Salibandyjoukkueita

Salibandy on hieno laji. Tämä lista kattaa ne joukkueet, joiden lajina on salibandy, sähly, säbä ja floorball. Joukkueita löytyy sekä tytöille ja pojille että naisilla ja miehille. Sarjatasot vaihtelevat puulaakisarjasta divariin ja liigaan.

Tsekkaa tästä listasta myös ne säbäjoukkueet, jotka hakevat uusia pelaajia riveihinsä. Pelaajapörssissä ilmoituksen julkaisseet joukkueet on merkattu erikseen. Katso sopiva joukkue ja ilmoittaudu mukaan salibandypeliin.

Toki merkkaamattomiinkin säbäjoukkueisiin voi olla yhteydessä. Katso joukkueen yhteystiedot kyseisen porukan Nimenhuuto-sivulta. Joukkueen sivulta löytyy usein myös ikäluokka eli minkä ikäisten tai minä vuonna syntyneiden porukasta on kyse. Joukkueen Nimenhuuto-sivulla on tietoa myös pelipaikoista.

Ota Nimenhuuto.com käyttöön omalle joukkuelleesi, niin pääset hyödyntämään laajaa valikoimaa hyödyllisiä ominaisuuksia.

Tässä listassa joukkueita on 2979 ja niissä on yhteensä yli 60000 pelaajaa.

Salibandy: joukkueet kartalla
Kartta - salibandy

Jo 2979 salibandyjoukkuetta käyttää Nimenhuutoa. Perusta oman joukkueen ilmaiset kotisivut.

Töölön Vesa salibandy Nimenhuuto.com

Töölön Vesaan perustettiin salibandyjaosto kaudeksi 2010-2011. Joukkue osallistuu tänä vuonna Hakaniemen Arena Centerissä järjestettävään Premium Salibandyliiga -sarjaan. Sarjassa pelataan 18 ottelua Hakaniemen hallissa aikavälillä syyskuu-toukokuu (otteluajat ma-to 17-21.30). Peliaika otteluissa on 3x15 minuuttia, eikä sarjassa tarvita salibandylisenssiä.

Joukkue etsii pelaajia: Töölön Vesan salibandyjoukkueeseen etsitään muutamaa uutta pelaajaa. Joukkue ...

Sami kirjoitti: eikö enempää ole tulossa saunailtaan,ilmotuksii kehiin. (2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 6 tuntia sitten

Salibandy
Helsinki
Miehet
25

Oilers Hunters Nimenhuuto.com

Esport Oilers Hunters 02-Pojat Salibandy Kotisivu: http://www.espoonoilers.fi/joukkue5930 Joukkueen maksuyhteystiedot SAAJA: ESPOON OILERS RY TILI: FI5380200710455154 LISENSSIMAKSU & VAKUUTUS Kauden 2012-2013 lisenssi ja vakuutus tulee maksaa - ilman niitä EI saa pelata. Maksu suoritetaan netissä:http://salibandy.net/asioi-verkossa/lisenssit/lisenssin-maksaminen J2 lisenssi 30€ + vakuutus 12€, Yht 42€ Tietoa lisensseistä: http://salibandy.net/asioi-verkossa/lisenssit/lisenssitietoa/lisenssiluokat-2012-2013

Joukkue etsii pelaajia: Espoon Oilers Hunters on elokuussa 2010 perustettu vuonna 2002 syntyneiden po...

Pepi kirjoitti: Moikka Kauden aloitustreenit perjantaina :) Toivottavasti saadaan riittävästi poikia paikalle...hikiset oltavat saattaa olla, mutta ei kai se haittaa. Jos poikia on paikalla molemmista peliryhmistä sopivasti, niin aloitellaan taas samalla kaavalla, että alkulenkille redit klo 16.45 ja white sisäl... (Päivä sitten)

Päivitetty päivä sitten

Salibandy
Espoo
Pojat
49

SB Welhot N1 Nimenhuuto.com

Salibandyseura Welhojen naisten edustusjoukkue on yksi Savo-Karjalan alueen kärkijoukkueista, jonka toiminnan tavoitteena on tarjota mahdollisuus lajin harrastamiseen mahdollisimman korkealla tasolla. Joukkueen harjoittelussa tähdätään yksilön kokonaisvaltaiseen kehittämiseen, jossa oleellisessa osassa on fyysinen harjoittelu lajitaitojen ohella. Joukkueen viikko-ohjelmaan sisältyy 3 lajiharjoitetta sekä 1 fysiikkatreeni. Kaudella 2014-2015 joukkue pelaa Naisten 2.divisioonaa Savo-Karjalan lohkossa.

Joukkue etsii pelaajia: Joukkueeseemme etsitään motivoituneita ja riittävän taitotason omaavia pelaaj...

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Voin tehä talkoona jos tarttee :) (Yli vuosi sitten)

Päivitetty päivä sitten

Salibandy
Kuopio
Naiset
19

FLOB Lady 2 Nimenhuuto.com

FLOB Lady 2 pelaa kaudella 2014–2015 naisten 2. divisioonaa. Kaksi vuotta sitten joukkue aloitti nelosesta suunnitelmana nousta kahdessa kaudessa kakkoseen, ja nyt sen toteuduttua tavoitteeksi on asettettu nousu ykköseen. Kesällä harjoitellaan fysiikkaa, ja syksyn lähestyessä siirrytään taas lajitreenin pariin, joita tulee olemaan kauden aikana 3–4 kertaa viikossa. HUOM! Joukkue etsii myös uusia pelaajia riveihinsä, joten kannattaa kurkata myös pelaajapörssi-ilmoitus. Toukokuussa järjestetään maanataisin avoimet tryout-treenit, jonne voi vapaasti (ilmoittamatta) tulla paikalle ja ottaa vaikka kaverinsakin. Harjoitukset ovat Hakaniemessä klo 19:00–20:30 kentällä 2, ja päivämäärät ovat siis 5.5., 12.5 ja 19.5.

Joukkue etsii pelaajia: --- FLOB Lady 2 pelaa kaudella 2014–2015 naisten 2. divisioonaa tavoitteenaan...

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Käyn ainaki tuomas teille liivit ja pelipaidat, (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Salibandy
Espoo / Helsinki
Naiset
22

SSV-B-TYTÖT Nimenhuuto.com

SSV B-tytöt / 4. divarin naiset ETSIMME PELAAJIA! Etsimme 98 - 95 tyttöjä B – tyttöjengiimme. Etsimme 98 - ?? tyttöjä /naisia pelaamaan naisten 4. divisioonaan. Toivomme, että sinulla olisi kokemusta jo salibandysta tai ainakin vankka muu urheilullinen tausta. Ota yhteyttä ja tule mukaan: Nina Sinervo nina.sinervo@welho.com puh. 040 5607159 Kotisivu: http://www.ssv.fi/joukkueet/b-tytot/

Joukkue etsii pelaajia: ETSIMME PELAAJIA! Etsimme 98 - 95 tyttöjä B – tyttöjengiimme. Etsimme 98 - ??...

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Heips! Mukava, että olitte lisänneet minut pelaajalistaan ssv:n kotisivuille, mutta nimessä on häikkää. Olen siis Palomäki en Palojärvi. (9 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Salibandy
Helsinki
Tytöt
24

SB Hurricane Ladies Nimenhuuto.com

SB Hurricane ry:n tarina sai alkunsa maaliskuussa 2010, kun Hattaran Harri kokosi tutuista pelikavereistaan harrasteporukan, joka sai nimekseen SB Hurricane. Helmikuussa 2011 joukkue rekisteröitiin SB Hurricane ry:ksi. Pienestä salibandyjoukkueesta on kasvanut jo pieni salibandyseura. Tällä hetkellä seuraan kuuluu kaksi miesten joukkuetta sekä naisten joukkue. Luontevana jatkumona seuran kehitykselle pelaamme tulevalla kaudella 2014-2015 miesten edustusjoukkueella 5. divisioonaa sekä harrastejoukkueella Kiekko-Haukat 96 harrastesarjaa. SB Hurricane Ladies pelaa 3. divaria pohjois-suomen lohkossa. http://www.sbhurricane.fi/

Meeri kirjoitti: Ajateltiin ottaa tavaksi käydä uimassa Nallissa aina pelin jälkeen jos vaan ilmat suo, niin biksut mukaan sitten kaikille halukkaille aina peleihin. =) Meillä on jokunen keskiviikkona pelattava peli, niin oisko hyvä niiltä viikoilta siirtää juoksureenit torstaille? (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Salibandy
Oulu
Naiset
27

Oilers A2 Nimenhuuto.com

Oilers A2 on 94-96 -poikien salibandyjoukkue. Joukkueen rungon muodostavat viime kauden Oilers B-joukkueiden pelaajat. A2:n kausi 2014-15: - lajiharjoitukset elokuun alusta alkaen ti- ja to-iltaisin THT Centerissä - SSBL:n Etelä-Suomen A-poikien I-divisioona - turnauksia ja harkkapelejä Suomessa ja mahdollisesti ulkomailla A2 on Oilersissa A-ikäluokan toinen rennompi joukkue, jossa pelaaminen ja harjoittelu saa ja sen pitääkin olla hauskaa!

Joukkue etsii pelaajia: Oilers A2 on Oilersin A-ikäluokan kakkosjoukkue. Pelaamme kaudella 2014-15 SS...

Joona kirjoitti: Saatan olla vähä myöhässä (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 11 päivää sitten

Salibandy
Espoo
Pojat
22

Oulun Sekaharraste Nimenhuuto.com

Naisten ja miesten harrasteporukka Oulussa. Pelaamme pääsääntöisesti salibandyä sekä satunnaisesti futsalia ja koripalloa. Myös uudet jäsenet ovat tervetulleita. Taitotasomme vaihtelee vasta-alkajista kokeneempiin pelaajiin, joten rohkeasti mukaan. Pelatessa oppii. :) Mikäli olet kiinnostunut liittymään joukkoomme, ota yhteyttä sähköpostitse: oulunsekaharraste (a) gmail.com Pelit lauantaisin klo 17-18, syksyn 2014 ensimmäinen vuoro lauantaina 30.8.2014. Pelipaikkana Laivakankaan koulu Jäälissä, noin 14 km Kuusamontietä Oulun keskustasta. Koulun salissa on salibandykaukalo. Ajo-ohjeet: Laivakankaan koulu Laivakankaantie 10, 90940 JÄÄLI https://goo.gl/maps/sFN9x Yhteystiedot: Sähköposti: oulunsekaharraste (a) gmail.com

Joukkue etsii pelaajia: Naisten ja miesten harrasteporukka Oulussa. Pelaamme pääsääntöisesti saliband...

Päivitetty 16 päivää sitten

Salibandy, Sähly, Futsal ja Koripallo
Oulu, Jääli, Kiiminki
Sekajoukkue
18

SB Hurricane Nimenhuuto.com

SB Hurricane ry:n tarina sai alkunsa maaliskuussa 2010, kun Hattaran Harri kokosi tutuista pelikavereistaan harrasteporukan, joka sai nimekseen SB Hurricane. Helmikuussa 2011 joukkue rekisteröitiin SB Hurricane ry:ksi. Pienestä salibandyjoukkueesta on kasvanut jo pieni salibandyseura. Tällä hetkellä seuraan kuuluu kaksi miesten joukkuetta sekä naisten joukkue. Luontevana jatkumona seuran kehitykselle pelaamme tulevalla kaudella 2014-2015 miesten edustusjoukkueella 5. divisioonaa sekä harrastejoukkueella Kiekko-Haukat 96 harrastesarjaa. SB Hurricane Ladies pelaa 3. divaria pohjois-suomen lohkossa. http://www.sbhurricane.fi/

Harri kirjoitti: Lauantaina pelattava K2 porukan harkkapeli Staminaa vastaan siirtyy myöhempään ajankohtaan mahdollisesti elokuun lopulla vasta pelataan!! (17 päivää sitten)

Päivitetty 20 päivää sitten

Salibandy
Oulu
Miehet
48

Oulun Pallonaamat Nimenhuuto.com

Harrastepesäpalloa Oulussa Joukkueemme on sekajoukkue, pelaajamme ovat siis eri-ikäisiä miehiä ja naisia. Pelaamme omaksi iloksemme, emmekä laske pisteitä. Siksi meillä pääsee pelaamaan ikään, kokoon, sukupuoleen tai entisiin urheiluharrastuksiin katsomatta. Periaatteenamme on alusta saakka ollut: ei turhan vakavissaan. Mukaan vain roppakaupalla reipasta mieltä ja pilkettä silmäkulmaan. Mikäli olet kiinnostunut liittymään joukkueeseen, ota yhteyttä sähköpostitse. Sähköposti: oulunpallonaamat (at) gmail.com Kotisivut: http://oulunpallonaamat.wordpress.com/

Paula kirjoitti: Huomenna taasen naama täönnä hampaeta kirmaelemmaan kauniiseen kesäsäähän kentälle. :) Käökäähän klikkailee osallistumisenne suuntaan tahi toiseen, ja muistakkaahan mätkie palloa ja juoksennella minunni puolesta. :P Maanantaena "jouvvun" juoksemmaan koko viikon eistä, ja varsinni kaekki vkonlopun... (22 päivää sitten)

Päivitetty 22 päivää sitten

Pesäpallo, Sulkapallo, Koripallo, Lentopallo, Jalkapallo, Käsipallo ja Sähly
Oulu
Sekajoukkue
49

Hyeenat Tapanilan Erä Nimenhuuto.com

Hyeenat Tapanilan Erä E02 Syksyllä 2010 perustettu joukkue Viikkomeili Nimenhuudon tapahtumista: Maanantaisin Valmentajat kaudella 2014-2015: Pekka Hämäläinen, Lauri Karhula, Enis Abrashi Jojo: Markku Oikarinen Rahastonhoitaja: Jami Lindh Huoltaja: Vellu Pakarinen Erän internetsivut: Aulikki Pakanen Pelaajien ilmoittaumiset: - Turnauspeleihin kannattaa ilmoittautua viimeistään edellisenä keskiviikkona, koska yritämme tehdä kokoonpanot ainakin alustavasti valmiiksi torstain treeneihin. - Treeneihin ilmoittautuminen olisi hyvä tehdä viimeistään saman päivän aamuna, jotta voimme suunnitella treenit pelaajamäärän mukaan. - Harjoituspeleihin kannattaa ilmoittautua viimeistään pari päivää ennen peliä niin saamme varmasti tiedon ketkä on tulossa.

Joukkue etsii pelaajia: Tapanilan Erä Hyeenat 02 etsii maalivahtia Maalivahdin paikka avoinna innokka...

Markku kirjoitti: Kyllä pitäisi saada Jamilta ti iltana myöhään. (24 päivää sitten)

Päivitetty 24 päivää sitten

Salibandyjoukkue
Helsinki
Pojat
30

Oilers Hurricanes 03 Nimenhuuto.com

Oilers Hurricanes on 2003-syntyneiden poikien espoolainen salibandyjoukkue. Harjoittelemme THT-areenalla Kauklahdessa. Meillä on sekä kilpa- että haastajaryhmä. Etsimme uusia pelaajia ja maalivahteja, joilla on taustaa salibandyssa tai muissa mailapeleissä. Voit tulla kokeilemaan treeneihin ottamalla yhteyttä ville.valorinta@gmail.com tai 040-565 5412.

Joukkue etsii pelaajia: Oilers Hurricanes on 2003-syntyneiden poikien espoolainen salibandyjoukkue. H...

Päivitetty 24 päivää sitten

Salibandy
Espoo
Pojat
29

Followers Nimenhuuto.com

Rennolla meiningillä operoiva uusi salibandyjoukkue Oulussa. V-divarissa syksyllä -14 ja siitä tietty ylöspäin. Pelaamme joukkueena hyvällä meiningillä ja positiivisella asenteella nauttien salibandyn hienouksista. Emme ota urheilua liian vakavasti, muttei hommaa ihan läskiksikään lyödä, vaan voittamaan lähdetään joka peliä.

Joukkue etsii pelaajia: Etsimme muutamia pelaajia ja erityisesti maalivahtia! Laitamme siis pystyyn k...

Päivitetty noin kuukausi sitten

Salibandy
Oulu
Ei asetettu
3

Westend Indians WI Naiset IV Nimenhuuto.com

FLOW! Inkkarit (WI), Naiset II treenaavat tiistaisin kello 20-21.30 Mattliden skolanilla ja torstaisin kello 20-21 Otahallilla, kentällä 3. Lisäksi jengi suuntaa leiritykselle ja/tai pelimatkalle ulkomaille kerran kauteen, unohtamatta kotimaan legendaarisia turnauksia. Pelaamme kaudella 2014-2015 III-divisioonaa. Tavoitteenamme on lähteä kauteen hyvällä asenteella ja fiiliksellä, nauttia salibandyn tarjoamista haasteista menestyksekkäästi ja hioa joukkueesta voittamaton timantti. Joukkue viihtyy yhdessä niin kaukalossa, saunassa kuin tanssilattiallakin. Tervetuloa kalustoomme! Tarjoamme Sinulle ikimuistoisia hetkiä joukkueessamme! *Pelaajisto, kapteenisto, valmennus- sekä joukkueenjohto toivottavat sinut tervetulleeksi Salibandy Circukseen!*

Joukkue etsii pelaajia: FLOW! Inkkarit (WI), Naiset IV treenaavat tiistaisin kello 19-20 Mattliden sk...

Päivitetty noin kuukausi sitten

Salibandy
Espoo
Naiset
25

Loistonaiset Nimenhuuto.com

Loiston naisten edustusjoukkue osallistuu alkavalla kaudella 2014 - 2015 naisten 2-divisioonaan länsirannikolla, sekä osallistuu myös Suomen Cupiin ja erilaisiin turnauksiin. Lisätietoja: www.loistosalibandy.net Yhteystiedot: Vastuuvalmentaja: Risto Särkelä, puh. 040 732 5273 tai risto.sarkela@gmail.com

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Salibandy
Turku
Naiset
25

Mäntysalon Seura Nimenhuuto.com

Seuran jäsenet pelaavat yhdessä sulkapalloa, sählyä, lentopalloa tai järjestävät muita liikuntatapahtumia, kävely tai hiihtolenkkejä, jne. Vuorovastaava toistaiseksi Harri Lauren p.0500419765 "Vuoron käyttöohjeet": pyydä seuralta kutsu tämän sivuston ja joukkueen jäseneksi. Seuraa, olenko ilmoittautunut vai en (in tai out), sillä yksi liikuntasalin avain on minulla. Mikäli en ole ilmoittautunut mukaan vuorolle täällä sivuilla, soita hyvissä ajoin minulle ennen vuoron alkua salin avaimen saamiseksi.

Joukkue etsii pelaajia: Kaikki Mäntysalon Seura ryn jäsenet ovat tervetulleita yhteisiin liikuntatapa...

Tommi kirjoitti: Moi kaikille! 11.5 salivuoro peruttu, sali koulun käytössä. Viimeinen salivuoro on 18.5, sitten koulu kesän kiinni. Tietojeni mukaan salivuorolla ollut vähän käyttöä talven aikana, alkukeväästä vuorolla pelattu sählyä ja sulkkista enemmän ns. perheliikunnan nimissä. Tämä ilmeisesti ajatus jatkoss... (3 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Sulkapallo, Sähly ja Lentopallo
Mäntysalo / Klaukkala
Sekajoukkue
10

KeskiviikkoKlubi Nimenhuuto.com

KESKIVIIKKOKLUBIN PERINTEINEN SÄBÄVUORO RUSKEASUON ARENA-CENTERISSÄ KE KLO 18.30 - 19.30 SYYSKUUSTA TOUKOKUUHUN. Syksyksi 2014 ilmoittaudumme HarrasteLiigaan. TERVETULOA PELAAMAAN!! Uusia Pelaajia otetaan mukaan tarvittaessa. Juuri TÄLLÄ HETKELLÄ VESKAREITA KAIVATAAN LISÄÄ. Innostuneet maalivahdit, ilmoittakaa yhteystietonne allekirjoittaneelle. Ilkka Lehmustola ilefix74@gmail.com P. 040-742 6206 / ILE:)

Joukkue etsii pelaajia: KESKIVIIKKOKLUBIN PERINTEINEN SÄBÄVUORO RUSKEASUON ARENA-CENTERISSÄ KE KLO 18...

Leo kirjoitti: Hei, huomenna olisi tilaa muutamalle pelaajalle Rusalla joten vahvistakaa tulonne jotta tiedän tuleeko treenejä vai ei. Terveisin Leksa P-044 2572 651 (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Salibandy ja Saunominen
Helsinki, Ruskeasuo
Miehet
49

SC Wolfgang Nimenhuuto.com

SC Wolfgang - Pääkaupunkiseudun omat sudet! SC Wolfgang on kaveriporukasta kasattu joukkue, joka on perustettu vuonna 2014. Joukkueen tavoitteena on edistää, kehittää sekä ylläpitää monipuolisesti joukkueen jäsenten kuntoa, sekä tarjota mahdollisuuden harjoitella sekä pelata tosissaan, hyvällä porukalla hauskanpitoa unohtamatta.

Joukkue etsii pelaajia: Uusi joukkueemme hakee vahvistuksia jo preseasonille 2014-15 ja tavoitteenamm...

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Salibandy
Vantaa
Miehet
18

sctoivo Nimenhuuto.com

Sc Toivon historia Elettiin kevättä 2005, jolloin osa turkulaista salibandyosaamista päätti lähteä koittamaan kannuksiaan Noormarkussa järjestettävään Draivia-turnaukseen. Joukkue tarvitsi tietysti nimen. SC TOIVO, joka syntyi Turun Mäntymäessä sijaitsevan Toivolankadun mukaan. Urheilullista menestystä ei saavutettu, mutta siemenet Toivon perustamisella kylvettiin tuona keväänä.

Joukkue etsii pelaajia: Moro! Mikäli tiedät olevasi lahjakas salibandyn pelaaja ota rohkeasti yhteytt...

Kalle kirjoitti: Ei kukaan sattuisi jo viideltä tulee syömään johonkin päin keskustaa :) (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Salibandy
Leaf Areena
Ei asetettu
25

Rangers Penguins P97 Nimenhuuto.com

Kirkkonummi Rangers Penguins P97 on aloittanut toimintansa syksyllä 2010. Joukkueen kotisivut ovat: http://www.kirkkonummirangers.fi/joukkue3133 Joukkueen toimtaperiaatteet löydät omalta välilehdeltään samoin yhteystietomme. Pelaamme SSBL:n haastajasarjassa. Jos haluat mukaan reiluun säbäjengiin ota rohkeasti yhteyttä.

Joukkue etsii pelaajia: Otamme uusia 1996-1998 syntyneitä pelaajia kokoonpanoon kaudelle 2013-2014. T...

Matti-Pekka kirjoitti: Moi, Jouduin nopealla varoitusajalla työreissulle, joten voi olla etten ehdi treeneihin näistä ensi viikonlopun tapahtumista juttelemaan. Pari tapahtumaa tiedossa siis joka kaverille: 1. Talkoot Aktialla / messupöytien järjestely ja purku. Katso oma vuorosi Nimenhuudosta. Perjantai-vuorossa oleva... (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Salibandy
Kirkkonummi
Pojat
24

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Salibandyjoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on salibandy on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.