhuuto.com

Westend Indians ry on 1992 perustettu espoolainen urheiluseura. Vahvaa juniorityötä tekevä Sinettiseura on kasvanut nopealla vauhdilla yhdeksi Suomen suurimmista salibandyseuroista, sekä yhdeksi Espoon suurimmista urheiluseuroista. Heimossa on sopivia vaihtoehtoja kaiken ikäisille ja tasoisille urheilun ja liikunnan ystäville. Tutustu ryhmätarjontaan: www.westendindians.fi/liity-heimoon ja ilmoittaudu rohkeasti mukaan Heimoon! Katso myös video seurastamme: #TätäMäHaluan / http://youtu.be/u4O6wecQjX0 ja seuraa somessa @westendindians ja #Heimo” Lisätiedot: toimisto@westendindians.fi

Joukkue etsii pelaajia: Westend Indians E-05 Yellow hakee lisää innokkaita salibandyn pelaajia. Pelaa...

Rasmus kirjoitti: Otteluraportti kirjoiteltu WI:n internetsivuille ja kuva mukana. Kiitos asiantuntijoille kommenteista :) http://www.indians.fi/joukkueet/273/uutiset/820 (10 päivää sitten)

Päivitetty 10 päivää sitten

Salibandy
Espoo
Miehet
20

sctoivo Nimenhuuto.com

Sc Toivon historia Elettiin kevättä 2005, jolloin osa turkulaista salibandyosaamista päätti lähteä koittamaan kannuksiaan Noormarkussa järjestettävään Draivia-turnaukseen. Joukkue tarvitsi tietysti nimen. SC TOIVO, joka syntyi Turun Mäntymäessä sijaitsevan Toivolankadun mukaan. Urheilullista menestystä ei saavutettu, mutta siemenet Toivon perustamisella kylvettiin tuona keväänä.

Joukkue etsii pelaajia: Moro! Mikäli tiedät olevasi lahjakas salibandyn pelaaja ota rohkeasti yhteytt...

Kalle kirjoitti: Tällähetkellä pääsemässä paikalle (10 päivää sitten)

Päivitetty 10 päivää sitten

Salibandy
Leaf Areena
Ei asetettu
25

KeskiviikkoKlubi Nimenhuuto.com

KESKIVIIKKOKLUBIN PERINTEINEN SÄBÄVUORO RUSKEASUON ARENA-CENTERISSÄ KE KLO 18.30 - 19.30 SYYSKUUSTA TOUKOKUUHUN. Syksyksi 2015 olemme ilmoittautuneet PLAY-liigan Hupisarjaan Rusalle eli sarjapelit myös Arena Center Ruskeasuolla. TERVETULOA PELAAMAAN!! Uusia Pelaajia otetaan mukaan tarvittaessa. TÄLLÄ HETKELLÄ (päivitetty 14.07.2015), kun Uusi Kausi on alkamassa, tilanne on täysin avoinna. Meillähän on aika suuri määrä pelaajia reservissä, mutta mikä on tämänhetkinen tilanne Tulevan Kauden 2015 - 16 suhteen, selvinnee seuraavan kuukauden aikana. ILMOITELKAA AJOISSA AIKEISTANNE! Kiitos. Ilkka Lehmustola ilefix74@gmail.com P. 040-742 6206 / ILE

Joukkue etsii pelaajia: KESKIVIIKKOKLUBIN PERINTEINEN SÄBÄVUORO RUSKEASUON ARENA CENTERISSÄ KE KLO 18...

Timo-Pekka kirjoitti: Meikäläinen hyppää vakkari veskaks toiseen päätyyn. :) (15 päivää sitten)

Päivitetty 15 päivää sitten

Salibandy, Saunominen ja Pikkujoulut
Helsinki, Ruskeasuo
Miehet
67

m-team-t01 Nimenhuuto.com

Salibandyseura M-Teamin (Pantterit) C-tytöt on C-tyttöjen haastajasarjaan osallistuva joukkue. Harjoittelemme ja pelaamme kalenterimme mukaisesti. Uudet pelaajat ovat aina tervetulleita joukkueeseemme taitotasosta riippumatta! Lisätietoja vastuuvalmentaja Tanelta: puh. 050 341 3020. http://www.m-team.fi/joukkue3621

Joukkue etsii pelaajia: Harjoitusajat alkaen 1.8.2015: ====================== Torstaisin: 18:30- 19:0...

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Hei, siirryn ensi kaudeksi SSV:n riveihin säbäämään. Kiitokset kaikille hyvistä säbäilyhetkistä ja tsemppiä tuleviin matseihin! Nähdään kentillä, t: Elice (Yli vuosi sitten)

Päivitetty 20 päivää sitten

Salibandy
Helsinki, Ruskeasuo
Tytöt
16

Westend Indians Naiset II Nimenhuuto.com

FLOW! Inkkarit (WI), Naiset II treenaavat tiistaisin kello 19-20 Kaitaan koululla ja torstaisin kello 20-21 Otahallilla, kentällä 3. Lisäksi joukkue suuntaa leiritykselle ja/tai pelimatkalle ulkomaille kerran kauteen, unohtamatta kotimaan legendaarisia turnauksia. Pelaamme kaudella 2015-2016 III-divisioonaa. Tavoitteenamme on lähteä kauteen hyvällä asenteella ja fiiliksellä, nauttia salibandyn tarjoamista haasteista menestyksekkäästi ja hioa joukkueesta voittamaton timantti. Joukkue viihtyy yhdessä niin kaukalossa, saunassa kuin tanssilattiallakin. Tervetuloa kalustoomme! Tarjoamme Sinulle ikimuistoisia hetkiä joukkueessamme! *Pelaajisto, kapteenisto, valmennus- sekä joukkueenjohto toivottavat sinut tervetulleeksi Salibandy Circukseen!*

Joukkue etsii pelaajia: ***KAIPAATKO HIKISIÄ TREENEJÄ HYVÄSSÄ SEURASSA? JOUKKUEEMME ETSII MAALIVAHTIA...

Sari kirjoitti: Pikkujouluista kysymys - kuinka nälkäisiä ollaan? Ruokana voisi olla se lasagne tai sitten "kevyempänä settinä" voidaan grillata kasvis/ kanavartaita, jonka sivuun tulee esim. fetasalaattia ja herkkuleipää tzatsikin kanssa. Kävisikö tuo jälkimäinen? Puhutaan treeneissä tarkemmin. (28 päivää sitten)

Päivitetty 26 päivää sitten

Salibandy
Espoo
Naiset
19

Töölön Vesa salibandy Nimenhuuto.com

Töölön Vesaan perustettiin salibandyjaosto kaudeksi 2010-2011. Joukkue osallistuu tänä vuonna Hakaniemen Arena Centerissä järjestettävään Premium Salibandyliiga -sarjaan. Sarjassa pelataan 18 ottelua Hakaniemen hallissa aikavälillä syyskuu-toukokuu (otteluajat ma-to 17-21.30). Peliaika otteluissa on 3x15 minuuttia, eikä sarjassa tarvita salibandylisenssiä.

Kare kirjoitti: Huomiselle oli kuulemma tarvetta maalivahdille? Pääsen tulemaan jos tarviitte. Kare (29 päivää sitten)

Päivitetty 29 päivää sitten

Salibandy
Helsinki
Miehet
33

SuoDoku Nimenhuuto.com

Äärimmäisen rockhenkinen (tai vaikka jazzhenkinen, jos siltä tuntuu) porukka, jolle kelpaa lähes kaikki joukkuelajit, ryhmäkorkeushyppyä lukuunottamatta. Bändiin on vapaa pääsy kaikilla ja muillakin. Tosikot voi osallistua vaikka olympialaisiin. Kerätään porukka kasaan ja sitten säätämään. Ilmoita laji, aika ja paikka, tai ainakin kaksi viimeistä. Laita myös määrä, joka pitää saada kasaan, jotta tapahtuma voi toteutua.

Joukkue etsii pelaajia: SuoDoku pelailee Espoossa Ratiopharm-areenalla talvisaikaan. Joukoissa on käy...

Jarkko kirjoitti: Laitoin IN, hengessä mukana mutta en tiedä milloin pääsen pelaamaan. (29 päivää sitten)

Päivitetty 29 päivää sitten

Kaikki käy ja Salibandy
Espoo
Sekajoukkue
71

SC Wolfgang Nimenhuuto.com

SC Wolfgang - Pääkaupunkiseudun omat sudet! SC Wolfgang on kaveriporukasta kasattu joukkue, joka on perustettu vuonna 2014. Joukkueen tavoitteena on edistää, kehittää sekä ylläpitää monipuolisesti joukkueen jäsenten kuntoa, sekä tarjota mahdollisuuden harjoitella sekä pelata tosissaan, hyvällä porukalla hauskanpitoa unohtamatta.

Joukkue etsii pelaajia: Joukkueemme hakee vahvistuksia tulevalle kaudelle 6. divarissa. Joukkueen vir...

Päivitetty noin kuukausi sitten

Salibandy
Vantaa
Miehet
22

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Salibandyjoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on salibandy on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.