Salibandyjoukkueita

Salibandy on hieno laji. Tämä lista kattaa ne joukkueet, joiden lajina on salibandy, sähly, säbä ja floorball. Joukkueita löytyy sekä tytöille ja pojille että naisilla ja miehille. Sarjatasot vaihtelevat puulaakisarjasta divariin ja liigaan.

Tsekkaa tästä listasta myös ne sählyjoukkueet, jotka hakevat uusia pelaajia riveihinsä. Pelaajapörssissä ilmoituksen julkaisseet joukkueet on merkattu erikseen. Katso sopiva joukkue ja ilmoittaudu mukaan salibandypeliin.

Toki merkkaamattomiinkin säbäjoukkueisiin voi olla yhteydessä. Katso joukkueen yhteystiedot kyseisen porukan Nimenhuuto-sivulta. Joukkueen sivulta löytyy usein myös ikäluokka eli minkä ikäisten tai minä vuonna syntyneiden porukasta on kyse. Joukkueen Nimenhuuto-sivulla on tietoa myös pelipaikoista.

Ota Nimenhuuto.com käyttöön omalle joukkuelleesi, niin pääset hyödyntämään laajaa valikoimaa hyödyllisiä ominaisuuksia.

Tässä listassa joukkueita on 3373 ja niissä on yhteensä yli 67000 pelaajaa.

Salibandy: joukkueet kartalla
Kartta - salibandy

Jo 3373 salibandyjoukkuetta käyttää Nimenhuutoa. Perusta oman joukkueen ilmaiset kotisivut.

sctoivo Nimenhuuto.com

Sc Toivon historia Elettiin kevättä 2005, jolloin osa turkulaista salibandyosaamista päätti lähteä koittamaan kannuksiaan Noormarkussa järjestettävään Draivia-turnaukseen. Joukkue tarvitsi tietysti nimen. SC TOIVO, joka syntyi Turun Mäntymäessä sijaitsevan Toivolankadun mukaan. Urheilullista menestystä ei saavutettu, mutta siemenet Toivon perustamisella kylvettiin tuona keväänä.

Joukkue etsii pelaajia: Moro! Mikäli tiedät olevasi lahjakas salibandyn pelaaja ota rohkeasti yhteytt...

Ville kirjoitti: Merellä :/ (17 päivää sitten)

Päivitetty noin 5 tuntia sitten

Salibandy
Leaf Areena
Ei asetettu
22

Followers SBT Nimenhuuto.com

Rennolla meiningillä operoiva uusi salibandyjoukkue Oulussa. V-divarissa syksyllä -14 ja siitä tietty ylöspäin. Pelaamme joukkueena hyvällä meiningillä ja positiivisella asenteella nauttien salibandyn hienouksista. Emme ota urheilua liian vakavasti, muttei hommaa ihan läskiksikään lyödä, vaan voittamaan lähdetään joka peliä.

Joukkue etsii pelaajia: Etsimme muutamia pelaajia! Laitamme siis pystyyn kokonaan uuden porukan Ouluu...

Riku kirjoitti: pistetään nyt tänne vielä elikkäs hahe - sbt followers koko ottelu https://www.youtube.com/watch?v=S5VM8keJWGs&feature=youtu.be saman pelin kooste https://www.youtube.com/watch?v=K4zy9443a-E&feature=youtu.be (Noin 8 tuntia sitten)

Päivitetty noin 8 tuntia sitten

Salibandy
Oulu
Ei asetettu
24

SB Hurricane harraste II Nimenhuuto.com

SBH Harraste II:ssa pelaa ikinuoria pelimiehiä ikään ja taitotasoon katsomatta. Meillä riittää, että olet kiinnostunut salibandystä ja haluat pelata reilussa porukassa. Jos haluat mukaan porukkaan, ota yhteyttä Harri Hattara (hartsa80(at)hotmail.com tai Aleksi Ukkola (aleksi.ukkola(at)gmail.com Joukkueen kotisivut: http://www.sbhurricane.fi/joukkue6469

Joukkue etsii pelaajia: SB Hurricane harraste II on SB Hurricane ry:n uusi joukkue joka hakee lisää p...

Anni kirjoitti: Ehkä (Päivä sitten)

Päivitetty päivä sitten

Salibandy
Oulu
Miehet
28

Oilers Hunters Nimenhuuto.com

Esport Oilers Hunters 02-Pojat Salibandy Kotisivu: http://www.espoonoilers.fi/joukkue5930 Joukkueen maksuyhteystiedot SAAJA: ESPOON OILERS RY TILI: FI5380200710455154 LISENSSIMAKSU & VAKUUTUS Kauden 2012-2013 lisenssi ja vakuutus tulee maksaa - ilman niitä EI saa pelata. Maksu suoritetaan netissä:http://salibandy.net/asioi-verkossa/lisenssit/lisenssin-maksaminen J2 lisenssi 30€ + vakuutus 12€, Yht 42€ Tietoa lisensseistä: http://salibandy.net/asioi-verkossa/lisenssit/lisenssitietoa/lisenssiluokat-2012-2013

Joukkue etsii pelaajia: Espoon Oilers Hunters on elokuussa 2010 perustettu vuonna 2002 syntyneiden po...

Julius kirjoitti: Kuka voisi napata Jullen kyytiin Kivenlahdesta sunnuntain peleihin? (3 päivää sitten)

Päivitetty päivä sitten

Salibandy
Espoo
Pojat
49

KeskiviikkoKlubi Nimenhuuto.com

KESKIVIIKKOKLUBIN PERINTEINEN SÄBÄVUORO RUSKEASUON ARENA-CENTERISSÄ KE KLO 18.30 - 19.30 SYYSKUUSTA TOUKOKUUHUN. Syksyksi 2014 ilmoittaudumme HarrasteLiigaan. TERVETULOA PELAAMAAN!! Uusia Pelaajia otetaan mukaan tarvittaessa. Juuri TÄLLÄ HETKELLÄ VESKAREITA KAIVATAAN LISÄÄ. Innostuneet maalivahdit, ilmoittakaa yhteystietonne allekirjoittaneelle. Ilkka Lehmustola ilefix74@gmail.com P. 040-742 6206 / ILE:)

Joukkue etsii pelaajia: KESKIVIIKKOKLUBIN PERINTEINEN SÄBÄVUORO RUSKEASUON ARENA-CENTERISSÄ KE KLO 18...

Ilkka kirjoitti: HUOMIO! :) TÄNÄÄN SU SÄBÄÄ HAGIKSESSA KLO 20 - 21. Molemmat Veskarit on. TERVETULOA rohkeesti paikalle! Ota kaverikin mukaan. Jos tuut autolla, ihan vieressä on näin sunnuntaisin ILMAISTA PARKKITILAA. Myös lämpimään halliin voi ajaa kalliosuojaan, mistä pääsee suoraan kentille, mutta se on maksul... (Päivä sitten)

Päivitetty päivä sitten

Salibandy ja Saunominen
Helsinki, Ruskeasuo
Miehet
51

Oilers Hurricanes 03 Nimenhuuto.com

Oilers Hurricanes on 2003-syntyneiden poikien espoolainen salibandyjoukkue. Harjoittelemme THT-areenalla Kauklahdessa. Meillä on sekä kilpa- että haastajaryhmä. Etsimme uusia pelaajia ja maalivahteja, joilla on taustaa salibandyssa tai muissa mailapeleissä. Voit tulla kokeilemaan treeneihin ottamalla yhteyttä ville.valorinta@gmail.com tai 040-565 5412.

Joukkue etsii pelaajia: Oilers Hurricanes on 2003-syntyneiden poikien espoolainen salibandyjoukkue. H...

Leevi kirjoitti: Leevillä on ollut häntäluu pari viikkoa kaatumisen vuoksi kipeänä, joten syysloman lepo tulee varmasti tarpeeseen. Hän aloittelee jo tänään syysloman, vaikka huomenna vasta reissuun lähdemmekin. Treeneistä jäävät siis tiistai, perjantai ja lauantai väliin sekä sunnuntain peli. Peliin oli mielestä... (6 päivää sitten)

Päivitetty päivä sitten

Salibandy
Espoo
Pojat
42

WI Black 04 Nimenhuuto.com

Westend Indians 04-Black joukkue pelaa kaudella 2014-2015 salibandyliiton haastaja-sarjassa. Joukkueessamme on vielä tilaa uusille pelaajille, joten rohkeasti mukaan kokeilemaan. Harjoitukset Ma 19.30-20.30 Haukilahden koulu Ke 17-18 Otahalli To 19-20 Kirkkojärven koulu La 14-15 Olarin koulu Yhteystiedot E-ikäluokkavastaava Juha Seppä juha.seppa@westendindians.fi 0505758370 Joukkueenjohtaja Mikko Nyström mikkonystrom@hotmail.com 0500952282

Joukkue etsii pelaajia: Westend Indians 04 Black etsii innokkaasti harjoittelevaan SSBL:n Etelä-Suome...

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Hei! Eero P ei enää jatka lokakuun alusta alkaen tässä joukkueessa. Poistumme nimenhuudosta ja ilmoitamme asiasta myös Inkkareiden toimistolle. (14 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Salibandy
Espoo
Pojat
12

SB Hurricane Nimenhuuto.com

SB Hurricane ry:n tarina sai alkunsa maaliskuussa 2010, kun Hattaran Harri kokosi tutuista pelikavereistaan harrasteporukan, joka sai nimekseen SB Hurricane. Helmikuussa 2011 joukkue rekisteröitiin SB Hurricane ry:ksi. Pienestä salibandyjoukkueesta on kasvanut jo pieni salibandyseura. Tällä hetkellä seuraan kuuluu kaksi miesten joukkuetta sekä naisten joukkue. Luontevana jatkumona seuran kehitykselle pelaamme tulevalla kaudella 2014-2015 miesten edustusjoukkueella 5. divisioonaa sekä harrastejoukkueella Kiekko-Haukat 96 harrastesarjaa. SB Hurricane Ladies pelaa 3. divaria pohjois-suomen lohkossa. http://www.sbhurricane.fi/

Joukkue etsii pelaajia: SB Hurricane ry aloittaa seurassaan junioritoimintansa keskiviikkona 27.8.201...

Anssi kirjoitti: 3 harraste II pelaajaa tulossa paikalle, joten lisää tarvis väkeä että tulee pelit. Moket ois kiva yllätys (5 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Salibandy
Oulu
Miehet
48

FLOB Lady 2 Nimenhuuto.com

FLOB Lady 2 pelaa kaudella 2014–2015 naisten 2. divisioonaa. Kaksi vuotta sitten joukkue aloitti nelosesta suunnitelmana nousta kahdessa kaudessa kakkoseen, ja nyt sen toteuduttua tavoitteeksi on asettettu nousu ykköseen. Kesä on nyt ohi, ja tositoimiin on palattu. Treenejä on * MA 19:00–20:30 Hakaniemessä * TI 18:00–19:00 Hakaniemessä * TO 20:00–21:00 Otahallilla HUOM! Mukaan mahtuu vielä maalivahti. Valmentajan kanssa voi sopia try-out treeneistä, yhteystiedot löytyvät alta.

Joukkue etsii pelaajia: --- FLOB Lady 2 pelaa kaudella 2014–2015 naisten 2. divisioonaa tavoitteenaan...

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Käyn ainaki tuomas teille liivit ja pelipaidat, (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Salibandy
Espoo / Helsinki
Naiset
23

Hyeenat Tapanilan Erä Nimenhuuto.com

Hyeenat Tapanilan Erä D02 Syksyllä 2010 perustettu joukkue Viikkomeili Nimenhuudon tapahtumista: Maanantaisin Valmentajat kaudella 2014-2015: Pekka Hämäläinen, Lauri Karhula, Enis Abrashi Jojo: Markku Oikarinen Rahastonhoitaja: Jami Lindh Huoltaja: Vellu Pakarinen Erän internetsivut: Aulikki Pakanen Pelaajien ilmoittaumiset: - Turnauspeleihin kannattaa ilmoittautua viimeistään edellisenä keskiviikkona, koska yritämme tehdä kokoonpanot ainakin alustavasti valmiiksi torstain treeneihin. - Treeneihin ilmoittautuminen olisi hyvä tehdä viimeistään saman päivän aamuna, jotta voimme suunnitella treenit pelaajamäärän mukaan. - Harjoituspeleihin kannattaa ilmoittautua viimeistään pari päivää ennen peliä niin saamme varmasti tiedon ketkä on tulossa.

Aho kirjoitti: Terkut Turkista! Sain Paitapajalta aamulla viestin, että tuulipuvut olisivat valmiit. Jos joku haluaa ottaa asian hoitaakseen ja hakea puvut, niin Paitapajahan on nykyää Konalassa osoitteessa Hankasuontie 4, puhelin 050-4608740. Muussa tapauksessa haen ne itse (aikaisintaan) maanantaina - nyt on ... (5 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Salibandyjoukkue
Helsinki
Pojat
31

GrIFK 02 salibandy Nimenhuuto.com

GrIFK Stars on maaliskuussa 2010 perustettu 02-poikien aktiivinen salibandyjoukkue, jossa toimii 2 harjoitteluryhmää (kilpa ja haastaja) sekä 3 peliryhmää. Kaudella 2014-2015 joukkueemme pelaajat harjoittelevat innostuksesta ja tavoitteista riippuen n. 2-5 kertaa viikossa. Peliryhmämme osallistuvat SSBL:n 01-kilpasarjaan, 02-kilpasarjaan ja 02-haastajasarjaan.

Joukkue etsii pelaajia: Joukkueeseemme mahtuu vielä muutama kilpa- ja haastajatason kenttäpelaaja tul...

Päivitetty 6 päivää sitten

Salibandy
Kauniainen / Espoo
Pojat
58

Töölön Vesa salibandy Nimenhuuto.com

Töölön Vesaan perustettiin salibandyjaosto kaudeksi 2010-2011. Joukkue osallistuu tänä vuonna Hakaniemen Arena Centerissä järjestettävään Premium Salibandyliiga -sarjaan. Sarjassa pelataan 18 ottelua Hakaniemen hallissa aikavälillä syyskuu-toukokuu (otteluajat ma-to 17-21.30). Peliaika otteluissa on 3x15 minuuttia, eikä sarjassa tarvita salibandylisenssiä.

Johnny kirjoitti: Olis yks paikka viel vapaana Futsal Copa Helsinkiin 20-21.12, mulle vaan vaikka sähköpostia jos kiinnostaa: johnny.gronroos@gmail.com tai facebookissa saa lisäillä. Monelle ihan eka kerta futsal-turnauksessa et ei tarvii olla mikään ammattilainen! http://www.futsalcopahelsinki.fi/ (6 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Salibandy
Helsinki
Miehet
26

Westend Indians Naiset II Nimenhuuto.com

FLOW! Inkkarit (WI), Naiset II treenaavat tiistaisin kello 20-21 Mattliden skolanilla ja torstaisin kello 20-21 Otahallilla, kentällä 3. Lisäksi joukkue suuntaa leiritykselle ja/tai pelimatkalle ulkomaille kerran kauteen, unohtamatta kotimaan legendaarisia turnauksia. Pelaamme kaudella 2014-2015 III-divisioonaa. Tavoitteenamme on lähteä kauteen hyvällä asenteella ja fiiliksellä, nauttia salibandyn tarjoamista haasteista menestyksekkäästi ja hioa joukkueesta voittamaton timantti. Joukkue viihtyy yhdessä niin kaukalossa, saunassa kuin tanssilattiallakin. Tervetuloa kalustoomme! Tarjoamme Sinulle ikimuistoisia hetkiä joukkueessamme! *Pelaajisto, kapteenisto, valmennus- sekä joukkueenjohto toivottavat sinut tervetulleeksi Salibandy Circukseen!*

Joukkue etsii pelaajia: ***OLETKO HIIPUNUT TÄHTI TAI KENTIES UUSI TULOKAS? JOUKKUE ETSII PELAAJIA - H...

Päivitetty 9 päivää sitten

Salibandy
Espoo
Naiset
21

Blackbirds-00 Haastaja Nimenhuuto.com

Joukkue pojille jotka ovat kiinnostuneita harrastamaan salibandya tosissaan, mutta jotka eivät ole valmiita sitoutumaan harjoittelemaan lajia ihan päivittäin. Kyseessä ei siis ole varsinainen kilpajoukkue. Tavoitteena on urheilullisuus, tietämys terveellisestä ravinnosta ja elämäntavoista sekä ennen kaikkea hyvä ja rento joukkuehenki.

Joukkue etsii pelaajia: Uudet pelaajat ovat tervetulleita mukaan harrastamaan! Ota yhteyttä joukkueen...

Veeti kirjoitti: olisin tulossa la peliin ens viikolla !! (9 päivää sitten)

Päivitetty 9 päivää sitten

Salibandy
Kerava
Pojat
27

Oulun Pallonaamat Nimenhuuto.com

Harrastepesäpalloa sekä pallopelejä Oulussa Joukkueemme on sekajoukkue, pelaajamme ovat siis eri-ikäisiä miehiä ja naisia. Pelaamme omaksi iloksemme, emmekä laske pisteitä. Siksi meillä pääsee pelaamaan ikään, kokoon, sukupuoleen tai entisiin urheiluharrastuksiin katsomatta. Periaatteenamme on alusta saakka ollut: ei turhan vakavissaan. Mukaan vain roppakaupalla reipasta mieltä ja pilkettä silmäkulmaan. Mikäli olet kiinnostunut liittymään joukkueeseen, ota yhteyttä sähköpostitse. Sähköposti: oulunpallonaamat (at) gmail.com Kotisivut, joilla enemmän tietoa meistä sekä harjoitusvuoroistamme: http://oulunpallonaamat.wordpress.com/

Joukkue etsii pelaajia: SYKSY 2014: Erilaisia pallopelejä (esim. käsi-, kori- ja lentopalloa sekä pol...

Päivitetty 19 päivää sitten

Pesäpallo, Sulkapallo, Koripallo, Lentopallo, Jalkapallo, Käsipallo ja Sähly
Oulu
Sekajoukkue
46

Oilers A2 Nimenhuuto.com

Oilers A2 on 94-96 -poikien salibandyjoukkue. Joukkueen rungon muodostavat viime kauden Oilers B-joukkueiden pelaajat. A2:n kausi 2014-15: - lajiharjoitukset elokuun alusta alkaen ti- ja to-iltaisin THT Centerissä - SSBL:n Etelä-Suomen A-poikien I-divisioona - turnauksia ja harkkapelejä Suomessa ja mahdollisesti ulkomailla A2 on Oilersissa A-ikäluokan toinen rennompi joukkue, jossa pelaaminen ja harjoittelu saa ja sen pitääkin olla hauskaa!

Joukkue etsii pelaajia: Oilers A2 on Oilersin A-ikäluokan kakkosjoukkue. Pelaamme kaudella 2014-15 SS...

Joona kirjoitti: Pitää lähtee 20.00 jo (28 päivää sitten)

Päivitetty 27 päivää sitten

Salibandy
Espoo
Pojat
27

SB Welhot N1 Nimenhuuto.com

Salibandyseura Welhojen naisten edustusjoukkue on yksi Savo-Karjalan alueen kärkijoukkueista, jonka toiminnan tavoitteena on tarjota mahdollisuus lajin harrastamiseen mahdollisimman korkealla tasolla. Joukkueen harjoittelussa tähdätään yksilön kokonaisvaltaiseen kehittämiseen, jossa oleellisessa osassa on fyysinen harjoittelu lajitaitojen ohella. Joukkueen viikko-ohjelmaan sisältyy 3 lajiharjoitetta sekä 1 fysiikkatreeni. Kaudella 2014-2015 joukkue pelaa Naisten 2.divisioonaa Savo-Karjalan lohkossa.

Joukkue etsii pelaajia: Joukkueeseemme etsitään riittävän taitotason, ja ennen kaikkea riittävän taht...

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Voin tehä talkoona jos tarttee :) (Yli vuosi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Salibandy
Kuopio
Naiset
32

SB Hurricane Ladies Nimenhuuto.com

SB Hurricane ry:n tarina sai alkunsa maaliskuussa 2010, kun Hattaran Harri kokosi tutuista pelikavereistaan harrasteporukan, joka sai nimekseen SB Hurricane. Helmikuussa 2011 joukkue rekisteröitiin SB Hurricane ry:ksi. Pienestä salibandyjoukkueesta on kasvanut jo pieni salibandyseura. Tällä hetkellä seuraan kuuluu kaksi miesten joukkuetta sekä naisten joukkue. Luontevana jatkumona seuran kehitykselle pelaamme tulevalla kaudella 2014-2015 miesten edustusjoukkueella 5. divisioonaa sekä harrastejoukkueella Kiekko-Haukat 96 harrastesarjaa. SB Hurricane Ladies pelaa 3. divaria pohjois-suomen lohkossa. http://www.sbhurricane.fi/

Sari kirjoitti: Näyttää olevan 3 divarin pelit samoina päivinä ja vielä samoihi kello aikoihi ko lätkäpelit eli en pääse pelaamaan juuri koskaan teijän kans. :( (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Salibandy
Oulu
Naiset
27

SB Hurricane juniorit Nimenhuuto.com

Salibandykerho 2002-2007 syntyneille pojille ja tytöille SB Hurricanen salibandykerho keskiviikkoisin klo 17:00-18:00 Metsokankaan koululla (Metsänhoitajantie 5 90420 OULU) Kerho tarkoitettu 1-6.luokkalaisille pojille ja tytöille. Toiminta on ohjattua. Vuorolla opetellaan pelin alkeita ja sääntöjä sekä pelaillaan. Kerhoon otetaan vielä innokkaita pelaajia mukaan ilmoittautuminen kerhoon onnistuu myös paikan päällä! Tervetuloa kokeilemaan tätä hienoa harrastusta!!

Joukkue etsii pelaajia: Salibandykerho 2002-2007 syntyneille pojille ja tytöille SB Hurricanen saliba...

Harri kirjoitti: Keskiviikkona 17.9 ei ole treenejä sali on koulun käytössä! Seuraavat treenit on keskiviikkona klo 24.9 tervetuloa! Tv.Harri (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Salibandy
Oulu
Sekajoukkue
15

Loistonaiset Nimenhuuto.com

Loiston naisten edustusjoukkue osallistuu alkavalla kaudella 2014 - 2015 naisten 2-divisioonaan länsirannikolla, sekä osallistuu myös Suomen Cupiin ja erilaisiin turnauksiin. Lisätietoja: www.loistosalibandy.net Yhteystiedot: Vastuuvalmentaja: Risto Särkelä, puh. 040 732 5273 tai risto.sarkela@gmail.com

Päivitetty noin kuukausi sitten

Salibandy
Turku
Naiset
25

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Salibandyjoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on salibandy on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.