Salibandy­joukkueita

Salibandy on hieno laji. Tämä lista kattaa ne joukkueet, joiden lajina on salibandy, sähly, säbä ja floorball. Joukkueita löytyy sekä tytöille ja pojille että naisilla ja miehille. Sarjatasot vaihtelevat puulaakisarjasta divariin ja liigaan.

Tsekkaa tästä listasta myös ne sähly­joukkueet, jotka hakevat uusia pelaajia riveihinsä. Pelaajapörssissä ilmoituksen julkaisseet joukkueet on merkattu erikseen. Katso sopiva joukkue ja ilmoittaudu mukaan säbä­peliin.

Toki merkkaamattomiinkin floorballjoukkueisiin voi olla yhteydessä. Katso joukkueen yhteystiedot kyseisen porukan Nimenhuuto-sivulta. Joukkueen sivulta löytyy usein myös ikäluokka eli minkä ikäisten tai minä vuonna syntyneiden porukasta on kyse. Joukkueen Nimenhuuto-sivulla on tietoa myös pelipaikoista.

Ota Nimenhuuto.com käyttöön omalle joukkuelleesi, niin pääset hyödyntämään laajaa valikoimaa hyödyllisiä ominaisuuksia.

Tässä listassa joukkueita on 3940 ja niissä on yhteensä yli 79000 pelaajaa.

Salibandy: joukkueet kartalla
Kartta - salibandy

Jo 3940 salibandyjoukkuetta käyttää Nimenhuutoa. Perusta oman joukkueen ilmaiset kotisivut.

HIFK REDS Nimenhuuto.com

Stadilaista salibandya sanan merkityksessä. Ilon ja harrasteen kautta, reilua ja rehtiä peliä kaihtamatta. Harjoituksia vedellään säännöllisen epäsäännöllisesti tällä hetkellä, Kuitenkin niin, että joka Tiistai Arena Center Myllypurossa klo 19-20. Valmentajalle tulee innostus hetkiä, jolloin saatamme vetää taktiikka palaveria reenaten. Pelataan 5 divisioonaa 10 lohkossa Etelä-Suomessa.

Joukkue etsii pelaajia: Kaudelle 2016-17 on haku käynnissä. HIFK RED haluaa nousta sarjaportaita ylös...

Jan kirjoitti: Tänne myös. Whiten vuorolle voi taas tulla tänään. 20:00 MAC 5 (5 päivää sitten)

Päivitetty noin 4 tuntia sitten

Salibandy
Helsinki
Miehet
28

Tuomarilan Urheilijat P02 Nimenhuuto.com

Tuomarilan Urheilijoiden 02-syntyneiden poikien salibandyjoukkue. Pelaamme kaudella 2016–2017 SSBL:n haastasarjaa ja lisäksi osallistumme EA-junnuliigaan. Treenit ovat 3–4 kertaa viikossa Espoon keskuksen alueella. Mukaan mahtuu vielä muutama peluri, joten ole yhteydessä ja tule kokeilemaan!

Joukkue etsii pelaajia: Oletko 02-syntynyt ja salibandy kiinnostaa? Joukkueemme on avoin uusille pela...

Elias kirjoitti: Eilisessä EA-junnuliigan pronssiottelussa kaatui Oilers Dragons 6–2. Ehjä, kurinalainen peli ja ansaittu voitto. Kuvassa odotellaan mitalien saamista. (3 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 11 tuntia sitten

Salibandy ja Säbä
Espoo
Pojat
37

KeskiviikkoKlubi Nimenhuuto.com

KESKIVIIKKOKLUBIN PERINTEINEN SÄBÄVUORO RUSKEASUON ARENA-CENTERISSÄ KE KLO 18.30 - 19.30 SYYSKUUSTA TOUKOKUUHUN. Syksyksi 2015 olemme ilmoittautuneet PLAY-liigan Hupisarjaan Rusalle eli sarjapelit myös Arena Center Ruskeasuolla. TERVETULOA PELAAMAAN!! Uusia Pelaajia otetaan mukaan tarvittaessa. TÄLLÄ HETKELLÄ (päivitetty 14.07.2015), kun Uusi Kausi on alkamassa, tilanne on täysin avoinna. Meillähän on aika suuri määrä pelaajia reservissä, mutta mikä on tämänhetkinen tilanne Tulevan Kauden 2015 - 16 suhteen, selvinnee seuraavan kuukauden aikana. ILMOITELKAA AJOISSA AIKEISTANNE! Kiitos. Ilkka Lehmustola ilefix74@gmail.com P. 040-742 6206 / ILE

Joukkue etsii pelaajia: KESKIVIIKKOKLUBIN PERINTEINEN SÄBÄVUORO RUSKEASUON ARENA CENTERISSÄ KE KLO 18...

Ilkka kirjoitti: TERVEHDYS! Sen verran vielä noista maksuista, että jos on tiukka rahatilanne, niin tuo PLAY-liigan maksu (80 €) on nyt ensisijainen. Keskiviikkovuoron (120 €) ehtii maksaa vielä hyvin elokuun lopussa (ERÄPÄIVÄ 03.09.) Tietysti jos mahdollista, maksakaa koko summa mahdollisimman pian. Kiitos, Kaif... (Noin 14 tuntia sitten)

Päivitetty noin 14 tuntia sitten

Salibandy, Saunominen ja Pikkujoulut
Helsinki, Ruskeasuo
Miehet
65

Westend Indians 04 Nimenhuuto.com

Westend Indians D04 on salibandyjoukkue Espoossa. Joukkue osallistuu kaudella 2016-2017 liiton sarjaan yhdellä kilpajoukkueella. Haastajasarjaan osallistuu Red&White -joukkue, joka on hieman kevyempi vaihtoehto kilpajoukkueelle. Molemmissa joukkueissa on tilaa uusille pelaajille. Olethan rohkeasti yhteydessä! Ikäluokkavastaava Juha Seppä juha.seppa@westendindians.fi 0505758370

Joukkue etsii pelaajia: Westend Indians D04 on salibandyjoukkue Espoossa. Joukkue osallistuu kaudella...

Kimmo kirjoitti: Tervehdys huoltajat! Kävin tuossa läpi joukkueen jäseniä ja yhteystietoja, niitä kun pitää aina välillä päivittää tai ainakin tarkistaa. Toimistolta saadun ohjeen mukaan jokaisen pelaajan osalta pitäisi olla pojan koko hetu tiedossa, eli pelkkä syntymäaika ei riitä. Voitteko toimittaa nämä tiedot... (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin 18 tuntia sitten

Salibandy
Espoo
Pojat
31

SuoDoku Nimenhuuto.com

Äärimmäisen rockhenkinen (tai vaikka jazzhenkinen, jos siltä tuntuu) porukka, jolle kelpaa lähes kaikki joukkuelajit, ryhmäkorkeushyppyä lukuunottamatta. Bändiin on vapaa pääsy kaikilla ja muillakin. Tosikot voi osallistua vaikka olympialaisiin. Kerätään porukka kasaan ja sitten säätämään. Ilmoita laji, aika ja paikka, tai ainakin kaksi viimeistä. Laita myös määrä, joka pitää saada kasaan, jotta tapahtuma voi toteutua.

Joukkue etsii pelaajia: SuoDoku pelailee Espoossa Ratiopharm-areenalla talvisaikaan. Joukoissa on käy...

Anki kirjoitti: Kysytään nyt täälläkin.. Osa jo vastannut facessa. MITEN MAHDOLLINEN TALVILIIGA??? PELAAJAT JA MAALIVAHTI?? (2 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Kaikki käy ja Salibandy
Espoo
Sekajoukkue
76

Oulun Pallonaamat Nimenhuuto.com

Harrastepesäpalloa sekä pallopelejä Oulussa Joukkueemme on sekajoukkue, pelaajamme ovat siis eri-ikäisiä miehiä ja naisia. Pelaamme omaksi iloksi, emmekä laske pisteitä. Siksi meillä pääsee pelaamaan ikään, kokoon, sukupuoleen tai entisiin urheiluharrastuksiin katsomatta. Periaatteenamme on alusta saakka ollut: ei turhan vakavissaan. Mukaan vain roppakaupalla reipasta mieltä ja pilkettä silmäkulmaan. Mikäli olet kiinnostunut liittymään joukkueeseen, ota yhteyttä sähköpostitse. Sähköposti: oulunpallonaamat (at) gmail.com Kesällä 2016 pelaamme harrastepesäpalloa maanantaisin ja torstaisin klo 18-19.30 Haapalehdon kentällä. Kotisivut, joilla enemmän tietoa meistä sekä harjoitusvuoroistamme: http://oulunpallonaamat.wordpress.com FB: http://www.facebook.com/oulunpallonaamat

Joukkue etsii pelaajia: KESÄ 2016: Kesällä jatkamme harrastepesäpallon pelaamista maanantaisin sekä t...

Aki kirjoitti: Kalevan kaupunkilehti Kale! otti yhteyttä Pallonaamoihin ja kysyi saisiko tulla tekemään jutun meistä "Hikiä pukkaa" -juttupaikalle. Sehän passasi ja toimittajakaksikko kävi seuraamassa eilen maanantain harjoituksia oikein aurinkoisessa säässä. Juttu Pallonaamoista tulee ehkä ensi viikon lehteen,... (18 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Pesäpallo, Sulkapallo, Koripallo, Lentopallo, Jalkapallo, Käsipallo, Sähly ja Futsal
Oulu, Kempele, Kiiminki, Jääli
Sekajoukkue
41

FC Tuusula P02 Nimenhuuto.com

Tuusulalainen reilunpelin salibandyjoukkue 2002 syntyneille pojille. Harjoituksia on kolmesti viikossa ja pelejä noin joka toinen viikko. Haluamme antaa pojille mahdollisuuden harrastaa monipuolisesti myös muita lajeja, jolloin ihan kaikkiin harjoituksiin ei välttämättä ehdi. Joukkueella on palkkiotta työskentelevä sitoutunut valmennusrinki ja toimitsijat. Harrastuksen kustannukset pyritään pitämään kohtuullisella tasolla. Joukkueenjohtaja liisa.hirvi@gmail.com Lisätiedot : www.fctuusula.fi

Joukkue etsii pelaajia: FC Tuusula 02 joukkue etsii muutamaa 2002 syntynyttä poikaa mukaan joukkueese...

Vesa kirjoitti: Suuret kiitokset myös entiselle ja nykyiselle joukkueenjohtajalle hienosti organisoidusta turnausreissusta. T:Vesa (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Salibandy
Tuusula
Pojat
25

Töölön Vesa salibandy Nimenhuuto.com

Töölön Vesaan perustettiin salibandyjaosto kaudeksi 2010-2011. Joukkue osallistuu tänä vuonna Hakaniemen Arena Centerissä järjestettävään Premium Salibandyliiga -sarjaan. Sarjassa pelataan 18 ottelua Hakaniemen hallissa aikavälillä syyskuu-toukokuu (otteluajat ma-to 17-21.30). Peliaika otteluissa on 3x15 minuuttia, eikä sarjassa tarvita salibandylisenssiä.

Tuomas kirjoitti: Samanlaisella osallistumismahdollisuudella, kuin viime kaudella.. (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Salibandy
Helsinki
Miehet
28

SB Hurricane Nimenhuuto.com

SB Hurricane ry:n tarina sai alkunsa maaliskuussa 2010, kun Hattaran Harri kokosi tutuista pelikavereistaan harrasteporukan, joka sai nimekseen SB Hurricane. Helmikuussa 2011 joukkue rekisteröitiin SB Hurricane ry:ksi. Pienestä salibandyjoukkueesta on kasvanut jo pieni salibandyseura. Tällä hetkellä seuraan kuuluu kaksi miesten joukkuetta sekä naisten joukkue. Luontevana jatkumona seuran kehitykselle pelaamme tulevalla kaudella 2014-2015 miesten edustusjoukkueella 5. divisioonaa sekä harrastejoukkueella Kiekko-Haukat 96 harrastesarjaa. SB Hurricane Ladies pelaa 3. divaria pohjois-suomen lohkossa. http://www.sbhurricane.fi/

Joukkue etsii pelaajia: Ensi kauden SB Hurricane miesten edustusjoukkueeseen haetaan uusia pelimiehiä...

Samuel kirjoitti: Tarvittaessa vois tulla täytemieheksi (5 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Salibandy
Oulu
Miehet
78

Westend Indians Naiset II Nimenhuuto.com

FLOW! Inkkarit (WI), Naiset II treenaavat tiistaisin kello 19-20 Mattlidenin koululla ja torstaisin kello 20-21 Otahallilla, kentällä 3. Lisäksi joukkue suuntaa leiritykselle ja/tai pelimatkalle ulkomaille kerran kauteen, unohtamatta kotimaan legendaarisia turnauksia. Pelaamme kaudella 2016-2017 III-divisioonaa. Tavoitteenamme on lähteä kauteen hyvällä asenteella ja fiiliksellä, nauttia salibandyn tarjoamista haasteista menestyksekkäästi ja hioa joukkueesta voittamaton timantti. Joukkue viihtyy yhdessä niin kaukalossa, saunassa kuin tanssilattiallakin. Tervetuloa kalustoomme! Tarjoamme Sinulle ikimuistoisia hetkiä joukkueessamme! *Pelaajisto, kapteenisto, valmennus- sekä joukkueenjohto toivottavat sinut tervetulleeksi Salibandy Circukseen!*

Joukkue etsii pelaajia: ***KAIPAATKO HIKISIÄ TREENEJÄ HYVÄSSÄ SEURASSA? JOUKKUEEMME ETSII MUUTAMAA PE...

Marjukka kirjoitti: Onko tarkoitus pitää vielä ulkotreenejä ennen kun halli aukee? (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Salibandy
Espoo
Naiset
21

Westend Indians F07 Black Nimenhuuto.com

Westend Indians ry on 1992 perustettu espoolainen urheiluseura. Vahvaa juniorityötä tekevä Sinettiseura on kasvanut nopealla vauhdilla yhdeksi Suomen suurimmista salibandyseuroista, sekä yhdeksi Espoon suurimmista urheiluseuroista. Heimossa on sopivia vaihtoehtoja kaiken ikäisille ja tasoisille urheilun ja liikunnan ystäville. Tutustu ryhmätarjontaan www.westendindians.fi/liity-heimoon ja ilmoittautudu rohkeasti mukaan Heimoon! Katso myös video seurastamme: #TätäMäHaluan / http://youtu.be/u4O6wecQjX0 ja seuraa somessa @westendindians ja #Heimo Lisätiedot: toimisto@westendindians.fi

Joukkue etsii pelaajia: Sinä 2007-syntynyt poika, tule mukaan iloiseen toimintaamme! Heimon F2 pojat ...

Sebastian kirjoitti: Moi kaikki! Toivottavasti kaikilla on ollut hyvä kesä! Vielä vähän aikaa ja sitten taas jatketaan kovempaa kuin koskaan :) olen käynyt laittamassa tribaliin asti treenit tänne. Muistakaa myös, että järjestämme vielä elokuussa 2 leiriviikkoa (viikoilla 31 ja 32). Jos jotakuta kiinnostaa, niin olka... (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Salibandy
Espoo
Pojat
17

Rakopallo Nimenhuuto.com

Rakopallo on sekalainen jengi 30-50+ jätkiä. Välillä on pelattu ranskalais-suomalaisen koulun salissa (siitä nimi), myös Arenacenterin liigoissa on pelailtu. Kaudelle 2015-16 pelataan Espoossa Rhatiopharm arenaalla maanantaisin 19:30 - 20:30 Verkkokauppa: https://holvi.com/shop/rakopallo/

Joukkue etsii pelaajia: Harrastajatason salibandyilyä keski-ikäisille ikämiehille Esport Areenalla (T...

Harri kirjoitti: Mää myös puffaan torstain ylimääräistä sählyä. Eli jos haluatte pelata 30.6, niin tervetuloa klo 18:00 Esport-areenalle kenttä 2 ja koodi 3666. Porukan nimi on Purtsa. Olen tulossa niin tunnistatte porukan/kentän vaikka siitä. Jos tulet niin laita mulle myös viesti harri.taro@gmail.com (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Salibandy ja Vonkaaminen
Espoo
Miehet
33

sctoivo Nimenhuuto.com

Sc Toivon historia Elettiin kevättä 2005, jolloin osa turkulaista salibandyosaamista päätti lähteä koittamaan kannuksiaan Noormarkussa järjestettävään Draivia-turnaukseen. Joukkue tarvitsi tietysti nimen. SC TOIVO, joka syntyi Turun Mäntymäessä sijaitsevan Toivolankadun mukaan. Urheilullista menestystä ei saavutettu, mutta siemenet Toivon perustamisella kylvettiin tuona keväänä.

Joukkue etsii pelaajia: Moro! Mikäli tiedät olevasi lahjakas salibandyn pelaaja ota rohkeasti yhteytt...

Hyyris kirjoitti: Jos porukkaa jonkin verran. (4 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Salibandy
Leaf Areena
Ei asetettu
25

Perjantain Palloilijat Nimenhuuto.com

Perjantain sankareiden oma rentoutumistilaisuus jo vuodesta 2008! Onko kunto liian "hyvä"? Maistuuko vapaa ajalla enemmänkin olut kuin Gatorade? Jos vastasit molempiin kysymyksiin kyllä niin olet saapunut oikeaan paikkaan! Perjantain Palloilijat on epämääräinen joukko yhteiskunnallisia vaikuttajia, jotka joka perjantai todistavat klo 20-21, että kappaleen liike painovoimakentässä ei todellakaan riipu kappaleen massasta ( kts. Newtonin ekvivalenssiperiaate ) vaan täysin kohteen omasta motivaatiosta ja energiatasosta juuri sillä hetkellä kun pallo sattuu osumaan omaan lapaan. Ryhmän tarkoituksena on siis pelata sählyä, pitää hauskaa ja ennenkaikkea hikoilla rankasti raskaan työviikon jälkeen hyvässä porukassa! Tervetuloa pelaamaan! - S -

Joukkue etsii pelaajia: Laita viesti numeroon 0503031560 halutessasi liittyä perjantain palloilijoihin.

Jani kirjoitti: MUISTUTUS! Pasi, Jani K. ja Olli. Perjantain säbämaksu 100 euroa maksuun! Kassa on tyhjä (miinuksella -43€) ja tarvitaan a' 100 euroa/pelimies tilille, jotta saadaan kesän laskut maksettua. Toukokuu on maksettu. Vuoro maksaa 45,-/kerta. Tili: FI12 2290 2000 0005 22 summa: 100 € eräpv: heti tai ma... (4 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Salibandy ja Sydärit
Helsinki
Miehet
16

TuSBy Nimenhuuto.com

Seura: Tuusulan salibandy ry Joukkue: TuSBy 03 TuSBy 03 joukkue on syksyllä 2012 harjoittelun aloittanut salibandyjoukkue. Kaudesta 2013-2014 alkaen olemme osallistuneet liiton sarjaan. Harjoittelemme kolmesti viikossa. Kari Kangas (jojo) 040-550 2640 (kari(at)kangas.biz) http://www.tuusulansalibandy.com

Joukkue etsii pelaajia: Otamme kaudelle 2016-17 uusia pelaajia.

Kari kirjoitti: Väki vähenee ja pidot paranee... No ei nyt ihan niinkään. Lopettaneita olikin lopulta melko monta. Rasmus ilmoittelee vielä, kun hänen syksy selviää. Lisäksi ainakin yksi uusi pelaaja tulee syksyllä, mahdollisesti kaksi. Niin tai näin, aloitetaan syksy kuitenkin sen ilmoittamani 200€/syksy, 200€/... (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Salibandy
Tuusula
Pojat
29

SB Vantaa A-juniorit Nimenhuuto.com

Salibandyseura Vantaa ry (SB Vantaa) on yksi Suomen suurimpia salibandyseuroja. Joukkueitamme on edustettuna niin miehissä kuin naisissa, tytöissa ja pojissa. Järjestämme myös salibandykoulutoimintaa Länsi-Vantaan alueella. Visiomme on olla salibandyn malliseura, jonka toiminnassa korostuu korkealaatuinen, menestyksekäs ja monipuolinen salibandy- ja sitä tukeva urheilutoiminta. Haluamme kehittyä esimerkilliseksi ja kunnioitusta herättäväksi salibandyn erikoisseuraksi. Seuramme arvoihin kuuluvat mm. toimintamme laadukas ja pitkäjänteinen kehittäminen, taidokkaan ja edustavan joukkueurheilukulttuurin luominen sekä yksilön ja yhteistyön arvostus. Seurainfoa http://www.sbvantaa.fi/72 Joukkueiden ja seuran yhteystiedot http://www.sbvantaa.fi/66

Pasi kirjoitti: Tuli kyselyä olisiko meillä kiinnostusta ottaa muutama harjoitusottelu SBS Blues A:ta vastaan kesän aikana? Omasta mielestäni kannattaisi ja osallistuttaisi.. 30.6 olisi mahdollisuus pelata ensimmäinen matsi.. Toinen varmaan joskus elokuun puolella.. Ja varmaan saisin järjestettyä myös harjoituso... (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Salibandy
Vantaa
Pojat
30

kiimuharrastepesis Nimenhuuto.com

KiimU pesiksen salibandyryhmä. Meillä on ryhmässä naisia ja miehiä ja uudet pelaajat ovat myös tervetulleita. Emme pelaa missään sarjassa, pelaamme rennolla otteella :-) Talvisin pelataan ma 19:30 - 21 ja pe 18 - 19:30 Kiiminkijoen koululla. Jos haluat tulla kokeilemaan niin ota yhteyttä kari.tapani.lampinen@gmail.com

Joukkue etsii pelaajia: KiimU harrastepesiksen salibandyryhmään maanantai ja perjantai mahtuu myös uu...

Kari kirjoitti: Hei, saimme perjantain sählyyn sen jatkoajan eli vuoro on nyt 19 - 20:30 (16 päivää sitten)

Päivitetty 16 päivää sitten

Salibändy
Kiiminki
Sekajoukkue
25

SB Vantaa Timantit Nimenhuuto.com

Iloiset ja liikunnalliset v.2004-2005 syntyneet tytöt ovat tervetulleita mukaan joukkueeseen. Sinulla voi jo olla taustaa salibandystä, jääkiekosta, jalkapallosta tai muusta urheilulajista, mutta olet tervetullut kokeilemaan salibandyä myös ilman urheilutaustaa. Toinen harrastuskaan ei ole este. Pääasia on, että olet innostunut ja liikunnallinen. Harjoittelemme 3 krt/viikko taas elokuun puolivälistä alkaen: ma ja ke Vantaan Energia Areenalla, ja su Varia Ojahaassa.

Joukkue etsii pelaajia: Joukkoomme mahtuu mukaan uusia pelaajia! Ota yhteys jojoon, ja ilmoittaudu mu...

Jessica kirjoitti: Flunssa iski.. (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 17 päivää sitten

Salibandy, Säbä, Floorball ja Sähly
Vantaa Helsinki Espoo
Tytöt
28

SC Wolfgang Nimenhuuto.com

SC Wolfgang - Pääkaupunkiseudun omat sudet! Joukkueemme SC Wolfgang tarina alkoi vuonna 2014 Summer Cupissa. Ensimmäinen kausi VI-divarissa pelattiin vuonna 2015-2016. Joukkueen tavoitteena on edistää, kehittää sekä ylläpitää monipuolisesti joukkueen jäsenten kuntoa, sekä tarjota mahdollisuuden harjoitella sekä pelata tosissaan, hyvällä porukalla hauskanpitoa unohtamatta.

Päivitetty 29 päivää sitten

Salibandy
Vantaa
Miehet
27

SCH miehet2 Nimenhuuto.com

Oletko kiinnostunut kehittymään salibandyssa teknisesti, taktisesti, fyysisesti sekä valmis haastamaan itsesi? Sinulla on entuudestaan salibandytaustaa tai olet pelannut aikaisemmin mailapelejä. Oletko valmis taistelemaan joukkueen ja pelikaverisi eteen? Tarjoamme sinulle päämäärätietoisen harjoittelun valmennuksen alaisuudessa aladivareissa. Samalla tarkoituksena on tarjota pelipaikka kaikille niille pelaajille jotka haluavat pelata tosissaan ja haastaa itseään salibandyn parissa. Pelaamme tulevalla kaudella 6-divaria Etelä-Suomen lohkossa ja etsimme uusia pelaajia joukkueeseen. Lisätietoja www.SCH.fi Valmentaja: Juha Koskinen 040-5571983 Juha.koskinen(at)ppa.inet.fi

Joukkue etsii pelaajia: Oletko kiinnostunut kehittymään salibandyssa teknisesti, taktisesti, fyysises...

Juha kirjoitti: Niin ja budjettihan löytyy täältä.. https://schmiehet2.nimenhuuto.com/team_files/folder_show?id=&name=Budjetti&upload_finished=true (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 29 päivää sitten

Salibandy
Hyvinkää
Miehet
18

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Salibandyjoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on salibandy on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.