Salibandy­joukkueita

Salibandy on hieno laji. Tämä lista kattaa ne joukkueet, joiden lajina on salibandy, sähly, säbä ja floorball. Joukkueita löytyy sekä tytöille ja pojille että naisilla ja miehille. Sarjatasot vaihtelevat puulaakisarjasta divariin ja liigaan.

Tsekkaa tästä listasta myös ne säbä­joukkueet, jotka hakevat uusia pelaajia riveihinsä. Pelaajapörssissä ilmoituksen julkaisseet joukkueet on merkattu erikseen. Katso sopiva joukkue ja ilmoittaudu mukaan säbä­peliin.

Toki merkkaamattomiinkin salibandyjoukkueisiin voi olla yhteydessä. Katso joukkueen yhteystiedot kyseisen porukan Nimenhuuto-sivulta. Joukkueen sivulta löytyy usein myös ikäluokka eli minkä ikäisten tai minä vuonna syntyneiden porukasta on kyse. Joukkueen Nimenhuuto-sivulla on tietoa myös pelipaikoista.

Ota Nimenhuuto.com käyttöön omalle joukkuelleesi, niin pääset hyödyntämään laajaa valikoimaa hyödyllisiä ominaisuuksia.

Tässä listassa joukkueita on 3939 ja niissä on yhteensä yli 79000 pelaajaa.

Salibandy: joukkueet kartalla
Kartta - salibandy

Jo 3939 salibandyjoukkuetta käyttää Nimenhuutoa. Perusta oman joukkueen ilmaiset kotisivut.

Westend Indians 04 Nimenhuuto.com

Westend Indians D04 on salibandyjoukkue Espoossa. Joukkue osallistuu kaudella 2016-2017 liiton sarjaan yhdellä kilpajoukkueella. Haastajasarjaan osallistuu Red&White -joukkue, joka on hieman kevyempi vaihtoehto kilpajoukkueelle. Molemmissa joukkueissa on tilaa uusille pelaajille. Olethan rohkeasti yhteydessä! Ikäluokkavastaava Juha Seppä juha.seppa@westendindians.fi 0505758370

Joukkue etsii pelaajia: Westend Indians D04 on salibandyjoukkue Espoossa. Joukkue osallistuu kaudella...

Kimmo kirjoitti: Tervehdys huoltajat! Kävin tuossa läpi joukkueen jäseniä ja yhteystietoja, niitä kun pitää aina välillä päivittää tai ainakin tarkistaa. Toimistolta saadun ohjeen mukaan jokaisen pelaajan osalta pitäisi olla pojan koko hetu tiedossa, eli pelkkä syntymäaika ei riitä. Voitteko toimittaa nämä tiedot... (Noin 2 tuntia sitten)

Päivitetty noin 2 tuntia sitten

Salibandy
Espoo
Pojat
31

SCH miehet2 Nimenhuuto.com

Oletko kiinnostunut kehittymään salibandyssa teknisesti, taktisesti, fyysisesti sekä valmis haastamaan itsesi? Sinulla on entuudestaan salibandytaustaa tai olet pelannut aikaisemmin mailapelejä. Oletko valmis taistelemaan joukkueen ja pelikaverisi eteen? Tarjoamme sinulle päämäärätietoisen harjoittelun valmennuksen alaisuudessa aladivareissa. Samalla tarkoituksena on tarjota pelipaikka kaikille niille pelaajille jotka haluavat pelata tosissaan ja haastaa itseään salibandyn parissa. Pelaamme tulevalla kaudella 6-divaria Etelä-Suomen lohkossa ja etsimme uusia pelaajia joukkueeseen.

Joukkue etsii pelaajia: Oletko kiinnostunut kehittymään salibandyssa teknisesti, taktisesti, fyysises...

Juha kirjoitti: Niin ja budjettihan löytyy täältä.. https://schmiehet2.nimenhuuto.com/team_files/folder_show?id=&name=Budjetti&upload_finished=true (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 5 tuntia sitten

Salibandy
Hyvinkää
Miehet
20

SB Vantaa Timantit Nimenhuuto.com

Iloiset ja liikunnalliset v.2004-2005 syntyneet tytöt ovat tervetulleita mukaan SB Vantaa Timantit- joukkueeseen.Sinulla voi jo olla taustaa salibandystä, jääkiekosta, jalkapallosta tai muusta urheilulajista, mutta olet tervetullut kokeilemaan salibandyä myös ilman urheilutaustaa. Toinen harrastuskaan ei ole este. Pääasia on, että olet innostunut ja liikunnallinen.

Joukkue etsii pelaajia: ♦ Iloiseen joukkoomme mahtuu mukaan uusia pelaajia! ♦ Ota yhteys jojoon, ja i...

Jessica kirjoitti: Flunssa iski.. (5 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 7 tuntia sitten

Salibandy, Säbä, Floorball ja Sähly
Vantaa Helsinki Espoo
Tytöt
29

M-Team 2001 Nimenhuuto.com

Salibandyn erikoisseura M-Teamin juniorijoukkue on tarkoitettu vuonna 2001 syntyneille kilpatason pelaajille. Lisätietoja http://www.m-team.fi/ Try-outit keväällä 2016: Perjantaina 15.04.2016 klo 18.00 - 19.00, AC Ruskeasuo, kenttä 4. Keskiviikkona 20.04.2016 klo 19.00 - 20.00, AC Ruskeasuo, kenttä 3. Keskiviikkona 27.04.2016 klo 19.00 - 20.00, AC Ruskeasuo, kenttä 3.

Joukkue etsii pelaajia: Try-outit keväällä 2016: Perjantaina 15.04.2016 klo 18.00 - 19.00, AC Ruskeas...

Markku kirjoitti: Hyvä Joel...iisisti... (Noin 12 tuntia sitten)

Päivitetty noin 12 tuntia sitten

Salibandy
Helsinki
Pojat
29

SB Hurricane Nimenhuuto.com

SB Hurricane ry:n tarina sai alkunsa maaliskuussa 2010, kun Hattaran Harri kokosi tutuista pelikavereistaan harrasteporukan, joka sai nimekseen SB Hurricane. Helmikuussa 2011 joukkue rekisteröitiin SB Hurricane ry:ksi. Pienestä salibandyjoukkueesta on kasvanut jo pieni salibandyseura. Tällä hetkellä seuraan kuuluu kaksi miesten joukkuetta sekä naisten joukkue. Luontevana jatkumona seuran kehitykselle pelaamme tulevalla kaudella 2014-2015 miesten edustusjoukkueella 5. divisioonaa sekä harrastejoukkueella Kiekko-Haukat 96 harrastesarjaa. SB Hurricane Ladies pelaa 3. divaria pohjois-suomen lohkossa. http://www.sbhurricane.fi/

Joukkue etsii pelaajia: Ensi kauden SB Hurricane miesten edustusjoukkueeseen haetaan uusia pelimiehiä...

Aleksi kirjoitti: Onko kaikki ilmoittautuneet nyt tulossa? Tiistaina ei ollut kaikki ilmoittautuneet mukana pelissä. Jos ette pääse käykää merkkaamassa OUT viimeistään pelipäivän aamuna. (27 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Salibandy
Oulu
Miehet
79

SB Vantaa A-juniorit Nimenhuuto.com

Salibandyseura Vantaa ry (SB Vantaa) on yksi Suomen suurimpia salibandyseuroja. Joukkueitamme on edustettuna niin miehissä kuin naisissa, tytöissa ja pojissa. Järjestämme myös salibandykoulutoimintaa Länsi-Vantaan alueella. Visiomme on olla salibandyn malliseura, jonka toiminnassa korostuu korkealaatuinen, menestyksekäs ja monipuolinen salibandy- ja sitä tukeva urheilutoiminta. Haluamme kehittyä esimerkilliseksi ja kunnioitusta herättäväksi salibandyn erikoisseuraksi. Seuramme arvoihin kuuluvat mm. toimintamme laadukas ja pitkäjänteinen kehittäminen, taidokkaan ja edustavan joukkueurheilukulttuurin luominen sekä yksilön ja yhteistyön arvostus. Seurainfoa http://www.sbvantaa.fi/72 Joukkueiden ja seuran yhteystiedot http://www.sbvantaa.fi/66

Pasi kirjoitti: Tuli kyselyä olisiko meillä kiinnostusta ottaa muutama harjoitusottelu SBS Blues A:ta vastaan kesän aikana? Omasta mielestäni kannattaisi ja osallistuttaisi.. 30.6 olisi mahdollisuus pelata ensimmäinen matsi.. Toinen varmaan joskus elokuun puolella.. Ja varmaan saisin järjestettyä myös harjoituso... (8 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Salibandy
Vantaa
Pojat
32

HIFK REDS Nimenhuuto.com

Stadilaista salibandya sanan merkityksessä. Ilon ja harrasteen kautta, reilua ja rehtiä peliä kaihtamatta. Harjoituksia vedellään säännöllisen epäsäännöllisesti tällä hetkellä, Kuitenkin niin, että joka Tiistai Arena Center Myllypurossa klo 19-20. Valmentajalle tulee innostus hetkiä, jolloin saatamme vetää taktiikka palaveria reenaten. Pelataan 5 divisioonaa 10 lohkossa Etelä-Suomessa.

Joukkue etsii pelaajia: Kaudelle 2016-17 on haku käynnissä. HIFK RED haluaa nousta sarjaportaita ylös...

Jan kirjoitti: Heips. Koska paita asia on edelleen täysin auki niin pelataan toistaiseks niillä mitä on! Eli viime kauden pelaajat niillä mitkä jo hallussa ja uudet saa multa tai Antonilta jonku numeron. Veskareille ollaan järkkäämässä kans jotain.. (29 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Salibandy
Helsinki
Miehet
32

Tuomarilan Urheilijat P02 Nimenhuuto.com

Tuomarilan Urheilijoiden 02-syntyneiden poikien salibandyjoukkue. Pelaamme kaudella 2016–2017 SSBL:n haastasarjaa ja lisäksi osallistumme EA-junnuliigaan. Treenit ovat 3–4 kertaa viikossa Espoon keskuksen alueella. Mukaan mahtuu vielä muutama peluri, joten ole yhteydessä ja tule kokeilemaan!

Joukkue etsii pelaajia: Oletko 02-syntynyt ja salibandy kiinnostaa? Joukkueemme on avoin uusille pela...

Elias kirjoitti: Eilisessä EA-junnuliigan pronssiottelussa kaatui Oilers Dragons 6–2. Ehjä, kurinalainen peli ja ansaittu voitto. Kuvassa odotellaan mitalien saamista. (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Salibandy ja Säbä
Espoo
Pojat
36

Oulun Pallonaamat Nimenhuuto.com

Harrastepesäpalloa sekä pallopelejä Oulussa Joukkueemme on sekajoukkue, pelaajamme ovat siis eri-ikäisiä miehiä ja naisia. Pelaamme omaksi iloksi, emmekä laske pisteitä. Siksi meillä pääsee pelaamaan ikään, kokoon, sukupuoleen tai entisiin urheiluharrastuksiin katsomatta. Periaatteenamme on alusta saakka ollut: ei turhan vakavissaan. Mukaan vain roppakaupalla reipasta mieltä ja pilkettä silmäkulmaan. Mikäli olet kiinnostunut liittymään joukkueeseen, ota yhteyttä sähköpostitse. Sähköposti: oulunpallonaamat (at) gmail.com Kesällä 2016 pelaamme harrastepesäpalloa maanantaisin ja torstaisin klo 18-19.30 Haapalehdon kentällä. Kotisivut, joilla enemmän tietoa meistä sekä harjoitusvuoroistamme: http://oulunpallonaamat.wordpress.com FB: http://www.facebook.com/oulunpallonaamat

Joukkue etsii pelaajia: KESÄ 2016: Kesällä jatkamme harrastepesäpallon pelaamista maanantaisin sekä t...

Aki kirjoitti: Hei, Loppukesän ja alkusyksyn harjoitusvuorot on nyt merkitty joukkueen tapahtumakalenteriin. Pesäpallo jatkuu kahdesti viikossa vielä ensi viikon eli elokuun loppuun. Tämän jälkeen pesäpalloa pelataan vain maanantaisin 14.9.2015 asti. Sisäpalloilut alkavat keskiviikkona 2.9.2015 klo 20.30 - 21.3... (10 kuukautta sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Pesäpallo, Sulkapallo, Koripallo, Lentopallo, Jalkapallo, Käsipallo, Sähly ja Futsal
Oulu, Kempele, Kiiminki, Jääli
Sekajoukkue
65

Tapma Nimenhuuto.com

Vuoden 1995 alussa perustetun S.C. Tappajamarsu ry:n (Tapma) tarkoituksena on jäsentensä salibandyharrastuksen ylläpitäminen ja kehittäminen. Tapma on yli 20-vuotisen historiansa aikana pelannut lähes kaikilla Suomen Salibandyliiton naisten sarjatasoilla lukuunottamatta naisten salibandyliigaa ja nelosdivisioonaa. Kaudella 2016-2017 joukkue pelaa SSBL:n naisten III-divisioonassa. Sarjapelien lisäksi joukkue pelaa harjoitusotteluita ja Arena Centerin kesä- ja talviliigaa.

Joukkue etsii pelaajia: Haluatko päästä tavoittelemaan nousua takaisin 2. divisioonaan innokkaan ja h...

Milla kirjoitti: Moi. Riittääkö jos meitä on vaan 5 tulossa vuosikokoukseen? Oliko niin että pitäisi olla noin puolet paikalla että kokous on jotenkin lainvoimainen? (14 päivää sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Salibandy
Helsinki
Naiset
23

kiimuharrastepesis Nimenhuuto.com

KiimU pesiksen salibandyryhmä. Meillä on ryhmässä naisia ja miehiä ja uudet pelaajat ovat myös tervetulleita. Emme pelaa missään sarjassa, pelaamme rennolla otteella :-) Talvisin pelataan ma 19:30 - 21 ja pe 18 - 19:30 Kiiminkijoen koululla. Jos haluat tulla kokeilemaan niin ota yhteyttä kari.tapani.lampinen@gmail.com

Joukkue etsii pelaajia: KiimU harrastepesiksen salibandyryhmään maanantai ja perjantai mahtuu myös uu...

Riitta kirjoitti: Onko tulossa illalla pelaajia? Aika moni ei ole ilmoittanut mitään. (9 päivää sitten)

Päivitetty 9 päivää sitten

Salibändy
Kiiminki
Sekajoukkue
27

Westend Indians 03 Nimenhuuto.com

Westend Indians D03 on salibandyjoukkue Espoossa. Joukkue osallistuu kaudella 2016-2017 liiton sarjaan 1-2 kilpajoukkueella. Haastajasarjaan osallistuu Red&White -joukkue, joka on hieman kevyempi vaihtoehto kilpajoukkueelle. Molemmissa joukkueissa on tilaa uusille pelaajille. Olethan rohkeasti yhteydessä! Ikäluokkavastaava Juha Seppä juha.seppa@westendindians.fi 0505758370

Joukkue etsii pelaajia: Westend Indians D03 on salibandyjoukkue Espoossa. Joukkue osallistuu kaudella...

Juha kirjoitti: Uusi päävalmentaja on nyt nimetty! 03-poikien vetovastuussa aloittaa 29-vuotias Tommi Paananen. Hän on koulutukseltaan Liikunnanohjaaja AMK ja kotoisin Kuopiosta. Viime vuodet Tommi on työskennellyt salibandyseura Welhoissa ja KalPa:n juoniorijääkiekon parissa. Päätoimisena työntekijänä hän ottaa... (11 päivää sitten)

Päivitetty 11 päivää sitten

Salibandy
Espoo
Pojat
39

FC Tuusula P02 Nimenhuuto.com

Tuusulalainen reilunpelin salibandyjoukkue 2002 syntyneille pojille. Harjoituksia on kolmesti viikossa ja pelejä noin joka toinen viikko. Haluamme antaa pojille mahdollisuuden harrastaa monipuolisesti myös muita lajeja, jolloin ihan kaikkiin harjoituksiin ei välttämättä ehdi. Joukkueella on palkkiotta työskentelevä sitoutunut valmennusrinki ja toimitsijat. Harrastuksen kustannukset pyritään pitämään kohtuullisella tasolla. Joukkueenjohtaja liisa.hirvi@gmail.com Lisätiedot : www.fctuusula.fi

Joukkue etsii pelaajia: FC Tuusula 02 joukkue etsii muutamaa 2002 syntynyttä poikaa mukaan joukkueese...

Vesa kirjoitti: Suuret kiitokset myös entiselle ja nykyiselle joukkueenjohtajalle hienosti organisoidusta turnausreissusta. T:Vesa (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 12 päivää sitten

Salibandy
Tuusula
Pojat
25

Rakopallo Nimenhuuto.com

Rakopallo on sekalainen jengi 30-50+ jätkiä. Välillä on pelattu ranskalais-suomalaisen koulun salissa (siitä nimi), myös Arenacenterin liigoissa on pelailtu. Kaudelle 2014-15 pelataan Espoossa Rhatiopharm arenaalla maanantaisin 20:00 - 21:00 Verkkokauppa: https://holvi.com/shop/rakopallo/

Joukkue etsii pelaajia: Harrastajatason salibandyilyä keski-ikäisille ikämiehille Rhatiopharm Areenal...

Lauri kirjoitti: Ja vielä kerran puffaan illan ylimääräistä sählyä. Eli jos haluatte pelata, niin tervetuloa klo 18:00 Esport-areenalle kenttä 2 ja koodi 3666. Porukan nimi on Purtsa. Olen tulossa niin tunnistatte porukan/kentän vaikka siitä. (12 päivää sitten)

Päivitetty 12 päivää sitten

Salibandy ja Vonkaaminen
Helsinki
Miehet
33

Perjantain Palloilijat Nimenhuuto.com

Perjantain sankareiden oma rentoutumistilaisuus jo vuodesta 2008! Onko kunto liian "hyvä"? Maistuuko vapaa ajalla enemmänkin olut kuin Gatorade? Jos vastasit molempiin kysymyksiin kyllä niin olet saapunut oikeaan paikkaan! Perjantain Palloilijat on epämääräinen joukko yhteiskunnallisia vaikuttajia, jotka joka perjantai todistavat klo 20-21, että kappaleen liike painovoimakentässä ei todellakaan riipu kappaleen massasta ( kts. Newtonin ekvivalenssiperiaate ) vaan täysin kohteen omasta motivaatiosta ja energiatasosta juuri sillä hetkellä kun pallo sattuu osumaan omaan lapaan. Ryhmän tarkoituksena on siis pelata sählyä, pitää hauskaa ja ennenkaikkea hikoilla rankasti raskaan työviikon jälkeen hyvässä porukassa! Tervetuloa pelaamaan! - S -

Joukkue etsii pelaajia: Laita viesti numeroon 0503031560 halutessasi liittyä perjantain palloilijoihin.

Jani kirjoitti: yritetään saada pelit kasaan (13 päivää sitten)

Päivitetty 13 päivää sitten

Salibandy ja Sydärit
Helsinki
Miehet
16

KeskiviikkoKlubi Nimenhuuto.com

KESKIVIIKKOKLUBIN PERINTEINEN SÄBÄVUORO RUSKEASUON ARENA-CENTERISSÄ KE KLO 18.30 - 19.30 SYYSKUUSTA TOUKOKUUHUN. Syksyksi 2015 olemme ilmoittautuneet PLAY-liigan Hupisarjaan Rusalle eli sarjapelit myös Arena Center Ruskeasuolla. TERVETULOA PELAAMAAN!! Uusia Pelaajia otetaan mukaan tarvittaessa. TÄLLÄ HETKELLÄ (päivitetty 14.07.2015), kun Uusi Kausi on alkamassa, tilanne on täysin avoinna. Meillähän on aika suuri määrä pelaajia reservissä, mutta mikä on tämänhetkinen tilanne Tulevan Kauden 2015 - 16 suhteen, selvinnee seuraavan kuukauden aikana. ILMOITELKAA AJOISSA AIKEISTANNE! Kiitos. Ilkka Lehmustola ilefix74@gmail.com P. 040-742 6206 / ILE

Joukkue etsii pelaajia: KESKIVIIKKOKLUBIN PERINTEINEN SÄBÄVUORO RUSKEASUON ARENA CENTERISSÄ KE KLO 18...

Leo kirjoitti: Tänään Rusalla tilaa maalivahdille ja parille pelaajalle klo. 15:00. Vahvistelkaa. Leksa 044-2572651 (17 päivää sitten)

Päivitetty 17 päivää sitten

Salibandy, Saunominen ja Pikkujoulut
Helsinki, Ruskeasuo
Miehet
65

Westend Indians F07 Black Nimenhuuto.com

Westend Indians ry on 1992 perustettu espoolainen urheiluseura. Vahvaa juniorityötä tekevä Sinettiseura on kasvanut nopealla vauhdilla yhdeksi Suomen suurimmista salibandyseuroista, sekä yhdeksi Espoon suurimmista urheiluseuroista. Heimossa on sopivia vaihtoehtoja kaiken ikäisille ja tasoisille urheilun ja liikunnan ystäville. Tutustu ryhmätarjontaan www.westendindians.fi/liity-heimoon ja ilmoittautudu rohkeasti mukaan Heimoon! Katso myös video seurastamme: #TätäMäHaluan / http://youtu.be/u4O6wecQjX0 ja seuraa somessa @westendindians ja #Heimo Lisätiedot: toimisto@westendindians.fi

Joukkue etsii pelaajia: Sinä 2007-syntynyt poika, tule mukaan iloiseen toimintaamme! Heimon F2 pojat ...

Sebastian kirjoitti: Hei pojat ja vanhemmat! Todella iso kiitos kaikille teille menneestä kaudesta. On ollut kunniatehtävä olla osana tätä tarinaa! Meille on tullut n.5 uutta ilmottautumista tähän porukkaan, jotka tulevat sitten elokuussa mukaan. Olisin halunnut puhua teille kasvotusten, mutta jotenkin tuo toukokuu m... (27 päivää sitten)

Päivitetty 22 päivää sitten

Salibandy
Espoo
Pojat
15

TuSBy Nimenhuuto.com

Seura: Tuusulan salibandy ry Joukkue: TuSBy 03 TuSBy 03 joukkue on syksyllä 2012 harjoittelun aloittanut salibandyjoukkue. Kaudesta 2013-2014 alkaen olemme osallistuneet liiton sarjaan. Harjoittelemme kolmesti viikossa. Kari Kangas (jojo) 040-550 2640 (kari(at)kangas.biz) http://www.tuusulansalibandy.com

Joukkue etsii pelaajia: Otamme kaudelle 2016-17 uusia pelaajia.

Kari kirjoitti: Väki vähenee ja pidot paranee... No ei nyt ihan niinkään. Lopettaneita olikin lopulta melko monta. Rasmus ilmoittelee vielä, kun hänen syksy selviää. Lisäksi ainakin yksi uusi pelaaja tulee syksyllä, mahdollisesti kaksi. Niin tai näin, aloitetaan syksy kuitenkin sen ilmoittamani 200€/syksy, 200€/... (28 päivää sitten)

Päivitetty 23 päivää sitten

Salibandy
Tuusula
Pojat
26

Steelers Millenium Nimenhuuto.com

Joukkue on perustettu syksyllä 2011 syksyllä ja koostuu pääosin 2000 syntyneistä pelaajista. Edustus: http://www.steelers-salibandy.fi/steelers-jsb/joukkueet/c1-juniorit-00/ Kilpa: http://www.steelers-salibandy.fi/steelers-bs/joukkueet/pojat-002/ Yhteystiedot: steelers.pojat00@gmail.com

Joukkue etsii pelaajia: Kaudella 2016-2017 pelaamme B junnujen kilpa/elit sarjaa. Otamme mukaan pari ...

Maarit kirjoitti: Kiitos joukkueelle muistamisesta! Näin hienon porukan kanssa on kiva olla. Ja matka jatkuu ... Maarit (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Salibandy
Hämeenlinna
Pojat
66

Töölön Vesa salibandy Nimenhuuto.com

Töölön Vesaan perustettiin salibandyjaosto kaudeksi 2010-2011. Joukkue osallistuu tänä vuonna Hakaniemen Arena Centerissä järjestettävään Premium Salibandyliiga -sarjaan. Sarjassa pelataan 18 ottelua Hakaniemen hallissa aikavälillä syyskuu-toukokuu (otteluajat ma-to 17-21.30). Peliaika otteluissa on 3x15 minuuttia, eikä sarjassa tarvita salibandylisenssiä.

Johnny kirjoitti: Ei 100% varma, riippuu siitä pelaanko jossain divaria jne (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Salibandy
Helsinki
Miehet
28

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Salibandyjoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on salibandy on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.