Salibandy­joukkueita

Salibandy on hieno laji. Tämä lista kattaa ne joukkueet, joiden lajina on salibandy, sähly, säbä ja floorball. Joukkueita löytyy sekä tytöille ja pojille että naisilla ja miehille. Sarjatasot vaihtelevat puulaakisarjasta divariin ja liigaan.

Tsekkaa tästä listasta myös ne floorball­joukkueet, jotka hakevat uusia pelaajia riveihinsä. Pelaajapörssissä ilmoituksen julkaisseet joukkueet on merkattu erikseen. Katso sopiva joukkue ja ilmoittaudu mukaan sähly­peliin.

Toki merkkaamattomiinkin floorballjoukkueisiin voi olla yhteydessä. Katso joukkueen yhteystiedot kyseisen porukan Nimenhuuto-sivulta. Joukkueen sivulta löytyy usein myös ikäluokka eli minkä ikäisten tai minä vuonna syntyneiden porukasta on kyse. Joukkueen Nimenhuuto-sivulla on tietoa myös pelipaikoista.

Ota Nimenhuuto.com käyttöön omalle joukkuelleesi, niin pääset hyödyntämään laajaa valikoimaa hyödyllisiä ominaisuuksia.

Tässä listassa joukkueita on 3567 ja niissä on yhteensä yli 71000 pelaajaa.

Salibandy: joukkueet kartalla
Kartta - salibandy

Jo 3567 salibandyjoukkuetta käyttää Nimenhuutoa. Perusta oman joukkueen ilmaiset kotisivut.

kiimuharrastepesis Nimenhuuto.com

KiimU pesiksen harrastepesisryhmä ja salibandyryhmä. Talvisin pelataan salibandyä (ke ja pe) ja maanantaisin pesistä, jos porukkaa on vähän (< 6) niin pelataan silloin vaikka sulkapalloa, kuntopalloakin voidaan käyttää harjoitusten lopulla :-) Voit osallistua pelkästää pesikseen tai salibandyyn tai vaikka molempiin.

Joukkue etsii pelaajia: KiimU harrastepesisryhmään (maanantai) ja salibandyryhmään (keskiviikko ja pe...

Kari kirjoitti: Ensi maanantain harkat pidetään ulkona pesiskentällä jos ilmat sen sallii ja silloin aloitetaan jo 18:30. Jos on sateinen ja kylmä ilma niin harkat aloitetaan sisällä normaaliin aikaan eli 19:30. (Noin tunti sitten)

Päivitetty noin tunti sitten

Pesäpallo ja Salibändy
Kiiminki
Sekajoukkue
38

Oilers Hunters Nimenhuuto.com

Esport Oilers Hunters 02-Pojat Salibandy Kotisivu: http://www.espoonoilers.fi/joukkue5930 Joukkueen maksuyhteystiedot SAAJA: ESPOON OILERS RY TILI: FI5380200710455154 LISENSSIMAKSU & VAKUUTUS Kauden 2012-2013 lisenssi ja vakuutus tulee maksaa - ilman niitä EI saa pelata. Maksu suoritetaan netissä:http://salibandy.net/asioi-verkossa/lisenssit/lisenssin-maksaminen J2 lisenssi 30€ + vakuutus 12€, Yht 42€ Tietoa lisensseistä: http://salibandy.net/asioi-verkossa/lisenssit/lisenssitietoa/lisenssiluokat-2012-2013

Joukkue etsii pelaajia: Espoon Oilers Hunters on elokuussa 2010 perustettu vuonna 2002 syntyneiden po...

Pepi kirjoitti: Moikka Juttelin Juccan kanssa tämän viikon treeneistä ja sovimme, että Redit käyttää sekä tulevan keskiviikon whiten vuoron, että perjantain vuoron lopputurnauksen valmistautumiseensa. Näin Whitella ei ole harjoituksia tällä viikolla. Laitan viestin vielä pojille whatsarin ryhmään. T:Pepi (Noin 13 tuntia sitten)

Päivitetty noin 13 tuntia sitten

Salibandy
Espoo
Pojat
49

WI Black 04 Nimenhuuto.com

Westend Indians 04-Black joukkue pelaa kaudella 2014-2015 salibandyliiton haastaja-sarjassa. Joukkueessamme on vielä tilaa uusille pelaajille, joten rohkeasti mukaan kokeilemaan. Harjoitukset Ma 19.30-20.30 Haukilahden koulu Ke 17-18 Otahalli To 19-20 Kirkkojärven koulu La 14-15 Olarin koulu Yhteystiedot E-ikäluokkavastaava Juha Seppä juha.seppa@westendindians.fi 0505758370 Joukkueenjohtaja Mikko Nyström mikkonystrom@hotmail.com 0500952282

Joukkue etsii pelaajia: Westend Indians 04 Black etsii innokkaasti harjoittelevaan SSBL:n Etelä-Suome...

Jesse kirjoitti: Yksi yö. Eli la-su. (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Salibandy
Espoo
Pojat
16

Team Puolapuut Nimenhuuto.com

Sekalainen porukka, joka aloitellut pelejä jo vuonna 2006. Salivuorot käytetään kokonaan pelaamiseen, lukuunottamatta "alkulämmittelyjä". Etsimme jatkuvasti uusia jäseniä joilla jonkinmoinen kokemus salibandysta/sählystä ja kova into pelata ja kehittyä. Tällä hetkellä rosterissa on noin 30 pelaajaa, mutta lisää tarvitaan! Lisäksi kiinnostaa harkkamatsit samantasoisia porukoita vastaan. Nimenhuuto ei meillä ole tällä hetkellä aktiivisessa käytössä, mutta jos kiinnostuit niin rohkeasti ja viipymättä yhteyttä!! Yhteydenotot: Joukkueenjohtaja Toni Welin, email: toni.welin[a]gmail.com, puh. 040 520 7489

Joukkue etsii pelaajia: Kiinnostaako sählääminen hyvässä porukassa? Oletko koskaan pitänyt sählymaila...

Niki kirjoitti: Onko make tulossa maaliin ?? (3 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Salibandy
Lohja
Miehet
28

SB Hurricane Nimenhuuto.com

SB Hurricane ry:n tarina sai alkunsa maaliskuussa 2010, kun Hattaran Harri kokosi tutuista pelikavereistaan harrasteporukan, joka sai nimekseen SB Hurricane. Helmikuussa 2011 joukkue rekisteröitiin SB Hurricane ry:ksi. Pienestä salibandyjoukkueesta on kasvanut jo pieni salibandyseura. Tällä hetkellä seuraan kuuluu kaksi miesten joukkuetta sekä naisten joukkue. Luontevana jatkumona seuran kehitykselle pelaamme tulevalla kaudella 2014-2015 miesten edustusjoukkueella 5. divisioonaa sekä harrastejoukkueella Kiekko-Haukat 96 harrastesarjaa. SB Hurricane Ladies pelaa 3. divaria pohjois-suomen lohkossa. http://www.sbhurricane.fi/

Joukkue etsii pelaajia: SB Hurricane ry aloittaa seurassaan junioritoimintansa keskiviikkona 27.8.201...

Petri kirjoitti: Bahamalta nyt yritän päästä perkele pois, kunhan koneet lentäis. (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Salibandy
Oulu
Miehet
65

KeskiviikkoKlubi Nimenhuuto.com

KESKIVIIKKOKLUBIN PERINTEINEN SÄBÄVUORO RUSKEASUON ARENA-CENTERISSÄ KE KLO 18.30 - 19.30 SYYSKUUSTA TOUKOKUUHUN. Syksyksi 2015 ilmoittaudumme HarrasteLiigaan. TERVETULOA PELAAMAAN!! Uusia Pelaajia otetaan mukaan tarvittaessa. Juuri TÄLLÄ HETKELLÄ (päivitetty 19.02.2015) pelaajia on riittävästi reservissä. Tilanne saattaa kuitenkin vaihdella ja muuttua kauden mittaan. Ilkka Lehmustola ilefix74@gmail.com P. 040-742 6206 / ILE:)

Leo kirjoitti: Tänään tilaa Rusalla maalivahdeille että muutamalle kenttäpelaajalle. Vahvistelkaa. T.Leksa P.044-2572651 (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Salibandy ja Saunominen
Helsinki, Ruskeasuo
Miehet
57

Oilers Hurricanes 03 Nimenhuuto.com

Oilers Hurricanes on 2003-syntyneiden poikien espoolainen salibandyjoukkue. Harjoittelemme THT-areenalla Kauklahdessa. Meillä on sekä kilpa- että haastajaryhmä. Etsimme uusia pelaajia ja maalivahteja, joilla on taustaa salibandyssa tai muissa mailapeleissä. Voit tulla kokeilemaan treeneihin ottamalla yhteyttä ville.valorinta@gmail.com tai 040-565 5412.

Joukkue etsii pelaajia: Oilers Hurricanes on 2003-syntyneiden poikien espoolainen salibandyjoukkue. H...

Nikla kirjoitti: Onko kenelläkään havaintoa Niklan keltaisista siäspelikengistä Vantaalla pelattujen pelien jälkeen? (7 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Salibandy
Espoo
Pojat
45

FC Tuusula -04 pojat Nimenhuuto.com

FC Tuusula ry on perustettu uusi salibandy joukkue 2004 syntyneille pojille. Joukkueeseen otetaan salibandyn tai jääkiekkotaustan omaavia pelaajia. Joukkueen toiminta käynnistyy kesäkuussa kesäharjoittelun merkeissä. Elokuussa käynnistyy lajiharjoitukset. Joukkue tulee osallistumaan salibandyliiton haastaja /kilpasarjaan kaudella 2015- 2016. Päätös sarjasta tehdään elokuussa. Joukkue tulee harjoittelemaan noin kolmesti viikossa Tuusulassa. Lisäksi pelataan harjoituspelejä ja käydään kauden aikana eri turnauksissa. Lisätietoja joukkueesta sähköpostilla fctuusula04@outlook.com tai puhelimitse. Piia Koskinen, ikäluokka vastaava puh. 040 631 3350 Marcus Palin, päävalmentaja puh. 050 338 6151 Tervetuloa mukaan !

Joukkue etsii pelaajia: FC Tuusula ry perustetaan uusi salibandy ikäryhmä - 04 syntyneille pojille. J...

Päivitetty 4 päivää sitten

Salibandy
Tuusula
Pojat
17

Blackbirds-00 Haastaja Nimenhuuto.com

Joukkue pojille jotka ovat kiinnostuneita harrastamaan salibandya tosissaan, mutta jotka eivät ole valmiita sitoutumaan harjoittelemaan lajia ihan päivittäin. Kyseessä ei siis ole varsinainen kilpajoukkue. Tavoitteena on urheilullisuus, tietämys terveellisestä ravinnosta ja elämäntavoista sekä ennen kaikkea hyvä ja rento joukkuehenki.

Joukkue etsii pelaajia: Uudet pelaajat ovat tervetulleita mukaan harrastamaan! Ota yhteyttä joukkueen...

Eero kirjoitti: Hei, joukkueemme osallistumisesta HJC-turnaukseen 16-17.5. on julkaistu pieni uutinen turnausjärjestäjän nettisivulla: http://www.helsinkijuniorchallenge.fi/uutiset.html?105 (19 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Salibandy
Kerava
Pojat
26

Hyeenat Tapanilan Erä Nimenhuuto.com

Hyeenat Tapanilan Erä D02 Syksyllä 2010 perustettu joukkue Viikkomeili Nimenhuudon tapahtumista: Maanantaisin Valmentajat kaudella 2014-2015: Pekka Hämäläinen, Lauri Karhula, Enis Abrashi Jojo: Markku Oikarinen Rahastonhoitaja: Jami Lindh Huoltaja: Vellu Pakarinen Erän internetsivut: Aulikki Pakanen Pelaajien ilmoittaumiset: - Turnauspeleihin kannattaa ilmoittautua viimeistään edellisenä keskiviikkona, koska yritämme tehdä kokoonpanot ainakin alustavasti valmiiksi torstain treeneihin. - Treeneihin ilmoittautuminen olisi hyvä tehdä viimeistään saman päivän aamuna, jotta voimme suunnitella treenit pelaajamäärän mukaan. - Harjoituspeleihin kannattaa ilmoittautua viimeistään pari päivää ennen peliä niin saamme varmasti tiedon ketkä on tulossa.

Jami kirjoitti: Nyt reipasta aktivointia toimitsijapuolelle. Hoidan itse mitä pystyn mutta hoidan samalla myös jojon tehtävät, eli kaikkia matseja en voi toimia toimitsijana. Jos ei tule tarpeeksi toimitsijoita niin ulkoistan homman, siitä tulee joukkueelle 20€/toimitsija/ottelu lasku. Terv, Jami (6 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Salibandyjoukkue
Helsinki
Pojat
32

GrIFK 02 salibandy Nimenhuuto.com

GrIFK Stars on maaliskuussa 2010 perustettu 02-poikien aktiivinen salibandyjoukkue, jossa toimii 2 harjoitteluryhmää (kilpa ja haastaja) sekä 3 peliryhmää. Kaudella 2014-2015 joukkueemme pelaajat harjoittelevat innostuksesta ja tavoitteista riippuen n. 2-5 kertaa viikossa. Peliryhmämme osallistuvat SSBL:n 01-kilpasarjaan, 02-kilpasarjaan ja 02-haastajasarjaan.

Joukkue etsii pelaajia: Joukkueeseemme mahtuu vielä muutama kilpa- ja haastajatason kenttäpelaaja tul...

Maximillia kirjoitti: Moikka! Tänään on logistisia haasteita kun pikkuveljellä on melkein samaan aikaan alkavat fudismatsit Myntinsyrjässä. Sopisiko jollekin jakaa kuljetuksia niin että Max saisi kyydin Myllypuroon? Mä pystyn hakemaan koska pikkuveljen pelit loppuu 17.30. T. Marina / 050 401 79 05 (9 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Salibandy
Kauniainen / Espoo
Pojat
62

sctoivo Nimenhuuto.com

Sc Toivon historia Elettiin kevättä 2005, jolloin osa turkulaista salibandyosaamista päätti lähteä koittamaan kannuksiaan Noormarkussa järjestettävään Draivia-turnaukseen. Joukkue tarvitsi tietysti nimen. SC TOIVO, joka syntyi Turun Mäntymäessä sijaitsevan Toivolankadun mukaan. Urheilullista menestystä ei saavutettu, mutta siemenet Toivon perustamisella kylvettiin tuona keväänä.

Joukkue etsii pelaajia: Moro! Mikäli tiedät olevasi lahjakas salibandyn pelaaja ota rohkeasti yhteytt...

Kalle kirjoitti: Tulen käymään kunhan pääsen töistä klo19 (12 päivää sitten)

Päivitetty 12 päivää sitten

Salibandy
Leaf Areena
Ei asetettu
23

Oilers A2 Nimenhuuto.com

Oilers A2 on 94-96 -poikien salibandyjoukkue. Joukkueen rungon muodostavat viime kauden Oilers B-joukkueiden pelaajat. A2:n kausi 2014-15: - lajiharjoitukset elokuun alusta alkaen ti- ja to-iltaisin THT Centerissä - SSBL:n Etelä-Suomen A-poikien I-divisioona - turnauksia ja harkkapelejä Suomessa ja mahdollisesti ulkomailla A2 on Oilersissa A-ikäluokan toinen rennompi joukkue, jossa pelaaminen ja harjoittelu saa ja sen pitääkin olla hauskaa!

Joukkue etsii pelaajia: Oilers A2 on Oilersin A-ikäluokan kakkosjoukkue. Pelaamme kaudella 2014-15 SS...

Tapio kirjoitti: KD-kevätsarjan alustava ohjelma 1. kierros (huhtikuu) to 9.4. 20:30 Oilers A2 - KD 1 ke 15.4. 19:15 Oilers A2 - KD-ikis to 16.4. 20:30 KD 2 - KD 1 ke 22.4. 19:15 KD 1 - KD-ikis to 23.4. 20:30 KD 2 - Oilers A2 ke 29.4. 19:15 KD-ikis - KD 2 2. kierros (toukokuu) ke 6.5. 19:15 KD-ikis - Oilers A2 to... (15 päivää sitten)

Päivitetty 13 päivää sitten

Salibandy
Espoo
Pojat
28

Westend Indians Naiset II Nimenhuuto.com

FLOW! Inkkarit (WI), Naiset II treenaavat tiistaisin kello 20-21 Mattliden skolanilla ja torstaisin kello 20-21 Otahallilla, kentällä 3. Lisäksi joukkue suuntaa leiritykselle ja/tai pelimatkalle ulkomaille kerran kauteen, unohtamatta kotimaan legendaarisia turnauksia. Pelaamme kaudella 2014-2015 III-divisioonaa. Tavoitteenamme on lähteä kauteen hyvällä asenteella ja fiiliksellä, nauttia salibandyn tarjoamista haasteista menestyksekkäästi ja hioa joukkueesta voittamaton timantti. Joukkue viihtyy yhdessä niin kaukalossa, saunassa kuin tanssilattiallakin. Tervetuloa kalustoomme! Tarjoamme Sinulle ikimuistoisia hetkiä joukkueessamme! *Pelaajisto, kapteenisto, valmennus- sekä joukkueenjohto toivottavat sinut tervetulleeksi Salibandy Circukseen!*

Joukkue etsii pelaajia: ***OLETKO HIIPUNUT TÄHTI TAI KENTIES UUSI TULOKAS? JOUKKUE ETSII PELAAJIA - H...

Sonja kirjoitti: Kun oli puhetta niistä jäsenmaksuista niin Tapanilan erässä kuulemma noin 100 e. Ton tarkemmin ei tiennyt henkilö, jolta kysyin. (25 päivää sitten)

Päivitetty 21 päivää sitten

Salibandy
Espoo
Naiset
22

Castom Nimenhuuto.com

Jyväskyläläisen rakennusliike Castomin ympärille koottu sählyporukka. Tässä porukassa arvostetaan sitoutumista, itsensä likoon laittamista ja reilua peliä. Kentällä liikutaan tosissaan, mutta kuitenkin pilke silmäkulmassa. Kaikki tapahtuu ilon kautta ja liikunnan riemusta. Yhdessä on kiva liikkua!

Petri kirjoitti: Pohje ei anna periksi vieläkään. (21 päivää sitten)

Päivitetty 21 päivää sitten

Salibandy
Jyväskylä
Sekajoukkue
32

Loistonaiset Nimenhuuto.com

Loiston naisten edustusjoukkue osallistuu alkavalla kaudella 2014 - 2015 naisten 2-divisioonaan länsirannikolla, sekä osallistuu myös Suomen Cupiin ja erilaisiin turnauksiin. Lisätietoja: www.loistosalibandy.net Yhteystiedot: Vastuuvalmentaja: Risto Särkelä, puh. 040 732 5273 tai risto.sarkela@gmail.com

Päivitetty 21 päivää sitten

Salibandy
Turku
Naiset
20

Puotinkylän Valtti Nimenhuuto.com

Puotinkylän Valtti - salibandyn miesten edustusjoukkue. Kakkosdivarissa vuodesta 2006 lähtien. Hyvällä meiningillä, ei turhan tosissaan mutta aina voitto mielessä tottakai. Pelipäivä on juhlapäivä. Joukkue harjoittelee valmentajan johdolla kauden aikana kahdesti viikossa, kesäisin keskimäärin pari kertaa viikossa erikseen sovitun ohjelman mukaisesti.

Joukkue etsii pelaajia: Pelaamme kaudella 2014-2015 jälleen miesten salibandyn II-divisioonaa. Uusia ...

Juha kirjoitti: Moi, oli viime viikolla puhetta, että lähdettäisiin porukalla viimeisen pelin jälkeen syömään ja muutamalle.. Mun luokse voi tulla saunaa pelin jälkeen, jos on halukkuutta. Saunasta kiinnostuneet, heittäkää tänne kuitti, niin tiedetään huomenna aloitellaanko sillä. Asun siis Aurinkolahdessa ja si... (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Salibandy
Helsinki
Miehet
28

Töölön Vesa salibandy Nimenhuuto.com

Töölön Vesaan perustettiin salibandyjaosto kaudeksi 2010-2011. Joukkue osallistuu tänä vuonna Hakaniemen Arena Centerissä järjestettävään Premium Salibandyliiga -sarjaan. Sarjassa pelataan 18 ottelua Hakaniemen hallissa aikavälillä syyskuu-toukokuu (otteluajat ma-to 17-21.30). Peliaika otteluissa on 3x15 minuuttia, eikä sarjassa tarvita salibandylisenssiä.

Misha kirjoitti: Moi kaikki, onko kellään mitään hajua, koska kausi loppuu? Ajattelin varata saunan jo nyt. Tulis kerrankin hoidettua tuokin homma. (3 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Salibandy
Helsinki
Miehet
27

SC Wolfgang Nimenhuuto.com

SC Wolfgang - Pääkaupunkiseudun omat sudet! SC Wolfgang on kaveriporukasta kasattu joukkue, joka on perustettu vuonna 2014. Joukkueen tavoitteena on edistää, kehittää sekä ylläpitää monipuolisesti joukkueen jäsenten kuntoa, sekä tarjota mahdollisuuden harjoitella sekä pelata tosissaan, hyvällä porukalla hauskanpitoa unohtamatta.

Joukkue etsii pelaajia: Uusi joukkueemme hakee vahvistuksia jo preseasonille 2014-15 ja tavoitteenamm...

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Salibandy
Vantaa
Miehet
24

LoiskeP99 Nimenhuuto.com

Joukkue on perustettu keväällä 2014 ja se koostuu pääosin C1-ikäisistä pelaajista. Kaudella 2014 - 2015 pelaamme Salibandyliiton Etelä-Suomen C1 - kilpasarjassa, sekä osallistumme EA-junnuliigan pelehin Ratiopharm Arenalla. Valmennusohjelma ja tavoitteemme tähtäävät B-poikien SM-sarjaan kaudelle 2016 - 2017.

Joukkue etsii pelaajia: Joukkueessa on tilaa uusille pelaajille. Yhteydenotot joko vastuuvalmentajaan...

Mika kirjoitti: Lopetamme tänään klo 21,00.pelaajien vähyyden takia.t.mika (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Salibandy
Espoo
Pojat
15

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Salibandyjoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on salibandy on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.