Salibandy­joukkueita

Salibandy on hieno laji. Tämä lista kattaa ne joukkueet, joiden lajina on salibandy, sähly, säbä ja floorball. Joukkueita löytyy sekä tytöille ja pojille että naisilla ja miehille. Sarjatasot vaihtelevat puulaakisarjasta divariin ja liigaan.

Tsekkaa tästä listasta myös ne floorball­joukkueet, jotka hakevat uusia pelaajia riveihinsä. Pelaajapörssissä ilmoituksen julkaisseet joukkueet on merkattu erikseen. Katso sopiva joukkue ja ilmoittaudu mukaan salibandy­peliin.

Toki merkkaamattomiinkin säbäjoukkueisiin voi olla yhteydessä. Katso joukkueen yhteystiedot kyseisen porukan Nimenhuuto-sivulta. Joukkueen sivulta löytyy usein myös ikäluokka eli minkä ikäisten tai minä vuonna syntyneiden porukasta on kyse. Joukkueen Nimenhuuto-sivulla on tietoa myös pelipaikoista.

Ota Nimenhuuto.com käyttöön omalle joukkuelleesi, niin pääset hyödyntämään laajaa valikoimaa hyödyllisiä ominaisuuksia.

Tässä listassa joukkueita on 3867 ja niissä on yhteensä yli 77000 pelaajaa.

Salibandy: joukkueet kartalla
Kartta - salibandy

Jo 3867 salibandyjoukkuetta käyttää Nimenhuutoa. Perusta oman joukkueen ilmaiset kotisivut.

GrIFK 02 salibandy Nimenhuuto.com

GrIFK Green on kaudelle 2015-2016 perustettu 2002-ikäluokan kilpa/edustusjoukkue, jossa pääosa pelaajista on pelannut yhdessä vuodesta 2010 GrIFK Stars ikäkausijoukkueessa. Green pelaa kaudella 2015-2016 SSBL:n C2 ja D1 kilpasarjoja. Joukkueemme harjoittelee 4 kertaa viikossa, lisäksi seura järjestää 3 kertaa viikossa vapaaehtoisia aamu- ja iltapäiväharjoituksia.

Joukkue etsii pelaajia: Joukkueeseemme mahtuu vielä muutama tavoitteellinen joukkueurheilija, joka ha...

Joona kirjoitti: Huomenna ei ole ohjattuja treenejä täysikuntoisten pelaajien määrästä johtuen. Kenttä vapaana kuitenkin klo 12-13 omaan pelailuun ja treeniin halukkaille. Mukavaa viikonloppua! (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Salibandy
Kauniainen
Pojat
32

Perjantain Palloilijat Nimenhuuto.com

Perjantain sankareiden oma rentoutumistilaisuus jo vuodesta 2008! Onko kunto liian "hyvä"? Maistuuko vapaa ajalla enemmänkin olut kuin Gatorade? Jos vastasit molempiin kysymyksiin kyllä niin olet saapunut oikeaan paikkaan! Perjantain Palloilijat on epämääräinen joukko yhteiskunnallisia vaikuttajia, jotka joka perjantai todistavat klo 20-21, että kappaleen liike painovoimakentässä ei todellakaan riipu kappaleen massasta ( kts. Newtonin ekvivalenssiperiaate ) vaan täysin kohteen omasta motivaatiosta ja energiatasosta juuri sillä hetkellä kun pallo sattuu osumaan omaan lapaan. Ryhmän tarkoituksena on siis pelata sählyä, pitää hauskaa ja ennenkaikkea hikoilla rankasti raskaan työviikon jälkeen hyvässä porukassa! Tervetuloa pelaamaan! - S -

Joukkue etsii pelaajia: Laita viesti numeroon 0503031560 halutessasi liittyä perjantain palloilijoihin.

Pasi kirjoitti: Pelaan. (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Salibandy ja Sydärit
Helsinki
Miehet
15

Westend Indians 02 Nimenhuuto.com

Westend Indians ry on 1992 perustettu espoolainen urheiluseura. Vahvaa juniorityötä tekevä Sinettiseura on kasvanut nopealla vauhdilla yhdeksi Suomen suurimmista salibandyseuroista, sekä yhdeksi Espoon suurimmista urheiluseuroista. Heimossa on sopivia vaihtoehtoja kaiken ikäisille ja tasoisille urheilun ja liikunnan ystäville. Tutustu ryhmätarjontaan: www.westendindians.fi/liity-heimoon ja ilmoittaudu rohkeasti mukaan Heimoon! Katso myös video seurastamme: #TätäMäHaluan / http://youtu.be/u4O6wecQjX0 ja seuraa somessa @westendindians ja #Heimo” Lisätiedot: toimisto@westendindians.fi

Joukkue etsii pelaajia: Oletko ilman joukkuetta tai nykyinen joukkueesi ei anna innokkaalle lajiharra...

Lassi kirjoitti: Saisiko Lassi joltain kyydin keskiviikon peliin talenttivalmennukseen (15 min ennen pelin alkua).. Asumme Olarissa (6 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Salibandy
Espoo
Pojat
35

kiimuharrastepesis Nimenhuuto.com

KiimU pesiksen salibandyryhmä. Meillä on ryhmässä naisia ja miehiä ja uudet pelaajat ovat myös tervetulleita. Emme pelaa missään sarjassa, pelaamme rennolla otteella :-) Talvisin pelataan ma 19:30 - 21 ja pe 18 - 19:30 Kiiminkijoen koululla. Jos haluat tulla kokeilemaan niin ota yhteyttä kari.tapani.lampinen@gmail.com

Joukkue etsii pelaajia: KiimU harrastepesiksen salibandyryhmään maanantai ja perjantai mahtuu myös uu...

Jarmo kirjoitti: Tulen kokeilemaan polven kestävyyttä. Voi olla että lähden kesken kaiken (2 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Salibändy
Kiiminki
Sekajoukkue
26

Oilers Hurricanes 03 Nimenhuuto.com

Oilers Hurricanes on 2003-syntyneiden poikien espoolainen salibandyjoukkue. Harjoittelemme THT-areenalla Kauklahdessa. Meillä on sekä kilpa- että haastajaryhmä. Etsimme uusia pelaajia ja maalivahteja, joilla on taustaa salibandyssa tai muissa mailapeleissä. Voit tulla kokeilemaan treeneihin ottamalla yhteyttä ville.valorinta@gmail.com tai 040-565 5412.

Joukkue etsii pelaajia: Oilers Hurricanes on 2003-syntyneiden poikien espoolainen salibandyjoukkue. H...

Jokke kirjoitti: Onko jollain sininen varapaita numero 88? Jos löytyy, niin tuo perjantain harjoituksiin. Kiitos JoJo. (4 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Salibandy
Espoo
Pojat
46

FC Tuusula P01 ja P02 Nimenhuuto.com

Tuusulalainen reilunpelin salibandyjoukkue 2001 tai 2002 syntyneille pojille. Joukkue osallistuu kaudella 2015-2016 D1 ja C2 haastajasarjaan. Joukkueen tavoitteena on olla haastajasarjan kärkeä. Siihen päästään ahkeralla harjoittelulla ja päättäväisyydellä. Henkilökohtaiset taidot karttuvat viikko viikolta. Joukkuepeli paranee peli peliltä. Harjoituksia on kolmesti viikossa ja pelejä noin joka toinen viikko. Haluamme antaa pojille mahdollisuuden harrastaa monipuolisesti myös muita lajeja, jolloin ihan kaikkiin harjoituksiin ei välttämättä ehdi. Joukkueella on palkkiotta työskentelevä sitoutunut valmennusrinki ja toimitsijat. Harrastuksen kustannukset pyritään pitämään kohtuullisella tasolla. Joukkueenjohtaja stina.kotamies@gmai.com

Joukkue etsii pelaajia: FC Tuusula 01-02 joukkue etsii muutamaa 2001 syntynyttä poikaa mukaan joukkue...

Lucas kirjoitti: Haluaisin pelata oikeaa laitaa ja harjoitella suoraan syötöstä vetämistä koska vasemmalla en omasta mielestä saa yhtään mitään aikaiseksi.terveisin lucas (14 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Salibandy
Tuusula
Pojat
34

TuSBy Nimenhuuto.com

Seura: Tuusulan salibandy ry Joukkue: TuSBy 03 TuSBy 03 joukkue on syksyllä 2012 harjoittelun aloittanut salibandyjoukkue. Kaudesta 2013-2014 alkaen olemme osallistuneet liiton sarjaan. Harjoittelemme kahdesti viikossa. Kari Kangas 040-550 2640 (kari(at)kangas.biz) Tommi Aulasmaa 040-5271487 (tommi.aulasmaa(at)evl.fi) http://www.tuusulansalibandy.com

Kari kirjoitti: http://www.keski-uusimaa.fi/artikkeli/360251-tuusulan-salibandyseuroille-koitti-kissanpaivat (14 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Salibandy
Tuusula
Pojat
31

SB Hurricane Nimenhuuto.com

SB Hurricane ry:n tarina sai alkunsa maaliskuussa 2010, kun Hattaran Harri kokosi tutuista pelikavereistaan harrasteporukan, joka sai nimekseen SB Hurricane. Helmikuussa 2011 joukkue rekisteröitiin SB Hurricane ry:ksi. Pienestä salibandyjoukkueesta on kasvanut jo pieni salibandyseura. Tällä hetkellä seuraan kuuluu kaksi miesten joukkuetta sekä naisten joukkue. Luontevana jatkumona seuran kehitykselle pelaamme tulevalla kaudella 2014-2015 miesten edustusjoukkueella 5. divisioonaa sekä harrastejoukkueella Kiekko-Haukat 96 harrastesarjaa. SB Hurricane Ladies pelaa 3. divaria pohjois-suomen lohkossa. http://www.sbhurricane.fi/

Joukkue etsii pelaajia: SBH Cobra joukkueessa on jo reilu 10 pelaajaa mutta vielä mahtuu lisää pelaaj...

Harri kirjoitti: Hyvää ja rauhallista joulua kaikille jäsenille!! (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Salibandy
Oulu
Miehet
88

Westend Indians 05 Yellow Nimenhuuto.com

Westend Indians ry on 1992 perustettu espoolainen urheiluseura. Vahvaa juniorityötä tekevä Sinettiseura on kasvanut nopealla vauhdilla yhdeksi Suomen suurimmista salibandyseuroista, sekä yhdeksi Espoon suurimmista urheiluseuroista. Heimossa on sopivia vaihtoehtoja kaiken ikäisille ja tasoisille urheilun ja liikunnan ystäville. Tutustu ryhmätarjontaan: www.westendindians.fi/liity-heimoon ja ilmoittaudu rohkeasti mukaan Heimoon! Katso myös video seurastamme: #TätäMäHaluan / http://youtu.be/u4O6wecQjX0 ja seuraa somessa @westendindians ja #Heimo” Lisätiedot: toimisto@westendindians.fi

Joukkue etsii pelaajia: Westend Indians E-05 Yellow hakee lisää innokkaita salibandyn pelaajia. Pelaa...

Olli kirjoitti: Moikka, Ollin valko-hopea-oranssinen Oxdog Storm -maila hävisi su treeneissä Nöykkiön koululla. Onko kellään havaintoa? Kiitos kun tarkistatte. (6 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Salibandy
Espoo
Miehet
21

Steelers Millenium Nimenhuuto.com

Joukkue koostuu pääosin v. 2000 syntyneistä salibandyn harrastajista. Joukkue on perustettu v.2011 syksyllä. Haluatko liittyä mukaan ? Edustus: http://www.steelers-salibandy.fi/steelers-jsb/joukkueet/c1-juniorit-00/ Kilpa: http://www.steelers-salibandy.fi/steelers-bs/joukkueet/pojat-002/ Yhteystiedot: steelers.pojat00@gmail.com

Joukkue etsii pelaajia: Jos omaat mailapelikokemusta ja olet innostunut salibandystä niin ota yhteytt...

Mika kirjoitti: Tallink Floorball turnaus - sitovat ilmoittautumiset Kauden päätöshuipentuma lähestyy, jos ette ole jo niin tehneet niin heti merkitsemään tieto osallistumisesta in/out tapahtuman sivulle ja viesteillä lisätiedot kuten muut matkaan lähtijät. Tärkeintä saada tieto osallistuvista pelaajista, muiden... (6 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Salibandy
Hämeenlinna
Pojat
65

SBS Spirit Nimenhuuto.com

Salibandyseura Spirit on kesällä 2012 perustettu salibandyn erikoisseura Joensuun alueella. Joukkue pelaa Pohjois-Karjalan 5. divisioonassa. Aiemmin joukkue on pelannut puulaakiotteluissa vaihtelevalla kokoonpanolla. SBS Spiritin joukkueeseen kuuluu tällä hetkellä 10 varmaa pelaajaa, joten joukkueeseen mahtuu useampikin taitava pallonpyörittäjä.

Joukkue etsii pelaajia: Sbs spirit on valmiina tulevaan kauteen ja peli paikkoja ei oikeastaan ole en...

Joni kirjoitti: Kenen kyydillä pääsis tiedepuiston nurkilta tänään treeneihin? (7 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Salibandy
Joensuu
Miehet
21

Oulun Pallonaamat Nimenhuuto.com

Harrastepesäpalloa sekä pallopelejä Oulussa Joukkueemme on sekajoukkue, pelaajamme ovat siis eri-ikäisiä miehiä ja naisia. Pelaamme omaksi iloksi, emmekä laske pisteitä. Siksi meillä pääsee pelaamaan ikään, kokoon, sukupuoleen tai entisiin urheiluharrastuksiin katsomatta. Periaatteenamme on alusta saakka ollut: ei turhan vakavissaan. Mukaan vain roppakaupalla reipasta mieltä ja pilkettä silmäkulmaan. Mikäli olet kiinnostunut liittymään joukkueeseen, ota yhteyttä sähköpostitse. Sähköposti: oulunpallonaamat (at) gmail.com Kesällä 2015 pelaamme harrastepesäpalloa, sisäpalloilut jatkuvat keskiviikkona 2.9.2015. :) Kotisivut, joilla enemmän tietoa meistä sekä harjoitusvuoroistamme: http://oulunpallonaamat.wordpress.com Facebook: http://www.facebook.com/oulunpallonaamat

Joukkue etsii pelaajia: SYKSY 2015: Syksyllä jatkamme sisäpelien merkeissä, pelaamme mm. käsi-, kori-...

Aki kirjoitti: Hei, Loppukesän ja alkusyksyn harjoitusvuorot on nyt merkitty joukkueen tapahtumakalenteriin. Pesäpallo jatkuu kahdesti viikossa vielä ensi viikon eli elokuun loppuun. Tämän jälkeen pesäpalloa pelataan vain maanantaisin 14.9.2015 asti. Sisäpalloilut alkavat keskiviikkona 2.9.2015 klo 20.30 - 21.3... (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Pesäpallo, Sulkapallo, Koripallo, Lentopallo, Jalkapallo, Käsipallo, Sähly ja Futsal
Oulu, Kempele, Kiiminki, Jääli
Sekajoukkue
40

Team Puolapuut Nimenhuuto.com

Sekalainen porukka, joka aloitellut pelejä jo vuonna 2006. Salivuorot käytetään kokonaan pelaamiseen, lukuunottamatta "alkulämmittelyjä". Etsimme jatkuvasti uusia jäseniä joilla jonkinmoinen kokemus salibandysta/sählystä ja kova into pelata ja kehittyä. Tällä hetkellä rosterissa on noin 30 pelaajaa, mutta lisää tarvitaan! Lisäksi kiinnostaa harkkamatsit samantasoisia porukoita vastaan. Nimenhuuto ei meillä ole tällä hetkellä aktiivisessa käytössä, mutta jos kiinnostuit niin rohkeasti ja viipymättä yhteyttä!! Yhteydenotot: Joukkueenjohtaja Toni Welin, email: toni.welin[a]gmail.com, puh. 040 520 7489

Joukkue etsii pelaajia: Kiinnostaako sählääminen hyvässä porukassa? Oletko koskaan pitänyt sählymaila...

Toni kirjoitti: Käykääs laittamas IN tai OUT ... kiitos. (7 päivää sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Salibandy
Lohja
Miehet
29

Puotinkylän Valtti Nimenhuuto.com

Puotinkylän Valtti - salibandyn miesten edustusjoukkue. Kakkosdivarissa vuodesta 2006 lähtien. Hyvällä meiningillä, ei turhan tosissaan mutta aina voitto mielessä tottakai. Pelipäivä on juhlapäivä. Joukkue harjoittelee valmentajan johdolla kauden aikana kahdesti viikossa, kesäisin keskimäärin pari kertaa viikossa erikseen sovitun ohjelman mukaisesti.

Joukkue etsii pelaajia: Pelaamme kaudella 2014-2015 jälleen miesten salibandyn II-divisioonaa. Uusia ...

Risto kirjoitti: !! Uudet kakkospaidat !! Ne jotka saivat nyt uudet yksittäiset Puman mustat kakkospaidat, tilitykset paidasta jengin tilille kiitos. Ei siis koske niitä joille tuli syksyllä kokonaan uusi setti peliasuja, infoan niistä vielä tarvittaessa erikseen. Hintaa kakkospaidoille tuli siis painatuksineen k... (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Salibandy
Helsinki
Miehet
28

sctoivo Nimenhuuto.com

Sc Toivon historia Elettiin kevättä 2005, jolloin osa turkulaista salibandyosaamista päätti lähteä koittamaan kannuksiaan Noormarkussa järjestettävään Draivia-turnaukseen. Joukkue tarvitsi tietysti nimen. SC TOIVO, joka syntyi Turun Mäntymäessä sijaitsevan Toivolankadun mukaan. Urheilullista menestystä ei saavutettu, mutta siemenet Toivon perustamisella kylvettiin tuona keväänä.

Joukkue etsii pelaajia: Moro! Mikäli tiedät olevasi lahjakas salibandyn pelaaja ota rohkeasti yhteytt...

Kalle kirjoitti: Tähän tietoon pääsen (16 päivää sitten)

Päivitetty 9 päivää sitten

Salibandy
Leaf Areena
Ei asetettu
26

Kely04 Nimenhuuto.com

Haukiputaalainen salibandyjoukkue, jossa pelaa 2004 ja 2003 syntyneitä poikia ja tyttöjä. Tavoitteena on iloisen tekemisen kautta hyvässä valmennuksessa kehittyä joukkuepelaajana. Kaudella 2015-16 osallistutaan harrastesarjan peleihin, mutta samalla valmistaudutaan jälleen "sarjanousuun" aluesarjaan!

Joukkue etsii pelaajia: Tervetuloa pelaamaan salibandyä KeLy:n junioreihin. Joukkue muodostuu pääasia...

Niko kirjoitti: Hei. Nikolla oli viime torstain harkkapelissä Jatulissa hukkaantunu Edge jääkiekko juomapo. Jos joku löytäny tai hoksaa missä vois olla, ois kiva :) (19 päivää sitten)

Päivitetty 10 päivää sitten

Salibandy
Kello, Haukipudas
Ei asetettu
40

m-team-t01 Nimenhuuto.com

Salibandyseura M-Teamin (Pantterit) C-tytöt on C-tyttöjen haastajasarjaan osallistuva joukkue. Harjoittelemme ja pelaamme kalenterimme mukaisesti. Uudet pelaajat ovat aina tervetulleita joukkueeseemme taitotasosta riippumatta! Lisätietoja vastuuvalmentaja Tanelta: puh. 050 341 3020. http://www.m-team.fi/joukkue3621

Joukkue etsii pelaajia: Harjoitusajat alkaen 1.8.2015: ====================== Torstaisin: 18:30- 19:0...

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Hei, siirryn ensi kaudeksi SSV:n riveihin säbäämään. Kiitokset kaikille hyvistä säbäilyhetkistä ja tsemppiä tuleviin matseihin! Nähdään kentillä, t: Elice (Yli vuosi sitten)

Päivitetty 16 päivää sitten

Salibandy
Helsinki, Ruskeasuo
Tytöt
18

KeskiviikkoKlubi Nimenhuuto.com

KESKIVIIKKOKLUBIN PERINTEINEN SÄBÄVUORO RUSKEASUON ARENA-CENTERISSÄ KE KLO 18.30 - 19.30 SYYSKUUSTA TOUKOKUUHUN. Syksyksi 2015 olemme ilmoittautuneet PLAY-liigan Hupisarjaan Rusalle eli sarjapelit myös Arena Center Ruskeasuolla. TERVETULOA PELAAMAAN!! Uusia Pelaajia otetaan mukaan tarvittaessa. TÄLLÄ HETKELLÄ (päivitetty 14.07.2015), kun Uusi Kausi on alkamassa, tilanne on täysin avoinna. Meillähän on aika suuri määrä pelaajia reservissä, mutta mikä on tämänhetkinen tilanne Tulevan Kauden 2015 - 16 suhteen, selvinnee seuraavan kuukauden aikana. ILMOITELKAA AJOISSA AIKEISTANNE! Kiitos. Ilkka Lehmustola ilefix74@gmail.com P. 040-742 6206 / ILE

Joukkue etsii pelaajia: KESKIVIIKKOKLUBIN PERINTEINEN SÄBÄVUORO RUSKEASUON ARENA CENTERISSÄ KE KLO 18...

Ilkka kirjoitti: MUISTAKAAHAN ILMOITTAUTUA! VESKARIT MYÖS. Kiitos. (19 päivää sitten)

Päivitetty 18 päivää sitten

Salibandy, Saunominen ja Pikkujoulut
Helsinki, Ruskeasuo
Miehet
67

SuoDoku Nimenhuuto.com

Äärimmäisen rockhenkinen (tai vaikka jazzhenkinen, jos siltä tuntuu) porukka, jolle kelpaa lähes kaikki joukkuelajit, ryhmäkorkeushyppyä lukuunottamatta. Bändiin on vapaa pääsy kaikilla ja muillakin. Tosikot voi osallistua vaikka olympialaisiin. Kerätään porukka kasaan ja sitten säätämään. Ilmoita laji, aika ja paikka, tai ainakin kaksi viimeistä. Laita myös määrä, joka pitää saada kasaan, jotta tapahtuma voi toteutua.

Joukkue etsii pelaajia: SuoDoku pelailee Espoossa Ratiopharm-areenalla talvisaikaan. Joukoissa on käy...

Miika kirjoitti: http://eatalvi15.loiske.net/sarja.php?id=425 (19 päivää sitten)

Päivitetty 19 päivää sitten

Kaikki käy ja Salibandy
Espoo
Sekajoukkue
77

Westend Indians Naiset II Nimenhuuto.com

FLOW! Inkkarit (WI), Naiset II treenaavat tiistaisin kello 19-20 Kaitaan koululla ja torstaisin kello 20-21 Otahallilla, kentällä 3. Lisäksi joukkue suuntaa leiritykselle ja/tai pelimatkalle ulkomaille kerran kauteen, unohtamatta kotimaan legendaarisia turnauksia. Pelaamme kaudella 2015-2016 III-divisioonaa. Tavoitteenamme on lähteä kauteen hyvällä asenteella ja fiiliksellä, nauttia salibandyn tarjoamista haasteista menestyksekkäästi ja hioa joukkueesta voittamaton timantti. Joukkue viihtyy yhdessä niin kaukalossa, saunassa kuin tanssilattiallakin. Tervetuloa kalustoomme! Tarjoamme Sinulle ikimuistoisia hetkiä joukkueessamme! *Pelaajisto, kapteenisto, valmennus- sekä joukkueenjohto toivottavat sinut tervetulleeksi Salibandy Circukseen!*

Joukkue etsii pelaajia: ***KAIPAATKO HIKISIÄ TREENEJÄ HYVÄSSÄ SEURASSA? JOUKKUEEMME ETSII MAALIVAHTIA...

Henna kirjoitti: Heippa, Ennen ensimmäistä turnausta pitäisi kaikkien peleihin tulevien hankkia taas lisenssi. Ja jos ei ole vakuutusta joka korvaa peleissä tapahtuvat tapaturmat, kannattaa lisenssi hankkia jo harjoituspeleihin. Viime vuoden lisenssi ei ole enää voimassa. Jos löytyy oma tapaturmavakuutus niin voi... (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 20 päivää sitten

Salibandy
Espoo
Naiset
20

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Salibandyjoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on salibandy on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.