Salibandy­joukkueita

Salibandy on hieno laji. Tämä lista kattaa ne joukkueet, joiden lajina on salibandy, sähly, säbä ja floorball. Joukkueita löytyy sekä tytöille ja pojille että naisilla ja miehille. Sarjatasot vaihtelevat puulaakisarjasta divariin ja liigaan.

Tsekkaa tästä listasta myös ne salibandy­joukkueet, jotka hakevat uusia pelaajia riveihinsä. Pelaajapörssissä ilmoituksen julkaisseet joukkueet on merkattu erikseen. Katso sopiva joukkue ja ilmoittaudu mukaan säbä­peliin.

Toki merkkaamattomiinkin floorballjoukkueisiin voi olla yhteydessä. Katso joukkueen yhteystiedot kyseisen porukan Nimenhuuto-sivulta. Joukkueen sivulta löytyy usein myös ikäluokka eli minkä ikäisten tai minä vuonna syntyneiden porukasta on kyse. Joukkueen Nimenhuuto-sivulla on tietoa myös pelipaikoista.

Ota Nimenhuuto.com käyttöön omalle joukkuelleesi, niin pääset hyödyntämään laajaa valikoimaa hyödyllisiä ominaisuuksia.

Tässä listassa joukkueita on 3611 ja niissä on yhteensä yli 72000 pelaajaa.

Salibandy: joukkueet kartalla
Kartta - salibandy

Jo 3611 salibandyjoukkuetta käyttää Nimenhuutoa. Perusta oman joukkueen ilmaiset kotisivut.

FC Tuusula -04 pojat Nimenhuuto.com

FC Tuusula ry on perustettu uusi salibandy joukkue 2004 syntyneille pojille. Joukkueen pelaajat on valittu tulevalle kaudelle 2015- 2016. Joukkue harjoittelee noin kolmesti viikossa Tuusulassa. Lisäksi pelataan harjoituspelejä ja käydään kauden aikana eri turnauksissa. Lisätietoja joukkueesta sähköpostilla fctuusula04@outlook.com

Päivitetty 1 päivä sitten

Salibandy
Tuusula
Pojat
30

GrIFK 02 salibandy Nimenhuuto.com

GrIFK Stars on maaliskuussa 2010 perustettu 02-poikien aktiivinen salibandyjoukkue, jossa toimii 2 harjoitteluryhmää (kilpa ja haastaja) sekä 3 peliryhmää. Kaudella 2014-2015 joukkueemme pelaajat harjoittelevat innostuksesta ja tavoitteista riippuen n. 2-5 kertaa viikossa. Peliryhmämme osallistuvat SSBL:n 01-kilpasarjaan, 02-kilpasarjaan ja 02-haastajasarjaan.

Joukkue etsii pelaajia: Joukkueeseemme mahtuu vielä muutama kilpa- ja haastajatason kenttäpelaaja tul...

Päivitetty 2 päivää sitten

Salibandy
Kauniainen / Espoo
Pojat
65

Oulun Pallonaamat Nimenhuuto.com

Harrastepesäpalloa sekä pallopelejä Oulussa Joukkueemme on sekajoukkue, pelaajamme ovat siis eri-ikäisiä miehiä ja naisia. Pelaamme omaksi iloksemme, emmekä laske pisteitä. Siksi meillä pääsee pelaamaan ikään, kokoon, sukupuoleen tai entisiin urheiluharrastuksiin katsomatta. Periaatteenamme on alusta saakka ollut: ei turhan vakavissaan. Mukaan vain roppakaupalla reipasta mieltä ja pilkettä silmäkulmaan. Mikäli olet kiinnostunut liittymään joukkueeseen, ota yhteyttä sähköpostitse. Sähköposti: oulunpallonaamat (at) gmail.com Talvella 2015 pelaamme sisäpelejä, pesäpallo jatkuu kesällä 2015 1. kesäkuuta alkaen. Kotisivut, joilla enemmän tietoa meistä sekä harjoitusvuoroistamme: http://oulunpallonaamat.wordpress.com/ Facebook: http://www.facebook.com/oulunpallonaamat

Joukkue etsii pelaajia: KESÄ 2015: Harrastepesäpalloa maanantaisin sekä torstaisin klo 18-19.30 Haapa...

Päivitetty 2 päivää sitten

Pesäpallo, Sulkapallo, Koripallo, Lentopallo, Jalkapallo, Käsipallo, Sähly ja Futsal
Oulu
Sekajoukkue
53

WI Black 04 Nimenhuuto.com

Westend Indians 04-Black joukkue pelaa kaudella 2014-2015 salibandyliiton haastaja-sarjassa. Joukkueessamme on vielä tilaa uusille pelaajille, joten rohkeasti mukaan kokeilemaan. Harjoitukset Ma 19.30-20.30 Haukilahden koulu Ke 17-18 Otahalli To 19-20 Kirkkojärven koulu La 14-15 Olarin koulu Yhteystiedot E-ikäluokkavastaava Juha Seppä juha.seppa@westendindians.fi 0505758370 Joukkueenjohtaja Mikko Nyström mikkonystrom@hotmail.com 0500952282

Joukkue etsii pelaajia: Westend Indians 04 Black etsii innokkaasti harjoittelevaan SSBL:n Etelä-Suome...

Emil kirjoitti: En tiennytkään että tänään oli joukkuekuvaus. Valitettavasti Emilillä ei ollut inkkaripaitaa päällä... (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Salibandy
Espoo
Pojat
16

AC HAKI NAISET RED Nimenhuuto.com

Kaudelle 2015-2016 perustamme Tyttöjen A ja Naisten 4 Divari joukkueen. Avoimet harjoitukset ovat Campossa: 11.5.15 klo. 20 - 21, kenttä 4 26.5.15 klo. 18 - 19, kenttä 2 02.6.15 klo. 18 - 19, kenttä 2 09.6.15 klo. 18 - 19, kenttä 2 16.6.15 klo. 18 - 19, kenttä 2 23.6.15 klo. 18 - 19, kenttä 2 30.6.15 klo. 18 - 19, kenttä 2 Olisi kiva, jos ilmoittaisit tulosi etukäteen. Jos olet kiinnostunut joukkueestamme / haluat lisätietoa niin ota yhteyttä rohkeasti.

Joukkue etsii pelaajia: NAISET RED Kaudelle 2015-2016 perustamme Tyttöjen A ja Naisten 4 Divari joukk...

Jenni kirjoitti: Saanko osallistua vaikken kuulukkaan joukkueeseen? (4 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Salibandy
Vantaa
Naiset
26

kiimuharrastepesis Nimenhuuto.com

KiimU pesiksen harrastepesisryhmä ja salibandyryhmä. Talvisin pelataan salibandyä (ke ja pe) ja maanantaisin pesistä, jos porukkaa on vähän (< 6) niin pelataan silloin vaikka sulkapalloa, kuntopalloakin voidaan käyttää harjoitusten lopulla :-) Voit osallistua pelkästää pesikseen tai salibandyyn tai vaikka molempiin.

Joukkue etsii pelaajia: KiimU harrastepesisryhmään (maanantai) ja salibandyryhmään (keskiviikko ja pe...

Kari kirjoitti: Näyttääpi olevan niin vähän porukkaa viimeisiin sählypeleihin että laitetaan 'pillit pussiin' ja katsellaan uudestaan loppukesästä / alkusyksystä onko innokkuutta seuraavalle kaudelle. Vuoroja on kuitenkin haettu entiseen malliin eli jos saamme ryhmän kasaan niin sählyt ainakin jatkuu. Hyvää kesä... (11 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Pesäpallo ja Salibändy
Kiiminki
Sekajoukkue
39

sctoivo Nimenhuuto.com

Sc Toivon historia Elettiin kevättä 2005, jolloin osa turkulaista salibandyosaamista päätti lähteä koittamaan kannuksiaan Noormarkussa järjestettävään Draivia-turnaukseen. Joukkue tarvitsi tietysti nimen. SC TOIVO, joka syntyi Turun Mäntymäessä sijaitsevan Toivolankadun mukaan. Urheilullista menestystä ei saavutettu, mutta siemenet Toivon perustamisella kylvettiin tuona keväänä.

Joukkue etsii pelaajia: Moro! Mikäli tiedät olevasi lahjakas salibandyn pelaaja ota rohkeasti yhteytt...

Hyyris kirjoitti: Jos olkapää kunnossa (5 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Salibandy
Leaf Areena
Ei asetettu
25

Oilers Dragons Nimenhuuto.com

Oilers Dragons on 2003 syntyneiden poikien salibandyjoukkue. http://www.esportoilers.fi/joukkue5932 Dragons etsii kilpatason maalivahtia sekä motivoituneita pelaajia avoimissa harjoituksissa maanantaina 11.5. ja 25.5. (klo 18.00-19.30 Oilers-kenttä) sekä keskiviikkona 20.5. (klo 17.30-19.15 kenttä 2). Ota yhteyttä ennen harjoitusta joukkueenjohtaja Liisa Helenius-Antikainen p. 044 3055 993

Joukkue etsii pelaajia: Esport Oilers Dragons etsii kilpatason maalivahtia sekä motivoituneita pelaaj...

Liisa kirjoitti: Hei Jos joku on menossa NG02-try outiin, muistakaa ilmoittautua sähköpostilla päävalmentaja Sami Koskiselle: skoskin@hotmail.com (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Salibandy
Espoo
Pojat
29

FC Tuusula P02 Nimenhuuto.com

Tuusulalainen reilunpelin salibandy joukkue 02 syntyneille urheilusta kiinnostuneille pojille. Joukkueen tavoite tulee pelaajilta ja valmennus tukee pelaajien henkilökohtaista kehittymistä, jotta pelaajien tavoitteet toteutuisivat mahdollisimman hyvin. Valmentajien tahtotila on, että pojat harrastaa lajia ja urheilua vielä vanhempanakin. Henkilökohtainen taito etusijalla. Valmennus ei hae oikotietä onneen keinolla millä hyvänsä. Mukavaahan se olisi voittaa kaikki pelit mutta tässä joukkueessa innostetaan poikia rakentavalla sekä positiivisella palautteella. Valmentajat eivät pelaa poikien kautta omaa peliä - pojat pelaa ja valmentajat ohjaa harjoitteissa ja neuvoo sekä kannustaa harjoitteissa! Yhteydenotot: Stina Kotamies, joukkueenjohtaja Stina.Kotamies@gmail.com

Joukkue etsii pelaajia: FC Tuusula 01-02 joukkue etsii muutamaa 2001 syntynyttä poikaa mukaan joukkue...

Matti kirjoitti: Multa statbeat tunnukset hukassa (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Salibandy
Tuusula
Pojat
33

Oilers Hurricanes 03 Nimenhuuto.com

Oilers Hurricanes on 2003-syntyneiden poikien espoolainen salibandyjoukkue. Harjoittelemme THT-areenalla Kauklahdessa. Meillä on sekä kilpa- että haastajaryhmä. Etsimme uusia pelaajia ja maalivahteja, joilla on taustaa salibandyssa tai muissa mailapeleissä. Voit tulla kokeilemaan treeneihin ottamalla yhteyttä ville.valorinta@gmail.com tai 040-565 5412.

Joukkue etsii pelaajia: Oilers Hurricanes on 2003-syntyneiden poikien espoolainen salibandyjoukkue. H...

Pepi kirjoitti: Moikka Perjantaina 1.5. EI OLE TREENEJÄ! Halli kiinni! T:Pepi (25 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Salibandy
Espoo
Pojat
42

Team Puolapuut Nimenhuuto.com

Sekalainen porukka, joka aloitellut pelejä jo vuonna 2006. Salivuorot käytetään kokonaan pelaamiseen, lukuunottamatta "alkulämmittelyjä". Etsimme jatkuvasti uusia jäseniä joilla jonkinmoinen kokemus salibandysta/sählystä ja kova into pelata ja kehittyä. Tällä hetkellä rosterissa on noin 30 pelaajaa, mutta lisää tarvitaan! Lisäksi kiinnostaa harkkamatsit samantasoisia porukoita vastaan. Nimenhuuto ei meillä ole tällä hetkellä aktiivisessa käytössä, mutta jos kiinnostuit niin rohkeasti ja viipymättä yhteyttä!! Yhteydenotot: Joukkueenjohtaja Toni Welin, email: toni.welin[a]gmail.com, puh. 040 520 7489

Joukkue etsii pelaajia: Kiinnostaako sählääminen hyvässä porukassa? Oletko koskaan pitänyt sählymaila...

Niki kirjoitti: Aikas vähän jengiä.. Hevisählyllä on peli perspaa vastaan tänään n. klo 19. Halukkaat vois tulla paikkaa hevisählyä, kun heilläkin on pelaaja pula.. Ellei sit saada omia pelejä aikaiseks. Tupola voi tulla kans Hevin 2 veskaks varalle, jos haluaa.. (6 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Salibandy
Lohja
Miehet
28

KeskiviikkoKlubi Nimenhuuto.com

KESKIVIIKKOKLUBIN PERINTEINEN SÄBÄVUORO RUSKEASUON ARENA-CENTERISSÄ KE KLO 18.30 - 19.30 SYYSKUUSTA TOUKOKUUHUN. Syksyksi 2015 ilmoittaudumme HarrasteLiigaan. TERVETULOA PELAAMAAN!! Uusia Pelaajia otetaan mukaan tarvittaessa. Juuri TÄLLÄ HETKELLÄ (päivitetty 19.02.2015) pelaajia on riittävästi reservissä. Tilanne saattaa kuitenkin vaihdella ja muuttua kauden mittaan. Ilkka Lehmustola ilefix74@gmail.com P. 040-742 6206 / ILE:)

Ilkka kirjoitti: MORJENS, MAILAMIEHET! :D HUOMENNA SUNNUNTAINA KLO 14 - 15 SÄBÄÄ HAGIKSESSA. Paikka: Arena Center Hakaniemi, Sörnäisten rantatie 2-6, torin laidalta hissillä alas kalliosuojaan. Tämä on SL-15:n PELIVUORO. Ei ole mitään laatuvaatimuksia, mutta kunhan maila pysyy kädessä. ;) VUORO ON JATKOSSAKIN AIN... (7 päivää sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Salibandy ja Saunominen
Helsinki, Ruskeasuo
Miehet
57

SB Hurricane Nimenhuuto.com

SB Hurricane ry:n tarina sai alkunsa maaliskuussa 2010, kun Hattaran Harri kokosi tutuista pelikavereistaan harrasteporukan, joka sai nimekseen SB Hurricane. Helmikuussa 2011 joukkue rekisteröitiin SB Hurricane ry:ksi. Pienestä salibandyjoukkueesta on kasvanut jo pieni salibandyseura. Tällä hetkellä seuraan kuuluu kaksi miesten joukkuetta sekä naisten joukkue. Luontevana jatkumona seuran kehitykselle pelaamme tulevalla kaudella 2014-2015 miesten edustusjoukkueella 5. divisioonaa sekä harrastejoukkueella Kiekko-Haukat 96 harrastesarjaa. SB Hurricane Ladies pelaa 3. divaria pohjois-suomen lohkossa. http://www.sbhurricane.fi/

Harri kirjoitti: Pitäis 20 pelaajaa saada kuntosäbävuorolle että kannattaa nallin to vuoro pitää! Tällä hetkellä näyttää vahvasti siltä että vuorosta kyllä luovutaan! (17 päivää sitten)

Päivitetty 9 päivää sitten

Salibandy
Oulu
Miehet
65

Blackbirds-00 Haastaja Nimenhuuto.com

Joukkue pojille jotka ovat kiinnostuneita harrastamaan salibandya tosissaan, mutta jotka eivät ole valmiita sitoutumaan harjoittelemaan lajia ihan päivittäin. Kyseessä ei siis ole varsinainen kilpajoukkue. Tavoitteena on urheilullisuus, tietämys terveellisestä ravinnosta ja elämäntavoista sekä ennen kaikkea hyvä ja rento joukkuehenki.

Joukkue etsii pelaajia: Uudet pelaajat ovat tervetulleita mukaan harrastamaan! Ota yhteyttä joukkueen...

Eero kirjoitti: Moikka kaikki! Seuramme otti toukokuun alussa käyttöönsä uuden urheiluseuroille tarkoitetun toiminnanohjauspalvelun nimeltä myClub. MyClubin avulla seuramme hallinnoi tästä eteenpäin mm. jäsenrekisteriä, jäsentiedotteita ja jäsenten tapahtumailmoittautumisia, järjestömaksuja ja joukkueiden tapaht... (10 päivää sitten)

Päivitetty 10 päivää sitten

Salibandy
Kerava
Pojat
26

Töölön Vesa salibandy Nimenhuuto.com

Töölön Vesaan perustettiin salibandyjaosto kaudeksi 2010-2011. Joukkue osallistuu tänä vuonna Hakaniemen Arena Centerissä järjestettävään Premium Salibandyliiga -sarjaan. Sarjassa pelataan 18 ottelua Hakaniemen hallissa aikavälillä syyskuu-toukokuu (otteluajat ma-to 17-21.30). Peliaika otteluissa on 3x15 minuuttia, eikä sarjassa tarvita salibandylisenssiä.

Misha kirjoitti: Moi kaikki, onko kellään mitään hajua, koska kausi loppuu? Ajattelin varata saunan jo nyt. Tulis kerrankin hoidettua tuokin homma. (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 11 päivää sitten

Salibandy
Helsinki
Miehet
28

Puotinkylän Valtti Nimenhuuto.com

Puotinkylän Valtti - salibandyn miesten edustusjoukkue. Kakkosdivarissa vuodesta 2006 lähtien. Hyvällä meiningillä, ei turhan tosissaan mutta aina voitto mielessä tottakai. Pelipäivä on juhlapäivä. Joukkue harjoittelee valmentajan johdolla kauden aikana kahdesti viikossa, kesäisin keskimäärin pari kertaa viikossa erikseen sovitun ohjelman mukaisesti.

Joukkue etsii pelaajia: Pelaamme kaudella 2014-2015 jälleen miesten salibandyn II-divisioonaa. Uusia ...

Juha kirjoitti: Moi, oli viime viikolla puhetta, että lähdettäisiin porukalla viimeisen pelin jälkeen syömään ja muutamalle.. Mun luokse voi tulla saunaa pelin jälkeen, jos on halukkuutta. Saunasta kiinnostuneet, heittäkää tänne kuitti, niin tiedetään huomenna aloitellaanko sillä. Asun siis Aurinkolahdessa ja si... (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 18 päivää sitten

Salibandy
Helsinki
Miehet
27

Hyeenat Tapanilan Erä Nimenhuuto.com

Hyeenat Tapanilan Erä D02 Syksyllä 2010 perustettu joukkue Viikkomeili Nimenhuudon tapahtumista: Maanantaisin Valmentajat kaudella 2014-2015: Pekka Hämäläinen, Lauri Karhula, Enis Abrashi Jojo: Markku Oikarinen Rahastonhoitaja: Jami Lindh Huoltaja: Vellu Pakarinen Erän internetsivut: Aulikki Pakanen Pelaajien ilmoittaumiset: - Turnauspeleihin kannattaa ilmoittautua viimeistään edellisenä keskiviikkona, koska yritämme tehdä kokoonpanot ainakin alustavasti valmiiksi torstain treeneihin. - Treeneihin ilmoittautuminen olisi hyvä tehdä viimeistään saman päivän aamuna, jotta voimme suunnitella treenit pelaajamäärän mukaan. - Harjoituspeleihin kannattaa ilmoittautua viimeistään pari päivää ennen peliä niin saamme varmasti tiedon ketkä on tulossa.

Aho kirjoitti: Niin, ja itse asiassa joka päivälle on kilpajoukkueelle annettu kolme eri aikaa (Nimenhuuto, Erän kotisivut ja Maria Ylanderin viesti). Laitoin äsken Ransulle tekstarin ja pyysin varmistamaan ajat. Toivottavasti vastaa ja jos, niin laitan tiedon sitten tänne. Kati (19 päivää sitten)

Päivitetty 19 päivää sitten

Salibandyjoukkue
Helsinki
Pojat
31

SB Hurricane Ladies Nimenhuuto.com

SB Hurricane ry:n tarina sai alkunsa maaliskuussa 2010, kun Hattaran Harri kokosi tutuista pelikavereistaan harrasteporukan, joka sai nimekseen SB Hurricane. Helmikuussa 2011 joukkue rekisteröitiin SB Hurricane ry:ksi. Pienestä salibandyjoukkueesta on kasvanut jo pieni salibandyseura. Tällä hetkellä seuraan kuuluu kaksi miesten joukkuetta sekä naisten joukkue. Luontevana jatkumona seuran kehitykselle pelaamme tulevalla kaudella 2014-2015 miesten edustusjoukkueella 5. divisioonaa sekä harrastejoukkueella Kiekko-Haukat 96 harrastesarjaa. SB Hurricane Ladies pelaa 3. divaria pohjois-suomen lohkossa. http://www.sbhurricane.fi/

Joukkue etsii pelaajia: SB Hurricane ladies etsii motivoituneeseen ja vauhdilla kehittyvään joukkuees...

Tiina kirjoitti: tuli kurkkukipu nii voipi olla ett mun tän vuoden reenit o reenattu :/ (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 26 päivää sitten

Salibandy
Oulu
Naiset
26

Oilers Hunters Nimenhuuto.com

Esport Oilers Hunters 02-Pojat Salibandy Kotisivu: http://www.espoonoilers.fi/joukkue5930 Joukkueen maksuyhteystiedot SAAJA: ESPOON OILERS RY TILI: FI5380200710455154 LISENSSIMAKSU & VAKUUTUS Kauden 2012-2013 lisenssi ja vakuutus tulee maksaa - ilman niitä EI saa pelata. Maksu suoritetaan netissä:http://salibandy.net/asioi-verkossa/lisenssit/lisenssin-maksaminen J2 lisenssi 30€ + vakuutus 12€, Yht 42€ Tietoa lisensseistä: http://salibandy.net/asioi-verkossa/lisenssit/lisenssitietoa/lisenssiluokat-2012-2013

Joukkue etsii pelaajia: Espoon Oilers Hunters on elokuussa 2010 perustettu vuonna 2002 syntyneiden po...

Petri kirjoitti: NG 02 Try Out alkaa tänään klo 17.45 Ration neukkarissa, toisin kun NG Nimenhuudossa (18.30). (26 päivää sitten)

Päivitetty 26 päivää sitten

Salibandy
Espoo
Pojat
44

Oilers A2 Nimenhuuto.com

Oilers A2 on 94-96 -poikien salibandyjoukkue. Joukkueen rungon muodostavat viime kauden Oilers B-joukkueiden pelaajat. A2:n kausi 2014-15: - lajiharjoitukset elokuun alusta alkaen ti- ja to-iltaisin THT Centerissä - SSBL:n Etelä-Suomen A-poikien I-divisioona - turnauksia ja harkkapelejä Suomessa ja mahdollisesti ulkomailla A2 on Oilersissa A-ikäluokan toinen rennompi joukkue, jossa pelaaminen ja harjoittelu saa ja sen pitääkin olla hauskaa!

Joukkue etsii pelaajia: Oilers A2 on Oilersin A-ikäluokan kakkosjoukkue. Pelaamme kaudella 2014-15 SS...

Tapio kirjoitti: KD-kevätsarjan alustava ohjelma 1. kierros (huhtikuu) to 9.4. 20:30 Oilers A2 - KD 1 ke 15.4. 19:15 Oilers A2 - KD-ikis to 16.4. 20:30 KD 2 - KD 1 ke 22.4. 19:15 KD 1 - KD-ikis to 23.4. 20:30 KD 2 - Oilers A2 ke 29.4. 19:15 KD-ikis - KD 2 2. kierros (toukokuu) ke 6.5. 19:15 KD-ikis - Oilers A2 to... (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Salibandy
Espoo
Pojat
28

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Salibandyjoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on salibandy on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.